ibVPN: n palvelininfrastruktuurikatsaus

Toimivalta Romania
Hinta 4.95
palvelimet 100+
lokit Ei
salaus AES-256
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa
suositeltava  Joo
Verkkosivusto https://www.ibvpn.com/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Ennen kuin aloitamme ibVPN: n ominaisuuksien tarkistamista, haluamme, että parhaat VPN-lukijat ymmärtävät, että tämä arvostelu perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen ja antaa siksi ibVPN: n puolueettoman otteen. Kuten minkä tahansa muun VPN-asiantuntijan, meidän oli varmistettava, että ibVPN: n palvelut testattiin täysin ennen tämän tarkistuksen aloittamista..

Kaikkien nopeimpien VPN-palveluiden tärkein osa on sen palvelininfrastruktuurin vakaus. ibVPN on havainnut merkittävää parannusta tässä suhteessa kasvaessaan hieman yli 100 palvelimelta kaksi vuotta sitten suureksi 180 palvelimeksi 57 maassa 57: sta maasta tänään..

Kun testaamme näiden palvelimien suorituskykyä, huomasimme, että suurin osa niistä tarjosi suuria nopeuksia, harvinaisuus VPN-verkkotunnuksessa, jossa kuristus on yleinen, ei liikenteen pullonkauloja edes suosituissa palvelinpaikoissa ja tuki suosittujen suoratoistosivustojen, kuten Netflix ja Hulu.

Odotamme harvoin, että palveluntarjoajat ohittavat tehokkaan VPN-kiellon sellaisilla sivustoilla, kuten Netflix USA, ja antavat sen käyttäjille mahdollisuuden hyötyä täydestä arvosta tilaamallaan pääsemällä paljon suurempaan sisältökokoelmaan, mutta ibVPN yllätti meidät pelkästään sen luotettavien vapautusominaisuuksien lisäksi myös nopeilla nopeuksilla, jotka mahdollisti HD-suoratoiston ja pudottamalla sen Netflixin parhaaseen VPN-palveluun.

Palveluntarjoaja tarjoaa myös SmartDNS-palvelun, jonka kautta voit määrittää VPN-tyyppisen palvelun mediavirtauslaitteille, kuten Roku ja Apple TV, estämään maantieteellisesti rajoitettujen suoratoisto- ja pelisivustojen estäminen. Voit käyttää myös välityspalvelimia, jos haluat muodostaa yhteyden sijaintiin välityspalvelun avulla. ibVPN sijoitettiin suureksi ja ylitti selvästi odotuksemme tässä palvelun laatuluokassa.

ibVPN’Palvelimien lukumäärä on hyvin levinnyt ympäri maailmaa kattaen suuren osan Yhdysvaltojen mannerosasta, Euroopasta, Australian-Aasian alueista, Kaukoidän Aasiasta ja yllättäen Lähi-idästä, missä suurin osa VPN: stä’t edes tarjoa yhtä palvelinta.

ibVPN-palvelin

ibVPN’s Tuetut protokollat

Protokollat ​​tarjoavat tärkeimpiä paloja, jotka muodostavat minkä tahansa VPN: n suojausmekanismit. Vaikka VPN tarjoaa armeijan luokan salausta, rajoitettu protokollivalinta voi estää käyttäjää kirjautumasta palveluntarjoajan puoleen näiden erittäin turvallisuus- ja suojaushaavoittuvuuksien vuoksi.

ibVPN menee melko hyvin tälläkin alueella tarjoamalla tukea ei vain perinteisille protokollille, kuten OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP ja IPSec, vaan myös SoftEtherille, jotta käyttäjä voi kokea suuremman valinnan tason valittaessa tietoturvatasoa. se tarvitsee ja tasapainottaa sen VPN: n ulkopuolella vaadittavan suorituskyvyn kanssa.

Suosittelemme kuitenkin, että käytät aina OpenVPN: ää’s turvallisin ja luotettavin protokolla siellä, erinomaisella yksityisyyden suojan seurannalla, ja se on myös saatavana ibVPN: ssä, jos päätät kirjautua palveluun.

Salaus ja laitteen yhteensopivuus

Ennen kuin pääsemme seuraavaan kohtaan, haluaisimme kysyä sinulta kysymyksen. Jos ostat VPN-palvelun, mitkä ovat ensisijaiset ja toissijaiset motiivisi? Pidettäessä jatkuvasti kasvavia online-tietoturvaongelmia oletamme, että monet käyttäjät valitsevat VPN-palvelut parhaan mahdollisen suojan taustoille Internetissä surffailtaessa.

Salakysymyksissä ibVPN on yhtä hyvä kuin mikään muu VPN-palveluntarjoaja. Se tekee online-identiteetistäsi vaarattoman ja pitää sen turvassa SSL- ja AES 256-bittisillä salaustuilla. ibVPN käyttää yhtä turvallisimmista algoritmeista, Blowfish, pitääksesi verkkotunnuksesi puhtaana ja suojattuna.

Ollakseen oikeudenmukainen ibVPN: n suhteen, heidän laitteidensa yhteensopivuus on melko kunnollinen, ja silti parantamisen varaa on vielä. Voit määrittää sen Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Roku Streaming Player, pelikonsolit (PlayStation ja Xbox) ja reitittimet (DD-WRT ja Sabai). Olisi hienoa, jos mainittaisiin myös BlackBerry ja Kindle, mutta kuten sanoimme, ibVPN voi silti parantaa laitteen yhteensopivuusvaihtoehtojen avulla.

ibVPN -yhteensopivuus

ibVPN’s Hinnasuunnitelmat ja VPN-paketit

VPN-verkkoista on nyt tulossa yhä hintaherkempiä hyödykkeitä, kun yhä useammat käyttäjät alkavat osoittaa kiinnostusta verkkotunnukseen, mutta vaatimukset ja tarpeet ovat huomattavasti erilaisia. Joten hinnasuunnitelmastrategian on tarjottava riittävä kattavuus kaikentyyppisille käyttäjien tarpeille rakentamalla suunnitelmia, jotka tarjoavat korkean arvon tietyille käyttäjille kohtuuhintaan.

ibVPN on vastannut tarkalleen tätä strategiaa laatimalla hinnasuunnitelmansa suosittujen käyttäjien tarpeiden mukaan.

ibvpn hinnoittelukatsaus

Antaa’keskustelemaan ibVPN: stä’hinnoittelusuunnitelmat hiukan tarkemmin täällä:

Paketti: Ultimate VPN

Hinta: 58,06 dollaria laskutetaan kerran (2,42 dollaria / kuukausi)

Tämä on ehkä luettelon kattavin suunnitelma ja voi kattaa kaikenlaiset käyttäjän tarpeet. Tästä suunnitelmasta löytyy kaikki ibVPN: n asiakkaille tarjoama streaming-sivustojen suojaaminen nimettömäksi verkossa ja Torrenting-tuki turvallisuusominaisuuksiin, kuten Tor Over VPN ja Double VPN..

Tämän lisäksi saat pääsyn kaikkiin yli 180 palvelinpaikkaan, 5 samanaikaiseen sijaintiin, Socks5-välityspalvelimiin, rajoittamattomaan kaistanleveyteen sekä erittäin yhteensopiviin VPN-asiakassovelluksiin tässä suunnitelmassa. Ja kaikista näistä ylivoimaisista ominaisuuksista huolimatta, ibVPN’Hinta on selvästi alhaisempi kuin mitä maksat muilta palveluntarjoajilta samanlaisesta suunnitelmasta.

Tämä suunnitelma on ehdottomasti luettelon paras!

Paketti: Tavallinen VPN

Hinta: 18,48 dollaria / vuosi laskutetaan kerran (1,54 dollaria / kuukausi) tai 2,47 dollaria kuukausittaisen laskutusjakson aikana

Jälleen erittäin kohtuuhintainen suunnitelma, johon monilla yksityisyyden suojan puolustajilla on helposti varaa lukita. Tässä standardissa VPN-suunnitelmassa on yli 140 maata, yksi yhteysrajoitus, useita protokollia tukevat ja omistetut asiakassovellukset, mutta Torrentingille ei ole tukea, eikä välityspalvelimia ole. Suunnitelma voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät VPN-perustilausten suojaamista online-nimettömyydeltään, mutta jos aiot suoratoistaa tai torrentia paljon, suosittelemme, että siirryt Ultimate Plan -sivustoon.

Paketti: Torrent VPN

Hinta: 36,95 dollaria / vuosi laskutetaan kerran (3,08 dollaria / kuukausi) tai 4,95 dollaria kuukausittaisen laskutusjakson aikana

Torrentit fanit don’t saa paljon omistautunutta tukea VPN-verkkotunnuksella ja se on suuri pettymys, koska ne muodostavat joitain VPN-sektorin tärkeimmistä sidosryhmistä. IbVPN tarjoaa kuitenkin omaa suunnitelmaa, etenkin Torrentersille, rohkeaksi tauona tavanomaisista teollisuuskäytännöistä.

Ja koska tämä suunnitelma on tarkoitettu vain Torrenting-tarkoitukseen, saat pääsyn vain 21 palvelinta omistettu ibVPN: n Torrenting- tai P2P-toimintoille, yhdessä samanaikaisella yhteydellä ja omistetuilla sovelluksilla, jotka parantavat yhteensopivuusvaihtoehtoja. Hintaluokka ei myöskään ole niin korkea, ja jos siirryt vuosisuunnitelmiin, se tulee entistä edullisemmaksi, tullessaan hieman yli 3 dollaria kuukaudessa.

Paketti: IBDNS / SmartDNS:

Hinta: 36,95 dollaria / vuosi laskutetaan kerran (3,08 dollaria / kuukausi) tai 4,95 dollaria kuukausittaisen laskutusjakson aikana

Mediastreamerit ovat nykyään raivoissaan, kun ihmiset etsivät lisää tapoja, joilla he voivat monipuolistaa tapoja, joilla he voivat katsella suosikkisi suoratoistopaikkoja. Tällaiset laitteet kuten Apple TV voivat vaikuttaa valtavasti koko kokemukseen tekemällä niistä täydellisiä ehdokkaita tällaiseen viihdekeskeiseen toimintaan.

ibVPN tarjoaa nyt omistetun suunnitelman juuri tällaisille laitteille samalla hinnoittelulla kuin heidän Torrenting-suunnitelmansa suuressa esityksessä, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden ostaa lisää tilaa, kun se juuri nyt tarvitaan. Tämän SmartDNS-palvelun avulla voit estää yli 300 maantieteellisesti rajoitettua kanavaa maailmanlaajuisesti.

Kuinka asentaa ibVPN Windowsissa:

Yksi parhaimmista ibVPN: lle ominaisista asioista on sen uskomaton yksityiskohta kehittää asiakassovelluksiaan palvelun luontaisen yhteensopivuuden tarjoamiseksi melkein kaikissa suosituissa ja monissa niche-laitteissa..

Mutta koska Windows-asiakas on todennäköisesti eniten käytettyjen asiakkaiden joukossa, se on suunniteltava erinomaisesti UI / UX-muodoissaan varmistaakseen, että käyttäjät tuntevat olonsa mukavaksi vuorovaikutuksessa ohjelmiston kanssa ja tarjoavat yhä enemmän ominaisuuksia käyttäjän helpottamiseksi.

ibVPN’s Windows-asiakasohjelmaa on uusittu useita kertoja parhaassa ja nykyisessä tilanteessaan parhaiden Windows-VPN-asiakkaiden joukossa, johon sisältyy Surfshark Windows -asiakas, ExpressVPN Windows App. Tämä johtuu siitä, että sen lisäksi, että sitä on helppo käyttää, siinä on nyt myös joitain vaikuttavia vaihtoehtoja, kuten kaksinkertainen VPN, Tor VPN: n yli ja jopa tappava kytkin. Asiakas voi myös opastaa sinua tietämään mikä on “nopein palvelin” käytettävissä on tällä hetkellä sellaisten tekijöiden kuten nykyisen sijainnin, palvelimen kuormituksen jne. huomioon ottamisen jälkeen.

Jos sinäkin haluat ladata ja määrittää Windows-asiakasohjelman, niin tässä’s kuinka helppo prosessi on:

  • Osta ibVPN-liittymä selvittämällä mikä tahansa yllä mainituista hinnasuunnitelmista
  • Hanki käyttäjän käyttäjätiedot, jotka aktivoivat asiakkaasi sähköpostissa
  • Lataa Windows-asiakasohjelma ja anna sen määrittää järjestelmäsi
  • Valitse “Nopein palvelin” Valitse tai valitse haluamasi palvelin ja napsauta Yhdistä
  • Nauti suoratoistosta tai suojaa online-nimettömiäsi moitteettomasti ibVPN: n kautta’Tähtien VPN-palvelu

Asiakaspalvelu

ibVPN tekee uskomatonta työtä asiakastuen suhteen. VPN-palvelun merkitseminen on silmämme omena. ibVPN tarjoaa tietoa, kouluttaa käyttäjiä ja auttaa heitä VPN-asiakkaidensa teknisissä kysymyksissä.

Voit ottaa yhteyttä ibVPN: ään tukilippujen, sähköpostin, live-chatin, etätuen kautta ja saada nopeasti vinkkejä ja oppia jotain tai muuta lukemalla usein kysyttyjä kysymyksiä, tietopohjaa ja keskusteluja foorumeilla. Tällainen erinomainen asiakastuki on hyvin harvinaista ja käyttömukavaa!

ibVPN: n ilmainen kokeilu- ja maksutapa

BestVPN.co-sivustossa arvioimme VPN-palveluntarjoajia arvosteluissa paljon korkeammalle, jotka yrittävät tarjota käyttäjilleen nolla sitoutumisen ilmaisen kokeilun kaikilla käytettävissä olevilla ominaisuuksilla. Tämä johtuu siitä, että uskomme, että ilmaisen kokeilun tarjoaminen tarkoittaa sitä, kuinka varma palveluntarjoaja itse on tarjoamassaan palvelussa ja onko se valmis tekemään sille lopullisen käyttäjätestin vai ei..

ibVPN’Tarjous 24 tunnin ilmaisesta kokeiluversiosta on yksi tämän palvelun tarkastelun kohokohdista, koska se oli käyttäjän näkökulmasta uskomattoman hyödyllistä tekeessään päätöstä jatkaa ja ostaa palvelun tilauksen vai ei..

Tämän lisäksi, jos sinulla on edelleen ongelmia palvelun kanssa, on aina 15 päivän rahat takaisin -takuu, joka voi vakuuttaa sinulle, että rahasi pysyvät turvassa tämän luotettavan palveluntarjoajan kanssa.

Maksuvaihtoehtojen suhteen ibVPN tarjoaa uskomattoman 50+ maksutavan, mukaan lukien pankkikortit, Ali Pay, Yandex, pankkisiirto muun muassa. Bitcoinin esiintyminen maksutapana on kuitenkin se, mitä arvostamme eniten, koska se antaa käyttäjälle mahdollisuuden kokea suurta itsenäisyyttä yksityisyyden suojaamisen ja nimettömyyden säilyttämisessä, jopa maksamalla palvelun tilaamista.

johtopäätös

Toisaalta se oli upea kokemus ibVPN: n käyttämisestä ja sen ominaisuuksien tarkistamisesta yksityiskohtaisesti. Toisaalta löysimme joitain alueita, joissa mielestämme ibVPN voi toimia ja tulla yhdeksi parhaimmista, ellei parhaista VPN-palveluntarjoajista..

Eri mantereiden palvelimet lisäävät sen arvoa ja vankka Blowfish-algoritmi varmistaa, että ibVPN pysyy täällä VPN-teollisuudessa. Monet teistä eivät ehkä tiedä tätä, mutta se on nopeimmin kasvava VPN-palvelu, ja siinä on yli 500 000 ihmistä käyttämässä ibVPN: tä’s palvelut.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me