VPNBook gjennomgang 2020

Jurisdiksjon Sveits
Pris $ 7.95 / mo
servere 6 servere bare
Tømmerstokker Lagrer tilkoblingslogger
kryptering AES-256-Bit
Fjern blokkering av Netflix Nei
torren Ja
Jobber i Kina Nei
anbefalt  Nei
nettsted https://www.vpnbook.com/
kompatibilitet Windows

Med hovedkontor i Sveits er VPNBook en gratis VPN-tjeneste, jeg vil absolutt ikke anbefale til personvernbevisste brukere. Tjenesten tilbyr ikke innfødte apper for plattformer / enheter, avhengig av GUI for gamle skolen OpenVPN-klienten. Den mangler et stort antall serverplasseringer og opprettholder tilkoblingslogger.

Men før jeg fortsetter med å avsløre den omfattende VPNBook-gjennomgangen, bør du vite at dette er en VPN med begrensede muligheter. VPNBook har lovet, men den må fremdeles gå langt og forbedre seg betydelig før den kan samkjøre seg med moderne brukerkrav.

Hastighetene er fryktelig treg, og det tillater bare en enkelt enhet å kjøres på en enkelt konto. Den’er også veldig dyrt med tanke på den lave verdien det gir til bordet. Du kan få en mye bedre avtale hos Surfshark, en billig VPN som er det beste alternativet til topp tjenester på alle kontoer.

VPN-leverandører

Fjern blokkering av Netflix

hastigheter

kryptering

protokoller

Multi-pålogginger

Priser

anmeldelser

nettsted

Surfshark VPNBook
JA JA
Over gjennomsnittet NEI
AES-256-kryptering på alle protokoller den støtter AES-256-kryptering bare på OpenVPN-protokoll
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN & PPTP (høyst usikker)
Ubegrensede tilkoblinger på et enkelt abonnement Enkelt pålogging per konto
$ 1,99 / måned (83% Rabatt) med alle funksjoner inkludert $ 7,95 / måned for dedikert IP
Surfshark Review VPNBook gjennomgang
Få Surfshark Besøk VPNBook
 • Sikkerhet
 • åpenhet
 • Priser
 • servere
 • Opptreden
 • kompatibilitet
 • Brukerstøtte

Mange brukeranmeldelser om VPNBook hevder at tjenesten gir god beskyttelse. Selv om det kan være sant, siden jeg oppdaget ingen lekkasjer, holder VPN fremdeles tilkoblingslogger.

Enhver leverandør som unner seg logging er definitivt ikke trygg, spesielt ikke de som hevder de er “Gratis”. Husk at administrering av en VPN-tjeneste har kostnader for servere, oppdatering og vedlikehold og support.

Som sådan bruker de en annonsebasert inntektsmodell for å bære utgiftene. Derfor kan du glemme å være virkelig anonym med VPN.

I tillegg er det som skal si at leverandøren ikke selger loggingsinformasjonen din til tredjeparts tjenester for penger?

VPN Book Jurisdiction Information

VPNBook hevder å ha sitt hovedkvarter i Sveits. Selv om jeg tror dette (forklart nærmere), brukes plasseringen til å være en “Internett-vennlig” jurisdiksjon.

I 2010 anerkjente den føderale høyesterett i Sveits til og med IP-adresser som personlig informasjon, som ikke kan spores, uten å informere den involverte personen.

Imidlertid, etter vedtakelsen av en ny lov i september 2017, kan Sveits nå betraktes som et “kooperativ” jurisdiksjon, som kan presse VPN-tjenester når de avslører informasjon.

Denne loven tillater ifølge Swissinfo.ch FIS å hengi seg til målrettet overvåking, avlytting av private eiendommer, telefonlinjer og wiretapping-datamaskiner, som tidligere ikke ble tillatt.

Detaljer om VPNBook som svindel!

Uklarheten rundt leverandøren og de mange påstandene om at det er en honeypot tvang hånden min til å grave litt dypere inn i VPNBook.

Ved å inspisere kildekoden til siden deres, fikk jeg tak i Google Ads-IDen deres, som er ca-pub-3860002410887566. Dette tillot meg å spore historien deres.

VPNBook gjennomgang

Et søk på andre nettsteder som bruker den samme Google Ads-IDen, identifiserte www.gotfreefax.com! Kontaktskjemaet på dette nettstedet avslørte et firma som heter “Vannet Technology”

Basert i Canada er Vannet Technology en antatt “Webdesign” nettsted, som har andre tjenester som drives av de samme personene / selskapet med lignende design som gotfreefax-nettstedet: http://www.gotresumebuilder.com/ og http://www.gotsitemonitor.com.

VPNBook er en svindel

Disse funnene indikerer at VPNBook kanskje ikke har base i Sveits, slik den hevder å være, og siden funnene våre bare avslører en postboks fra Canada, er det ikke mye jeg kan validere om deres sanne beliggenhet.

Det jeg vet er at det å være en gratis tjeneste, det forventes at VPNBook tar i bruk lyssky praksis som disse, og skaper en falsk tjeneste bare for å stjele brukerinformasjon.

Mange mener leverandøren er satt opp av amerikanske myndigheter for å felle overtredere. Det er mange tilfeller der logger av VPNBook dukket opp i forsøk.

VPNBook’s Shady Logging-policyer

Akkurat som alle andre leverandører, oppgir VPNBook at den ikke lagrer logger. Dette er imidlertid lenger fra sannheten, ettersom de lagrer IP-adresser og tidsstempler.

Det er all informasjonen som offentlige myndigheter og troll for copyright trenger for å spore identiteten din og dykke ned i nettlesingsaktivitetene dine.

VPNBooks Shady Logging-policyer

Da jeg hadde gravet videre, oppdaget jeg at de oppbevarer disse tilkoblingsloggene i en uke. Det å ha base i Sveits eller andre steder gjør ingen rolle.

Hvis VPNBook mottar en stevning med en knebleordre, vil de måtte utlevere loggingsinformasjonen, ettersom navnet deres stadig dukker opp i forsøk.

VPNBook-protokoller & Krypteringsanmeldelse

Som nevnt tidligere, støtter VPNBook bare PPTP- og OpenVPN-protokoller. Hvis du bruker PPTP, integrerer VPNBook den utdaterte AES-128-bit-krypteringen.

Imidlertid har brukere som velger OpenVPN muligheten til å konfigurere krypteringen tilgjengelig fra AES-128 og AES-256.

Deres OpenVPN-implementering mangler også bruk av RSA-kryptering for sikker distribusjon av AES symmetriske nøkkelsystem.

De fleste tilbydere på markedet bruker en 2048-bits nøkkel for sin RSA, og toppnavn som NordVPN og ExpressVPN har begynt å bruke en 4096-bits nøkkel.

VPNBook IPv6, WebRTC og DNS Leak Test

For å få en bedre idé om anonymiteten du mottar med VPNBook, bestemte jeg meg for å gjennomføre en test på IPLeak.net. Nettstedet vurderer vanligvis forbindelsen din for å avdekke eventuelle IPv6-, WebRTC- eller DNS-lekkasjer.

Jeg hadde en representant fra Canada som koblet til en amerikansk server, og resultatene var ganske vellykkede. Det er ingen tegn til noen kanadiske IP-adresser eller DNS.

VPNBook WebRTC, og DNS-lekkasjetest

Imidlertid kom jeg over en anmeldelse der en bruker var et offer for at IP / DNS / WebRTC lekker, noe som resulterte i at brukeren ble blokkert fra Facebook.

Som sådan kan jeg fremdeles ikke sikre det som er VPNbook-trygt å bruke, spesielt hvis du vil holde identiteten din skjult på nettet og forbli anonym til enhver tid.

VPNBook IPv6, WebRTC og DNS Leak Test

De fleste VPN-leverandører avslører ikke grunnleggende informasjon om tjenesten deres, og mangler åpenhet som er nødvendig for at brukerne kan stole på produktet sitt.

De unngår å informere brukere om sitt hovedkvarter, eiere, investorer, styret, garantere kanarier / gjennomsiktighetsrapporter og revisjonsprosesser (hvis noen).

Så jeg bestemte meg i stedet for å stille leverandører INVASIVE spørsmål på e-post (oppført nedenfor), som du kan se i denne gjennomsiktighetsbloggen. Jeg venter fortsatt på svar fra VPNBook.

 1. Hvor er selskapets hovedkvarter? Kan vi få en adresse?
 2. Publiserer du gjennomsiktighetsrapporter / garanterer kanarifugler?
 3. Hvis ja, hvor ofte? En lenke til en URL eller PDF-fil vil være nyttig!
 4. Er dine krav blitt revidert av et uavhengig tredjeparts sikkerhetsselskap?
 5. Hvorfor har du ikke fått revisjon ennå? Noen grunner?
 6. Kan vi få litt informasjon om eierne bak selskapet?
 7. Har dere noen investorer, og er informasjonen tilgjengelig offentlig for brukere?
 8. Hvem er styret i selskapet ditt?

VPNBook er en helt gratis tjeneste. Som sådan har du ingen planer / abonnement tilgjengelig. Brukere trenger ikke en gang å registrere seg for å bruke VPN.

Hvis du klikker på “Gratis VPN” fanen, blir du omdirigert til siden nedenfor. Her har du muligheten til å velge VPN-protokollen for tilkobling.

Du har vanligvis to alternativer: Gratis PPTP VPN og Free OpenVPN. Under hver protokoll har du en liste over servere som er tilgjengelige med info som spesifiserer, hvis du kan hengi deg til P2P eller ikke.

Du må laste disse serverne i OpenVPN GUI-klienten. Brukernavnet er vpnbook og passordet er nv2bk56, som endres etter noen få uker.

VPNBook-prisanmeldelse

VPNBook dedikert IP-priser

Mens VPNBook ikke pålegger noen priser for sine PPTP- og OpenVPN-protokoller, må du betale for deres dedikerte IP-er. Ikke at tjenesten har en enorm liste over statiske IP-er tilgjengelig.

Standardprissettingen er imidlertid $ 7,95 per måned for hver statisk IP. Steder som brukere har tilgang til inkluderer: Canada, USA øst / vest og Nederland for nå!

VPNBook dedikert IP-priser

VPNBook-betalingsmetoder

Å bruke VPNBook er så enkelt som å laste inn en bestemt server i OpenVPN GUI-klienten. Hvis du velger dedikerte servere, må du imidlertid betale. Alternativene som er tilgjengelige fra VPNBook inkluderer Visa, MasterCard, Maestro, Discover og American Express!

VPNBook-pengene-tilbake-garanti

Jeg setter pris på at VPNBook tilbyr dedikerte IP-er, som ikke mange i markedet gjør. Et annet plusspoeng ved statiske IP-er er at du kan benytte deg av en tilbakebetaling hvis tjenesten ikke er opp til merket. Vanligvis har du 30 dager til du kan be om pengene tilbake, noe som er ganske rimelig!

Siden VPNBook er en gratis leverandør, er serveroppføringen tydeligvis ikke så imponerende. For PPTP- og OpenVPN-protokollene har du bare utvalgte servere tilgjengelig i USA, Canada, Tyskland og Frankrike. Imidlertid integrerer VPNBook Smart CDN fallback for å forbedre nettverkshastigheten.

VPNBook-servere gjennomgang

Testing av virtuell server

Jeg gjennomførte serverprøver på mange steder for å identifisere bare metall-servere fra virtuelle (falske). Prosessen tok meg omtrent en time, hvor jeg testet alle de 8 stedene som tilbys av VPNBook.

Jeg ble ganske overrasket over å høre at til tross for at de var en gratis tjeneste, var alle serverne som var tilgjengelige fra leverandøren lokalisert på det nøyaktige målet som ble annonsert.

Nedenfor kan du se resultater fra CA Technologies’ App syntetisk skjerm. Jeg pinget US2-serveren til over 90 overvåkningsstasjoner over hele verden fra ASM.CA.

VPNBook Virtual Server Testing

Round-Trip-Time (RTT) på alle steder var ekstremt høy, bortsett fra de i USA. Den laveste rtt (1,792 ms) jeg så var fra USA - Ashburn, som indikerer at serveren er til stede der.

VPN-bokanmeldelse

Tracert-verktøyet fra CA Technologies’ App Synthetic Monitor, verifiser ytterligere disse funnene, og viser en rtt på 1.790 ms. Dette betyr at serveren faktisk ligger i amerikanske Ashburn.

Testing av virtuelle servere av VPNBook

Evaluering av VPNBook’ytelse som kreves for å gjennomføre en hastighetstest. Jeg utførte dem ved å bruke OpenVPN-implementeringen med TCP over port 443-profilen og UDP over port 53.

Jeg brukte to verktøy for denne prosessen: Speedtest av Ookla og Telstra. Hastighetene for deres US1- og US2-servere var i gjennomsnitt ved nedlasting på 20 Mbps og 18 Mbps opplasting på en 50 Mbps-tilkobling.

Kanadieren: CA222 og CA198 var mye raskere, og berørte nær 25 Mbps i nedlastning og 20 Mbps i opplastningshastigheter, men de led også av hyppige frakoblinger.

Andre servere som DE4 og FR1 ga dårlige resultater, og FR8-serveren deres var nede på det tidspunktet jeg utførte analysen, så jeg har ikke en nøyaktig skildring av den.

VPNBook for Netflix US

Jeg koblet til US2-serveren fra VPNBook på UDP-protokollen over port 25000 for å sjekke og se om jeg fikk tilgang til den komplette databasen til US Netflix.

Til min overraskelse klarte VPN å fjerne blokkering av VoD, noe som er ganske bemerkelsesverdig for en gratis tjeneste. Likevel vil jeg ikke stole på leverandøren med informasjonen min!

VPNBook Free Web Proxy Review

VPNBook tilbyr også brukere en gratis web-proxy. Du kan få tilgang til den fra nettstedet direkte eller klikke på denne lenken her. Dette er et godt tillegg fra tjenesten, spesielt hvis du vil omgå geo-begrensninger.

Den bruker 256-bit SSL-kryptering og leverte gode ytelser i den forstand at de vellykket opphever blokkeringen av nettsteder ved bruk av proxy i USA, Storbritannia, Frankrike og Canada.

VPNBook Free Web Proxy Review

En annen grunn til at jeg ikke vil anbefale netizens spesielt nybegynnere VPN-brukere å investere i VPNBook, er at den ikke har noen apper tilgjengelig for varierte plattformer / enheter.

For å bruke VPN-serverne deres, må du konfigurere tilkoblingen manuelt. Prosessen for PPTP og OpenVPN varierer veldig, så dette kan bli forvirrende for amatørbrukere.

For førstnevnte har du serveradresse, brukernavn og passordinformasjon tilgjengelig for å sette opp en tilkobling direkte fra din Windows- eller Mac-PC.

Imidlertid, hvis du vil etablere en OpenVPN-tilkobling, må du skaffe OpenVPN Gui-appen for Windows eller Tunnelblick-appen for Mac OS.

Når du er ferdig, må du laste ned .ovpn-konfigurasjonsfilene direkte fra nettstedet og laste dem inn med konfigurasjoner du anser som passende.

Mens selskapet selv har hovedkontor i Sveits, er deres supportavdeling lokalisert i Zürich. Det er ingen blogger som kan veilede deg om problemer med VPN. Du har bare instruksjonsguider for konfigurering av PPTP og OpenVPN, sammen med en kontakt oss-side.

Hvis du trenger akutt hjelp, er de eneste to alternativene du har å kontakte dem på Twitter og Facebook. Du kan også sende supportteamet via e-post på kontakt [@] vpnbook.com!

VPNBook-støtte

Endelig dom

Hvis du spør meg, vil jeg ikke anbefale denne tjenesten til noen. De kan være gratis, og det kan være appellerende for mange.

Det er imidlertid ikke verdt å sette personvernet ditt i fare, spesielt hvis du trenger en VPN for å holde din identitet skjult i denne invasive verdenen.

Jeg anbefaler alltid brukere å gå for premium VPN-tjenester, ettersom de tilbyr bedre sikkerhet / kryptering, bemerkelsesverdig servertilgjengelighet og fantastiske funksjoner!

Похожие статьи

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Netherland Pris $ 1,99 Servere 71 logger Nei Kryptering AES-256 Opphever blokkering av Netflix Nei Torrent Ja Fungerer i Kina Nei Anbefales Ingen Nettsted...

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Canada Pris $ 2,99 / mo for en 1-års plan servere 10 servere i 10 land Logger Logger Brukerdata kryptering AES-256 (betalt) | AES-CBC-128 bit...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Er AVG VPN noe bra?

  Jurisdiksjon Tsjekkia Pris $ 79.99 fakturert en gang (1-årsplan) Servere 50+ Logger Ja Kryptering AES-256-CBC Fjern blokkering av Netflix Ja Torrent Ja Fungerer...

 • Yoga VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Ingen informasjon Pris Gratis servere 500+ servere i 30 regioner Logger Butikker Tilkoblingslogger Kryptering AES-256-Bit Fjern blokkering av Netflix Nei...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Canada Pris $ 49 på en 1-års plan servere 600+ servere i 60 land Logger Ja Kryptering AES-256 Bit Avblokkerer Netflix Nei Torrenting Ja...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me