Hola VPN Review 2019 – Vaarallinen & vapaa & rdquo; Vältettävä VPN!

Ola Vilenskin ja Derry Shribmanin vuonna 2017 perustama Hola VPN on tuttu nimi ilmaislapsille. Se käyttää freemium-mallia, mikä tarkoittaa, että heillä on ilmaisia ​​(ei mainoksia) ja maksettuja suunnitelmia. Jos olisin kuitenkin täysin puolueeton, molemmat tuottavat huonon suorituskyvyn.


Tuote on ollut osa monissa kiistoissa osana heidän strategiaansa hyödyntää käyttäjien resursseja Holan poistosolmuina’maksettu sisarpalvelu, Luminati. On myös todiste VPN: n toiminnasta bottiverkkona ja sen muusta tuotteesta, Hola-selaimesta, linkitetty DDoS-hyökkäyksiin!

Päätätkö tilata palveluntarjoajan? Jos näin on, suosittelen sinua pysähtymään suoraan sinne, ja lukemalla tämä tarkka kuva Hola VPN -katsauksesta 2019!

 • turvallisuus
 • läpinäkyvyys
 • hinnoittelu
 • palvelimet
 • Esitys
 • yhteensopivuus
 • Tuki

Toimivalta

Hola VPN: n pääkonttori on Israelissa, jota ei kuitenkaan voida pitää FVEY-allianssin jäsenenä vahvana liittolaisena. Maa on yksi läheisimmistä kumppaneista Yhdysvaltojen hallituksen ja tiedustelupalvelujen, kuten National Security Agency (NSA), kanssa..

Tietenkin väite heidän olevan virkamiehiä “tarkkailija” on edelleen kiistanalainen, koska Edward Snowdenin asiakirjoissa ei ollut paljon yksityiskohtia maasta. Wikipedia kuitenkin mainitsee Israelin FVEY: n virallisena tarkkailijana, ja NSA jakaa raakavalvonnan suoraan.

Jos tämä ei riitä, on olemassa monia tapauksia, joissa tunnistetaan varjoisia yrityksiä, joilla on siteitä Israeliin. Jotkut jopa väittävät, että Israelin viranomaiset antavat laajemmat valvontavaltuudet verrattuna Yhdysvaltojen viranomaisiin. En todellakaan haluaisi luottaa palveluun, joka perustuu sellaiseen maahan!

Kirjauskäytäntö

Toisin kuin useimmat ilmaiset VPN-palvelut, olen iloinen, että Hola VPN tarjoaa Loppukäyttäjän lisenssisopimus ja Tietosuojakäytäntö-sivun. Tällä tavalla käyttäjät tietävät tarkalleen, mihin he kirjautuvat.

Jos puhun nimenomaan hakkuista, on tärkeää muistuttaa, että Hola VPN uudisti heidän sivuaan vasta, kun kohtaa vakavaa kritiikkiä “botnet” huhut.

Se seurasi tätä tapahtumaa, jonka tarjoaja päätti olla “selkeämpi” heidän toiminnastaan, ja olen suurimmaksi osaksi iloinen siitä, että he yrittävät olla avoimia.

Kuten odotin vuosia sitten ja tutkittuani satoja palveluntarjoajia markkinoilla, myös Hola VPN tallentaa tietosi.

VPN: n tallentamat lokitiedot sisältävät käyttämäsi selaintyypin, käymäsi verkkosivut sekä tiedot, kuten vietetyn ajan ja käyttöajat ja päivämäärät.

“Emme vuokraa tai myy henkilökohtaisia ​​tietoja. Voimme paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja muille luotettaville kolmansien osapuolien palveluntarjoajille tai yhteistyökumppaneille tarjotakseen sinulle Palvelut, tallennustilan ja analytiikan. Voimme myös siirtää tai luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietoja tytäryhtiöillemme, tytäryhtiöillemme.”

Nyt Hola VPN toteaa, että he eivät myy / jaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta en usko, että kun otetaan huomioon suurin osa ilmaisista VPN-palveluista, myy tietosi kolmansille osapuolille..

Puhumattakaan siitä, että he ovat ristiriidassa samassa kappaleessa esitetyn lausunnon kanssa, väittäen ensin, etteivät jaa henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta ilmoittavat sitten, että he paljastavat sen tytäryhtiöille ja tytäryhtiöille.

Käyttäjäresurssien käyttäminen poistosolmuina

Se oli melkoinen shokki VPN-teollisuudessa, kun Hola onnistui keräämään 46 miljoonan käyttäjän valtavan seuran maailmanlaajuisesti vuodesta 2014.

Ajan myötä he kehittivät käsissään 9 miljoonan IP-vahvan bottiverkon tietokannan, joka myy pääsyä HTTP-pyyntöihin osoitteessa https://luminati.io..

Tyypillisesti, kun asennat Holan, sinusta tulee VPN-päätepiste. Muut verkon käyttäjät voivat ehkä poistua Internet-yhteytesi kautta ja ottaa IP-osoitteen.

Näin Hola onnistuu myymään “ilmainen palvelu”. Se ei maksa kaistanleveydestä, mutta käyttää ja myy sitä käyttäjille, jotka haluavat asentaa ja käyttää sovelluksiaan.

Asiat muuttuvat entistä monimutkaisemmiksi, kun 8chan-verkkosivustosta tulee uutisia, kun he saavat laillisen näköisen POST-pyynnön post.php: lle 30 sekunnissa Luminati-bottiverkon yli 9 761 015 poistosolusta, joista keskusoperaattori Fredrick Brennan jakoi tietoja.

IP / WebRTC / DNS -vuotoongelmat

Saadakseni paremman kuvan Hola-välityspalvelimen luotettavuudesta (lukuisista väitteistä ja kiistoista huolimatta) päätin suorittaa vuotoon liittyviä VPN-testejä.

Tämä prosessi kesti koko päivän, jolloin tarkistin melkein kaikki Hola-välityspalvelimen palvelimet kuudesta erilaisesta VPN-testaustyökalusta Internetissä:

 1. https://ipx.ac/run - epäonnistui
 2. https://ipleak.net/ - ohitettu
 3. https://dnsleak.com - epäonnistui
 4. https://browserleaks.com/webrtc - epäonnistui
 5. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ - hyväksytty
 6. https://www.perfect-privacy.com/check-ip - ohitettu

Näillä kuudella työkalulla suoritetuista testeistä palveluntarjoaja ei havainnut vuoto-ongelmia täydellisessä tietosuoja- ja selainvuodossa, mutta epäonnistui IPX-, selainvuotojen ja DNS-vuotojen testissä..

IPX

Alla näet tulokset testistä, joka suoritettiin Ison-Britannian palvelimella. VPN valitettavasti vuoti alkuperäistä IPv4-julkista ja yksityistä IP-osoitetta.

Siksi olen sensuroinut tiedot punaisella korostuksella oman identiteettini suojelemiseksi. Yksi asia on kuitenkin varma, että Hola-välityspalvelin ei ole ollenkaan turvallinen valinta!

Hola VPN-vuototesti IPLeak

IPLeak

IPLeak antaa yleensä erittäin tarkat tulokset arvioitaessa VPN: ää ja sen yhteyttä. Työkalun mukaan IPv4-osoitteesi ja DNS on suojattu.

DNS-testi paljasti kuitenkin plus 55 palvelinta ja havaitsi prosessin aikana 8 virhettä, joten en enää luottaisi palveluntarjoajaan, jolla on tällainen maine!

Hola VPN-vuototesti IPX

DNSLeak

DNSLeak-testausta varten olen yhteydessä samaan UK-palvelimeen kuin kaikki analyysit. Tämä työkalu antoi minulle yhteyden yhteydestäni osuvimmat ja tarkimmat tulokset.

Se näytti tarkan IPv4-julkisen ja yksityisen osoitteeni sekä tarkat maan ja kaupungin tiedot, joten miksi olen hämärtänyt tuloksia.

Hola VPN-vuototesti DNS-vuoto

Selaimen vuodot

Selaimen vuodot on luettelon kolmas työkalu, joka näyttää WebRTC: n ja DNS: n vuodot. IPv4-julkiset ja yksityiset osoitteeni olivat selvästi näkyvissä Hola VPN: n kanssa.

Tämä toistaa, että palveluntarjoaja ei ole turvallinen eikä tarjoa sinulle suojaa valvonnalta. Se ei pidä henkilöllisyytesi pitämistä piilossa, enkä luota siihen!

Hola VPN: n vuototesti BrowserLeaks

Täydellinen yksityisyys

Käytin kahta Perfect Privacy -työkalua varmistaakseni, onko yhteys suojattu vai ei. Yksi on Check IP -työkalu ja toinen on DNS vuodotestityökalu.

Kuten voit nähdä, tulokset osoittavat, että Hola VPN pitää henkilöllisyytesi piilossa, mutta luulen, että se on työkalujen vika, koska kolme eri palvelua osoitti vuotoon liittyviä ongelmia.

Hola VPN -vuodotesti täydellinen yksityisyys

Sovellustiedoston tarkistus

Jos viruksentorjuntayritys, kuten AVG ja sen Secure Line VPN -tuote, voivat tulla GrayWare / Win32.Presenoker-viruksen mukana, Hola VPN -sovellukset ovat vapaita kaikista troijalaisista ja haittaohjelmista.

Testi suoritettiin virustotal.com-verkkosivustolla, josta voit lähettää tiedoston ja analysoida sitä useilla virustentorjuntapalveluilla punaisten merkkien varalta..

Hola VPN-virustarkistus viruksen perusteella

läpinäkyvyys

Luottaaksesi VPN-palveluntarjoajaan sinun on tiedettävä enemmän heidän historiastaan, omistajista, pääkonttorista, hallituksesta jne. Tällaisia ​​tietoja ei ole helposti saatavana mistään palvelusta..

Siksi päätin luoda avoimen VPN-oppaan, jossa voit nähdä minun jakaa vastauksia eri palveluntarjoajilta kysyttyään heiltä INVASIIVISIA kysymyksiä sähköpostitse..

Asia on, että minun ei tarvinnut lähettää sähköpostia Hola VPN: lle heidän tuotteitaan koskevista tiedoista. Löydät kaiken VPN: n suhteen “Noin” tai “DNA-” sivu. Olen erottanut jokaisen puolin helposti lukemista varten:

Hola VPN-arvostelu

 1. perustajat: Ofer Vilenski ja Derry Shribman
 2. Ryhmän jäsenet: Limor Kidron (VP HR), (Ron KolCTO) ja (Arik GiladGM)
 3. sijoittajat: DFJ (Piilaakso), trilogia (Seattle), Magma (Israel), Horizons Ventures (Hong Kong) ja Orange (Ranska).

VPN ei tarjoa “Optio Kanariansaaret” eikä kukaan ole vielä tarkastanut sitä, mutta yritän saada pian yksityiskohtaisen vastauksen Hola VPN: ltä.

hinnoittelu

Olen jo toimittanut yksityiskohtaiset tiedot Hola VPN: n käytöstä’Ilmainen versio toimii ja käyttää käyttäjän resursseja kaistanleveyteen ja poistosolmuihin, jotta rahaa ei kuluteta.

Palveluntarjoaja tarjoaa kuitenkin myös premium-paketin. Vaikka palvelu on edelleen melko sama, se on silti hyvä palveluntarjoajan testaamiseen.

Tilausvalinnat

Tyypillisesti sinulla on 4 erilaista tilausta: kuukausittainen, puolivuosittain, vuosittain ja 2-vuotta. Kuukausittainen hinnoittelu alkaa 11,95 dollaria.

Jos haluat hyödyntää alennuksia, voit valita tilauksia, joiden kesto on pidempi. Esimerkiksi 6 kuukauden paketti alentaa kuukausittaisen hinnoittelun 9,00 dollariin.

Jos valitset vuotuisen, maksat 6,99 dollaria kuukaudessa. - säästät huomattavasti 41% alkuperäisestä hinnoittelusta, josta laskutetaan 83,88 dollaria vuosittain.

Parhaan vastineen saamiseksi suosittelen käyttäjää menemään 2-vuoden suunnitelmaan. Se maksaa 3,99 dollaria kuukaudessa, yhteensä 95,75 dollaria kahdeksi vuodeksi, mikä antaa sinulle massiivisen 66% alennuksen!

Hola VPN hinnoittelukatsaus

Rahat takaisin takuu

Hola VPN tarjoaa ilmaisen sovelluksen ja palautustakuun, joka kattaa molemmat perustat asiakkailleen. Voit testata palvelun milloin tahansa.

Rahat takaisin -takuu kestää 30 päivää. On kuitenkin välttämätöntä tietää, että Hola VPN huijaa asiakkaitaan hinnoittelussa.

Tämä on ensimmäinen, mitä olen koskaan nähnyt tällaisesta järjestelmästä teollisuudessa! “Hola-palvelu tarjotaan jokaiselle alustalle erikseen. Siksi, jos olet rekisteröitynyt kahdelle alustalle, maksetaan kaksi.”

Tämä on teksti, joka on otettu sen Laskutus UKK-osiosta, jossa palveluntarjoaja osoittaa huolen tilistä, joka veloitetaan kahdesti. Melko fiksu strategia asiakkaiden huijaamiseksi, Hola!

palvelimet

Asennettuaani Hola VPN -sovelluksen Android- ja Windows-käyttöjärjestelmälleni huomasin, että tarkkaa numeroa ei ole saatavilla. Sen perusteella mitä laskin, sinulla on kuitenkin yli 220 palvelinta yhteyden muodostamista varten.

Näiden palvelimien nopeus oli “okayish” mutta turvallisuus oli mielettömän huono. Kuten yllä osoitin, Hola VPN ei onnistu salaamaan ja suojaamaan yhteyttä kunnolla, vuotaen tietojasi!

Virtuaalisten sijaintien testaus

Jotta käyttäjille saataisiin parempi käsitys Hola Unblockerista, suoritin testin heidän palvelimilleen. Tämän oli arvioida, ovatko palveluntarjoajat’ palvelimet sijaitsevat mainostetussa paikassa tai ei.

Yhdistin Iso-Britanniassa olevaan palvelimeen, joka antoi minulle IP-osoitteen: 213.229.67.83. Liitin tämän osoitteen CA App Synthetic Monitor -testaukseen.

Hola VPN: n virtuaalipaikkojen testaus

Työkalu pingottaa palvelimen yli 90 sijaintiin ympäri maailmaa. Kuten näette, meno-paluu-aika on melko korkea muissa paikoissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa - Lontoossa, ms on niinkin alhainen kuin 2.419 ms.

HolaVPN arvostelu

CA Technologiesin jäljityökalu’ App Synthetic Monitor, tarkista nämä löydökset edelleen, näyttäen rtt: n 4,709 ms. Tämä tarkoittaa, että palvelin todellakin sijaitsee Lontoossa.

Hola VPN: n virtuaaliasetukset

Täydellisen kuvan saamiseksi kopioin ja kopioin myös palvelimelta saamani IP-osoitteen (213.229.67.83) ja pääteosoitteen (151.236.46.162) Hurricane Electric BGP Toolkit -sovellukseen:

HolaVPN

Nopeuden testit

Testasin Hola VPN: n suorituskykyä suorittamalla nopeustesti useilla palvelimilla. Tätä prosessia varten käytin Ooklan surullista Speedtest Holaa varten’s Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa ja Australiassa.

Kaikki testit suoritettiin 50Mbps-yhteydellä. Australiassa tuskin sain 5,51 Mbps -latausta ja 6,65 Mbps -latausta. Ranskan osalta tulokset eivät olleet paljon erilaisia.

Sain 7.54Mbps latauksen ja 4.11Mbps latauksen. Yhdysvalloissa sain korkeimman latauksen 17,4 Mbit / s ja latauksen 4,76 Mbit / s ja UK: n 13,7 Mbps: n latauksen ja 4,28 Mbps: n latauksen..

Tämä antaa Hola VPN: lle keskimääräisen latausnopeuden 10Mbps ja lataamisen 4Mbps 50Mbps -yhteydessäsi, mikä on uskomattoman heikko sanoen..

Hola VPN Speedtest kirjoittanut Ookla

Torrenting & obfuscation

Valitettavasti palveluntarjoaja ei tarjoa StealthVPN: n hämärtämisominaisuutta. Minulla oli silti edustaja kaivostestauspalvelustani Kiinassa (osana 80+ toimittajaamme)’analyysi), mutta se ei toiminut.

VPN ei toiminut muissa paikoissa, kuten Iranissa, Irakissa, Turkissa ja Egyptissä, joissa VPN-kieltoja on välitön ja melko vaikea ohittaa..

P2P / Torrenting-suhteen tein testin IPLeak.net-sivustolla, jossa pyydettiin magnetilinkin lataamista ja sitten verkon taustan arviointia..

Hola VPN epäonnistui katkaisemaan alkuperäisen IP-osoitteeni. Tämä voi osoittautua haitalliseksi torrentereille, koska heidän on maksettava mojovat DMCA-sakot tekijänoikeuksien loukkaamista koskevan sisällön lataamisen vuoksi!

Hola VPN Torrenting Test

Suoratoisto / vapauttaminen - Hola Netflix

VPN-verkot ovat arvokkaita työkaluja viihde-geeksille ja johtojen leikkausyrityksille, jotka haluavat käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä VoD-laitteissa, kuten Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime ja Hulu.

Sinänsä on vain kohtuullista olettaa, että Hola VPN vapauttaa tällaiset streaming-alustat, mutta valitettavasti saamani tulokset olivat pettymys.

Kävin osoitteessa https://www.netflix.com ja sain heti Hola VPN: ltä ilmoituksen siirtää sijaintini joko Yhdysvaltoihin tai mihin tahansa muuhun maahan.

Hola VPN Netflix -sovelluksen esto

Napsautin “Yhdysvallat” koska sillä on eniten nimikkeitä elokuvissa ja TV-ohjelmissa ja Hola VPN käski minun kirjautua sisään Netflix-tililleni. Tein ja yhdistin sitten Yhdysvaltoihin streamia varten.

HolaVPN Netflix -sovelluksen esto

Kuten huomaat, tämä on virhe, jonka sain Netflixiltä, ​​joka ilmoittaa, että heidän järjestelmänsä havaitsi minun käyttävän estäjää tai välityspalvelinta. Hola on melko epäluotettava stripeille!

Hola VPN Netflixin lukituksen poistokatsaus

yhteensopivuus

Laitteiden yhteensopivuus ei ole ongelma Hola VPN: lle, joka hallinnoi jo yli 191 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Sinulla on saatavilla sovelluksia Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille.

Käyttäjät voivat jopa saada laajennuksia Google Chromelle ja Mozilla Firefoxille. Palveluntarjoaja väittää jopa työskentelevän Apple TV: ssä, mutta se oikeastaan ​​antaa vain ohjeita DNS: n perustamiseen.

Hola Android-sovellus

Kun olet ladannut / asentanut “Rajoittamaton ilmainen VPN - Hola”, sinut toivottaa sinut tervetulleeksi valikossa, jossa sinua pyydetään “tilaa, don’t jakaa resursseja” tai napsauta “Seuraava”.

Jos valitset entisen, joudut ostamaan tilauksen. Muista se Hola’Suunnitelmia hallitaan eri tavoin erilaisilla laitteilla.

Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on jo tilauksesi Windowsissa, sama tili ei toimi Android-laitteellasi. Sinun on käytettävä toista kauppaa.

Jos valitset jälkimmäisen, sinun on suostuttava resurssien jakamiseen, minkä jälkeen saat käyttöoikeuden “Hola Unblocker”, joka toimii enemmän kuin välityspalvelinselain kuin VPN.

Kaikki asennetut sovellukseni ovat kauniisti valikossa. Voin valita yhden, johon haluan siirtää sijaintini, ja sitten valita palvelimen mieleisekseen.

Toisena vaihtoehtona voit napsauttaa maan lippua vasemmassa yläkulmassa, valita palvelimen ja etsiä mitä tahansa saadaksesi asiaankuuluvia tuloksia kyseisestä sijainnista.

Mielestäni sovellus on hyvä poistamaan lukitus, mutta kohtasin paljon ongelmia käytettäessä VPN-palvelinta eri sovelluksissa. Suojaus ei ollut niin vakuuttava, ja kohtasin liitosongelmia.

Hola VPN Android -sovellus

Hola Windows-sovellus

Suoraan verkkosivustolle ladattava Hola Windows -sovellus oli melko samanlainen kuin Android-vastine. Et yleensä saa VPN: tä, VPN: ää, mutta räätälöityä Chrome-selainta!

Kyllä, en vitsaile sinua. Hola VPN on yksinkertaisesti optimoinut Chromen selaimen sisällyttämään joukon sen laajennuksia, kuten Video Accelerator, Ad-Blocker ja Proxy / VPN.

Ilman sovellusta, joka peittää koko verkon, eikä vain selainyhteyttä, Hola ei vaikuta vakuuttavalta vaihtoehdolta nimettömyyden hyödyntämiseksi verkossa.

Sinulla voi olla paljon paikkoja käytettävissä, mutta se on juuri sitä. Sovellus on enemmän välityspalvelinta kuin todellista VPN-palvelua, eikä se tarjoa hyvää salausta identiteettisi piilottamiseksi.

Hola VPN Windows -sovellus

Hola VPN Chrome / Mozilla -laajennus

Tämä ilmainen Chromen VPN on sama kuin Windows-sovellus. Työpöytäversio lisää vain muita palveluita selaimeen, joka sisältää Hola Google Chrome -laajennuksen.

Sellaisena kokonaisuus ja ulkonäkö ovat täysin identtiset. Voit kääntää “valtuutettu” päällä milloin haluat ja siirrä sijaintiasi 226 eri palvelimen avulla.

Muista kuitenkin, että tämä Hola-laajennus on sama saaliita myyviä käyttäjiä’ kaistanleveys ilmaisen palvelun kattamiseen liittyvistä kustannuksista. Joten, pitäisikö sinun todella luottaa siihen?

En usko! Parempi valinta tietosuojatietoisille käyttäjille on hankkia luotettavia nimiä teollisuudelle, kuten NordVPN, ExpressVPN, Surfshark ja PureVPN turvallisilla selainlaajennuksilla.!

Hola VPN -selainlaajennus

Tuki

Tuen kannalta Hola-ilmainen VPN ei tarjoa 24/7-livekeskustelua. Heillä on sähköpostiohje [@] hola.org, josta voit ottaa yhteyttä heidän tekniseen henkilökuntaansa VPN-liittyvistä asioista..

Muita tukivaihtoehtoja ovat Facebook, Twitter ja YouTube. Heillä oli jopa Google+ -sivu, mutta heidän sulkeutumisensa jälkeen heidän läsnäolonsa on menetetty.

Viimeisin apuna saamasi vaihtoehto on käydä UKK-osiossa, johon on ladattu aiheellisia kyselyjä, joiden pitäisi tarjota tarpeeksi apua.

Hola VPN -tuki

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Holavpnin käytön yhteydessä käyttäjillä voi olla paljon mielenkiintoisia kysymyksiä / kysymyksiä. Tämän vuoksi olen luetellut yleisimmät kyselyt, joita saamme käyttäjiltä yhdestä paikasta. Katso vianetsintää alla olevista UKK: ista

Onko Hola VPN: n käyttö turvallista?

Kuten aiemmin mainittiin, Hola toimii enemmän kuin välityspalvelin kuin VPN-sovellus. Se ei käytä salausta liikenteen peittämiseen, joten se ei piilota Internet-aktiviteettiasi.

Sellaisena online-identiteettisi vaarantuu riippumatta siitä, missä käyttöympäristössä Hola VPN: ää käytetään. On parempi käydä markkinoilla näkyviä nimiä, joilla on turvallinen maine.

Mitä Hola VPN tekee?

Freemium-tarjousmallin mukaisesti Holalla on sekä ilmaisia ​​että maksettuja suunnitelmia. Itse sovellus on liitetty paljon epäilyttävään toimintaan, kuten käyttäjien laitteiden käyttämiseen poistomuistiinpanoina kaistanleveyden säästämiseksi.

On jopa kiistetty siitä, että VPN myy tietosi kolmansille osapuolille. Palveluntarjoaja voi toimia VPN-alalla, mutta se on itse asiassa yksi syy siihen, miksi suurin osa ihmisistä kääntyy pois tietosuojatyökaluista!

Onko Hola.org turvallinen?

Itse verkkosivustoon voi vierailla täysin turvallisesti. Se käyttää HTTPS-protokollaa saapuvaan / lähtevään liikenteeseen varmistaen, että tietosi ovat turvassa, mutta tämä on rajoitettu vain verkkosivustoille.

Hola Free VPN: t Windows-, Mac-, iOS- ja Android-sovellukset ovat melko hyödytöntä, jos etsit yksityisyyttä ja nimettömyyttä.!

Mitä Hola tarkoittaa??

Itse Hola on espanjalainen lause, johon viitataan “Hei”, mutta siitä, miksi tämä palveluntarjoaja valitsee nimen, ei ole historiaa “Hola VPN” heidän palvelunsa puolesta.

Olen lähettänyt sähköpostitse palveluntarjoajalle saadaksesi lisätietoja yrityksen perustamisesta, kuinka he laskeutuivat nimeen jne. Odotan edelleen vastausta!

Lopullinen tuomio

Suosittelisin Hola VPN: tä?

Älä koskaan koskaan elämässäni! Sijaitsee maassa, joka on lähellä FVEY: tä, tallentaa istunto- / aktiviteettitietoja, kyvyttömyyttä poistaa Netflixin estämistä, WebRTC / DNS / IP -vuotoon liittyviä ongelmia, huijaa käyttäjiä myymällä yksityisiä tietoja käyttämällä heitä poistosolmuna…

Palvelu epäonnistui tarkistusprosessin kaikissa puolissa. Yksinkertaisesti sanottuna, se on välityspalvelin, jota markkinoidaan VPN: nä, joka ei tarjoa minkäänlaista yksityisyyttä / suojausta. Käyttäjien tulisi olla poissa tästä ilmaisesta VPN-huijauksesta. Älä kuulu sen harhaanjohtavaan markkinointistrategiaan!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me