ExpressVPN-arvostelu 2020

Toimivalta BVI
Hinta 6,67 dollaria / kuukausi (99,95 dollaria vuodessa)
palvelimet 3000+
lokit Ei lokitietoja
salaus AES-256-CBC
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Joo
suositeltava  Joo
Verkkosivusto https://www.expressvpn.com/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Alkaen korkealta 8,32 dollarilta kuukaudessa vuodessa, ExpressVPN voi olla kallista, mutta se on huomattava yleispalvelu. Se on täydellinen valinta kaikille VPN-tarpeillesi, minkä vuoksi se on 3. sijalla luetteloissamme.


Palveluntarjoaja jopa ylpeilee laajassa 3000+ tehokkaan palvelimen verkossa 160+ sijainnissa ympäri maailmaa, ja niiden keskimääräinen nopeus on 85,29Mbps latauksessa ja 76,92Mbps latauksessa..

Luotettavuutensa suhteen VPN ei kuulu 5-9-14 silmän lainkäyttövaltaan, ja se sijaitsee Britannian Neitsytsaaret. Se on myös yhteensopiva kaikkien tärkeimpien laitteiden, kuten Windows, Mac, iOS, Android, Linux, reitittimien, pelikonsolien ja älytelevisioiden kanssa..

Yleensä ottaen, ExpressVPN on tehokas ja tehokas palveluntarjoaja, mutta koska se on kallis, monet käyttäjät epäröivät valita sen. Edullisia palveluita etsivät käyttäjät valitsevat yleensä Surfsharkin tai PureVPN: n.

ExpressVPN: n analyysi’S turvallisuus

ExpressVPN: n perusteella’sijainnin, turvatarkastuksen, optio-kanarian ja kirjauskäytännön perusteella, perusteellinen analyysi paljastaa, että palveluntarjoaja on sopiva vaihtoehto tietosuojatietoiselle. Alla on kattavampi kuvaus heidän turvallisuudestaan:

Sijaitsee Britannian Neitsytsaaret (turvallinen Internet-tuomioistuin)

Tämä on pieni maa, joka huolimatta siitä, että se kuuluu Ison-Britannian monarkian alaisuuteen, on täysin riippumaton sisäisten asioidensa hallinnassa; Britannian Neitsytsaaret.

Tällöin ExpressVPN: n pääkonttori toimii hyvin palveluntarjoajan puolesta sijainti on vapaa invasiivisesta joukkovalvonta- ja tietojen säilyttämistä koskevista laeista.

ExpressVPN: n kohdalla tämä lisää sen uskottavuutta ja suojaa palveluaan lainvalvonnan perusteettomalta muokkaamiselta muualla. He ovat jopa julkaissut täysimittaisen selityksen BVI: stä ja sen tietolakeista.

ExpressVPN-päämaja

Kirjauskäytäntö - voitko jäljittää?

ExpressVPN välttää lokien pitämistä jaksolla. Ei metatietoja, käyttäjän selaushistoria, käyttäjä’oma / todellinen IP tai kytketyn VPN-palvelimen IP palveluntarjoaja kirjaa DNS-kyselyt jne.

He jopa ilmoittavat tämän selvästi verkkosivustollaan, kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet. Myös, antaa’Älä unohda tapausta, jossa Turkin viranomaiset tarttuivat ExpressVPN-palvelimiin.

Tämä tapahtui tapahtuman jälkeen, jossa Venäjän Turkin suurlähettiläs murhattiin ja vastuuvelvollinen poliisi poisti sosiaalisen median tilinsä ExpressVPN: llä..

Palvelimien takavarikoinnin yhteydessä lokitietoja ei löytynyt, sen tarkistaminen, että ExpressVPN on todellakin logiton tarjoaja (lue virallinen lausuma täältä).

Selkeä kirjauskäytäntö

Protokollat ​​ja salaustiedot

ExpressVPN tukee kaikkia suosittuja VPN-protokollia. Näitä ovat PPTP, SSTP, L2TP / IPSec (iOS-laitteissa) ja OpenVPN (TCP ja UDP) kaikilla muilla alustoilla / laitteilla.

OpenVPN-protokollalle, se käyttää AES-256-CBC-salauksia HMAC SHA-256 -todennuksella datakanavalla, ja AES-256-GCM-salaukset RSA-384-kädenpuristuksella ja HMAC SHA-256 -datatähdytyksellä ohjauskanavalla.

Perfect Forward Secrecy (PFS) toimitetaan DH-2048 Diffie-Hellman-avaimenvaihdon kautta. Ei ole kirjaimellisesti mitään tapaa päästä läpi ja salata tämä salaustapa, jopa kaikkein hienostuneimmalla raa'alla voimalla..

ExpressVPN-armeijan salaus

WebRTC / DNS / IP-osoitteen ExpressVPN-vuototestit

Muistutin vain, miksi ExpressVPN-arvoa arvostetaan niin hyvin koko teollisuudessa ja käyttäjien keskuudessa ympäri maailmaa. Suoritin WebRTC / DNS / IP-osoitteen vuototestin.

Tulokset, kuten aina, olivat erinomaisia. Tällaista vuotoa ei havaittu. Palveluntarjoaja on alan merkittävyyden tunnusmerkki, joten jos haluat tilata sen, tee se ilman mitään epäilyksiä.

 1. https://ipx.ac/run - Hyväksytty
 2. https://ipleak.org/ - hyväksytty
 3. https://ipleak.net/ - ohitettu
 4. https://browserleaks.com/webrtc - ohitettu

ExpressVPN-sovelluksen WebRTC-vuototesti

ExpressVPN-palvelinpaikat: 3 000+ palvelinta 94 maassa

ExpressVPN: llä on nyt yli 3000 palvelinta, jotka sijaitsevat 94 maassa ja yli 160 paikassa ympäri maailmaa. Tämä on yksi eniten urheiltuja palvelimia.

Tällainen suuri palvelinverkko varmisti sen Minulla ei ole ollut kaistanleveys- tai tungosongelmia millään palvelimella, johon on kytketty suoratoisto-, torrentti-, nopeus- ja vuototestausvaiheen aikana.

Koska verkko on myös hyvin levitetty, sinulla on aina palvelin, joka sijaitsee hyvin lähellä sinua, olitpa Luxemburgissa, Kalkutassa tai Hongkongissa, sillä ei ole väliä!

ExpressVPN-palvelimet ja suorituskykykatsaus

Nopeustesti eri palvelimilla (Yhdysvallat, Iso-Britannia, Australia, Saksa, Ranska)

Keskimäärin ExpressVPN tuotti latauksena 85,29Mbps ja latauksena 76,92Mbps. Palveluntarjoaja onnistuu uhmata kaikki kertoimet ja tarjoamaan kiitettäviä nopeuksia. Eri palvelimien sijaintien testaaminen speedtest.net-sivustolla paljasti ilmiömäisiä tuloksia:

server MEILLE UK Australia Saksa Ranska Keskiverto
ladata 95.23Mbps 79.43Mbps 85.18Mbps 76.89Mbps 81.55Mbps 85.29Mbps
upload 69.21Mbps 60.49Mbps 70.99Mbps 60.72Mbps 59.27Mbps 76.92Mbps
ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Tee ExpressVPN-palvelimia Netflix USA: n kanssa?

Sinulla on ilo kuulla se ExpressVPN onnistuu onnistuneesti poistamaan Netflixin ja muiden VoD-levyjen, kuten Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO Now, eston., joten se on varsin merkittävä viihdevaihtoehto!

Mukavuutesi takia, Olen jopa luonut blogin ja toimittanut alla toimivan luettelon Netflix-palvelimista, joka päivitetään säännöllisesti varmistaaksesi, että sinulla ei ole ongelmia suoratoiston aikana.

5 toimivaa palvelinta Netflix USA: lle
 1. Los Angeles 5 (erittäin HD)
 2. New Jersey 3 (erittäin HD)
 3. Los Angeles 4 (erittäin HD)
 4. New Jersey 1 (erittäin HD)
 5. New York 2 (Ultra HD)
4 toimivaa palvelinta Netflix UK: lle
 1. Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Berkshire (Ultra HD)
 3. Lontoo (Ultra HD)
 4. Kent (erittäin HD)
2 toimivaa palvelinta Netflix JP: lle
 1. Tokio 1 (Ultra HD)
 2. Tokyo 3 (Ultra HD)
2 toimivaa palvelinta Netflix DE: lle
 1. Nürnberg (Ultra HD)
 2. Frankfurt - 2 (Ultra HD) 

ExpressVPN Netflix

Kuinka katsella Netflixiä ExpressVPN: n avulla?

Jos Netflix ei toimi ExpressVPN: n kanssa, siitä voi olla kaksi syytä: joko kytketty palvelin on estetty tai olet käyttänyt tukematonta protokollaa. Noudata alla olevia vaiheita Netflix-lukituksen poistamiseksi ExpressVPN: n kautta:

 1. Saada käyttöjärjestelmäsi / laitteen sovellus
 2. Mennä asetuksiin ja varmista, että käytät OpenVPN-protokollaa
 3. Kytkeä mihin tahansa edellä mainituista “työskentely” palvelinluettelo
 4. Nauttia eri Netflix-versioiden estäminen ExpressVPN: n kautta!

Salliiko ExpressVPN torrentin?

Kyllä! ExpressVPN on nopea, vuotovapaa ja kirjaton toimittaja, joten se on vankka vaihtoehto torrentien lataamiseen. Suurin osa sen palvelimista on p2p-ystävällisiä, ja sillä on sovelluksia kaikille tärkeille laitteille.

Sellaisenaan torjuminen ExpressVPN: llä on uskomattoman turvallista. Voit käyttää heidän sovelluksiaan ladataksesi torrentteja mistä tahansa ja millä tahansa laitteella. Ominaisuudet, kuten tappauskytkin ja jaettu tunnelointi, lisäävät kokemusta.

ExpressVPN ohittaa “Suuri palomuuri” Kiinassa!

ExpressVPN näyttää keskisormen Kiinan hallitukselle ja suuren palomuurin havaitsemistekniikat hämärtämällä, mikä saa VPN-liikenteen näyttämään normaalina HTTPS-liikenteenä ohjaamalla sen portin 443 kautta.

Parasta kaikessa: BVI-pohjainen palveluntarjoaja on harvojen joukossa, joka tarjoaa maan asukkaille omistetun kiinalaisen sivun ladatakseen sovelluksensa ja nauttia ilmaisesta Internet-kokemuksesta:

 • http://exp4links4.net/

ExpressVPN-asiakastuen arvostelu

ExpressVPN tarjoaa parhaan asiakastuen koko VPN-toimialalla. Äärimmäisen hyvin koulutetut avainhenkilöt vastaavat jokaiseen kyselyyn tai kysymykseen.

Asiakastuki ei kuitenkaan lopu vain live chat -tukeen. Jos etsit välitöntä ratkaisua, saatavilla on myös vianetsintäsivu.

ExpressVPN -tukikatsaus

Täältä löydät kaikki tiedot palvelun aloittamisesta, erilaisten ominaisuuksien käytöstä ja VPN-liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK)..

ExpressVPN -vianmääritystuki

Jos yllä olevat vaihtoehdot eivät osoita tarpeeksi hyödyllisiä, voit aina käydä asennusohjeiden sivulla. Täältä voit saada manuaalisia ohjeita VPN: n asettamisesta eri alustoille.

ExpressVPN-asennusohjeet

ExpressVPN-kustannukset, kokeilu-, hyvitys- ja maksutavat

ExpressVPN: n hinnasuunnitelmat on jaettu kolmeen siiloon: kuukausittain (alkaen 12,95 dollaria), 6 kuukautta (9,99 dollaria kuukaudessa) ja Yhden vuoden hinta 8,32 dollaria kuukaudessa.) Pidemmät kestot antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää parempia alennuksia.

Sen kuukausittainen tilaaminen on melkein 13 dollaria kuukaudessa ja budjetti ylittää, vaikka se olisikin paras VPN maailmassa. Sama pätee 6 kuukauden suunnitelmaan: Se’s liian kallista melkein 10 dollaria / kuukausi.

kuitenkin, 8,32 dollaria kuukaudessa vuodessa’Tilauksen arvoinen ExpressVPN on loistava vaihtoehto, varsinkin kun otat huomioon sen vertaansa vailla olevan sitoutumisen yksityisyyteen, suoratoistoon / torrenttiin ja turvallisuuteen.

expressvpn hinnoittelukatsaus

ExpressVPN: n ilmainen kokeilu ei ole käytettävissä? Kyllä, palveluntarjoaja väittää tarjoavansa “riskivapaa” VPN-kokeilu, joka kestää 30 päivää, mutta he todella huijaavat asiakkaita, vaikka todellisuudessa tämä kannustin on vain saatavana heidän rahat takaisin -takuunsa.

Ilmainen kokeilu tarkoittaa luonnostaan, että voit rekisteröityä “ilmainen tili” ja käytä VPN-palvelua täyteen tai rajalliseen potentiaaliinsa testataksesi, sopiiko se tarpeisiisi.

ExpressVPN-olosuhteissa napsauttamalla “saat ilmaisen kokeilun” CTA ohjaa sinut heidän tilaussivulle, jolla sinun on kirjauduttava suunnitelmaan ja syötettävä maksutiedot.

Maksutapojen osalta, palveluntarjoaja tukee valtavaa luetteloa vaihtoehtoja. Näitä ovat luottokortit, suorat maksut ja tuntematon Bitcoin.

ExpressVPN-maksutapojen katsaus

Kuinka voin ladata ExpressVPN?

 1. Mennä osoitteeseen https://www.expressvpn.com/ ja klikkaus päällä “Hanki ExpressVPN” nappi
 2. valita sopiva suunnitelma. (Suosittelen osallistumista 12 kuukauden tilaukseen).
 3. Tulla sisään sähköpostiosoitteesi ja valita ensisijainen maksutapa.
 4. Saattaa loppuun kassalle ja tallenna kaikki kirjautumistiedot.
 5. Klikkaus päällä “Tuotteet” -välilehti verkkosivuston yläosassa
 6. valita laite, jossa haluat käyttää ExpressVPN: ää
 7. ladata sovellus yhdellä napsautuksella!

Löydät ExpressVPN-sovelluksen melkein jokaiselle kuviteltavalle laitteelle. Onko se’s Windows, Mac, Android, iOS tai jopa Firestick, palveluntarjoajalla on siihen omistettu, yhteensopiva sovellus, joka voidaan ladata suoraan verkkosivustolta.

ExpressVPN-sovellukset

Tarkistimme myös kaikki heidän sovelluksensa VirusTotal.com-sivustossa viruksille, haittaohjelmille tai moottoreille. Ja kaikki testit tulivat pirteästi puhtaiksi, mikä osoittaa, että VPN on hyvä vaihtoehto.

ExpressVPN VirusTotal -testi

Kuinka asentaa ExpressVPN Amazon Firestickiin

 1. Tuoda markkinoille “Google Play Kauppa” Amazon Fire TV: lläsi
 2. Hae varten “ExpressVPN” sovellus
 3. Klikkaus “ladata” ja odota prosessin loppuun saattamista
 4. Kirjaudu sisään käyttämällä ExpressVPN-kirjautumistietojasi

Kuinka asentaa ExpressVPN Kodille

 1. Kirjaudu ExpressVPN: llä tilaamalla
 2. ladata sen laitteen VPN-sovellus, jossa käytät Kodia
 3. Kytkeä mihin tahansa turvalliseen sijaintiin VPN: n aktivoimiseksi
 4. Tuoda markkinoille Kodi ja nauti suoratoistosta turvallisesti laitteellasi!

Parhaat ExpressVPN-vaihtoehdot

ExpressVPN on epäilemättä loistava palvelu kaikille online-tietosuoja-, suoratoisto-, torrentti- ja selaustarpeillesi. Koska se on kuitenkin vähän kallis, käyttäjät saattavat etsiä sopivia vaihtoehtoja.

Paras joukossa ovat Hongkongissa sijaitseva PureVPN, jonka hinta on 2,91 dollaria kuukaudessa. 5-vuotisella suunnitelmalla. Budjettiystävällisemmälle vaihtoehdolle voit harkita liittymistä Surfsharkiin, jonka hinta on vain 1,99 dollaria kuukaudessa. 2-vuoden suunnitelmalla.

Suosittelenko ExpressVPN: tä?

Kyllä, suosittelen ExpressVPN-palvelua kaikille niille käyttäjille, jotka etsivät tehokasta monipuolista palvelua ja älä välitä siitä, että maksat korkean merkintähinnan, 8,32 dollaria kuukaudessa. Se’Suojaus, yksityisyys, torrentti ja suoratoistoominaisuudet ovat vertaansa vailla.

Sinulla on valtava 3000+ palvelimen verkko, jolla on erinomainen jakelu. Sen avulla saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn torrentsien lataamiseen ja VoD: ien, kuten Netflix, BBC iPlayer, Hulu ja Amazon Prime, suoratoistoon / lukituksen poistamiseen..

VPN on myös kaukana Internetin vihollisen lainkäyttöalueista ja tarjoaa sovelluksia kaikille suosituille alustoille ja laitteille. Tämä sisältää reitittimen, jota voit käyttää missä tahansa kolmannen osapuolen DD-WRT- tai Flashrouter-laitteessa. Voit hankkia 8,32 dollarin suunnitelman täältä.

Похожие статьи

 • Ivacy VPN Review 2020

  Tuomioistuimen toimivalta Singapore Hinta 2,25 dollaria kuukaudessa (48 dollaria 2-vuoden suunnitelmalle) Palvelimet, jotka ovat yli 100: aa tai useampaa, sijaintilokit Ei lokien varmennettua salausta AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdiktio Hongkongissa Hinta 2,91 dollaria kuukaudessa 2 vuoden tai yli 2 vuoden suunnitelmapalvelimilla yli 140 maassa. Lokit Ei lokit Varmennettu salaus AES-256-CBC poistaa Netflixin käytöstä...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiktio Brittiläiset Neitsytsaaret Hinta 1,99 dollaria kuukaudessa (47,76 dollaria 24 kuukaudeksi) Palvelimet 1040+ yli 61 maassa Lokit Ei lokien varmennettua salausta...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Onko AVG VPN mitään hyvää?

  Tuomioistuimen toimivalta Tsekin tasavalta Hinta 79,99 dollaria, laskutetaan kerran (1-vuoden suunnitelma) Palvelimet, yli 50 lokia Kyllä Salaus AES-256-CBC poistaa Netflixin esto Kyllä Torrentin kyllä ​​toimii...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me