Trust.Zone Review – En budsjettvennlig VPN-leverandør

Jurisdiksjon Seychellene
Pris 3,33 dollar per måned
servere 127 servere
Tømmerstokker Ingen logger
kryptering AES-256-CBC-chiffer
Fjern blokkering av Netflix Ja
torren Ja
Jobber i Kina Nei
anbefalt  Ja
nettsted https://trust.zone/
kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Trust.Zone gjennomgang

Hva er Trust.Zone?

Opprettet av et firma som heter “Trust Solutions, LLC” og basert på Seychellene, er Trust.Zone en Virtual Private Network (VPN) -tjeneste, som kom seg inn i markedet tilbake i 2014. Totalt sett tilbyr Best VPN et ganske anstendig produkt med et godt antall servere, rimelig pris og programvarefunksjoner. Skjønt, vi vil sette pris på mer mangfold i kompatibilitet på tvers av plattformer. Hvis du vil ha mer informasjon om VPN-tjenesten, kan du lese denne omfattende Trust.Zone-gjennomgangen.

Pros Ulemper
1. Automatisk Kill Switch-funksjon

2. Tre samtidige tilkoblinger

3. Budsjettvennlige prisplaner

4. 10-dagers refusjonsgaranti

5. Gratis prøveversjon tilgjengelig for testing

1. Mangler 24/7 Live Chat Support

2. Bare britiske dedikerte IP-er

3. Manglende innfødte apper

Trust.Zone planer og prisoversikt

I følge vår Trust.Zone-gjennomgang tilbyr leverandøren ganske rimelige priser til potensielle kunder, og rangerer godt i den budsjettvennlige VPN-listen. VPN tilbyr vanligvis en enkelt plan, som er delt inn i tre kategorier etter varighet: 1 måned, 3 måneder og 1 år.

Som du kan se nedenfor, starter den månedlige planen på 6,99 dollar, noe som er en forfriskende endring å se - på grunn av den høye prisingen av de fleste VPN-er. Tremånedersplanen er satt til $ 4,95 per måned, slik at du kan utnytte 30% rabatt, totalt til bare $ 14,85. Hva annet kan du be om?

Hvis brukere ønsker å motta den beste verdien, kan du gå for 1-årsplanen. Trust.Zone går den ekstra kilometeren med å levere et billig produkt for bare $ 3,33 per måned. Dette betyr at du får en utrolig rabatt på 53%, som bare utgjør 39,95 dollar for 12 måneder!

Trust.Zone planer og prisoversikt

Trust.Zone gjennomgang av betalingsmetoder

Når det gjelder registrering av en leverandør, er det viktig at brukerne har et mangfold av alternativer tilgjengelig for betaling. Tross alt vil kunder registrere seg fra overalt i verden, hvis VPN er bra. Heldig for Trust.Zone-utsiktene, du har et godt antall tilgjengelige betalingsmetoder, som inkluderer PayPal og kredittkort som Visa MasterCard, American Express, Discover og UCB.

Trust.Zone konfigurerer til og med PayPro Global, som er en inngangsport for over 70 betalingsmetoder. Disse inkluderer Qiwi, Union Pay, iDeal, WebMoney, AliPay, bankoverføring og mer. Hvis du ønsker å være helt anonym når du registrerer deg og bruker Trust.Zone VPN-tjenesten, har brukere til og med muligheten til å bruke Bitcoin cryptocurrency (som har et godt kjent rykte for å være uoppsporelig).

Trust.Zone gjennomgang av betalingsmetoder

Trust.Zone dedikert IP-anmeldelse

Når VoD-tjenester får smarte og integrerende algoritmer som kan identifisere dynamiske IP-adresser, kan det av og til være veldig vanskelig å fjerne blokkering av nettsteder som Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime. Legg dette til den dårlige sikkerheten til dynamiske IP-er, spesielt når du får tilgang til bankinformasjon, og det kan være lurt å tenke på en bedre løsning. Det er her dedikerte IP-er gjør inngangen sin.

Vår Trust.Zone-gjennomgang avslører at leverandøren tilbyr ekstra funksjoner som inkluderer dedikerte IP-er. Den beste delen av alt: for øyeblikket er det 53% rabatt på valgfrie tillegg. Dette reduserer den statiske IP-prissettingen fra $ 6,99 helt ned til $ 3,33 per måned. Dessverre har du bare tilgang til statiske IP-er i Storbritannia. Andre tillegg inkluderer flere pålogginger på 3 enheter, som koster ytterligere $ 1,91 per måned.

Trust.Zone dedikert IP-anmeldelse

Trust.Zone Refundegaranti

Etter å ha gjennomført en grundig Trust.Zone-gjennomgang, ble vi kjent med at VPN faktisk tilbyr en refusjonsgaranti, til tross for at det ikke er nevnt noe om andre steder på nettstedet. Vi lærte mer om refusjonsgarantien på “Vilkår for bruk” side, der det heter at du kan varsle Trust.Zone innen de første 10 dagene etter kontrakten deres for å motta 100% refusjon.

Imidlertid er ikke alt så enkelt, og det å få tilbakebetaling kommer med et sett med regler. Du må forsikre deg om at du ikke har brukt mer enn 1 GB båndbredde. Hvis kvoten overstiger mer enn 1 GB, kan du fortsatt be om delvis refusjon. For å gjøre dette, må du sende inn en billett på supportportalen. Prosessen vil ta opptil 20 dager etter kansellering av kontrakten.

Trust.Zone Gratis VPN

I tillegg til å tilby 10-dagers refusjonsgaranti, oppdager vår Trust.Zone-gjennomgang at VPN til og med tilbyr en pålitelig GRATIS prøve. Dette er annerledes enn en helt GRATIS VPN, ettersom du bare har ubegrenset tilgang til VPN-tjenesten i totalt 3 dager, noe som gir deg tilgang til bare 1 GB båndbreddedata, 1 samtidig tilkobling og 111 serverplasseringer.

Trust.Zone-enhetskompatibilitet

Med nye plattformer / operativsystemer som stadig vender seg inn på markedet, er det bare lurt for en VPN å diversifisere tjenesten sin for å imøtekomme brukernes krav. I henhold til Trust.Zone-gjennomgangen, tilbyr leverandøren bare en egen applikasjon for Windows OS, til tross for at den viser at den støtter andre plattformer som iOS, Android, Linux og MAC (som du må konfigurere VPN manuelt for)..

Trust.Zone-enhetskompatibilitet

Trust.Zone Server Tilgjengelighetsanmeldelse

Når det gjelder servertilgjengelighet, oppdager vår Trust.Zone-gjennomgang at leverandøren tilbyr en rimelig oversikt over 127 raske servere, fordelt på 79 steder over hele verden - som inkluderer Sør-Afrika, Japan, India, Hong Kong, Singapore, Frankrike, Storbritannia , Ukraina, Bulgaria, Nederland, Russland, Tyskland, Polen, Finland, USA, Canada, Brasil, Sverige, Italia, Spania, Sveits, Belgia, Romania og mer!

Trust.Zone Server Tilgjengelighetsanmeldelse

Trust.Zone-protokoller / krypteringsgjennomgang

Når det gjelder å utnytte utmerket anonymitet på nettet for å beskytte deg mot nysgjerrige øyne, spesielt når du driver med P2P / Torrenting-aktiviteter eller piratkopiert streaming, må brukere ha et sterkt kryptert nettverk. Dette betyr at VPN de bruker skal støtte kraftige krypteringsprotokoller. Heldig for Trust.Zone-kunder at du har tilgang til OpenVPN AES-256-CBC-chiffer, kombinert med en RSA-2048-håndtrykk og SHA256-godkjenning for å maskere identiteten din.

Trust.Zone gjennomgang av personvernregler

I henhold til vår Trust.Zone-gjennomgang skryter leverandøren av den strenge policyen for ingen logger. Den eneste informasjonen nettstedet beholder er navnet ditt, e-postadressen og andre detaljer som brukes til når du godkjenner registreringen. Hvis du bruker en tredjeparts betalingsprosessor, kan de kanskje også lagre spesifikk informasjon om betalinger. Bortsett fra dette lagres alle VPN-passord / kontoer, offentlige / private nøkler i kryptert format ved bruk av kryptografiske algoritmer.

Trust.Zone Torrenting

Vi lurer ofte på hvorfor noen ville opprette en VPN-tjeneste hvis de ganske enkelt ikke kan gi brukerne muligheten til å delta i P2P / Torrenting (TunnelBear er et eksempel). Heldigvis er ting annerledes for Trust.Zone-kunder, og du har støtte for å delta i torrenting-aktiviteter. VPN-klienten er til og med utstyrt med Automatic Kill Switch og forskjellige VPN-porter for sikkerhet når du laster ned torrenter.

Trust.Zone nettstedgjennomgang

Hvis vi sammenligner leverandøren med andre på markedet, avslører vår Trust.Zone-gjennomgang at nettstedet er ganske unikt i hele sitt utseende. Den bruker ganske fengende og lyse farger på nettstedet sitt, noe som er en forfriskende forandring å se. Selv om vi skulle ønske det var mer informasjon om funksjoner / verktøy, sammen med tilgang til live chat, klarer nettstedet fortsatt å gjøre det ganske bra!

Trust.Zone nettstedgjennomgang

Trust.Zone Kundesupportanmeldelse

Det kan bli ganske komplisert å bruke en VPN i denne tiden og enhver virksomhet / regjering er fast på å begrense tilgangen til informasjon. Legg til dette til noen uventede problemer / problemer som kan oppstå på grunn av visse feil på innfødte apper eller en feil fra leverandøren selv. Du må ha tilgang til kundesupport. Mens live chat 24/7 ikke er tilgjengelig, har du muligheten til å sende en billett!

Trust.Zone Kundesupportanmeldelse (1)

Bare skriv inn e-postadressen din, emnet, avdelingen, viktigheten og meldingen. Du kan til og med legge til bilder for bedre å presentere et problem / problem. Når du har sendt inn en billett, kan du forvente å få svar innen 24 timer. Hvis du trenger en raskere feilsøkingsløsning, har du også en FAQ-side, hvor du kan finne alle detaljene angående de vanligste feilene.

Trust.Zone Kundesupportanmeldelse 2

Endelig dom

Vår Trust.Zone-gjennomgang avslører at leverandøren tilbyr en god helhetstjeneste som trenger litt arbeid. De bør utvikle native apps for alle plattformer og øke antallet funksjoner på Windows-klienten spesielt. Hastighetene var ganske gode, og vi opplever ingen problemer med å fjerne blokkering av geobegrensede nettsteder eller å delta i P2P / Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me