PrivatVPN gjennomgang

Jurisdiksjon Canada
Pris $ 3,82 / mo for en 1-årsplan
servere 150+ servere i 50+ land
Tømmerstokker Ja
kryptering AES-256-Bit
Fjern blokkering av Netflix Nei
torren Ja
Jobber i Kina Nei
anbefalt  Nei
nettsted https://privatevpn.com/
kompatibilitet Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Med base i Sverige handler PrivateVPN om å gi brukerne digital frihet. Tilbyr svært kundesentriske VPN-tjenester som Netflix unblocking, torrenting support og Disney +, og det har fått et visst omdømme i markedet for å utføre disse aktivitetene eksepsjonelt godt.

Imidlertid, det’mangel på abonnement med lengre varighet og høye kostnader oppfordrer brukerne til å stole på mer budsjettvennlige alternativer. Likevel, gå gjennom vår PrivateVPN-anmeldelse fra 2020 for å få et objektivt bilde av leverandøren, eller les vår beste VPN-guide for flere alternativer.

PrivateVPN er basert i et land som er medlem av 5 øyne

Til tross for at navnet Sverige vekker trygghet for alle, er det lite for folk som vet at dette pittoreske europeiske landet faktisk er medlem av alliansen med 5 øyne slik vi fant ut i vår detaljerte studie av internasjonale allianser med informasjonsdeling. Å være basert i Sverige, gjør PrivateVPN til en hel del usikker siden den svenske regjeringen når som helst kan kreve PrivateVPN for å kneble data enten om landet’egen forespørsel eller fra medlemslandene i alliansen. Selv om PrivateVPN ikke overholder det, er bare den truende trusselen om å motta en knebleordre problematisk nok til å vekke bekymring.

PrivatVPN-loggpolicy

På BestVPN.co er vi utilgivende for personvern og ingenting er akseptabelt for oss i dette nullsumspillet enn en eksplisitt angitt policy for null logger.

Vi gjorde en omfattende undersøkelse angående loggprinsippene til over 100 leverandører bare for å fortelle brukere om hvordan noen VPN-er er ikke til å stole på, til tross for at de hevder tvert imot.

PrivateVPN oppgir at det ikke gjør det’kan ikke lagre brukerdata av noe slag når det gjelder aktivitet på VPN-tilkoblinger, men vi er fortsatt bekymret fordi de logger IP-adresser til brukere.

At’er ikke sikkert etter vårt syn, og PrivateVPN trenger virkelig å slutte å gjøre det hvis den virkelig vil leve opp til navnet sitt, som utvider personvernet.

PrivateVPN Review 2020 - Table of Content

 1. PrivatVPN Rask gjennomgang
 2. PrivateVPN-prisanmeldelse
 3. PrivateVPN gratis prøveversjon
 4. Gjennomgang av PrivateVPN-protokoller
 5. PrivateVPN-servere gjennomgang
 6. PrivateVPN-appers kompatibilitet
 7. PrivatVPN-nedlasting
 8. PrivateVPN Support Review
 9. PrivatVPN-loggpolicy
 10. Jobber PrivateVPN på Netflix?
 11. Støtter PrivateVPN Torrenting og P2P fildeling?
 12. PrivateVPN Firestick
 13. PrivateVPN og Kodi
 14. PrivateVPN Reddit anmeldelser
 15. PrivatVPN-proxy

PrivatVPN Rask gjennomgang

Den’er sikker med en egen serverinfrastruktur og er en av de få VPN-ene der ute som ikke har det’t unne deg å fange opp noen logger.

Andre plettfrie funksjoner med PrivateVPN inkluderer en kill switch, dedikerte apper, blokkering av innhold og mer.

Krypteringsnivåene deres er skuddsikre for å sikre at selv om det er MiTM (Man in the Middle) angrep, vant de’t kunne hente noe fra datapakkene.

PrivateVPN er en VPN som har høstet et høyt nivå av tillit og troverdighet siden starten og har blitt en tjeneste som’Det er absolutt verdt et forsøk,

Les denne omfattende og all-inclusive PrivateVPN-gjennomgangen av BestVPN.co for mer om de skuddsikre krypteringsnivåene, prisplanene, tilbakebetalingspolitikken, nisjeplattformstøtte!

Pros

 1. 6 samtidige tilkoblinger
 2. Servere i 56 land
 3. Støtter alle OS-plattformer
 4. Flere protokoller støtter strømforsyning i toppklasse & kryptering
 5. Ubegrenset båndbredde & serverbrytere
 6. 30-dagers refusjonspolicy

Ulemper

 1. Ingen gratis prøveversjoner
 2. Ingen utvidelser for Chrome eller Firefox
 3. Sakte strømningshastigheter

Få PrivateVPN

Jobber PrivateVPN i Kina?

Dessverre tilbyr PrivateVPN ikke noen solid løsning for å få sin Kina VPN-app. Tilbyderen er heller ikke oppført i Google Play og iTunes-butikkene. Som sådan kan netizens som bor i Kina, måtte bruke en proxy-tjeneste for å laste ned den dedikerte appen fra PrivateVPN. De som befinner seg utenfor landet med planer om å besøke Kina kan forhåndsinnlaste PrivateVPN-appen på enheten sin. På denne måten, når de lander i fastlands-Kina, vil de lett kunne fjerne blokkeringen av alle utenlandske apper / tjenester / nettsteder.

PrivateVPN-prisanmeldelse

Til tross for at han er en av de bedre VPN-ene i kategorien, er PrivateVPN ikke’t så dyrt som andre tjenester med lignende størrelse. Faktisk har prisene kommet ned de siste 8 månedene. Prisstrategien er imidlertid fortsatt den samme med tre tilgjengelige planer inkludert månedlig, kvartalsvis og årlig.

Abonnement for en måned gir deg tilbake et beløp på 7,67 dollar, mens kvartalsabonnementet koster 15,75 dollar fakturert en gang (5,25 dollar / måned). Men min personlige favoritt forblir den årlige planen, som koster $ 50,40 fakturert en gang ($ 3,88 / måned), og inkluderer en gratis måned for abonnement.

Slik er prisplanene lagt ut på PrivateVPN’nettstedet for å gjøre det lettere for brukerne å navigere, forstå og velge det som passer budsjettene deres.

PrivateVPN-prisanmeldelse

Rundt 8 måneder tilbake ble årsplanen til PrivateVPN priset til $ 54,00, fakturert en gang ($ 4,15 / måned), så de har definitivt endret prisene sine i et forsøk på å tiltrekke flere kunder.

For antall funksjoner og troverdighet denne VPN bringer til bordet, er prisplanene absolutt verdt verdien. Men hvis du fortsatt er misfornøyd med noe, vant PrivateVPN’t hindrer deg i å forlate ved å legge til rette for at du har 30-dagers refusjonsplan. La’s komme til mer om hvordan det fungerer i vår gratis prøveversjon nedenfor.

Få PrivateVPN

PrivateVPN gratis prøveversjon

Gratis prøveversjoner er alltid gode fordi de lar deg granske og teste en VPN fra alle aspekter før du forplikter deg til det med et betalt abonnement på heltid. Men vent, der’Som en bummer, tilbyr PrivateVPN ikke en gratis prøveversjon som andre tjenester, selv om det hadde vært flott om de gjorde det.

PrivateVPN gratis prøveversjon

Det er bare en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som følger med alle prisplaner, der du kan be om refusjon når som helst før slutten av den 30. dagen hvis du ikke’t vil være med tjenesten.

Selv om vi tror at refusjonspolitikk er bra, men det kan de også’erstatte den vidtrekkende virkningen av gratis forsøk. PrivateVPN scorer et poeng ned i dette aspektet.

Hvordan opprette en privatVPN-konto

En ting som vi utrolig utviklet en smak for under vår PrivateVPN-gjennomgang, var kvaliteten på brukeropplevelsen og enkel navigering i hele leverandøren’s nettsted.

Hvis du ønsker å opprette en konto med tjenesten, her’s hvor enkelt det er!

 • Åpne PrivateVPN’s hjemmeside og klikk på “Få PrivateVPN” fra hjemmesidenRegistrering av privatVPN-konto
 • Velg en prisplan (Vi anbefaler den årlige for langvarige brukere) og skriv inn din e-postadresse og passord.
 • Hent en betalingsmåte fra de tilgjengelige. Vi velger Bitcoin, så dette fører oss til en neste side, der transaksjonen vil bli behandlet videre.Privatvpn-pålogging
 • Fullfør transaksjonen, og du vil ha registrert deg for en konto hos PrivateVPN.

PrivateVPN-servere gjennomgang

Servere er bærebjelken i enhver VPN-tjeneste. Hvis du velger en betalt VPN, bør leverandøren ikke bare tilby et mangfold av serverplasser, men det store antallet tilgjengelige servere bør også være høyt nok til å gi en god service.

Men det’er akkurat der PrivateVPN skuffet oss mest. Bare 56 lokasjoner og 100+ servere tilbys kunder med tjenesten. Andre konkurrenter som ExpressVPN tilbyr 1500+ servere i 94 land, mens PureVPN tilbyr 750+ servere i 140+ land. Serverinfrastrukturen på PrivateVPN er ikke’t den beste blant de vi’har vurdert så langt.

PrivateVPN-servere gjennomgang

Det gir fortsatt en anstendig internettforbindelse, men med tanke på det lille antallet servere, vil problemer som båndbreddeflaskehalser være en altfor vanlig forekomst.

Den vant’Det kan være så bra med å låse opp geobegrenset innhold, enten fordi virksomheter som Netflix blir stadig flinkere til å identifisere VPN-rutede tilkoblinger og sperre deres tilgang. Servere må legges til i hundrevis hvis PrivateVPN ønsker å lage en mye mer passende og dyktig tjeneste for sin brukerbase.

PrivateVPN-appers kompatibilitet

VPN-er sikrer internettforbindelsen din, men hvor godt de gjør det på hvert forskjellige operativsystem, er nede på kompatibiliteten til dedikerte apper de tilbyr.

PrivateVPN gir også konvensjonell kompatibilitet med alle populære operativsystemer som Windows, Mac, Android og IOS, gjennom dedikerte apper.

Men det’s om det, selv om vi absolutt vil sette pris på det hvis de hadde gått et skritt foran konkurransen ved å tilby flere apper dedikert til nisjeplattformer som Firestick.

PrivateVPN er kanskje ikke den beste VPN-en for Mac eller Windows, men appene fungerte helt fint på plattformene. De har en interaktiv UX- og UI-design, med alle funksjoner og alternativer innen rekkevidde.

PrivatVPN-nedlasting

Hvis du er villig til å laste ned PrivateVPN-klientappen for operativsystemet ditt, er her lenkene som vil hjelpe deg å gjøre det for hver dedikerte plattform:

 • Windows

App for Windows 7, 8, 8.1 og 10: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN-win-new.exe

 • Mac

App for Mac OS X: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN1.1.pkg

 • iOS VPN

App for iPhone og iPad iOS versjon 9.0 eller nyere: https://itunes.apple.com/us/app/PrivateVPN/id1168424870?ls=1&mt

 • Android

App for Android 4.0 eller nyere: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pVPN.PrivateVPN

Installasjonsprosessen forblir den samme på alle plattformer og her’Slik kan du gå gjennom oppsettene i fire enkle trinn:

 1. Logg deg på kontoen din eller registrer deg ved å oppgi e-post-ID og sette opp et passord
 2. Kjøp PrivateVPN’abonnement ved å velge noen av de tilgjengelige planene
 3. Last ned VPN-appklienten for operativsystemet ditt fra koblingene ovenfor
 4. Null på en serverplassering og klikk på “Koble”

Få PrivateVPN

PrivateVPN Support Review

Et smidig kundesupportteam kan tillate at selv de verste tjenestene får et positivt omdømme i markedet. VPN-er er ofte sammensatte for brukere som ikke gjør det’Jeg har mye erfaring med å bruke dem, så bortsett fra guider og veiledninger, er det’Det er flott å ha kundestøtte som kan veilede dem.

Hos PrivateVPN er kundesupport på topp og for å granske det til dypet la vi ut et veldig vanskelig spørsmål, dvs. jeg har prøvd alt, men Netflix gjør det fortsatt ikke’t arbeid.

Her er en transkripsjon av samtalen vår med PrivateVPN-støtte:

 • Live chat-funksjonen er lett synlig på alle sider:PrivateVPN Support Review
 • De elektroniske representantene vises bare hvis du registrerer et spørsmål. Du kan se chattevinduet her og hvordan det står at en representant vil være med oss ​​om kort tid.
  PrivatVPN live chat
 • Representanten’navnet var Manish, og vi spurte hvordan vi skulle bruke Netflix fordi vi har brukt alle alternativene som å prøve alle serverne.
  PrivatVPN kunnskapsbase
 • Etter å ha gitt oss en liste over fungerende servere med Netflix US, gikk representanten med prosedyren og delte lenken for den elektroniske guiden om problemet tilgjengelig med PrivateVPN.
  PrivatVPN-billett

Da vi ba ham mer ved å fortelle ham at guiden ikke var’Det var mye hjelp for oss, da gikk han i feilsøkingsmodus og ba oss om å utføre en DNS-lekkasjetest.

Bingo! Vi har en vinner! Kundestøtten var intenst tilfredsstillende på alle kontoer, og selv om Netflix USA fortsatt ikke gjorde det’t samarbeide med PrivateVPN, er vi sikre på at representanten ville ha sørget for at vi kom igjennom.

Flott arbeid må vi si av PrivateVPN.

PrivatVPN-ipleak

Bortsett fra live chat-funksjonen, er det omfattende guider og opplæringsprogrammer som kan hjelpe en bruker når den havner i problemer med tjenesten.

Gjennomgang av PrivateVPN-protokoller

Protokollene distribuert av PrivateVPN er som følger:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP
 4. IKEv2
 5. IPSec

Ut av dette partiet er OpenVPN den sikreste protokollen der ute, og er vår standardanbefaling for VPN-brukere uavhengig av kategori. Bortsett fra det tilbyr PrivateVPN også IKEv2, IPSec og L2TP-protokoller, som er gode nok til å sikre de fleste tilkoblinger.

PPTP anbefales ikke fordi det’er utdatert, men tilgjengeligheten er fremdeles en flott funksjon fordi noen interne forretningsnettverk eller kommunikasjonsnett krever det. Hvis noen kom og lette etter en VPN med støtte for PPTP-protokoll, ville PrivateVPN definitivt oppfylle kravet.

Få PrivateVPN

Jobber PrivateVPN på Netflix?

Den’er et friskt nytt år og vi’Vi har definitivt oppdatert deg i sanntid om PrivatVPN jobber med Netflix og Disney + i 2020 eller ikke.

Vel, å fjerne blokkering av Netflix eller til og med Netflix US for den saks skyld er ganske komplisert. Det er ganske vanskelig for en VPN å kontinuerlig tilby denne avblokkeringsfunksjonen til brukerne. Så det’hvorfor jeg benyttet meg til å gjennomføre nye tester for PrivateVPN Netflix-kompatibilitet for å lette deg med relevant, betimelig informasjon som vil tjene deg best.

Så fungerer PrivateVPN faktisk for å fjerne blokkering av Netflix USA i 2020?

Ja, det gjør det, men opplevelsen er bare ok.

Jeg klarte å se Avengers - Infinity War ganske enkelt gjennom Netflix. Det er ingen problemer med tilkoblinger i det hele tatt. Kom igjennom i første forsøk.

Jobber PrivateVPN på Netflix

Nå kommer til feil.

Vel, kvaliteten var ikke opp til preget, som kan sees ganske levende fra skjermdumpen jeg deler her.

Så fungerer PrivateVPN faktisk for å fjerne blokkeringen av Netflix US

Dette er mest på grunn av de tregere hastighetene enn vanlig på amerikanske servere av PrivateVPN.

Så leverandøren fjerner suksess for Netflix US, men hvis du er ute etter video av bedre kvalitet og en samlet mer berikende streamingopplevelse.

PureVPN er mye bedre på dette, og det samme er ExpressVPN og til og med Surfshark.

Få PrivateVPN

Støtter PrivateVPN Torrenting og P2P fildeling?

Vi må innrømme at PrivateVPN mangler kanskje på mange tekniske fronter, men det’s gjør alt som kan få en kunde til å ta en beslutning om å komme om bord med tjenesten.

Akkurat som å fjerne blokkeringen av Netflix US, tilbyr PrivateVPN også Torrenting og P2P-støtte. Du kan imidlertid bare gjøre det via serverne i Storbritannia, noe som kan bety at du møter litt tunge og belastede strømmer hvis du ikke’t bor der, og dermed bremse nedlastingshastigheten.

Hvis du er ute etter VPN-er som gir bedre ytelse med Torrenting, kan du lese guiden vår for Beste VPN for Torrenting.

PrivateVPN Firestick

Firestick øker sin markedsandel jevnlig, og introduksjonen har gjort det mulig for Fire TV av Amazon å vokse med store sprang. Strømmenheten støtter også andre tjenester som Netflix, BBC iPlayer, Hulu og mer, og diversifiserer seeropplevelsen.

PrivateVPN Firestick

Men, Firestick vant’t utfører mye uten hjelp av en VPN slik at den kan kildes og strømme geo-begrenset innhold. PrivateVPN kan definitivt fjerne blokkering av geobegrenset innhold,

PrivatVPN Kodi Addon

Dessverre gjør PrivateVPN det ikke’Jeg har en dedikert Kodi-tillegg, også i 2020.

Dette er ganske skuffende for leverandøren’Det er fordi det nå tilsynelatende henger etter med gamle funksjoner og muligheter i en bransje som kontinuerlig skyver baren høyere.

PureVPN og noen andre topp VPN-er har sine dedikerte Kodi-tillegg, men ikke mange har fulgt etter som PrivateVPN.

Jeg vet at du kan kjøre en VPN på Kodi selv ved å installere den direkte på enheten din, men det slår hele formålet med å til og med bruke Kodi i utgangspunktet også. Hvorfor vil du bruke Kodi til å se på filmer og show når du kan gjøre det samme i nettleseren din?

Komfort og funksjonalitet er to hovedpunkter her å vurdere og det’s nøyaktig hva som gjør saken for en dedikert Kodi VPN-tilsetning desto sterkere.

PrivateVPN må opp spillet sitt i avblokkerings- og streamingavdelingen på alvor.

Og i alle fall, hvis du ønsker å bruke PrivateVPN på Kodi selv, kan du gjøre det ved å sette det gjennom OpenVPN-støttet VPN-filbehandling.

Få PrivateVPN

PrivatVPN-proxy

Nei, PrivateVPN gjør ikke det, men dette er ikke et stort problem.

Fullmakter anbefales vanligvis ikke av noen av oss på BestVPN.co da de ikke gjør det’t tilbyr sikkerhetsfunksjoner som kryptering eller protokollstøtte for å holde deg sikker på nettet.

Så selv om PrivateVPN ville tilbudt en gratis eller til og med en betalt fullmakt, ville jeg sterkt anbefalt deg å holde deg unna det.

PrivateVPN Reddit anmeldelser

Fordomsfull mening er dårlig for en anmeldelse, fordi vi trenger brutalt ærlige meninger om en tjeneste for å forstå dybden i dens brukbarhet, og ingen steder kan du finne ærlige anmeldelser bedre enn Reddit.

Dette er et av de beste stedene å sjekke etter hvilken som helst VPN-nettsted som er hentet av brukeren’anmeldelser. PrivateVPN’brukerne har også tatt med seg til plattformen for å kaste ut ære og takknemlighet på tjenesten.

En bruker synes serverne i det vestlige kystområdet i USA var ekstremt dårlige når det gjelder ytelsen. Videre gjorde ikke denne brukeren det’Jeg er enig med en annen bruker om at PrivateVPN kan ha høye hastigheter i USA.

Vi er absolutt enige med brukeren’sin mening om etterslepningshastigheter for PrivateVPN når de er koblet til amerikanske servere, som påpekt i vår Netflix-blokkeringsgranskningsdel. (Les flere anmeldelser i henhold til redditorene på best reddit vpn)

PrivateVPN Reddit anmeldelser

Konklusjon

Hundrevis av VPN-er eksisterer allerede i markedet, og konkurransen er allerede hard for å få den største andelen kunder fra hver virksomhet. I et slikt miljø, det’er avgjørende for å tilby ulastelige tjenester og førsteklasses funksjoner som understrekes av den uovertrufne kvaliteten på alle punkter, hvis du ønsker å bygge en vellykket VPN.

PrivateVPN har fremdeles noen miles å dekke, spesielt med tanke på å legge til minst 200 servere til, forbedre serverplasseringens mangfold ved å dekke flere asiatiske og afrikanske lokasjoner, og gjøre hastighetene bedre. Og fremfor alt, å sikre at det øker antall kompatible apper den gir med tjenesten sin.

Når vi avslutter vår PrivateVPN-gjennomgang av 2020, gir vi tjenesten 3 stjerner og forventer at den forbedres ytterligere basert på anbefalingene våre ovenfor.

På BestVPN.co streber vi etter å gi brukerne de beste VPN-anmeldelsene i alle kategorier, enten det er individuelle tjenester eller kompatibilitet på forskjellige plattformer. Våre anmeldelser er svært objektive og vi sørger for at vi ikke gjør det’t fluff over en bestemt tjeneste mer enn den fortjener.

Hvis vi har utelatt noe, eller hvis du vil legge til mer i anmeldelsen vår, må du sørge for at du kommenterer nedenfor og setter i gang en sunn diskusjon. Vi’d vente spent på å samhandle med slike meningsfulle medlemmer og brukere!

Похожие статьи

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdiksjon Hong Kong Pris $ 2,91 / mo for en 2-års plan-servere 2000+ i 140+ Land Logger Ingen logger Sertifisert kryptering AES-256-CBC fjerner blokkering av Netflix...

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Canada Pris $ 2,99 / mo for en 1-års plan servere 10 servere i 10 land Logger Logger Brukerdata kryptering AES-256 (betalt) | AES-CBC-128 bit...

 • CyberGhost Review 2020

  Jurisdiksjon Romania Pris $ 2,75 / mo på en 3-års plan servere 6 100+ servere i 90+ ​​land Logger Ingen logger sertifisert kryptering AES-256-bit oppheving...

 • TunnelBear VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Canada Pris $ 4,99 / mo for en 1-års plan servere 1 000+ servere i 22 land Logger Holder tilkoblinger Logger Kryptering AES-256-bit Fjern blokkering...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiksjon De britiske jomfruøyene Pris $ 1,99 / mo ($ 47,76 i 24 måneder) Servere 1040+ i 61+ Land Logger Ingen logger sertifisert kryptering...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me