TigerVPN-anmeldelse 2019 – En kraftig VPN som trenger et lite trykk!

Etablert i 2011, TigerVPN er en slovakisk-basert leverandør av sikre private nettverkstjenester. Det eies av ‘Tiger at Work’ - et teknologisk selskap som fokuserer på å tilby globale løsninger for å tilby fullstendig anonymitet og personvern på internett mens de omgår geografiske begrensninger.

TigerVPN gjennomgang

Tjenesten har fått mange sprøyter i løpet av de siste årene, og gir brukerne et stort nettverk av servervalg, sammen med kryptering av militær karakter. TigerVPN donerer til og med 2% av overskuddet til frivillige organisasjoner med dyrepleie. De hjelper til med å betale for adopsjonsannonser, dyrehjem og finansierer steriliseringsprogrammer.

Dette gjør TigerVPN kanskje den eneste VPN-en på markedet som støtter en god sak. Følgelig, hvis du elsker dyr eller er på jakt etter en sosialt bevisst leverandør, er du heldig! Hvis du vil ha mer informasjon om personvernverktøyet, kan du lese denne grundige TigerVPN-gjennomgangen fra BestVPN.co!

Pros Ulemper
1. Null logger-policy

2. Live Chat Support

3. En aktiv tilstedeværelse på sosiale medier

4. Godtar Bitcoin-betalinger

5.       Støtter alle populære plattformer

1. Ekstra kostnader for samtidige enheter

2. Minimal refusjonsgaranti

3. Kostbar månedsplan

4. Inkonsekvente hastigheter

TigerVPN-prisanmeldelse

Vår TigerVPN-gjennomgang oppdager at leverandøren tilbyr tre forskjellige planer til sine kunder. Hvis du velger Zen Tiger, må du betale en høy pris på $ 11.99.

Dette når nesten prisene til bransjelederen “ExpressVPN”, men for mindre funksjoner. For eksempel kan brukere bare etablere samtidige tilkoblinger på to enheter.

Tilbyderen trenger absolutt å forbedre sin månedlige prisfastsettelse og øke flerfåloggingen hvis den ønsker å tiltrekke seg flere kunder. Selvfølgelig kan du velge en bedre avtale ved å gå for en plan med lengre varighet. Hvis du går for Hero Tiger (12-måneders abonnement), får du 58% rabatt.

Dette betyr at du betaler $ 79.99 for 1 års tilgang til VPN. Du får også gratis kontoer til StickyPassword Premium og Shimo VPN Manager, samtidig som du får støtte for fem enheter samtidig.

For den beste verdien, kan brukerne vurdere å gå for det 3-årige abonnementet. Det gir deg en massiv rabatt på 77%! Følgelig må du bare betale $ 99 for hver 36-måneders periode. Dette kan høres dyrt ut for mange, men er faktisk et godt tilbud i 3 år!

TigerVPN-prisanmeldelse

Gratis StickyPassword Premium-abonnement

Når de abonnerer på 12-månedersplanen, får kundene et gratis abonnement på StickyPassword Premium.

Som navnet tilsier, er dette verktøyet en sikker passordbehandling. Selv om dette virkelig er en fin tilleggsfunksjon, har du dusinvis av gratis passordbehandlere som Firefox’s innebygde verktøy eller KeePass.

Shimo VPN Manager

I likhet med StickyPassword-programvaren gir TigerVPN også årlige abonnenter en gratis konto for Shimo VPN Manager.

Denne applikasjonen er en VPN-klient for Mac OS. Selv om tjenesten allerede tilbyr en dedikert app for Mac-brukere, gjør denne appen det enklere å håndtere flere VPN-nettverk samtidig.

TigerVPN gratis prøveversjon

TigerVPN tilbyr ikke en gratis prøveversjon til kundene. Du kan imidlertid utnytte en 7-dagers refusjon / pengene tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd med VPN, kan du avbryte kontoen din og benytte refusjonen.

Pengene du mottar vil være fra samme betalingsmetode som du brukte innledningsvis. Hvis du ikke klarer å avbestille innen syv dager, vil du ikke motta refusjon.

TigerVPN Lifetime Review

Tjenesten i seg selv tilbyr ikke en levetidsabonnementsplan til kundene. Imidlertid fant vi tilfeldigvis en bemerkelsesverdig avtale med XDA-utviklere.

Denne avtalen lar deg få levetid tilgang til TigerVPN-tjenester til fantastiske 25,99 dollar! Når du sammenligner med den opprinnelige prisen på $ 780, får du utnytte fantastiske 95% avslag. Hva annet kan du be om?

Registreringsprosessen

TigerVPN har en veldig enkel og grei registreringsprosess. Klikk på “prising” fanen, som ligger øverst på siden. Nettstedet vil omdirigere deg til bestillingssiden. Her vil du bli pålagt å velge en plan som best passer dine behov og krav.

TigerVPN Lifetime Review

Du har tre tilgjengelige alternativer: 1-måneders, 12-måneders og 3-årig periode. Ta valget og bla nedover for å velge betalingsmåte. Du har mange muligheter til å betale for abonnementet. Velg en som fungerer for deg og ikke ofrer privatlivet ditt.

tigervpn gratis prøveversjon

I dette eksemplet bruker vi alternativet Kredittkort. For delen med betalingsdetaljer angir du navnet på kortet, nummeret, utløpsdatoen og sikkerhetskoden. Velg valutaen du vil betale i, dvs. EUR, USD eller GBP. Når du er ferdig, klikker du på “Betal nå” alternativet for å fullføre kassen.

tigervpn påloggingsregistrering

Etter at nettstedet har behandlet betalingen, vil du motta en e-postmelding fra TigerVPN. Du vil også motta nedlastingslenker for VPN-klienter på forskjellige plattformer / operativsystem. Last ned og installer den aktuelle. Oppgi e-post og passord. Velg en server og klikk på tilkoblingsknappen!

Godkjente betalingsmetoder

Vår TigerVPN-gjennomgang avslører at leverandøren tilbyr begrensede betalingsutsalg for å abonnere på en plan. Kunder kan bare betale via kredittkort som Visa og MasterCard, e-lommebøker som PayPal og Bitcoin, og direkte overføringer via Paymentwall som inkluderer Mobiamo og Mint.

Du kan til og med registrere deg med tjenesten ved å bruke en lisenskode. Bare skriv inn en e-postadresse og passord, deretter lisenskoden på “Rekkefølge” side. Merk av for “Jeg gir mitt samtykke og godtar TigerVPN’s GDPR personvernregler og vilkår og betingelser” alternativet og treff “Løs inn”!

betalingsmetoder for tigervpn

TigerVPN-servere anmeldelse

I følge TigerVPN-gjennomgangen vår, kan tjenesten skilte med en god nok samling av servere tilgjengelig. Du kan fritt spille spill med lav latenstid, laste ned HD-filmer og se UHD-strømmer. Alle servere tilbyr bemerkelsesverdig sikkerhet, hastigheter og anonymitet til kundene.

Kundene har vanligvis muligheten til å koble seg til 300 servere på 63 steder i 43 land. Mens disse tallene er mindre enn PureVPN-servere som tilbyr 300 000+ IP-er og 2000+ servere og Surfshark VPN som tilbyr 800+ servere. Tilbyderen dekker når det gjelder personvern og blokkering.

Det eneste negative poenget med TigerVPN er at den reserverer 30% av den totale båndbredden. Dette betyr at serverne deres automatisk tildeler båndbredde og ressurser. For detaljer om serveralternativer, se på denne detaljerte tabellen nedenfor som belyser lokasjonene som er tilgjengelige for tilkobling:

Europa Asia Nord Amerika Sør Amerika Afrika Oceania
- Kiev

- Sofia

- Zürich

- Paris

- Oslo

- Milan

- Madrid

- London

- Lisboa

- Warszawa

- Wien

- Praha

- Dublin

- München

- Moskva

- Köln

- Frankfurt

- Palermo

- Ljubljana

- Budapest

- Klagenfurt

- Stockholm

- Manchester

- København

- Amsterdam

- Luxembourg

- Tokyo

- Taipei

- Seoul

- Osaka

- Hong Kong

- Hanoi

- Dubai

- Delhi

- Jakarta

- Istanbul

- Ankara

- Mumbai

- Bangkok

- Singapore

- Miami

- Denver

- Chicago

- Seattle

- Atlanta

- Toronto

- New York

- Montreal

- Vancouver

- Mexico City

- Los Angeles

- Washington DC.

- São Paulo

- Santiago

- Buenos Aires

- Rio de Janeiro

- Johannesburg - Sydney

Personvern og sikkerhet

TigerVPN har en bekreftet fysisk beliggenhet ved Karadzicova 8A, 821 08 Bratislava, Slovakia. Dette sikrer at de ikke er en lyssky tjeneste som prøver å stjele pengene dine eller svindle deg til å avsløre informasjonen din. VPN opplyser at meget dyktige ingeniører har skrevet hele koden.

Dette garanterer at det ikke er noen sjanse for at internettaktiviteten din kan spores til noen enhet. For ytterligere sikkerhet nevner TigerVPN også at den er PCI-nivå 1-kompatibel. Dette betyr at alle brukerdata (brukernavn, passord og betalingsinformasjon) lagres i et ekstremt sikkert maskinvarefasiliteter.

TigerVPN-protokoller gjennomgang

Tilbyderen støtter alle populære protokoller for å garantere en sterk og sikker forbindelse. Du har PPTP, L2TP / IPSec og OpenVPN (TCP og UDP) protokoller tilgjengelig.

Ved å bruke tilgjengelige installasjonsveiledninger, kan du til og med sette opp manuelle L2TP- og PPTP-tilkoblinger på Windows-skrivebordet eller Android-telefonen.

Det beste av alt: TigerVPN går ikke på akkord med brukernes sikkerhet og personvern. Den bruker de høyeste militære klasse AES-256-CBC krypteringssifrene med 2048-bit RSA for nøkkelutveksling.

Dette garanterer at tredjeparts tjenester og offentlige etater ikke kan spionere på internettaktiviteten din, noe som kan sette deg fast under omstendigheter der du ulovlig laster ned torrents.

TigerVPN Torrenting / P2P gjennomgang

Vår TigerVPN-gjennomgang oppdager at leverandøren faktisk støtter P2P / Torrenting. Dette betyr at brukere fra hele verden kan glede seg over ubegrenset fildeling og nedlasting. Siden VPN begrenser båndbredden, kan det hende at du ikke nødvendigvis får høye hastigheter.

Likevel kan du føle deg trygg på at tjenesten blokkerer omgå brannmurer og sikrer at din torrenting aktivitet forblir privat.

Er TigerVPN trygg?

Under gjennomgangen av TigerVPN har vi nøye inspisert personvernsiden for å finne ut om tjenesten logger brukeraktivitet eller ikke. Til vår tilfredshet sjekker leverandøren faktisk alle de riktige boksene for å garantere personvern og anonymitet. VPN logger ikke trafikkdata eller surfeaktivitet.

Den eneste informasjonen den registrerer er din e-postadresse og betalingsinformasjon, som begge er lagret i et meget sikkert maskinvarefasiliteter. Imidlertid forbeholder TigerVPN seg retten til å undersøke forhold, hvis noen brukere ikke klarer å følge vilkårene for bruk eller tjenesten kommer i juridiske problemer.

VPN selv vil ikke gi ut noen informasjon til juridiske myndigheter, men vil bare analysere situasjonen for å forhindre galt materiale som overføres over tjenesten og / eller til din dataenhet. Så langt har det ikke vært noen tilfeller av TigerVPN som svikert kundenes tillit!

TigerVPN Netflix gjennomgang

Du kan enkelt bruke TigerVPN til å koble til en amerikansk server og glede deg over den amerikanske versjonen av Netflix. Den beste VPN for netflix tilbyr flere steder i USA for deg å glede deg over den største og mest populære samlingen av TV-serier og filmer.

Etter forbudet mot VPN-er er leverandøren en av de få tjenestene som gir deg ubegrenset tilgang til VoD-tjenesten, til tross for at de ikke tilbyr dedikerte IP-er til brukere.

TigerVPN Support Review

Vår TigerVPN-gjennomgang viser at tjenesten har en veldig aktiv og nyttig supportavdeling. Når du klikker på “hjelp” fanen, vil nettstedet omdirigere deg til en navigasjonslinje. Her kan du søke om ethvert problem du kan oppstå med VPN og motta en passende løsning i løpet av sekunder!

støtte gjennomgang av tigervpn

Hvis du blar ned på siden, vil du legge merke til tre alternativer til å motta assistanse. Hvis du nettopp kommer i gang med VPN, klikker du på “Generelle spørsmål” og lære hvordan du bruker alle funksjonene i personvernverktøyet. For å sette opp TigerVPN, gå mot “Manuelle installasjonsveiledninger (ingen apper)”

oppsettveiledninger for tigervpn

Hvis du ikke finner en passende løsning på problemet ditt der, klikker du på “Feilsøking” alternativ. Nettstedet vil omdirigere deg til en side fylt med installasjonsveiledninger og artikler for feilsøking av vanlige problemer for å bli en TigerVPN-guru. Du kan til og med bidra til siden for å hjelpe andre!

tigervpn installasjonsveiledninger

Hvis du trenger å kontakte supportteamet direkte, kan du gå til live chatten deres. Bare klikk på det blå og hvite ikonet nederst til høyre på siden. Hvis en supportrepresentant er aktiv, kan du presentere spørringen for å motta støtte. Hvis ikke, legg igjen e-posten og informasjonen din om problemet du opplever. Støtteteamet vil komme tilbake til deg innen et tilstrekkelig svar på 5 timer eller mindre.

tigervpn live chat

Hvis alle alternativene ovenfor ikke fungerer for å få riktig assistanse, har TigerVPN også en veldig aktiv tilstedeværelse på sosiale medier for sine kunder. For ytterligere støtte kan du besøke leverandørene Facebook, Twitter, Google+ og YouTube håndtak. De er ganske lydhøre på sosiale medier-plattformer!

tigervpn sosialt

TigerVPN Apps-kompatibilitet

Vår TigerVPN-gjennomgang avdekker at tjenesten er kompatibel med nesten alle operativsystemer og enheter. Du har dedikerte apper tilgjengelig for Windows, Mac OS, iOS og Android-enheter. Samtidig har du manuelle installasjonsveiledninger tilgjengelige for bruk av VPN på Raspberry Pi og Linux.

Du kan til og med bruke VPN på dd-wrt / tomat firmware-støttede rutere eller enheter som Chromecast, Apple TV og Roku, noe som er ganske bemerkelsesverdig, for å si det mildt!

TigerVPN Last ned

Hvis du vil installere den aktuelle appen, kan du bare gå til “nedlasting” side. Nettstedet vil automatisk oppdage hvilket operativsystem / enhet du bruker. I løpet av sekunder vil appen begynne å laste ned selv. Når du er ferdig, installerer du filen for å bruke TigerVPN.

For manuelle nedlastinger kan brukere vurdere å dra til sine dedikerte Google Play- eller iTunes-butikker, hvis du bruker en smarttelefon!

TigerVPN Last ned

TigerVPN Reddit gjennomgang

TigerVPN kan skryte av en ganske aktiv tilstedeværelse på nettet. I motsetning til andre beste vpn reddit-tjenester, som ganske enkelt oppretter en SaaS-mal og glemmer regelmessig å oppdatere nettstedet deres eller utføre en hvilken som helst SM-aktivitet, deltar tjenesten entusiastisk på sosiale medier nettsteder / fora.

Den har til og med sin egen Reddit-side, som hjelper kunder med forskjellige problemer. TigerVPN-brukere deltar også sterkt i å løse nye medlemsproblemer.

TigerVPN Reddit gjennomgang

VPN Unlimited vs. TigerVPN

Funksjoner VPN Ubegrenset TigerVPN
Prising (Årlig) $ 39.99 $ 79.99
land 70 43
servere 1200 300
protokoller OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
kryptering 128-bit Blowfish og AES-256 AES-256-CBC militær klasse
Tømmerstokker Ja Nei
torrents & P2P tillatt Ja Ja
Lokalisert i USA (Five Eyes Alliance) Slovakia (trygt sted)
Proxy-servere Ja Ja
Samtidige brukere 5+ 5 (Hero Tiger Plan)
Lagt til funksjoner Nei Shimo VPN Manager

StickyPassword Premium

Endelig dom

TigerVPN er et godt valg for de brukerne som ønsker å utnytte en god samling servere, sammen med tilleggsfunksjoner, som Shimo VPN Manager og StickyPassword Premium. Sikkerheten og personvernet som VPN tilbyr, er ypperlig. Det eneste problemet er ekstremt høye priser.

Pros

 1. Basert i Slovakia
 2. Live Chat Support
 3. Null loggleverandør
 4. Aktiv tilstedeværelse av sosiale medier
 5. 7 dagers pengene tilbake-garanti
 6. Dedikerte apper for alle plattformer
 7. AES-256-CBC kryptering av militær karakter
 8. Støtter anonyme betalinger (Bitcoin)

Ulemper

 1. Ingen gratis prøveversjoner tilgjengelig for testing
 2. En samlet kostbar VPN-tjeneste
 3. Forbedring nødvendig for P2P / fildeling
 4. Inkonsekvente hastigheter og 30% båndbredde-reservasjon

Surfshark, NordVPN og PureVPN - selv om de er mer fremtredende navn, kan skilte med billigste VPN-priser. Samtidig tilbyr de mange avanserte funksjoner. TigerVPN har potensial til å vokse som ledende på markedet, men den trenger et dytt i riktig retning. De bør forbedre servertilgjengeligheten deres (legg til flere lokasjoner og land) og hastigheter.

VPN-en må også legge til dedikerte IP-er til sin funksjonsliste, spesielt med tanke på at VoD-er i dag blir stadig smartere. TigerVPN klarte bare å fjerne blokkeringen av Netflix etter å ha testet flere amerikanske servere. Statiske IP-adresser gjør livet enklere for både leverandører og kunder!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me