HideMyAss VPN! Salaus- ja protokollatukikatsaus

Aivan kuten kaikki muut markkinoiden VPN: t, HMA! väittää myös, että se on paras VPN siellä. Se lupaa turvata nimettömyys verkossa, mutta käyttäjäarvostelut siitä ovat turvasatama’t ollut loistava viime aikoina. Joten päätin asettaa asiat koetukselle ja tarkistaa kuinka paljon painoa on mielipiteissä tästä suositusta VPN-palvelusta.

HMA! antaa joitain korkeita lupauksia erittäin ainutlaatuisella ja näyttävällä verkkosivustollaan, mutta pitäisikö se tosiasiassa noudattaa niitä, mitä minun on selvitettävä tässä kattavassa HideMyAss VPN -katsauksessa 2019

 • turvallisuus
 • läpinäkyvyys
 • hinnoittelu
 • palvelimet
 • Esitys
 • yhteensopivuus
 • Tuki

Salausalan standardi on sotilaallisen luokan AES-256-salaus sellaisenaan’s turvallisin tietojen salausstandardi siellä. Et voi salata tämän standardin mukaan salattuja tietoja, vaikka sinulla olisi tuhat supertietokonetta, jotka työskentelevät 24x7 satojen vuosien ajan.

Ja HMA! ottaa käyttöön tämän standardin, joten voin merkitä sen turvalliseksi tämän metriikan alla tietojen siirtämiseksi turvallisesti yhteyksiensä yli.

Tunnelointiprotokollatukea varten se tarjoaa kolme erilaista protokollavarianttia:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP / IPSec

Näistä kolmesta OpenVPN: ää pidetään turvallisimpana avoimen lähdekoodin jälkeen, ja siinä ei ole suuria tietoturva-aukkoja. Suosittelen, että käytät tätä protokollaa oletuksena riippumatta siitä, käytätkö HMA! tai mikä tahansa muu VPN.

PPTP ei ole turvallinen vanhana protokollastandardinaan, ja sitä pidetään heikkona, joten se on turha, vaikka se olisi siellä.

L2TP / IPSec on paras iOS-alustoille, koska OpenVPN: n tiedetään olevan siellä hiukan hidas. Jos et’t kohtaa nopeusongelmia, pidä OpenVPN: ssä, mutta jos muutat, siirry L2TP / IPSec: hen, koska se on suhteellisen turvallinen, vaikka pienemmässä mittakaavassa kuin OpenVPN.

HMA! DNS-vuodonsuojauskatsaus

Todellisen IP-verkon piilottaminen verkossa ei ole helppoa tekemällä vain tarjoamalla palvelimelle yhteyden uudelleen reitittäminen. IP-osoitteestasi voi helposti vuotaa, jos käyttämäsi VPN ei toimi’t tarjoa suojausta WebRTC- tai DNS-vuotoilta.

DNS-vuotoja koskevassa tutkimuksessamme löysimme paljon VPN-verkkoja, jotka lupauttivat vahvaa tietoturvaa, mutta eivät pystyneet’t jopa piilottaa todellisen IP-osoitteesi verkossa. Useimmat käyttäjät eivät’t tiedä tästä, mutta tätä ei pitäisi’t suhtautu kevyesti, jos aiot ostaa uuden tilauksen tilauksen.

Niin ei HMA! suojaa DNS-, WebRTC- ja muunlaisilta vuodoilta?

Yllättäen se varmasti toimii!

WebRTC- ja HTTP-pyyntövuodot

 1. https://browserleaks.com/webrtc (Tyhjennä)
 2. https://www.doileak.com/ (tyhjennä)

DNS-vuodot:

 1. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (tyhjennä)
 2. https://www.dnsleaktest.com/ (tyhjennä)

IPv4 / IPv6 ja Torrent IP-vuodot:

 1. https://ipleak.net/ (tyhjennä)
 2. https://ipx.ac/run/ (Tyhjennä)

Sen jälkeen, kun löysin tämän palvelun useita turvallisuusnäkökohtia järkyttäviksi ja epäluotettaviksi, en ollut’t odottaa HMA: ta! olla täydellinen vuotojen kestävä. HMA! olisi ollut loistava valinta Torrentingille, koska se oli niin selkeästi tiivis vain, jos sen hakkuupolitiikka ja lainkäyttövalta eivät olisi olleet niin sopivia.

HideMyAss! Sovellustiedoston tarkistus

Sovellukset voivat sisältää moottoreita tai haittaohjelmia, vaikka ne olisivatkin tunnettujen tai luotettavien palveluntarjoajien toimittajia, jotka voivat vahingoittaa laitettasi tai vaarantaa tietosi tai jopa molemmat.

Ollaksesi erityisen varma, että järjestelmäsi ei’t joutua kompromissiin, sinun on suoritettava sovellustarkistus.

Paras sivusto, jota käytän tähän tehtävään, on Virustotal.com.

Tarkastan yleensä työpöytäsovelluksia, koska niillä on usein suuria mahdollisuuksia kantaa haittaohjelmia tai epäilyttävä moottori.

HMA!’s Windows-sovellus tuli selväksi tästä testistä, eikä moottoreita havaittu 60 eri testissä.

HideMyAss VPN -katsaus

Jos olet joskus ajatellut HMA: n tilaamista, sinun on vakavasti otettava huomioon nämä turvallisuusvirheet, joita ei voida sivuuttaa..

Toimivalta

Iso-Britannia.

Tässä kohtaa Privax Limited, joka puolestaan ​​omistaa HMA: n! perustuu.

Tunnetun turvallisuusyrityksen Avast, jolla on useita yksityisyyteen liittyviä online-tuotteita, osti Privax Limited takaisin vuonna 2015. Ja vaikka Avast sijaitsee Tšekin tasavallassa, HMA! toimii edelleen Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

Yhdistynyt kuningaskunta ei ole lainkaan turvallinen paikka, jolla VPN: ää voidaan perustaa pois. Lainkäyttöalueita koskevassa tutkimuksessamme Yhdistynyt kuningaskunta oli tietoturvan kannalta maailman vaarallisimmissa paikoissa. Jos VPN perustuu sinne, se on alttiita ehdotuksille, kuten valtionhallinnon jtk - määräykset, tietojen luovuttamispyynnöt jne.

Tietosi eivät ole turvallisia, jos ne ovat’s pysäköity Isossa-Britanniassa tekemällä HMA! sopimaton valinta, jos etsit turvallista ja tuntematonta palveluntarjoajaa, johon voi liittyä.

hakkuu

Kaikki VPN: t sanovat, että niillä ei ole lokitiedostoja, mutta aina, jotkut tiedot on tallennettu taustalle, kun varmistimme tutkimuksessamme erilaisista koko toimialan hakkuupolitiikoista..

Mutta niin kauan kuin VPN ei’tallentaa henkilökohtaisia ​​tietoja, sitä voidaan pitää turvallisena käyttäjille, mutta HMA! kuuluvat tähän luokkaan?

Ei, ei’T. Tässä’s miksi:

HMA! pitää seuraavanlaisia ​​lokit:

 1. Käyttäjätunnus
 2. Yhteyden aikaleimat
 3. Kaistanleveys lokit
 4. Käyttäjän IP-osoite
 5. VPN-palvelimen IP-osoite, johon käyttäjä muodostaa yhteyden

Ja se’ei pelkästään arkaluontoisten tietojen tallentamisesta, vaan myös siitä tallennetusta ajanjaksosta, joka tekee kokonaisuuden vielä vaarallisemmaksi käyttäjälle.

HMA! tallentaa kaikki nämä lokit 30 päivän ajan. Että’kuukausi, jolloin arkaluontoisia tietojasi pidetään HMA: n kanssa! ja jos yhdistät sen tosiasiaan, että tietojen tallennuspaikka on Isossa-Britanniassa, niin siellä’Sinulle ei ole enää tilaa luottaa HMA: hon! ollenkaan.

Palveluntarjoaja on ollut mukana myös viime aikoina tapauksissa, joissa se paljasti arkaluontoisia käyttäjätietoja viranomaisille, jotka johtivat vankilaan joillekin sen käyttäjille.

Yksi asia’Tietynä, sinun ei tulisi koskaan tehdä mitään laitonta käyttäessäsi HMA: ta! ollenkaan, koska palveluntarjoaja luopuu varmasti tiedostasi, jos jonkin viranomaisen tilaus saapuu. Ja vaikka olet käyttäjä, joka ei tee sitä’t hemmotella mitään laitonta, tilaamalla HMA! ei ole suositeltavaa.

HMA! Tarjoaa yleensä kolmen tyyppisiä hinnoittelusuunnitelmia, mutta tällä hetkellä on rajoitetun ajan pitkän aikavälin suunnitelma’s myös saatavana.

Voit käyttää kaikkia HMA-palveluita!’s ominaisuuksia jokaisessa suunnitelmassa.

 1. Kuukausittainen tilaussuunnitelma: 11,99 dollaria laskutetaan kerran.
 2. Vuotuinen tilaussuunnitelma: 83,88 dollaria laskutetaan kerran (6,99 dollaria / kuukausi).
 3. Kahden vuoden tilaussuunnitelma: 119,76 dollaria laskutetaan kerran (4,99 dollaria / kuukausi).
 4. Erikoissuunnitelma: Kolmen vuoden tilausohjelma: 107,64 dollaria laskutetaan kerran (2,99 dollaria / kuukausi).

HideMyAss VPN hinnoittelukatsaus

Joten ovatko nämä suunnitelmat ja niiden hintalapput perusteltavissa HMA: n palvelulle! tarjoukset?

Ei aivan mielestäni HMA: na!’Hinnasuunnitelmat eivät ole vain ylenmääräisiä, mutta myös ristiriitaisia.

Kuukausittaisen suunnitelman hinta on liian korkea, lähes 12 dollaria. Tällaisen suunnitelman hintaluokan ei tulisi ylittää yli 7–8 dollaria, ellet ole ExpressVPN.

Kuukausittaisen suunnitelman jälkeen, HMA! Hyppää suoraan vuotuiseen sopimukseen, mikä on vähän outoa, koska välittäjäsuunnitelman tulisi olla kuten 6 kuukauden sopimus. Näyttää siltä, ​​että HMA! Haluaa ohjata käyttäjiä ostamaan isompia suunnitelmia, joten kuukausittainen kauppa tuntuu siltä’on vain siellä, jotta muut suunnitelmat näyttävät hyvältä ja halvemmalta.

Mutta HMA! Sinä’et ole liian fiksu tässä!

Uusi arvokauppa, joka tarjoaa suunnitelman 2,99 dollaria / kk, edellyttää, että tilaat kolmivuotisen suunnitelman ja kerätään moitteettoman summan, joka on 107,64 dollaria kerran laskutettuna, mikä on itse asiassa pienempi summa verrattuna hintaan, joka joudut maksamaan 2 vuoden suunnitelma samassa palveluntarjoajassa.

En todellakaan’t ymmärtää HMA: n hinnoittelustrategian logiikkaa! seuraa.

Hinnoittelu on hämmentävää, eikä se helpottaisi palvelun tilaamista haluavan käyttäjän tarpeita.

Ja vaikka hinta 2,99 dollaria / kuukausi näyttää halvalla, ominaisuuksien puute ja vika monilla kriittisillä rintamilla tekevät HMA: sta! Vaikuttaa huonolta valinnalta ottaen huomioon, että voit saada Surfsharkin kaltaisen tehokkaan VPN: n halvemmalla hinnalla.

HideMyAss ilmainen kokeilu- ja maksutapakatsaus

HMA! tarjoaa sinulle yhteensä 60 päivän ajanjakson, jonka aikana voit turvallisesti testata sen palvelun.

Ensimmäisen 30 päivän kokeiluversion aktivoimiseksi tarvitset vain voimassa olevan Paypal- tai luottokorttinumeron.

HideMyAss-maksutavan katsaus

Toisessa 30 päivän kokeiluversiossa joudut maksamaan suunnitelmista, mutta olet silti vastuussa hyvitystarjouksesta, joka on voimassa tänä aikana.

Päivien lukumäärä, jota voit käyttää HMA: ta! ilmaiseksi on varmasti paljon enemmän kuin mitä voit saada muilta palveluntarjoajilta, jotka tarjoavat vain palautusajan eikä ilmaista kokeilupalvelua. Mutta HMA! tarjoaa molemmat.

30 päivän ilmainen kokeiluversio ei vaadi luottokorttia tai Paypal-numeroa, mutta on olemassa palveluntarjoajia, kuten NordVPN’t edes vaadi sitä, joten HMA! on työskenneltävä tämän esteen poistamiseksi täältä, vaikka se tarkoittaisi niiden päivien vähentämistä, joiden ajan oikeudenkäynti pysyy voimassa.

HMA!’palautuskäytäntö saattaa kuulostaa ystävälliseltä, mutta muista, että jos ylität 10 Gt: n kaistanleveyden rajan, et enää ole velvollinen palauttamaan palautusta, joten astu huolellisesti.

Maksutapojen osalta voit käyttää vain kolmea tapaa maksaa HMA!’hinnasuunnitelmat:

 1. Luottokortit
 2. Paypal
 3. Skrill

Maksutavat kattavat kaksi suosituinta maksutapaa, mutta koska HMA! doesnt’t tarjoa Bitcoinia tai muuta kryptopohjaista maksutukia (Tämän avulla käyttäjä voi pitää maksutietonsa yksityisenä), uskon silti, että brändin on mentävä pitkälle ymmärtääkseen alan nykyistä dynamiikkaa ja sitä, mitä asiakkaat siitä haluavat..

PureVPN tarjoaa 15+ maksutavan ja sen’on alan johtava palvelu, joten HMA! sillä on paljon vertailuarvoja eri alueilla, joihin se voi viitata ja korjata tai jopa parantaa nykyisiä palvelustandardejaan.

Esillä yli 190 paikassa ympäri maailmaa, HMA! Hänellä on yksi alan monimuotoisimmista palvelinjakeluista.

Niiden tarjoamien palvelimien kokonaismäärä on 940+, mikä on hieman keskimääräistä suurempi, koska monet suosituimmat VPN-verkot, kuten ExpressVPN ja NordVPN, tarjoavat kaikkialla luettelossaan 2000-4000 palvelinta.

HideMyAss-palvelinkatsaus

Mutta palvelimien määrä lakkaa tietyn määrän ylittävän, jos verkon käyttäjät eivät’t kohtaavat liikenteen pullonkauloja ja siten hitaampaa nopeutta. Joten tarjoaako VPN 1000 tai 3000, ero ei ole liian suuri nopeuksien suorituskyvyn suhteen.

Paikkojen lukumäärä, joissa VPN tarjoaa palvelimia, on uskomattoman tärkeä tekijä, joka vaikuttaa käyttäjän kokemukseen. Tämä johtuu siitä, että mitä lähempänä käyttäjää on tietty palvelin, sitä nopeammat nopeudet ovat, koska yhteyshyppyjen on kuljettava vähän matkaa.

Ja tässä HMA! Pisteet joitain tärkeimpiä kohtia. Sen yli 190 palvelinpaikkaa on levinnyt ympäri maailmaa. Antarktista lukuun ottamatta, kaikkien 6 asuttavan maanosan käyttäjät voivat olla hyvin lähellä tiettyä palvelinta HMA: lta! Palvelinverkko.

Useimmat VPN-palveluntarjoajat eivät’t tarjoaa monia palvelimia Euroopan ja Pohjois-Amerikan alueiden ulkopuolella, koska suurin osa VPN-käyttäjistä asuu näissä paikoissa, mutta HMA! Onko palvelimia niin outoissa paikoissa kuin Guam, Bhutan, Palestiina, Jemen, Kenia, Malawi ja jopa Pohjois-Koreassa.

En ole’t ole nähnyt mitään muuta VPN: ää, joka kattaa nämä paikat yhtä raivoisasti kuin HMA! On tehnyt.

Ja tämän lisäksi suurin osa näistä palvelimista on todellisia paljaan metallin palvelimia.

Nopeuden menetys on ymmärrettävää VPN-verkkojen kanssa, koska niillä on raskas salaus, protokollatuki ja reititys uudelleen niiden yhteyksien yli, mikä aiheuttaa stressiä nopeuksille, mikä aiheuttaa niiden laskemisen. Mutta jossain määrin tämä nopeuden menetys on siedettävissä pidemmälle, ja nopeuksista voi tulla turhauttavia tai jopa käyttökelvottomia.

Suurimman nopeuden menetys VPN: n tulisi olla välillä 25 - 40% ja HMA!’Nopeudet ovat usein tällä alueella onneksi.

Käytän Internet-nopeutta 50 Mbit / s, joten en’t kuten mikä tahansa VPN, joka aiheuttaa nopeuksien laskun alle 30 Mbps -merkin.

Suoritin nopeustestejä 5 erilaisella HMA: lla! palvelimet, kaikki eri mantereilta, ja tässä ovat sen keskimääräiset nopeudet:

 • Ping: 72 Ms
 • Lataa nopeudet: 32.16 Mbps
 • Latausnopeudet: 27.92 Mbps

HMA!: N avulla voit saada enemmän nopeuksia, mutta joillakin palvelimilla, etenkin Lähi-idässä ja Kanadassa, voit odottaa nopeuden menetyksiä toisinaan yli 50%. Euroopassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella on nopein nopeus; useimmissa palvelimissa nopeuden menetys on noin 35%.

HMA! Torrentin arvostelu

VPN: t, jotka don’t tukea Torrentingia, mainitse se nimenomaisesti niin, mutta HMA! ISN’t niin.

Se ei mainitse missään tapauksessa tukeeko Torrentingia vai ei, mutta monet käyttäjät ovat valittaneet erilaisista foorumeista, joita HMA! ei sovi ollenkaan Torrentingiin.

Monet käyttäjät saivat DMCA-ilmoituksia, kokeneet hitaamman nopeuden tai jopa täydellisen katkaisun HMA: n käytön aikana! Torrentingille, ja koin sen myös henkilökohtaisesti.

Vain yksinkertainen 2 Mbs: n arvoinen kirjalataus kesti yli 3 minuuttia, mikä on kaukana HMA: sta! kohtuullisen hyvät nopeudet yleisessä selaamisessa. Joten, don’t hake sitä, jos hemmotella kovaa torrentia.

HideMyAss VPN Netflix -blokkien lukituksen poistokatsaus

Odotin HMA: ta! Netflixin estäminen Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa, mutta olen pettynyt. Että’koska koska yritin muodostaa yhteyden Netflixiin millä tahansa HMA: lla!’palvelimet, sain tämän surullisen Netflix-välityspalvelimen virheen.

Netflix-välityspalvelimen virhe

Netflixillä on erilaiset sisältökirjastot eri maissa, ja se tarjoaa palveluitaan kaikissa maissa. Vaikka jotkut sen sisällöstä ovat edelleen saatavilla kaikissa maissa, toiset eivät’T. Ja tuo’s, missä VPN: t tulevat sisään. Mutta Netflix monimutkaisti tätä ongelmaa, kun se asetti VPN-kiellon sivustolleen, koska se käytti palomuuriaan karsimaan VPN-pohjaisia ​​yhteyksiä palveluunsa.

Nykyään vain kourallinen VPN: iä pyrkii vapauttamaan Netflix USA: n ja muiden streaming-jättiläisen tarjoamien alueellisten kirjastojen lukituksen ja voin sanoa lopullisesti, että juuri nyt, HMA! Ei ole heidän joukossaan.

Mikään erilainen tai ainutlaatuinen täällä kuin HMA! tarjoaa vain asiakassovellustukea vain suosituimmille alustoille, mukaan lukien seuraavat:

 • Windows
 • mac
 • Android
 • iOS
 • Linux

HideMyAss VPN-sovellusten yhteensopivuus

Firestick-, Kodi- ja muille niche-laiteharrastajille, HMA! ISN’t oikea valinta sinulle, koska se ei ole’t tarjoa alkuperäistä tukea tällaiselle alustalle.

HMA! tarjoaa kuitenkin reitittimen tukea, joten voit reitittää kaikki laitteet helposti yhteyden kautta.

Yhdellä tilillä voit käyttää palvelua viidessä eri laitteessa samanaikaisesti, mikä on palveluntarjoajan merkittävä parannus jonkin aikaa sitten, et voinut’t kirjautua sisään useampaan kuin kahteen laitteeseen samanaikaisesti.

Sovellusten käytettävyydestä on niiden uskomattoman helppo määrittää ja käyttää. Yhden napsautuksen yhteyden aloittaminen ja yksinkertaiset palvelinvaihtovaihdot napsauttamalla / napauttamalla haluamaasi sijaintia kerran, ovat vain joitain HMA: n tärkeimmistä UX USP -sovelluksista! sovellukset.

HMA! oli aiemmin paljon käyttäjävalituksia hitaasta ja melkein olemattomasta asiakastuesta. He tarjosivat tuolloin vain sähköpostipohjaista tukea, mikä ilmeisistä syistä ei sovellu tekniseen palveluun, kuten VPN.

Nyt kun HMA!: Lle on lisätty live chat-tuki, sellaiset ongelmat ovat poistuneet.

HideMyAss VPN -tukikatsaus

Chat-tukihenkilöt, jotka hoitavat heidän live-keskustelunsa, ovat nopeita ja antavat yksityiskohtaisia ​​vastauksia kyselyihisi. Kysyin heiltä Firestick-tuesta ja sain melko tyydyttävän vastauksen, joten voin sanoa, että heidän tuki on ehdottomasti merkitty ja alan standardien mukainen.

johtopäätös

Nyt viimeiseen puheluun!

Suosittelenko, että tilaat HMA: n!?

Iso iso!

Miksi?

HMA! doesnt’t tukee Netflix-, Torrenting- tai muuta suoratoistopohjaista toimintaa, se pitää arkaluontoiset lokit yli 30 päivän ajan ja’Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka ei ole kovin turvallinen lainkäyttö VPN: lle.

Sillä on hyviä positiivisia tuloksia, kuten keskimääräistä nopeampia, ystävällisiä kokeilukäytäntöjä, usean laitteen tuki hyvällä käyttöliittymän ja UX: n malleilla ja live-chat-tuki kaikkien vianetsintäongelmien hoitamiseen. Mutta negatiivisia on liian paljon sivuuttaakseen, jopa näiden positiivisten suhteen.

Joten älä’Älä mene HMA: n puoleen, koska se on ylihintainen tarjoamastaan ​​ja tekemästä palvelusta’t sisältävät monia hyviä ominaisuuksia, joita voit hankkia muilta palveluntarjoajilta ja myös pienemmällä hinnalla.

Jos haluat paljon paremman ja halvemman VPN: n, voit etsiä Surfsharkin tai jos sinulla on budjetti, mene ExpressVPN: lle, mutta nyt’edes ajattele HMA-tilaamista!.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me