VPNBaron gjennomgang 2019

Jurisdiksjon Romania
Pris $ 5.54
servere 1. 3
Tømmerstokker Ingen logger
kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2
Fjern blokkering av Netflix Ja
torren Ja
Jobber i Kina Nei
anbefalt  Nei
nettsted vpnbaron.com
kompatibilitet Windows

VPNBaron mangler mange viktige funksjoner og er dyrt

VPNBaron er en relativt mindre tjeneste i VPN-bransjen. Denne VPN-tjenesten ligger i Romania og tilbyr den beste planen for $ 5,54 / måned (Årlig avtale) med bare en 7 dagers refusjonsperiode, også uten streng.


Tjenesten er kjent for å være sikker, rask og pålitelig. Dessverre, akkurat som de fleste andre tilbydere på markedet, fungerer ikke VPNBaron for å fjerne blokkering av Netflix eller omgåelse av “Stor brannmur” i Kina.

Som et bedre alternativ, vil jeg foreslå å gå for den funksjonsrike PureVPN som starter på en lav $ 1,65 / mo på en 5-årsplan. Det har ingen problemer med å omgå geo-begrensninger på VoD-er som Netflix eller tilby sikkerhet til brukere i Kina. 

Servertelling 13 servere
Jurisdiksjon Romania
Tømmerstokker Ingen logger
torren Ja
Fjern blokkering av Netflix Ja
Pris 5,54 dollar / måned ($ 66,49 fakturert en gang)
protokoller OpenVPN / L2TPIKEv2
Omkjøring Kina brannmur Nei
Datakryptering AES-256
Alternativ PureVPN

VPNBaron kryptering og protokoll Support Support

VPNBaron støtter OpenVPN-protokollen, men du kan også velge L2TP- og IKEV2-protokoller hvis du vil, så protokollalternativene er noe omfattende.

For mobile enheter har Ikev2-protokollen en VPN-On-Demand-funksjonalitet som lar brukeren være sikker uavhengig av om den forblir på samme tilkobling eller bytter den.

For kryptering er det standard AES-256-CBC-chiffer distribuert av VPNBaron, noe som gir mening som den mest sikre krypteringsprotokollen fordi den bokstavelig talt er uknuselig.

VPNBaron Jurisdiction Review:

Romania er der VPNBaron er basert, et ganske godt valg så langt som dataloven går. Romania gjør det ikke’t har noen obligatoriske oppbevaringslover relatert til data som kan sette ditt personvern hos leverandøren i fare.

Landet er ikke en del av noen farlig spioneringsallianse som 5 Eyes også, så full karakter til VPNBaron for å få sin jurisdiksjon rett.

VPNBaron-loggpolicyanmeldelse

VPNBaron gjør det ikke’logg ikke brukerdata i det hele tatt, slik at de kan dele dette omdømmet med noen av de beste i bransjen.

Den samler bare informasjon om aktive tilkoblinger for å begrense antall samtidige tilkoblinger i henhold til policyen, men vi gjør det ikke’t regner dette som å føre logger på noen måte.

På toppen av dette, da vi vurderte personvernreglene, var vi overraskende glade for å vite det VPNBaron er GDPR-kompatibel og det gjør det ikke’t føre noen brukerlogger overhodet.

VPNBaron-prisanmeldelse

VPNBaron tilbyr tre prisplaner for tiden, som er ganske særegen navngitt etter noen populære prydmetaller: (Prisene er nevnt i amerikanske dollar. Prisene kan variere med endringer i valutakurser)

VPN Baron Review - Priser

 • De Bronseplan: $ 9,56 / måned fakturert en gang
 • De Sølvplan: 7,76 dollar / måned (46,57 dollar fakturert en gang)
 • De Gullplan: $ 5.54 / måned ($ 66.49 fakturert en gang)

Alle disse planene har de samme funksjonene, bortsett fra hvor mange pålogginger du kan få. Med bronseplanen kan du bruke tjenesten på to enheter om gangen, sølvplanen lar deg bruke VPN på tre enheter samtidig, og gullplanen lar deg opp til 5 samtidige pålogginger.

Når vi kommer tilbake til prisingen, er månedsplanen litt overpriset etter vårt syn, ettersom funksjonene som tilbys som servere i bare 14 land, én enhetspålogging, ubegrenset båndbredde, Netflix blokkering blant andre, er altfor mindre verdifulle til å rettferdiggjøre denne prisen stikkord.

Uten de vanlige funksjonene, så vi vil nedvurderer månedsplanen som uønsket.

Silver Plan, som koster brukeren 7,76 dollar per måned, er også ganske dyr og overveies ikke i det hele tatt.

Gullplanen er VPNBaron’den beste planen, da den tilbyr tjenesten til bare $ 5,54 per måned, noe som gjør at den ser ut til å være den mest verdifulle avtalen. Men når du kan få abonnementet på en mye bedre leverandør som Surfshark som tilbyr mange flere servere og funksjoner til bare $ 1,99 / måned på sin to årige avtale, VPNBaron’s virker ekstremt dyrt.

I følge vår VPNBaron Review, må leverandøren kutte ned prisen sin massivt hvis den ønsker å konkurrere i virkelig forstand med de beste leverandørene i bransjen.

VPNBaron betalingsmetoder og gjennomgang av refusjonspolitikk

VPNBaron’s tilbud om betalingsmetoder er enkelt å beskrive det kortfattet.

Du kan for prisplanene gjennom kredittkort, Paypal eller til og med cryptocurrencies.

VPNBaron lar sine brukere betale 10 forskjellige kryptoer inkludert Bitcoin, og sørger derfor for at brukerne har et anonymt betalingsalternativ til rådighet.

VPNBaron betalingsmetoder og gjennomgang av refusjonspolitikk

men, hvis du betaler gjennom cryptocururrency, kan du gjøre det’t sikre en tilbakebetaling, som er hva standard bransjepraksis er på kryptobetalinger.

Gjennomgang av VPNBaron refusjon

VPNBaron sier det kan du kreve refusjon innen 7 dager uten spørsmål, men som anmeldere, don’t nøyer deg med ting med mindre vi graver i detaljene og det’er akkurat det vi gjorde.

VPNBaron gjennomgang 2019

Vi leste vilkårene for bruk, som tydelig nevnte at refusjonen bare vil være gyldig hvis du’ve brukte mindre enn 10 GB data eller har gjort færre enn 50 økter med VPN.

VPNBaron gjennomgang 2019

Hvis du tenker på å abonnere på denne VPN, må du variere av denne grensen når du begynner å bruke tjenesten. Ikke brukervennlig i det hele tatt, periode!

VPNBaron-appkompatibilitetsgjennomgang

VPNBaron tilbyr bare en Windows-klient-app og det’alt sammen.

Det er bokstavelig talt ingen app for Mac, Android eller iOS.

Dette gjør VPNBaron-listen blant de verste VPN-ene når det gjelder kompatibilitetstilbud som vi’har vurdert så langt.

Med et rent, glatt, lett grensesnitt var Windows VPN-klienten en lek å bruke, men selv når denne klienten er god, kan vi ikke gi slipp på det faktum at leverandøren ikke’t tilbyr samme opplevelse over populære plattformer.

VPNBaron Server Network Review:

I henhold til VPNBaron Review tilbyr leverandøren servere i bare 13 land over hele verden.

Og de fleste av dem ligger overveldende i Nord-Amerika og Europa.

VPN Baron Review - bare servere på 13 steder

Serverne var sikre mot DNS- og WebRTC-lekkasjer, noe som er et stort pluss, men hastighetene holdt på å svinge massivt selv når vi sjekket på den samme serveren til forskjellige tider.

Det største problemet med VPNBaron er ikke’t om det lave antallet servere, men ytelsesproblemene som hemmer brukeropplevelsen konsekvent.

VPNBaron Netflix Unblocking Review

Referansen for Topp VPN-tjenester i disse dager er hvor godt de fjerner blokkeringen av geobegrensede nettsteder, spesielt de for strømming.

Idag’I verden krever brukere stadig mer tilgang til globalt innhold, og de vil lett velge tjenester som kan åpne geo-begrensninger for dem så enkelt som mulig.

Og fra nå av må du telle et annet navn på listen over VPN-er som faktisk kan stå tro mot ordet sitt når du utfører denne oppgaven, dvs. VPNBaron, denne leverandøren er rask nok til å støtte streaming og den blokkerer store streaming-nettsteder som Netflix.

VPNBaron tilbyr dedikerte streaming-servere for de brukerne som vil fjerne blokkering av Netflix US, og da vi testet disse serverne, fant vi ut at tjenesten faktisk fungerer ekstremt bra for å utføre nevnte oppgave..

Og husk at å fjerne blokkering av Netflix er ingen mening når nettstedet har et VPN-forbud i kraft som gjør et stort flertall av VPN-er ubrukelige til formålet. Så vi kan med sikkerhet si at VPNBaron har et team av høy kvalitet, ressursene og fremfor alt engasjement for å gi brukerne den beste opplevelsen.

Vi testet tjenesten for å fjerne blokkeringen av Netflix US, og du kan se at Ex-Machina, sci-fi-film som bare er tilgjengelig i USA, ikke’t vises i resultatene uten VPN-tilkoblingen.

VPNBaron gjennomgang 2019

Men da vi koblet til den dedikerte streamingserveren av VPNBaron, ble Netflix US opphevet og vi endelig fikk tilgang til Ex-Machina.

VPNBaron gjennomgang 2019

Det eneste som mangler VPNBaron’s blokkering av muligheter er at funksjonaliteten er begrenset til stasjonære enheter.

VPN Baron Review - Netflix støttes ikke på mobil

Det gjør det ikke’t fungerer på mobile enheter, noe som er så mye som mange brukere velger mobil for å mette mye av strømmingens behov. VPNBaron må legge til mobilfunksjonalitet for Netflix Unblocking så snart det kan for å sikre at tjenesten forblir konkurransedyktig.

VPNBaron Torrenting Review

Støtter VPNBaron Torrenting?

Ja, fordi det sier det, men det eneste stedet der det står det, er en liten byline i listen over prisplaner.

Ingen andre steder på nettstedet kunne vi finne noen informasjon om dets bruk av Torrenting.

Men VPNBaron er sikker nok til at du kan hengi deg til Torrenting siden det ikke gjør det’t har noen problematiske lekkasjer.

VPNBaron Support Review

En annen ting som la oss ned med VPNBaron var ikke-eksistensen av en live chat supportfunksjon da leverandøren kun tilbyr støtte via e-post til nå.

Dette kan gjøre prosessen tungvint for de fleste brukere, ettersom de krever raske løsninger på problemene sine. E-poststøtte gjør det ikke’t angir et bestemt tidspunkt for svar, og dette tillater usikkerhet å krype inn.

E-poststøttefunksjonen tilbyr svar innen en time eller to på maks, og oppmerksomheten på detaljer har definitivt vært mer personlig enn man får i en live chat supportfunksjon, men i løpet av denne raske dag og alder ønsker brukere praktiske løsninger mer enn omfattende løsninger.

Likevel, det’Det er ikke noe som bør hindre deg i å abonnere på denne tjenesten som den’menial sammenlignet med andre kraftige funksjoner og brukersikkerhet som VPNBaron har gitt en bruker.

Men bortsett fra dette, fant vi ut at leverandøren tilbyr mange lettforståelige veiledningsvideoer sammen med trinnvise guider som tilbyr brukere mange løsninger på de vanligste og noen ikke-så-vanlige problemer..

Så hvis du har problemer med mangelen på live chat support og e-post virker for lang en prosess å fortsette med, kan du gå over til kunnskapsbasen deres for å få strømlinjeformede løsninger for å løse de fleste spørsmålene dine.

Er VPNBaron anbefalt?

Nei, det har vi ikke’t anbefaler VPNBaron.

VPNBaron tilbyr noen fantastiske fordeler. Den’er rask, lett, effektiv og fullpakket med flotte funksjoner for å gi en verdig VPN-opplevelse. Men den første avtalen er prisen. VPNBaron er ganske dyr med tanke på tjenesteverdien som tilbys til gjengjeld.

For det andre er hastighetene glitchy. Resultatene av hastighetstestene vi fikk fra til og med de samme serverne, hadde stor forskjell. Vi forventer stabilitet fra en VPN og tilsynelatende er den ikke der i VPNBaron.

For det tredje får du bare servere i 13 land. Sammenlign NordVPN, som tilbyr 5678 servere for nesten halvparten av prisen, og du vil forstå hvorfor vi ikke har det’t liker VPNBaron nok til å anbefale det.

For det fjerde er det ingen apper som tilbys bortsett fra en for Windows, noe som er alvorlig veldig dårlig når det gjelder å tilby brukervennlighet.

Hvis du trenger et rimelig, men mye bedre alternativ til VPNBaron, kan du velge Surfshark, en kraftig VPN-tjeneste med over 800 servere, oppheving av Netflix, live chat support, ugjennomtrengelig sikkerhet og mer for bare $ 1,99 / måned.

Finn ut mer om Surfshark her.

Похожие статьи

 • AirVPN Review 2019

  AirVPN har kanskje den mest krypende verdige streklinjen i hele VPN-bransjen. Den definerer tjenesten gjennom disse ordene “Luften for å puste det virkelige...

 • TigerVPN Review 2019 - En kraftig VPN som trenger et lite trykk!

  Etablert i 2011, TigerVPN er en slovakisk-basert leverandør av sikre private nettverkstjenester. Det eies av ‘Tiger at Work’ - et teknologisk selskap...

 • Shellfire VPN Review 2019

  Jurisdiksjon Tyskland Pris $ 3,97 / måned ($ 95,16 i 2 år) Servere 37 logger Ingen kryptering AES-256 Fjern blokkering Netflix Nei Torrenting Ingen verk i Kina Nei...

 • VPNSecure Review 2019

  Basert på et uvanlig sted for en VPN-tjeneste, gjorde VPNSecure.me ikke’Det virker som en passende tjeneste ved første øyekast, men denne tjenesten har mange fasetter...

 • Browsec VPN Review 2019

  Jurisdiksjon Russland Pris $ 1,99 / mo for en 1-års plan servere 36 servere i 32 steder Logger Butikker Logger Kryptering Proxy Service (Ingen kryptering) Fjern blokkering...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me