BolehVPN-arvostelu

Toimivalta Seychellit
Hinta 6,66 dollaria kuukaudessa yhden vuoden suunnitelmalla
palvelimet 35 palvelinta 12 maassa
lokit Tallenna yhteyslokit
salaus AES-256-bittinen
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto https://www.bolehvpn.net/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple

Hoitaa BV Internet Service PVT. LTD, BolehVPN on palvelu, joka on saanut pienen, mutta kasvavan käyttäjäyhteisön hyvin lyhyessä ajassa. Tämä palvelu on tarjouksiltaan melko pieni verrattuna suurimpiin, parhaimpiin VPN-palveluntarjoajiin, ja sillä on jopa muutamia puutteita, mutta silti sen suorituskyvyn on todettu olevan tukeva ja turvallinen.

Joten tänään alamme testata näitä väitteitä lopulta, BestVPN.co-sivuston yksityiskohtaisessa BolehVPN-katsauksessa!

BolehVPN-tietoturvakatsaus

VPN on hyväksyttävä vain, jos se’Varma, ei toisia ajatuksia. Ja tämä on numero 1 -metriikka, jolla arvioimme VPN: itä. Kyllä, muut palvelun näkökohdat ovat tärkeitä, mutta eivät niin paljon kuin turvallisuus.

BolehVPN’Turvalaite on tukeva ja tehokas, mutta haarnissa on ehdottomasti muutama siru.

Se tarjoaa vakiona sotilaallisen AES 256 -salauksen, jota kutsutaan nimellä “Brute Force Attack-todiste”. Tämän VPN-yhteyden salauksen avulla kuka tahansa, joka etsii salaamaan tietopakettejasi, olisi ehdottomasti pettynyt joka kerta..

Räjäytys tämän salaustason läpi on käytännössä mahdotonta, joten BolehVPN on uskomattoman turvallinen tästä näkökulmasta.

Palveluntarjoaja tarjoaa myös OpenVPN-protokollan, joka on jälleen huipputasoinen, koska muuta suojattua protokollaa ei ole. Se’s oletusprotokolla sovelluksissaan, joten kunnes et’t tarvitse tehdä se ilman tarvetta, niin älä vain’t muuttaa sitä.

Nyt liikkuu kohti haittoja, BolehVPN’Kirjauskäytäntö ei ole riittävän avoin.

En tiedä yhtään VPN: ää, joka sanoo mitään muuta kuin että se pitää nollaa lokia, mutta useimmiten totuus on aivan erilainen kuin se ja tarvitset siihen vain kaivamista.

Ja tuo’s juuri mitä tein BolehVPN: n kanssa, kaivoin vain vähän syvemmälle ja keksin tämän:

bolehvpn-hakkuupolitiikka

Kuten tämä BolehVPN: stä otettu kuvakaappaus osoittaa’Palveluntarjoajan tietosuojakäytäntö-sivulla palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden pitää lokit, jos harjoitat jonkinlaista epätavallista tai laitonta toimintaa. Palveluntarjoaja tarjoaa täällä perusteen, että jos jotain epäilyttävää ei ole, vain siihen asti et ole kirjautunut lokiin.

En luokittele tätä “petollinen” tai “vaarallinen” lainkaan, mutta hienolla nollapalkkipolitiikalla ei pitäisi olla mitään tällaista.

Toinen BolehVPN: n ongelma on konflikti VPN: n sijainnissa’Seychellit ja BV: n Internet-palveluiden (emoyhtiö) sijaintipaikassa, joka sijaitsee Malesiassa. Jos VPN: ää ylläpitää emoyritys, joka sijaitsee Malesiassa, VPY: tä itsessään, Seychellien lakien nojalla, herättää vakavia epäilyjä..

BolehVPN: n on selvitettävä tämä ja varmistettava, että se antaa pian lausunnon, joka selventää tai antaa meille kannan sijaintiin, koska sijainti on yksi tärkeimmistä tekijöistä VPN: n tarkastuksessa’S turvallisuus.

Dataparkkien vaarallinen sijainti, kuten Yhdysvallat tai Iso-Britannia, voi vaarantaa käyttäjien yksityisyyden vakavasti riippumatta muiden turvaominaisuuksien tarjoamasta lujuudesta..

minä en’t kohtaa IP- tai DNS-vuotoja ollenkaan, niin’s iso, iso plus!

BolehVPN-arvostelu

BolehVPN-arvostelu

BolehVPN hinnoittelukatsaus

VPN: t eivät’t tarjoavat yleensä hinnasuunnitelmansa päivinä, kuten BolehVPN tekee, mutta niin’se ei ole huono asia, koska se antaa käyttäjille ymmärtää paremmin tilauksen keston suhteessa arvoon, jonka he saavat maksamastaan ​​rahasta.

Pidin todella BolehVPN: stä’rehellisyys hinnasuunnitelmissaan’s, koska se on asettanut suunnitelman lopullisen hinnan, jonka käyttäjän on maksettava sen sijaan, että vilkkuu halpoja kuukausimaksuja pitkäaikaisista suunnitelmista, loppumaksut ovat paljon, paljon suuremmat kuin käyttäjän odotti.

Esim. VPN vilkkuu, että 2-vuoden tilauksen hinta on vain 2 dollaria kuukaudessa. Tämä kuulostaa halvimmalta vpn: ltä, mutta jos jatkat tätä suunnitelmaa, joudut maksamaan yhteensä 48 dollaria. Tämä on harhaanjohtava markkinointikäytäntö ja sitä vastaan ​​olen vakavasti. Mutta vakuuttavasti BolehVPN ei’t tee mitään tästä.

Sen hinnasuunnitelmat ovat yksinkertaisia ​​ja helposti ymmärrettäviä:

 • 7 päivää: $ 3,70 laskutettu kerran
 • 30 päivää: $ 9.99 laskutettu kerran
 • 60 päivää: $ 16.99 laskutettu kerran
 • 180 päivää: $ 44.99 laskutettu kerran
 • 365 päivää: $ 79.99 laskutettu kerran

bolehvpn hinnasuunnitelmat

BolehVPN’hinnoittelu kuuluu kohtuuhintaan, mikä on jälleen yllätys, ja se’s koska monet palvelut, jotka ovat jopa tätä pienempiä, tarjoavat suunnitelmansa korkeampaan hintaan kuin tämä tarjoaa.

Minulle parhaat suunnitelmat ovat 60 päivän ja 180 päivän suunnitelmat, koska ne ovat yksi luokkiensa parhaimmista hinnoista koko VPN-alalla.

Palveluntarjoaja tarjoaa myös uusille käyttäjilleen täysimääräisen nolla sitoutumisen 24 tunnin ilmaisen kokeilun. Sen lisäksi on olemassa myös 14 päivän palautuskäytäntö, joten voimme turvallisesti olettaa, että BolehVPN on melko taipuvainen tarjoamaan asiakasystävällistä. Palvelu kuormilla helpotuksia, ja se ei varmasti ole ahne.

Maksutapoihin kuuluvat salausmaksut, jotka ovat lisätty plus.

BolehVPN-asiakassovellus ja palvelimet -katsaus

NordVPN tarjoaa nyt yli 5000 palvelinta, kun taas nämä numerot ovat melko suurempia kuin PureVPN-palvelimet, jotka tarjoavat 300 000+ IP: tä ja 2000+ palvelinta, ja Surfshark VPN, joka tarjoaa 800+ palvelinta. Mutta päinvastoin kuin nämä jättiläiset, BolehVPN: llä on vain 35 ja sitäkin vain 12 maassa ympäri maailmaa.

Tämä palvelinmäärä on erittäin alhainen huolimatta siitä, että se on pieni tarjoaja. Sen mittakaavan ja hinnan VPN: n tulisi tarjota vähintään 100 palvelinta.

Paikat ovat kliseisia, ts. Sinä’Löydät suurimman osan niistä joko Pohjois-Amerikasta tai Euroopasta, joten täällä ei ole mitään erikoista kirjoittaa kotona.

Kyllä, testasimme sen suoratoistoominaisuuksia ja se näytti toimivan hyvin Netflixin vapauttamisen suhteen, ja se oli vakavasti miellyttävä yllätys. Pääsimme läpi Netflix USA: n ja Netflix UK: n, mikä oli ilahduttavaa ja joitain tärkeitä tarjoajan pisteitä.

BolehVPN tarjoaa Torrentingille myös okei suorituskyvyn, ei liian hyvä eikä paha. Tässä olevat ongelmat ovat saavutettavissa. Suurimmat virtaparvet maailmassa eivät ole BolehVPN: n tarjoamissa P2P-paikoissa, joten nopeudet hidastuvat.

Kumpaankin näistä ominaisuuksista, ts. Yhdysvaltain Netflix-tukien poistamiseen ja Torrenting-tukeen, voidaan päästä vain, jos lataat ja käytät oikeita palvelinmääritystiedostoja. BolehVPN on osoittanut nämä tiedostot nimellä “Suoratoiston tuki”’ ja “BolehFlix”.

Tulossa asiakassovelluksiin, jos BolehVPN: n on parannettava palveluaan merkittävästi, niin sen on täytynyt olla asiakassovellustensa suunnittelu, yhteensopivuus ja vaihtoehtojen lukumäärä..

Liittymällä, joka sopisi Windows 98: aan nykyistä paremmin, BolehVPN’s Windows-asiakasohjelma on erittäin sekava, sillä siinä on liikaa vaihtoehtoja ja merkkejä, joista ei ole erityistä hyötyä.

Bolehvpn Windows -asiakassovellus

Ja jatkuva epäonnistuminen yhteyden muodostamisessa palvelimeen oli vakavasti painajainen. Alan suuret tarjoajat tarjoavat kaikille parhaat asiakkaat. Ne ovat yksinkertaisia, vain suurella kytkentäpainikkeella ja vaihtamalla vaihtoehdolla palvelimien välillä’s, että. BolehVPN: n on uudistettava asiakkaitaan, jos se haluaa kilpailla markkinoiden parempien tarjoajien kanssa.

BolehVPN-arvostelu

Tämän lisäksi BolehVPN’Aloittelijoille ja aloittelijoille ei ole helppo ymmärtää mobiilituki, joten sinun on suoritettava manuaalinen reitti lataamalla OpenVPN-asiakasohjelma, lataamalla palvelimen kokoonpanotiedostot manuaalisesti ja vasta sitten BolehVPN pystyy toimimaan matkapuhelimella. Ei hyvä, vakavasti.

BolehVPN-arvostelu

Lunastava tekijä tässä olisi, että BolehVPN tarjoaa yllättävän nopeita nopeuksia ja se kellotti melkein 14 Mbit / s 20 Mbit / s-yhteydellä, mikä ei ole ollenkaan huono tämän mittakaavan tarjoajalle..

BolehVPN-pääkierros

Analysoituasi kriittisesti palvelun tärkeimmät näkökohdat, anna’pääset kohti suurta palveluiden kierrosta, jossa ilmoitamme sinulle palvelusta’Hyödyt ja haitat lyhyellä, rajoitetulla tavalla, mikä antaa sinun ymmärtää palvelun paljon paremmin.

Plussat

 • Tukee torrentia
 • Nopea
 • Ei DNS- tai WebRTC-vuotoja
 • Voi poistaa Netflixin eston
 • Salaus ja protokollatuki on huippuluokkaa

Haittoja

 • Alhainen palvelimien määrä
 • Asiakassovellukset eivät ole hyvin suunniteltuja, ja niiden kanssa työskentely on ongelmallista
 • Mobiilituki on olematon vieressä
 • Ei live chat-tukea / Vain sähköpostituki on saatavana

johtopäätös

Nyt teen lopullisen tuomion palveluani, ts. Suosittelenko sitä vai ei. Kyllä, seison todellakin palvelun takana’s koska arvostan suorituskykyä kaikesta ja kaikesta. Jos VPN pitää käyttäjän suojattuna kaikin keinoin, mikään ei syytä siihen’t suositella sitä. Kyllä, tämän palveluntarjoajan vaihtoehdot ja ominaisuudet ovat rajoitetut, kuten pieni palvelimien määrä, ei live chat-tukea, ei iOS-asiakkaita jne., Mutta BolehVPN voittaa asioissa, jotka ovat tärkeämpiä kuten nopeampi nopeus, nolla DNS-vuotoja jne..

Jos palveluntarjoaja voi parantaa haavoittuvuuksiaan ja laajenee vain hiukan enemmän, se voi mennä kiertoradalle. Kokeile sitä jopa ilmaiseksi kokeilujaksolle. Vakuutan teille, että se toimii paljon paremmin kuin jopa jotkut siellä olevista bigwigsista.

Похожие статьи

 • Yksityistunnelikatsaus 2020

  Jurisdiktio Yhdysvallat Hinta 3 dollaria / kuukausi (36 dollaria vuotuiselta suunnitelmaltaan) Palvelimet 22 palvelinta 12 maassa Lokit Pitää arkaluontoisia lokitiedostoja 14 päivän salaus...

 • Mullvad VPN-arvostelu

  Jurisdiktio Ruotsi Hinta 5,55 dollaria / kk Palvelimet 550 palvelinta 35 maassa Lokit Ei lokit salaus AES-256-bittinen estää Netflixin epäjohdonmukaisen suorituskyvyn...

 • AzireVPN-arvostelu

  Jurisdiktio Ruotsin hinta 3,45 dollaria / kuukausi (82,71 dollaria laskutetaan kerran) Palvelimet 5 lokia Ei salausta AES-256 poistaa Netflixin eston Ei torrentit Kyllä toimii Kiinassa Ei...

 • AirVPN-arvostelu 2019

  AirVPN: llä on kenties kaikkein kaikkein arvoinen tagline koko VPN-teollisuudessa. Se määrittelee palvelun näiden sanojen avulla “Ilma hengittää todellista...

 • VPNBaron-arvostelu 2019

  Jurisdiktio Romania Hinta 5,54 dollaria Palvelimet 13 lokit Ei lokit salaus OpenVPN / L2TPIKEv2 Poista Blocks Netflix Kyllä Torrent Kyllä toimii Kiinassa Ei suositella...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me