NordVPN-katsaus 2020

Toimivalta Panama
Hinta 3,49 dollaria kuukaudessa kolmen vuoden suunnitelmalla
palvelimet 5560+ palvelinta 59 maassa
lokit Ei tukia
salaus AES-256-GCM / AES-256-CBC
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Joo
suositeltava  Joo
Verkkosivusto https://nordvpn.com/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

NordVPN ei kuulu 5-9-14 silmän lainkäyttövaltaan, mutta vahvisti äskettäin, että heidät hakkeroitiin (takaisin maaliskuussa 2018). Myöhemmin, tarjoajaa ei suositella, koska he rikkoivat GDPR: ää’s tietosuojarikkomuskäytäntö ja osoittautua epävarmaksi palveluksi!

Pienenä katsauksena tarjonnastaan, NordVPN alkaa 3,49 dollaria kuukaudessa. 3-vuoden suunnitelmalla, ja se on varustettu ominaisuuksilla, kuten Double VPN, Kill Switch ja 6 multi-login, 24/7 live chat-tuki ja paljon muuta.

Se jopa on yli 5200+ palvelinta 58 maassa, tarjoaa kiitettävää suorituskykyä. 100Mbps-yhteydellä saat nauttia keskimääräisestä nopeudesta 80Mbps latauksessa ja 56Mbps latauksessa.

Lue tämä vuoden 2020 NordVPN-arvostelu, jossa keskustelen palveluntarjoajista’ turvallisuus, avoimuus, hinnoittelu, palvelimet, suorituskyky, yhteensopivuus, tuki ja paljon muuta.

Minun arviointikriteerini

 • turvallisuus: Onko NordVPN todella yksityinen ja turvallinen?
 • Toimivalta: Missä NordVPN sijaitsee??
 • protokollat: Mitä protokollia NordVPN käyttää?
 • salaus: Mitä salausta NordVPN käyttää?
 • hakkuu: Tallentaako NordVPN istunto- / yhteyslokeja?
 • Vuotojen testaus: Vuotaako NordVPN DNS, IP & WebRTC?
 • Tarkastaa: Riippumattomat tilintarkastajat tarkastavat NordVPN: n!
 • palvelimet: Missä NordVPN-palvelimet sijaitsevat??
 • Nopeuden testaus: Kuinka nopea on NordVPN todella?
 • Torrenting: Onko NordVPN hyvä torrentiaan?
 • suoratoisto: Voinko käyttää NordVPN: ää Netflixin katselemiseen?
 • Tuki: Kuinka Nordin asiakkaat saavat tukea?
 • hinnoittelu: Kuinka paljon NordVPN-liittymä maksaa?
 • yhteensopivuus: Sovelluksia ja tuettuja laitteita koskevat tiedot
 • luotettavuus: NordVPN hakkeroitu, Trustpilot, Warrant Canary

Onko NordVPN todella yksityinen?

Tutkittuaan syvällisesti NordVPN: ään’sijainnin, turvallisuustarkastuksen, optio-kanarian ja hakkuupolitiikan sekä äskettäisen hakkerointitapauksen arvioinnin perusteella en voi sanoa, että se olisi yksityinen / turvallinen valinta, enkä suosittele myöhemmin palveluntarjoajaa.

Missä sijaitsee NordVPN??

NordVPN: n pääkonttori on Panamassa, Keski-Amerikassa. Tämä antaa sille käsikirjoituksen useimmille palveluntarjoajille, koska sijainti on ystävällinen tietosuojalakeja eikä se ole osa mitään tiedonjakoyhdistysliittoja, kuten 5, 9 ja 14 Eyes. 

Panama ei valtuuta joukkovalvontaa ja tietojen säilyttämistä, toisin kuin muut “Internet-vihollinen” lainkäyttöalueilla. Valitettavasti tämä voitti’sillä ei ole mitään vaikutusta Nordiin’turvallisuutta enää, koska palveluntarjoaja on kärsinyt merkittävää rikkomusta.

Tiedot NordVPN-protokollasta

NordVPN tukee PPTP, L2TP / IPSec, IKEv2 ja OpenVPN. Oletuksena Windows-asiakas käyttää OpenVPN: ää, kun taas Mac- ja iOS-vastaavat käyttävät suojattua IKEv2: ta.

Käyttäjät voivat valita TCP- ja UDP-protokollien välillä Windows- ja Android-sovelluksissa. Salaus vaihtelee kullekin sovellukselle valitsemasi protokollan mukaan.

Mitä salausta NordVPN käyttää?

NordVPN käyttää AES-256-CBC: tä RSA-2048-kättelyllä ohjauskanavalle. AES-256-CBC-salaus HMAC SHA256-hash-todennuksella datakanavalle.

Perfect Forward Secrecy (PFS) saadaan aikaan DHE-4096-avaimenvaihdolla. Mac-sovellukset käyttävät IKEv2: ta Ciscon kanssa’s Next Generation Encryption (NGE) -protokolla, kun taas iOS-sovellukset käyttävät AES-256-GCM-salauksia HMAC SHA2384 kanssa tietojen todennukseen..

Onko NordVPN nollalohkoinen VPN?

Kyllä, NordVPN ei kirjaa istunto- / yhteydetietoja pysyen uskollisena olettamukselleen vertaansa vailla olevasta yksityisyydestä. Itse asiassa he ovat tällä hetkellä markkinoiden ainoita tarjoajia, joiden tarkastaja on kolmannen osapuolen tilintarkastusyhteisö.

Netizens ovat edelleen täysin turvallisia verkossa. VPN ei valvo saapuvaa IP-osoitettasi tai mitään muuta, joka voi linkittää takaisin henkilöllisyyteesi. Voit tutustua heidän tietosuojakäytäntöönsä saadaksesi lisätietoja.

NordVPN ei tiukasti pidä kirjaa aktiviteettasi verkossa. Tämä tarkoittaa, että emme seuraa online-istunnon aikaa tai kestoa, emmekä myöskään pidä lokit käytetyistä IP-osoitteista tai palvelimista, käyneistä verkkosivustoista tai ladattuista tiedostoista.

Valtion virastot kohtaavat todellisuuden. Me’Olen jo nähnyt paljon esimerkkejä, kuten mitä tapahtui IPVanishin ja PureVPN: n kanssa.

Kuitenkin NordVPN’Kirjauskäytäntö on hengähdyttävä raitista ilmaa verrattuna näihin palveluntarjoajiin, pysymällä lupaustensa mukaisina ja paljastamatta tietoja huolimatta heidän palvelimiensa tarttumisesta.

Vuotaako NordVPN DNS / WebRTC / IP-osoitteesi?

NordVPN: ssä ei ole vuotoja. Kuinka tiedän tämän? Testasin yllä olevaa NordVPN-palvelinta # 3038 kolmella eri sivustolla tarkistaakseen IP- tai DNS-vuotoon liittyviä ongelmia.

WebRTC-vuototesti

Päätin ensin käyttää https://browserleaks.com/ perusteellisen WebRTC-vuotokokeen suorittamiseen. Kuten alla näet, virheitä ei löytynyt. Alkuperäinen IPv4- ja IPv6-osoitteeni ovat molemmat näkymättömiä, ja niissä näkyy NordVPN: n antama IP-osoite, ts. 172.98.93.182.

NordVPN WebRTC-testi

DNS-vuototesti

Toisessa testissani käytin surullisen täydellisen yksityisyyden suojan DNS-vuototestiä tarkistaaksesi yllä olevat tulokset. Kuten alla näet, mikään ei paljasta todellista henkilöllisyyttäsi tai sijaintiasi. Vain yksi DNS-palvelin havaittiin IP: llä: 172.98.93.181.

NordVPN DNS -testi

Täydellinen tietosuoja-analyysi

Koska olen melko vainoharhainen yksityisyyteni suhteen, päätin suorittaa uuden testin. Tällä kertaa kuuluisalta IPLeak.net-sivustolta.

Tulokset osoittivat, että VPN onnistui piilottamaan todellisen sijaintimme. Julkinen IP on sama: 172.98.93.182 ja myös DNS-palvelin: 172.98.93.181!

NordVPN-tietosuojaanalyysi

NordVPN on läpikäynyt sovellusturvallisuustarkastuksen

NordVPN on yksi harvoista markkinoiden tarjoajista, joka ei ajattele asettaa sovelluksiaan ja VPN-ominaisuuksiaan testaamalla perusteellisen tarkastusprosessin.

9. lokakuuta 2019 alkaen palvelu on virallisesti julkaissut tietoja heidän kolmansien osapuolien sovellusten tunkeutumistestistä, ja tulokset vahvistavat Nordin’s lupaus nollaan lokiin ja maksimaalinen nimettömyys.

NordVPN App -turvallisuustarkastus

NordVPN-palvelinluettelo

NordVPN: llä on nyt yli 5 200+ palvelinta 60 maassa ympäri maailmaa. Tämä on yksi NordVPN: n keskeisistä yleispalvelun tarjoajista. Et voi koskaan kyllästy kokeilla erilaisia ​​NordVPN-palvelimia Kiinalle, Netflixille, BBC iPlayerille ja Amazon Primelle..

Itse asiassa useimmat NordVPN-asiakkaat tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita tietyt palvelimet tarpeitasi varten. Käyttäjillä on nimenomaiset valinnat Anti-DDoS-suojauksen, omistettujen IP-osoitteiden, kaksinkertaisen VPN: n, sipulien yli VPN: n ja P2P / tiedostojen jakamisen välillä..

Jos olet edelleen hämmentynyt siitä, mihin palvelimeen muodostetaan yhteys, NordVPN tarjoaa lisäapua. Sinulla on pääsy suositustyökaluun, joka käyttää älykkäitä algoritmeja parhaan palvelimen löytämiseen.

Palvelimien lukumäärän ja sijaintien arviointi

Se voi myös pohtia mieltäsi ohittaako NordVPN Kiinan GFW: n vai ei. Joten kaivoin vähän kykyihin ja huomasin, että sinulla on oma kiinalainen verkkosivusto, joka on pääsy maan yksilöille.

Toisaalta ulkomaalaiset asentavat sovelluksen yleensä ennen laskeutumista Manner-Kiinaan. Siitä huolimatta voit olla varma, että saat täyden tuen maassa käyttämällä NordVPN: ää.

Tämä johtuu NordVPN: stä’s Kiinan palvelinluettelo, joka sisältää häiriintyneet sijainnit, mikä tekee salatusta liikenteestä näyttävän “salaamaton”, estää DPI: tä tunnistamasta VPN: tä.

Nopeustestaus: Kuinka nopea on NordVPN?

NordVPN-nopeustesti paljastaa uskomattoman suorituskyky latausnopeudella, joka on keskimäärin 80,00 Mbit / s, ja lataa nopeudella 56,68 Mbit / s. Nopeuden menetys on melko vähemmän verrattuna muihin markkinoiden tarjoajiin.

Jotta voisit esitellä tarkemmin suorituskykyä, suoritin perusteellisen nopeustestauksen Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Australian, Saksan ja Ranskan palvelimille nopeaan 100Mbps -yhteyteen:

server MEILLE UK Australia Saksa Ranska Keskiverto
ladata 91,71 Mbit / s 83,96 Mbit / s 75,81 Mbit / s 65,98 Mbit / s 82,55 Mbit / s 80,00 Mbit / s
upload 60,63 Mbit / s 49,99 Mbit / s 50,19 Mbit / s 59,88 Mbit / s 62,72 Mbit / s 56,68 Mbit / s
ping 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

NordVPN saattaa olla kuuluisa yksityisyydestään, mutta se on itse asiassa parantunut huomattavasti myös suorituskyvyn alueilla. Palveluntarjoaja pystyy toimittamaan melko hämmästyttävän nopeuden tarjoamalla käyttäjille salaamattoman salauksen.

Palveluntarjoaja oli jopa palkittu “Ensimmäinen Oaklan nopeimman testin suositusmerkki” 11. lokakuuta 2018, johon NordVPN: n lehdistövirkamiehellä Laura Tyrellillä oli muutama sanottava asia ...

Me’on kunnia vastaanottaa Speedtest Suositeltu merkki Ooklalta. Tämä merkki todistaa jatkuvista pyrkimyksistämme tarjota kustannustehokas, hyvin harkittu ja nopea VPN-palvelu. Vuosien mittaan NordVPN: stä on tullut johtava verkkoturvaratkaisu, jolla on yli 8 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.

Huolimatta tämän palkinnon saamisesta NordVPN arvioi, että sen käyttäjät kärsivät 30% nopeuden menetyksestä käytettäessä OpenVPN UDP -protokollaa. Välitön ratkaisu nopeuden lisäämiseen on kytkeä protokolla TCP: hen.

NordVPN Torrenting: Parhaat palvelimet suurella nopeudella

Voit torrent turvallisesti NordVPN: llä, jolla on suurin 4900 P2P-palvelinverkko, joka tarjoaa uskomattoman keskimääräisen nopeuden 80Mbps latauksissa.

Vaikka torrenteja ei tueta kaikissa palvelimissa, NordVPN-torrenttipalvelimia on saatavana kaikkiaan 28 maassa. Löydät ne erikoispalvelimien valikosta.

Lisävarmuutta torrentteja ladatessasi, NordVPN tarjoaa jopa SOCKS5-välityspalvelimen. Tämä protokolla sallii vain valtuutettujen käyttäjien käyttää palvelinta pitäen henkilöllisyytesi piilossa.

Jos käytät UTorrent-sovellusta, siirry kohtaan “vaihtoehdot” ja “Asetukset”. Siirry yhteysvalikkoon ja valitse tyyppi “SOCKS5-välityspalvelin” välityspalvelimen valinnassa. Lisää asianmukainen palvelimen osoite valitsemalla täältä suositeltava P2P-palvelin NordVPN: stä.

Poista Yhdysvaltojen Netflix- ja P2PTorrenting-sovellusten esto

Tulla sisään “1080” porttityypille ja viimeistele asetukset kirjoittamalla NordVPN-käyttäjätiedot. Tämä varmistaa, että aina kun lataat torrentteja, NordVPN käyttää automaattisesti lisäämiäsi P2P-palvelimia yhdessä SOCKS5-välityspalvelimen kanssa!

Poista US Netflix -sovelluksen esto

Poista Netflix USA: n esto ja katsele NordVPN: n avulla

Kyllä, NordVPN toimii Netflixissä käyttämällä näitä parhaita palvelimia, jotka poistavat VoD: n käytön. Sain nämä ottamalla yhteyttä heidän tukitiimiinsä ja pyytämällä heitä kysymyksillä Netflixin vapauttamisesta NordVPN: n avulla’nopeimmat palvelimet.

# 3038, 2352-2367, 2340-2347, 2332-2335, 2320-2327, 2312-2315, 2228-2307, 2216-2223, 2096-2203, 2052-2087, 2042-2045, 2010-2037, 1906-2005 , 1862-1901, 1806-1857, 1754-1801, 1734-1749, 1709-1732, 1692-1707, 1676-1687, 1652-1659, 1640-1643, 1616-1635, 1580-1607, 1560-1575, 1520 -1539, 1500-1515, 1492-1495, 1470-1487, 1422-1429, 1410-1417, 1402-1405, 1366-1373, 1358-1361, 1322-1346, 1297-1312, 1276-1283, 1260-1271 , 1248-1255, 1236-1239, 1170-1195, 1146-1165, 2404-2411, 2452-2480, 1118-1141, 1054-1113, 1046-1049, 1027-1036, 1016-1020, 1008-1011, 976 -999, 968-971, 956-959, 940-947, 932-935, 896-899, 856-883, 841-851, 829-836, 801-824, 769-780, 714-741, 707-710 , 689-702, 679-684, 645-664, US621-640, 577-617 mobiililaitteilla.

Olen testannut näitä erilaisia ​​palvelimia ylhäältäpäin useita kertoja ja pystyin onnistuneesti suoratoistamaan Netflix USA: ssa, Isossa-Britanniassa ja JP: ssä, jotka isännöivät suurimpia kirjastoja.

Joten miten saat American Netflixin NordVPN: n kanssa? Kun olet muodostanut yhteyden johonkin näistä palvelimista, siirry yksinkertaisesti Netflix-verkkosivustoon. Huomaat muutoksen yleisissä luokissa ja listassa.

Kuinka seurata Netflixiä turvallisesti NordVPN: n avulla

Esimerkiksi, “Kävelevä kuollut” on saatavana vain Netflixin yhdysvaltalaisessa versiossa. Onnistuin kuitenkin avaamaan TV-ohjelman lukituksen ja virtaamaan sen sujuvasti palvelimella # 3038!

Katso Netflix NordVPN: n kanssa

Kuinka NordVPN-asiakkaat saavat tukea?

Myöhäiset vastaukset, riittämättömät tukivälineet, turhauttavat kokemukset ovat edelleen yleisiä. NordVPN onnistui kuitenkin onnistuneesti muuttamaan mielipitettäni online-asiakastuesta.

Heillä on erilaisia ​​välineitä, joiden avulla saat asiantuntija-apua. Jos napsautat “auta” -välilehdellä, sinut ohjataan yllä olevalle sivulle.

Tässä sinulla on hakupalkki käytettävissä. Tämän avulla käyttäjät voivat kirjoittaa merkityksellisiä kyselyjä ja saada vastauksia muutamassa sekunnissa, vapauttaa vaivaton tutkia erilaisia ​​tukiluokkia.

Kuinka NordVPN-asiakkaat saavat tukea

Jos et kuitenkaan löydä asiaa koskevaa vastausta, sinulla on myös luokka. Niihin sisältyy tuki oikeudenmukaisille käyttäjille “Päästä alkuun” NordVPN: n kanssa.

Sitten sinulla voi olla erillisiä luokkia laskutusta, yhteyksiä ja yleisiä tietoja Panaman-palveluntarjoajasta, joita voit käyttää tarkempiin tietoihin.

NordVPN saa tukea

Asiantuntija-apua varten NordVPN tarjoaa jopa 24/7-live-chat-tuen. He ovat erittäin reagoivia ja aktiivisia ja vastaavat muutamassa sekunnissa kyselyjen tekemisestä.

Esimerkiksi kun testasin palvelua VoD: n eston poistamiseksi, lähestyin heidän live-keskusteluaan. Kerroin edustajalle “kristillinen” että tarvitsin tietoa toimivista palvelimista, jotta voimme ohittaa Netflixin georajoitukset.

NordVPN: n vastaus oli kattava ja antoi meille enemmän vastauksia kuin me edes pyysimme. Vastauksessa mainitut palvelimet toimivat erinomaisesti siihen mitä heidän piti tehdä, ts. Poistaa Netflix USA: n esto.

NordVPN-asiakkaiden tuki

Kuinka paljon NordVPN-tilaus maksaa?

NordVPN tarjoaa tilauksissa neljä erilaista tasoa. Voit valita heidän kuukausittaisen suunnitelmansa 11,95 dollaria, yhden vuoden suunnitelman 6,99 dollaria kuukaudessa, 2 vuoden suunnitelman 4,9 dollaria kuukaudessa tai parhaan vastineen 3,49 dollaria kuukaudessa. (budjettitarpeidesi perusteella).

Hinta kuukaudessa alkaa korkealta 11,95 dollarilta. Tämä on temppu, jota monet tarjoajat käyttävät markkinoilla, jotta muut suunnitelmat, joiden kesto on pidempi, näyttävät vakuuttavammilta.

Suosittelen vain rekisteröitymistä kuukausittain, jos haluat VPN: n lyhyeksi ajaksi. Käyttäjien, jotka luottavat työhönsä halvimpiin VPN-verkkoihin tai käyttävät kotiverkkoaan erilaisista paikoista, tulisi valita pidemmän kestosuunnitelmat.

Vuotuiset kustannukset ovat vain 6,99 dollaria kuukaudessa, yhteensä 83,33 dollaria vuodessa, mikä antaa sinulle 41%: n alennuksen vipuvaikutuksesta. 2-vuoden suunnitelma alentaa edelleen kuukausittaista hinnoittelua 4,99 dollariin, josta laskutetaan 119,76 dollaria 24 kuukauden välein. Saat hämmästyttävän 58% alennuksen.

Paras vastineeksi suosittelen kuitenkin 3-vuoden sopimusta, joka alkaa hinnasta 3,49 dollaria kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että maksat vain 125,64 dollaria 36 kuukaudesta!

NordVPN-hinnoittelu

Palveluntarjoajan tukemat laitteet

NordVPN tukee Windows, Mac, Android, iPhone iOS, Linux, Android TV, Mozilla Firefox, Google Chrome ja Firestick.

Lisäapua varten NordVPN tarjoaa jopa luettelon yli 80 opetusohjelmasta, joilla määritetään NordVPN manuaalisesti monille laitteille.

Tähän sisältyy lukuisten alustojen ja laitetyyppien, kuten FlashRouters, Raspberry Pi, NAS -laitteiden, kattavuus. Voit jopa muodostaa yhteyden kuuteen laitteeseen samanaikaisesti!

Luotettavuus - NordVPN hakkeroitu, Trustpilot, Warrant Canary

On uskomattoman vaikeaa luottaa jälleen Nordiin, etenkin hakkeroinnin jälkeen. Vaikka myöntäisimme, että sellaisia ​​asioita tapahtuu, palveluntarjoaja rikkoo GDPR: tä’tietosuojarikkomuskäytäntö ilmoittamalla käyttäjille siitä 72 tunnin kuluessa.

Tietoja NordVPN-hakkerosta

Huippunsa twitterissä puhkeamisen jälkeen NordVPN vahvisti väitteensä heidän palvelimilleen hakkeroituneen 21. lokakuuta. He väittävät, ettei käyttäjän tietoja vaarannettu, mutta monet alan ammattilaiset ovat antaneet lausunnon, jonka mukaan muutos oli yli 200-500.

Hakkerointi koski myös kahta muuta VPN-palvelua; TorGuard ja VikingVPN. Jälkimmäinen ja NordVPN eivät harjoittaneet turvallista PKI-hallintaa, kun taas TorGuard käytti sitä, minkä vuoksi rikkomus ei vaikuttanut heidän käyttäjiinsä..

NordVPN Trustpilot -arvostelut

Hän on nauttinut aiemmin 5 tähden arvostuksesta Trustpilotissa ja useiden kiistojen jälkeen siitä, että he saivat ASA: lta huijauksen “harhaanjohtava” käyttäjät, osallistumalla TorGuardin oikeusjuttuun ja äskettäiseen hakkerointitapaukseen, NordVPN on pudonnut 2,5 tähden luokkaan.

NordVPN Trustpilot -arvostelut

NordVPN-takuukanava

NordVPN’s Warrant Canary on toistaiseksi puhdas kuin pilli, jota päivitetään päivittäin mahdollisten ja asiakkaiden mielessä. Joulukuun 5. päivästä lähtien heillä on seuraavat määrät jokaisesta pyynnöstä:

 • Gag-tilaukset: 0
 • Kansallisen turvallisuuden kirjeet: 0
 • Valtionjärjestön optiot: 0

Ihmiset kysyvät myös

Kuinka turvallinen on NordVPN?

Kun otat huomioon ominaisuudet, kuten häiriötön palvelimet, sipuli VPN: n yli, DoubleVPN ja omistetut IP-osoitteet, mikään muu VPN-palvelu ei ole lähellä turvallisuuden ja nimettömyyden tarjoamista, kuten NordVPN.

Lisää tämä vahvaan AES-256-CBC-salausten salaukseen HMAC SHA256-hash-todennuksella, joten käyttäjät voivat olla täysin tyytyväisiä identiteettinsä pysymiseen piilossa verkossa NordVPN: n avulla..

Onko NordVPN’s Asiakaspalvelu kaikki hyvät?

NordVPN: llä on yksi reagoivimmista ja luotettavimmista asiakastukijärjestelmistä VPN: ien markkinoilla. Käyttäjät saavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa live-chat-tukea ja heillä on lippujen lähetysjärjestelmä yksityiskohtaisempia teknisiä ongelmia ja kysymyksiä varten.

Kaikiin kysymyksiini live-chat-tuki antaa minulle vastauksen yleensä 2–5 minuutin sisällä asiaankuuluvilla vastauksilla ja linkkeillä opetusohjelmiin / oppaisiin..

Voitko käyttää NordVPN: ää Android TV: ssä tai Firestick-laitteissa?

Kyllä, voit varmasti käyttää NordVPN: ää Android TV: ssä ja Firestick-laitteissa. Itse asiassa palveluntarjoaja on ainoa markkinoilla, joka todella tarjoaa omistetun sovelluksen Android TV: lle.

Firestickin käyttäjien on kuitenkin luotettava “Downloader” sovellus. Jos kuitenkin tarvitset apua NordVPN: n asettamiseen, voit seurata kattavia Android TV: n ja Firestickin asennusoppaita!

NordVPN-vaihtoehdot

Moniarvoisena VPN: nä on vaikeaa löytää sopiva vaihtoehto Nordille. Jos muutaman nimeäminen on kuitenkin välttämätöntä, suosittelen ensin hakemaan ExpressVPN (8,32 dollaria kuukaudessa yhden vuoden suunnitelmalle)..

Koska se voi kuitenkin olla liian kallis monille, ehdotan, että kirjaudut universaaliseen, mutta budjettiystävälliseen BVI-pohjaiseen Surfsharkiin, jonka hinta on vähintään 1,99 dollaria kuukaudessa. 2-vuoden suunnitelmalla.

Suosittelenko NordVPN: ää?

Ei, NordVPN: ää ei suositella. Sitä hakkeroitiin 1,5 vuotta sitten, eikä hän vaivautunut ilmoittamaan käyttäjilleen, ennen kuin he alkoivat kohdata väitteitä Twitterissä markkinointivirheen seurauksena..

Jos etsit monipuolista palvelua, joka tarjoaa oikeat ominaisuudet kohtuulliseen hintaan, mutta joka ei sisällä tällaisia ​​tapahtumia, kirjaudu Surfsharkin kautta. Voit hankkia 1,99 dollarin suunnitelman täältä.

Похожие статьи

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiktio Brittiläiset Neitsytsaaret Hinta 1,99 dollaria kuukaudessa (47,76 dollaria 24 kuukaudeksi) Palvelimet 1040+ yli 61 maassa Lokit Ei lokien varmennettua salausta...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdiktio Hongkongissa Hinta 2,91 dollaria kuukaudessa 2 vuoden tai yli 2 vuoden suunnitelmapalvelimilla yli 140 maassa. Lokit Ei lokit Varmennettu salaus AES-256-CBC poistaa Netflixin käytöstä...

 • VyprVPN Review 2020

  Jurisdiktio Sveitsi (vaarallinen) Hinta 6,67 dollaria / kuukausi (80 dollaria vuodeksi) Palvelimet 700 lokia Ei lokit salaus AES-256 Poista Netflix-esto Kyllä Torrentti...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 49 dollaria yhden vuoden pakettipalvelimilla, jotka ovat yli 600 palvelinta 60 maassa. Lokit Kyllä Salaus AES-256-bitti poistaa Netflixin eston Ei torrentin kyllä...

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 2,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden palvelupalvelimilla 10 palvelinta 10 maassa Lokit Lokit Käyttäjätietojen salaus AES-256 (maksetaan) | AES-CBC-128-bitti...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me