AirVPN-arvostelu 2019

AirVPN: llä on kenties kaikkein kaikkein arvoinen tagline koko VPN-teollisuudessa. Se määrittelee palvelun näiden sanojen avulla “Ilma hengittää oikeaa Internetiä”! Mutta huolimatta tästä täydellisestä luovuuden puutteesta keksimään parempaa otsikkotietoa palvelun edustamiseksi, AirVPN on loppujen lopuksi VPN, ja sitä on arvioitava sen suorituskyvyn perusteella enemmän kuin otsikkolinjan.

Sen verkkosivusto väittää, että sen ylläpitämä ja ylläpitämä “Aktivistit ja haktivistidit” jotka pyrkivät käyttämään palveluaan eturintamassa suojelemaan ihanteita, kuten verkon puolueettomuutta, yksityisyyttä ja avoimuutta Internetissä.

Kyllä, tahmea tagline on olemassa, mutta minulla ei ole vielä törmännyt parempaan näkemykseen, jota tarjotaan olemassa olevalle VPN-palveluna kuin mitä AirVPN tarjoaa.

Teollisuudessa tulvii tarpeettomia lausuntoja kuten “maailma’paras VPN-palvelu” “Nopein VPN-palvelu” ja vastaavat, oli todella virkistävää nähdä, että palvelu todella mainostaa itseään ihanteilla, joita tulisi arvostaa yksityisyyden tarjoajana.

Tämän toiveeni VPN: n suhteen olivat suuret’suorituskykyä ja sen turvalaitteita, ja se varmasti ei’t petä minua.

Tarkastellaan palvelun täysimittaista katsausta ja katsotaan, vastaako se visiolausuntonsa asettamiin korkeisiin odotuksiin..

AirVPN-tietoturvakatsaus

Sotilaallisen AES-salauksen ja OpenVPN-protokollan tuen avulla AirVPN saa VPN: n perusteet’turvallisuus oikeassa.

Palveluntarjoaja’Sivusto mainitsee, että sen rakensivat ja ylläpitävät edelleen ne, jotka ottavat yksityisyyttä erittäin vakavasti, ja minkä testasin tätä VPN: ää’Turvallisuudessaan, AirVPN: ssä on paljon totuutta’väittää.

Sotilaallisen luokan salaus ja OpenVPN-protokolla ovat samanaikaisesti sekä vähimmäis- että enimmäissuojaustaso, joka voi tehdä VPN: stä turvallisen. Mikään niiden alapuolella ei ole hyväksyttävää, kun taas mitään parempaa kuin niitä ei ole saatavana, se on niin yksinkertaista.

OpenVPN-protokollaa ei hallitse yksikään kokonaisuus, vaan se on avoimen lähdekoodin tekniikkapohjainen tuote, joka pitää jatkuvasti paikallaan laajaa yhteisöä olemassa olevien haavoittuvuuksien varalta..

Tämä itsekorjautuva mekanismi on siis tehnyt OpenVPN: stä lähes läpäisemättömän.

Sotilaslaatuinen AES-256-salaus on myös ainoa salausstandardi, jota ei edelleenkään voida ohittaa tai murtaa, riippumatta siitä, millaista julmaa voimaa tulkitsevaa hyökkäystä hakkeri käyttää.

Tulossa nyt palveluntarjoajalle’hakkuupolitiikka.

Lentoliikenteen vpn-hakumenettely

Lähes jokainen VPN erottuu kaikenlaisten lokien pitämispolitiikasta, mutta surullinen totuus on, että suurin osa niistä pitää lokit ja sinun on vain hiottava vähän syvemmälle ja joudut varmasti pettämään luottamuksesi..

Jotkut pitävät aikaleimojen lokit, osa kaistanleveyden käyttöä ja jotkut muun tyyppisiä lokit, mutta vaikka ne näyttäisivätkin vaarattomilta ja merkityksettömiltä, ​​minkä tahansa lokien pitäminen on kaikkien aikojen VPN-verkkotunnuksen synti. (Katso muut vpn-arvostelut)

AirVPN: llä on yksi selkeimmistä hakumenettelyistä kaikissa siellä olevissa VPN: issä, joissa ei ole epämääräisiä tai harhaanjohtavia vaatimuksia. Se ei’t edes seurata sinua evästeiden käyttämisellä, koska se ei käy’Älä säilytä niitä ensisijaisesti.

airvpn ei tallenna evästeitä

Se ei myöskään’t vaatia, että syötät kaikenlaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja sen palveluiden käyttämiseksi, paitsi jos lähetät henkilökohtaisesti sähköpostiosoitteesi parempaan tekniseen tukeen omasta vapaasta tahdosta.

Ainoa, joka ei mene AirVPN: ään’Tässä suositaan sen lainkäyttövaltaa, johon se perustuu. AirVPN perustuu Italiaan, joka on 14 Eyes -yhdistyksen jäsen..

Allianssin jäsenmaat ovat tehneet keskinäisen tiedonvaihtosopimuksen, mikä tarkoittaa, että myös Italia, muut nämä 13 maata voivat myös vaatia AirVPN: ää luovuttamaan tietonsa

 1. Yhdysvallat
 2. Iso-Britannia
 3. Kanada
 4. Australia
 5. Uusi Seelanti
 6. Tanska
 7. Ranska
 8. Alankomaat
 9. Norja
 10. Saksa
 11. Espanja
 12. Belgia
 13. Ruotsi

Tämä luettelo on täynnä maita, jotka ovat tunnettuja uskomattoman tunkeutumattomista käyttäjien yksityisyyden loukkaamisesta ja Yhdysvaltojen kaltaisista dramaattisista tietojen säilyttämistä koskevista laeista.

Kaikkien näihin maihin sijoittautuneiden VPN: ien on täytettävä tietojen luovuttamispyynnöt muilta liittouman mailta, elleivät’Minulla ei ole tietoja jaettavaksi tekijäksi, joka toimii valtavasti AirVPN: n hyväksi.

Palveluntarjoaja’Nollahakukäytäntö tekee siitä turvallisen huolimatta olemassa olevasta 14 Eyes Alliancen muodostamisessa.

AirVPN: ssä on myös ominaisuus nimeltään “Verkon lukitus”, joka on melkein sama kuin useiden muiden VPN-palveluntarjoajien tarjoama Kill Switch -ominaisuus. Tämä ominaisuus katkaisee Internet-yhteytesi automaattisesti, jos VPN lakkaa toimimasta tai katkaistaan ​​jostain syystä, ja suojaa siten todellista IP: täsi paljastumiselta.

Tämä ominaisuus on todella kätevä toiminnoissa, kuten Torrenting, joissa todellisen IP-osoitteen piilottaminen on uskomattoman tärkeää.

AirVPN hinnoittelukatsaus

On yleinen käsitys, että VPN-palvelut eivät ole hintaherkkiä palveluita, joissa käyttäjät eivät tee niitä’Yleensä tuotemerkki menee vain siksi, että sitä tarjotaan edulliseen hintaan kuin kilpailevia palveluita.

Että’totta hyvin suuressa määrin, koska VPN-käyttäjät arvostavat yleensä yksityisyyttään paljon ja jos palvelu tarjoaa tähtiturvan ja uskomattoman suorituskyvyn, niin hinta ei ole’t tärkeä kysymys.

Katso vain ExpressVPN. Se on melkein kolme kertaa kalliimpaa kuin useimmat VPN: t, mutta se on silti suosittu ja käyttäjät tilaavat jatkuvasti vain siksi, että se on uskomaton siinä mitä se tekee.

Joten miten AirVPN hintaa tällä osastolla??

Ehdottomasti kallis.

Tässä on sen tarjoamat hinnasuunnitelmat:

 1. 3 päivä: 2 € laskutetaan kerran (Koetarjous)
 2. Kuukausisuunnitelma: 7 € laskutetaan kerran
 3. Neljännesvuosisuunnitelma: 15 € laskutetaan kerran
 4. Kaksivuotinen suunnitelma: 29 € laskutetaan kerran
 5. Vuosisuunnitelma: 49 € laskutetaan kerran
 6. Kahden vuoden suunnitelma: 79 € laskutetaan kerran

AirVPN’Parhaimmat suunnitelmat, ts. vuosisuunnitelma ja kahden vuoden suunnitelma ovat kalliimpia kuin monet suuret tarjoajat, kuten NordVPN, Torguard ja PureVPN jne., jotka tarjoavat paljon enemmän ominaisuuksia, kuten niche-asiakassovellukset, ylimääräisiä suojausominaisuuksia mm..

Mutta huolimatta siitä, että se on hieman ylihintainen, voit silti harkita sitä.

Airvpn hinnasuunnitelmat

Syy? AirVPN tarjoaa loistavan, ehdottoman yksityisyyden, joka on hieno ominaisuus’siitä tulee harvinaista teollisuudessa nopeasti, kun palveluntarjoajat siirtyvät turvallisuusalan harrastajista kaupallisiin yhteisöihin, jotka haluavat nauttia varjoisasta toiminnasta, kuten tietojen myymisestä vain nopeaa tekemistä varten..

Suosittelen AirVPN: ää alentamaan ainakin näiden kahden tärkeän suunnitelman hintaa ja tuomalla ne 3–4 dollarin ikkunaan, jotta tämä palvelu olisi käyttäjälle hyväksyttävämpi saattamalla se tasolle alan standardien kanssa.

AirVPN tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, mutta sitä varten sinun on lähetettävä lomake / pyyntö heidän tuellean, mikä on outoa, koska en ole’t ole nähnyt tällaista käytäntöä muualla teollisuudessa.

Ilmainen Airvpn-kokeilu vaatii lomakkeen lähettämisen

Se on liian pitkä prosessi, jolloin ensin otetaan yhteyttä tukeen, odotetaan vastausta ja aloitetaan ilmainen kokeiluversio, joten olisi todella hyvä, jos AirVPN voisi nopeuttaa prosessia ja tehdä siitä hieman nopeamman..

NordVPN’Ilmainen kokeilukäytäntö voi olla tässä hyvä esimerkki, koska se ei edellytä muuta kuin sähköpostiosoitteesi aloittamista, ei johtoja.

Kuitenkin, jos et’AirVPN ei myöskään halua käyttää ilmaista kokeiluprosessia, jonka avulla voit ostaa kokeilusuunnitelman 1,32 dollarilla, joka on voimassa kolme päivää, kaikki ominaisuudet mukana.

Toinen ongelma, jonka kohtaan AirVPN: n kanssa, oli se, että se vaatii rekisteröitymistä sen kanssa ennen kuin voit ostaa hinnoittelusuunnitelman, mikä on jälleen outoa, koska sen liian pitkä prosessi.

AirVPN: n on todellakin vähennettävä näitä hankalia prosesseja, muuten sen palvelu estää ehdottomasti asiakkaita liittymästä siihen.

Maksutapoihin kuuluvat Paypal, luottokortit ja laaja valikoima kryptovaluuttoja (nimettömiin maksuihin).

airvpn-maksutavat

Hyvityskäytäntö on silloin, kun AirVPN on hiukan hankala.

Sen avulla voit kysyä palautuksia, ei kysyttävää, mutta sinun on täytettävä sen vaatimukset, ts. Pyyntö on lähetettävä kirjallisesti sen tukeen, sinun on välitettävä pyyntö 3 päivän kuluessa tilauksen maksamisesta, sinun ei pitäisi’t ovat ylittäneet 5 Gt: n kaistanleveysrajan.

Jos täytät nämä ehdot, AirVPN lupaa palauttaa rahasi 30 päivän kuluessa.

Airvpn-hyvityskäytäntö

Jälleen kaistanleveys ja määräaika palautusten aktivoinnille on päivätty käytäntö, ja se on poistettava. Asiakkaita olisi helpotettava helpoilla palautusohjelmilla, jotka vain palauttavat rahan, ilman jousia.

Mitä helpompi tällainen politiikka on, sitä suurempaa luottamusta kuluttajat tuntevat kirjautuessaan tuotteeseesi. Liian monet merkkijonot tekevät asiakkaasta pelkäävän.

Helppo käyttö / laitteen yhteensopivuus

AirVPN tarjoaa tavanomaisen luettelon asiakassovelluksista, ts. Kaikille tärkeille laitteille ja käyttöjärjestelmille.

Siinä on asiakassovelluksia Windows-, Mac-, Android- ja iOS-laitteille.

airvpn-asiakassovelluksen tuki

Tämän lisäksi se tarjoaa tukea Linuxille ja reitittimille yhdessä Tor-selaimen kanssa, mikä oli vaikuttavin osa sen yhteensopivuudesta, koska ei ole paljon VPN-verkkoja, jotka mainostavat palvelunsa käyttöä Tor-selaimen / palvelun kanssa.

Tunsin kuitenkin, että tämä palvelu tarvitsee myös joitain niche-asiakkaita, kuten Firestickin tai Kodin asiakkaita. Yksi tärkeimmistä VPN-verkkojen toiminnoista on nykyään Netflix USA: n kaltaisten suoratoistosivustojen estäminen, mikä tekee ehdottoman välttämättömäksi, että ne tarjoavat asiakassovelluksia laitteille, joita käytetään näiden palveluiden katseluun.

Airvpn-palvelimet

Jos VPN ei alusta itsensä streaming VPN: nä nykyään, se palvelee käyttäjäkuntansa.

Asiakassovellukset ovat helppokäyttöisiä ja toisaalta hyvin rakennettuja. He eivät’Minulla ei ole mitään komplikaatioita, ja minusta eniten pidin heistä siitä, että he olivat yhteydessä mihin tahansa palvelimeen keskimäärin vain 3–5 sekunnin sisällä, mikä tekee kokemuksestani käyttää niitä paljon nautinnollisemmaksi.

AirVPN on tehnyt paljon vaivaa saadakseen näiden asiakassovellusten takaosan oikein, joten niiden suunnittelussa on ehkä vähän vaikutusta, mutta ne toimivat erittäin hyvin. Kaikki ominaisuudet toimivat ja ne toimivat nopeasti, ei viiveitä, jakso.

Tämä on esimerkki koko teollisuudelle. Ei ole mitään syytä tarjota näyttävää asiakassovellusta, jolla on upea käyttöliittymä ja UX, jos ne eivät pysty toimimaan käyttäjän odotusten mukaisesti.

Rajoitettujen sivustojen lukituksen poistaminen

Ei koskaan ole tarpeeksi sisältöä, jota voit suoratoistaa koskaan. Aina löytyy jotain elokuvaa tai ohjelmaa, jota haluat katsoa tietynä päivänä, ja etsit sitä katsomaan sitä. Mutta entä jos se ei ole siellä?

Että’s yleinen esiintyminen Netflixin kaltaisissa sivustoissa, joissa paljon sisältöä on lukittu alueellisiin kirjastoihin.

toimii airvpn netflixissä?

Mutta sen ei pitäisi’t ole ongelma oikeassa, koska sinun pitäisi pystyä ohittamaan nämä alueelliset rajoitukset helposti VPN: llä? Eikä se ole niin yksinkertaista, että monet suoratoistosivustot ovat nykyään tunnettuja VPN-kieltojen täytäntöönpanosta, mikä tekee monista VPN-verkoista hyödyttömiä tämän tehtävän suorittamisessa.

Nykyään se vaatii palveluntarjoajalta paljon vaivaa voidakseen ohittaa tämän VPN-kiellon ja estääksesi alueellisten kirjastojen käytön käyttäjille sellaisissa sivustoissa kuin Netflix.

Joten jos VPN voi silti suorittaa tämän ominaisuuden, se on arvostettava.

Mutta onko AirVPN vastuussa tehtävästä??

Vastaus on kuuluva kyllä!

AirVPN voi estää Netflix US: n estämisen ainakin kahdelta palvelimelta, ts. Chicago (Alkaid) ja Jacksonville (Pollux).

airvpn estää netflixin

Tämän lisäksi AirVPN onnistui myös estämään BBC iPlayer -sovelluksen eston, joten voidaan turvallisesti olettaa, että tämä palveluntarjoaja on varmasti yksi niistä harvoista palveluista, jotka voivat olla erittäin hyvä valinta streaming VPN: lle.

AirVPN tarjoaa myös täydellisen tuen Torrenting- ja P2P-toimintoille, mikä on lisätty plus, koska se’Hänellä on niin hyvä tietoturva. Palveluntarjoaja voi olla todella kätevä jokaiselle käyttäjälle, joka tykkää usein Torrent-sivustoista.

Palvelinverkon arviointi

Huolimatta erittäin hyvästä palvelustaan, AirVPN ei ole paljoa palvelimien sijainteista, joita se tarjoaa käyttäjilleen.

Kaiken kaikkiaan käyttäjille on saatavana vain 226 palvelinta, mikä on paljon vähemmän kuin monet muut palveluntarjoajat, jotka tarjoavat samanlaista palvelua halvemmalla.

palvelinverkko

Esim. NordVPN: llä on yli 5000 palvelinpaikkaa. Että’s 25 X kertaa enemmän kuin AirVPN’palvelinverkko.

Palvelimen leviämistä ei ole’Sekään suuri, vain 15 palvelimella, jotka sijaitsevat Aasian alueella, ja ne kaikki sijaitsevat kolmessa Itä-Aasian maassa, ts. Hongkongissa (6), Singaporessa (7) ja Japanissa (2)..

Palvelimia, kuten Afrikka, Etelä-Amerikka, Lähi-itä, Etelä-Aasia ja Keski-Aasia, on täysin nolla, joten on erittäin epätodennäköistä, että näiden alueiden käyttäjät nauttivat hyvistä nopeuksista ja suorituskyvystä, jos he muodostavat yhteyden tähän VPN-palveluun, valtavan etäisyyden takia. yhteyden on muodostettava, vaikka se olisi kytketty lähimpään mahdolliseen palvelimeen.

Mutta on yksi asia, josta pidin todella täällä, ja se oli “Tila” -sivu, jossa palveluntarjoaja päivittää esimerkiksi nopeutta, liikennettä, tiedonkäyttöä jne. jokaisessa luettelossa olevassa palvelimessa, jolloin käyttäjä voi tosiaikaisesti tietää, mihin palvelimeen on parasta yhdistää..

Nyt nopeudella, joka tällä palvelinverkolla on varaa.

AirVPN on suhteellisen nopea eurooppalaisissa palvelimissa, mutta sen suorituskyky Yhdysvaltain palvelimilla ei ollut’t merkkiin asti, pysyen tuskin hyväksyttävän tason yläpuolella.

Mutta AirVPN: lle’Luotto, nopeus Yhdysvaltain palvelimilla, joilla Netflix toimii, oli suurempi kuin keskimäärin Yhdysvaltain verkkotunnuksessa.

AirVPN-asiakastuki

Yksi AirVPN: n heikoimmista kohdista on vanhentunut ja hidas asiakastuki.

Monet alan parhaimmista VPN-palveluntarjoajista tarjoavat nyt live chat-tukea, jota asiakkaat voivat käyttää esimerkiksi vianetsinnässä, hyvitysprosessin ymmärtämisessä, asennusapua jne. Live chat tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa palveluntarjoajan tukitiimin kanssa todellisuudessa. aika.

Sähköpostituki lähettämällä yhteyslomakkeet eivät voi koskaan vastata live chat -tukeen’mitä AirVPN tarvitsee ymmärtää.

airvpn-yhteyslomake

AirVPN tarjoaa erittäin hyvää palvelua yksityisyyden suoja-alueella ja sen suorituskyky on epäilemättä uskomattoman hyvä, mutta näissä pienissä yksityiskohdissa menetät palvelusi laskemisen vuoksi,

Lähetin tukilomakkeen ja sain vastauksen 2 tunnin sisällä, mikä on suhteellisen nopea tämän välineen mukaan, mutta se ei silti sovi live-chattiin, joka on melkein välitöntä.

Palveluntarjoajan on alettava tarjota live-chat-tukea tarjotakseen palvelulleen lisäystä asiakkaiden helpottamisessa.

johtopäätös

Nyt kun olemme tarkistaneet ja kritisoineet lähes kaikkia palvelun puolia, jäljellä on vain kysymys: suosittelenko käyttäjiä tilaamaan tämä palvelu?

Kyllä, epäilemättä.

Että’s., koska huolimatta monista puutteista, kuten live chat-tuen puutteesta tai palvelimien vähäisyydestä, AirVPN: llä on yksi asia, ts. sen turvalaitteisto. Tämän palveluntarjoajan avulla voit aina olla varma, että yksityisyytesi pysyy suojattuna verkossa, ilman jousia.

Jos AirVPN pystyy voittamaan joitain sirkuja panssarissaan, silloin ei juurikaan estä sitä muuttamasta monipuolista, tähtitieteellistä VPN-palvelua. Kokeile sitä kerran ja kerro minulle, millainen kokemuksesi oli alla olevassa kommenttikentässä.

Похожие статьи

 • VPNBaron-arvostelu 2019

  Jurisdiktio Romania Hinta 5,54 dollaria Palvelimet 13 lokit Ei lokit salaus OpenVPN / L2TPIKEv2 Poista Netflix-esto Kyllä Torrent Kyllä toimii Kiinassa Ei suositella...

 • VPNSecure Review 2019

  VPNSecure.me ei toiminut VPN-palvelun epätavallisessa paikassa’t näytä ensi silmäyksellä sopivalta palvelulta, mutta tällä palvelulla on paljon puolia...

 • TigerVPN Review 2019 - Tehokas VPN, joka tarvitsee vähän työntöä!

  Vuonna 2011 perustettu TigerVPN on slovakialainen pohjainen turvallisten yksityisten verkkopalvelujen tarjoaja. Sen omistaa ‘Tiikeri työssä’ - teknologiayritys...

 • Browsec VPN Review 2019

  Jurisdiktio Venäjä Hinta 1,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden palvelupalvelimilla 36 palvelinta 32 sijaintipaikassa Lokit Kaupat Lokit Salauksen välityspalvelin (ei salausta) Poista esto...

 • Hola VPN Review 2019 - vaarallinen “Vapaa” Vältettävä VPN!

  Ola Vilenskin ja Derry Shribmanin vuonna 2017 perustama Hola VPN on tuttu nimi ilmaislapsille. Se käyttää freemium-mallia, mikä tarkoittaa...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me