NVPN-arvostelu 2020

Toimivalta Bosnia
Hinta 3,33 dollaria kuukaudessa
palvelimet 54 palvelinta
lokit Ei lokitietoja
salaus 256-bittinen CBC / SHA512
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Joo
Verkkosivusto https://nvpn.net/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple, Desktop

NVPN on suhteellisen hämärä palvelu verrattuna siellä oleviin paljon suosittuihin VPN-palveluntarjoajiin. Se on vankka, nopea ja luotettava VPN todellisen tuotteen suorituskyvyn kannalta. Palveluntarjoajan on kuitenkin työskenneltävä vielä monien muiden näkökohtien parissa, jotta tuotteistaan ​​tulisi houkuttelevampia ja jotta se voisi kilpailla tiukemmin muiden markkinoiden merkkien kanssa..

Tässä on täysimittainen arvio NVPN: stä, joka kattaa palvelun kaikki hyvät ja ei niin hyvät puolet, mukaan lukien palvelininfrastruktuuri, asiakkaan suorituskyky, nopeudet, viiveaika, kirjauskäytäntö ja paljon muuta Best VPN: ssä. Antaa’s alkavat:

NVPN hinnoittelukatsaus

Vastoin alan normia, NVPN’Hinnoittelu perustuu siihen, minkä tyyppiseen IP: hen haluat muodostaa yhteyden. VPN-toimialalla sinun on yleensä valittava eri suunnitelmien välillä, joissa kaikkia ominaisuuksia tarjotaan jokaisessa paketissa. Ainoa ero on tilauksen kesto.

Mutta NVPN: ssä on neljä pakettia, ts. Kuukausittain jaettu IP, vuotuinen jaettu IP, kuukausittain omistettu IP ja vuosittain omistettu IP.

Kuukausittainen jaettu IP-paketti tarjotaan 6 dollaria kuukaudessa, kun taas sama paketti vuodessa’Tilauksen arvoinen hinta maksaa sinulle 40 dollaria, joka laskutetaan kerran.

Jos haluat käyttää omaa IP-osoitetta kuukaudessa, sinun on annettava tiskille 8 dollaria / kk, kun taas haluat saman palvelun vuodeksi, sinulta veloitetaan 60 dollaria. Lue päivitetty paras halpa vpn 2018 -oppaamme lisätietoja.

NVPN hinnoittelukatsaus

Hinnasuunnitelmat sisältävät rajoittamattoman kaistanleveyden, portin edelleenlähetyksen, L2TP / IPSec-protokollatuen, Sock5 Proxy- ja Squid Proxy -protokollatuen, Tupla-VPN, torrentin tuen muiden ominaisuuksien joukossa.

Hinnat ovat kohtuulliset, mutta uskomme, että vuotuisten hintojen on laskettava hieman ottaen huomioon tarjoamansa raakapalvelut. Epäilemättä VPN on hyvä, mutta sitä on vähän käyttäjiä, ellei uusia ominaisuuksia lisätä.

Toinen asia, joka kiinnitti huomiota oli, että jokaisessa näistä nykyisistä paketeista saat pääsyn vain yhteen palvelimeen. Jos haluat täyden käyttöoikeuden palvelimille 69 maassa (yhteensä 5522 IP), joudut maksamaan 10 dollaria / kuukausi.

Palveluntarjoaja kuitenkin sallii käyttäjän maksaa mahdollisimman helposti tarjoamalla useita maksutapoja, joihin kuuluvat Paypal, PefectMoney, Bitcoin, Amazon Gift Cards, PaymentWall eli luottokortit, Yandex, Qiwi ja muut..

NVPN-arvostelu 2020

NVPN: n ilmainen kokeilu

Tällä hetkellä NVPN: llä ei ole saatavana ilmaista kokeiluversiota, mutta he tarjoavat 3 päivän hyvityksen, jos et halua’t pidä palvelusta ja haluavat pelastaa.

Haluamme todella, että palveluun lisätään jonkinlainen ilmainen kokeiluversio, joka tekee siitä houkuttelevamman mahdollisille käyttäjille, ja se auttaa ehdottomasti houkuttelemaan asiakkaita ostamaan suunnitelmat.

NVPN-sovellusten yhteensopivuuskatsaus

Aiemmin NVPN ei tehnyt’t tarjoa kaikkia yhteensopivia sovelluksia minkä tahansa käyttöjärjestelmän kanssa. Tämä oli valtava sammutus monille käyttäjille, kun otetaan huomioon, että ainoa jäljellä oleva tapa käyttää tätä VPN: ää oli sitten ladata sen asetustiedostot ja asentaa se sitten OpenVPN-asiakasohjelman kautta..

NVPN-sovellusten yhteensopivuuskatsaus:

Tämä menetelmä oli vaivalloinen uudemmille käyttäjille ja se on saattanut estää monia ihmisiä käyttämästä tätä VPN: ää, vaikka he olisivat ehkä halunneet kokeilla sitä. Mutta äskettäin NVPN ilmoitti käynnistävänsä erillisen Windows-asiakasohjelman käyttäjilleen. Beetaversio on poissa, ja on ehdottomasti paljon parempi käyttää ja määrittää, että teet sen manuaalisesti.

Windows-asiakas on askel oikeaan suuntaan tarjoajalle ja sitä varten’Se on paljon parempi kokemus VPN: n käytöstä sen kautta kuin se oli ennen sen käyttöönottoa.

NVPN pyrkii myös jatkuvasti lisäämään entistä enemmän toimintoja asiakkaalleen ja pyrkii ottamaan käyttöön samanlaisia ​​asiakkaita muille käyttöjärjestelmille, kuten Mac ja iOS.

Android-asiakasohjelma on myös toiminnassa, ja NVPN aikoo myös julkaista sen pian.

NVPN-arvostelu 2020

NVPN-tarkistuspalvelimet

NVPN tarjoaa yhteensä 5512 IP-osoitetta 69 eri maassa, mikä osoittaa edelleen, että palvelulla on VPN-palveluntarjoajien keskuudessa yksi parempia palvelininfrastruktuureja..

NVPN-tarkistuspalvelimet

Nämä palvelimet ovat kuitenkin käytettävissä vain käyttäjille, jotka ovat päivittäneet premium-suunnitelmaan, joka maksaa 10 dollaria / kk.

NVPN: llä on hyvin erilainen palvelininfrastruktuuri verrattuna markkinoiden muihin VPN-palveluntarjoajiin, koska se perustuu käyttäjille omistettujen ja dynaamisten IP-osoitteiden tarjoamiseen. Niille teistä don’Et tiedä heistä, palvelimia, joita useimmat VPN: t tarjoavat, kuka tahansa heidän asiakas voi käyttää, mikä aiheuttaa ongelmia monilla tavoilla esimerkiksi Jos joku luopuu palvelimessa jotain vikaa, kaikille palvelinta käyttäville käyttäjille annetaan ilmoitus. Tämä on todennäköisesti ylimääräistä, mutta voit varmasti saada huomautuksen täältä.

Toisaalta vain yksi käyttäjä käyttää omistettuja IP-osoitteita, eikä kukaan muu voi käyttää niitä, mikä tekee siitä paljon yksityisemmän ja turvallisemman kokemuksen..

Tavallisissa hinnasuunnitelmissa saat oletuksena kaksi ilmaista vaihtoa ja ne uusitaan, jos olet kuukausittaisessa suunnitelmassa, jolloin järjestelmä palauttaa ne käyttämättömiin automaattisesti.

Tämä saattaa olla monimutkainen monille käyttäjille, mutta ne, jotka ymmärtävät omistautuneen IP: n tärkeyden, ymmärtävät varmasti syyn siihen. Mutta se ei’Jatka sanomalla, että aloittelijat voivat käyttää palvelua. Heidän ehdottomasti pitäisi! Kokeile tätä ja saat paljon paremman, vaihtoehtoisen kokemuksen kuin mitä perinteiset VPN: t tarjoavat.

NVPN-palvelimen kytkin

Mutta jos mahdollista, suosittelemme NVPN: ää tarjoamaan kaikki palvelimet saatavana lisähinnasuunnitelmassa tavallisten hinnasuunnitelmien lisäksi tietyssä yksittäisessä kiinteässä hinnassa ja täydentämään tätä premium-laattaa, jotta se vastaisi paremmin alan vakiintuneita hinnoittelu- ja palvelinormeja saatavuus.

NVPN-arvostelu 2020

NVPN-tukikatsaus

NVPN noudattaa lippuihin perustuvaa asiakasjärjestelmän tukijärjestelmää. Jos sinulla on valituksia tässä ominaisuudessa, sinun on luotava lippu ja NVPN’kirjeenvaihtaja palaa takaisin sopivan ratkaisun kanssa sähköpostiisi.

Vastaukset olivat nopeita ja tarjosivat hienoja, yksityiskohtaisia ​​ohjeita kaikenlaisista monimutkaisista ja teknisistä kysymyksistä.

Tällä sivustolla ei ole live chat -ominaisuutta, mutta siihen päivään saakka, kunnes lippujärjestelmä toimii, samoin kuin se toimii nyt’s NVPN: n ei tarvitse päivittää sitä. Mutta jos se päättää täydentää olemassa olevaa tukea samanlaatuisilla vastauksilla live-chat-toiminnallisuudessa, se antaa ehdottomasti lisäyksen palveluntarjoajalle.’s nykyiset tukistandardit.

NVPN-tukikatsaus

NVPN-nopeus ja luotettavuus

Parasta NVPN: ssä on sen laitmaton nopeus palvelimillaan. Kun tarkistimme ja suoritimme nopeustestejä yhdistämisen jälkeen palvelimiin Yhdysvalloissa, kellotimme 30 MBPS: n nopeutta, mikä on tarpeeksi hyvä suositella ottaen huomioon, että Internet-nopeuksemme.

Palvelussa oli hyvin vähän katkoksia ja yhteys oli riittävän turvallinen, jotta voimme päästä ohi monien maantieteellisesti rajoitettujen sivustojen monissa maissa.

Tarkistimme sen myös suoratoistopalveluiden suhteen ja ottaen huomioon sen Fifa-kauden, voit valita sen suoratoistamaan kanavia, kuten Match TV Venäjällä, samalla kun se on yhteydessä venäläiseen palvelimeen. Lisätietoja tästä on blogissamme aiheesta Kuinka katsella Fifan maailmancupia ilman kaapelia.

NVPN-arvostelu 2020

NVPN-protokollan tuki

Tällä hetkellä NVPN tukee L2TP / IPSec-protokollia ja kun otetaan huomioon se, että se käyttää OpenVPN-asiakasohjelmaa, voit olla varma, että sen tuetut protokollat ​​ovat riittävän turvallisia, jotta voit nauttia hyvästä nimettömyysasteesta ja yksityisyydestä verkossa.

johtopäätös

Vaikka VPN’Ytimen suorituskyky oli erinomainen, haluamme suositella NVPN: lle, että heidän tarvitsee vain parantaa verkkosivustoaan ja varmistaa, että suuri osa heidän tarjoamistaan ​​ominaisuuksista kommunikoidaan asianmukaisesti loppukäyttäjän kanssa. Selattavuus on liian vaikea verkkosivustolla, ja jos joku ei ole utelias, hän voi jättää väliin monia asioita, jotka voivat tehdä tai hajottaa asiakkaan vaikutelman palveluntarjoajasta.

Mutta kun puhuimme NVPN: n kanssa’Johdon kanssa he antoivat meille hyvät sanat valmisteilla olevan verkkosivuston uudistamisesta ja toivottavasti he alkavat työskennellä sen kanssa, kun asiat saadaan valmiiksi..

NVPN voi olla hyvä valinta VPN: lle, jos olet osaava käyttäjä ja olet käyttänyt VPN: ää myös aikaisemmin, ja vaikka se voi olla aluksi hieman vaikeaa aloittelijoille, kuten me’Edellä mainittua, voit ehdottomasti antaa sille laukauksen.

BestVPN.co pyrkii varmistamaan, että saat turvallisen pääsyn puolueettomiin ja napauttamattomiin VPN-arvosteluihin, jotka eivät’t eivät saa minkäänlaisia ​​pahanlaatuisia / myynninedistämiskampanjoita. Kirjoitamme käskyllämme auktoriteettina ja katsomme, että meidän velvollisuutemme on valistaa käyttäjää markkinoilla tarjolla olevista erilaisista palveluista asianmukaisesti ja viitaten yksityiskohtiin.

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, keskustele kanssamme alla olevassa kommenttiosassa, keskustelemme mielellämme kanssasi mielekästä keskustelusta, josta on hyötyä ja joka poistaa mahdolliset epäilykset.

Похожие статьи

 • OVPN-katsaus 2020

  Jurisdiktio Ruotsi Hinta 7,00 dollaria / kuukausi Palvelimet 56 palvelinta 7 maassa Lokit Ei salausta AES-256 poistaa Netflixin eston Ei torrentia Ei töitä Kiinassa Ei...

 • VPN Rajoittamaton Review 2020

  Jurisdiktio USA: n hinta 2,78 palvelinta, yli 400 lokia, ei salausta OpenVPN, L2TP / IPSec ja IKEv2, estää Netflixin kyllä ​​Torrenting Kyllä toimii Kiinassa...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiktio Brittiläiset Neitsytsaaret Hinta 1,99 dollaria kuukaudessa (47,76 dollaria 24 kuukaudeksi) Palvelimet 1040+ yli 61 maassa Lokit Ei lokien varmennettua salausta...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 49 dollaria yhden vuoden pakettipalvelimilla, jotka ovat yli 600 palvelinta 60 maassa. Lokit Kyllä Salaus AES-256-bitti poistaa Netflixin eston Ei torrentin kyllä...

 • IVPN-arvostelu 2020

  Jurisdiktio Gibraltar Hinta 8,33 palvelinta 3152 lokia Ei salausta AES-256 poistaa Netflix-esto Kyllä Torrentit Kyllä toimii Kiinassa Kyllä Suositellaan Kyllä Verkkosivusto...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me