Jooga VPN-arvostelu 2020

Toimivalta Ei tietoja
Hinta Vapaa
palvelimet Yli 500 palvelinta 30 alueella
lokit Kauppojen yhteyslokit
salaus AES-256-bittinen
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto Sovellukset Googlessa ja Apple Play Kaupassa
yhteensopivuus Android, Apple

Jooga VPN on onnistunut keräämään yli viisi miljoonaa käyttäjää lyhyessä ajassaan liittyessään tietosuojatyökalumarkkinoille. Se on ilmainen VPN-palvelu, joka mainitaan nimellä “parhaat” monien käyttäjien Google Play Kaupassa, mutta analyysini paljastaa VPN: n melko pimeän puolen.

Heidän sovelluksensa eivät ole lainkaan turvallisia, ja he ansaitsevat ansaitsemattomia tapoja ansaita rahaa, joka sisältää tietojen myymisen kolmansien osapuolien palveluille ja mainospohjaisen mallin käytön (mikä asettaa tietosi jälleen vaaraan kirjautua vaarallisilta palveluilta).

Lisätietoja Jooga VPN: stä on lukemassa tämä all-inclusive-arvostelu, joka sisältää kritiikkiä sen turvallisuudesta, läpinäkyvyydestä, hinnoittelusta, palvelimista, suorituskyvystä, yhteensopivuudesta ja tuesta.

 • turvallisuus
 • läpinäkyvyys
 • hinnoittelu
 • palvelimet
 • Esitys
 • yhteensopivuus
 • Tuki

turvallisuus

Toimivalta

Ensimmäinen ja huolestuttavin tosiasia Jooga VPN: stä on se, että kukaan ei tiedä missä palveluntarjoajan pääkonttori on. Heillä ei ole virallista verkkosivustoa, vain ytimelle epäselvä Facebook-sivu. Palvelulla on pääosin passiivinen läsnäolo verkossa.

Siitä huolimatta se saa aikaan melko suuren määrän rekisteröintejä, ansaita 4,7 arvosanan Google Play Kaupassa ja 4,8 alkaa iTunesissa (josta useimmat arvostelut näyttävät väärin). Kaiviessani hieman syvemmälle palveluntarjoajaan, löysin mielenkiintoisen tutkimuksen, jonka teki ZDNet.

Jooga VPN -lainkäyttövalta

Siinä todetaan, että noin 60% Applen ja Google Play Kaupan parhaimmista ilmaisista mobiilisovelluksista on Kiinassa toimivia tai Kiinan omistamia kehittäjiä. 17: lla 30: sta analysoidusta sovelluksesta (näkyy molemmissa kaupoissa) oli muodolliset linkit Kiinaan, mikä on melko huolestuttavaa.

Jos tarkastelet yllä olevaa yritystietoa, huomaat, että Jooga VPN on mukana olevissa nimissä. Ainoa neuvojani on, että sinun on paeta palvelua mahdollisimman nopeasti. Kiinan hallitus on tunnettu tietojen säilyttämistä ja joukkovalvontaa koskevista laeistaan.

Tietosuojakäytäntö

Todennäköisesti surullinen tekosyy tietosuojakäytännölle, Jooga VPN julkaisee kirjauskäytäntönsä tekstinpoistosivustolle, johon pääset täältä: http://www.yogavpn.com/static/privacy.txt

Vain 373 sanan pituinen tietosuojakäytäntö on yleensä täysin epäselvä, sillä se ei tarjoa kelvollisia tietoja siitä, mitä tietoja kerätään ja kuinka kauan.

Emme kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka tunnistavat sinut tai toisen henkilön, kuten etunimesi ja sukunimesi, fyysiset osoitteet, sähköpostiosoitteet, puhelin, faksi, SSN, laitteeseesi tallennetut tiedot.

Kuten näette, ensimmäisessä tilassa he eivät tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja, vaan jatkavat ilmoittamista “Voimme kerätä tietosi, kun kommunikoit kanssamme tai annat meille”.

Ei ole mitään tietoja siitä, mitä tietoja tallennetaan / tallennetaan, mikä antaa meille toisen syyn kertoa sinulle: älä luota tähän ilmaiseen VPN-petokseen. Se voi toimia sujuvasti, mutta on varjoisa ytimelle!

Jooga VPN: n tietosuojakäytäntö

IP / WebRTC / DNS -vuotojen testaus

Saadaksesi paremman kuvan Yoga VPN: n tarjoamasta tietoturvasta / yksityisyydestä, suoritin muutamia testejä Selainvuodot, Perfect Privacy DNS -vuodot ja IPLeak.Net -palvelun avulla..

Yhdistin moniin eri palvelimiin ja saamani tulokset olivat melko samankaltaiset kuin alla olevat kuvakaappaukset Saksan IP-osoitteella.

Kyllä, VPN onnistuu piilottamaan IPv4-osoitteeni ja WebRTC, mutta huolestuttava osa on yli 70+ DNS-palvelimen osoitteen tunnistaminen.

Jokainen verkkosivusto, joka vastaanottaa niin monta DNS-pyyntöä eri paikoista, sisällyttää sinut mustalle listalle vierailustasi. Puhumattakaan, DNS näyttää kaksi eri sijaintia.

Yksi on Saksa ja toinen Alankomaat, joten on järkevää ottaa huomioon tämän palvelimen pingiajat alle 8.000 ms: n suhteen molemmissa sijainneissa.

Tämä vahvistaa jälleen teoriaani, jonka mukaan palveluntarjoajalla ei ole omia palvelimia, vaan itse asiassa ostaa niitä yhdysvaltalaiselta yritykseltä nimeltä Linode..

Jooga VPN IP WebRTC DNS -vuotojen testaus

läpinäkyvyys

Jooga VPN: n epävarmuus on sellainen, että sillä on kaksi erilaista kehittäjää sekä iTunesille että Google Play Kaupalle, kummallakin on kaksi erillistä VPN-sovellusta.

ITunesissa Jooga VPN: n on luonut LANPIPER PTE.LTD (myös Melon VPN: n kehittäjä), ja Google Play Kaupassa sen on kehittänyt Sarah Hawken (joka myös omistaa VPN-sytyttimen)..

Jooga VPN -läpinäkyvyys

Sellaisenaan on mahdotonta määrittää, kuka oikein käyttää Yoga VPN: ää, mutta olen silti pyytänyt molempia kehittäjiä saamaan lisätietoja palveluntarjoajasta..

Odotan edelleen heiltä vastausta ja vastauksia joihinkin tunkeutuviin kysymyksiin, joita kysyin heidän tukitiimiltään osoitteessa yogavpn.feedback [@] gmail.com

 1. Missä on yrityksen pääkonttori? Voisimmeko saada osoitteen?
 2. Julkaistaanko avoimuusraportteja / optiokanarioita??
 3. Jos kyllä, kuinka usein? Linkki URL-osoitteeseen tai PDF-tiedostoon olisi hyödyllinen!
 4. Onko riippumaton ulkopuolinen turvayritys tarkastanut vaatimuksesi??
 5. Miksi sinua ei ole vielä auditoitu? Mahdolliset syyt?
 6. Voisimmeko saada lisätietoja yrityksen takana olevista omistajista?
 7. Onko teillä miehiä sijoittajia, ja onko käyttäjille julkisesti saatavilla olevaa tietoa?
 8. Kuka on yrityksenne hallitus?

hinnoittelu

Jos olet käynyt läpi minkä tahansa sen sovellussivut joko Play Kaupassa tai iTunes-kaupassa, sinun on jo nyt tiedettävä, että se on ilmainen VPN, joten miksi hinnoittelukatsaus sitten?

Jooga VPN on ehdottomasti ilmainen, mutta tarvitset sitä “pistettä” tiettyjen ominaisuuksien lukituksen poistamiseksi. Nämä kohdat on jaettu kolmeen eri tasoon palvelimien täydellisen luettelon aktivoimiseksi.

Jooga VPN-hinnoittelu

Tämä on ensimmäinen, jolla näen tällaisen järjestelmän. Pisteiden saamiseksi sinulla on useita vaihtoehtoja. Ensimmäinen on katsoa video, joka antaa sinulle 10–1000 pistettä.

Toinen on sisäänkirjautuminen, joka antaa sinulle +200–1000 pistettä. Kolmas on kutsua lisää ystäviä, jolloin saat yli 9000 pistettä ja neljäs antaa koodin, joka antaa sinulle taas 4000 pistettä.

palvelimet

Jooga VPN: n mukaan se tarjoaa 500 “Välityspalvelimet” 30 eri alueella. Päästäksesi näihin palvelimiin sinun täytyy hankkia pisteitä yllä mainituilla menetelmillä.

Pisteistäsi riippuen voit käyttää palvelimia kolmella eri tasolla. Taso 1 tarjoaa sinulle vain viisi palvelinta viidestä eri maasta.

Taso 2 lisää 15 palvelimeen, mikä lisää joitain alueellisia valintoja myös käyttäjille (kuten USA: n itärannikko ja Yhdysvaltojen länsirannikko).

Taso 3 nostaa luettelon edelleen 30 erilliseen palvelimeen, joilla on nimet, jotka sisältävät tietyt kaupunkikohteet (kuten Ranska - Pariisi tai USA - Miami).

Nämä 3 palvelintasoa sekä ne pisteet, jotka tarvitset niiden avaamiseen päivittäin, on mainittu alla. Muista, että nämä määrät vaihtelevat jatkuvasti.

 1. Basic: 500 pistettä / päivä
 2. Vakaampi: 1800 pistettä / päivä
 3. Maailmanlaajuinen & stabiileimmillaan: 5000 pistettä / päivä

Jooga VPN -palvelimet

Palveluntarjoaja ei kuvaa, minkälaista salausta tai protokollaa se käyttää tai tarjoaa. Ilman näitä kahta ominaisuutta ei VPN: tä voi olla.

Jopa kaikkein VPN: t mainitsevat nämä kaksi asiaa, mutta Jooga VPN on hiljaa heistä. Sanotaan, että se salaa tietosi, mutta mitään ei enää seurata sitä.

Esitys

Jos puhun nopeudesta, tarjoaja on huonompi kuin mikään aiemmin testattu ilmainen palvelu. Tämä voi johtua suuresta käyttäjäkunnasta ja palvelimien saatavuuden puutteesta.

Kukaan ei haluaisi tuhlata aikaa mainosten katsomiseen tai juttujen napsauttamiseen pisteiden saamiseksi, jotta pääsisi palveluntarjoajan tarjoamiin 3. tason palvelimiin.

Kaikki tietävät, että mainokset itse kirjaavat tietoja käyttäjistä ja että sinänsä on vaarallinen ehdotus, kun valitset ladata ja asentaa Jooga VPN: n.

Oakla Speedtest Tool -työkalun kautta suoritetut VPN-testit useille palvelimille, joiden keskimääräinen latausnopeus on 15Mbps ja 10Mbps lähettäminen 4G-verkkoon!

Virtuaalinen sijaintitestaus

Jotta käyttäjille saataisiin parempi käsitys harhaanjohtavasta palvelusta, joka on Jooga VPN, suoritin testin heidän palvelimilleen. Tämän oli arvioitava, tarjoavatko palveluntarjoajat vai eivät’ palvelimet sijaitsevat mainostetussa paikassa.

Yhdistin saksalaiseen palvelimeen, joka antoi minulle IP-osoitteen: 139.162.168.186. Lähetin tämän osoitteen CA App Synthetic Monitor -testaukseen.

Jooga VPN: n virtuaalinen sijaintitestaus

Työkalu pingottaa palvelimen yli 90 sijaintiin ympäri maailmaa. Kuten näette, meno-paluu-aika on melko korkea muissa paikoissa, mutta Saksassa - Frankfurtissa ms on niinkin alhainen kuin 1.080 ms.

Jooga VPN-arvostelu

Kun tarkistin sijainnin Alankomaat - Amsterdam, se kosketti samaa 8.000+ ms: aa, kuten Saksa - Berliini -palvelin, osoittaen palvelimen reititystä. Joten suoritin jäljitysreitin.

Jooga VPN

Jos näet tulokset yllä, voit nähdä, että pingiajat ovat melko lyhyitä suoritettaessa reittiä Frankfurtista, mutta sain samanlaisia ​​tuloksia taas Alankomaissa - Amsterdamissa.

Kaivannutani edelleen ja kopioineet loppupisteen IP-osoitteen Hurricane Electric BGP Toolkit -sovellukseen, huomasin, että heidän palvelimensa ovat tosiasiallisesti ostettu osoitteesta https://www.linode.com

Jooga VPN: n virtuaalinen sijainti

Tämä antaa meille kaikille selkeän kuvan siitä, että jooga VPN: ään ei voi luottaa. Heillä on jälkiä Kiinassa ja sitten palvelimet, jotka on ostettu Yhdysvalloista, joka on Five Eyes -tuomioistuimen jäsen. Ei yhtä turvallista!

P2P / Torrenting ja Netflix

Jooga VPN ei salli Torrenting-ohjelmaa, eikä siinä myöskään sanota, että voit estää minkä tahansa tärkeän suoratoistosivuston käytön sen kautta, mikä on kunnossa, koska ilmaisilla palveluilla ei ole resursseja tarjota näitä toimintoja.

Sen palvelimille tekemäni tutkimus selittää edelleen, miksi ne eivät tue VoD: n, kuten Netflix, torrentiaa tai vapauttamista. VPN: ää ei ole varustettu tarpeeksi, ja se kärsii DNS-vuodoista!

yhteensopivuus

YogaVPN ei tarjoa paljon yhteensopivuuksia. Se tukee vain kahta alustaa: iOS ja Android, joiden ovat luoneet kolmansien osapuolien kehittäjät, LANPIPER PTE.LTD (iTunesissa) ja Sarah Hawken (Google Play Kaupassa)..

Tarkoittaako tämä, ettei Windowsissa ole Jooga VPN: ää tai Firestickillä Jooga? Valitettavasti, koska palveluntarjoajalla ei ole edes virallista verkkosivustoa, on typerää odottaa usean alustan tukea.

Olen varma, että käyttäjät löytävät paljon valintoja entistä paremmalla laiteyhteensopivuudella. Jos VPN: n suorittaminen on edelleen erittäin tärkeää, voit ladata Jooga VPN apk-tiedoston Bluestacksin kautta Macissa tai Windowsissa.

Bluestacks App Player on Android-emulaattori, joka asettaa Google Play Kaupan Gmail-tilillesi väärennetylle laitteelle, jonka ohjelmisto tarjoaa .apk-tiedostojen lataamiseen / asentamiseen.!

Tuki

Koska Jooga VPN: llä ei ole virallista verkkosivustoa, tuen saamiseksi ei ole monia vaihtoehtoja. Lähin asia kaikessa online-läsnäolossa, Jooga VPN: llä on Facebook-sivu.

Valitettavasti palveluntarjoaja on ollut uskomattoman passiivinen. Viestejä käydessäni näen vain, että Jooga VPN on aktiivinen takaisin vuonna 2017 ja minimaalista aktiivisuutta vuosina 2018, 2019 ja 2020.

Jooga VPN-tuki

Päätin silti viestiä heille Facebookissa ja kysyä heiltä, ​​aikooko he perustaa tuotteelleen virallisen verkkosivuston.

Sain automaattisen vastauksen, joka kehotti minua ottamaan yhteyttä sovelluksen sisälle tai sähköpostitse. Olen tehnyt molemmat, mutta en ole silti saanut vastausta.

YogaVPN-arvostelu

Onko jooga kielletty Venäjällä?

Olisin rakastanut, että palveluntarjoaja vastaa itse, mutta valitettavasti heidän tuki imee. Mitä voin kertoa teille tällä hetkellä Venäjän tilanteesta, on se, että asiat eivät ole hyviä!

Kiinan hallituksen tavoin hallitus haluaa paremman hallinnan digitaalimaailmaan. Se tukee vain akkreditoituja VPN-palveluita, jotka suostuvat jakamaan lokit virastojen kanssa.

Sellaisenaan kaikki palveluntarjoajat, jotka eivät tee yhteistyötä maan kanssa, kärsivät pysyvästä VPN-sovellusten kiellosta molemmille: iTunes ja Google Play Store, mukaan lukien Yoga VPN.

Lopullinen tuomio

Suosittelisin jooga VPN: ää?

Hmm. Ei tarkkaa tietoa lainkäyttövallasta, DNS-vuotoon liittyvistä ongelmista, virtuaalisten sijaintien käytöstä, ei virallista verkkosivustoa, tehokkaiden palvelimien puute ja hankalien pisteiden järjestelmät, saat ydin, oikein?

Palveluntarjoaja on todennäköisesti huonoimpien joukossa ilmaisessa segmentissä, ja korkea käyttäjäkunta ei muuta sitä tosiasiaa, että VPN on erittäin epäselvä kaikissa käytännöissään, tuottaen huonon tietoturvan ja suorituskyvyn..

Minun neuvoni olisi ajaa vastakkaiseen suuntaan niin nopeasti kuin pystyt ja luottamatta Jooga VPN -sovellukseen ennen kuin he haluavat olla avoimempia asiakkailleen ja mahdollisille asiakkaille.

Похожие статьи

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiktio Brittiläiset Neitsytsaaret Hinta 1,99 dollaria kuukaudessa (47,76 dollaria 24 kuukaudeksi) Palvelimet 1040+ yli 61 maassa Lokit Ei lokien varmennettua salausta...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdiktio Hongkongissa Hinta 2,91 dollaria kuukaudessa 2 vuoden tai yli 2 vuoden suunnitelmapalvelimilla yli 140 maassa. Lokit Ei lokit Varmennettu salaus AES-256-CBC poistaa Netflixin käytöstä...

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdiktio Alankomaat Hinta 1,99 dollaria Palvelimet 71 lokia Ei salausta AES-256 vapauttaa Netflixin eston Ei torrentisoiva Kyllä toimii Kiinassa Ei suositeltavaa Ei verkkosivustoa...

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 2,99 dollaria kuukaudessa 1-vuotisilla palvelupalvelimilla 10 palvelinta 10 maassa Lokit Lokit Käyttäjätietojen salaus AES-256 (maksetaan) | AES-CBC-128-bitti...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Onko AVG VPN mitään hyvää?

  Tuomioistuimen toimivalta Tsekin tasavalta Hinta 79,99 dollaria, laskutetaan kerran (1-vuoden suunnitelma) Palvelimet, yli 50 lokia Kyllä Salaus AES-256-CBC poistaa Netflixin esto Kyllä Torrentin kyllä ​​toimii...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me