Opera VPN -pikakatsaus

Toimivalta Kanada
Hinta Vapaa
palvelimet 3 Vain alueet
lokit Kauppojen yhteyslokit
salaus Ei tietoa saatavilla
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Ei
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto https://www.opera.com/computer/features/free-vpn
yhteensopivuus Chrome, Firefox

SurfEasyn omistama Opera VPN on saatavana vain Opera-selaimessa sisäänrakennettuna palveluna, antaa käyttäjien käyttää Internetiä turvallisesti. Kaistanleveyttä ei ole rajoitettu, se on ilmainen ja toimii Netflixin kanssa! OpenVPN-protokollaa ei kuitenkaan tueta, ja liikenteesi on turvattu välityspalvelimen avulla, mikä tekee siitä haavoittuvan suuressa määrin.

Pinnalla se näyttää tarpeeksi hyvältä, ilmaiselta palvelulta. Mutta ei niin nopeasti kuin monet ilmaiset palvelut, että me’ve arvosteltu tuli lyhyeksi monilla rintamilla, erityisesti käyttäjien tietojen ja yksityisyyden suojaamiseksi verkossa.

Joten onko Opera VPN sama vai toimiiko se eri linjalla?

Lue tämä kattava Opera VPN -katsaus BestVPN.co-sivustolta! Olemme käsittäneet myös tunnettujen tuotemerkkien vpn-arvosteluita.

Opera VPN toimii Netflixin kanssa

Opera VPN: n suurin ammattilainen on, että se voi poistaa useiden Netflix-kirjastojen lukituksen, vaikka se olisi ilmainen palvelu.

Jos mietit mitä’s iso siinä? Sitten luultavasti et’t tietää Netflixistä’s VPN-kielto.

Netflix tarjoaa erilaisia ​​alueellisia kirjastoja ympäri maailmaa, niin mitä’Netflixissä saatavilla olevat maat eivät ehkä ole saatavana toisessa maassa. Tämän rajoituksen kiertämiseksi käyttäjät alkoivat käyttää Netflixiä hyppäämään nämä digitaaliset aidat helposti, kunnes Netflix tuli takaisin kosto.

Surullisen kattava Netflix VPN -kielto tuli paikalleen.

Ja tämän jälkeen näit tämän näytön, jos yritit muodostaa yhteyden Netflixiin VPN: llä.

Netflix VPN Ban

Tämä kielto teki lukuisista VPN-verkoista hyödytöntä Netflix USA: n, Ison-Britannian ja muiden kirjastojen lukituksen poistamiseen.

Ja ilmaiset VPN-verkot kärsivät eniten tästä, koska Netflixin poistaminen käytöstä vaati nyt paljon resursseja IP-pyörimisen jatkamiseksi nopeammin kuin Netflix pystyi mustalle listalle.

Joten kun huomasin Opera VPN: n pyrkivän poistamaan Netflixin lukituksen kaikista testaamistaan ​​palvelimista, se tuli suurena yllätyksenä.

Tämä on tämän Opera VPN -katsauksen suurin kohokohta.

Opera VPN -suunnitelmat ja hintakatsaus

En ole Opera-fani, joten minulla ei todellakaan ollut aavistustakaan sen VPN-palvelusta. Tulin juuri analysoimaan palveluntarjoajaa, koska monet käyttäjät tarvitsivat paremman käsityksen tietoturvastaan.

Suorittaessani Opera VPN -tarkistustani en löytänyt hinnoittelutietoja sivustolta tai muualta. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää heidän integroitua VPN-palvelua selaimessa maksamatta yhden sentin.

Koska Operalla on jo vahva maine, ymmärrän miksi monet käyttäjät voivat valita palvelun. Jos olemme täysin puolueettomia, ilmainen on vain suoja.

Tuote ei oikeastaan ​​ole “VPN (Virtual Private Network) -palvelu, vaan välityspalvelin. Joten enimmäismäärä, jonka voit tehdä Opera VPN -sovelluksella, on vapauttaa joidenkin maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen käyttö.

Kuinka käyttää Opera VPN -sovellusta?

Koko tarkistusuranamme emme ole koskaan törmänneet VPN: n helpompaan asennukseen kuin Opera VPN.

Lataa vain Opera-selain virallisilta verkkosivuilta: https://www.opera.com.

Käynnistä selain

Aivan URL-palkin vieressä on “VPN” painiketta. Aktivoidakseni sen piti kuitenkin siirtyä Valikkoon > asetukset > yksityisyys > VPN.

Opera VPN on täysin ilmainen käyttää, koska en löytänyt tilaajasuunnitelmia ollenkaan.

Voit muuttaa palvelimia saman selainikkunan kautta selaamalla vain käytettävissä olevaa luetteloa.

Tarjoaako Opera ilmaisen VPN: n

Opera VPN -maksutapojen katsaus

Koska Opera VPN on “Vapaa” palvelu, se ei tue mitään maksutapoja. Tämä johtuu siitä, että se ei yksinkertaisesti tarjoa mitään “palkkio” joka saattaa vaatia ostamista.

Selain, kuten Mozilla Firefox ja Google Chrome, on ladattavissa ILMAISEKSI. Jopa Operassa saatavilla olevat lisäosat’Omistettu myymälä voidaan ladata ilmaiseksi. Maksutapoja ei tarvita!

Opera VPN -palvelimet ja suorituskykykatsaus

Opera VPN tarjoaa erittäin epäselvän palvelinluettelon.

Sinulla on vain kolme vaihtoehtoa yhteyden muodostamiseen:

  • Amerikat
  • Eurooppa
  • Aasia

Riippumatta mihin heihin yhdistät, sinulla ei ole varmuutta mistä kaupungista / sijainnista / maasta sinut ohjataan.

Palvelimia ei ole suojattu minkäänlaisella salauksella tai protokollatuella, ja he kärsivät myös IP-vuodoista (havaitsin, että se vuotaa IP: tä vähintään 3 kertaa 7 eri testissä).

Palvelinluettelo on pienempi, jos vertaamme sitä mihinkään parhaaseen palveluntarjoajaan (NordVPN tarjoaa 5700+ palvelinta). Se teki minuun vaikutuksen siitä, että voisin käyttää sitä Netflixin estämiseen, mutta Opera Opera VPN ei kuitenkaan kata minkäänlaista komentoa. auktoriteetti täällä.

Opera VPN -testauskatsaus

Saadaksesi paremman käsityksen Opera VPN: n luotettavuudesta ja kaistanleveydestä, päätin suorittaa nopeustestin 50Mbps-yhteytelläni. Olen esittänyt tulokset alla olevassa taulukossa:

server ping ladata upload
Yhdysvallat 159ms 32.4Mbps 37.8Mbps
Kanada 133ms 40.2Mbps 23.4Mbps
Saksa 203ms 30.7Mbps 29.1Mbps
Singapore 119ms 32.9Mbps 32.7Mbps
Alankomaat 102ms 34.5Mbps 33.3Mbps

Opera VPN: n yksityisyys ja turvallisuus

Aikaisemmin sanoin käyttäjille, että Opera: n pääkonttori on Norjassa. Heidän VPN-palvelunsa tarjotaan tytäryhtiönsä nimeltä SurfEasy. Nyt yksityisyyden suojan puolustajat ja internetlakeja harkitsevat voivat tietää, että Norja puolustaa ja suojaa oikeutta käyttäjän yksityisyyteen.

Monilla sen laeista ja laeista on yleensä suotuisa keskimääräiselle Joelle. SurfEasy ei kuitenkaan välttämättä ole niin luotettava! Arvaa miksi? Palvelun, joka on integroinut välityspalvelintekniikansa lippulaivaselaimeen, on pääkonttori Kanadassa!

Älkäämme unohtako sitten sitä, että Kanada on viiden ja neljätoista silmän liittojen jäsen. Tähän tiedusteluryhmään kuuluvat nimet, kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia, Uusi-Seelanti, Australia ja Kanada. Sellaisenaan voit odottaa heidän hallituksiaan nauttivan joukkovalvonnasta.

Itse asiassa suurin osa EU: n ja Yhdysvaltojen lainkäyttövaltaan kuuluvista maista jopa asettaa pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Tämä tarkoittaa, että Opera VPN ei vain kirjaa kaikkia tietojasi. Kanadan hallituksen pyynnöstä he kuitenkin luovuttavat yksityisiä tietoja.

Asiat muuttuivat edelleen hämmentäväksi Opera VPN: tä tarkistettaessa. Et oikeasti tiedä kuka omistaa mitä! Android PR: n kanssa huhtikuussa 2018 käydyssä keskustelussa Opera PR kertoi, että heidän VPN-sovelluksensa ei ole enää heidän selainohjelmistonsa osa.

Tämä on joko temppu, jolla vältetään Kanadassa asuvan takaisku tai yksinkertaisesti huono markkinointi ja PR, joka on johtanut valtavaan sekaannukseen heidän VPN-palvelunsa todellisesta pääkonttorista. Riippumatta siitä, välttäisin yksityisyyteni luovuttamista Operalle’s VPN-palvelu.

Opera VPN -protokollat ​​/ salauskatsaus

Opera VPN: n käyttämistä protokollista tai salauksista ei käytännössä ole mitään tietoa.

Tämä tarkoittaa, että Opera ei ole VPN, vaan välityspalvelin, joka piilottaa IP: si, mutta on erittäin hyödytön, jos haluat korkealaatuista suojausta ja tietoturvaa verkossa.

Joten jos aiot käyttää Opera VPN: ää suojaamaan sinua, kun teet arkaluontoista rahoitustapahtumaa, pudota idea juuri nyt.

Opera VPN P2P / Torrenting Review

Opera VPN ei ole ollenkaan hyvä Torrentingille.

Se kärsii IP-vuodoista, ja sillä ei käytännössä ole suojausta suojaamaan sinua tekijänoikeuspeiteiltä.

Muiden epäilyjen poistamiseksi Opera VPN mainitsee VPN-sivullaan myös selvästi, ettei se tue P2P / Torrenting-toimintoa. Siksi on välttämätöntä, että käyttäjät välttävät torrentien jakamista / lataamista hinnalla millä hyvänsä Opera VPN: n käytön aikana.

Opera VPN: n tietosuojakäytäntökatsaus

Kuten aiemmin mainittiin, Opera VPN ei ole tarkalleen virtuaali-yksityinen-verkkopalvelu, vaan välityspalvelin. Vaikka se tarjoaa kaikki VPN: ltä tarvitsemasi toiminnot, suurin osa toiminnoista on rajoitettu vain selaintietoihin.

Tämä tarkoittaa, että palveluntarjoaja salaa vain selaimesi ja Internetin välittämät tiedot. Tämän seurauksena palvelu ei ehkä ole täysin turvallinen. Itse asiassa se muistuttaa kotisi oven lukitsemista, mutta ikkunoiden jättämisen auki.

Lukittu ovi takaa tietyn turvallisuuden, mutta tunkeilijat voivat silti rikkoa / avata ikkunat. Tämä vähentää tietoturvallisuuden tasoa. Tutkin vanhaa tietosuojakäytäntöä koskevaa sivua (kun Opera VPN: llä oli oma erillinen sivusto) saadaksesi lisätietoja VPN-suojauksesta.

Palvelun mukaan se ei kirjaa yhteyden / istunnon tietoja, mutta kuten paljasin aiemmin, tämä on väärä. Koska kyse on ilmaisesta palvelusta, sinun ei tietenkään tarvitse antaa nimeä, sähköpostiosoitetta ja muita tärkeitä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Opera VPN -sääntöjen hyväksyminen tarkoittaa kuitenkin myös, että hyväksyt SurfEasyn’s Data Policy, koska se on hallitseva palvelu. Vaikka tallennettavista tiedoista ei ole selkeitä yksityiskohtia, sinun on noudatettava varovaisuutta ennen henkilökohtaisten tietojen jakamista.

Onko Opera VPN -turvallinen?

Opera VPN on välityspalvelin, joten älä’t erehdy sitä VPN: ään vain siksi, että se on siinä nimessä.

Se ei’t tarjoa minkäänlaista salausta, protokollaa, tappauskytkintä tai kirjaimellisesti mitä tahansa muita esteitä, joita muut VPN: t tekevät, jotta anonyymisi suojataan verkossa.

Opera VPN -asiakastuki

Opera VPN ei tarjoa ollenkaan asiakastukea.

Livekeskustelu, yhteyslomake tai jopa lipun luominen? Sinä voitit’t voi löytää mitään sellaista Opera VPN: lle.

Ainoa käytettävissä oleva tuki on UKK-osiossa.

Saat yksityiskohtaiset vastaukset yleisiin kysymyksiin. Se on vain siitä.

Vaihtoehtona UKK: lle voit harkita kysymysten esittämistä Opera-foorumilla, mutta jopa niin ei ole’tillä ei ole omaa osaa Operalle’s VPN-palvelu.

Monissa VPN: issä on huono asiakastuki, mutta Opera VPN on todennäköisesti pahimpien joukossa.

Opera VPN -laitteiden yhteensopivuuskatsaus

Opera VPN on saatavana vain Opera-selaimille, jakso.

Mikään sovellus ei ole käytettävissä Windows-, Mac-, Android-, iOS- tai jopa muille selaimille.

Palveluntarjoaja lopetti iOS: n ja Android: n, joten nyt ne ovat vain Opera-selaimessa.

Mutta tässä on ongelma, että Opera-selain ei ole maailma’siihen suosituin tai jopa suosituin selain.

Google Chrome, Mozilla Firefox ovat kaksi suosituinta selainta, mutta Opera VPN ei’t työskentele heidän kanssaan.

Yhteensopivuuden edessä Opera VPN ei’edes ansaitsee saada meiltä sijoitusta.

Opera VPN Review Reddit

Oma Opera VPN -tarkistus ja paras vpn reddit paljastavat, että palvelulla on erittäin aktiivinen läsnäolo Redditissä. Löydät erilaisia ​​ketjuja, joissa käyttäjät etsivät ratkaisuja selaimen lisäosien ja älypuhelinsovellusten ongelmiin.

Sinulla on läsnä useita aktiivisia yhteisöjäseniä, jotka tarjoavat ratkaisuja moniin kysymyksiin. Alla löydät säikeen, jossa käyttäjät keskustelevat Opera VPN: n toimista sivuston ja sovellusten poistamiseksi, jättäen vain yhden Windows-selaimen VPN-tarjouksen:

Opera VPN -vaihtoehto androidappsista

Lopullinen tuomio

Ei.

Jos kysyisit minulta, kuinka hyvä on Opera VPN? Sanoisin, että se on yksi ei-toivotuimmista VPN-verkoista siellä, jopa ilmaisena.

Netflixin lukituksen poistamisen lisäksi Opera VPN tekee vain muuta.

Se’s pohjimmiltaan yhden tempun poni.

Opera VPN voitti’t suojaa tietoturvaasi verkossa, sillä ei ole sovelluksia, sillä ei ole minkäänlaista asiakastukea, se ei ole’t tukee Torrentingia, sen palvelinpuisto on niukka ja siitä, mistä lainkäyttöalueesta se toimii, on epäselvää.

Ei ole mitään syytä suositella sitä tässä Opera-selaimen VPN-katsauksessa.

Hyvä

  1. Poista Netflixin esto.
  2. Ilmainen VPN-palvelu.

Paha

  1. Ei asiakastukea.
  2. Ei yhteensopivuutta eri ympäristöjen kanssa.
  3. Käyttää Google DNS -palvelimia omistusoikeuksien sijasta.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me