12VPN arvostelu

Toimivalta Hongkong
Hinta 5.99
palvelimet 25
lokit Ei
salaus AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec ja PPTP
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Ei
Toimii Kiinassa Joo
suositeltava  Joo
Verkkosivusto 12vpn.net
yhteensopivuus

12VPN, jolla on melko ironinen nimi VPN-palvelulle, ei ole toimittanut’t on saanut oikeudenmukaisen osan arvosteluista toistaiseksi.


Se’se on pieni palvelu, joka sijaitsee Hongkongissa ja ei varmasti ole kuin keskimäärin parhaat VPN-palveluntarjoajat. Pieni ei kuitenkaan’t rinnastaa ollenkaan huonoon, koska joskus jopa epäselvimmät palvelut voivat aiheuttaa yllätyksen sinulle pelkästään niiden suorituksen ja aikomusten avulla varmistaa käyttäjän yksityisyys verkossa.

Ja tuo’s Laskeuduin analysoimaan palvelua ja sen eri puolia antaakseni käyttäjille tietoa siitä, mitä he odottavat tältä palveluntarjoajalta.

12VPN arvostelu

Joten, tässä on kattava katsaus 12VPN: stä yksityiskohtaisin kritiikoin sen hinnoittelusta, sovelluksista, tietoturvasta ja muista, BestVPN.co!

12VPN-tietoturvakatsaus

Ensinnäkin, VPN: n on varmistettava yksityisyys kaikilla kustannuksilla, eikä se koskaan voi antaa käyttäjän päästä’vartija alas. Huolimatta näyttävistä ominaisuuksista ja toiminnallisuuksista, turvallisuus on edelleen tärkein linssi, jonka kautta VPN: ää arvioidaan.

12vpn-suojausominaisuudet

12VPN tarjoaa alan standardin mukaisen armeijan AES 256 -salauksen ja tukee myös tärkeitä protokollia, kuten OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec ja PPTP, joka on ehdottomasti tukeva tietoturvapaketti.

Näistä turvatarjouksista huolimatta 12VPN’Hakkuupolitiikka oli näkyvä sen puuttumisen vuoksi. Palveluntarjoaja ei mainitse sitä koko sivustolla, mikä on omituista VPN: nä’Metsähakkuupolitiikan avoimuus on ratkaisevan tärkeää, jotta sille voidaan antaa turvallisuusviisa.

Jos sivustolla ei ole puunkorjuukäytäntöä, en voi antaa sille täydellistä turvallisuusluokitusta. aika.

12VPN’s Palvelininfrastruktuurikatsaus

Tämä palveluntarjoaja tarjoaa erittäin rajoitetun palvelinvalikoiman, jossa on vain 14 sijaintia, mukaan lukien maat, kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Japani, Singapore, Espanja, Ranska, Alankomaat, Sveitsi, Israel, Hong Kong, Ruotsi, Turkki ja Saksa. PureVPN-palvelimiin tai Surfshak VPN -palvelimiin verrattuna tämä on kuitenkin melko alhainen, koska ne tarjoavat yli 500 palvelinta yli 100 alueella.

12VPN on melko keskittynyt palvelemaan kiinalaisia ​​asiakkaita, mikä on hienoa, koska ei ole paljon VPN: itä, jotka eivät keskity markkinoille, mutta tarjoavat sille sille esimerkillisiä toimintoja.

Sen palvelimet Japanissa ja Hong Kongissa, merkitsevät sitä, että 12VPN aikoo tarjota kiinalaisille asiakkaille nopeampia nopeuksia palvelimen läheisemmän läheisyyden vuoksi.

Muut palvelinpaikat ovat tavanomaisia, ts. Keskittyneet lähinnä Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan. Yksi suuri yllätys oli, että 12VPN tarjoaa Turkin palvelinpaikkana, jonka avulla Lähi-idän asiakkaat voivat saada paremman kokemuksen. Tämä palvelin helpottaa myös käyttäjiä Itä-Euroopasta, koska Turkki on lähempänä näitä maita.

12vpn-palvelimen sijainnit

Yksi suuri pettymys oli, että 12VPN ei ollut paras VPN Netflix USA: lle. VPN käy vain läpi vain 2 kertaa 23 yrityksestä, mikä ei ole standardien mukainen.

12VPN’s Hinnasuunnitelmakatsaus

Tämä tarjoaja tarjoaa yleensä kolmen tyyppisiä suunnitelmia ja niiden yksityiskohdat ovat seuraavat:

 • Kuukausittainen suunnitelma: 10,99 dollaria / kuukausi
 • Puolivuotinen suunnitelma: 8,99 dollaria / kuukausi (53,95 dollaria laskutetaan kerran)
 • Vuotuinen suunnitelma: 5,99 dollaria / kuukausi (71,88 dollaria laskutetaan kerran)

12vpn hinnasuunnitelmat

Alan kokemukseni mukaan 12VPN: n hinnoittelu on vähän liian kallista verrattuna sen tarjoamiin ominaisuuksiin ja toimintoihin. Sen kuukausi- ja puolivuotiskauppojen hinnat ovat melkein vertailukelpoisia ExpressVPN: n kanssa, joka on ehkä parhaiten liiketoiminnassa tällä hetkellä.

Et voi ladata yhtä korkeita hintoja kuin alan johtaja, kun palvelusi on paljon pienempi kuin siihen. VPN ei ole’t ollenkaan huono, mitä’s ei ole hyvä, jopa itse tarjoajalle, on hinnoittelu. Paras suunnitelma on vuotuinen kauppa, ja hinta on 5,99 dollaria / kk, mikä voi olla hyväksyttävä, mutta jos käyttäjä voi saada NordVPN-tilauksen vastaavalta summalta, miksi se maksaa 12VPN? Ei vain’t ole järkevää.

Suosittelen 12VPN nostamaan sen hinnat vähintään 1,5 dollarilla jokaisesta suunnitelmasta’kuukausittaiset hinnat, jos se haluaa tehdä brändistään paljon houkuttelevamman potentiaalisille asiakkaille.

12VPN tarjoaa sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit varmasti saada palvelun kokeilla sitä itse, unohtamatta mahdollisuuksia saada rahat takaisin, jos vain et’t pidä siitä.

Tärkeimpiä maksutapoja ovat pankki- / luottokortti, PayPal, UnionPay ja Bitcoin (tuntemattomille käyttäjille). Vaihtoehdot näyttävät rajallisilta, mutta se tarjoaa myös kiinalaisille käyttäjille omistetun kiinalaisen maksutavan, jolloin saadaan joitain tärkeimpiä kohtia niin upeaan käyttäjälähtöiseen ominaisuuteen.

12VPN-asiakassovellukset

Tänään’Maailmanlaajuisesti VPN: n on tarjottava useita asiakassovelluksia, jos se haluaa palvella laajempaa yleisöä’s koska nykyaikaiset käyttäjät voivat käyttää kaikenlaisia ​​laitteita, joihin he tarvitsevat suojausta.

12VPN tarjoaa vain asiakassovelluksen peruspaketin vain Windowsilla. Mac-, iOS- ja Android-sovellukset ovat saatavana Mozillan ja Chromen selainlaajennuksen lisäksi.

12vpn-asiakassovellukset

Tarkistin Windows-asiakassovelluksen ja minun on sanottava, että tämä on yksi osa, josta muilla palveluntarjoajilla on paljon opittavaa 12VPN: stä.

Yksinkertainen, helposti navigoitavissa ilman näyttäviä juttuja-VPN-asiakasohjelmaa, joka tuulettuu jokaisessa toiminnassa palvelimen vaihtamisesta ominaisuuksien vaihtamiseen. Kyllä, suuret palveluntarjoajat tarjoavat salamannopeita kojetauluja VPN-asiakkailleen, mutta ne ovat liian turmeltuneita aloittelijoille ja aloittelijoille ymmärtää..

Windows-asiakassovelluksella varustetusta yhteydestä ei ilmoitettu merkittäviä DNS-vuotoja.

Tutkittuaan perusteellisesti palvelun tärkeimmät näkökohdat, minun on lueteltava haitat, ts. Palvelun ongelmat, jotka on selvitettävä mahdollisimman pian palvelun suorituskyvyn parantamiseksi:

Plussat

 • Anna nyt’s katsomaan positiivisia:
 • Tämän VPN: n 35 tunnin koeajon aikana oli melkein nolla erittelyä, mikä on hämmästyttävää
 • Asiakassovellus on kevyt ja reagoiva
 • Socks5 Proxy on saatavana streaming-harrastajille
 • Shadowsocks on saatavana, mikä tekee palvelusta entistä paremman räjäyttämällä Chines-palomuurin

Haittoja

 • Nopeudet ovat hyväksyttäviä, mutta eivät nopeita, mikä tekee ongelmista joskus lataamisen ja suoratoiston
 • Sivusto on siis liian kömpelösti koottu, minkä vuoksi käyttäjien on vaikeaa selata sitä.
 • Hakkuupolitiikkaa ei mainita lainkaan
 • No Kill -kytkin ei ole käytettävissä, mikä vaarantaa käyttäjät palvelun rikkoutumisen yhteydessä
 • Netflix-tuki on häiriö eikä ole’t luotettava
 • Palveluntarjoaja on edelleen kiinni sähköpostituesta, koska se on ensisijainen tapa vastata käyttäjän kyselyihin. Live chat -ominaisuus olisi tuntuvampi.

johtopäätös

12VPN ei ole suuri palvelu, kuten olet jo voinut arvioida jo nyt, ja siinä on jopa joitain suuria puutteita, mutta sen suojausominaisuudet olivat kuitenkin huippuluokan eli ei vikoja, ei DNS-vuotoja, ei IPV6-vuotoja muun muassa. Tämän lisäksi palvelu on yksi sopivimmista vaihtoehdoista kiinalaisille VPN-käyttäjille.

Suosittelen 12VPN keskittymään parannuksiin, koska siinä on valtava potentiaali olla parhaimpien kanssa seuraavien 3-4 vuoden aikana.

Похожие статьи

 • IVPN-arvostelu 2020

  Jurisdiktio Gibraltar Hinta 8,33 palvelinta 3152 lokia Ei salausta AES-256 poistaa Netflix-esto Kyllä Torrentit Kyllä toimii Kiinassa Kyllä Suositellaan Kyllä Verkkosivusto...

 • AirVPN-arvostelu 2019

  AirVPN: llä on kenties kaikkein kaikkein arvoinen tagline koko VPN-teollisuudessa. Se määrittelee palvelun näiden sanojen avulla “Ilma hengittää todellista...

 • Anonine VPN Review

  Jurisdiktio Seychellit Hinta 3,99 dollaria / kk (1 vuoden suunnitelma) Palvelimet, jotka ovat yli 150 32 maassa Lokit Ei salausta AES-256 poistaa Netflixin esto Kyllä Torrentti Kyllä toimii...

 • Yksityistunnelikatsaus 2020

  Jurisdiktio Yhdysvallat Hinta 3 dollaria / kuukausi (36 dollaria vuotuiselta suunnitelmaltaan) Palvelimet 22 palvelinta 12 maassa Lokit Pitää arkaluontoisia lokitiedostoja 14 päivän salaus...

 • VPNBaron-arvostelu 2019

  Jurisdiktio Romania Hinta 5,54 dollaria Palvelimet 13 lokit Ei lokit salaus OpenVPN / L2TPIKEv2 Poista Blocks Netflix Kyllä Torrent Kyllä toimii Kiinassa Ei suositella...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me