Skjul min IP VPN-anmeldelse 2020

Jurisdiktion Forenede Stater
Pris $ 2,91 / måned
Servere 120
Logs Ingen
Kryptering AES-256
Fjern blokering af Netflix Ingen
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ingen
Internet side https://www.hide-my-ip.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple

Hide My IP er en USA-baseret VPN-udbyder, der er en del af My Privacy Tools Inc, der har været i privatlivsbranchen i over 10 år, der tilbyder adskillige løsninger, herunder Anti-Spyware, Hard Drive Recovery, Cookie Remover, History Cleaner, og firewall.

Hide My IP er kendt for sin gode ydelse og billigste vpn-prisfastsættelse og har udviklet et stærkt omdømme på markedet og konkurrerer med de bedste VPN-tjenester som ExpressVPN, NordVPN, PureVPN, PrivateVPN og ibVPN.

For mere information om udbyderen, skal du læse denne detaljerede Skjul min IP-gennemgang:

Skjuler min IP VPN-blokering af websteder i Kina?

Da Kina arbejder på et lukket internet for sit land, har regeringen været til støtte for kinesisk-fokuserede apps og tjenester. Som sådan er apps udefra især Kina VPN'er, der fjerner blokering af udenlandske tjenester / websteder forbudt i landet. Derfor fungerer Hide My IP ikke i Kina, men deres iOS-app kan stadig vise sig at være nyttig til at fjerne blokeringen. Dette skyldes, at den bruger IPSec / L2TP-protokollen, som endnu ikke er blokeret af kinesiske myndigheder af grunde, der ikke er kendt i øjeblikket.

Skjul min IP VPN-prisanmeldelse

Vores Hide My IP VPN-gennemgang afslører, at udbyderen kan prale af en meget budgetvenlig prisstruktur. Der er tre tilgængelige planer: månedligt, kvartalsvis og årligt. Uanset hvilken plan du vælger, modtager du det samme sæt funktioner. Den eneste forskel er de rabatter, du modtager med længere abonnement.

For eksempel, hvis du vælger den månedlige plan, skal du betale et uklart beløb på $ 2,95, hvilket er ret billigt sammenlignet med Surfshark VPN-pris, der er $ 11,95 / mo. Hvis du dog går kvartalsvis, skal du kun betale $ 2,93. Dette beløber sig til $ 8,79 for hver tredje måned. Tilsvarende, hvis du vælger den årlige plan, reduceres den månedlige prisfastsættelse til $ 2,91, som faktureres til $ 34,95 pr. År!

Alle abonnementer er automatisk tilbagevendende og fornyes efter den foreskrevne varighed, medmindre du selvfølgelig annullerer manuelt. Funktioner, du modtager, inkluderer:

 1. 120 servere i 66 lande
 2. Tusinder af globale IP-adresser
 3. Apps til Windows Mac, iOS og Android
 4. Gratis daglig proxy & Premium proxy-servere
 5. Højhastighedsservere til streaming & Gaming
 6. DNSCrypt– Skjul min IP OpenDNS
 7. Skjul mine IP-browserudvidelser
 8. 5 Samtidige forbindelser

Under kasseprocessen kan du muligvis også se en indstilling, der er mærket som “Lås kodebeskyttelse op”. Det anbefales stærkt at tilføje denne funktion, især hvis du har en vane med at miste licensnøgler. Skjul Min IP holder typisk din nøgle på filen, hvis du ikke kan finde den.

Lås-kode-beskyttelse

Udbyderen kan endda udskifte nøglen, under omstændigheder, at den blev stjålet eller lækket online. Hvis du nogensinde har haft problemer med at installere et program, fordi du mistede en nøgle eller ved et uheld kastede den væk, ved du præcist, hvor vigtig beskyttelse som denne kan være.

HideMyIP

Skjul min IP VPN-serveranmeldelse

I henhold til vores Hide My IP VPN-gennemgang tilbyder udbyderen 120 premium-servere i 66 lande til højhastigheds-streaming, VoIP-tjenester, e-mail, browsing og online spil. Du kan endda downloade torrenter minus spændingen ved at blive overvåget. Men dette antal servere er temmelig lavere end PureVPN-servere, der er over 2000 og har 300.000+ IP'er.

Vi testede tjenesten med BitTorrent- og uTorrent-klienter, og downloads var ganske glat. Hvis du vil se den fulde liste over Skjul mine IP-servere, skal du tjekke den officielle lokationsside!

hide_my_ip_servers_review

Vi udførte endda hastighedstest på vores 50 MBPS-forbindelse under kontrollerede forhold for bedre at bedømme VPN's ydelse. Husk dog, at forbindelse til internettet ved hjælp af en VPN vil mindske din tilslutningshastighed i mindst en vis grad. Dette kan variere afhængigt af en række faktorer, der inkluderer, men ikke er begrænset til:

 • Afstand fra proxy-placering - For eksempel vil brugere i USA, der opretter forbindelse til et sted i Tyskland, sandsynligvis gennemse med en langsommere hastighed, end hvis de var forbundet til en tættere canadisk server!
 • Software interferens - Nogle programmer på din pc kan komme i direkte konflikt med Hide My IP. Du skal sikre dig, at al anden IP Hiding-software afinstalleres på forhånd.
 • Mængden af ​​båndbredde og internettrafik, der blev brugt på det tidspunkt, hvor du kører Hide My IP.

Resultater af hastighedstest

Hver test er udført tre gange med det bedste resultat, der er valgt:

Speed-Test-anmeldelse

Skjul IP VPN-kundesupportanmeldelse

Vores Hide IP VPN-gennemgang opdager, at udbyderen tilbyder et antal nyttige kundesupportløsninger. Disse inkluderer Live Chat (kun tilgængelig 12 timer), Ticket System, Knowledge Base og online fejlfinding.

Live Chat er muligvis det bedste sted at få spørgsmål & spørgsmål behandlet med det samme. Hvis live chat imidlertid er offline, sendes alle dine forespørgsler til supportteamet som beskeder, der derefter svarer på dine forespørgsler på mindre end 12 timer.

Billettsystemet er godt designet og gør det muligt at vælge den relevante afdeling, du ønsker at tale med. Du kan også prioritere din forespørgsel for at sikre et hurtigt svar. Vi blev også imponeret over vidensbasen på grund af dens detaljerede svar og enkle interface. 

hide_my_ip_support_review

Skjul min IP-VPN-betalingsmetode-gennemgang

Skjul Min IP tilbyder en lang liste over betalingsmetoder, som kundeemne kan betale igennem. Disse inkluderer:

 1. JCB
 2. VISUM
 3. Payza
 4. PayPal
 5. Bitcoin
 6. Opdage
 7. MasterCard
 8. Diner’s Club
 9. Betalingsvæg
 10. American Express

hide_my_ip_payment_review

HideMyIP

Skjul min IP-anmeldelse-apps og udvidelser-kompatibilitet

I øjeblikket er Hide My IP kompatibel med alle større operativsystemer med dedikerede apps, der er tilgængelige for dem alle. Disse inkluderer:

 1. vinduer
 2. Mac
 3. Android
 4. iOS
 5. Linux

Ud over den nyeste software er Hide My IP kompatibel med de mest populære browsere og giver fremragende browserudvidelse til Google Chrome og Mozilla Firefox:

HideMyIP-udvidelsesanmeldelse

Skjul min IP-udvidelse til Mozilla Firefox (til venstre) & Tilføjelse til Google Chrome (til venstre)

Skjul min IP VPN Windows App Review

Windows-appen har en meget enkel brugergrænseflade. Det tilbyder god ydelse og viser sig at være utroligt let at bruge. Funktionen med én klikforbindelse er absolut strålende, og du kan blot klikke på serverlinjen i bunden og straks ændre din placering.

hide_my_ip_windows_review 

Appen har også en automatisk IP-rotation funktion, der giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse på en timer, du kan indstille manuelt. Hvis du har brug for en amerikansk IP, mens du er på en amerikansk IP, kan du blot kontrollere den medfølgende mulighed (fremragende funktion).

Du kan også rydde cookies automatisk, når IP-adressen ændres. HideMyIP VPN-appen giver dig mulighed for at vælge mellem Præmie (højhastighedstog) og Standard (langsommere hastighed) servere afhængigt af din brug.

skjul min ip premium anmeldelse

Skjul mine IP-protokoller & Krypteringsanmeldelse

Hide My IP anvender OpenVPN-protokollen (begge UDP) & TCP) i alle dets lokale apps, og når du konfigurerer det manuelt ved hjælp af OpenVPN Connect-appen. OpenVPN-tunneling-protokollen, der primært er valgt for sin berømte blanding af hastighed og sikkerhed, er fortsat en af ​​de få, som NSA og Kina ikke har kompromitteret.

OpenVPN kan også bruges med både 128bit og 256bit krypteringsnøgler, så du kan gøre, hvad du vil på enhver enhed efter dit valg. Skjul min IP bruger stærk 256-bit AES-kryptering (militær & bankstandard) som standard, mens godkendelse udføres ved hjælp af 2048-bit HMA5-nøgler. Funktionen blev bekræftet i en e-mail fra Skjul min IP-repræsentant Mike R.:

“... Vi bruger den stærkeste tilgængelige metode, som er OpenVPN-protokol, med en 256-bit kryptering ved hjælp af en 2048 bit-nøgle ...”

Skjul min IP-loggeanmeldelse

Pr. Udbyder’s websted og brugsbetingelser dokument, skjul min IP er en nul log udbyder og overvåger ikke nogen brugeraktiviteter over sit netværk. Dog bundet af amerikansk lov om datalagring informerer virksomheden om, at ulovlige aktiviteter straks vil blive rapporteret til myndighederne i tilfælde af en retlig hjemmel. Dette hævder brugsbetingelserne:

“Selvom vi ikke opbevarer indholdslogger om brug eller deler nogen af ​​dine private oplysninger med nogen tredjepart, videregiver vi alle oplysninger, vi har, hvis det kræves ved lov. My Privacy Tools, Inc. overvåger muligvis visse aspekter af netværket for at styre misbrug, vedligeholde og / eller forbedre service.”

Skjul min IP-prøveperiode

Skjul Min IP tilbyder faktisk en gratis prøvetjeneste som bekræftet af repræsentanten. Alle abonnenter får endda en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket er strålende, og en god måde at teste tjenesten for at se, om den fungerer godt for dig.

Anmelder’s dom

Vores omfattende skjul min IP VPN-gennemgang viser, at udbyderen fortjener en anstændig 4 stjerner ud af 5. Kundesupporten er fremragende og ganske lydhør. Serverens hastigheder er gode til browsing, streaming og torrenting. Du har endda dedikerede applikationer til alle populære platforme / enheder.

Funktioner, jeg kunne lide
 1. Fremragende priser
 2. Åbn DNSCrypt
 3. Gratis prøveversion
 4. Ekspansivt servernetværk
 5. Fremragende serverhastighed
 6. Intuitive browserudvidelser
 7. Standard & Premium servere
 8. Godt valg af betalingsmetoder
 9. Anstændig kundeservice
 10. 30 dages pengene tilbage garanti
Forbedringsområder
 1. Kun 1 tunnelprotokol tilgængelig til brug
 2. Tvangssalg på abonnementssiden
 3. Clustered website design

HideMyIP

Похожие статьи

 • Privat tunnelanmeldelse 2020

  Jurisdiktion USA Pris $ 3 / måned ($ 36 i årsplanen) Servere 22 Servere i 12 lande Logfiler Holder følsomme logfiler i 14 dages kryptering...

 • SpyOff VPN Review 2020

  Jurisdiktion San Marino Pris 9.99 Servere 300+ Logfiler Nej Kryptering AES-256 Fjern blokering af Netflix Ja Torrende Ja Fungerer i Kina Ja Anbefalet Ja Websted...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdiktion Hong Kong Pris $ 7,00 / mo på en 1-års plan-servere 120+ VPN i 16 lande Logs Butikker Forbindelseslogfiler Kryptering AES-256-Bit Fjern blokering...

 • IVPN Review 2020

  Jurisdiktion Gibraltar Pris 8.33 Servere 3152 Logs Nej Kryptering AES-256 Fjern blokering af Netflix Ja Torrenting Ja Fungerer i Kina Ja Anbefalet Ja Websted...

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdiktion Netherland Pris $ 1,99 Servere 71 logfiler Ingen kryptering AES-256 Fjern blokering af Netflix Nej Spændende Ja Fungerer i Kina Nej Anbefalet Nej Websted...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me