Oman yksityisen verkon VPN-arvostelu

Ensi silmäyksellä se tuntuu paljon Ison-Britannian erityispalvelulta, mutta ulkonäkö voi olla melko harhaanjohtava, ja tämä käsitys varmasti pitää paikkansa. MyPrivateNetwork VPN ei ehkä ole yksi suurimmista VPN-palveluntarjoajista, mutta se on varmasti tarpeeksi hyvä palvelu, jolle ei ole tähän mennessä annettu riittävää osuutta parrasvaloissa.


No sehän’muuttuu tänään, kun tarkastelen tätä palvelua perusteellisesti tarkastaen sen eri näkökohdat, mukaan lukien hinnasuunnitelmat, palvelinverkko, ilmainen kokeiluversio ja paljon muuta analysoidakseen, vastaako se parhaita VPN-standardejamme vai ei.

Joten tässä’s on BestVPN.co: n yksinomainen MyPrivateNetworkVPN-arvostelu!

MyPrivateNetwork-hinnoittelukatsaus

Ensinnäkin ensin, hinta. Jotta kaikki VPN: t olisivat kilpailukykyisiä tänään’erittäin syvä kurkkuteollisuus, sen on tarjottava palvelunsa oikeaan hintaan. Nykyään monet tarjoajat kilpailevat teollisuudessa alhaisimman hinnasuunnitelmansa avulla.

Kun tarkastelin palvelun erilaisia ​​näkökohtia, joita käsittelen tarkemmin myöhemmin tässä katsauksessa, ja vertailin sitä palveluntarjoajan hinnasuunnitelmiin, pidasin niitä olevan vähän kalliimpia kuin normi. Tässä ovat palveluntarjoajan tarjoamat kuukausittaiset hinnat:

Oman yksityisen verkon VPN-arvostelu

  • Globaali suunnitelma 8,97 puntaa tai 11,65 dollaria kuukaudessa
  • Yksi maa £ 4,97 tai 6,46 dollaria / kuukausi

Pitkäaikaisia ​​suunnitelmia on myös saatavana:

Yksi maa:

  • 3 kuukautta - 14,16 puntaa tai 18,40 dollaria laskutetaan kerran
  • 12 kuukautta - 47,71 puntaa tai 61,99 dollaria

Global:

  • 3 kuukautta - 25,56 puntaa tai 33,21 dollaria
  • 12 kuukautta - 86,11 puntaa tai 111,8 dollaria

Myprivatevpn Pitkän aikavälin suunnitelmat

Parhaimmillaan VPN.co, me emme’t yleensä noudattaa käytäntöä, että vain ne tarjoajat, jotka tarjoavat edullisia suunnitelmia, ovat hyviä, ja se’koska tiedämme ja hyväksymme tosiasian, että laadukkaan VPN-palvelun tarjoaminen vie paljon rahaa ja pienemmät palveluntarjoajat eivät tarvitse sitä’Yleensä resursseilla ei ole vain tarjota hyvää palvelua, vaan myös saada osuma pienten voittojen kautta.

Joten MyPrivateNetwork-kaltaisille palveluntarjoajille, joiden hinnasuunnitelmat ovat ehdottomasti suuremmat kuin tällaisen palvelun odotettavissa oleva alue, annan heille marginaalin etua. Muut arvioijat saattavat lyödä tällaisia ​​palveluntarjoajia suoraan, mutta pidän VPN: tä tärkeämpänä’suorituskyky. Hinnoittelu on minulle toissijaista.

Palveluntarjoaja tarjoaa kahden tyyppisiä suunnitelmia, ensinnäkin kokonaissuunnitelman, jossa kaikki toimittajan tarjoamat ominaisuudet ja palvelimet, ja toiseksi, yhden maan suunnitelman, joka rajoittaa sinut vain yhden maan palvelinyhteyteen.

Suosittelisin palveluntarjoajalle vain varmistaa, että ensin se muuttaa hintojaan Ison-Britannian punnoista Yhdysvaltain dollareihin, jotta suunnitelmat näyttäisivät olevan hieman houkuttelevampia globaaleille kuluttajille ja pelastavat heidät vaihtotoiminnan vaivalta. Ja toiseksi, suosittelisin heitä alentamaan hintojaan 25 prosentilla, jotta ne tulevat olemaan tasapuolisesti muiden samalla tasolla toimivien palveluntarjoajien kanssa..

Jos haluat valita palveluntarjoajan, neuvooni olisi mennä pitkän aikavälin suunnitelmiin, etenkin 3 kuukauden kokonaissuunnitelmaan, joka on hintaperusteensa perusteella ehkä erän paras tarjous..

MyPrivateNetwork-ilmainen kokeiluversio

Paras ominaisuus tässä palvelussa on sen ilmainen kokeilu- ja palautuskäytäntö. MyPrivateNetwork on yksi anteliaimmista ja avoimimmista VPN-palveluista, joita olen tavannut tarkistusurallani, ja haluaisin suositella heidän ilmaista kokeilupolitiikkaansa kaikille muille alan tarjoajille, koska se osoittaa edelleen, kuinka suuri luottamus palveluntarjoajaan on. näyttäminen palvelussaan tämän teon kautta.

Oman yksityisen verkon VPN-arvostelu

Yleensä, jos tarvitset ilmaisen kokeilujakson, sinun on valittava se tai jos et halua’t, voit siirtyä suoraan palvelun ostamiseen, mutta asiat eivät’t toimimaan näin VPN-palveluntarjoajan kanssa.

MyPrivateNetwork-palvelussa sinulle annetaan täysi 3 päivän ilmainen kokeilu ilman nolla sitoutumista jokaiselle suunnitelmalle, joka on aivan hämmästyttävää, koska se antaa käyttäjän tuntea olevansa paljon turvallisempi mennä palveluun.

Palveluntarjoaja tarjoaa kaiken tämän lisäksi myös oman ilmaisen VPN-palvelun. MyPrivateNetworkissa’ilmainen palvelu, saat satunnaisesti palvelimen joko Saksassa tai Espanjassa ja huippunopeus on 1Mbps.

Mutta anteliaisuus ei’t päättyy tähän, kun tarvitset myös mahtavia 90 päivän ajan hakeaksesi hyvityksesi. Kaikki nämä tekijät yhdessä tarjoavat jokaiselle käyttäjälle vertaansa vailla olevan turvallisuuden näkökulman ostaessasi VPN: ää, koska tiedät, että voitit’Sinua ei veloiteta 72 tuntiin saakka, ja jopa sen jälkeen voit saada rahasi takaisin milloin tahansa 3 kuukaudessa.

Minulla on epäilyksiä MyPrivateNetworkista’s erittäin kalliita suunnitelmia, mutta sen ilmainen kokeilu- ja palautuskäytäntö on enemmän kuin korvaa sen ehdottomasti.

MyPrivateNetwork Apps -yhteensopivuuskatsaus

Palveluntarjoaja tarjoaa neljä suurta asiakassovellusta eli Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Tämä on melkein peruskäynnistyspaketti, jos voin kutsua sitä jokaiselle VPN-palveluntarjoajalle. Mutta olin melko yllättynyt nähdessäni, että palveluntarjoaja tarjoaa omaa Firestick-sovellusta, joka ei ole mitään merkitystä, koska osoittaa jatkossakin tarjoavan myös kapealle käyttäjäkunnalle.

MyPrivateVPN-laitteen tuki

Yksi yllättävimmistä seikoista oli, että Kodiä ei mainittu missään. Kodi on yksi suosituimmista suoratoistoympäristöistä ja vaikka palveluntarjoaja ei tee sitä’t tarjoavat sille omistetun lisäosan, he varmasti mainitsevat VPN: n’s sen asennusprosessi. Mutta tämä VPN-palveluntarjoaja ei’ei tee mitään sellaista, mikä mielestäni on merkittävä lasku.

Sen lisäksi, sen sovellukset ovat myös melko yksinkertaisia, lukuun ottamatta Firestick-sovellusta, joka on aika darn hyvä ja on kenties siellä parhaimpien kanssa, eikä siinä ole liikaa räikeitä juttuja. Käyttöliittymä on vähän kömpelö, ja se voi poistaa joitain modernisointeja ja päivityksiä sisällyttääkseen enemmän minimalismia asioiden järjestelmään.

Mutta yksi asia, joka minun on selvitettävä täältä, on se, että Windows-sovellus on oikeastaan ​​OpenVPN-sovellus, mikä tarkoittaa, että se ei ole keskimääräinen VPN-asiakkaasi, ts. Kuten ne, jotka saat toimittajilta, kuten ExpressVPN tai PureVPN. Heidän Windows-sovelluksensa toimii protokollapohjaisissa asennuksissa, mikä on nykyään hiukan vanhuus’ympäristössä, jossa sinulla on yksi asiakas, jossa voit siirtyä nopeasti yhdestä protokollasta toiseen ilman ongelmia.

MyPrivateNetwork-palvelun on esitettävä parempi Windows-asiakassovellus, kuten parempien tarjoajien tarjoamat, koska tämä on liian tekninen tavalliselle käyttäjälle.

MyPrivateNetwork-palvelininfrastruktuuri

MyprivateVPN-palvelinten arvostelu

Tämä palveluntarjoaja tarjoaa tällä hetkellä noin 200+ palvelinta 44 maassa ympäri maailmaa. Palvelininfrastruktuuri on vinoutunut voimakkaasti Länsi-Euroopan ja Pohjois-Amerikan alueen hyväksi, sillä Aasiassa, kuten Intiassa, on vain harvoja sijainteja ja vielä vähemmän Etelä-Amerikan ja Afrikan alueilla..

Palveluntarjoaja tarjoaa hyvän palvelinluettelon niille, jotka haluavat muodostaa yhteyden Kaukoidän Aasian alueen palvelimiin, joissa käytettävissä oleviin paikkoihin kuuluvat Malesia, Taiwan ja Hong Kong..

Palvelinmäärä on riittävän hyvä, jos se’verrattuna vastaaviin keskisuuriin palveluntarjoajiin, palveluntarjoajan on kuitenkin lisättävä lisää paikkoja alueille kuten Aasia ja Etelä-Amerikka, jotta palveluntarjoaja voi tarjota laajemman kattavuuden.

Mitä tulee tuettujen palvelimien suoratoistoon, pettymyksenä en ollut’t pääse läpi Netflix USA: lle. Mutta palvelu toimi hyvin BBC iPlayerin vapauttamisessa Ison-Britannian ulkopuolelta. Odotettiin, että palveluntarjoaja keskittyy pääasiassa brittiläisten kuluttajien palvelemiseen..

Tämä lähestymistapa on hyvä, mutta se voi hylätä rajoittamalla palveluntarjoajan vain yhden maan käyttäjiin. MyPrivateNetworkin on työskenneltävä saamaan palvelimet saamaan kyvyn ohittaa Netflix USA: n rajoitukset, jos se haluaa merkittävästi kasvaa palveluna tulevina vuosina..

MyPrivateNetwork-tukikatsaus

Palveluntarjoaja tarjoaa vakituista sähköpostitukia tai kaikenlaista käyttäjän kyselyä tai vianetsintää varten, mutta se voi ehdottomasti parantaa sitä lisäämällä live chat -ominaisuuden tulevina aikoina. Tämän avulla se voi tehdä palvelustaan ​​houkuttelevamman ja reagoivamman verrattuna nykyiseen.

Sähköpostituki on hyvää ja sitä pidetään edelleen erittäin arvostettuna, mutta teollisuuden suuret palvelut lopettavat sen vähitellen ja tulevina aikoina kaikkien on mentävä samalla polulla, joten miksi et nyt.

Anna menetelmän lisäksi’s katsomaan suorituskykyä. Lähetin heille sähköpostia tietystä mielessäni olevasta kyselystä ja heidän vastausaika oli alle tunti, mikä on melko erinomaista ottaen huomioon kokemukseni muista vastaavista sähköpostitukijärjestelmistä.

Myprivatevpn-tuen arvostelu

Joten voin vakuuttaa sinulle, että jos kirjaudut palveluun, saat paljon kauppaa. Se’se ei ole paras, mutta se’Eikä ole niin paha.

johtopäätös

MyPrivateNetwork on yksi parhaimmista keskisuurista palveluista ehdottomasti, koska sen suorituskyky on VPN-palveluna todella hyvä. Siellä on muutama niukkaa, jotka parantuen voivat parantaa palvelun suorituskykyä huomattavasti.

MyPrivateVPN-ominaisuudet

Tärkeimpien suositusteni suhteen MPN: n on lisättävä, jotta sen asiakkaiden käyttö olisi helpompaa (viiluta heidät OpenVPN-asiakastuesta tai pidä se yllä ja rakenna myös uusi, joka tarjoaa VPN-palvelun helpomman käsittelyn), lisää kyky poistaa esto Netflix USA, alenna hinnoittelua 20–40% marginaalilla ja lisää viimeiseksi live-chat-tuki (valinnainen).

Mutta yksi huomioitava asia on, että arvostan MyPrivateNetworkia’s Firestick-sovellus yhtenä parhaimmista käyttöympäristön VPN-sovelluksista. Jos haluat hankkia VPN-palvelimen Firestickille, on muutama parempi vaihtoehto kuin MPN.’omistettu sovellus.

Jos palveluntarjoaja toteuttaa kaikki nämä suositukset, siitä voi tulla entistä parempi ja suositumpi palvelu kuin nykyään. MPN on nopea, tarjoaa runsaasti palvelimia ja on suojattu, joten se saa perusoikeudet ehdottomasti. Ainoa jäljellä oleva asia on lisätä uutuuksia lisäämään kaupallisuutta.

Похожие статьи

  • Yksityistunnelikatsaus 2020

    Jurisdiktio Yhdysvallat Hinta 3 dollaria / kuukausi (36 dollaria vuotuiselta suunnitelmaltaan) Palvelimet 22 palvelinta 12 maassa Lokit Pitää arkaluontoisia lokitiedostoja 14 päivän salaus...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me