StrongVPN sikkerhetsoversikt

Jurisdiksjon Lake Tahoe
Pris 10
servere 950+
Tømmerstokker Nei
kryptering AES-256
Fjern blokkering av Netflix Ja
torren Ja
Jobber i Kina Ja
anbefalt  Ja
nettsted https://www.strongvpn.com/
kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, FireTV

Ved første øyekast virket StrongVPN som en ganske ny tjeneste for meg. Men det overrasket meg uten noen ende at de er i bransjen siden 2005! At’er enda eldre enn noen av de mest populære tjenestene der ute! Så hvorfor har ikke’t StrongVPN ble tatt av, til tross for så mange års erfaring på området?

Vel, ved å sile gjennom tidligere anmeldelser, fikk jeg vite at denne tjenesten var alvorlig ubrukelig for et par år tilbake. Dette kan forklare uklarheten de befinner seg i.

Men hva nå? Har de blitt bedre og er verdige å bli betegnet som beste VPN?

Jeg gjør n’vet ikke!

Og det’nettopp derfor jeg’Jeg skal gjennomføre en omfattende StrongVPN-gjennomgang for å finne ut hva den nåværende ytelsen er og hvor står den som en tjeneste i bransjen. Jeg’Du kan også berøre forskjellige fasetter av tjenesten, inkludert hastigheter, avblokkering av Netflix, priser og mer.

Er dette virkelig en “Sterk” VPN? la’s finne det ut!

For at en VPN skal være akseptabel, må den være helt sikker for at brukeren kan stole på privatlivet sitt. Andre faktorer veier også inn, men sikkerhet er nummer 1-funksjonen som brukere vil at VPN-er skal levere.

Vel, en VPN-sikkerhetsbastion har fire viktige elementer, dvs. krypteringsnivå, protokollstøtte, loggpolitikk og jurisdiksjon.

Gjennomgang av krypteringsnivå

StrongVPN scorer full karakter for å tilby kryptering av militær klasse AES-256, som er samme krypteringsnivå som CIA også sikrer sine sensitive filer.

Men jeg er ikke overrasket over så mye og sånt’fordi AE-256-kryptering er blitt, som normen i bransjen for tiden, og selv de mindre leverandørene tilbyr det.

Hvis leverandøren ikke gjorde det’t tilby det, bare da hadde det vært nyheter, men når det faktisk tilbyr det, så er det ingenting å pirke over som det’er en må-ha-funksjon for en god nok VPN-tjeneste.

Protokollstøttegjennomgang

Nå for protokollstøtte, tilbyr StrongVPN deg muligheten til å velge mellom protokoller som OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 & til og med SSTP.

OpenVPN er det sikreste av dette partiet siden det aldri har blitt kompromittert før nå, så jeg anbefaler alle brukere som ikke’t endre denne protokollen med mindre du har hastighetene som er helt utførbare.

Gjennomgang av loggingspolicy

Så langt loggingspolitikken går, fant jeg StrongVPN svært pålitelig. Ja, de samler inn en slags personlig informasjon som navnet og e-postadressen din, men de gjør det ikke’t samle nettleserhistorikken, tidsstemplene for tilkoblingen eller noe relatert til dataene som genereres av forbindelsen din, som er prisverdig.

Ja, det er bedre politikker i bransjen enn dette som MullvadVPN’s, som bare genererer et kontonummer uten e-post eller passord, men likevel StrongVPN’personvernreglene kan anses som sterke nok til å ikke kompromittere personvernet ditt definitivt.

DNS-lekkasjebeskyttelse

Og så langt som sikkerheten til StrongVPN’s servernettverk går, ble jeg igjen mektig imponert fordi det ikke var noen DNS-lekkasjer og det var heller ingen WebRTC-lekkasjer!

Disse to lekkasjene oppstår når en leverandør’s serverinfrastruktur er ikke opp til merket når det gjelder å beskytte din virkelige IP fra å bli gitt bort.

For en lekmann er disse to problemene smutthull som datatyver, hackere og snoopere kan utnytte for å komme til din virkelige IP og beliggenhet. Så det er viktig at en VPN kan beskytte mot slike problemer.

Og det er akkurat dette StrongVPN tilbyr, beskyttelse mot slike lekkasjer.

Drift av jurisdiksjon gjennomgang

Lake Tahoe, USA.

Det er her StrongVPN har hovedkontor.

Er dette et godt poeng, absolutt ikke!

Og det’fordi USA er et av de verste stedene for en VPN å være basert på takket være landet’s undergravende og regressive lagring av data. Landet er også medlem av datadeling-allianser som 14 Eyes Group, noe som gjør det enda verre.

I følge vår studie om personvern i data i forskjellige jurisdiksjoner rundt om i verden, gjør ikke USA det’Det virker som et veldig godt valg for en VPN å sette opp base i, så til tross for alle gode sikkerhetsdyder av tjenesten som kryptering på toppnivå, OpenVPN-protokollstøtte og en godt avrundet loggpolicy, gjør StrongVPN fortsatt ikke’t rangerer som en svært sikker VPN.

Amerikanske myndigheter kan komme og banke på døra deres og lete etter brukerdata, som virkelig er en stor trussel mot brukernes personvern, noe som tvinger meg til å markere StrongVPN betydelig.

App File Check

Det siste jeg trengte for å sjekke så langt som StrongVPN’Sikkerheten er bekymret er hvor trygge appene deres er for ditt system. Inneholder de skadelig programvare eller er de rene nok til å brukes med tillit?

Jeg kjørte en test på VirusTotal for Windows-appen deres, og her er resultatene fra den:

En motor oppdaget!

StrongVPN’s Windows-app er ikke trygt for deg å bruke på systemet ditt, da det har store sjanser for å infisere den og påvirke ytelsen, eller til og med kompromittere sensitive data. Et annet poeng som ødelegger den ellers ganske så gode nok tjenesten.

StrongVPN-serveranmeldelse

Blir veldig typisk for VPN-er å tilby et flertall av serverne sine i Nord-Amerika, Europa og noen av dem i Fjernøsten, mens jeg ignorerer resten av verden. StrongVPN gjør det ikke’t skiller seg fra en hvilken som helst konto fra den antagelsen for øyeblikket.

Servertallet er bra, 650+ servere for å være nøyaktige, men likevel gjør det at den eier en medium infrastruktur for servere. De større VPN-ene har vanligvis 2000 servere i gjennomsnitt som PureVPN og ExpressVPN.

Dette servernettverket er spredt over 26 land over hele verden for å være nøyaktig, noe som ikke er mye, men jeg kan overse den skjeve serveren spredt hvis ytelsen er opp til merket.

StrongVPN gjør det heller ikke’t legge til nyere servere som for ofte, så hvis du går etter det, ikke gjør det’t forventer en drastisk forbedring av stedene du har tilgang til å koble servere på.

Serverens spredning er heller ikke så bra, da StrongVPN, som alle andre VPN, fokuserer på bare å tilby serverdekning til nordamerikanske og europeiske regioner, med praktisk talt null servere utenfor det området. For brukere som ikke gjør det’Hvis jeg ikke bor i disse regionene, ville StrongVPN være ganske treg med tanke på det faktum at en forbindelse måtte reise en god del avstand for å lande opp på en viss server.

Så, i enkle ord, StrongVPN’s servernettverk vil ha en veldig begrenset appell med mindre det enten diversifiserer sin nåværende serverspredning for å omfatte andre regioner i verden, eller den legger til flere servere i disse områdene i tillegg til de som allerede finnes.

StrongVPN-hastighetsgjennomgang

Alle VPN-er forårsaker en betydelig hastighetstap og det’er forståelig med tanke på all belastningen som sikkerhetsfunksjonaliteter som kryptering og protokollbasert tunneling. Selv hastighetstapet bør holdes på et minimum, ellers vil brukeren ha en patetisk opplevelse, og her ligger StrongVPN’s største feil!

StrongVPN’s hastigheter er ikke noe å skrive hjem om i det hele tatt. Selv når jeg byttet 5 forskjellige servere, kunne jeg ikke’Jeg får mer enn 40% av den faktiske hastigheten på internettforbindelsen min. Noen servere gjorde det ikke’Selv går de ikke så langt, ettersom de knapt registrerte seg for hastighetstestene.

Jeg bruker en 50 Mbps tilkobling for testing, så gjennomsnittlig nedlastingshastighet etter tilkobling av de fleste gode VPN-er er rundt 35-40 Mbps-merket. Jeg snakker ikke raskt her, jeg snakker om gjennomsnittlig her, men ta en titt på hastighetene jeg fikk med StrongVPN da jeg koblet til New York Servers, som var den raskeste blant de jeg testet:

  1. Last ned hastigheter: 16,82 Mbps
  2. Last opp hastigheter: 6,76 Mbps
  3. Ping: 93ms

At’er et hastighetstap på nesten 70% i nedlastingshastigheter og enda mer demoraliserende 85% i opplastningshastigheter. Det er bare ikke godt nok til å brukes til noe, enten det er streaming, torrenting eller bare surfer.

StrongVPN må løse dette problemet på alvor, ellers vil det alltid være en tjeneste som ingen anbefaler til andre.

StrongVPN Netflix gjennomgang

Det samme gjør at serverne deres blokkerer Netflix US?

Et stort ja og overraskende også!

Jeg var ikke’Jeg forventer ikke alvorlig at StrongVPN av alle VPN-ene vil fjerne blokkeringen av dette Holy Grail-streaming-nettstedet!

Siden Netflix’VPN-forbudet trådte i kraft, selv de største tjenestene har ikke klart å overvinne det og det’fordi VPN-forbudet ikke er din gjennomsnittlige geobegrensning. Den’er et sofistikert og brutalt system som chucks ut enhver forbindelse som anses for å være dirigert gjennom en VPN-aktiveringsforbindelse.

Så å fjerne blokkering av Netflix US gjennom denne tjenesten kom som en av de beste funksjonene i denne tjenesten.

Synd at hastighetene deres bare ikke er gode nok til å støtte HD-streaming, og tvinger meg til å overse evnen til å fjerne blokkeringen av selve nettstedet, fordi hvis hastighetene ikke er gode, hva vil du gjøre selv når du fjerner blokkeringen av nettstedet?

StrongVPN Torrenting Review

Torrenting kan ikke gjøres uten VPN i disse dager, da det kan være ensbetydende med å begå en utrolig dum handling som får deg til å få konsekvenser som heftige bøter eller til og med fengsel.

Alle vet at det meste av materialet som er tilgjengelig på Torrenting-nettsteder er av tvilsom bakgrunn og ikke støttes offisielt med et copyrightdekning, så hvis du laster ned noe derfra, er sjansen stor for at copyright-troll kan spore IP-adressen din ned og sende deg et juridisk varsel.

For å forhindre dette kommer VPN-er nyttige, men bare de som tilbyr fantastisk sikkerhet og topphastigheter.

StrongVPN tillater Torrenting på sine servere, og sikkerheten er sterk nok til å skjule din IP fra copyright-troll, men leverandøren’s Achilles hæl, dvs. hastigheter kan være en stor downer for begeistrende for entusiastiske, da nedlastinger kan være ekstremt treg den gangen.

Så jeg vant’t anbefaler deg å gå for StrongVPN hvis du vil ha en VPN for Torrenting siden den foreløpig ikke kan tilby den typen hastigheter som er nødvendige for tunge Torrenting-aktiviteter som å laste ned filmer eller store programvarefiler blant andre..

StrongVPN-prisanmeldelse

Prising er ofte ikke noe problem med brukere når det kommer til VPN hvis ytelsen de får ut av tjenesten er sterk nok til å rettferdiggjøre prislappene. ExpressVPN har styrt roost i VPN-domenet til tross for at de er priset dobbelt så høyt som lignende tjenester, bare på grunn av den utrolige påliteligheten og kraftfulle ytelsen det tilbyr.

Men når du ikke gjør det’Hvis du har varene til å sikkerhetskopiere tjenesten din, er høye prislapper ikke en god idé i det hele tatt.

StrongVPN er en lignende sak.

Den tilbyr bare to typer prisplaner:

  1. Månedlig: $ 10 / måned
  2. Årlig: $ 5,83 / måned ($ 69,99 fakturert en gang)

Månedsprisene er ublu, men det kan overses, siden de fleste tilbydere har dyre korttidsplaner for å drive brukeren til å kjøpe langtidsabonnement.

Årsplanen som er priset til nesten $ 70 er imidlertid minst 40% overpriset da det er tilbydere som tilbyr utrolig bedre ytelse og flere funksjoner enn StrongVPN og fremdeles kommer til en lavere pris for f.eks. Surfshark.

StrongVPN trenger å senke prislappene sine med tanke på at hastighetene ikke er så gode, og at det fremdeles mangler mange funksjoner som DoubleVPN eller SplitTunnelling som andre leverandører tilbyr.

StrongVPN betalingsmetode og gratis prøveversjon

Du kan betale for StrongVPN’prisfastsettelsesplaner via tre forskjellige betalingsmetoder:

  1. Kreditt- / debetkort
  2. Paypal
  3. Alipay

Disse metodene er blant de mer populære betalingsmetodene der ute, slik at de fleste brukere ikke har noen problemer med å betale for noen av StrongVPN’abonnementsplaner.

Det eneste som mangler her er at leverandøren ikke gjør det’kan ikke tilby en cryptocurrency-basert betalingsmetode, som bør være der i alle VPN-er, ettersom den tillater brukeren å betale anonymt, og dermed gi den muligheten til å beholde sin valgfrihet med hensyn til om den trenger å dele sine betalingsdetaljer eller ikke.

Du får også en 30 dagers refusjonsperiode hvor du kan kontakte chat-supporten deres og be om pengene dine tilbake. Det er ikke festet noen bakstrenger eller skjulte forhold, så tilbudet er gyldig.

StrongVPN-klientappanmeldelse

StrongVPN kan nå skryte av et bredt repertoar av VPN-klienter inkludert de for Windows, Mac, Android og iOS. Men hva var mer overraskende? Jeg var ikke’forventer ikke at denne leverandøren vil tilby en dedikert app for Firestick! Men det tilbyr en! Og par det med StrongVPN’muligheten til å fjerne blokkering av Netflix fra en amerikansk server og deg’Vi har fått en god nok VPN for streaming.

Tilbyderen kom under mye kritikk i den siste tiden for sine klumpete apper som minner om programvare fra begynnelsen av 2000-tallet, men etter opprustingen og oppgraderingene, StrongVPN’s app repository kan anses å være der oppe med noen av de mer bedre klientene apps av kjente leverandører der ute.

Det er fortsatt en lang vei å gå for denne leverandøren som den’Appene er fremdeles ikke så enkle å bruke som de som tilbys av toppleverandører som ExpressVPN, men hvis du ser på nullnedetid eller krasjproblemer som jeg la merke til i testfasen, fortjener StrongVPN virkelig klapp på baksiden for å ha satt inn en så enorm innsats for å gjøre appene sine så brukbare som mulig.

StrongVPN tilbyr også medfødt routerstøtte, og du kan til og med sette opp leverandøren manuelt gjennom de omfattende installasjonsguidene den tilbyr for plattformer som Linux og Ubuntu.

StrongVPN Support Review

Tilbyderen la nylig til et chatstøttevindu og gikk videre fra det daterte, e-postbaserte støttesystemet.

Kunden utfører ikke’t la frem hermetiske svar og faktisk snakke med deg som ekte støtte execs burde. Jeg sendte dem et sammensatt spørsmål, og svaret deres var raskt og tydelig nok.

På den annen side har StrongVPN et veldig bra supportlager hvor du kan få tilgang til alle slags konfigurasjons- og feilsøkingsveiledninger.

Konklusjon

Til tross for at de har brakt mange forskjellige, prisverdige forbedringer av tjenesten deres, trenger StrongVPN fortsatt å plugge mange hull og forbehold før det kan anbefales av meg til andre brukere. Noen av de største problemstillingene som trenger akutt oppmerksomhet inkluderer patetiske hastigheter, usikker jurisdiksjon, høye abonnementsplaner blant andre.

Hvis StrongVPN løser disse problemene og utfører tjenesten’påliteligheten stemmer overens med bransjen’krav, har leverandøren potensial til å bli regnet som de beste i bransjen, men foreløpig må du lete et annet sted hvis du er ute etter den beste VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Opera VPN Rask gjennomgang