Trust.Zone Review – En budgetvenlig VPN-udbyder

Jurisdiktion Seychellerne
Pris $ 3,33 per måned
Servere 127 servere
Logs Ingen logfiler
Kryptering AES-256-CBC-cifre
Fjern blokering af Netflix Ja
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ja
Internet side https://trust.zone/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Trust.Zone anmeldelse

Hvad er Trust.Zone?

Oprettet af et firma kaldet “Trust Solutions, LLC” og med base i Seychellerne, er Trust.Zone en Virtual Private Network (VPN) -tjeneste, der kom vej ind på markedet tilbage i 2014. Samlet set tilbyder den bedste VPN et ganske anstændigt produkt med et godt antal servere, rimelig pris og softwarefunktioner. Skønt vi ville sætte pris på mere mangfoldighed i kompatibilitet på tværs af platforme. Læs denne omfattende Trust.Zone-anmeldelse for mere information om VPN-tjenesten.

Fordele Ulemper
1. Automatisk Kill Switch-funktion

2. Tre samtidige forbindelser

3. Budgetvenlige prisplaner

4. 10-dages refundsgaranti

5. Gratis prøveversion tilgængelig til test

1. Mangler 24/7 Live Chat Support

2. Kun britiske dedikerede IP'er

3. Manglende indfødte apps

Trust.Zone Planer og prisoversigt

I henhold til vores Trust.Zone-gennemgang tilbyder udbyderen en rimelig pris til sine udsigter og rangerer godt på den budgetvenlige VPN-liste. VPN tilbyder typisk en enkelt plan, der er opdelt i tre kategorier efter varighed: 1 måned, 3 måneder og 1 år.

Som du kan se nedenfor, starter den månedlige plan ved $ 6.99, hvilket er en forfriskende ændring at se - på grund af den høje prisfastsættelse af de fleste VPN'er. 3-måneders planen er sat til $ 4,95 pr. Måned, så du kan udnytte 30% rabat, i alt kun $ 14,85. Hvad ellers kunne du bede om?

Hvis brugere dog ønsker at modtage den bedste værdi, skal du gå til 1-årsplanen. Trust.Zone går den ekstra mile med at levere et billigt produkt til kun $ 3,33 pr. Måned. Dette betyder, at du får en forbløffende rabat på 53%, som kun tegner sig for $ 39,95 i 12 måneder!

Trust.Zone Planer og prisoversigt

Trust.Zone gennemgang af betalingsmetoder

Når det gælder tilmelding hos en udbyder, er det vigtigt, at brugerne har et væld af muligheder til betaling. Når alt kommer til alt, vil kunder tilmelde sig overalt i verden, hvis VPN er god. Heldig for Trust.Zone-udsigter, du har et stort antal tilgængelige betalingsmetoder, der inkluderer PayPal og kreditkort som Visa MasterCard, American Express, Discover og UCB.

Trust.Zone opsætter endda PayPro Global, som er en gateway til over 70 betalingsmetoder. Disse inkluderer Qiwi, Union Pay, iDeal, WebMoney, AliPay, bankoverførsel og mere. Hvis du vil forblive helt anonym, når du tilmelder dig og bruger Trust.Zone VPN-tjenesten, har brugerne endda muligheden for at bruge Bitcoin cryptocurrency (som har et veletableret ry for at være usporelig).

Trust.Zone gennemgang af betalingsmetoder

Trust.Zone dedikeret IP-anmeldelse

Når VoD-tjenester får smarte og integrerende algoritmer, der kan identificere dynamiske IP-adresser, kan det af og til være rigtig vanskeligt at fjerne blokering af websteder som Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime. Føj dette til den dårlige sikkerhed ved dynamiske IP'er, især når du får adgang til bankoplysninger, og du ønsker måske at tænke på en bedre løsning. Det er her dedikerede IP'er gør deres indgang.

Vores Trust.Zone-gennemgang afslører, at udbyderen tilbyder ekstra funktioner, der inkluderer dedikerede IP'er. Den bedste del af det hele: I øjeblikket er der en rabat på 53% på valgfri tilføjelser. Dette reducerer den statiske IP-prisfastsættelse fra $ 6,99 helt ned til $ 3,33 pr. Måned. Desværre har du kun adgang til statiske IP'er i England. Andre tilføjelser inkluderer multi-logins på 3 enheder, der koster yderligere $ 1,91 pr. Måned.

Trust.Zone dedikeret IP-anmeldelse

Trust.Zone Refundegaranti

Efter at have gennemført en grundig Trust.Zone-gennemgang, kom vi til at vide, at VPN faktisk tilbyder en refusionsgaranti, på trods af at der ikke er nævnt noget om det, der blæk andre steder på webstedet. Vi lærte mere om refusionsgarantien på “Servicevilkår” side, hvor det oplyses, at du kan underrette Trust.Zone inden for de første 10 dage efter deres kontrakt for at modtage en 100% refusion.

Dog er ikke alt lige så enkelt, og det at få refusion kommer med et sæt regler. Du skal sikre dig, at du ikke har brugt mere end 1 GB båndbredde. Hvis kvoten overstiger mere end 1 GB, kan du stadig bede om en delvis refusion. For at gøre dette skal du indsende en billet på supportportalen. Processen vil vare op til 20 dage efter opsigelsen af ​​din kontrakt.

Trust.Zone Gratis VPN

Ud over at tilbyde en 10-dages refusionsgaranti opdager vores Trust.Zone-gennemgang, at VPN endda tilbyder en pålidelig GRATIS PRØV. Dette er anderledes end en helt GRATIS VPN, da du kun har ubegrænset adgang til VPN-tjenesten i alt 3 dage, hvilket giver dig adgang til kun 1 GB båndbreddedata, 1 samtidig forbindelse og 111 serverplaceringer.

Trust.Zone enhedskompatibilitet

Med nye platforme / operativsystemer, der konstant kører sig ind på markedet, er det kun klogt for en VPN at diversificere deres service for at imødekomme brugernes krav. I henhold til vores Trust.Zone-gennemgang tilbyder udbyderen kun en oprindelig applikation til Windows OS, på trods af at den viser, at den understøtter andre platforme som iOS, Android, Linux og MAC (som du skulle have til manuelt at oprette VPN).

Trust.Zone enhedskompatibilitet

Trust.Zone Server Tilgængelighedsanmeldelse

Med hensyn til servertilgængelighed opdager vores Trust.Zone-gennemgang, at udbyderen tilbyder en rimelig fortegnelse over 127 hurtige servere, der er spredt over 79 steder rundt om i verden - som inkluderer Sydafrika, Japan, Indien, Hong Kong, Singapore, Frankrig, Storbritannien , Ukraine, Bulgarien, Holland, Rusland, Tyskland, Polen, Finland, USA, Canada, Brasilien, Sverige, Italien, Spanien, Schweiz, Belgien, Rumænien og mere!

Trust.Zone Server Tilgængelighedsanmeldelse

Trust.Zone-protokoller / krypteringsanmeldelse

Når det gælder om at udnytte fremragende online anonymitet for at beskytte dig mod nysgerrige øjne, især når de deltager i P2P / Torrenting-aktiviteter eller piratkopieret streaming, skal brugere have et stærkt krypteret netværk. Dette betyder, at VPN, de bruger, skal understøtte kraftige krypteringsprotokoller. Heldig for Trust.Zone-kunder, at du har adgang til OpenVPN AES-256-CBC-ciffer, kombineret med en RSA-2048-håndtryk og SHA256-godkendelse for at maske din identitet.

Trust.Zone gennemgang af personlige oplysninger

I henhold til vores Trust.Zone-gennemgang kan udbyderen prale af ganske strenge politikker uden logfiler. De eneste oplysninger, som webstedet opbevarer, er dit navn, e-mail-adresse og andre detaljer, der bruges til at godkende din registrering. Hvis du bruger en tredjeparts betalingsprocessor, kan de muligvis også gemme specifikke oplysninger om betalinger. Bortset fra dette gemmes alle VPN-adgangskoder / konti, offentlige / private nøgler i krypteret format ved hjælp af kryptografiske algoritmer.

Trust.Zone Torrenting

Vi spekulerer ofte på, hvorfor nogen ville oprette en VPN-tjeneste, hvis de simpelthen ikke kan give brugerne mulighed for at engagere sig i P2P / Torrenting (TunnelBear er et eksempel). Heldigvis er tingene forskellige for Trust.Zone-kunder, og du har støtte til at engagere sig i torrentaktiviteter. VPN-klienten er endda udstyret med Automatic Kill Switch og forskellige VPN-porte til sikkerhed ved download af torrents.

Trust.Zone Websiteanmeldelse

Hvis vi sammenligner udbyderen med andre på markedet, afslører vores Trust.Zone-anmeldelse, at webstedet er ret unikt i hele sit udseende. Det bruger ganske iørefaldende og lyse farver på sin hjemmeside, hvilket er en forfriskende ændring at se. Selvom vi ønsker, at der var mere information om funktioner / værktøjer sammen med adgang til live chat, lykkes webstedet stadig at gøre det godt!

Trust.Zone Websiteanmeldelse

Trust.Zone Kundesupportanmeldelse

Det kan blive ret kompliceret at bruge en VPN i denne dag og alder, hvor enhver virksomhed / regering holder fast ved at begrænse adgangen til information. Føj dette til nogle uventede problemer / problemer, der kan opstå på grund af visse fejl på indbyggede apps eller en fejl fra udbyderen selv. Du skal have adgang til kundesupport. Mens 24/7 live chat ikke er tilgængelig, har du muligheden for at sende en billet!

Trust.Zone Kundesupportanmeldelse (1)

Indtast blot din e-mail-adresse, emne, afdeling, betydning og meddelelsen. Du kan endda tilføje billeder for bedre at præsentere et problem / problem. Når du har indsendt en billet, kan du forvente at modtage et svar inden for 24 timer. Hvis du har brug for en hurtigere løsning til fejlfinding, har du også en FAQ-side, hvor du kan finde alle detaljerne om de mest almindelige fejl.

Trust.Zone Kundesupportanmeldelse 2

Endelig dom

Vores Trust.Zone-gennemgang afslører, at udbyderen tilbyder en god samlet service, der har brug for lidt arbejde. De bør udvikle native apps til alle platforme og øge antallet af funktioner på Windows-klienten specifikt. Hastighederne var ganske gode, og vi oplever ingen problemer med at fjerne blokering af geobegrænsede websteder eller deltage i P2P / Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me