Speedify Review

Speedify er ikke en meget gammel tjeneste, i modsætning til et flertal af andre jeg’har gennemgået hidtil på rejsen for at vide mere om de bedste VPN'er i branchen.

Det startede lige tilbage i 2014, hvilket gjorde det til en sammenligning “nybegynder” i branchen.

De kan dog være nye, men de er helt sikkert ambitiøse.

Hvorfor?

De don’t bruge OpenVPN-protokollen, som er branchestandarden. Så hvad bruger de nøjagtigt?

Kanalbinding.

Fremskynde gennemgang

Don’t bekymre dig, hvis du ikke gør det’Jeg ved ikke, hvad det er, da jeg vil dække denne og andre facetter af tjenesten i denne fuldgyldige Speedify VPN-gennemgang, komplet med alle varer og onde ved tjenesten.

Positiverne

Som navnet antyder, har Speedify fokuseret på at gøre dens service så let og så hurtig som det kan for brugerne at drage fordel af.

For at tjene dette formål har udbyderen introduceret mange forskellige funktioner, som du ikke finder masser af i branchen. De er mest fokuseret på sikkerhed, og det er her denne udbyder’det største salgsargument ligger.

Ny protokol og opgraderet kryptering

For det meste vælger VPN-udbydere OpenVPN-protokollen, da den er kendt for at være den mest sikre protokol derude. Crowdsourced, aldrig kendt for at være brudt ind, robust og hurtig, ikke mange har tænkt på at gøre det, men ikke Speedify.

Udbyderen har introduceret sin egen interne udviklede protokol ved navn Channel Bonding, som jeg nævnte i starten af ​​revisionen.

Kanalbinding øger din hastighed og stabilitet ved at give dig mulighed for at bruge flere internetforbindelsespunkter på én gang.

Uanset om det er din Wifi, din mobildataforbindelse eller hvor som helst andet sted der routes til din enhed, denne protokol forbinder det hele og stråler det direkte.

Jeg fandt, at denne funktion tillader mig at fortsætte en download, selv når min Wifi gik ned, da funktionen Channel Bonding skiftede forbindelsen til min mobildataforbindelse.

Yderst imponerende! Hvis det kun er til stabiliserede downloads eller uploads, er denne VPN en af ​​den bedste software, du kan få.

Kommer nu til kryptering.

AES-256-kryptering er normen i disse dage for alle VPN'er og det’s fordi det er uknuselig.

Men stadig tilbyder Speedify en endnu mere avanceret version af denne teknologi, dvs. Cha-Cha 256-kryptering. Det er for teknisk til at forklare forskellen mellem de to, men alligevel betyder stigningen, at denne udbyder har arbejdet hårdt for at bringe det bedste i moderne online sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger til brugere gennem mediet for sin service.

Et stort antal servere

Normalt donerer mindre VPN'er’t tilbyder endda 500 servere. Og det er altid, at hvis du ønsker en stor serverpark, så er du nødt til at se på de øverste VPN-tjenester i branchen med dem som PureVPN-servere med 2000+ servere og

Speedify lader dig ikke gå, da dens allerede har over 1000 servere på 28 forskellige placeringer.

hurtigere servergennemgang

Og dette er ingen almindelige servere, de er speed-servere.

Disse speed-servere er placeret i skyen, og de kombineres med Channel Bonding-funktionen for at sprede al din forbindelsesbelastning for at give dig en mere pålidelig og hurtigere forbindelse.

Det høje antal servere betyder også, at du har masser af valg, når det kommer til at vælge en nærmeste placering, selvom du er på steder som Asien eller Afrika, dvs. de steder, som de fleste VPN'er ikke’t sæt servere ind.

Tor kompatibilitet

Blandt mange internetfortrolighedsværktøjer betragtes Tor meget.

At’s fordi denne browser holder din IP privat ved at dirigere den gennem flere slutpunkter. Men stadig gør det ikke’t tilbyder kryptering eller protokolstøtte, så selv hvis din IP er sikker, kan dine data blive kompromitteret.

Nu er problemet, at de fleste VPN'er ikke er kompatible med Tor, hvilket undergraver iit og ikke tillader det at give brugeren en meget sikker oplevelse online.

Speedify er ikke en af ​​disse tjenester, da det tilbyder stor kompatibilitet med Tor, hvilket giver folk, der bruger browseren, en fantastisk mulighed for at låse sig fast på.

Tilstedeværelse af en Kill Switch

Selv hvis en tjeneste har kryptering af militær kvalitet og sikker protokolstøtte, kan din IP stadig lække gennem mange smuthuller, som udbydere don’t har en tendens til at tilslutte generelt.

Et af disse smuthuller er fraværet af en Kill-switch.

Når din VPN-forbindelse falder, bliver din IP pludselig eksponeret, og selvom du slukker for din forbindelse, er det lille vindue imellem nok til, at selv en middelmådig hacker kender din IP.

En kill switch forhindrer dette ved at afbryde internetforbindelsen, hvis VPN-forbindelsen nogensinde også falder.

Speedify tilbyder denne fantastiske funktion på alle dens apps.

Support er Top of the Line

Hver gang jeg ser e-mail-support i stedet for en live chat-funktion, bliver jeg skuffet, fordi e-mail-support er så 2000'ere i disse dage.

Og det’s fordi det er en upersonlig måde at yde support på når live chat virkelig kan hjælpe med at øge en bedre oplevelse.

Dog blev jeg virkelig overrasket, da Speedify’s e-mail-support besvarede mine spørgsmål meget professionelt. Ingen automatiserede bots, ingen dumme svar, bare nogle utrolige support fra en højt kvalificeret support-eksekutør, der er uddannet i sit håndværk.

Andre udbydere bør tage et blad ud af Speedify’s bøger i dette tilfælde bestemt.

En meget generøs gratis prøveversion, der kan fortsættes uendeligt

VPN'er i disse dage er ret snedige og grådige på samme tid og ønsker, at du først skal betale dem op og bruge deres service senere.

Så ikke mange udbydere tilbyder gratis prøve i disse dage, kun en refusionspolitik.

Men ikke Speedify.

Denne udbyder har ikke kun den generelle 30-dages refusionspolitik som alle andre, den tilbyder også en gratis prøveperiode uden forpligtelse med en enorm 5 GB båndbreddegrænse / måned. Ja! Hver måned fornyes 5 GB-kvoten, medmindre du er helt klar til at betale for tjenesten.

Utroligt, bare utroligt.

Nu det’s noget, der bestemt kan beskrives som “Meget brugervenlig”.

Overkommelige og enkle planer

De fleste af jer er måske overrasket over at se, hvordan prisfastsættelse er i fordele? iSN’t dette skulle være noget, der bare skal fortælles?

Nej, selv priser kan komme under fordele eller ulemper, og det afhænger af, hvor meget dine prisplaner kan retfærdiggøre den slags service, du tilbyder.

ExpressVPN’s planer er meget dyre, men jeg gør ikke’t betragter dem som dårlige på grund af udbyderen’s værdi, troværdighed og pålidelighed, kendetegn ved at være den bedste i virksomheden. Imidlertid er andre VPN-tjenester, som f.eks. Surfshark, funktionspakke og kommer med lave priser.

Så det er ikke sådan, at du kun er god, hvis du er en billig VPN. Du skal bare retfærdiggøre det.

Speedify’s prisplaner er enkle med kun de månedlige og de årlige planer tilgængelige.

 • Månedligt: ​​$ 8.99 faktureres en gang
 • Årligt: ​​$ 49.99 faktureret en gang ($ 4.16 / måned)

Gennemgang af prisfastsættelse

Dette er den individuelle plan, og ifølge mig er den årlige plan meget prisbillig. Månedsplanen er lidt dyr, men ikke en, der ikke kan overvejes.

Ja, der er familieplanen og holdplanen, som også er tilgængelig med udbyderen, og de er begge forskellige priser end den individuelle plan. Og selv de er ikke prissat over bord.

Ulemper

Udbyderen er god indtil dette punkt, selv en der bør anbefales, men er disse fordele alt, hvad der er at servicen?

Speedify har også sin rimelige andel af ulemper, som jeg også har brug for at fremhæve foran dig, så du kan træffe en mere afbalanceret beslutning efter at have læst denne anmeldelse:

Netflix understøttes ikke

Siden Netflix’s VPN-forbud trådte i kraft, ikke mange VPN'er kan give dig adgang til de forskellige biblioteker i forskellige lande, der tilbydes af Netflix.

En VPN, der stadig kan omgå VPN-forbuddet, er en bestemt vinder, og det kan være dets unikke salgspunkt, større end noget andet.

Dog siger Speedify selv, at dets servere ikke kan gøre det, så det’s en no-brainer om hvor skuffet jeg var over at se dette.

Denne er en konkret con.

Spændende ikke tilgængelig

Efter at Netflix ikke gjorde det’Jeg arbejdede med udbyderen, jeg troede måske, at Speedify ville være godt med Torrenting, men som de altid siger, don’t har store forventninger, ellers bliver du skuffet big time!

Og det’nøjagtigt hvad der skete med mig, da jeg så, at Speedify også gør det’t understøtter enhver større slags Torrenting.

Kombineret med Netflix ubrugelighed er ingen støtte til Torrenting to af Speedify’s største svagheder.

USA's jurisdiktion og noget skovhugst

Dataopbevaringslove i et land er et meget vigtigt punkt, som en udbyder skal overveje, før han opretter lejr i ethvert land, men jeg antager, at Speedify overså dette aspekt, mens han valgte et af de værste steder i verden på sådanne love, dvs. USA.

USA er medlem af ikke kun mange datadeling-alliancer som 5 øjne og 14 øjne, men det har også meget dårlige love om dataopbevaring i sig selv, der kan sætte en bruger i alvorlige problemer, hvis endda en meddelelse om dataudlevering leveres til udbyderen.

Så ja, basisen til Speedify er en af ​​de ting, som jeg seriøst don’t som om.

Og det samme gælder udbyderens logningspolitik.

Speedify siger, at det’s a “Udbyder af nul logfiler”.

Men det er alvorligt ikke.

Det logger følgende typer data:

 • Navn, telefonnummer, e-mail-adresse, personlig adresse og firmanavn
 • IP-adresse, adgang til side, browsertype og operativsystem (kun på deres websted)
 • Tilslutningsstempler
 • Båndbredde forbrugt
 • Omtrentlig placering

hurtigere gennemgang af privatlivets logfiler

Selvom disse logfiler ikke er noget alvorligt, og de gør det ikke’t undergraver faktisk dit privatliv i vid udstrækning, men alligevel, jeg’Vi har set bedre logpolitikker som MullvadVPN, der ikke’t samle endda din e-mail.

Speedify er nødt til at fjerne disse små logfiler, den holder for at give maksimal sikkerhed og privatliv for de højeste klasser til dets brugere.

Enhedsunderstøttelse

Mens klientapps fra Speedify er super enkle at bruge og indeholder nogle utrolige funktioner som hastighedstesten, som er en en-til-en-funktion, som jeg’Vi er stødt på VPN-branchen, udbyderen’s appbibliotek er stadig noget begrænset.

Speedify tilbyder dedikerede klienter til Windows, Mac, iOS og Android.

Hurtig download

Disse fire apps dækker de mest populære platforme derude, men alligevel er der plads til mere.

For f.eks. PureVPN tilbyder dedikerede apps til Firestick & Kodi sammen med Chrome og Firefox browserudvidelser for en mere holistisk supportoplevelse.

Jeg anbefaler virkelig Speedify at tilføje en app eller to snart, hvis den virkelig vil stå der med Top Draw-udbydere og konkurrere.

Konklusion

Speedify er en god service med nogle meget ambitiøse funktioner, som jeg sætter stor pris på, men der er stadig nogle mangler, der forhindrer mig i at anbefale denne service på en fuldstændig måde. Men intet af den slags, der ikke let kan rettes eller fjernes, hvis udbyderen lægger en smule indsats.

Du kan prøve tjenesten, især hvis du bruger den store gratis plan til at kontrollere, om den kan imødekomme dine behov. For mig er tjenesten nødt til at pakke i en lidt mere kraftfuld stempel for at få nikket.

Похожие статьи

 • VPNSecure Review 2019

  Baseret på et usædvanligt sted for en VPN-tjeneste, gjorde VPNSecure.me ikke’Det ser ud til at være en passende service ved første øjekast, men denne service har mange facetter...

 • AirVPN-anmeldelse 2019

  AirVPN har måske den mest cringe værdige tagline i hele VPN-branchen. Det definerer tjenesten gennem disse ord “Luften til at indånde det virkelige...

 • Encrypt.Me Review

  Jurisdiktion USA Pris $ 99,99 (1 års plan) Servere 132 servere i 25 lande Logs Holder logfiler i 16 dages kryptering AES-256 blokerer Netflix...

 • HideMyAss VPN! Gennemgang af kryptering og protokol Support

  Ligesom enhver anden VPN på markedet, HMA! hævder også, at det er den bedste VPN derude. Det lover at sikre din anonymitet online men brugeranmeldelser...

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdiktion Canada Pris $ 2,99 / mo for en 1-års plan-servere 10 servere i 10 lande Logfiler Logfiler Brugerdata-kryptering AES-256 (betalt) | AES-CBC-128 bit...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me