StrongVPN sikkerhedsoversigt

Jurisdiktion Lake Tahoe
Pris 10
Servere 950+
Logs Ingen
Kryptering AES-256
Fjern blokering af Netflix Ja
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ja
Anbefalede  Ja
Internet side https://www.strongvpn.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, FireTV

Ved første øjekast virkede StrongVPN som en ret ny tjeneste for mig. Men det overraskede mig overhovedet ikke, at de er i branchen siden 2005! At’er endnu ældre end nogle af de mest populære tjenester derude! Så hvorfor har det ikke’t StrongVPN startede på trods af så mange års erfaring på området?

Ved at søge gennem tidligere anmeldelser fik jeg at vide, at denne service var alvorligt ubrugelig et par år tilbage. Dette forklarer muligvis den uklarhed, de befinder sig i.

Men hvad nu? Har de forbedret sig og er værdige til at blive betegnet som den bedste VPN?

Jeg don’ved det ikke!

Og det’nøjagtigt hvorfor jeg’Jeg gennemfører en omfattende StrongVPN-gennemgang for at finde ud af, hvad den aktuelle præstation er nøjagtigt, og hvor står den som en service i branchen. jeg’Jeg berører også forskellige facetter af dens service, herunder hastigheder, ophævelse af Netflix, prisfastsættelse og mere.

Er dette virkelig en “Stærk” VPN? lade’s finde ud af det!

For at en VPN skal være acceptabel, skal den være helt sikker for brugeren at have tillid til dets privatliv med. Andre faktorer vejer også ind, men sikkerhed er den funktion 1, som brugerne ønsker, at VPN'er skal levere.

Nå, en VPN-sikkerhedsbastion har fire vigtige elementer, dvs. krypteringsniveau, protokollesupport, logningspolitik og jurisdiktion.

Gennemgang af krypteringsniveau

StrongVPN scorer fulde karakterer for at tilbyde AES-256 militær kryptering, hvilket er det samme niveau af kryptering, som CIA også sikrer sine følsomme filer.

Men jeg er ikke overrasket over så meget og det’s fordi AE-256-kryptering er blevet, ligesom normen i branchen i øjeblikket, og selv de mindre udbydere tilbyder det.

Hvis udbyderen ikke gjorde det’t tilbyde det, først da ville det have været nyheder, men når det faktisk tilbyder det, så er det ikke noget at grumle over det’er en must-have-funktion til en god nok VPN-service.

Protokol Support Review

For protokollesupport giver StrongVPN dig nu muligheden for at vælge mellem protokoller som OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 & endda SSTP.

OpenVPN er det mest sikre ud af dette parti, da det aldrig er blevet kompromitteret indtil nu, så jeg anbefaler alle brugere at don’t ændre denne protokol, medmindre du hastighederne er helt ubrugbare.

Logningspolitisk gennemgang

Hvad angår logpolitikken, fandt jeg StrongVPN meget pålidelig. Ja, de indsamler en slags personlige oplysninger som dit navn og din e-mail-adresse, men de gør det ikke’t indsamle din browserhistorik, forbindelsestidsstempler eller noget, der er relateret til de data, der genereres af din forbindelse, hvilket er prisværdigt.

Ja, der er bedre politikker i branchen end dette som MullvadVPN’s, som kun genererer et kontonummer uden e-mail eller adgangskode kræves, men alligevel, StrongVPN’s privatlivspolitik kan betragtes som stærk nok til ikke at kompromittere dit privatliv definitivt.

DNS-lækage beskyttelse

Og hvad angår sikkerheden hos StrongVPN’s servernetværk går, jeg blev igen mægtig imponeret, da der ikke var nogen DNS-lækager, og der var heller ingen WebRTC-lækager!

Disse to lækager opstår, når en udbyder’s serverinfrastruktur er ikke op til mærket med at beskytte din rigtige IP mod at blive givet væk.

For en lægmand er disse to problemer smuthuller, som datatyve, hackere og snoopere kan udnytte for at komme til din rigtige IP og placering. Så det er bydende, at en VPN kan beskytte mod sådanne problemer.

Og det er præcis, hvad StrongVPN tilbyder, beskyttelse mod sådanne lækager.

Drift af jurisdiktion gennemgang

Lake Tahoe, Amerikas Forenede Stater.

Det er her, StrongVPN har hovedkontor.

Er dette et godt punkt, bestemt ikke!

Og det’fordi USA er et af de værste steder for en VPN, der skal baseres i takket være landet’s undergravende og regressive opbevaring af data. Landet er også medlem af datadeling-alliancer som 14 Eyes Group, hvilket gør det endnu værre.

I henhold til vores undersøgelse af databeskyttelse i forskellige jurisdiktioner rundt om i verden gør USA ikke’Det ser ud til at være et meget godt valg for en VPN at installere base i, så trods alle gode sikkerhedsdygter ved tjenesten som kryptering på øverste niveau, OpenVPN-protokolstøtte og en afrundet logningspolitik, gør StrongVPN stadig ikke’t rangerer som en meget sikker VPN.

De amerikanske myndigheder kan komme og banke på deres dør på udkig efter brugerdata, hvilket virkelig er en stor trussel mod brugerens privatliv, hvilket tvinger mig til at markere StrongVPN markant.

App-filkontrol

Den sidste ting, jeg var nødt til at kontrollere så langt som StrongVPN’s sikkerhed er bekymret er, hvor sikre dets apps er for dit system. Indeholder de malware, eller er de rene nok til at blive brugt med tillid?

Jeg kørte en test på VirusTotal for deres Windows-app, og her er resultaterne af det:

En motor fundet!

StrongVPN’s Windows-app er ikke sikker for dig at bruge på dit system, da det har store chancer for at inficere det og påvirke dets ydeevne eller endda gå på kompromis med dine følsomme data. Et andet punkt, der ødelægger den ellers retvise, god nok service.

StrongVPN-serveranmeldelse

Bliv meget typisk for VPN'er at tilbyde et flertal af deres servere i Nordamerika, Europa og nogle af dem i Fjernøsten, mens de ignorerer resten af ​​verden. StrongVPN gør ikke’t adskiller sig fra enhver konto fra den antagelse i øjeblikket.

Dets serverantal er godt, 650+ servere er nøjagtige, men det gør stadig, at det ejer en medium infrastruktur for servere. De større VPN'er har normalt 2000 servere i gennemsnit som PureVPN og ExpressVPN.

Dette servernetværk er spredt over 26 lande verden over for at være præcist, hvilket ikke er meget, men jeg kan overse den skæve server spredning, hvis ydeevnen er op til mærket.

StrongVPN gør heller ikke’t tilføj nyere servere der for ofte, så hvis du går efter det, skal du ikke’t forventer en drastisk forbedring af de placeringer, du har adgang til at forbinde servere på.

Serverspredningen er heller ikke så god, da StrongVPN, som enhver anden VPN, fokuserer på blot at tilbyde serverdækning til nordamerikanske og europæiske regioner med næsten nul servere uden for dette område. For brugere, der don’Hvis jeg bor i disse regioner, ville StrongVPN være temmelig langsom i betragtning af det faktum, at en forbindelse skulle rejse en vis afstand for at lande op på en bestemt server.

Så med enkle ord StrongVPN’s servernetværk vil have en meget begrænset appel, medmindre det enten diversificerer sin nuværende serverspredning for at omfatte andre regioner i verden, eller det tilføjer flere servere i disse områder ud over dem, der allerede findes.

StrongVPN-hastighedsanmeldelse

Alle VPN'er forårsager en mærkbar mængde hastighedstab og det’er forståeligt i betragtning af al den belastning, som sikkerhedsfunktionaliteter, såsom kryptering og protokolbaseret tunneling. Men selv hastighedstabet bør holdes på et minimum, eller brugeren får en patetisk oplevelse, og her ligger StrongVPN’s største fejl!

StrongVPN’s hastigheder er overhovedet intet at skrive hjem om. Selv når jeg skiftede 5 forskellige servere, kunne jeg ikke’t får mere end 40% af den faktiske hastighed på min internetforbindelse. Nogle servere gjorde det ikke’t går endda så langt, da de næppe registrerede sig på hastighedstestene.

Jeg bruger en 50 Mbps forbindelse til test, så den gennemsnitlige downloadhastighed efter tilslutning af de fleste gode VPN'er er omkring 35-40Mbps mærket. Jeg taler ikke hurtigt her, jeg taler om gennemsnittet her, men se på de hastigheder, jeg fik med StrongVPN, da jeg sluttede til dets New York-servere, som var den hurtigste blandt dem, jeg testede:

  1. Download hastigheder: 16,82 Mbps
  2. Upload hastigheder: 6,76 Mbps
  3. Ping: 93ms

At’er et hastighedstab på næsten 70% i downloadhastigheder og en endnu mere demoraliserende 85% i uploadhastigheder. Det er bare ikke godt nok til at blive brugt til noget, hvad enten det er streaming, torrenting eller bare browsing.

StrongVPN har brug for alvorligt at løse dette problem, ellers vil det altid være en service, som ingen anbefaler til andre.

StrongVPN Netflix anmeldelse

Det betyder også, at dens servere fjerner blokering af Netflix US?

Et stort ja og overraskende også!

Jeg var ikke’t forventer seriøst, at StrongVPN af alle VPN'er blokerer for dette Holy Grail-streaming-websted!

Siden Netflix’s VPN-forbud trådte i kraft, selv de største tjenester har undladt at overvinde det og det’fordi dette VPN-forbud er ikke din gennemsnitlige geobegrænsning. Det’er et sofistikeret og brutalt system, der chucker ud enhver forbindelse, der anses for at være dirigeret via en VPN-aktiveringsforbindelse.

Så at fjerne blokering af Netflix US gennem denne service kom som en af ​​de bedste funktioner ved denne service.

Synd at deres hastigheder bare ikke er gode nok til at understøtte HD-streaming, hvilket tvinger mig til at overse dens evne til at fjerne blokeringen af ​​selve webstedet, for hvis hastighederne ikke er gode, hvad gør du, selv når du fjerner blokeringen af ​​webstedet?

StrongVPN Torrenting Review

Forvirring kan ikke udføres uden en VPN i disse dage, da det ville være ensbetydende med at begå en utroligt dum handling, der får dig til at få konsekvenser som heftige bøder eller endda fængsel.

Alle ved, at det meste af tilgængeligt materiale på Torrenting-websteder er af tvivlsom baggrund og ikke officielt understøttes med en copyright-dækning, så hvis du downloader noget derfra, er chancerne for, at copyright-trold muligvis sporer din IP-adresse ned og sender dig en juridisk meddelelse.

For at forhindre dette kommer VPN'er godt med, men kun dem, der tilbyder fantastisk sikkerhed og tophastigheder.

StrongVPN tillader Torrenting på sine servere, og dens sikkerhed er stærk nok til at skjule din IP fra copyright-trold, dog udbyderen’s Achilleshæl, dvs. hastigheder kan være en stor downer for spændende entusiaster, da downloads kan være ekstremt langsomme på det tidspunkt.

Så vandt jeg’t anbefaler dig at gå til StrongVPN, hvis du vil have en VPN til Torrenting, da det ikke i øjeblikket kan tilbyde den slags hastigheder, der kræves til kraftige Torrenting-aktiviteter, såsom at downloade film eller store softwarefiler blandt andre.

StrongVPN-prisanmeldelse

Prisfastsættelse er ofte ikke et problem med brugere, når det kommer til VPN, hvis ydeevnen, de får ud af tjenesten, er stærk nok til at retfærdiggøre priskoder. ExpressVPN har styrt roost i VPN-domænet på trods af at det er dobbelt så højt prissat som lignende tjenester, bare på grund af den utrolige pålidelighed og kraftfulde ydeevne, det tilbyder.

Men når du ikke gør det’t har varerne til at sikkerhedskopiere din service, høje prislapper er slet ikke en god ide.

StrongVPN er en lignende sag.

Det tilbyder kun to slags prisplaner:

  1. Månedligt: ​​$ 10 / måned
  2. Årligt: ​​$ 5,83 / måned ($ 69,99 faktureret en gang)

De månedlige priser er ublu, men det kan overses, da de fleste udbydere har dyre korttidsplaner for at få brugeren til at købe langtidsabonnementer.

Den årlige plan, der er priset til næsten $ 70, er dog mindst 40% overpris, da der er udbydere, der tilbyder utroligt bedre ydelse og flere funktioner end StrongVPN og stadig kommer til en lavere pris for f.eks. Surfshark.

StrongVPN er nødt til at sænke sine prismærker i betragtning af, at dets hastigheder ikke er så gode, og det mangler stadig en masse funktioner som DoubleVPN eller SplitTunnelling, som andre udbydere tilbyder.

StrongVPN-betalingsmetode og gratis prøveversion

Du kan betale for StrongVPN’s prisplaner via tre forskellige betalingsmetoder:

  1. Kredit- / betalingskort
  2. Paypal
  3. Alipay

Disse metoder er blandt de mere populære betalingsmetoder derude, så de fleste brugere har ingen problemer med at betale for nogen af ​​StrongVPN’s abonnementsplaner.

Det eneste, der mangler her, er, at udbyderen ikke gør det’t tilbyder en cryptocurrency-baseret betalingsmetode, som skal være der i alle VPN'er, da den giver brugeren mulighed for at betale anonymt, hvorved det giver den mulighed for at bevare sin valgfrihed over for, om den har brug for at dele sine betalingsoplysninger eller ej.

Du får også en 30-dages refusionsperiode, hvor du kan kontakte deres chat-support og bede om dine penge tilbage. Der er ikke knyttet nogen bagerste strenge eller nogen skjulte betingelser, så tilbudet er gyldigt.

StrongVPN-klientappanmeldelse

StrongVPN praler nu af et bredt repertoire af VPN-klienter, inklusive dem til Windows, Mac, Android og iOS. Men hvad var mere overraskende? Jeg var ikke’forventer ikke, at denne udbyder tilbyder en dedikeret app til Firestick! Men det tilbyder en! Og par det med StrongVPN’s evne til at fjerne blokering af Netflix fra en amerikansk server og dig’Vi har fået en god nok VPN til streaming.

Udbyderen kom under meget kritik i den nylige fortid for sine uklare apps, der minder om software fra de tidlige 2000'ere, men efter opdateringen og opgraderingerne, StrongVPN’s app-lager kan anses for at være der oppe med nogle af de mere bedre klient-apps af kendte udbydere derude.

Der er stadig en lang vej at gå for denne udbyder som den’s apps er stadig ikke så enkle at bruge som dem, der tilbydes af topudbydere som ExpressVPN, men hvis du ser på nul nedetid eller nedbrudsproblemer, som jeg bemærkede i testfasen, fortjener StrongVPN virkelig klapp på ryggen for at lægge en sådan enorm indsats for at gøre dets apps så brugbare som muligt.

StrongVPN tilbyder også medfødt router support, og du kan endda konfigurere udbyderen manuelt gennem de omfattende installationsguider, den tilbyder til platforme som Linux og Ubuntu.

StrongVPN Support Review

Udbyderen tilføjede for nylig et chat-supportvindue og gik videre fra sit daterede, e-mail-baserede supportsystem.

Kunde udfører don’t lægge konserverede svar og snak faktisk med dig som rigtig support eksekere burde. Jeg sendte dem et sammensat spørgsmål, og deres svar var hurtigt og klart nok.

På den anden side har StrongVPN et meget godt supportlager, hvor du kan få adgang til alle mulige installations- og fejlfindingsguider.

Konklusion

Trods at bringe mange forskellige, prisværdige forbedringer af deres service ind, er StrongVPN stadig nødt til at tilslutte en masse huller og advarsler, før det kan anbefales af mig til andre brugere. Nogle af de største problemstillinger, der har brug for hurtig opmærksomhed, inkluderer patetiske hastigheder, usikker jurisdiktion, dyre abonnementsplaner blandt andre.

Hvis StrongVPN løser disse problemer og yder service’s pålidelighed svarer til branchens’s krav, udbyderen har potentiale til at blive regnet blandt de bedste i branchen, men indtil videre skal du kigge et andet sted, hvis du leder efter den bedste VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me