AzireVPN-arvostelu

Toimivalta Ruotsin kieli
Hinta 3,45 dollaria / kuukausi (82,71 dollaria laskutetaan kerran)
palvelimet 5
lokit Ei
salaus AES-256
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto https://www.azirevpn.com/
yhteensopivuus Windows, Apple

On harvinaista, että pieni VPN-palvelu, joka tarjoaa vain viisi palvelinpaikkaa, voi olla esimerkki muulle teollisuudelle siitä, kuinka esimerkillisen turvallisuuden tarjoamisen tulisi olla VPN-palvelun ensisijainen tavoite. Mutta juuri siitä AzireVPN yllättyi, kun pääsin tarkistamaan sitä.

Minun on sanottava, että odotukseni eivät olleet korkeita, koska tämä palveluntarjoaja ei’mahtuu tavanomaisten maksettujen VPN-palvelujen luetteloon, mutta olin iloisesti yllättynyt.

Uudesta kiehtovasta protokollista huipputason nollakirjauskäytäntöön ja Netflix-tukeen AzireVPN on yksi palvelu, josta sinun pitäisi tietää enemmän.

Joten tässä on yksityiskohtainen AzireVPN-katsaus, joka sisältää kattavan kriittisen analyysin palvelun eri puolista, mukaan lukien hinnasuunnitelmat, tietoturvainfrastruktuuri, laitetuki ja paljon muuta, BestVPN.co: n kautta!

AzireVPN’s Kirjauskäytäntöjen ja protokollien tuen katsaus

Lähes kaikki VPN: t mainostavat, kuinka he noudattavat nollakirjauskäytäntöä, mutta jos kaivaa tarpeeksi syvälle heidän sivustoonsa, varsinkin jos luet heidän tietosuojakäytäntöään tai palvelusehtojaan, tiedät, että kuinka paljon valehteluun voi liittyä.

VPN: t, jotka mainostavat nollakirjauskäytäntöä, voivat joko pitää lokin yhteyden aikaleimoissa, kaistanleveyden käytössä jne. Ja vaikka tämäntyyppiset lokit saattavat vaikuttaa vaarattomilta, ne eivät ole todellisuudessa sellaisia, koska kaikkia palveluntarjoajan sinusta saamia tietoja voidaan käyttää sinä milloin tahansa.

AzireVPN asettaa kuitenkin tässä vertailukohdan, jossa mainitaan nimenomaisesti, minkä tyyppiset lokit “Se ei’t pitää”. Löysin tämän heidän palvelusehdoistaan:

azirevpn-kirjauskäytäntö

Mutta se’ei, koska tämä esimerkillinen VPN-palveluntarjoaja on myös ottanut käyttöön Blind Operator System -sovelluksen. Tämä on itse asiassa Linux-ytimen moduuli, jonka avulla järjestelmänvalvojat eivät voi tehdä kyselyjä kaikista päätepisteiden kautta kulkevista tiedoista. Järjestelmänvalvoja ei voi edes torjua sallittuja IP-kenttiä WireGuardilta (AzireVPN: n erityinen protokolla, jonka minä’puhun yksityiskohtaisesti myöhemmin).

Tätä ei ehkä ole helppoa aloittelijoille ymmärtää, mutta voin sanoa, että heidän tietoturvansa on melko vaikeaa juuri näiden mekanismien takia. Kukaan ei voi seurata sinua tai toimintaa, jos nämä mekanismit ovat käytössä, etkä IP-järjestelmänvalvojasi tai palveluntarjoaja itse.

Jopa pöytäkirjat tukivat paremmin kuin alan standardi. Palveluntarjoajat tarjoavat yleensä OpenVPN: n turvallisimpana protokollana, Azire tarjoaa myös sen, mutta se tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää omaa WireGuard-nimistä protokolliaan, joka sen mukaan on parempi kuin OpenVPN!

AzireVPN-arvostelu

Palvelu väittää, että valitsemalla tämän protokollan (OpenVPN on oletusprotokolla), voit parantaa huomattavasti nopeuksia, joita saat myöhemmin viiveellä.

Tämä on aivan uskomatonta, koska olen nähnyt muutaman palveluntarjoajan, jotka keskittyvät niin paljon perusteiden saamiseen oikeiksi.

Ainoa haittapuoli tässä on, että WireGuard ei’t toimivat kaikilla suosituilla alustoilla ja niillä on hyvin rajallinen markkinarako. Linux, Android ja Mac ovat ainoat laitteet ja käyttöjärjestelmät, joissa voit käyttää WireGuard-sovellusta, muiden on luotettava OpenVPN: ään..

Kyllä, tarjoajien on nykyään suoritettava näyttäviä juttuja, kuten Netflix Unblocking, Torrenting jne., Mikä vaatii parhaan VPN: n Netflixin estämiseksi, mutta perusasioissa ei ole kompromisseja. Ja juuri tämä tekee AzireVPN: stä totta “VPN”.

AzireVPN hinnoittelu

Azire’hinnasuunnitelmat ovat yksinkertaisia ​​ja mutkikkaita, koska ne eroavat vain valitsemasi tilauksen kestosta, kun taas ominaisuudet ja edut ovat samat kaikissa.

Palveluntarjoaja tarjoaa tällä hetkellä neljää tyyppistä suunnitelmaa, joiden yksityiskohdat ovat seuraavat (Kaikki hinnat on muunnettu euroista Yhdysvaltain dollareiksi käyttäjien ymmärtämisen helpottamiseksi)

 • Kuukausittainen suunnitelma: 5,74 dollaria laskutetaan kerran
 • Kolmen kuukauden suunnitelma: 4,59 dollaria / kuukausi (13,78 dollaria laskutetaan kerran)
 • Vuotuinen suunnitelma: 4,02 dollaria / kuukausi (48,25 dollaria laskutetaan kerran)
 • Kahden vuoden suunnitelma: 3,45 dollaria / kuukausi (82,71 dollaria laskutetaan kerran)

AzireVPN hinnasuunnitelmat

Pitkän aikavälin suunnitelmien hinnoittelu on vähän korkea verrattuna tarjoajan rajoitettuihin ominaisuuksiin ja toimintoihin. Paljon isommat VPN-palvelut, joissa on paljon enemmän käynnistysominaisuuksia, tarjoavat samanlaisia ​​suunnitelmia jopa alhaisemmilla hinnoilla, kuten NordVPN. Joten en’t todella pitävät pitkäaikaisista sopimuksista ja uskovat, että niiden on tultava alas vähintään dollarilla.

Lyhytaikainen hinnoittelu on verrattain parempi ja paljon houkuttelevampi kuin useimmat VPN: t eivät’t tarjoavat lyhytaikaisia ​​suunnitelmia niin alhaisiin hintoihin. AzireVPN on paras lyhytaikaisiin tilauksiin, jos haluat hankkia VPN pienelle aikavälille.

Se tarjoaa sinulle myös 24 tunnin ilmaisen kokeilujakson ja 7 päivän palautuskäytännön, mikä tekee asiakkaan helpottamisehdoista varsin ystävällisiä.

Maksutavat ovat erilaisia, ja niihin sisältyy kaikki suositut vaihtoehdot, kuten luottokortit, PayPal jne., Sekä salausvaluutan maksut niille, jotka haluavat varmistaa nimettömän palvelun tilaamisen yhteydessä..

Huomaa kuitenkin, että kryptoissa maksamalla sinulla ei ole mahdollisuutta vaatia hyvityksiä.

AzireVPN-viihdetuki

Jatkuvan käyttäjien kysynnän takia olemme BestVPN.co-sivustossa uudistaneet tarkistustyyliämme hieman ja alkaneet sisällyttää arvosteluja VPN-verkkoon’kyky tukea viihdettä. Tämä tarkoittaa ensisijaisesti Netflixin kaltaisten suoratoistosivustojen vapauttamista ja turvallisen tuen tarjoamista Torrentingille,

AzireVPN’Ensimmäinen suuri pettymys oli, että se toimi Netflixin kanssa vain kaksi kertaa 16 uudelleenyhteydessä ja myös vain Espanjan ja Ruotsin palvelimilla. Se ei’Työskentelen Netflix US -sovelluksen estämisessä, mutta uskon, että vain viidessä sijainnissa olevalla palveluntarjoajalla ei ole’t on tehty pitäen Netflixin vapauttamisen mielessä.

Tämän VPN: n on otettava käyttöön Netflix-esto, ainakin yhdysvaltalaisissa palvelimissa, jos se haluaa kiehtoa nykyisiä VPN-käyttäjiä, koska ne näyttävät vaativan Netflixin eston poistamista VPN-palvelun säännöllisenä ominaisuutena..

Torrentin Azire VPN-palvelu voidaan kuvata yhdellä sanalla ja se on “USKOMATON”. Voin sanoa tämän, koska palveluntarjoajalla ei ole mitään rajoituksia mistään palvelimistaan ​​Torrentingille, ja sen lisäksi, sen darn on liian turvallinen antaa tekijänoikeuspeikkojen päästä sisään.

Kuka olisi uskonut, että vain pienimuotoinen VPN-palvelu olisi niin hyvä monissa asioissa? AzireVPN näyttää aluksi merkityksettömältä ilman salamaisia ​​juttuja tai temppuja, mutta kun aloitat tutkimaan sen toimintoja ja suorituskykyä, tiedät, että tämä on yksi palvelu, sinun tulisi ehdottomasti kokeilla vähintään kerran.

AzireVPN-palvelinkatsaus

Kuten tiedät jo tietää, AzireVPN tarjoaa vain viisi palvelinpaikkaa, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ruotsissa, Espanjassa ja Kanadassa.

AzireVPN-palvelimen sijainnit

Palvelu on epäilemättä hyvä, mutta sen palvelininfrastruktuuri on vakavasti rajoitettu. Nykyään useimmat suosituimmat VPN-verkot, kuten Surfshark VPN, joka tarjoaa vähintään 800 palvelinta tai muita, jotka tarjoavat vähintään yli 30 sijaintia, mutta AzireVPN ei ole yksi näistä.

AzireVPN-palvelimen ominaisuudet

Sen palvelinpaikat ovat vain keskittyneet Pohjois-Amerikkaan ja Länsi-Eurooppaan, mikä jättää suurimman osan maailmasta sen soveltamisalan ulkopuolelle.

Suosittelen AzireVPN: ää parantamaan ainakin palvelimiensa määrää 15: een, jos se haluaa kilpailla siellä olevien suurten palveluiden kanssa, koska tavoittavuus on nyt tärkeä tekijä päätettäessä VPN-palvelusta, ja jos tämä puuttuu, käyttäjät voivat olla hieman epäröivät menemällä palveluun.

AzireVPN-asiakastuki

En ole ollenkaan sähköpostitukin fani, koska minulle se on kömpelö ja vanha koulu. VPN-verkot vaativat nopeampaa tukea, joka voi tulla vain live chat -ominaisuuden kautta. Valitettavasti AzireVPN menettää joitain tärkeitä kohtia, koska se ei tarjoa tällaista vaihtoehtoa.

AzireVPN-asiakastuki

Sen vastausaika oli hyvä, jopa parempi kuin useimmat palveluntarjoajat, jotka käyttävät tätä viestintätapaa kyselyjen ratkaisemiseen, mutta en silti voi kiertää sitä tosiasiaa, että minun on odotettava muutama tunti edes saadakseni yksinkertainen kyselyni ratkaistuani.

AzireVPN-asiakasyhteensopivuus

Ladatakseni sen Windows-sovelluksen tarkistaaksesi, kuinka sen asiakassovellus todella toimi, minun on sanottava, että asennusprosessin läpikäynti oli melko helppoa..

AzireVPN-arvostelu

Kunkin asiakkaan sivuston latauspainikkeet ovat varsin räikeästi näkyviä, tiedostokoko ei ole’t liian iso ja myös asennusprosessi sujui sujuvasti.

AzireVPN-arvostelu

Asiakkaan työskentelyn suhteen se toimi hyvin ja teki yhteydestäni turvallisen. Monet ihmiset ovat ilmoittaneet, että tässä VPN: ssä on IP-vuotoja, mutta en tehnyt’t löytää mitään ennen kuin kirjoitin tämän arvion, joten luulen, että he’olen korjannut tämän.

Olin kuitenkin pettynyt siihen, että asiakassovellus katosi, kun sain yhteyden VPN: ään. Yleensä VPN-asiakkailla on interaktiivinen kojetaulu, jonka avulla voit liikkua palvelimien vaihtamiseksi, pääsyn varten tap-kytkimeen jne., Mutta AzireVPN’Asiakas ei’Minulla ei ole sitä, joten tämä petti minut vakavasti, kun jouduin irrottamaan sen tehtäväpalkistani, jos jouduin vaihtamaan palvelinta, mikä ei tosiaan ole sitä, mitä olisin mieluummin .

Huonot puolet

AzireVPN: llä on varmasti vahvuuksia, mutta myös palvelussa on joitain haittapuolia. Anna minun rivittää ne puolestasi, jotta ymmärrät ne helposti:

Nopeudet olivat varmasti alemmalla alueella, etenkin Pohjois-Amerikan palvelimissa, joiden lähetysnopeudet koskettivat 23Mbps -merkkiä 100 Mbit / s-yhteydellä, mikä palveluntarjoajan on puututtava prioriteettitasolla..

AzireVPN ei’Minulla ei ole vielä tappikytkintä, jota ei voida hyväksyä. Että’s koska katkaisukytkin katkaisee yhteyden katkaisun yhteydessä, mikä säästää yksityisyyttäsi vaarantamasta.

Kaikista hyvistä kirjauskäytännöistä ja turvallisista protokollista huolimatta yksi asia varmasti hälytti minut ja se oli AzireVPN’Tukholman tukikohta, joka on 14 Eyes-allianssin jäsen. Ruotsi saattaa kuulostaa sinulle vanhalta hyvältä pohjoismaalta, mutta sen jäsenyys 14 Eyes-Allianssissa tekee VPN: lle turvallisen vaihtoehdon perustaa perusta.

AzireVPN-arvostelu

Tällä liittoumuksella on oikeus vaatia tietoja käyttäjiltä kaikista jäsenmaista, joten jos tällainen pyyntö esiintyy, AzireVPN: n on ehkä noudatettava. Palveluntarjoajan on vakavasti vaihdettava tukikohtansa mahdollisimman pian, muuten haissa ei ole mitään pyhää’s suu.

johtopäätös:

AzireVPN on ehdottomasti turvallinen ja tehokas palvelu, joka kokoaan ja ominaisuuksiinsa nähden on melko rajallinen, mutta ei’t petä.

Yleensä tällainen pieni palvelu ei ole’t mennä niin hyvin, mutta AzireVPN on tähän mennessä tehnyt loistavaa työtä. Panssarissa on vähän siruja, mutta mitään, jota ei voida korjata.

Jos palveluntarjoaja korjaa ne ja laajentaa toimintaansa lisäämällä palvelimien määrää, lisäämällä vielä muutamia niche-asiakassovelluksia, sisällyttämällä erityisominaisuuksia, kuten Split Tunneling ja Killswitch, siitä tulee varmasti säännöllinen ominaisuus Best VPN -luetteloissa kaikissa noin.

Toistaiseksi AzireVPN: tä suositellaan voimakkaasti Torrenting-käyttäjille ja niille, jotka haluavat saada vankan tietosuojan Internet-selaustarpeisiinsa..

Sitä, jota ei suositella, on Netflixin estäminen ja suojaus Aasian ja Lähi-idän maissa.

Похожие статьи

 • VPNBaron-arvostelu 2019

  Jurisdiktio Romania Hinta 5,54 dollaria Palvelimet 13 lokit Ei lokit salaus OpenVPN / L2TPIKEv2 Poista Blocks Netflix Kyllä Torrent Kyllä toimii Kiinassa Ei suositella...

 • Salaa.Me arvostelu

  Jurisdiktio Yhdysvaltojen hintaan 99,99 dollaria (1 vuoden suunnitelma) Palvelimet 132 palvelinta 25 maassa Lokit Pitää lokit 16 päivän salaus AES-256 poistaa Netflixin eston...

 • VPNSecure Review 2019

  VPNSecure.me ei toiminut VPN-palvelun epätavallisessa paikassa’t näytä ensi silmäyksellä sopivalta palvelulta, mutta tällä palvelulla on paljon puolia...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 49 dollaria yhden vuoden pakettipalvelimilla, jotka ovat yli 600 palvelinta 60 maassa. Lokit Kyllä Salaus AES-256-bitti poistaa Netflixin eston Ei torrenttia Kyllä...

 • BolehVPN-arvostelu

  Jurisdiktio Seychellit Hinta 6,66 dollaria kuukaudessa yhden vuoden palvelupalvelimilla 35 palvelinta 12 maassa Lokit Tallenna yhteyslokit salaus AES-256-bittiset poistot...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me