VPNBook-anmeldelse 2020

Jurisdiktion Schweiz
Pris $ 7,95 / mo
Servere 6 servere Kun
Logs Gemmer forbindelseslogfiler
Kryptering AES-256-bit
Fjern blokering af Netflix Ingen
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ingen
Internet side https://www.vpnbook.com/
Kompatibilitet vinduer

Med hovedkvarter i Schweiz er VPNBook en gratis VPN-service, jeg vil bestemt ikke anbefale til privatlivsbevidste brugere. Tjenesten tilbyder ikke native apps til platforme / enheder, idet de er afhængige af den gamle skole OpenVPN-klient GUI. Det mangler et stort antal serverplaceringer og holder endda forbindelseslogfiler.

Men inden jeg fortsætter med at afsløre den omfattende VPNBook-gennemgang, skal du vide, at dette er en VPN med begrænsede muligheder. VPNBook har lovet, men det er stadig nødvendigt at gå langt og forbedre sig markant, før den kan tilpasse sig til moderne brugerkrav.

Dets hastigheder er forfærdeligt langsomme, og det tillader kun, at en enkelt enhed køres på en enkelt konto. Det’er også meget dyre i betragtning af den lave værdi, det bringer til tabellen. Du kan få en meget bedre aftale hos Surfshark, en billig VPN, der er det bedste alternativ til de bedste tjenester på alle konti.

VPN-udbydere

Fjern blokering af Netflix

hastigheder

Kryptering

protokoller

Multi-logins

Prisfastsættelse

Anmeldelser

Internet side

Surfshark VPNBook
JA JA
Over gennemsnit INGEN
AES-256-kryptering på alle protokoller, den understøtter AES-256-kryptering kun på OpenVPN-protokol
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN & PPTP (stærkt usikker)
Ubegrænset forbindelse på et enkelt abonnement Enkelt login pr. Konto
$ 1,99 / måned (83% FRA) med alle funktioner inkluderet $ 7,95 / måned for dedikeret IP
Surfshark Review VPNBook-gennemgang
Få Surfshark Besøg VPNBook
 • Sikkerhed
 • Gennemsigtighed
 • Prisfastsættelse
 • Servere
 • Ydeevne
 • Kompatibilitet
 • Support

Mange brugeranmeldelser om VPNBook hævder, at tjenesten tilbyder god beskyttelse. Selvom det måske er sandt, da jeg ikke registrerede nogen lækager, holder VPN stadig forbindelseslogfiler.

Enhver udbyder, der forkæver sig med logning er bestemt ikke sikker, især dem, der hævder, at de er “Gratis”. Husk, at administrering af en VPN-service har omkostninger til servere, opdatering og vedligeholdelse og support.

Som sådan bruger de en annoncebaseret indtægtsmodel til at bære omkostningerne. Derfor kan du glemme at være rigtig anonym med VPN.

Desuden sælger udbyderen ikke dine loggingsoplysninger til tredjepartstjenester for penge?

VPN Book Jurisdiction Information

VPNBook hævder at have sit hovedkvarter i Schweiz. Selv hvis jeg tror på dette (forklares nærmere), bruges placeringen som en “Internetvenlig” jurisdiktion.

I 2010 anerkendte den føderale højesteret i Schweiz endda IP-adresser som personlige oplysninger, som ikke kan spores, uden at informere den involverede person.

Efter vedtagelsen af ​​en ny lov i september 2017 kan Schweiz dog nu betragtes som en “samarbejdsvillig” jurisdiktion, som kan presse VPN-tjenester, når de afslører oplysninger.

Ifølge Swissinfo.ch tillader denne lov FIS at forkæle sig med målrettet overvågning, bugging af private ejendomme, telefonlinjer og wiretapping-computere, som tidligere blev afvist.

Detaljer om VPNBook er en fidus!

Uklarheden omkring udbyderen og de mange beskyldninger om, at det var en honningpotte, tvang min hånd til at grave lidt dybere i VPNBook.

Ved at inspicere deres sidekildekode fik jeg fat i deres Google Ads-id, som er ca-pub-3860002410887566. Dette gjorde det muligt for mig at spore deres historie.

VPNBook-gennemgang

En søgning efter andre websteder, der bruger det samme Google Ads-id, identificerede www.gotfreefax.com! Kontaktformularen på dette websted afslørede et firma kaldet “Vannet Technology”

Baseret i Canada er Vannet Technology en formodet “Webdesign” websted, der har andre tjenester, der drives af de samme personer / firma med et lignende design som gotfreefax-webstedet: http://www.gotresumebuilder.com/ og http://www.gotsitemonitor.com.

VPNBook er en fidus

Disse fund viser, at VPNBook muligvis ikke er baseret i Schweiz, som det hævder at være, og da vores fund bare afslører en postboks fra Canada, er der ikke meget, jeg kan validere om deres rigtige placering.

Det, jeg ved, er, at det at være en gratis tjeneste forventes, at VPNBook vedtager lyssky praksis som disse, hvilket skaber en falsk tjeneste kun for at stjæle brugerinformation.

Mange mener udbyderen er oprettet af amerikanske myndigheder for at fange overtrædere. Der er mange tilfælde, hvor logfiler af VPNBook dukkede op i forsøg.

VPNBook’s Shady Logging-politikker

Ligesom alle andre udbydere siger VPNBook, at den ikke gemmer logfiler. Dette er dog længere væk fra sandheden, da de gemmer IP-adresser og tidsstempler.

Det er al den information, der kræves af regeringsorganer og copyright-trold for at spore din identitet og dykke ned i dine online browsing-aktiviteter.

VPNBooks Shady Logging-politikker

Efter at have gravet videre opdagede jeg, at de opbevar forbindelseslogfilerne i en uge. At være baseret i Schweiz eller et andet sted gør overhovedet ingen forskel.

Hvis VPNBook modtager en stævning med en gag-ordre, bliver de nødt til at udlevere loggingsinformationen, da deres navn fortsat dukker op i forsøg.

VPNBook-protokoller & Krypteringsanmeldelse

Som nævnt tidligere understøtter VPNBook kun PPTP- og OpenVPN-protokoller. Hvis du bruger PPTP, integrerer VPNBook den forældede AES-128-bit-kryptering.

Brugere, der vælger OpenVPN, har dog muligheden for at konfigurere den tilgængelige kryptering fra AES-128 og AES-256.

Deres OpenVPN-implementering mangler også brugen af ​​RSA-kryptering til sikker distribution af AES-symmetriske nøglesystem.

De fleste udbydere på markedet bruger en 2048-bit-nøgle til deres RSA, og topnavne som NordVPN og ExpressVPN er begyndt at bruge en 4096-bit-nøgle.

VPNBook IPv6, WebRTC og DNS Læk Test

For at få en bedre idé om den anonymitet, du modtager med VPNBook, besluttede jeg at gennemføre en test på IPLeak.net. Webstedet vurderer typisk din forbindelse for at afsløre IPv6-, WebRTC- eller DNS-lækager.

Jeg havde en repræsentant fra Canada til at oprette forbindelse til en amerikansk server, og resultaterne var ret succesrige. Der er intet tegn på nogen canadisk IP-adresse eller DNS.

VPNBook WebRTC og DNS Læk Test

Dog stødte jeg på en anmeldelse, hvor en bruger var et offer for, at IP / DNS / WebRTC lækkede, hvilket resulterede i, at brugeren blev blokeret fra Facebook.

Som sådan kan jeg stadig ikke sikre, at VPNbook er sikkert til brug, især hvis du vil holde din identitet skjult online og forblive anonym på alle tidspunkter.

VPNBook IPv6, WebRTC og DNS Læk Test

De fleste VPN-udbydere afslører ikke grundlæggende oplysninger om deres service, og mangler den gennemsigtighed, der er nødvendig for, at brugerne kan stole på deres produkt.

De undgår at informere brugere om deres hovedkvarter, ejere, investorer, bestyrelsen, garantere kanarier / gennemsigtighedsrapporter og revisionsprocesser (hvis nogen).

Så jeg besluttede i stedet at stille udbydere INVASIVE spørgsmål på e-mail (angivet nedenfor), som du kan se i denne gennemsigtighedsblog. Jeg afventer stadig et svar fra VPNBook.

 1. Hvor er dit virksomheds hovedkvarter? Kan vi få en adresse?
 2. Publicerer du gennemsigtighedsrapporter / garanterer kanariefugler?
 3. Hvis ja, hvor ofte? Et link til en URL eller PDF-fil ville være nyttigt!
 4. Er dine krav blevet revideret af et uafhængigt tredjeparts sikkerhedsfirma?
 5. Hvorfor er du ikke revideret endnu? Eventuelle grunde?
 6. Kunne vi få nogle oplysninger om ejere bag virksomheden?
 7. Har I fyre nogen investorer, og er de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for brugere?
 8. Hvem er bestyrelsen for din virksomhed?

VPNBook er en helt gratis service. Som sådan har du ingen planer / abonnementer til rådighed. Brugere behøver ikke engang at tilmelde sig for at bruge VPN.

Hvis du klikker på “Gratis VPN” fanen, vil du blive omdirigeret til nedenstående side. Her har du muligheden for at vælge VPN-protokollen til forbindelse.

Du har typisk to muligheder: Gratis PPTP VPN og Free OpenVPN. Under hver protokol har du en liste over servere tilgængelige med info-specifikation, hvis du kan forkæle dig med P2P eller ej.

Du skal indlæse disse servere i OpenVPN GUI-klienten. Brugernavnet er vpnbook og adgangskoden er nv2bk56, der ændres efter nogle få uger.

VPNBook-prisanmeldelse

VPNBook dedikeret IP-prisfastsættelse

Mens VPNBook ikke pålægger nogen prisfastsættelse for sine PPTP- og OpenVPN-protokoller, skal du betale for deres dedikerede IP'er. Ikke at tjenesten har en enorm liste over statiske IP'er tilgængelige.

Standardprissætningen er imidlertid $ 7,95 pr. Måned for hver statisk IP. Brugere af lokaliteter har adgang til at omfatte: Canada, USA øst / vest og Holland for nu!

VPNBook dedikeret IP-prisfastsættelse

VPNBook-betalingsmetoder

Brug af VPNBook er så simpelt som at indlæse en bestemt server i OpenVPN GUI-klienten. Hvis du vælger deres dedikerede servere, skal du imidlertid betale. De tilgængelige indstillinger fra VPNBook inkluderer Visa, MasterCard, Maestro, Discover og American Express!

VPNBook pengene tilbage garanti

Jeg sætter pris på VPNBook, der tilbyder dedikerede IP'er, som ikke mange på markedet gør. Et andet pluspunt med deres statiske IP'er er, at du kan benytte en refusion, hvis tjenesten ikke er op til mærket. Du har typisk 30 dage, indtil du kan anmode om en penge tilbage, hvilket er ganske rimeligt!

Da VPNBook er en gratis udbyder, er dens serverlisting åbenlyst ikke så imponerende. Til sine PPTP- og OpenVPN-protokoller har du kun valgte servere tilgængelige i USA, Canada, Tyskland og Frankrig. VPNBook integrerer dog Smart CDN-backback for at forbedre netværkshastighederne.

VPNBook-servere anmeldelse

Test af virtuel server

Jeg udførte servertest adskillige placeringer for at identificere bare metal-servere fra virtuelle (falske) dem. Processen tog mig cirka en time, hvor jeg testede alle 8 placeringer, der blev tilbudt af VPNBook.

Jeg var ganske overrasket over at høre, at trods at være en gratis service, var alle servere, der var tilgængelige fra udbyderen, placeret på den nøjagtige destination, der blev annonceret.

Nedenfor kan du se resultater fra CA Technologies’ App syntetisk skærm. Jeg pingede US2-serveren til over 90 overvågningsstationer over hele verden fra ASM.CA.

VPNBook Virtual Server Testing

Round-Trip-Time (RTT) på alle lokationer var ekstremt høj, undtagen for dem i USA. Den laveste rtt (1,792 ms), jeg så, var fra USA - Ashburn, hvilket angiver, at serveren er til stede der.

VPN-boganmeldelse

Tracert-værktøjet fra CA Technologies’ App Synthetic Monitor, bekræft yderligere disse fund og viser et rtt på 1.790 ms. Dette betyder, at serveren faktisk er placeret i USA Ashburn.

VPNBook-virtuelle servertest

Evaluering af VPNBook’s ydeevne kræves for at gennemføre en hastighedstest. Jeg udførte dem ved hjælp af OpenVPN-implementeringen med TCP over port 443-profilen og UDP over port 53.

Jeg brugte to værktøjer til denne proces: Speedtest af Ookla og Telstra. Hastighederne for deres US1- og US2-servere var gennemsnitligt ved download af 20 Mbps og upload af 18 Mbps på en 50 Mbps-forbindelse.

Canadieren: CA222 og CA198 var meget hurtigere og rørte ved tæt på 25 Mbps i download og 20 Mbps i uploadhastigheder, men de led også under hyppige afbrydelser.

Andre servere som DE4 og FR1 leverede dårlige resultater, og deres FR8-server var nede på det tidspunkt, hvor jeg foretog min analyse, så jeg har ikke en nøjagtig skildring af den.

VPNBook til Netflix US

Jeg sluttede mig til US2-serveren fra VPNBook på UDP-protokollen over port 25000 for at kontrollere og se, om jeg kunne få adgang til den komplette database med US Netflix.

Til min overraskelse lykkedes det VPN med succes at fjerne blokering af VoD, hvilket er ganske bemærkelsesværdigt for en gratis service. Alligevel vil jeg dog ikke stole på udbyderen med mine oplysninger!

VPNBook Free Web Proxy Review

VPNBook tilbyder også en gratis web-proxy. Du kan få adgang til det fra hjemmesiden direkte eller klikke på dette link her. Dette er en god tilføjelse fra tjenesten, især hvis du vil omgå geo-begrænsninger.

Den bruger 256-bit SSL-kryptering og leverede god ydeevne i den forstand at med succes fjerne blokering af websteder ved hjælp af proxies beliggende i USA, Storbritannien, Frankrig og Canada.

VPNBook Free Web Proxy Review

En anden grund til, at jeg ikke vil anbefale netizens især nybegynder VPN-brugere at investere i VPNBook, er, at det ikke har nogen apps tilgængelige til forskellige platforme / enheder.

For at bruge deres VPN-servere skal du opsætte forbindelsen manuelt. Processen for PPTP'er og OpenVPN varierer meget, så dette kan blive forvirrende for amatørbrugere.

For førstnævnte har du serveradresse, brugernavn og adgangskodeoplysninger til rådighed til opsætning af en forbindelse direkte fra din Windows- eller Mac-pc.

Hvis du imidlertid vil oprette en OpenVPN-forbindelse, skal du hente OpenVPN Gui-appen til Windows eller Tunnelblick-appen til Mac OS.

Når det er gjort, bliver du nødt til at downloade .ovpn-konfigurationsfiler direkte fra webstedet og indlæse dem med konfigurationer, som du finder passende.

Mens virksomheden selv har hovedkvarter i Schweiz, er deres supportafdeling beliggende i Zürich. Der er ingen blogs til rådighed for dig med problemer med VPN. Du har kun vejledninger til opsætning af PPTP og OpenVPN sammen med en kontakt os-side.

Hvis du har brug for hurtig hjælp, er de eneste to muligheder, du har, at kontakte dem på Twitter og Facebook. Du kan også e-maile supportteamet på kontakten [@] vpnbook.com!

VPNBook-support

Endelig dom

Hvis du spørger mig, vil jeg ikke anbefale denne service til nogen person. De er måske frie, og det kan være tiltalende for mange.

Det er dog ikke værd at sætte dit privatliv i fare, især hvis du har brug for en VPN for at holde din identitet skjult i denne invasive verden.

Jeg råder altid brugere til at gå efter premium VPN-tjenester, da de tilbyder bedre sikkerhed / kryptering, bemærkelsesværdig servertilgængelighed og fantastiske funktioner!

Похожие статьи

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdiktion Netherland Pris $ 1,99 Servere 71 logfiler Ingen kryptering AES-256 Fjern blokering af Netflix Nej Spændende Ja Fungerer i Kina Nej Anbefalet Nej Websted...

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdiktion Canada Pris $ 2,99 / mo for en 1-års plan-servere 10 servere i 10 lande Logfiler Logfiler Brugerdata-kryptering AES-256 (betalt) | AES-CBC-128 bit...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Er AVG VPN noget godt?

  Jurisdiktion Tjekkiet Pris $ 79.99 faktureret en gang (1-årig plan) Servere 50+ Logfiler Ja Kryptering AES-256-CBC Fjern blokering af Netflix Ja Torrent Ja fungerer...

 • Yoga VPN Review 2020

  Jurisdiktion Ingen information Pris Gratis servere 500+ servere i 30 regioner Logfiler Butikker Forbindelseslogfiler Kryptering AES-256-Bit Fjern blokering af Netflix Nej...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiktion Canada Pris $ 49 for en 1-års plan-servere 600+ servere i 60 lande Logfiler Ja Kryptering AES-256 Bit Fjern blokering af Netflix Nej Spændende Ja...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me