AVG Secure VPN Review 2020: Onko AVG VPN mitään hyvää?

Toimivalta Tšekin tasavalta
Hinta 79,99 dollaria laskutetaan kerran (yhden vuoden suunnitelma)
palvelimet 50+
lokit Joo
salaus AES-256-CBC
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn
yhteensopivuus Windows, Android, Apple

Suojattu VPN on AVG Technologiesin sivutuote; perustettu vuonna 1991 virustorjuntapalvelujen tarjoajana, jonka Avast osti vuonna 2016. Se on vaatimaton tietosuojatyökalu, joka sijoittui BestVPN.co: n 180 tarjoajan 50. sijalle..

Se käyttää 256-bittistä AES-salausta ja VAIN isäntiä 50 palvelimia 30 maassa maailmanlaajuinen. Valitettavasti se tallentaa myös istunto- ja yhteyslokit, ja sen Windows-sovelluksessa on virus. Onneksi se onnistuu vapauttamaan suoratoistoalustojen, kuten Netflix USA, käytön.

Hinnoittelu alkaa 6,66 dollaria kuukaudessa. vuosisuunnitelmalla, ja saat ilmaisen 7 päivän kokeilun palvelun testaamiseen. En suosittele tarjoajan yksityisyyttä tietoisille käyttäjille, mutta suosittelemaan edullista ja luotettavaa vaihtoehtoa, Surfshark hintaan 1,99 dollaria kuukaudessa.

Lisätietoja saat tästä perusteellisesta AVG VPN -katsauksesta 2020, jossa keskustelen turvallisuudesta, läpinäkyvyydestä, hinnoittelusta, palvelimista, suorituskyvystä, yhteensopivuudesta ja tuesta:

Palvelimien lukumäärä 50+
Toimivalta Tšekin tasavalta
lokit Joo
Torrenting Joo
Poista Netflixin esto Joo
Hinta 79,99 dollaria laskutetaan kerran (yhden vuoden suunnitelma)
protokollat OpenVPN & IPSec
Ohittaa Kiinan palomuurin Ei
Tiedonsalaus AES-256-CBC
Verkkosivusto https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn

AVG VPN: n analyysi’S turvallisuus

AVG Secure VPN: n pääkonttori sijaitsee Tšekin tasavallassa, joka on pois 9.5.1414 Eyes-liittoutumista. Kuten useimmissa EU-maissa, sijainnissa on vähemmän Internet-rajoituksia.

Tämä toimii palveluntarjoajan eduksi, koska maa on jopa lempeä niille, jotka käyttävät BitTorrent-verkkoa. VPN-verkkoja ei ole kielletty maassa, ja laissa säädetään sanan- ja lehdistönvapaudesta.

Hallitus kunnioittaa netizenien oikeuksia lukuun ottamatta “vihapuhetta” tapaukset, jotka kiistävät kommunistisen aikakauden rikokset ja holokaustin. Muutoin hallitus kieltää mielivaltaisen yksityisyyden loukkaamisen.

Uudessa valtiovarainministeri Andrej Babišin lakiesityksessä oli jonkin verran järkyttävää. Se keskittyi “Internetin deanomisointi” jonka mukaan jokaisella käyttäjällä oli oltava “Internet-passi” pääsyä digitaaliseen maailmaan. Sitä ei kuitenkaan koskaan hyväksytty, koska netizenit osoittivat hyvää hylkäämistä.

Sellaisenaan netizens nauttivat rajoittamattomasta Internetistä maassa, ja estot kohdistavat vain pedofiliaa, lapsikauppaa, lasten prostituutiota ja pornografiaa edistäville verkkosivuille.

Lokitseeko AVG Secure VPN tietosi?

AVG-suojattu VPN’s “Lokitiedot ja käyttö” on melko läpinäkyvä ja suoraviivainen. Toisin kuin muut palveluntarjoajat, tämä tuote ei valehtele siitä, että EI tallenna VPN-tietoja.

Tietenkin, ne eivät tarkalleen ilmoita mitä “VPN-tiedot” he tallentavat, mutta vain väittäen tekevänsä pitäisi olla tarpeeksi yksityisyyden tajuissa olevan valppaana palvelusta.

Palveluntarjoaja väittää keräävänsä nämä tiedot teknisiin tarkoituksiin, petoksiin palveluita vastaan ​​ja estääkseen / tunnistaakseen palveluidensa väärinkäytöksiä, kuten “Loppukäyttäjäsopimus”.

Tähän sisältyy roskapostin, tiedostojen jakamisen tai muun laittoman toiminnan hakeminen. Jotta palveluntarjoaja voi tunnistaa tällaiset tapaukset, hän seuraa, millä verkkosivustoilla vierailet.

Sellaisenaan heidän ei tarvitse ilmoittaa mitä tietoja tallennetaan, mutta tiedämme, että se tallentaa käyttölokeja (mikä on punainen lippu). minä’Jätän luottamuksen palveluntarjoajalle tietojesi kanssa sinulle!

AVG Secure VPN Review

Mitä salausta AVG VPN käyttää?

Saapuvan / lähtevän liikenteen turvaamiseksi AVG Secure VPN käyttää armeijan luokan AES-256-salausta HMAC SHA256-hash-todennuksella.

Ohjauskanavalle AVG VPN käyttää samoja AES-256-salauksia RSA-2048-kättelyllä. Perfect Forward Secrecy (PFS) saadaan aikaan DHE-4096-avaimenvaihdolla.

Vuotaako AVG VPN WebRTC / DNS / IP-osoitteesi?

Saatuaan täydellisen kuvan AVG Secure VPN: n tarjoamista turvallisuuksista suoritin WebRTC / DNS / IP-osoitteen vuodotestit kolmella eri verkkosivustolla..

Prosessi sisälsi yhteyden muodostamisen erilaisiin palvelimiin ja sen tarkistamisen, kärsivätkö palveluntarjoaja vuotoon liittyvistä ongelmista. Alla näet tulokset ovat testit Israelissa, Petah Tikva -palvelimella.

IP-DNS-vuototesti - VPN kytketty

Täydellinen tietosuoja - DNS-vuototesti

Kuten näet, tarkistaessasi DNS: n Perfect Privacy -ohjelmasta, tulokset paljastavat, että osoite sijaitsee Israelissa HQserv Communication Solutions ISP: n kautta..

Tämä tarkoittaa, että palveluntarjoaja onnistui onnistuneesti peittämään DNS-osoitteeni, mikä teki virallisesta sijainnistani tuntemattoman ja näkymättömän. IP, johon sain pääsyn; 185.191.205.3

Täydellinen yksityisyys - DNS-vuototesti AVG-suojattu VPN

Selaimen vuodot - WebRTC-vuototesti

Kukaan ei halua liittyä palveluntarjoajan kanssa, joka ei tarjoa VPN: n perusteellisinta puolta: TIETOSUOJA. Jos WebRTC: stäsi on jopa pieni mahdollisuus vuotaa, olet niin huono.

Onneksi sinulle, AVG Secure läpäisi testin muodostaessaan yhteyden Israel-palvelimeen. Kuten voitte nähdä, alla olevat tulokset osoittavat Israelin julkisen IP: n ja paikallisen IP: n.

Selaimen vuodot - WebRTC-vuototesti AVG Secure VPN

IPLeak.Net - Täydellinen tietosuoja-analyysi

Jotta voimme varmistaa, että sekä WebRTC- että DNS-vuotokokeista saamme tulokset olivat tarkkoja, päätin suorittaa täydellisen tietosuoja-analyysin palveluntarjoajan IPLeak.net-palvelun avulla.

Jos tarkastelet alla olevia tuloksia, et näe merkkejä vuodoista. IP-osoite on Israelin sijaintipaikka, mukaan lukien paikallinen IP.

DNS-palvelin on myös sama kuin peitetty IP, mikä varmistaa, että henkilöllisyytesi pysyy turvassa AVG: tä käytettäessä’s VPN-sovellus.

IPLeak.Net - Täydellinen tietosuojaanalyysi AVG Secure VPN

Sovellustiedoston tarkistus: havaittu 1 GrayWare-virus

Minun on sanottava, että olen todella pettynyt huomatessani, että AVG: llä, vaikka se onkin tunnettu virustentorjunta- ja haittaohjelmien torjuntaohjelma, on virus Windowsin Secure VPN.exe-tiedostossa.

Sovellustiedoston tarkistus

Testi suoritettiin virustotal.com-verkkosivustolla, josta voit lähettää tiedoston ja analysoida sitä useilla virustentorjuntapalveluilla punaisten merkkien varalta..

Missä .exe-sovellus läpäisi 69 tarkistusta, se epäonnistui yhdessä. Sovelluksessa on GrayWare / Win32.Presenoker-virus. Mac .dmg-tiedosto läpäisi kaikki 55 tarkistusta.

Sovellustiedoston tarkistus

AVG VPN -palvelimen sijainnit

AVG Secure VPN tarjoaa käyttäjille palvelimia yli 50 paikassa ympäri maailmaa. Heidän on edelleen laajennettava tarjontaansa, mutta asiakkailla on kyky valita erityisiä palvelimia P2P / Torrenting- ja streaming-sovelluksille, jotka molemmat toimivat sujuvasti.

Suoritin myös nopeus / palvelintestauksia lukuisissa paikoissa paljaan metallin palvelimien tunnistamiseksi virtuaalisista (väärennöksistä). Prosessi kesti noin tunnin, missä testasin noin 20 sijaintia. Onneksi kaikki palvelimet sijaitsivat tarkalleen mainostetussa määräpaikassa.

Tarjoamia AVG-suojattuja VPN-palvelimia

AVG VPN -testit suoratoistoa ja lataamista varten

AVG onnistui keskimäärin tuottamaan vakaan 72,83 Mt / s latauksen ja 68,63 Mt / s latausnopeudella suorittamassamme testauksessa viidessä eri palvelinpaikassa.

server MEILLE UK Australia Saksa Ranska Keskiverto
ladata 80.23Mbps 79.34Mbps 58.81Mbps 69.98Mbps 75.81Mbps 72.83Mbps
upload 77.12Mbps 68.97Mbps 62.77Mbps 72.60Mbps 61.72Mbps 68.63Mbps
ping 127 ms 180 ms 99 ms 150 ms 109 ms 133 ms

Toimiiko AVG VPN Netflixin kanssa?

Onneksi AVG VPN toimii Netflixin kanssa. Loppujen lopuksi yksi tärkeimmistä syistä investoida VPN-ratkaisuun on kiertää maantieteellisiä rajoituksia ja sisältörajoituksia, jotka asettavat verkkosivustojen suoratoisto ympäri maailmaa.

Tarkistaakseni, toimiiko AVG Secure VPN sujuvasti VoD-levyjen poistamisessa, yhdistin yhdysvaltalaisen palvelimen ja siirryin sitten suoraan Netflix.com-sivustoon tarkistamaan heidän täydellisen nimiketietokannan.

USA: n suoratoisto

Aikaisemmin, missä en pystynyt katsomaan “Puistot ja vapaa-aika” foorumin yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen AVG Securen avulla avasi TV-ohjelman esto.

Kuten alla näet, televisio-ohjelma suoratoistaa melko sujuvasti ja teräväpiirtona. Tämä toimi kuitenkin vain Yhdysvaltojen Netflixin vapauttamisen estämiseksi, eikä muiden platformien, kuten BBC iPlayerin ja Amazon Primen, kanssa.

Suoratoistopuistot ja vapaa-aika

Onko Torrentissa turvallista AVG VPN: n avulla?

Valitettavasti palveluntarjoaja ei tarjoa StealthVPN a.k.a.. obfuscation ominaisuus. Minulla oli silti edustajani testata palvelu Kiinassa (osana 80+ tarjoajaamme’analyysi), mutta se ei toiminut.

VPN toimi kuitenkin muissa paikoissa, kuten Iranissa, Irakissa, Turkissa ja Egyptissä, joissa VPN-kieltoja on välitön ja melko vaikea ohittaa..

P2P / Torrenting-suhteen tein testin IPLeak.net-sivustolla, jossa pyydettiin magnetilinkin lataamista ja sitten verkon taustan arviointia..

Kuten voitte nähdä, tulokset osoittavat, että henkilöllisyyteni on suojattu, paljastaen erilaisen IP: n kuin todellinen sijainti ja osoite: 185.191.205.6.

Torrent-osoitteen tunnistus AVG Secure VPN

Virtuaalisten sijaintien testaus

Alla näet CA Technologiesin tulokset’ Sovellusten synteettinen näyttö. Yhdistin Israelin palvelimen yli 90 valvonta-asemaan maailmanlaajuisesti ASM.CA: sta.

Virtuaalisten sijaintien testaus

Kääntö-aika (RTT) oli kaikissa paikoissa erittäin korkea, paitsi Israelissa - Kiryat-Matalonissa, jolla on keskimäärin. rtt 1,620 ms, mikä osoittaa, että palvelin on lähellä.

AVG VPN: n virtuaalipaikkojen testaus

CA Technologiesin jäljityökalu’ App Synthetic Monitor, tarkista nämä löydökset edelleen, näyttäen rtt 1,603 ms. Tämä tarkoittaa, että palvelin todellakin sijaitsee Israelissa.

Virtuaalisten sijaintien testaukset

AVG VPN -yhteensopivuuskatsaus

Analysoidessaan palveluntarjoajaa tajusin, että AVG Secure VPN ei tarjoa selaimen laajennuksia. Sinulla on käytettävissä vain Windows-, Mac-, Android- ja iOS-sovelluksia.

Voit ladata ne kaikki suoraan verkkosivustolta. Älypuhelimien käyttäjät voivat halutessaan asentaa VPN: n suoraan Google Play Kaupasta tai iTunesista käyttämästä laitteesta riippuen.

AVG Secure VPN -yhteensopivuus

AVG VPN -asiakastuki

Asiakastuen kannalta AVG Secure VPN on melko ennakoiva. Ne tarjoavat 24/7 live chat -tuen maksettuille käyttäjille, jos saat vastauksen muutamassa sekunnissa kyselystäsi.

Toisin kuin muut markkinoiden tarjoajat, VPN tarjoaa jopa premium-tukea puhelimitse. Voit soittaa heille numeroon 1-844-234-6038 saadaksesi lisätietoja / apua heidän tuotteistaan.

Siellä on myös tuki kojetaulu, jossa käyttäjät voivat syöttää hakulausekkeita ohjatakseen asiaankuuluvia blogeja / vianetsintäoppaita.

Asiakaspalvelu

Kuinka paljon AVG VPN maksaa?

Toisin kuin muut palveluntarjoajat, jotka tarjoavat eripituisia tilauksia alennuksilla, AVG VPN -katsaukseni paljastaa palveluntarjoajan pitävän asiat yksinkertaisena tarjoamalla yhden vuotuisen suunnitelman, joka alkaa hinnasta 79,99 dollaria / vuosi.

Tämä tarkoittaa, että maksat 6,66 dollaria kuukaudessa. Nämä kustannukset ovat melko budjettiystävällisiä verrattuna markkinoiden muihin kustannuksiin, jotka alkavat vähintään 10 dollaria kuukaudessa.

AVG Secure VPN -hinnoittelu

Tarjoaako AVG VPN mitään erityisiä suojausominaisuuksia?

Vaikka olen syventynyt AVG Secure VPN -verkkoon, en löytänyt lisäominaisuuksia, jotka voisivat parantaa nimettömyyttäsi verkossa. Vaikka kyllä, palveluntarjoaja peittää onnistuneesti henkilöllisyytesi.

Siltä puuttuu suuresti ylimääräisten suojausominaisuuksien, kuten automaattisen tappikytkimen, DoubleVPN: n, sipulien yli VPN: n, StealthVPN ja DDoS / DPI-hyökkäyssuojauksen tarjoaminen, jotka kaikki ovat välttämättömiä tänään’S nopeatempoisessa teknologiamaailmassa.

Kuinka monta laitetta voin yhdistää samanaikaisesti AVG VPN: n avulla?

AVG Secure VPN ei tarjoa käyttäjille paljon mahdollisuuksia jakaa yhteys eri laitteisiin. Aivan kuten useimmilla markkinoilla toimivilla palveluntarjoajilla, sillä on viiden monien kirjautumien enimmäismäärä.

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä vain viidessä laitteessa samanaikaisesti. Verrattuna Surfsharkiin, joka tarjoaa rajoittamattomia yhteyksiä ja joka on aloittelija (julkaistiin vuonna 2018) - sanoisin, että AVG Secure VPN: llä on vielä pitkä tie kuljettavanaan.

AVG VPN -vertailut

VPN-palveluntarjoajat

Poista Netflix US: n esto

Tarjoaa nopeita nopeuksia

salaus

protokollat

Monin kirjautumiset sallittu

hinnoittelu

Lue arvosteluja

Verkkosivusto

Surfshark AVG-suojattu VPN
Joo Joo
Keskiverron yläpuolella Hidas
Surfshark tarjoaa AES-256-salauksen kaikissa tuetuissa protokolloissa AVG VPN tarjoaa AES-256-salauksen kaikissa tuetuissa protokolloissa
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN
Rajoittamaton yhteys yhdellä tilauksella 5 useita kirjautumisia yhdellä tilauksella
1,99 dollaria / kuukausi (2 vuoden suunnitelma), kaikki ominaisuudet mukana 2,99 dollaria / kuukausi (3 vuoden suunnitelma). Kaikkien ominaisuuksien mukana
Surfshark arvostelu AVG VPN -katsaus
Käy Surfsharkissa Käy AVG Secure VPN: ssä

AVG VPN -vaihtoehdot

Ottaen huomioon, että AVG VPN’suorituskyky ei ole niin vaikuttava, käyttäjät saattavat etsiä luotettavaa vaihtoehtoa. Ehdotan ilmoittautumista budjettiystävälliselle, mutta erittäin arvokkaalle Surfsharkille, joka alkaa 1,99 dollaria kuukaudessa. 

Jos et halua kuluttaa vähän enemmän rahaa, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin surullisen hongkongilainen PureVPN. Se alkaa 2,91 dollaria kuukaudessa viiden vuoden suunnitelmalla ja sillä on suuri 5 600+ palvelimen verkko!

Suosittelenko AVG Secure VPN -sovellusta?

Umm ... En usko. Ensinnäkin heidän kirjauskäytäntönsä ovat melko varjoisat, ja uskon, että ne pitävät käyttölokeja, jotka sisältävät aikaleimat ja vieraillut verkkosivustot.

Toiseksi heidän palvelimiensa määrä on aivan liian pieni ja heidän on laajennettava luetteloitaan. Kolmanneksi, heillä ei ole edistyneitä tietoturvaominaisuuksia, jotka parantavat nimettömyyttäsi.

minä’d sanovat, että VPN olisi hyvä valinta vain käyttäjille, jotka haluavat yksinkertaisuutta ja tarvitsevat pääsyn Yhdysvaltain Netflixiin. Tämän lisäksi VPN tarvitsee paljon työtä.

Jos etsit edullista monipuolista kaikkia selaamista, torrentia, suoratoistoa ja pelaamista koskeviin tarpeisiin, suosittelen menemään Surfsharkiin, joka alkaa hinnasta 1,99 dollaria kuukaudessa..

Похожие статьи

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 2,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden palvelupalvelimilla 10 palvelinta 10 maassa Lokit Lokit Käyttäjätietojen salaus AES-256 (maksetaan) | AES-CBC-128-bitti...

 • NordVPN-katsaus 2020

  Jurisdiktio Panama Hinta 3,49 dollaria / kk 3-vuotisilla palvelinpalvelimilla, joiden 5560+ -palvelimet ovat 59 maassa. Lokit eivät ole lokin varmennettuja salauksia AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 49 dollaria yhden vuoden pakettipalvelimilla, jotka ovat yli 600 palvelinta 60 maassa. Lokit Kyllä Salaus AES-256-bitti poistaa Netflixin eston Ei torrenttia Kyllä...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiktio Brittiläiset Neitsytsaaret Hinta 1,99 dollaria kuukaudessa (47,76 dollaria 24 kuukaudeksi) Palvelimet 1040+ yli 61 maassa Lokit Ei lokien varmennettua salausta...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdiktio Hongkongissa Hinta 2,91 dollaria kuukaudessa 2 vuoden tai yli 2 vuoden suunnitelmapalvelimilla yli 140 maassa. Lokit Ei lokit Varmennettu salaus AES-256-CBC avaa Netflixin...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me