IVPN-arvostelu 2020

Toimivalta gibraltar
Hinta 8,33
palvelimet 3152
lokit Ei
salaus AES-256
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Joo
suositeltava  Joo
Verkkosivusto https://www.ivpn.net/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple, Desktop

Gibraltarilla perustettu ja vuonna 2009 perustettu IVPN on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, ja tarjoaa melko uskomatonta alustatukea, kirjautumattomuutta ja Netflixin ja muiden VoD-palveluiden välittömän vapauttamisen. Vaikka VPN: llä on paljon työtä palvelinpaikkojensa parantamiseksi ja kustannusten vähentämiseksi, IVPN’Suorituskyky on ehdottomasti yksi parhaimmista markkinoilla tällä hetkellä.


Plussat

 • Ei kirjauskäytäntöä
 • Multi-Hop-palvelimet
 • Sotilasluokan salaus
 • 3 päivän ilmainen kokeiluversio, 7 päivän palautus
 • 24/7 live-chat-tuki

Haittoja

 • Hyvin harvat palvelimet
 • Ei selainlaajennuksia

IVPN hinnoittelukatsaus

Hinnoittelussa IVPN-arvostelu paljastaa, että palveluntarjoaja on yleensä erittäin uskomattoman kallis, jopa enemmän kuin markkinajohtajat, kuten ExpressVPN ja NordVPN. Tämä voi vaikuttaa sen vähentyneeseen suosioon, koska käyttäjät ajattelevat kahdesti ennen kuin kuluttavat 15 dollaria kuukaudessa parhaalle VPN-palvelulle.

Tietenkin, jos haluat saada parempaa kokonaisarvoa IVPN: ltä, sinun on valittava suunnitelmat, joiden kesto on pidempi. Esimerkiksi, jos siirryt neljännesvuosittaiseen suunnitelmaan, saat vähintään 11% alennuksen. Tämä vähentää kuukausikustannukset 13,33 dollariin, yhteensä 40 dollariin kolmen kuukauden välein.

Parhaat IVPN: n tarjoamat suunnitelmat ovat vuosittaiset tilaukset. Se tarjoaa käyttäjille parhaat rahaa säästävät ominaisuudet tarjoamalla heille hämmästyttävän 44%: n alennuksen. Seurauksena on, että kuukausittainen hinnoittelu laskee 8,33 dollariin, josta laskutetaan 100 dollaria vuodessa (silti melko kallista verrattuna muihin markkinoiden VPN: iin). Katso IVPN-alennuskupongin tarjoukset Black Friday VPN -tarjouksista.

IVPN hinnoittelukatsaus

IVPN ilmainen arvostelu

Korkean hinnoittelunsa vuoksi monet käyttäjät voivat poistua tilaamasta IVPN: tä. Koska VPN on kuitenkin melko hämmästyttävä kaikissa muissa suhteissa, ne, jotka haluavat hyödyntää vahvempaa tietoturvaa, sijoittavat edelleen palveluun. Mahdollisuuksien onneksi IVPN tarjoaa hyödyllisen 3 päivän ILMAISEN kokeiluversion, jonka avulla käyttäjät voivat testata VPN: ää ja sen kykyä ohittaa maantieteelliset rajoitukset, harjoittaa P2P / tiedostojen jakamista ja saada vahvaa yksityisyyttä!

IVPN-rahat takaisin -takuu

Markkinapaikan parhaat VPN-palvelut eivät koskaan täytä asiakkaidensa vaatimuksia edistämällä niin helppokäyttöisyyttä kuin mahdollista. IVPN kuuluu niihin harvoihin, jotka kulkevat ylimääräisen mailin mahdollisuuksilleen tarjoamalla 7 päivän rahat takaisin -takuun 3 päivän ilmaisen kokeilun lisäksi. Kun olet jättänyt palautuspyynnön, prosessi voi kestää 7–30 päivää.

IVPN-kirjautuminen

Kun olet kirjautunut palveluntarjoajan kanssa valitsemalla sopiva suunnitelma, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja vaatimuksiasi, napsauta vain “Kirjaudu sisään” -painike sivun oikeassa yläkulmassa. Pääset alla olevalle sivulle. Sisäänkirjautuminen kirjoittamalla käyttäjänimesi ja salasanasi.

ivpn kirjautuminen

Kun olet valmis, saat pääsyn VPN-hallintapaneeliin. Täällä voit määrittää kaikki VPN-asetukset. Sinulla on välilehtiä VPN-tileille, profiilin päivittämistä, salasanan vaihtamista, lippujen lähettämistä, tukilippuja, laskuhistorian tarkastelua ja jopa tilisi poistamista.

IVPN ilmainen arvostelu

Käyttäjille, jotka säännöllisesti P2P / Torrent, on jopa mahdollisuus aktivoida “Portin uudelleenohjaus” tilillä. Monet BitTorrent- ja uTorrent-kotikäyttäjät ovat asettaneet porttien edelleenlähetyksen TCP-alueella 6881-6889 salliaksesi yhteyksien tulla suoraan tietokoneellesi sen sijaan, että reititin estäisi niitä, minkä vuoksi saat joidenkin siementen alhaisen prioriteetin..

ivpn rahat takaisin -takuu

IVPN-palvelinkatsaus

Korkean hinnoittelunsa vuoksi IVPN ei ylläpitä vahvaa palvelintietokantaa, ja sen numerot jäävät huomiotta! Käyttäjillä on pääsy vain rajalliseen määrään palvelimia, jotka sijaitsevat noin 35 maassa. VPN: n on ehdottomasti parannettava peliäan, jos se haluaa kilpailla nimien, kuten ExpressVPN ja NordVPN, kanssa. Testauksen suhteen kaikki palvelimet toimittivat erinomaista suorituskykyä.

Itse asiassa olemme saaneet uskomattomia nopeuksia virtauttaessaan ja nauttien P2P / Torrenting-ohjelmista. Tutkittuaan edelleen, huomasimme, että toisin kuin muut markkinoilla olevat VPN-palveluntarjoajat, IVPN käyttää fyysisiä palvelimia, ei Googlen lainaamia. Sellaisena se antaa käyttäjille mahdollisuuden saada parempaa tietoturvaa ja yksityisyyttä verkossa. Tietenkin joskus palvelimen kuormitus voi olla hieman ärsyttävää käsitellä!

IVPN-palvelinkatsaus

IVPN Netflix -katsaus

Netflix estää aktiivisesti erilaisia ​​välityspalvelimia ja VPN-palveluita. Viihde-geeksit ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita suosikkielokuviensa / TV-ohjelmiensa käytöstä. Ihmiset ovat hämmentyneitä siitä, kuinka he voivat pysyä suojattuna ja tuntemattomina käyttäessään Netflixiä VPN: n kanssa. Onneksi IVPN onnistuu vapauttamaan Yhdysvaltain Netflixin eston helposti, päästäen teihin vaivoihin. Noudata alla olevia vaiheita poistaaksesi American Netflix -sovelluksen esteen IVPN: n kautta.

Vaihe 1: Tilaa sopiva suunnitelma, tallenna käyttöoikeustietosi ja lataa sovellus sovellukselle, jota haluat käyttää Netflixiin.

Vaihe 2: Asenna VPN-sovellus ja kirjoita IVPN-käyttäjätiedot saadaksesi pääsy palveluntarjoajiin’ täydelliset ominaisuudet ja tietosuojatyökalut.

Vaihe 3: Yhdistä mihin tahansa suositeltuihin palvelimiin Yhdysvalloissa tai muualla poistaaksesi Netflixin eston’Täydellinen elokuvien / TV-ohjelmien kirjasto!

IVPN Netflix -katsaus

IVPN yksityisyys ja turvallisuus

IVPN-verkkosivustolla on yksinkertainen mutta tyylikäs ulkonäkö, joka houkuttelee käyttäjiä ostamaan heidän palvelunsa. Palveluntarjoaja varmistaa, että tietojen toimittaminen on erittäin perusteellista ja kattavaa, ja tarjoaa samalla poikkeuksellisen yksityisyyden / turvallisuuden. Suoritimme useita testejä VPN: llä oppiaksemme, että se estää automaattisesti WebRTC-, IPv6-, DNS- ja jopa Torrent-vuodot!

IVPN-salaus ja protokolla

Vaikka IVPN on kallis VPN-palvelu, se tukee vain OpenVPN- ja L2TP / IPSec-protokollia. Siellä on jopa Multi-Hop-protokolla, joka reitittää tietoja kahden palvelimen välillä lisäsuojausta varten. Salausten osalta käyttäjät saavat parhaan ja parhaan markkinoilla AES-256-Bit yhdistelmänä RSA-4096 kädenpuristuksen ja HMAC SHA-1 hash-todennuksen.

Turvallisuuden lisäämiseksi IVPN toteuttaa myös Diffie-Hellman-vaihtoa (DHE), joka toimii täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden (PFS) kanssa tarjoamaan uusia salausavaimia joka tunti. Tämä ei vain takaa tiedon nopeaa siirtämistä, mutta se myös takaa paremman tietoturvan / yksityisyyden verkossa, varsinkin jos nimettömänä pysyminen on tärkein lähtökohta IVPN: lle.

IVPN-palomuurikatsaus

IVPN tarjoaa palomuuriominaisuuden, joka aktivoituu automaattisesti muodostettaessa VPN-yhteys. Useimmat eivät kuitenkaan tiedä, että voit jopa ottaa ominaisuuden käyttöön, kun et muodosta yhteyttä palvelimeen. Tämä integroitu palomuuriominaisuus on ainutlaatuinen, ja se toimii kuin tietosuojatyökalu, joka suojaa sinua haitallisilta sivustoilta / mainoksilta / ponnahdusikkunoilta ja toimii samalla myös tappajana.

IVPN WebRTC-testi

Yksi parhaimmista tavoista testata, tarjoaako VPN todella täydellisen yksityisyyden / nimettömyyden verkossa, on testata mahdolliset vuodot. Alla suoritimme WebRTC-vuototestin Browser Leaks -yritykseltä muodostamalla yhteyden palvelimeen Milanossa, Italiassa. Kuten huomaat, testissä ei ole merkkejä vuotoista. VPN onnistuu piilottamaan paikallisen IP-osoitteesi ja julkisen IP-osoitteesi, joka on sijaintisi Italiassa (alkuperäisen Yhdysvaltain osoitteen sijaan).

IVPN WebRTC-testi

IVPN DNS -vuodotesti

Käyttäjien on varmistettava, että valitsemansa palveluntarjoaja tarjoaa parhaan mahdollisen yksityisyyden ja nimettömän. Sellaisenaan VPN: n nimettömyyden määrittämisprosessi ei lopu vain WebRTC-vuototestillä. BestVPN.co menee ylimääräisen mailin jopa testaamalla VPN-verkkoja DNS-vuotoille. Jos näet alla olevat tulokset, huomaat, että vain yksi DNS-palvelin on näkyvissä, joka sijaitsee Italiassa. Tämä tarkoittaa, että henkilöllisyytemme on täysin turvallinen, koska Yhdysvaltain viralliseen sijaintiin tai DNS-osoitteeseen ei viittaa merkkejä.

IVPN DNS -vuodotesti

IVPN P2P / Torrenting

IVPN-arvion mukaan palveluntarjoaja tukee P2P / Torrenting-sovellusta valikoiduilla palvelimilla, jotka sijaitsevat Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian ulkopuolella. Keskustellessamme tukipalvelun kanssa saimme tietää, että Yhdysvalloissa sijaitsevat alkupään palveluntarjoajat ovat uhanneet VPN: lle suuren määrän DMCA-ilmoituksia vuoksi. Kaikki on hyvin niin kauan kuin et käytä amerikkalaista palvelinta P2P / Torrenting-ohjelmiin. Vuotojen osalta näet alla olevat tulokset. IVPN on vapaa kaikesta torrent-osoitteen tunnistamisesta, kun se on yhteydessä palvelimeen Italiassa!

IVPN P2P

Täydellinen tietosuoja-analyysi

Varmistaaksemme, että kaikista testeistä saamme tulokset olivat tarkkoja, päätimme suorittaa täydellisen tietosuoja-analyysin palveluntarjoajalle IPLeak.net-palvelun avulla. Onneksi myös tässä testissä ei löytynyt aukkoja. IPv4-oletusosoite on sijainti Italiassa, eikä edes DNS-osoite anna mitään viitteitä alkuperäisen sijaintimme todellisuudesta, mikä osoittaa vahvaa yksityisyyttä ja nimettömyyttä!

IVPN Täydellinen tietosuoja-analyysi

IVPN-tukikatsaus

Apua ja apua asiakkaille tarjoamalla IVPN onnistuu ehdottomasti ylimääräisen mailin. Palveluntarjoaja tarjoaa 24/7 vianetsintää live-chat-järjestelmän kautta, johon voit käyttää milloin tahansa vuorokauden aikaan. Tämän lisäksi IVPN tarjoaa asennusoppaita käyttäjille, jotka saattavat tarvita apua VPN: n määrittämisessä eri alustoille / laitteille ja jopa reitittimille..

IVPN-tukikatsaus

Jos tämä ei riitä, sinulla on saatavilla tietosuojaoppaita, joista voit saada lisätietoja yksityisyyden / nimettömyyden tarpeesta verkossa sekä muita ominaisuuksia / työkaluja, jotka auttavat parantamaan identiteetin peittämistä verkossa. On olemassa terveellinen luettelo yksityisyyden aiheista, joista voi valita, ja se auttaa ehdottomasti sijoittamaan IVPN: n paljon positiivisempaan valoon verrattuna muihin palveluntarjoajiin, jotka eivät keskity tarjoamaan hyödyllistä sisältöä käyttäjille / asiakkaille.!

lataa

IVPN-sovellusten yhteensopivuus

Sinulla on ilo kuulla, että IVPN tarjoaa natiivisovelluksia kaikille suosituille alustoille / laitteille. Kaikista työpöytäalustaversioista, kuten Windows, MacOS, Linux / GNU, älypuhelimiin, jotka käyttävät iOS / Androidia ja perusreitittimiä NAS: iin, IVPN toimii melkein kaikessa. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden saada parempaa monipuolisuutta VPN: n käyttämiseen, mikä takaa paremman yksityisyyden ja nimettömyyden. Palveluntarjoajan on kuitenkin työskenneltävä luomaan laajennuksia Operalle, Mozilla Firefoxille ja Google Chromelle!

IVPN Lataa

Yksi parhaimmista asioista IVPN: n käyttämisessä on, että voit helposti ladata heidän VPN-sovelluksensa monista paikoista. Löydät sovelluksia kaikista suosituista alustoista ja niiden erityisistä sovelluskaupoista. Samalla sinulla on pääsy sivulle, jolla voit ladata tiedostoja suoraan. Käy vain osoitteessa https://www.ivpn.net/apps-overview saadaksesi sovelluksesi laitteellesi / alustallesi!

IVPN Windows -katsaus

Windows-sovelluksella on kaunis ja yksinkertainen muotoilu, joka on yleensä erittäin intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit määrittää VPN: n helposti napsauttamalla “kytkeä” -painiketta, kun olet valinnut sopivan palvelimen. Käyttäjät, jotka haluavat saada parempaa tietoturvaa, voivat jopa valita Multi-Hop-ominaisuuden, joka siirtää liikennettä kahden eri palvelimen kautta maksimaalisen nimettömyyden saavuttamiseksi verkossa.

IVPN Windows-asiakaskatsaus

IVPN Android-asennus

IVPN: n asettaminen Android-laitteille ei vaadi asiantuntijatietoja. Kuten aiemmin mainittiin, sinulla on kaksi tapaa hankkia sovelluksia mille tahansa alustalle. Jos haluat saada IVPN Androidille, käy vain Google Play Kaupassa ja kirjoita IVPN hakuun. Lataa / asenna sovellus heti. Manuaalisempaa lähestymistapaa varten voit ladata IVPN .apk-tiedoston suoraan verkkosivustolta!

IVPN Reddit arvosteluja & mielipiteitä |

Tilanteissa, joissa joudut oppimaan lisää tietystä tuotteesta / palvelusta tai tarvitset apua tietyn tehtävän suorittamiseen, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kuulla Redditin asiantuntijoita. Eri toimialoilla työskentelevien henkilöiden kanssa voit aina odottaa löytävänsä tietoja kaikista aiheista, mukaan lukien IVPN. Vaikka parhaiden vpn reddit-mielipiteiden joukossa on sekoitettu cocktail, saat aina paremman kuvan eri palveluista. Lue mitä Redditorilla on sanottavaa IVPN: stä alla:

Thumbs up for IVPN vpnreviews -sivulta

PIA vs. IVPN

ominaisuudet PIA IVPN
Hinnoittelu (vuosittain) $ 40 $ 100
Maat 33 maata 35 maata
palvelimet 3152 palvelinta 37+
protokollat OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec OpenVPN ja L2TP / IPSec,
salaus AES-256-bitti AES-256-bittinen
lokit Ei Ei
torrentit & P2P sallittu Joo Joo
Perustuu MEILLE gibraltar
Välityspalvelimet Joo Joo
Samanaikaiset käyttäjät 5 5
Lisättyjä ominaisuuksia DNS-vuodonsuojaus, DoubleVPN-palvelu, IPV6-vuodonsuojaus ja portin edelleenlähetys Multi-Hop, integroitu palomuuri, automaattinen tapukytkin, WebRTC / DNS / IPv6 -suojausominaisuudet

Lopullinen tuomio

IVPN-arvion mukaan palveluntarjoaja onnistuu ehdottomasti pärjäämään tarjoamalla erinomaista yksityisyyttä / nimettömyyttä verkossa, nopeaa P2P / Torrenting-ohjelmaa, välitöntä vapautusta ja erinomaista tukea. Korkea hinnoittelu saattaa kuitenkin olla sammutus, joten ehdotamme, että IVPN vähentää palvelukustannuksiaan houkutellakseen lisää asiakkaita. Muuten VPN on yleisesti ottaen melko vankka, ja suosittelemme sitä ehdottomasti lukijoillemme.

Hyvä

 1. Ei kirjauskäytäntöä
 2. Multi-Hop-palvelimet
 3. Sotilasluokan salaus
 4. 3 päivän ilmainen kokeiluversio, 7 päivän palautus
 5. 24/7 live-chat-tuki

Paha

 1. Hyvin harvat palvelimet
 2. Ei selainlaajennuksia

Похожие статьи

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdiktio Hongkongissa Hinta 7,00 dollaria kuukaudessa yhden vuoden pakettipalvelimilla, joissa on vähintään 120 VPN-tilaa 16 maassa. Lokit Kaupat Yhteyslokit Salaus AES-256-bittiset poistot...

 • Yksityistunnelikatsaus 2020

  Jurisdiktio Yhdysvallat Hinta 3 dollaria / kuukausi (36 dollaria vuotuiselta suunnitelmaltaan) Palvelimet 22 palvelinta 12 maassa Lokit Pitää arkaluontoisia lokitiedostoja 14 päivän salaus...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 49 dollaria yhden vuoden pakettipalvelimilla, jotka ovat yli 600 palvelinta 60 maassa. Lokit Kyllä Salaus AES-256-bitti poistaa Netflixin eston Ei torrenttia Kyllä...

 • VyprVPN Review 2020

  Jurisdiktio Sveitsi (vaarallinen) Hinta 6,67 dollaria / kuukausi (80 dollaria vuodeksi) Palvelimet 700 lokia Ei lokit salaus AES-256 Poista Netflix-esto Kyllä Torrentin...

 • IPVanish Review 2020

  Jurisdiktio Yhdysvaltojen hinta 6,49 dollaria / kuukausi Palvelimia yli 1000 lokia Ei salausta AES-256 vapauttaa Netflixin eston Ei torrentisoiva Kyllä toimii Kiinassa Kyllä suositellaan...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me