PrivatVPN anmeldelse

Jurisdiktion Canada
Pris $ 3,82 / mo for en 1-årig plan
Servere 150+ servere i 50+ lande
Logs Ja
Kryptering AES-256-bit
Fjern blokering af Netflix Ingen
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ingen
Internet side https://privatevpn.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Med base i Sverige handler PrivateVPN alt om at give brugerne digital frihed. Ved at tilbyde yderst kundecentriske VPN-tjenester som Netflix-blokering, torrenting-support og Disney +, har det fået et ry på markedet for at udføre disse aktiviteter usædvanligt godt.

Dog det’s mangel på abonnementer med længere varighed og høje omkostninger opfordrer brugerne til at stole på mere budgetvenlige alternativer. Gå ikke desto mindre gennem vores PrivateVPN-anmeldelse fra 2020 for at få et objektivt billede af udbyderen, eller læse vores bedste VPN-guide for flere muligheder.

PrivateVPN er baseret i et land, der er medlem af 5 øjne

På trods af at navnet på Sverige vækker sikkerhedsfølelser for alle, er det lidt for folk, der ved, at dette maleriske europæiske land faktisk er medlem af 5-øjens alliancen, som vi fandt ud af i vores detaljerede undersøgelse af internationale informationsdelingsallianser. At være baseret i Sverige, gør PrivateVPN til en hel del usikker, da den svenske regering til enhver tid kan kræve PrivateVPN til at kneble data enten om landet’egen anmodning eller om den fra alliancerens medlemslande. Selv hvis PrivateVPN ikke overholder det, er den truende trussel om at få en gag-ordre problematisk nok til at skabe bekymring.

PrivatVPN-logfiler

Hos BestVPN.co er vi utilgivelige for så vidt angår privatlivets fred og intet er acceptabelt for os i dette nul-sum-spil end en eksplicit angivet nul-logs-politik.

Vi foretog en omfattende undersøgelse vedrørende loggingspolitikker fra over 100+ udbydere bare for at fortælle brugere om, hvordan nogle VPN'er er urolige, på trods af at de tværtimod hævdede.

PrivateVPN oplyser, at det ikke gør det’t gemme brugerdata af enhver art med hensyn til aktivitet på VPN-forbindelser, men vi er stadig bekymrede, fordi de logger brugernes IP-adresser.

At’er ikke sikker efter vores opfattelse, og PrivateVPN er virkelig nødt til at stoppe med at gøre det, hvis det virkelig ønsker at leve op til sit navn, der udvider Privacy.

PrivatVPN-anmeldelse 2020 - Indholdsfortegnelse

 1. PrivatVPN hurtig gennemgang
 2. PrivateVPN-prisanmeldelse
 3. Privat prøve gratis prøve
 4. Anmeldelse af PrivateVPN-protokoller
 5. PrivateVPN-serveranmeldelse
 6. PrivatVPN-apps kompatibilitet
 7. PrivatVPN-download
 8. PrivateVPN Support Review
 9. PrivatVPN-logfiler
 10. Arbejder PrivateVPN på Netflix?
 11. Understøtter PrivateVPN Torrenting og P2P-fildeling?
 12. PrivateVPN Firestick
 13. PrivateVPN og Kodi
 14. PrivateVPN Reddit anmeldelser
 15. PrivatVPN-proxy

PrivatVPN hurtig gennemgang

Det’er sikker med en intern serverinfrastruktur og er en af ​​de få VPN'er derude, der ikke’t forkæle dig med at fange eventuelle logfiler.

Andre pletfri funktioner med PrivateVPN inkluderer en kill switch, dedikerede apps, indblokering af indhold og mere.

Deres krypteringsniveauer er skudsikker for at sikre, at selvom der er MiTM (Man in the Middle) angreb, vandt de’t være i stand til at hente noget fra datapakkerne.

PrivateVPN er en VPN, der har opnået et højt niveau af tillid og troværdighed siden starten og er blevet en service, der’Det er bestemt værd at prøve,

For mere om dens skudsikre krypteringsniveauer, prisplaner, refusionspolitikker, nicheplatformsupport, læse denne omfattende og altomfattende PrivateVPN-gennemgang af BestVPN.co!

Fordele

 1. 6 samtidige forbindelser
 2. Servere i 56 lande
 3. Understøtter alle OS-platforme
 4. Flere protokoller understøtter tilslutning af sikkerhed i topklasse & kryptering
 5. Ubegrænset båndbredde & server skifter
 6. 30-dages refusion politik

Ulemper

 1. Ingen gratis prøveperiode
 2. Ingen udvidelser til Chrome eller Firefox
 3. Langsom streaminghastigheder

Få PrivateVPN

Arbejder PrivateVPN i Kina?

Desværre tilbyder PrivateVPN ikke nogen solid løsning til at få deres Kina VPN-app. Udbyderen er heller ikke angivet i Google Play- og iTunes-butikkerne. Som sådan kan brugere af netborgere, der bor i Kina, bruge en proxy-tjeneste til at downloade den dedikerede app fra PrivateVPN. Dem, der er beliggende uden for landet med planer om at besøge Kina, kan forhåndsindlæse PrivateVPN-appen på deres enhed. På denne måde, når de lander i det kinesiske fastland, vil de let være i stand til at fjerne blokering af alle udenlandske apps / tjenester / websteder.

PrivateVPN-prisanmeldelse

På trods af at være en af ​​de bedre VPN'er i kategorien, er PrivateVPN ikke’t så dyre som andre tjenester med lignende statur. Faktisk er priserne faldet i de sidste 8 måneder. Prisstrategien er dog stadig den samme med tre tilgængelige planer, inklusive den månedlige, kvartalsvise og årlige.

Abonnement for en måned giver dig et beløb på $ 7,67 tilbage, mens kvartalsabonnementet koster $ 15,75 faktureret en gang ($ 5,25 / måned). Men min personlige favorit forbliver den årlige plan, der koster $ 50,40 faktureret en gang ($ 3,88 / måned), og inkluderer en gratis måned for abonnement.

Sådan er prisfastsættelsesplanerne lagt på PrivateVPN’s websted for at gøre det lettere for brugerne at navigere, forstå og vælge det, der passer til deres budgetter.

PrivateVPN-prisanmeldelse

Cirka 8 måneder tilbage blev den årlige plan hos PrivateVPN prissat til $ 54,00, faktureret en gang ($ 4,15 / måned), så de har bestemt ændret deres priser i et forsøg på at tiltrække flere kunder.

For antallet af funktioner og troværdighed, som denne VPN bringer til bordet, er prisplanerne bestemt værd at være deres værdi. Men hvis du stadig er utilfreds med noget, vandt PrivateVPN’t forhindrer dig i at forlade ved at lette dig med deres 30-dages refusionsplan. Lade’s komme til flere af, hvordan det fungerer i vores gratis prøveversion nedenfor.

Få PrivateVPN

Privat prøve gratis prøve

Gratis forsøg er altid gode, fordi de giver dig mulighed for at undersøge og teste en VPN fra alle aspekter, før du forpligter dig til det med et betalt abonnement på fuld tid. Men vent, der’Som en bummer tilbyder PrivateVPN ikke en gratis prøveversion som andre tjenester, selvom det ville have været fantastisk, hvis de gjorde det.

Privat prøve gratis prøve

Der er kun en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der ledsager alle prisplaner, hvor du kan bede om tilbagebetaling til enhver tid inden udgangen af ​​din 30. dag, hvis du ikke’t vil bo hos tjenesten.

Selvom vi mener, at refusionspolitikkerne er gode, men de kan’t erstatte den vidtrækkende virkning af gratis forsøg. PrivateVPN scorer et punkt ned i dette aspekt.

Sådan opretter du en PrivatVPN-konto

Én ting, som vi enormt udviklede en smag for under vores PrivateVPN-gennemgang, var kvaliteten af ​​brugeroplevelsen og let at navigere på tværs af udbyderen’s hjemmeside.

Hvis du ønsker at oprette en konto med tjenesten, her’s hvor let det er!

 • Åbn PrivatVPN’s hjemmeside og klik på “Få PrivateVPN” fra hjemmesidenTilmelding af privatVPN-konto
 • Vælg en prisplan (Vi anbefaler den årlige til langvarige brugere) og indtast din e-mail-adresse og adgangskode.
 • Hent en betalingsmetode fra de tilgængelige. Vi vælger Bitcoin, så dette fører os til en næste side, hvor transaktionen vil blive behandlet yderligere.Privatvpn-login
 • Udfør transaktionen, og du vil have registreret en konto hos PrivateVPN.

PrivateVPN-serveranmeldelse

Servere er grundlæggende for enhver VPN-service. Hvis du vælger en betalt VPN, skal udbyderen ikke kun tilbyde en mangfoldighed af serverplaceringer, men det store antal tilgængelige servere skal også være stort nok til at give en god service.

Men det’Præcis hvor PrivateVPN skuffede os mest. Kun 56 placeringer og 100+ servere tilbydes kunder med denne service. Andre konkurrenter som ExpressVPN tilbyder 1500+ servere i 94 lande, mens PureVPN tilbyder 750+ servere i 140+ lande. Serverinfrastrukturen på PrivateVPN er ikke’t den bedste blandt dem, vi’har hidtil revideret.

PrivateVPN-serveranmeldelse

Det giver stadig en anstændig internetforbindelse, men i betragtning af det lille antal servere ville problemer som båndbredde flaskehalse være en alt for almindelig forekomst.

Det vandt’t være så god til at låse op geo-begrænset indhold, enten fordi virksomheder som Netflix bliver mere og mere dygtige til at identificere VPN-routede forbindelser og blokere deres adgang. Servere skal tilføjes i hundrederne, hvis PrivateVPN ønsker at skabe en meget mere passende og kapabel service til sin brugerbase.

PrivatVPN-apps kompatibilitet

VPN’er sikrer din internetforbindelse, men hvor godt de gør det på hvert forskellige OS er nede på kompatibiliteten af ​​dedikerede apps, de leverer.

PrivateVPN giver også konventionel kompatibilitet med alle populære operativsystemer som Windows, Mac, Android og IOS, gennem dedikerede apps.

Men det’s om det, selvom vi helt sikkert ville sætte pris på det, hvis de var gået et skridt foran konkurrencen ved at tilbyde flere apps dedikeret til nicheplatforme som Firestick.

PrivateVPN er muligvis ikke den bedste VPN til Mac eller Windows, men apps fungerede fint på platformene. De har et interaktivt UX- og UI-design med alle funktioner og muligheder inden for rækkevidde.

PrivatVPN-download

Hvis du er villig til at downloade PrivateVPN-klientappen til dit OS, her er de links, der hjælper dig med at gøre det for hver dedikerede platforme:

 • vinduer

App til Windows 7, 8, 8.1 og 10: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN-win-new.exe

 • Mac

App til Mac OS X: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN1.1.pkg

 • iOS VPN

App til iPhone og iPad iOS version 9.0 eller nyere: https://itunes.apple.com/us/app/PrivateVPN/id1168424870?ls=1&mt

 • Android

App til Android 4.0 eller nyere: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pVPN.PrivateVPN

Installationsprocessen forbliver den samme på tværs af alle platforme og her’Sådan kan du gennemgå opsætningen i 4 enkle trin:

 1. Log ind på din konto eller tilmeld dig ved at angive dit e-mail-id og indstille en adgangskode
 2. Køb PrivateVPN’s abonnement ved at vælge en af ​​de tilgængelige planer
 3. Download VPN-app-klienten til dit OS fra de ovenstående links
 4. Nul ind på en serverplacering, og klik på “Forbinde”

Få PrivateVPN

PrivateVPN Support Review

Et smidigt kundesupportteam kan tillade, at selv de værste af tjenester får et positivt omdømme på markedet. VPN'er er ofte komplekse for brugere, der ikke donerer’Jeg har meget erfaring med at bruge dem, så bortset fra guider og tutorials’Det er dejligt at have kundesupport, der kan vejlede dem.

Hos PrivateVPN er kundesupport på top, og for at undersøge det til dybden har vi stillet et rigtig vanskeligt spørgsmål, dvs. jeg har prøvet alt, men Netflix gør stadig ikke’t arbejde.

Her er en udskrift af vores samtale med PrivateVPN-support:

 • Live chat-funktionen er let synlig på alle sider:PrivateVPN Support Review
 • Online-reps vises kun, hvis du arkiverer i en forespørgsel. Du kan se chatvinduet her, og hvordan det står, at en repræsentant snart vil være hos os.
  PrivatVPN live chat
 • Rep’navnet var Manish, og vi spurgte, hvordan man bruger Netflix, da vi har udtømt alle mulighederne som at prøve alle serverne.
  PrivatVPN-vidensbase
 • Efter at have givet os en liste over fungerende servere med Netflix US, gik repræsentanten med proceduren og delte linket til onlineguiden om det problem, der er tilgængeligt med PrivateVPN.
  PrivatVPN-billet

Da vi bad ham mere ved at fortælle ham, at guiden ikke var’t meget hjælp for os, så gik han i fejlfindingstilstand og bad os om at udføre en DNS-lækketest.

Bingo! Vi har en vinder! Kundesupporten var intenst tilfredsstillende på alle konti, og selvom Netflix US stadig ikke gjorde det’t arbejder med PrivateVPN, vi er sikre på, at repræsentanten ville have sikret, at vi kom igennem.

Fantastisk arbejde skal vi sige af PrivateVPN.

PrivatVPN ipleak

Bortset fra live chat-funktionen er der omfattende guider og tutorials til at hjælpe en bruger, når det lander i problemer med tjenesten.

Anmeldelse af PrivateVPN-protokoller

Protokollerne implementeret af PrivateVPN er som følger:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP
 4. IKEv2
 5. IPSec

Ud af dette parti er OpenVPN den mest sikre protokol derude og er vores standardanbefaling til VPN-brugere uanset kategori. Bortset fra det tilbyder PrivateVPN også IKEv2, IPSec og L2TP-protokoller, som er gode nok til at sikre de fleste forbindelser.

PPTP anbefales ikke, fordi det’er forældet, men dets tilgængelighed er stadig en stor funktion, fordi nogle interne forretningsnetværk eller kommunikationsweb kræver det. Hvis nogen kom på udkig efter en VPN med støtte for PPTP-protokol, ville PrivateVPN helt sikkert opfylde deres krav.

Få PrivateVPN

Arbejder PrivateVPN på Netflix?

Det’er et nyt nyt år, og vi’Vi har bestemt opdateret dig i realtid om, hvorvidt PrivateVPN arbejder med Netflix og Disney + i 2020 eller ikke.

Nå, det er en kompliceret koncert at fjerne blokering af Netflix eller endda Netflix US. Det er temmelig vanskeligt for en VPN at kontinuerligt tilbyde denne afblokerende funktion til deres brugere. Så det’Derfor brugte jeg frisk test til PrivateVPN Netflix-kompatibilitet for at gøre det lettere for dig med relevante, rettidige oplysninger, der kunne tjene dig bedst.

Så fungerer PrivateVPN faktisk for at fjerne blokering af Netflix US i 2020?

Ja, det gør det dog, oplevelsen er bare okay.

Jeg var i stand til at se Avengers - Infinity War gennem det på Netflix ganske let. Der er overhovedet ingen problemer med forbindelserne. Kom igennem i første forsøg.

Arbejder PrivateVPN på Netflix

Nu kommer til manglerne.

Kvaliteten var ikke op til mærket, som det kan ses ret levende fra det skærmbillede, jeg deler her.

Så fungerer PrivateVPN faktisk for at fjerne blokering af Netflix US

Dette er mest på grund af de langsommere hastigheder end normalt på amerikanske servere af PrivateVPN.

Så udbyderen ophæver blokering af Netflix US med succes, men hvis du leder efter video i bedre kvalitet og en samlet mere berigende streamingoplevelse.

PureVPN er meget bedre til dette, og det samme er ExpressVPN og endda Surfshark.

Få PrivateVPN

Understøtter PrivateVPN Torrenting og P2P-fildeling?

Vi må indrømme, PrivateVPN mangler muligvis på en masse tekniske fronter, men det’s gør alt, hvad der kan få en kunde til at tage en beslutning om at komme om bord med tjenesten.

Ligesom at fjerne blokering af Netflix US, giver PrivateVPN også Torrenting og P2P support. Du kan dog kun gøre det via serverne i England, hvilket kan betyde, at du støder på en smule tunge og belastede strømme, hvis du ikke’t bor der, hvilket bremser downloadhastighederne.

Hvis du leder efter VPN'er, der giver bedre ydelse med Torrenting, skal du læse vores guide til den bedste VPN til Torrenting.

PrivateVPN Firestick

Firestick øger støt sin markedsandel, og introduktionen har gjort det muligt for Fire TV fra Amazon at vokse med store sprang. Streamingenheden understøtter også andre tjenester som Netflix, BBC iPlayer, Hulu og mere, der diversificerer seeroplevelsen.

PrivateVPN Firestick

Men Firestick vandt’t udfører meget uden hjælp af en VPN, der tillader det at kilde og streame geobegrænset indhold. PrivateVPN kan helt sikkert fjerne blokering af geo-begrænset indhold,

PrivatVPN Kodi Addon

Desværre gør PrivateVPN ikke’Jeg har en dedikeret Kodi-tilføjelse, selv i 2020.

Dette er ret skuffende for udbyderen’s del, fordi det nu tilsyneladende hænger bag med gamle funktioner og evner i en branche, der kontinuerligt skubber bjælken højere.

PureVPN og nogle andre top VPN'er har deres dedikerede Kodi-tilføjelser, men ikke mange har fulgt efter som PrivateVPN.

Jeg ved, at du kan køre en VPN på Kodi, selv ved at installere den direkte på din enhed, men det slår hele formålet med endda at bruge Kodi først. Hvorfor skulle du bruge Kodi til at se film og shows, når du kan gøre det samme gennem din browser?

Bekvemmelighed og funktionalitet er to hovedpunkter her at overveje, og det’nøjagtigt hvad der gør sagen for en dedikeret Kodi VPN tilføjelse desto mere stærkere.

PrivateVPN er nødt til at opgradere sit spil i afblokerings- og streamingafdelingen seriøst.

Og under alle omstændigheder, hvis du ønsker at bruge PrivateVPN på Kodi selv, kan du gøre det ved at indstille det gennem OpenVPN understøttet VPN filhåndtering.

Få PrivateVPN

PrivatVPN-proxy

Nej, PrivateVPN gør det ikke, men dette er ikke et stort problem.

Proxy anbefales normalt ikke af nogen af ​​os på BestVPN.co, da de ikke gør det’t tilbyder sikkerhedsfunktioner som kryptering eller protokolstøtte for at holde dig sikker online.

Så selv hvis PrivateVPN ville have tilbudt en gratis eller endda en betalt proxy, ville jeg kraftigt have bedt dig om at holde dig væk fra det.

PrivateVPN Reddit anmeldelser

Fordømmelig mening er dårlig til en anmeldelse, fordi vi har brug for brutalt ærlige udtalelser om en service for at forstå dybden af ​​dens anvendelighed, og ingen steder kan du finde ærlige anmeldelser bedre end Reddit.

Et bruger-sourced community-websted, det er et af de bedste steder at kontrollere for enhver VPN’s anmeldelser. PrivateVPN’brugere har også taget platformen for at kaste deres ære og påskønnelse over for tjenesten.

En bruger fandt, at serverne i det amerikanske vestkystområde var utroligt dårlige til ydelsen. Desuden gjorde denne bruger ikke’Jeg er enig med en anden bruger i, at PrivateVPN kunne have høje hastigheder i den amerikanske region.

Vi er bestemt enige med brugeren’sin udtalelse om hældningshastigheder for PrivateVPN, når de er tilsluttet amerikanske servere, som det påpeges i vores Netflix-afblokeringsgennemsnit. (Læs flere anmeldelser i henhold til redditors på bedste reddit vpn)

PrivateVPN Reddit anmeldelser

Konklusion

Hundredvis af VPN'er findes allerede på markedet, og konkurrencen er allerede hård for at få fat i den største andel af kunder fra hver virksomhed. I sådan et miljø, det’er vigtigt for at levere pletfri tjenester og funktioner i topklasse, der understreges af den urimelige kvalitet på alle punkter, hvis du vil opbygge en vellykket VPN.

PrivateVPN har stadig nogle miles at dække, især med hensyn til at tilføje mindst 200 flere servere, forbedre sin serverplaceringens mangfoldighed ved at dække flere af asiatiske og afrikanske placeringer, hvilket gør hastighederne bedre. Og frem for alt at sikre, at det øger antallet af kompatible apps, det leverer med dens service.

Når vi afslutter vores PrivateVPN-gennemgang af 2020, giver vi tjenesten 3 stjerner og forventer, at den forbedres yderligere baseret på vores anbefalinger ovenfor.

Hos BestVPN.co stræber vi efter at give brugerne de bedste VPN-anmeldelser i alle kategorier, hvad enten det er individuelle tjenester eller kompatibilitet på forskellige platforme. Vores anmeldelser er meget uvildige, og vi sørger for, at vi ikke gør det’t fluff over en bestemt tjeneste mere end den fortjener.

Hvis vi har udeladt noget, eller du vil tilføje mere til vores anmeldelse, skal du sørge for at kommentere nedenfor og indlede en sund diskussion. Vi’d vente med ængstelse til at interagere med sådanne udtalte medlemmer og brugere!

Похожие статьи

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdiktion Hong Kong Pris $ 2,91 / mo for en 2-års plan-servere 2.000+ i 140+ Lande Logfiler Ingen logfiler Certificeret kryptering AES-256-CBC fjerner blokering af Netflix...

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdiktion Canada Pris $ 2,99 / mo for en 1-års plan-servere 10 servere i 10 lande Logfiler Logfiler Brugerdata-kryptering AES-256 (betalt) | AES-CBC-128 bit...

 • CyberGhost Review 2020

  Jurisdiktion Rumænien Pris $ 2,75 / mo for en 3-årig plan-servere 6.100+ Servere i 90+ ​​Lande Logfiler Ingen logfiler Certificeret kryptering AES-256-Bit Fjern blokering...

 • TunnelBear VPN Review 2020

  Jurisdiktion Canada Pris $ 4,99 / mo for en 1-års plan Servere 1.000+ Servere i 22 lande Logs Holder tilslutninger Logfiler Kryptering AES-256-bit Fjernelse...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiktion De Britiske Jomfruøer Pris $ 1,99 / mo ($ 47,76 i 24 måneder) Servere 1040+ i 61+ Lande Logfiler Ingen logfiler certificeret kryptering...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me