Nopeuta arvostelu

Speedify ei ole kovin vanha palvelu, toisin kuin suurin osa muista’Olemme tarkistaneet toistaiseksi matkan tietääkseen paremmin alan parhaista VPN-verkoista.

Se alkoi vasta vuonna 2014, joten se oli vertailukelpoinen “newbie” teollisuudessa.

Ne saattavat kuitenkin olla uusia, mutta ovat varmasti kunnianhimoisia.

Miksi?

He eivät’t käytä OpenVPN-protokollaa, joka on alan standardi. Joten mitä tarkalleen he käyttävät?

Kanavien liimaus.

Nopeuta arvostelu

Don’t huolestu, jos et’En tiedä mitä se on, koska aion kattaa tämän ja muut palvelun puolet tässä täysipainoisessa Speedify VPN -katsauksessa, joka sisältää kaikki tavarat ja palvelun pakkaukset.

Contents

Positiiviset

Kuten nimestä voi päätellä, Speedify on keskittynyt tekemään palvelustaan ​​niin helppoa ja nopeaa kuin mahdollista käyttäjille.

Palvelemaan tätä tarkoitusta palveluntarjoaja on ottanut käyttöön monia erilaisia ​​ominaisuuksia, joita sinulla ei yleensä ole runsaasti teollisuudessa. Ne keskittyvät enimmäkseen turvallisuuteen ja tässä tarjoaja tässä’Suurin myyntikohta on.

Uusi protokolla ja päivitetty salaus

Useimmiten VPN-palveluntarjoajat valitsevat OpenVPN-protokollan, koska sen tiedetään olevan turvallisin protokolla siellä. Crowdsourced, jota ei koskaan tunneta hajoavan, tukeva ja nopea, monet eivät ole ajatelleet tekevänsä sitä, mutta eivät Speedify.

Palveluntarjoaja on ottanut käyttöön oman sisäisen kehitetyn protokollan nimeltä Channel Bonding, kuten mainitsin tarkastelun alussa.

Kanavasidonta lisää nopeutta ja vakautta antamalla sinulle mahdollisuuden käyttää useita Internet-yhteyspisteitä kerralla.

Wifi, mobiili datayhteytesi tai missä tahansa muualla Internet johdetaan laitteeseesi, tämä protokolla yhdistää kaiken ja siirtää sen suoraan.

Huomasin, että tämän ominaisuuden ansiosta voin jatkaa lataamista, jopa kun langattoman verkoni laski, kun Kanavan liittäminen -ominaisuus vaihtoi yhteyden mobiilidatayhteyteeni.

Todella vaikuttava! Tämä VPN on yksi parhaimmista mahdollisista ohjelmistoista, jos se on tarkoitettu vain vakiintuneille latauksille tai latauksille.

Tulossa nyt salaukseen.

AES-256-salaus on nykyään normi kaikille VPN: lle’koska se on murtumaton.

Mutta silti, Speedify tarjoaa entistä edistyneemmän version tästä tekniikasta, ts. Cha-Cha 256 -salauksen. Se on liian tekninen selittämään eroa näiden kahden välillä, mutta korotus merkitsee kuitenkin, että palveluntarjoaja on työskennellyt kovasti saadakseen parhaan nykyaikaisen verkkoturvallisuuden ja yksityisyyden suojan käyttäjille palvelunsa välityksellä..

Paljon palvelimia

Yleensä pienemmät VPN: t eivät’t jopa 500 palvelinta. Ja on aina niin, että jos haluat suuren palvelinpuiston, sinun on tarkasteltava alan parhaita VPN-palveluita kuten PureVPN-palvelimia, joissa on yli 2000 palvelinta ja

Nopeuta tapa ei anna sinun mennä, vaikka sillä on jo yli 1000 palvelinta 28 eri paikassa.

nopeuttaa palvelimien tarkistusta

Ja nämä eivät ole tavallisia palvelimia, ne ovat nopeuspalvelimia.

Nämä nopeuspalvelimet sijaitsevat pilvessä ja ne yhdistyvät Channel Bonding -ominaisuuden kanssa hajottaaksesi koko yhteyden kuormituksen saadaksesi luotettavamman ja nopeamman yhteyden.

  Jooga VPN-arvostelu 2023

Palvelimien suuri määrä tarkoittaa myös sitä, että sinulla on paljon valinnanvaraa lähimmän sijainnin valinnassa, vaikka olisitkin paikoissa kuten Aasia tai Afrikka, ts. Paikoissa, joista useimmat VPN: t eivät’t laittaa palvelimia sisään.

Tor-yhteensopivuus

Monien Internetin tietosuojatyökalujen joukossa Toria pidetään erittäin arvostettuna.

Että’koska tämä selain pitää IP: n yksityisenä reitittämällä sen useiden päätepisteiden kautta. Mutta silti se ei’t tarjoa salaus- tai protokollatukea, joten vaikka IP-osoitteesi olisi turvallinen, tietosi voivat vaarantua.

Nyt ongelmana on, että suurin osa VPN-verkoista ei ole yhteensopivia Torin kanssa, heikentäen siten sisältöä ja estämällä sitä antamasta käyttäjälle erittäin turvallista kokemusta verkossa.

Speedify ei kuulu niihin palveluihin, koska se tarjoaa erinomaisen yhteensopivuuden Torin kanssa, jolloin selainta käyttävät ihmiset voivat loistavan vaihtoehdon lukita.

Kill-kytkimen läsnäolo

Vaikka palvelulla on armeijan salaus ja suojattu protokollatuki, IP-osoitteesi voi silti vuotaa monien porsaanreikäjen kautta, joita palveluntarjoajat eivät’t yleensä kytkeä pistoketta.

Yksi näistä porsaanreikiä on Kill-kytkimen puuttuminen.

Kun VPN-yhteys putoaa, IP tulee yllättäen paljastuneeksi ja vaikka katkaisisitkin yhteyden, pieni väliikkuna väliin riittää edes keskinkertaiseen hakkeriin tietämään IP: n..

Tappikytkin estää tämän katkaisemalla Internet-yhteyden, jos myös VPN-yhteys putoaa.

Speedify tarjoaa tämän hienon ominaisuuden kaikissa sovelluksissaan.

Tuki on huippuluokkaa

Aina kun näen sähköpostituki live-chat-ominaisuuden sijasta, olen pettynyt, koska sähköpostituki on nykyään niin 2000-vuotias.

Ja tuo’s, koska sen persoonaton tapa tarjota tukea livekeskusteluissa voi todella auttaa parantamaan parempaa kokemusta.

Olin kuitenkin todella yllättynyt, kun Speedify’Sähköpostituki vastasi kysymyksiini erittäin ammattitaitoisesti. Ei automatisoituja robotteja, ei tyhmiä vastauksia, vain uskomattomia tukia ammattitaidolla olleelta ammattitaitoiselta tukiohjelmilta.

Muiden palveluntarjoajien tulisi ottaa lehti ulos Speedifystä’kirjoja tässä tapauksessa ehdottomasti.

Erittäin antelias ilmainen kokeilu, jota voidaan jatkaa rajattomasti

Nykyään VPN: t ovat melko hankalia ja ahneita ja haluavat sinun maksavan ensin heille ja käyttämään heidän palveluaan myöhemmin.

Joten monet palveluntarjoajat eivät tarjoa ilmaista kokeiluversiota nykyään, vaan vain hyvityskäytäntöä.

Mutta ei Speedify.

Tällä palveluntarjoajalla ei ole vain yleinen 30 päivän palautuskäytäntö, kuten kaikilla muilla, vaan se tarjoaa myös nolla-sitoutumattoman kokeilun, jossa on mahtava 5 Gt: n kaistanleveysraja / kuukausi. Joo! Joka kuukausi 5 Gt: n korvaus uusitaan, ellet ole täysin valmis maksamaan palvelusta.

Uskomaton, vain uskomaton.

Nyt kun’jotain, jota voidaan ehdottomasti kuvata nimellä “Erittäin käyttäjäystävällinen”.

Edullinen ja yksinkertainen suunnitelma

Suurin osa teistä saattaa yllättyä siitä, kuinka hinnoittelu on ammattilaisille? ISN’t Tämän piti olla jotain, joka vain tarvitsee kertoa?

Ei, jopa hinnoittelu voi kuulua etujen tai miinusten osioon, ja se riippuu siitä, kuinka paljon hinnasuunnitelmasi voivat perustella tarjoamasi palvelun..

  Mullvad VPN-arvostelu

ExpressVPN’Suunnitelmat ovat erittäin kalliita, mutta en’t pidä niitä huonoina tarjoajan takia’arvo, uskottavuus ja luotettavuus, tunnusmerkit olla paras liiketoiminnassa. Muut VPN-palvelut, kuten Surfshark, ovat kuitenkin ominaisuuspaketteja, ja niiden hinta on alhainen.

Joten se ei ole niin, että olet hyvä vain, jos olet halpa VPN. Sinun on vain perusteltava se.

Speedify’Hinnasuunnitelmat ovat yksinkertaisia, kun vain kuukausi- ja vuosisuunnitelmat ovat saatavilla.

 • Kuukausittain: 8,99 dollaria laskutetaan kerran
 • Vuosittain: 49,99 dollaria laskutetaan kerran (4,16 dollaria / kuukausi)

Nopeuta hinnoittelukatsaus

Tämä on henkilökohtainen suunnitelma ja mielestäni vuosisuunnitelma on erittäin edullisesti hinnoiteltu. Kuukausittainen suunnitelma on vähän kallis, mutta ei sitä, jota ei voida pitää.

Kyllä, palvelusuunnittelijan kanssa on saatavana myös perhesuunnitelma ja tiimisuunnitelma, ja molemmat hinnoitellaan eri tavalla kuin henkilökohtainen suunnitelma. Ja jopa niitä ei hinnoitella yli laidan.

Haittoja

Palveluntarjoaja on hyvä tähän mennessä, jopa sellainen, jota tulisi suositella, mutta ovatko nämä edut kaikkea mitä palvelulla on?

Speedifyllä on myös kohtuullinen osuus haitoista, jotka minun on korostettava myös edessäsi, jotta voit tehdä tasapainoisempia päätöksiä tämän katselun lukemisen jälkeen:

Netflixiä ei tueta

Vuodesta Netflix’s VPN-kielto tuli voimaan, useat VPN: t eivät salli pääsyä Netflixin tarjoamiin kirjastoihin eri maissa..

VPN, joka voi edelleen ohittaa VPN-kiellon, on selvä voittaja, ja se voi olla sen ainutlaatuinen myyntipiste, suurempi kuin mikään muu.

Speedify kuitenkin itse sanoo, että palvelimet eivät voi tehdä niin, joten se’En ole tarkkaa siitä, kuinka pettynyt olin nähdä tämän.

Tämä on selvä con.

Torrentia ei ole saatavana

Kun Netflix ei tehnyt’Työskentelen palveluntarjoajan kanssa, ajattelin, että ehkä Speedify on hyvä Torrentingin kanssa, mutta kuten he aina sanovat, älä’t sinulla ei ole suuria odotuksia, tai tulet pettymään iso aika!

Ja tuo’juuri mitä minulle tapahtui, kun näin, että Speedify ei myöskään toimi’t tukea mitään merkittävää torrentia.

Yhdessä Netflix-käyttökelvottomuuden kanssa Torrenting-tuki ei ole Speedify-palvelun kaksi’Suurimmat heikkoudet.

Yhdysvaltain tuomioistuimen toimivalta ja joitain hakkuita

Maan tietojen säilyttämistä koskevat lait ovat melko tärkeä näkökohta palveluntarjoajalle ennen leirin perustamista mihin tahansa maahan, mutta Speedify on mielestäni unohtanut tämän näkökohdan ja valinnut yhden huonoimmista paikoista maailmassa tällaisissa laeissa, ts. Yhdysvalloissa..

Yhdysvallat ei ole vain monien tiedonjakoyhdistysten, kuten 5 silmän ja 14 silmän, jäsen, mutta sillä on myös erittäin huonoja lakeja tietojen säilyttämisestä, mikä voi asettaa käyttäjän vakaviin vaikeuksiin, jos palveluntarjoajalle toimitetaan jopa tietojen luovutusilmoitus..

Joten joo, Speedify-tukikohta on yksi niistä asioista, joita en vakavasti luovuta’t pidä siitä.

Ja sama pätee palveluntarjoajan hakupolitiikkaan.

Speedify sanoo sen’s a “Nolla lokien tarjoaja”.

  Salaa.Me arvostelu

Mutta se ei vakavasti ole.

Se tallentaa seuraavan tyyppisiä tietoja:

 • Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, henkilökohtainen osoite ja yrityksen nimi
 • IP-osoite, käytetty sivu, selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä (vain heidän sivustollaan)
 • Yhteyden aikaleimat
 • Kaistanleveys kulunut
 • Arvioitu sijainti

nopeuttaa lokien yksityisyyden tarkastelua

Vaikka nämä lokit eivät ole jotain vakavaa, ja ne eivät ole’t todella heikentää yksityisyyttäsi suuressa määrin, mutta silti minä’Olet nähnyt parempia hakumenettelyjä, kuten MullvadVPN, joka ei tee sitä’t edes kerätä sähköpostiosoitettasi.

Speedify on poistettava nämä pienet lokit, joita se pitää, jotta korkeimpien luokkien maksimaalinen turvallisuus ja yksityisyys voidaan tarjota käyttäjilleen.

Laitetuki

Vaikka Speedififtin asiakassovellukset ovat erittäin helppokäyttöisiä ja sisältävät uskomattomia ominaisuuksia, kuten nopeustesti, joka on ainutlaatuinen ominaisuus’olet törmännyt VPN-toimialaan, palveluntarjoajaan’Sovelluskirjasto on edelleen jonkin verran rajallinen.

Speedify tarjoaa omistettuja asiakkaita Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille.

Nopeuta lataamista

Nämä neljä sovellusta kattavat suosituimmat käyttöympäristöt, mutta silti on tilaa enemmän.

Esim. PureVPN tarjoaa omistettuja sovelluksia Firestickille & Kodi yhdessä Chromen ja Firefox-selainlaajennusten kanssa kokonaisvaltaisempaan tukikokemukseen.

Suosittelen todella Speedifyä lisäämään sovellus tai kaksi pian, jos se todella haluaa pysyä siellä suosituimpien tasapeliyritysten kanssa ja kilpailla.

johtopäätös

Speedify on hyvä palvelu, jolla on joitain erittäin kunnianhimoisia ominaisuuksia, jotka pidän erittäin arvossa, mutta on kuitenkin joitain puutteita, jotka estävät minua suosittelemasta tätä palvelua täydellisesti. Mutta mikään sellainen, jota ei voida helposti korjata tai poistaa, jos tarjoaja panostaa vähän vaivaa.

Voit kokeilla palvelua, varsinkin jos käytät hienoa ilmaista suunnitelmaa tarkistaaksesi, vastaako palvelu tarpeitasi. Minulle palvelun on pakattava vähän tehokkaampi booli saadaksesi nyökkäyksen.

Похожие статьи

 • VPNSecure Review 2023

  VPNSecure.me ei toiminut VPN-palvelun epätavallisessa paikassa’t näytä ensi silmäyksellä sopivalta palvelulta, mutta tällä palvelulla on paljon puolia…

 • AirVPN-arvostelu 2023

  AirVPN: llä on kenties kaikkein kaikkein arvoinen tagline koko VPN-teollisuudessa. Se määrittelee palvelun näiden sanojen avulla “Ilma hengittää todellista…

 • Salaa.Me arvostelu

  Jurisdiktio Yhdysvaltojen hintaan 99,99 dollaria (1 vuoden suunnitelma) Palvelimet 132 palvelinta 25 maassa Lokit Pitää lokit 16 päivän salaus AES-256 poistaa Netflixin eston…

 • HideMyAss VPN! Salaus- ja protokollatukikatsaus

  Aivan kuten kaikki muut markkinoiden VPN: t, HMA! väittää myös, että se on paras VPN siellä. Se lupaa turvata nimettömyys verkossa, mutta käyttäjäarviot…

 • Betternet VPN Review 2023

  Jurisdiktio Kanada Hinta 2,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden palvelupalvelimilla 10 palvelinta 10 maassa Lokit Lokit Käyttäjätietojen salaus AES-256 (maksetaan) | AES-CBC-128-bitti…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me