TigerVPN-anmeldelse 2019 – En kraftig VPN, der har brug for et lille skub!

Etableret i 2011, TigerVPN er en Slovakisk-baseret udbyder af sikre private netværkstjenester. Det ejes af ‘Tiger at Work’ - en teknologisk virksomhed, der fokuserer på at levere globale løsninger til at tilbyde komplet internet anonymitet og privatliv, samtidig med at man omgår geografiske begrænsninger.

TigerVPN anmeldelse

Tjenesten har vundet masser af hype i de sidste par år, hvilket giver brugerne et enormt netværk af servervalg sammen med kryptering af militær kvalitet. TigerVPN donerer endda 2% af sit overskud til NGO'er til dyrepleje. De hjælper med at betale for adoptionsannoncer, husly og finansierer steriliseringsprogrammer.

Dette gør TigerVPN måske til den eneste VPN på markedet, der støtter en god sag. Derfor, hvis du elsker dyr eller er på udkig efter en socialt bevidst udbyder, er du heldig! For mere information om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du læse denne dybdegående TigerVPN-anmeldelse fra BestVPN.co!

Fordele Ulemper
1. Nul logfiler

2. Live Chat Support

3. En aktiv tilstedeværelse på sociale medier

4. Accepterer Bitcoin-betalinger

5.       Understøtter alle populære platforme

1. Ekstra omkostninger til samtidige enheder

2. Minimal refundsgaranti

3. Dyrt månedlig plan

4. Inkonsekvente hastigheder

TigerVPN-prisanmeldelse

Vores TigerVPN-gennemgang opdager, at udbyderen tilbyder tre forskellige planer til sine kunder. Hvis du vælger Zen Tiger, bliver du nødt til at betale en høj pris på $ 11.99.

Dette er næsten ved at nå prisfastsættelsen fra branchens leder “ExpressVPN”, men for mindre funktioner. For eksempel kan brugere kun oprette samtidige forbindelser på to enheder.

Udbyderen har bestemt brug for at forbedre sin månedlige prisfastsættelse og øge sin multi-logins, hvis den ønsker at tiltrække flere kunder. Naturligvis kan du vælge en bedre aftale ved at gå efter en plan med en længere varighed. Hvis du går efter Hero Tiger (12-måneders abonnement), får du 58% rabat.

Dette betyder, at du betaler $ 79.99 for 1-års adgang til VPN. Du får også gratis konti til StickyPassword Premium og Shimo VPN Manager, mens du også modtager support til fem enheder samtidigt.

For den bedste værdi kan brugerne dog overveje at gå til det 3-årige abonnement. Det giver dig en massiv rabat på 77%! Derfor behøver du kun betale $ 99 for hver 36-måneders periode. Dette lyder måske dyrt for mange, men er faktisk et godt tilbud i 3 år!

TigerVPN-prisanmeldelse

Gratis StickyPassword Premium-abonnement

Når de abonnerer på 12-månedersplanen, får kunderne et gratis abonnement på StickyPassword Premium.

Som navnet antyder er dette værktøj en sikker adgangskodemanager. Selvom dette virkelig er en dejlig ekstra funktion, har du snesevis af gratis adgangskodeadministratorer som Firefox’s indbygget værktøj eller KeePass.

Shimo VPN Manager

I lighed med StickyPassword-softwaren giver TigerVPN også årlige abonnenter en gratis konto for Shimo VPN Manager.

Denne applikation er en VPN-klient til Mac OS. Mens tjenesten allerede tilbyder en dedikeret app til Mac-brugere, gør denne app det lettere at håndtere flere VPN-netværk på samme tid.

TigerVPN Gratis prøveversion

TigerVPN tilbyder ikke en gratis prøveversion til kunder. Du kan dog udnytte en 7-dages refusion / pengene tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds med VPN, kan du annullere din konto og benytte refusionen.

De penge, du modtager, kommer fra den samme betalingsmetode, som du brugte oprindeligt. Hvis du ikke kan annullere inden for syv dage, modtager du ikke nogen refusion.

TigerVPN livstidsanmeldelse

Selve tjenesten tilbyder ikke sine abonnementsplaner for en lang levetid til sine kunder. Dog fandt vi tilfældigvis en bemærkelsesværdig aftale med XDA-udviklere.

Denne aftale giver dig mulighed for at få levetid adgang til TigerVPN-tjenester til fantastiske $ 25,99! Sammenlignet med den oprindelige pris på $ 780, kommer du til at udnytte fantastiske 95% rabat. Hvad ellers kunne du bede om?

Tilmeldingsprocessen

TigerVPN har en meget enkel og ligetil tilmeldingsproces. Klik på “prisfastsættelse” fanen, der findes øverst på siden. Webstedet omdirigerer dig til ordresiden. Her skal du vælge en plan, der bedst passer til dine behov og krav.

TigerVPN livstidsanmeldelse

Du har tre tilgængelige muligheder: 1-måneders, 12-måneders og 3-årige periode. Vælg dit valg og rul ned for at vælge din betalingsmetode. Du har masser af muligheder for at betale for abonnementet. Vælg en der fungerer for dig og ikke ofrer på dit privatliv.

tigervpn gratis prøveversion

I dette eksempel bruger vi kreditkortindstillingen. For afsnittet med betalingsoplysninger skal du indtaste navnet på kortet, nummeret, udløbsdatoen og din sikkerhedskode. Vælg den valuta, du vil betale i, dvs. EUR, USD eller GBP. Når det er gjort, skal du klikke på “Betal nu” mulighed for at afslutte kassen.

tigervpn login tilmelding

Når webstedet har behandlet betalingen, vil du modtage en registrerings-e-mail fra TigerVPN. Du vil også modtage downloadlink til VPN-klienter på forskellige platforme / operativsystem. Download og installer den relevante. Indtast din e-mail og adgangskode. Vælg en server, og klik på forbindelsesknappen!

Accepterede betalingsmetoder

Vores TigerVPN-gennemgang afslører, at udbyderen tilbyder begrænsede betalingssteder for at abonnere på en plan. Kunder kan kun betale via kreditkort som Visa og MasterCard, e-tegnebøger som PayPal og Bitcoin og direkte overførsler via Paymentwall, der inkluderer Mobiamo og Mint.

Du kan endda tilmelde dig tjenesten ved hjælp af en licenskode. Indtast blot en e-mail-adresse og adgangskode, derefter licenskoden på “Bestille” side. Afkryds “Jeg giver mit samtykke og accepterer TigerVPN’s GDPR privatlivspolitik og vilkår og betingelser” mulighed og hit “Indløs”!

tigervpn betalingsmetoder

TigerVPN-servere anmeldelse

I henhold til vores TigerVPN-gennemgang har tjenesten en god nok samling af tilgængelige servere. Du kan frit spille spil med lav latenstid, downloade HD-film og se UHD-streams. Alle servere tilbyder bemærkelsesværdig sikkerhed, hastigheder og anonymitet til kunderne.

Kunderne har typisk mulighed for at oprette forbindelse til 300 servere i 63 placeringer i 43 lande. Mens disse numre er mindre end PureVPN-servere, der tilbyder 300.000+ IP'er og 2000+ servere og Surfshark VPN, der tilbyder 800+ servere. Udbyderen dækker med hensyn til privatliv og opblokering.

Det eneste negative punkt om TigerVPN er, at det reserverer 30% af den samlede båndbredde. Dette betyder, at deres servere automatisk tildeler båndbredde og ressourcer. For detaljer om serverindstillinger, se på denne detaljerede tabel nedenfor, der fremhæver de tilgængelige placeringer til forbindelse:

Europa Asien Nordamerika Sydamerika Afrika Oceanien
- Kiev

- Sofia

- Zürich

- Paris

- Oslo

- Milan

- Madrid

- London

- Lissabon

- Warszawa

- Wien

- Prag

- Dublin

- München

- Moskva

- Köln

- Frankfurt

- Palermo

- Ljubljana

- Budapest

- Klagenfurt

- Stockholm

- Manchester

- København

- Amsterdam

- Luxembourg

- Tokyo

- Taipei

- Seoul

- Osaka

- Hong Kong

- Hanoi

- Dubai

- Delhi

- Jakarta

- Istanbul

- Ankara

- Mumbai

- Bangkok

- Singapore

- Miami

- Denver

- Chicago

- Seattle

- Atlanta

- Toronto

- New York

- Montreal

- Vancouver

- Mexico City

- Los Angeles

- Washington DC.

- Sao Paulo

- Santiago

- Buenos Aires

- Rio de Janeiro

- Johannesburg - Sydney

Privatliv og sikkerhed

TigerVPN har en verificeret fysisk placering i Karadzicova 8A, 821 08 Bratislava, Slovakiet. Dette sikrer, at de ikke er en skyggefuld tjeneste, der prøver at stjæle dine penge eller snyder dig til at afsløre dine oplysninger. VPN oplyser, at meget dygtige ingeniører har skrevet hele koden.

Dette garanterer, at der ikke er nogen chance for, at din internetaktivitet kan spores til nogen enhed. For yderligere sikkerhed nævner TigerVPN også, at det er PCI-niveau 1-kompatibelt. Dette betyder, at alle brugerdata (brugernavne, adgangskoder og betalingsoplysninger) gemmes i en ekstremt sikker hardwarefacilitet.

TigerVPN-protokoller anmeldelse

Udbyderen understøtter alle populære protokoller til at garantere en stærk og sikker forbindelse. Du har PPTP, L2TP / IPSec og OpenVPN (TCP og UDP) protokoller tilgængelige.

Ved at bruge de tilgængelige installationsguider kan du endda konfigurere manuelle L2TP- og PPTP-forbindelser på din Windows-desktop eller Android-telefon.

Den bedste del af alt: TigerVPN går ikke på kompromis med brugernes sikkerhed og privatliv. Den bruger de højeste militære klasse AES-256-CBC krypteringscifre med 2048-bit RSA til nøgleudveksling.

Dette garanterer, at tredjeparts tjenester og statslige agenturer ikke kan spionere på din internetaktivitet, hvilket kan sætte dig fast under omstændigheder, hvor du ulovligt downloader torrents.

TigerVPN Torrenting / P2P Review

Vores TigerVPN-gennemgang opdager, at udbyderen faktisk understøtter P2P / Torrenting. Dette betyder, at brugere fra hele verden kan nyde ubegrænset fildeling og download. Da VPN imidlertid begrænser båndbredden, modtager du muligvis ikke nødvendigvis høje hastigheder.

Ikke desto mindre kan du føle dig sikker på, at tjenesten blokerer for omgå firewalls og sikrer, at din torrenting-aktivitet forbliver privat.

Er TigerVPN sikkert?

Under vores TigerVPN-gennemgang har vi omhyggeligt inspiceret siden om privatlivspolitik for at finde ud af, om tjenesten logger brugeraktiviteter eller ej. Til vores tilfredshed kontrollerer udbyderen faktisk alle de rigtige bokse for at garantere privatliv og anonymitet. VPN logger ikke trafikdata eller browseaktivitet.

De eneste oplysninger, den registrerer, er din e-mail-adresse og betalingsoplysninger, som begge er gemt i en meget sikker hardwarefacilitet. Dog forbeholder TigerVPN sig retten til at undersøge sager, hvis en bruger ikke overholder brugsbetingelserne eller tjenesten får lovlige problemer.

VPN selv frigiver ikke nogen information til juridiske myndigheder, men analyserer kun situationen for at forhindre forkert materiale overført over tjenesten og / eller til din computerenhed. Indtil videre har der ikke været nogen tilfælde, hvor TigerVPN forrådte sine kunders tillid!

TigerVPN Netflix anmeldelse

Du kan nemt bruge TigerVPN til at oprette forbindelse til en amerikansk server og nyde den amerikanske version af Netflix. Den bedste VPN til netflix tilbyder flere placeringer i USA, så du kan nyde den største og mest populære samling af tv-shows og film.

Efter forbuddet mod VPN'er er udbyderen en af ​​de få tjenester, der giver dig ubegrænset adgang til VoD-tjenesten, på trods af at han ikke tilbyder dedikerede IP'er til brugere.

TigerVPN Support Review

Vores TigerVPN-gennemgang viser, at tjenesten har en meget aktiv og hjælpsom supportafdeling. Når du klikker på “Hjælp” fanen, vil webstedet omdirigere dig til en navigationslinje. Her kan du søge om ethvert problem, du måtte støde på med VPN og modtage en passende løsning inden for få sekunder!

tigervpn support gennemgang

Hvis du ruller ned på siden, vil du bemærke tre muligheder til at modtage hjælp. Hvis du lige er kommet i gang med VPN, skal du klikke på “Generelle spørgsmål” og lære, hvordan du bruger alle funktioner i privatlivets værktøj. For at opsætte TigerVPN skal du gå mod “Vejledninger til manuel opsætning (ingen apps)”

tigervpn installationsvejledninger

Hvis du ikke kan finde en passende løsning på dit problem der, skal du klikke på “Fejlfinding” mulighed. Webstedet vil omdirigere dig til en side fyldt med installationsvejledninger og artikler til fejlfinding af almindelige problemer for at blive en TigerVPN-guru. Du kan endda bidrage til siden for at hjælpe andre!

tigervpn installationsvejledninger

Hvis du har brug for at kontakte supportteamet direkte, skal du få adgang til deres live chat. Klik blot på det blå og hvide ikon i nederste højre hjørne af siden. Hvis en supportrepræsentant er aktiv, kan du præsentere din forespørgsel for at modtage support. Hvis ikke, skal du efterlade din e-mail og info om de problemer, du oplever. Supportteamet vender tilbage til dig inden for et passende svar inden for 5 timer eller mindre.

tigervpn live chat

Hvis alle ovennævnte muligheder ikke fungerer med at få den rigtige assistance, har TigerVPN også en meget aktiv tilstedeværelse på sociale medier for sine kunder. For yderligere support kan du besøge udbyderne Facebook, Twitter, Google+ og YouTube håndtag. De er ganske lydhøre på platforme på sociale medier!

tigervpn social

TigerVPN Apps-kompatibilitet

Vores TigerVPN-gennemgang afslører, at tjenesten er kompatibel med næsten alle operativsystemer og enheder. Du har dedikerede apps tilgængelige til Windows-, Mac OS-, iOS- og Android-enheder. På samme tid har du manuelle opsætningsguider til rådighed til brug af VPN på Raspberry Pi og Linux.

Du kan endda bruge VPN på dd-wrt / tomat firmware understøttede routere eller enheder som Chromecast, Apple TV og Roku, hvilket er mildest sagt bemærkelsesværdigt!

TigerVPN Download

Hvis du vil installere den relevante app, skal du blot besøge “Hent” side. Webstedet registrerer automatisk, hvilket operativsystem / enhed du bruger. Inden for sekunder begynder appen at downloade selv. Efter afslutningen skal du blot installere filen for at nyde at bruge TigerVPN.

Ved manuelle downloads kan brugerne overveje at gå til deres dedikerede Google Play- eller iTunes-butikker, hvis du bruger en smartphone!

TigerVPN Download

TigerVPN Reddit anmeldelse

TigerVPN kan prale med en ganske aktiv tilstedeværelse online. I modsætning til andre bedste vpn reddit-tjenester, der simpelthen opretter en SaaS-skabelon og glemmer regelmæssigt at opdatere deres websted eller udføre en hvilken som helst SM-aktivitet, deltager tjenesten entusiastisk på sociale medies websteder / fora.

Det har endda sin egen Reddit-side, som hjælper kunder med forskellige problemer. TigerVPN-brugere deltager også meget med at løse nye medlemsproblemer.

TigerVPN Reddit anmeldelse

VPN Ubegrænset vs. TigerVPN

Funktioner VPN Ubegrænset TigerVPN
Prissætning (årligt) $ 39,99 $ 79,99
Lande 70 43
Servere 1200 300
protokoller OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Kryptering 128-bit Blowfish og AES-256 AES-256-CBC militær kvalitet
Logs Ja Ingen
Torrents & P2P tilladt Ja Ja
Baseret i USA (Five Eyes Alliance) Slovakiet (sikker placering)
Proxy-servere Ja Ja
Samtidige brugere 5+ 5 (Hero Tiger Plan)
Tilføjede funktioner Ingen Shimo VPN Manager

StickyPassword Premium

Endelig dom

TigerVPN er et godt valg for de brugere, der ønsker at udnytte en god samling af servere sammen med yderligere funktioner, som Shimo VPN Manager og StickyPassword Premium. VPN's sikkerhed og privatlivets fred er fremragende. Det eneste problem er dens ekstremt høje priser.

Fordele

 1. Baseret i Slovakiet
 2. Support til live chat
 3. Nul logsudbyder
 4. Aktiv tilstedeværelse af sociale medier
 5. 7 dage pengene tilbage garanti
 6. Dedikerede apps til alle platforme
 7. AES-256-CBC kryptering af militær kvalitet
 8. Understøtter anonyme betalinger (Bitcoin)

Ulemper

 1. Ingen gratis prøveversion tilgængelig til test
 2. En samlet dyr VPN-service
 3. Forbedring nødvendig til P2P / fildeling
 4. Inkonsekvente hastigheder og 30% båndbredde-reservation

Surfshark, NordVPN og PureVPN - skønt mere fremtrædende navne praler med billigste VPN-priser. Samtidig tilbyder de mange avancerede funktioner. TigerVPN har potentialet til at vokse som leder på markedet, men det er nødvendigt at skubbe i den rigtige retning. De skal forbedre deres servertilgængelighed (tilføje flere placeringer og lande) og hastigheder.

VPN skal også tilføje dedikerede IP'er til deres funktionsliste, især i betragtning af at VoD'er i dag bliver mere kloge. TigerVPN kunne kun fjerne blokering af Netflix efter test af flere amerikanske servere. Statiske IP-adresser gør livet lettere for både udbydere og kunder!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me