Privat gjennomgang av internettilgang 2023

Jurisdiksjon USA
Pris $ 2.91
servere 3272
Tømmerstokker Nei
kryptering AES-256
Fjern blokkering av Netflix Ja
torren Ja
Jobber i Kina Ja
anbefalt  Ja
nettsted https://www.privateinternetaccess.com/
kompatibilitet Windows, Android, Apple

Private Internet Access er en USA-basert VPN-leverandør som tilbyr personvern og sikkerhetsløsninger gjennom sterke krypteringsnivåer og flere servere lokalisert over hele verden. Denne private Internett-tilgangsevalueringen vurderer legitimiteten og kompetansen til VPN-tjenesten’s krav for å gi personvern og anonymitet til brukere over internett. Les denne Private Internet Access-gjennomgangen og den siste brukeruttalelsen dekket av best vpn.

Pros

 1. Null logger (til og med FBI mislyktes to ganger for å skaffe data)
 2. 3386+ servere i 17 forskjellige land
 3. OpenVPN, L2TP / IPSec og PPTP-protokoller
 4. AES 256-bits kryptering gitt
 5. 24/7 live chat-funksjon
 6. God kundesupport
 7. Enkel å bruke VPN-klient

Ulemper

 1. Basert i USA (Under radaren for 5-øyne, 9-øyne og 14-øyne allianser)
 2. Sakte nedlastingshastigheter
 3. Ingen gratis prøveperiode
 4. Kan’t velg protokoller fra programvareklienten

Få privat internettilgang

Contents

Logger og personvernregler

Mange VPN-leverandører hevder å tilby et “Ingen loggføringspolitikk”, men svært få følger løftet sitt, som vi har uthevet med omfattende detaljer i vår guide om loggingsprinsipper for over 100 tilbydere som for tiden opererer i bransjen. Størstedelen av tjenestene vi har gjennomgått, logger noen mindre økt- / tilkoblingsdata. Dette kom bare fram etter at disse VPN-ene ble utsatt for offisielle undersøkelser da brukere ble funnet å bruke tjenester for ulovlige aktiviteter. Et nylig eksempel var av PureVPN som avslørte loggingsdetaljer til FBI.

Sak bakgrunn

Imidlertid, hvis du er ute etter en tjeneste som står sterkt selv fra FBI-press, må du bruke Privat Internett-tilgang. I fjor kom leverandøren i brannvesenet etter en etterforskning fra FBI, angående en bruker som feilaktig informerte og spredte informasjon om bombetrusler. I desember ble en rekke trussler sendt til en rekke flyplasser og skoler med navnet “Eric Mead”.

Undersøkelser førte til bevis for at en stalker ved navn McWaters ble sint i besettelse over en tidligere medarbeider Devon Kenney. Hvis du ikke allerede har gjettet, er Eric Mead navnet på Kenney’kjæresten, som etter å ha blitt konfrontert åpenbart nektet for å ha gjort noen av truslene. Mistanken vendte seg mot McWaters som prøvde å kontakte den tidligere ansattes knusing mer enn 100 ganger.

PIA’s svar

Alle forsøk på å kontakte e-post, Facebook, Twitter og TracFone spores tilbake til en IP-adresse fra Privat Internett-tilgang. Selv om FBI hadde nok bevis til å fjerne McWaters, ba de PIA om å overlevere loggene. Siden leverandøren ikke oppbevarer loggingsinformasjon, kunne den ikke samarbeide; sikre at brukerens personvern forble intakt.

“Etter å ha undersøkt gyldigheten av stevningen og bekreftet den, omarbeidet vi ettersom vi alltid gjør innholdet i personvernreglene våre, og deretter varslet vi agenten at vi ikke logger noen brukeraktivitet. Agenten bekreftet sin forståelse av selskapet vårt’politikk og stilling og deretter fulgte alternative kundeemner. Denne rapporten gjør det klart at PIA ikke logger brukeraktivitet, og vi fortsetter å stå ved vårt engasjement for våre brukere.”

Et stort rødt flagg – PIA er basert i USA

USA er sannsynligvis det verste stedet i verden for en VPN å være basert på.

Det er ikke bare en del av flere datadelingsallianser som 14 Eyes, som vi påpekte i vår detaljerte guide om problematiske jurisdiksjoner, men det har også flere typer lover om datalagring som på alvor kan tillate den å tvinge enhver leverandør til å kneble data når som helst. Alle disse problemene påvirker PIA, og gjør enhver ellers god nok tjeneste til en som ikke bør’t bli abonnert på.

Siden PIA ikke har delt noen logger med myndighetene så langt, har den imidlertid klart å berge en viss troverdighet til tross for å være basert i USA. Men vi vil ikke anbefale deg å ta risikoen og se etter en leverandør som er basert på et tryggere sted som ExpressVPN eller Surfshark, i stedet.

Priser og planer

PrivateInternetAccess tilbyr tre prisplaner, akkurat som de fleste av VPN-leverandørene i bransjen. Du kan velge mellom en månedlig konto, en årskonto og en to årlig konto.

prissetting av privat internett

Den månedlige pakken tilbys til $ 6,95 per måned som er litt på høyresiden sammenlignet med noen andre VPN-leverandører. Du kan imidlertid velge mellom kontoer med lengre varighet for å benytte deg av mye lavere priser, ettersom den årlige pakken koster $ 3,33 per måned og dobbelt årlig plan koster $ 2,91 / mo (halvparten av hva en månedlig pakke koster).

Gjennomgang av privat Internett-tilgang viste at den gir god valuta for pengene, da hver pakke har en 7 dagers pengene-tilbake-garanti og tilbyr de samme funksjonene og beskyttelsesnivået på tvers av hver prisplan, noe som sikrer at dataene dine og personvernet er trygt fra alle slags trusler over internett. For rabattkupong for privat Internett-tilgang, sjekk ut Black Friday VPN-avtaler.

Få privat internettilgang

Gratis prøveperiode

Hvis du ønsker å prøve tjenesten gratis i noen dager, er vi triste å rapportere at Privat Internett-tilgang ikke gir noen gratis prøveversjoner på dette stadiet. VPN-tjenesten tilbyr en 7-dagers pengene-tilbake-garanti fra påmeldingsdagen.

Vi anbefaler at du bruker disse syv dagene og tester tjenesten på alle plattformer og enheter du bruker. Prøv forskjellige servere, få tilgang til forskjellige geobegrensede nettsteder, og se etter problemer med tjenesten og dens funksjoner.

servere

I følge vår PIA-gjennomgang har VPN over 3272 servere fordelt på 33 land over hele verden. Blant disse, inkludert Australia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Hong Kong, India, Irland, Israel, Italia, Japan, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Romania, Singapore, Sør-Korea, Sverige, Sveits, Tyrkia , Storbritannia, USA. Du kan sjekke PIA’s nettverksside her for mer informasjon om antall servere og lokasjoner i hvert land (skjermdump nedenfor).

private tilgangstjenere

Selv om antallet støttede steder er tynt, legger PIA stadig flere servere til listen. Foreløpig utgjør det via det høye forholdet mellom server og plassering. Dette gjør at brukere kan maskere sin opprinnelige identitet og forbli anonyme over internett med det ekstra incitamentet til å bruke servere som har mindre brukerbelastning. Som et resultat får du eksepsjonelle hastigheter, uavhengig av hvilket land du oppretter en VPN-tilkobling ved å bruke PIA – som er viktig for sømløs torrenting og streaming!

PIA-ytelse

For å gi deg en bedre idé om påliteligheten til tjenesten, gjennomførte vi noen få ytelsestester. Hvis du er dobbeltsinnet rundt VPN, kan disse testene hjelpe med beslutningsprosessen:

Fartstest

Nedenfor er resultatene av en hastighetstest på en 100 Mbps tilkobling for å gi deg en objektiv oversikt over hastighetene du vil kunne utnytte når du kobler til forskjellige PIA-servere.

Lokal ISP

Resultatene nedenfor vil gi deg en bedre forståelse av forskjellen mellom den primære nettverkshastigheten og PIA premium-servere.

privat internettilgang hastighetstest

Koblet til PIA France Server

Servertester fra USA til Frankrike viste utmerkede hastighetsnivåer. Skjønt nedlastings- og opplastningshastighetene reduseres. VPN klarte å levere en jevn nedlastning på 50,67 Mbps og opplasting av 35,47 Mbps, med latens opp til 418ms.

pia france serverhastighet

Koblet til PIA Australia Server

USA-Australia-servertestene var også ganske imponerende. Du kan utnytte nedlasting av 52,25 Mbps og hastighet på 37,48 Mbps med 231ms latenstid. Dette er fortsatt ganske mye fart for surfing / torrenting!

pia australia serverhastighet

Få privat internettilgang

Privat internettilgang Ekte hastighetstest for Torrenter og P2P fildeling

PrivateInternatAccess er alltid anerkjent som en VPN-tjeneste som presterer best i VPN-relaterte underholdningsfunksjoner som Torrenting og fjerne blokkering av geo-begrenset innhold.

Men all markedsføringsmumbo-jumbo på nettstedet til en VPN gjør det ikke’t utgjør noe hvis leverandøren ikke kan sikkerhetskopiere den med den faktiske ytelsen.

Og det’nøyaktig hva som lot oss skuffe med PIA da vi sjekket ut resultatene for Torrenting.

PIA pleide å være en god tjeneste for Torrenting-formål, slik det fremgikk av antallet mennesker som anbefalte dette for samme formål på beste vpn reddit-side og andre populære sosiale medieforum. Men i det siste har ytelsen gått ned i et nosedive. Alvor!

Jeg testet PIA’s Forbløffende ytelse ved å prøve å koble til en av sine spesielle P2P-servere og laste ned en film for å se hvor bra den fungerer. Og jeg må si, resultatene var dystre.

Jeg koblet til Israel-serveren deres, som de har spesielt avgrenset for oppgaven med Torrenting.

Privat internettilgangshastighet for torrent

Når jeg ble koblet til denne serveren, gikk jeg til Yts.am, et populært Torrenting-nettsted som inneholder mange nyeste filmer og annet slags innhold som du enkelt kan laste ned.

Merk: Vi på BestVPN.co promoterer ikke nedlasting av opphavsrettsbeskyttet innhold på noen som helst måte. Nedlastingsprosessen for denne filen ble også stoppet midtveis for å sikre at ingen slike filer lander på systemet vårt. Denne demonstrasjonen var bare ment å vise PIA’s ytelse bare for Torrenting.

På Yts fortsatte jeg å laste ned filmen “Requiem for a Fighter” gjennom Utorrent-klienten min.

PIA-hastighet er verst for nedlasting

Og nedlastningshastighetene på Torrenting så vel som opplastningshastighetene var godt under pari. Nok til at vi nedgraderer PIA til a ikke anbefalt tjeneste for Torrenting.

PIA torrent test

Langsom hastighet for privat internettilgang for Torrenting:

Her er resultatene fra Speed ​​Test of PIA’s Israel-server:

Ping: 199 frk

Last ned: 3,19 Mbps

Last opp: 2,64 Mbps

PIA-hastighetsgjennomgang

Dette er resultatene fra a 20 Mbps tilkobling, som betyr at PIA’s Israel-server nedgraderte faktisk nedlastingshastighetene våre med 84%, noe som bare ikke er akseptabelt for en VPN som promoterer seg selv på Torrenting.

PIA’s hastighetstap brukt til å sveve rundt i 30-40% merke bare noen måneder tilbake. Kanskje de går gjennom en dårlig fase og ting vil bli bedre snart, men foreløpig er PIA definitivt ikke en VPN du bør gå for hvis du ønsker å få en Premium Torrenting-opplevelse.

Privat internettilgang Netflix-test – fungerer det?

Jeg var ganske forbløffet over Torrenting-ytelsen til PIA-hastighetstester, men likevel ventet jeg mye bedre fra leverandøren når det gjelder å fjerne blokkering av Netflix.

Men her igjen ble jeg skuffet da PIA ikke klarte å fjerne blokkeringen av Netflix US to ganger før jeg koblet til tredje gang.

Privat tilgang til nettflix netflix

Jeg var koblet til PIA’s New York-server mens jeg prøvde å fjerne blokkeringen av Netflix, da dette var deres beste server for oppgaven tidligere.

Privat internettilgang netflix ekte test

Og da PIA endelig klarte å fjerne blokkeringen av Netflix US, bestemte jeg meg for å streame Ex Machina, som er en geobegrenset film som bare er tilgjengelig for Netflix amerikanske brukere.

Privat internettilgang fungerer på netflix

Ja, filmen strømmet, men enda en gang møtte jeg den samme typen problem som jeg gjorde med PIA VPN-hastighet som jeg gjorde med den i Torrenting.

PIA VPN-hastighet var så treg at for det første filmen bufret mye. Og med mye, mener jeg mye.

For det andre gjorde ikke PIA-hastigheten det’t lar filmen noensinne nå HD-kvalitet. Kornene på skjermen forble allestedsnærværende.

Privat tilgang til sakte hastighet for Netflix

Som jeg allerede har forklart at Privat Internett-tilgangshastighet var ganske treg på Netflix, må jeg vise deg hvor mye treg det faktisk var.

Her er resultatene fra hastighetstesten for New York Server av PIA:

Ping: 241 Ms

Last ned: 3.03 Mbps

Last opp: 1,60 Mbps

Netflix-hastighet for privat internett er verst

Nok en gang forble strømningshastighetene i 3 Mbps rekkevidde på min 20 Mbps internettforbindelse.

Privat internettilgangshastighet er den eksakte årsaken til at leverandøren ikke fungerte bra med Netflix-streaming.

De andre funksjonalitetene er fremdeles ganske akseptable, som om det klarte å fjerne blokkeringen av nettstedet’s amerikanske versjonen i tredje forsøk, men likevel, hvis hastighetene ikke er opp til akseptabelt begrenset for strømming, snakker vi innen en 30% hastighetstap i gjennomsnitt, da vil PIA ikke forbli en passende VPN for Netflix i fremtiden.

Kundeservice

Privat internettilgang bruker forskjellige metoder for å svare på brukerne’ spørringer. Det er viktig for enhver tjeneste, spesielt i VPN-bransjen, å ha forskjellige kanaler som brukere kan kommunisere med tjenesten for å søke hjelp.

PrivateInternetAccess bruker en live chat-funksjon samt en kunnskapsbase og en FAQ-seksjon for å løse brukerproblemer og svare på deres krav.

Live chat

I vår Private Internet Access-gjennomgang testet vi live chat-funksjonen og var fornøyd med det samlede resultatet. Selv om det tok en kort stund for kundestøtteansatte å komme på nettet og delta på chatten vår, var medarbeideren raske til å svare på spørringen vår og veiledet oss på en passende måte.

Live chat-funksjonen er tilgjengelig hele døgnet og er til stede 365 dager i året. Dette viser at PIA er opptatt av å gi brukeropplevelse av høy kvalitet og er opptatt av å løse dine VPN-relaterte problemer.

Kunnskapsbase

PIA har et godt kjent og detaljert kunnskapsgrunnlag som er tilgjengelig fra ‘Kundesupport’ alternativet fra nettstedet. I kunnskapsbasen er det installasjonsveiledninger, konfigurasjonsfiler for OpenVPN-protokoll og informasjon om de forskjellige funksjonene som tilbys.

FAQ-seksjonen

FAQ-delen kan nås fra ‘Kontakt oss’ tilgjengelig fra toppen av nettstedet. Delen Ofte stilte spørsmål inneholder grunnleggende informasjon om PIA VPN-tjenesten, dens funksjoner, personvernregler og betalingsinformasjon.

Hvis du er en ny bruker eller planlegger å bruke PrivateInternetAccess, er det et godt utgangspunkt å gå gjennom vanlige spørsmål, da det vil gi deg tilstrekkelig startinformasjon om tjenesten.

Betalingsalternativer

Privat Internett-tilgang aksepterer forskjellige betalingsmåter. Disse inkluderer betaling og betalingskort, samt PayPal, American Express, BitCoin, Ripple, Pay Garden og mange andre betalingsmetoder. Du kan også betale for tjenesten anonymt ved å bruke gavekortene fra Wal-Mart, Starbucks, Macy’s, osv.

betalingsmetoder for privat internett

Få privat internettilgang

Registreringsprosess

Registreringsprosessen for privat internettilgang er enkel og krever få trinn. Prosessen er avhengig av betalingsmetoden du velger. Vi brukte PayPal for å kjøpe tjenesten, og den omdirigerte oss direkte til PayPal’s webside. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut detaljene og det’s det, du er ferdig.

Hvis du valgte å bruke kredittkortalternativet for betaling, krever det litt mer personlig informasjon inkludert e-postadressen din. Du kan bruke et bruk et gavekort, eller du kan betale med Bitcoin hvis du vil betale anonymt.

PIA Windows Client

Når du har registrert deg for tjenesten, kan du enten konfigurere VPN-tjenesten ved å bruke manuell konfigurasjon eller bruke VPN-klienten. Klienten er tilgjengelig for Windows (XP og senere versjoner) og Mac OS X (10.6 eller nyere versjon). Du kan laste ned klientene fra ‘Kundesupport’ side gratis.

Når du har lastet ned klienten, trenger du bare å oppgi brukernavn og passord og koble til VPN-tjenesten. Det er noen avanserte innstillinger som du også kan bruke når du logger deg på klienten.

Du kan velge tilkoblingstypen du ønsker, ekstern port, eller hvis du vil bruke portvideresending, VPN-drepebryter, DNS-lekkasjebeskyttelse eller IPv6 lekkasjesikring.

Du kan også bruke klienten til å velge krypteringsnivå, datagodkjenning og håndtrykkinnstillinger du ønsker for beskyttelse.

kompatibilitet

I vår gjennomgang av privat Internett-tilgang var vi fornøyde med antall enheter og operativsystemer tjenesten er kompatibel med.

Du kan konfigurere VPN på din Windows og Mac ved å bruke programvareklienten eller manuelt oppsett. Tjenesten kan også brukes på iOS- og Android-enheter ved hjelp av installasjonsinstruksjonene som følger med. PIA fungerer også på Ubuntu Linux-enheter, forskjellige rutere og Boxee Box-enheter.

Dette gir beskyttelse på flere plattformer, og sammen med multi-login-funksjonen kan du holde deg beskyttet mens du nyter internettfrihet.

Veiledninger gitt

Privat internettilgang tilbyr installasjonsveiledninger og opplæringsprogrammer for konfigurering av tjenesten på hver av enhetene den er kompatibel med. Installasjonsinstruksjonene for PIA kan nås fra ‘Kundesupport’ side på nettstedet.

Disse guidene inneholder trinnvise instruksjoner for konfigurering av tjenesten, og det er separate opplæringsprogrammer for konfigurering av forskjellige protokoller på de kompatible enhetene. Det er OpenVPN-konfigurasjonsfiler som også kan lastes ned fra denne siden.

Protokoller og kryptering

PrivateInternetAccess gir sterke sikkerhetstiltak ved å kombinere forskjellige protokoller og krypteringsnivåer. Protokollene som tilbys av PIA er PPTP, L2TP / IPSec og OpenVPN. Disse protokollene fungerer i kombinasjon med krypteringsnivåer for å beskytte dataene dine mot forskjellige trusler.

Krypteringsnivåene inkluderer AES (CBC Blowfish) 128 bit og 256-bit kryptering. Hvis du bruker klientprogramvaren til tjenesten, kan du også velge innstillinger for dataautentisering og håndtrykk for å beskytte dine data og identitet.

Det er imidlertid ikke noe alternativ å velge protokollen ved å bruke klientprogramvaren, da den leverer standard OpenVPN-protokollinnstillinger. Du kan konfigurere protokollen manuelt hvis du ikke ønsker å bruke OpenVPN.

Få privat internettilgang

Tilleggsfunksjoner

PIA går definitivt den ekstra milen i å tilby brukerne ekstra kompatibilitet og pålitelighet. Når du velger tjenesten, kan du være trygg på å utnytte en rekke nyttige funksjoner. Blant disse inkluderer:

PIA Mace ™ blokkerer annonser, trackere, informasjonskapsler

MACE er et nytt system som tilbys av PIA, noe som forbedrer en kunde ytterligere’s sikkerhet og personvern. Denne funksjonen returnerer IP-adresser for uønskede domenenavn, som en adresse som ikke er rutbar. Som et resultat vil VPN blokkere irriterende annonser fra alle nettsteder, noe som sparer data og båndbredde. Ved også å blokkere trackere og informasjonskapsler, kan du sikre at identiteten din forblir helt trygg. Det beste av alt: du trenger ikke å laste ned en egen applikasjon for denne funksjonen, da den kommer innebygd med VPN.

Peer-to-peer (P2P) / Torrenting

Hvis du er ute etter en pålitelig VPN som ikke plasserer noen båndbreddebegrensninger eller sporer din forstyrrende aktivitet, er PIA definitivt et godt valg. Tjenesten tilbyr fullstendig anonymitet, men begrenset hastighet. Dette sikrer at identiteten din forblir sikker til enhver tid, samtidig som du kan laste ned hva du vil på det ytterste bekvemmelighetsnivå.

SOCKS5 Proxy

Privat Internett-tilgang støtter til og med SOCKS5-proxy, som garanterer den høyeste sikkerheten for P2P / Torrenting-aktiviteter. Denne protokollen støtter avanserte nettverksteknologier som IPv6 og UDP, som sikrer at du forblir trygg til enhver tid. Du kan føle deg trygg på at identiteten din forblir helt anonym fra nysgjerrige myndighetsorganer og lokale Internett-leverandører.

Internett Kill Switch

Internett-drepebryteren lar deg stoppe internettforbindelsen din når VPN kobler fra. Dette holder deg beskyttet og negerer enhver sjanse for at ondsinnede enheter får tilgang til dataene dine eller vet identiteten din hvis VPN mislykkes.

Port Videresending

Port-videresending-funksjonen lar deg omdirigere viss kommunikasjon til en spesifikk gateway. Dette reduserer imidlertid personvernet, og PIA anbefaler å holde denne funksjonen av den du verdsetter høy sikkerhet.

DNS-lekkasjebeskyttelse

Ved å bruke denne funksjonen får du den ultimate beskyttelsen når DNS-en din blir dirigert gjennom VPN. På denne måten er du beskyttet mot DNS-lekkasje og personvernet ditt forblir intakt.

IPv6 lekkasjebeskyttelse

IPv6 lekkasjebeskyttelse deaktiverer trafikken som går gjennom IPv6 mens du bruker PIA VPN. Dette sikrer at det ikke blir lekkasje av IPv6-trafikk.

Flerpålogginger

Med Privateinternetaccess kan du koble til opptil 5 forskjellige enheter samtidig med den samme kontoen. Den fem flerpåloggingsfunksjonen gir brukerne fleksibilitet og sikkerhet på internett uansett hvilken enhet eller plattform de ønsker å bruke.

Få privat internettilgang

Hvordan bruke privat internettilgang (PIA) i Kina?

I likhet med andre leverandører, PIA’nettstedet er utilgjengelig i fastlands-Kina, etter regjeringens begrensninger for Kina VPN-tjenester. Dette etterlater deg bare ett alternativ for bruk av privat Internett-tilgang (PIA) i Kina: konfigurer VPN manuelt. Mens “Stor brannmur” blokkerer alle VPN-tilkoblinger den kan finne, og tilbyr viss spillerom til IPSec / L2TP-tilkoblinger. Følg PIA’s guide for hvordan du konfigurerer protokollen på forskjellige enheter. Dette inkluderer instruksjoner for rutere, Android-telefoner, iOS og stasjonære maskiner også.

Anbefalte alternativer til PIA VPN

PIA var en toppleverandør for noen år tilbake, men siden den gang mistet den mye glans og troverdighet da den droppet den ene viktige funksjonen etter den andre. Nå gjør det det ikke’kan ikke tilby blokkering av Netflix USA eller noen annen strømmetjeneste som Disney Plus. Dens Torrenting-evner har til og med gått langt nede siden brukerne har klaget mye på tilkoblingsfall og sakte dråper. Det har vært et tøft fall fra nåden for PIA.

PIA anbefales ikke av oss i sin nåværende form, siden priset er for høyt til $ 3,11 / måned eller $$ 87,87 på sin 2-årige avtale og gir så mindre verdi for brukeren.

Det neste beste alternativet til det for øyeblikket er PureVPN, som fremdeles er ganske rik med sin dedikerte støtte for Netflix-blokkering, Torrenting og andre relaterte aktiviteter. Og du kan få PureVPN for bare $ 2,88 / måned eller $ 69 fakturert en gang hvis du går for den 2-årige avtalen, som er den billigste abonnementspakken.

Alternativer for privat internettilgang (PIA)

PIA var en toppleverandør for noen år tilbake, men siden den gang mistet den mye glans og troverdighet da den droppet den ene viktige funksjonen etter den andre. Nå gjør det det ikke’kan ikke tilby blokkering av Netflix US eller noen annen strømmetjeneste. Dens Torrenting-evner har til og med gått langt nede siden brukerne har klaget mye på tilkoblingsfall og sakte dråper. Det har vært et tøft fall fra nåden for PIA.

PIA anbefales ikke av oss i sin nåværende form, siden priset er for høyt til $ 3,11 / måned eller $$ 87,87 på sin 2-årige avtale og gir så mindre verdi for brukeren.

Det neste beste alternativet til det for tiden er PureVPN, som fremdeles er ganske rik med sin dedikerte støtte for Netflix-blokkering, Torrenting og andre relaterte aktiviteter. Og du kan få PureVPN for bare $ 1,99 / måned, hvis du går for den 1-årige avtalen, som er en av de billigste abonnementspakkene.

VPN-leverandører

Fjern blokkering av Netflix US

Tilbyr raske hastigheter

kryptering

protokoller

Flere pålogginger tillatt

Priser

Les anmeldelser

nettsted

NordVPN PureVPN
JA Ja
Fort Over gjennomsnittet / gjennomsnittet
AES-256-kryptering på alle protokoller den støtter AES-256-kryptering på alle protokoller den støtter
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
$ 2,99 / måned på 3 års abonnementsplan ($ 107,55 fakturert en gang) $ 2,88 / måned på 2 års abonnementsplan ($ 69,00 fakturert en gang)
NordVPN gjennomgang PureVPN gjennomgang
Besøk NordVPN Besøk PureVPN

Konklusjon

Privat Internett-tilgang er en av en slags VPN-tjeneste som tilbyr stram sikkerhet og personvern. Tjenesten verdsetter beskyttelse mot forskjellige trusler over internett og leverer den gjennom sine sikkerhetsprotokoller og krypteringsnivåer.

I vår gjennomgang av privat Internett-tilgang var vi fornøyde med den totale pakken som leveres av tjenesten. Bortsett fra treg ytelse, er tjenesten enkel å bruke og konfigurere. Kombinert med god kundestøtte og detaljerte installasjonsinstruksjoner, tilbyr PIA god valuta for pengene.

Så hvis du leter etter en VPN-tjeneste som gir førsteklasses internettsikkerhet og beskytter personvernet ditt over internett, kommer ingenting nærmere enn Privat Internett-tilgang.

Похожие статьи

 • Privat tunnelgjennomgang 2023

  Jurisdiksjon USA Pris $ 3 / måned ($ 36 i årsplanen) Servere 22 servere i 12 land Logger Holder sensitive logger i 14 dager kryptering…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  HideMyAss VPN! Gjennomgang av kryptering og protokoll