CactusVPN arvostelu – Stellar Service – 4 tähteä

Toimivalta Moldova
Hinta 3,25 dollaria kuukaudessa
palvelimet 26 palvelinta
lokit Ei lokitietoja
salaus 256-bittinen
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Joo
Verkkosivusto https://www.cactusvpn.com/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox, FireTV

Satojen olemassa olevien VPN-verkkojen joukossa hyvin harvat voivat erottua parasta VPN-palvelua tarjoamallaan myös tarjoamalla kiehtovan käyttökokemuksen, sillä melkein kaikki palvelun puolet ovat paljon upeita kuin viimeiset..

Meidän on myönnettävä, että emme tehneet’Meillä ei ole paljon odotuksia, kun ajatelimme CactusVPN: n tarkistamista, mutta olimme yllättyneitä. CactusVPN on yksi visuaalisesti houkuttelevista VPN-verkoista, joita olemme tavanneet. Sen takana olevilla päättäjillä on ehdottomasti silmä yksityiskohtiin. Mikään kivi ei jäänyt kääntämättä riippumatta siitä, onko kyse verkkosivuston rakentamisesta, sen VPN-ominaisuuksista, osoittamalla niiden suorituskyky, VPN-asiakassovelluksista tai muusta palvelun näkökulmasta.

Meidän on tunnustettava tämä, olemme myytyjä! CactusVPN on yksi parhaista palveluista, varsinkin jos olet aloittelija, joka ei tee sitä’t tiedä paljon VPN: istä. Markkinoilla on isompia, paljon vakiintuneempia VPN-palveluita, mutta harvat lähestyvät CactusVPN: n elinvoimaa..

Joten tietääksemme lisää, tässä on CactusVPN: n täysimittainen arvostelu, joka sisältää kritiikkiä hinnoittelusuunnitelmistaan, maksutavoista, verkkosivuston käyttöliittymästä & UX, asiakassovellukset, ominaisuuksien suorituskyky ja paljon muuta arvioijiemme kautta.

CactusVPN hinnasuunnitelmat

VPN-verkkoista tulee yhä enemmän hintaherkkiä hyödykkeitä, kun yhä useammat tarjoajat tulevat markkinoille, mikä lisää kilpailua ja aiheuttaa korkojen laskevan huomattavasti. Joten, niin paljon kilpailua hinaaja, tarjoaja tänään’Maailman on pidettävä hinnasuunnitelmansa hyväksyttävällä alueella ja annettava riittävästi vaihtoehtoja, jotta mahtuu mahdollisimman monen tyyppisiä käyttäjien tarpeita ja CactusVPN tekee juuri sen.

CactusVPN tarjoaa tällä hetkellä 4 tyyppistä hinnoittelusuunnitelmaa:

 • Yhdysvaltain VPN
 • Ison-Britannian VPN
 • VPN + SmartDNS
 • SmartDNS

Cactus VPN: n vuosittainen hinnoittelu

Kaktus VPN: n neljännesvuosittainen hinnoittelu

Cactus VPN: n kuukausittainen hinnoittelu

Meidän on arvostettava sitä tosiasiaa, että CactusVPN tarjoaa käyttäjilleen omistettuja Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian suunnitelmia, mikä on harvinainen näky VPN-verkkotunnuksessa, jossa suurin osa palveluntarjoajista keskittyy tarjoamaan yhtenäisiä suunnitelmia ainoana erona tilauksen kestossa. SmartDNS: ää tarjotaan myös erikseen täällä, mikä on plussa, koska erikoislaitteiden, kuten mediastreamerien, myynti on lisääntynyt viime vuosina..

Omistettu SmartDNS-suunnitelma sopisi täydellisesti asiakkaille, joilla on ainutlaatuiset vaatimukset kuin heillä ei nykyään olisi’t on pakko ostaa VPN-yhteys, josta ei ole mitään hyötyä heille vain siksi, että he haluavat käyttää palveluntarjoajaa’s SmartDNS-ominaisuus.

Lisäksi näitä suunnitelmia tarjotaan sitten kuukausittain, neljännesvuosittain ja vuosittain. Antaa’s tarkista jokainen erikseen:

Yhdysvaltain VPN:

 • Kuukausitilaus: 4,99 dollaria / kuukausi laskutetaan kerran
 • Neljännesvuositilaus: 12,99 dollaria laskutetaan kerran (4,33 dollaria / kuukausi)
 • Vuotuinen tilaaminen: 38,99 dollaria laskutetaan kerran (3,24 dollaria / kuukausi)

Suunnitelma sisältää pääsyn neljään Yhdysvaltoihin perustuvaan palvelimeen ja kaikkiin muihin CactusVPN: n tarjoamiin ominaisuuksiin paitsi P2P-jakamiseen ja SmartDNS-palveluun. CactusVPN’Tämän palvelun hinnasuunnitelmat eivät ole liian huonoja, jos odotat vapauttavan geopiirin alaisten Yhdysvaltain sivustojen, kuten Netflixin, vapauttamisen tämän suunnitelman kautta. Vuotuinen suunnitelma antaa erittäin paljon, mutta uskomme, että tämä vuosineljännessuunnitelma on leikattava vähintään 10 dollaria laskutettavaksi kerran, jos palveluntarjoaja haluaa tehdä siitä houkuttelevamman..

Ison-Britannian VPN

 • Kuukausitilaus: 4,99 dollaria / kuukausi laskutetaan kerran
 • Neljännesvuositilaus: 12,99 dollaria laskutetaan kerran (4,33 dollaria / kuukausi)
 • Vuotuinen tilaaminen: 38,99 dollaria laskutetaan kerran (3,24 dollaria / kuukausi)

Kun hinnoittelu on täsmälleen identtistä Yhdysvaltain VPN-suunnitelman kanssa, Yhdistyneen kuningaskunnan hinnasuunnitelmamme tuomio pysyy samana kuin Yhdysvaltain VPN-suunnitelman. Neljännesvuosisuunnitelman hintaa on leikattava hieman enemmän kuin Yhdysvaltojen VPN-suunnitelman tavoin. Sinulle tarjotaan 4 UK-palvelinta ja pääsy kaikkiin muihin tämän suunnitelman premium-ominaisuuksiin.

VPN + Älykäs DNS-suunnitelma

 • Kuukausitilaus: 6,99 dollaria / kuukausi laskutetaan kerran
 • Neljännesvuositilaus: 17,99 dollaria laskutetaan kerran (5,99 dollaria / kuukausi)
 • Vuotuinen tilaus: 54,99 dollaria laskutetaan kerran (4,58 dollaria / kuukausi)

Tämä suunnitelma on kaikkein kattavin kaikkien tarjottujen suunnitelmien joukossa. VPN + Smart DNS -suunnitelma sisältää pääsyn kaikkiin sen premium-ominaisuuksiin sekä koko palvelinluetteloon, joka koostuu yhteensä 23 palvelimesta. SmartDNS-palvelu sisältyy myös tähän suunnitelmaan, mikä tekee tästä suunnitelmasta parhaan niille käyttäjille, joilla on VPN-tarpeita eri laitteissa, mukaan lukien mediastreamerit.

Tämän suunnitelman hintoihin verrattuna kuukausittainen merkintähinta 6,99 dollaria on melko alhainen verrattuna muihin vakiintuneempiin tarjoajiin, jotka tarjoavat kuukausittain suunnitelmansa välillä 8-10 dollaria. Neljännesvuosittaisten ja vuotuisten tilaussuunnitelmien suhteen niiden välillä ei ole paljon suurta hintaeroa, mikä on hieno tekijä, koska se antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita lyhytaikainen neljännesvuosisuunnitelma aiheuttamatta hänelle paljon haittaa.

SmartDNS-suunnitelma:

 • Kuukausitilaus: 4,99 dollaria / kuukausi laskutetaan kerran
 • Neljännesvuositilaus: 12,99 dollaria laskutetaan kerran (4,33 dollaria / kuukausi)
 • Vuotuinen tilaaminen: 38,99 dollaria laskutetaan kerran (3,24 dollaria / kuukausi)

Vaikka pidämme muista suunnitelmista, uskomme, että SmartDNS-suunnitelmien hinnat ovat hiukan liian korkeat, etenkin neljännesvuosittaisen suunnitelman osalta. Jos CactusVPN ei tarjoa tässä suunnitelmassa mitään muuta kuin SmartDNS-palvelua, sen on laskettava hinnat lovi, jotta tämä suunnitelma näyttää hieman houkuttelevammalta. Edelleen hyvä aloite, jota arvostamme suuresti!

CactusVPN-maksutavat:

Eräiden maksutapojen käyttö helpottaa loppukäyttäjää, koska se lisää joustavuutta käyttäjän valintojen suhteen tavalla, jolla se haluaa maksaa hinnasuunnitelmasta. CactusVPN tarjoaa suuren valikoiman maksutapoja, joihin sisältyy seuraavat:

 • PayPal
 • Luotto- / maksukortti
 • Bitcoins ja Altcoins
 • Qiwi
 • WebMoney
 • Boleto Bancario
 • Yandex Money
 • Alipay

Cactus VPN -maksutavat

Luettelo sisältää melkein kaikki suositut vaihtoehdot, joita nykypäivän käyttäjä vaatii VPN-palveluntarjoajalta. Pidämme tavasta, jolla CactusVPN tarjoaa Bitcoin-maksutavan, koska sen avulla käyttäjä voi valvoa yksityisyyttään suorittaessaan maksua.

CactusVPN Free Trial Review

Ilmaisesta kokeilusta on nopeasti tulossa harvinaisuus VPN-verkkotunnuksessa, ja monet palveluntarjoajat palaavat vanhan koulun lähestymistapaan, jonka mukaan käyttäjille ei tarjota mahdollisuutta käyttää tuotetta ennen kuin se on maksanut kokonaan hinnasuunnitelman. Tämä lähestymistapa voi poistaa monia käyttäjiä käytöstä, ja vaikka ei, niin on olemassa suuri mahdollisuus, että käyttäjä huonojen kokemustesi jälkeen palvelustaan ​​pahoillani palvelullasi koko Internetissä niin raivoisasti, että palvelusi ottaa merkittävän osuman tuotemerkin imagoa markkinoilla.

Ilmaiset kokeiluversiot, joissa ei ole sitoumuksia, ovat VPN-puskurien paras puskurointirobotti, koska niiden avulla käyttäjä voi testata palvelun täysin ja olla tyytyväinen ennen siirtymistään hinnoittelusuunnitelman ostamiseen. Ilmaisen kokeilun avulla, vaikka käyttäjä ei olisi tyytyväinen, hän ei vain tee ostoa. Brändikuvalle ei ole tehty suuria vaurioita.

CactusVPN tarjoaa tällä hetkellä ilmaisen kokeiluversion, joka puhuu paljon palveluntarjoajan luottamuksesta tuotteeseensa – käsite, joka lisää käyttäjien luottamusta monipuolisesti.

Kaktus VPN: n ilmainen kokeilu

Kokeilimme CactusVPN: n Free Trial -palvelua ja päätimme myöhemmin suorittaa palvelun täysimääräisen tarkastelun. Yli puolet suorituskyvyn ominaisuuksista, joita kritisoimme tässä katsauksessa, testattiin ilmaisen kokeilun aikana, koska palvelun suorittamisessa ilmaisissa ja maksutetuissa versioissa ei ollut merkittävää eroa..

Ilmainen 24 tunnin kokeiluversio

Ainoa asia, jota haluaisimme CactusVPN: n muuttavan, on ilmaisen kokeilun kesto, koska nykyään se on vain rajoitettu 24 tuntiin, mikä on melko alhainen. Suosittelemme CactusVPN: ää pidentämään tämän ajanjakson vähintään 72 tuntiin aivan kuten NordVPN.

CactusVPN tarjoaa myös 7 päivän kokeiluversion SmartDNS-palvelustaan, joten se voi jopa noudattaa omia käytäntöjään ja toistaa sen VPN: n ilmaisessa kokeiluversiossa.

Ilmainen SmartDNS 7 päivän kokeiluversio

Mutta CactusVPN tarjoaa myös 30 päivän palautuskäytännön, jotta voimme arvioida sen ilmaisen kokeilupolitiikan olevan erittäin kuluttajaystävällinen.

CactusVPN-sovellusten yhteensopivuuskatsaus:

Tämä palveluntarjoaja ottaa kakun uudelleen käyttöön tässä ominaisuudessa, koska se tarjoaa omistettuja asiakassovelluksia seuraaville käyttöjärjestelmille ja laitteille:

 1. Windows
 2. mac
 3. iOS
 4. Android
 5. Android TV
 6. FireTV

Vaikka melkein kaikki muut palveluntarjoajat tarjoavat nyt asiakassovelluksia Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille, omistetut sovellukset Android TV: lle ja FireTV: lle eivät ole niin yleisiä. Tämä johtuu siitä, että ne ovat melko kapeita laitteita, joten asiakassovelluksen rakentaminen heille vaatii paljon vaivaa ja ennen kaikkea sitoutumista voimaan paremman käyttökokemuksen. CactusVPN on mennyt ylimääräisen mailin varmistaakseen, että sen ohjelmistossa on enemmän kuin vain asiakassovelluksen perustarjouksia, joten se antaa tästä korkean arvosanan arvioinnissamme.

CactusVPN-sovellukset

Haluamme todella nähdä tämän palveluntarjoajan lisäävän selainlaajennuksia ohjelmistoonsa ja lisäämään nykyisen käyttäjilleen tarjoaman erityistuen määrää entistä enemmän.

CactusVPN-palvelinkatsaus

Yksi paikka, jossa uskomme, että CactusVPN: ssä on paljon parantamisen varaa’s muuten tähtien palvelu on sen palvelimien määrä. CactusVPN tarjoaa tällä hetkellä 23 VPN-palvelinta 17 sijainnissa 14 maassa sijaitsevassa verkossa. CactusVPN: n on parannettava vertailutasoaan kilpaillakseen markkinoiden suurten VPN: ien kanssa, joiden palvelimia on joskus tuhansia, kuten ExpressVPN ja PureVPN..

CactusVPN-palvelimen sijainnit

Ei sitä, että palvelimet eivät’t toimivat hyvin, ne ovat erinomaisia ​​kaikissa mittareissa. Yllättäen kukaan niistä ei ollut ylikuormittunut testiemme aikana ja myös nopeudet olivat suuria.

Kun olimme yhteydessä palvelimeen Sydneyssä, Australiassa Yhdysvalloista 50 Mbit / s-yhteydellä, saimme nämä tulokset nopeustesteistämme:

CactusVPN nopeustesti

Latausnopeus laski lähes 27%, kun taas latausnopeudet olivat huomattavia, sillä niiden nopeus oli 41,7 Mbit / s, mikä ei ole haittaa VPN-yhteensopivalle Internet-yhteydelle..

Palvelimet onnistuivat myös poistamaan maantieteellisesti rajoitetun sisällön eston Netflix USA: n kaltaisilla sivustoilla.

Tuloksissa voi nähdä sci-fi-elokuvan Ex-Machina, jota ei ole saatavana muissa maissa kuin Yhdysvalloissa. Ja jos VPN vapauttaa Netflix USA: n, niin sen täytyy olla mahtava, koska se ei vain ohittaa sivuston georajoituksia, vaan myös onnistuu kiertämään VPN-kiellon sivustolla, mikä on uskomaton ominaisuus, jota edes jotkut Parhaat VPN: t pystyvät vastaamaan toisiaan.

CactusVPN arvostelu - Stellar Service - 4 tähteä

Mutta yksi asia, jota emme koskaan huomaa CactusVPN: n kanssa, on sen luontainen rehellisyys, että annamme käyttäjän tietää VPN: n todellisen tilan tällä hetkellä..

Kun kirjauduimme sisään sivuston asiakasalueelle, näimme huomautuksen nimeltä “Palvelun tila” ilmoittamalla meille, että BBC iPlayeria ei voida tällä hetkellä avata CactusVPN: n kautta. Tämä ei ole vain harvinaista, mutta myös ainutlaatuinen ominaisuus, joka erottaa CactusVPN: n muista markkinoilla olevista VPN-verkoista, jotka jatkavat jatkuvasti tietyn ominaisuuden markkinointia, vaikka he eivät olisi kykeneviä siihen.

Vaikka BBC iPlayer ei’Työskentelemme CactusVPN: n kanssa tällä hetkellä, emme tapana alentaa sitä, koska jos palveluntarjoaja on rehellinen käyttäjiään kohtaan, se ei anna heidän heikentyä ja pyrkii saamaan palvelun takaisin varmuuskopioon ja toimimaan mahdollisimman pian..

CactusVPN arvostelu - Stellar Service - 4 tähteä

Verkkosivun käyttöliittymä ja UX

Harvat VPN: t ovat kiinnittäneet tällaista huomiota yksityiskohtiin, kun kyse on verkkosivuston rakentamisesta’ei ole vain vuorovaikutteinen, vaan myös informatiivinen kaikista palvelun ominaisuuksista kuten CactusVPN.

Kuten hinnasuunnitelmien laatimistavasta, palvelimista ja sivusta, joka osoitti maantieteellisesti rajoitetut verkkosivut, joita CactusVPN voi estää, on ilmestynyt, CactusVPN on asettanut vertailukohdan, kuinka VPN-verkkosivuston tulisi olla täydellinen sekoitus olla tarttuva, mutta kerro kaikille.

CactusVPN arvostelu - Stellar Service - 4 tähteä

CactusVPN-suojaus ja Live Chat -ominaisuus

VPN-ohjelmistojen suosion äkillisen nousun seurauksena ja tietoisuuden lisääntymisestä siitä, kuinka tärkeätä tietoa on ja miten sitä voidaan käyttää epämääräisiin tarkoituksiin, monet epäilyttävät palvelut hyppäsivät markkinoille yrittäessään käyttää VPN-palveluaan julkisivuna kerätä käyttäjätietoja heidän asiakassovellustensa välityksellä. Nämä tiedot lähetetään sitten mainostajille täydentämällä koko noidankehä.

Yksi iso tapa selvittää, onko VPN nauttii tästä vai ei, on lukea tietosuojakäytäntönsä, jossa mainitaan erityisesti tapa, jolla se kirjaa käyttäjätiedot. Nämä käytäntöasiakirjat saattavat olla tylsää lukemista, mutta niiden läpikäynti on välttämätöntä VPN: n ymmärtämiseksi’käytäntömme tietojemme kautta.

CactusVPN-kirjauskäytäntö

CactusVPN ei kuitenkaan’t luopua tällaisesta epäilyttävästä toiminnasta, ja tietosuojakäytännössä mainitaan selvästi, että he tekevät’t kirjaa minkäänlaista käyttäjätietoa, edes kulutetun kaistanleveyden tai käyttäjän istunnon ajan. Se on niin puhdas kuin he tulevat, joten siksi siihen voi luottaa.

Se tarjoaa myös useita protokollia tukevia tukipalveluita, kuten OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP ja SoftEther, joten CactusVPN: n tietoturva- ja nimettömyyden suojaamisvaihtoehdot ovat melko vankat..

Tulossa tukitoimintoihin, CactusVPN’Suoran chatin tukitoiminto reagoi erittäin tehokkaasti sen tukiasiamiehellemme esittämiin kysymyksiin tai vastasi niitä.

CactusVPN Live Chat -tuki

Sillä on myös mahdollisuus nostaa lippu, jos sinulla on monimutkaisempi ongelma, joka vaatii asiantuntijan teknisen vianetsinnän.

johtopäätös

Lopullinen päätöksemme kannattaa voimakkaasti CactusVPN: ää, koska se tarjoaa kattavan ja monipuolisen VPN-palvelun, joka vastustaa tiukasti joitain melko vahvoja testejämme. Siinä on joitain häiriöitä, mutta ne ovat melko vähäisiä ja voidaan silittää melko helposti.

CactusVPN saa 4 tähteä päästämme voimakkaasti suositeltavana palveluna, josta kaikenlaisista tarpeista vastaava käyttäjä voi ehdottomasti hyötyä. Turvallisuudesta sivuston vapauttamiseen, tämä VPN pystyy ratkaisemaan kaikki tietosuojaan ja Internetin vapauteen liittyvät ongelmat! Kokeile sitä ja kerro meille, kuinka kokemuksesi oli alla olevissa kommenteissa!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Salaa.Me arvostelu