Privat gennemgang af internetadgang 2020

Jurisdiktion USA
Pris $ 2,91
Servere 3272
Logs Ingen
Kryptering AES-256
Fjern blokering af Netflix Ja
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ja
Anbefalede  Ja
Internet side https://www.privateinternetaccess.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple

Privat internetadgang er en USA-baseret VPN-udbyder, der tilbyder privatliv og sikkerhedsløsninger gennem stærke krypteringsniveauer og flere servere placeret over hele verden. Denne private Internet Access-evaluering vurderer VPN-tjenestens legitimitet og kompetence’s krav om at give brugere privatliv og anonymitet over internettet. Læs denne private internetadgang og den seneste brugerudtalelse dækket af bedste vpn.

Fordele

 1. Nul logfiler (endda FBI mislykkedes to gange for at hente data)
 2. 3386+ servere i 17 forskellige lande
 3. OpenVPN, L2TP / IPSec og PPTP-protokoller
 4. AES 256 bit kryptering leveret
 5. 24/7 live chat-funktion
 6. God kundesupport
 7. Let at bruge VPN-klient

Ulemper

 1. Baseret i USA (under radaren for 5-øjne, 9-øjne og 14-øjne alliancer)
 2. Langsom downloadhastigheder
 3. Ingen gratis prøveperiode
 4. Kan’t vælg protokoller fra softwareklient

Få privat internetadgang

Logfiler og privatlivspolitik

Mange VPN-udbydere hævder at tilbyde en “Ingen logpolitik”, men meget få følger deres løfte, som vi har fremhævet med omfattende detaljer i vores guide til logningspolitikker for over 100 udbydere, der i øjeblikket opererer i branchen. Størstedelen af ​​de tjenester, vi har gennemgået, logger nogle mindre session / forbindelsesdata. Dette kom først frem, efter at disse VPN'er blev underkastet officielle undersøgelser, da brugere blev fundet ved hjælp af tjenester til ulovlige aktiviteter. Et nyligt eksempel var PureVPN, der afslørede loggingsdetaljer til FBI.

Sag baggrund

Hvis du imidlertid leder efter en service, der står stærk selv fra FBI-pres, skal du bruge Privat internetadgang. Sidste år kom leverandøren i brandbålen for en efterforskning foretaget af FBI vedrørende en bruger, der fejlagtigt informerede og sprede oplysninger om bombetrusler. I december blev et antal hoax-trusler sendt til en række lufthavne og skoler ved navn “Eric Mead”.

Undersøgelser førte til bevis for, at en stalker ved navn McWaters blev gal i besættelse over en tidligere kollega Devon Kenney. Hvis du ikke allerede har gættet, er Eric Mead navnet på Kenney’s kæreste, der efter at have været konfronteret åbenlyst nægtet at fremsætte nogen af ​​truslerne. Mistanken drejede sig mod McWaters, der forsøgte at kontakte den tidligere medarbejderknus mere end 100 gange.

PIA’s svar

Alle forsøg på at kontakte e-mails, Facebook, Twitter og TracFone spores tilbage til en IP-adresse fra Privat internetadgang. Selv om FBI havde tilstrækkelig bevis til at fjerne McWaters væk, anmodede de PIA om at udlevere dens logfiler. Da udbyderen ikke opbevarer nogen loggingsoplysninger, kunne den ikke samarbejde; at sikre brugerens privatliv forblev intakt.

“Efter at have undersøgt stævningens gyldighed og bekræftet det, gentog vi, da vi altid gør indholdet af vores privatlivspolitik, og derefter underrettede vi agenten om, at vi ikke logger nogen brugeraktivitet. Agenten bekræftede sin forståelse af vores firma’s politik og position og forfulgte derefter alternative kundeemner. Denne rapport gør det klart, at PIA ikke logger brugeraktivitet, og at vi fortsat står ved vores forpligtelse over for vores brugere.”

Et stort rødt flag - PIA er baseret i USA

USA er sandsynligvis det værste sted i verden for en VPN at være baseret på.

Det er ikke kun en del af flere datadelingsalliancer som 14 øjne, som vi påpegede i vores detaljerede vejledning om problematiske jurisdiktioner, men det har også flere typer love om datalagring, som seriøst kan give det mulighed for at tvinge enhver udbyder til at kneble data når som helst. Alle disse problemer påvirker PIA og gør enhver ellers god nok service til en, der ikke burde’t blive abonneret på.

Da PIA imidlertid ikke har delt nogen logfiler med myndighederne indtil videre, har det formået at redde en vis troværdighed på trods af at være baseret i USA. Men vi vil ikke råde dig til at tage risikoen og kigge efter en udbyder, der er baseret på et mere sikkert sted som ExpressVPN eller Surfshark, i stedet.

Prisfastsættelse og planer

PrivateInternetAccess tilbyder tre prisplaner, ligesom de fleste af VPN-udbydere i branchen. Du kan vælge mellem en månedlig konto, en årskonto og en 2-årig konto.

prissætning af privat internetadgang

Den månedlige pakke tilbydes $ 6,95 pr. Måned, hvilket er lidt på den højere side sammenlignet med nogle andre VPN-udbydere. Du kan dog vælge fra konti med længere varighed for at benytte meget lavere priser, da den årlige pakke koster $ 3,33 pr. Måned og dobbelt årlig plan koster $ 2,91 / mo (halvdelen af ​​hvad en månedlig pakke koster).

Privat internetadgang-gennemgang viste, at den giver stor værdi for pengene, da hver af pakkerne leveres med en 7-dages pengene-tilbage-garanti og tilbyder de samme funktioner og beskyttelsesniveau på tværs af hver prisplan, hvilket sikrer, at dine data og privatliv er sikre mod alle slags trusler over internettet. For rabatkupon til privat internetadgang tjek Black Friday VPN-tilbud.

Få privat internetadgang

Gratis prøveversion

Hvis du ønsker at prøve tjenesten gratis i nogle dage, er vi kede af at rapportere, at privat internetadgang ikke leverer nogen gratis forsøg på dette tidspunkt. VPN-tjenesten tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti fra tilmeldingsdagen.

Vi anbefaler, at du bruger disse syv dage og tester tjenesten på tværs af alle de platforme og enheder, du bruger. Prøv forskellige servere, få adgang til forskellige geobegrænsede websteder, og kontroller for eventuelle problemer med tjenesten og dens funktioner.

Servere

I henhold til vores PIA-gennemgang har VPN over 3272 servere spredt over 33 lande over hele verden. Blandt disse, herunder Australien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Hong Kong, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Mexico, Holland, New Zealand, Norge, Rumænien, Singapore, Sydkorea, Sverige, Schweiz, Tyrkiet , England, USA. Du kan kontrollere PIA’s netværksside her for mere information om antallet af servere og placeringer i hvert land (skærmbillede nedenfor).

private internetadgangsservere

Selvom antallet af understøttede placeringer er slank, tilføjer PIA konstant flere servere til listen. For øjeblikket udgør det via sin høje server per placering. Dette giver brugerne mulighed for at maskere deres oprindelige identitet og forblive anonyme over internettet med det ekstra incitament til at bruge servere, der har mindre brugerbelastning. Som et resultat får du ekstraordinære hastigheder, uanset hvilket land du opretter en VPN-forbindelse ved hjælp af PIA - hvilket er vigtigt for problemfri torrenting og streaming!

PIA-præstation

For at give dig en bedre idé om pålidelighed af tjenesten udførte vi et par ydelsestests. Hvis du er tvivlsom overfor VPN, kan disse tests muligvis hjælpe med beslutningsprocessen:

Hastighedstest

Nedenfor er resultaterne af en hastighedstest på en 100 Mbps forbindelse for at give dig et objektivt overblik over de hastigheder, du vil være i stand til at udnytte, når du opretter forbindelse til forskellige PIA-servere.

Lokal internetudbyder

Resultaterne nedenfor giver dig en bedre forståelse af forskellen mellem den primære netværkshastighed og PIA premium-servere.

privat internetadgang hastighedstest

Tilsluttet PIA France Server

Serverne til USA til Frankrig viste fremragende hastighedsniveauer. Skønt download- og uploadhastighederne er reduceret. VPN formåede at levere en konsekvent download på 50,67 Mbps og 35.47 Mbps upload, med latenstid op til 418ms.

pia france serverhastighed

Tilsluttet PIA Australia Server

USA-Australien-servertestene var også ganske imponerende. Du kan udnytte 52,25 Mbps download og 37,48 Mbps hastighed med 231ms latenstid. Dette er stadig ret meget for browsing / torrenting!

pia australia serverhastighed

Få privat internetadgang

Privat internetadgang ægte hastighedstest til Torrenter og P2P-fildeling

PrivateInternatAccess prises altid som en VPN-tjeneste, der klarer sig bedst i VPN-relaterede underholdningsfunktionaliteter som Torrenting og fjernelse af blokering af geobegrænset indhold.

Men al marketingmumbo-jumbo på webstedet for en VPN gør det ikke’t beløb sig til noget, hvis udbyderen ikke kan sikkerhedskopiere det med den faktiske ydelse.

Og det’Det nøjagtigt, hvad der efterlod os skuffet over PIA, da vi tjekede dens ydeevne for Torrenting.

PIA var en fremragende service til Torrenting-formål, som det fremgik af antallet af mennesker, der stemmigt anbefalede det til samme formål på bedste vpn reddit-side og andre populære sociale medieforum. Men for nylig er dens præstationer faldet ned i en noseive. Helt seriøst!

Jeg testede PIA’s Forbløffende ydelse ved at forsøge at oprette forbindelse til en af ​​dens specielle P2P-servere og downloade en film for at se, hvor godt det fungerer. Og jeg må sige, at resultaterne var dystre.

Jeg har oprettet forbindelse til deres Israel-server, som de specielt har afgrænset til Torrenting-opgaven.

Privat internetadgangshastighed til torrent

Når jeg fik forbindelse til denne server, gik jeg derefter til Yts.am, et populært Torrenting-sted, der indeholder en masse nyeste film og andet slags indhold, som du nemt kan downloade.

Bemærk: Vi på BestVPN.co reklamerer ikke for download af ophavsretligt beskyttet indhold på nogen som helst måde. Downloadprocessen for denne fil blev også stoppet midtvejs for at sikre, at ingen sådan fil lander på vores system. Denne demonstration var netop beregnet til at vise PIA’s præstation kun for Torrenting.

På Yts fortsatte jeg med at downloade filmen “Requiem for a Fighter” gennem min Utorrent-klient.

PIA-hastighed er værst til download

Og downloadhastighederne på Torrenting såvel som uploadhastighederne var godt under pari. Nok til at få os til at nedjustere PIA til en ikke-anbefalet service til Torrenting.

PIA torrent test

Langsom hastighed til privat internetadgang til Torrent:

Her er resultaterne fra hastighedstesten af ​​PIA’s Israel-server:

Ping: 199 Ms

Download: 3,19 Mbps

Upload: 2,64 Mbps

PIA-hastighedsanmeldelse

Dette er resultaterne fra a 20 Mbps forbindelse, hvilket betyder, at PIA’s Israel-server nedgraderede faktisk vores downloadhastigheder med 84%, hvilket bare ikke er acceptabelt for en VPN, der reklamerer for sig selv på Torrenting.

PIA’s hastighedstab brugt til at svæve rundt om 30-40% mark bare et par måneder tilbage. Måske gennemgår de en dårlig fase, og tingene bliver bedre snart, men for nu er PIA bestemt ikke en VPN, du skal gå til, hvis du søger at få en Premium Torrenting-oplevelse.

Privat internetadgang Netflix-test - fungerer det?

Jeg var ganske forbløffet over Torrenting-udførelsen af ​​PIA-hastighedstest, men alligevel forventede jeg meget bedre fra udbyderen, når det kommer til at fjerne blokering af Netflix.

Men her igen blev jeg skuffet, da PIA ikke lykkedes at blokere Netflix US to gange, før jeg tilsluttede tredje gang.

Privat internetadgang netflix anmeldelse

Jeg var forbundet med PIA’s New York-server, mens de forsøgte at fjerne blokering af Netflix, da dette var deres bedste server til opgaven tidligere.

Privat internetadgang netflix reel test

Og da PIA endelig formåede at fjerne blokering af Netflix US, besluttede jeg at streame Ex Machina, som er en geobegrænset film, der kun er tilgængelig for Netflix US-brugere.

Privat internetadgang fungerer på netflix

Ja, filmen streamede, men endnu en gang stødte jeg på den samme slags problem, som jeg gjorde med PIA VPN-hastighed, som jeg gjorde med den i Torrenting.

PIA VPN-hastighed var så langsom, at for det første bufferede filmen meget. Og med en masse, mener jeg meget.

For det andet gjorde PIA-hastighed det ikke’t tillade, at filmen nogensinde når HD-kvalitet. Kornene på skærmen forblev allestedsnærværende.

Privat internetadgang langsom hastighed til Netflix

Da jeg allerede har forklaret, at privat internetadgangshastighed var ganske langsom på Netflix, er jeg nødt til at vise dig, hvor meget langsom det faktisk var.

Her er resultaterne fra hastighedstesten for New York Server af PIA:

Ping: 241 Ms

Download: 3.03 Mbps

Upload: 1,60 Mbps

Privat internetadgang netflix-hastighed er værst

Endnu en gang forblev streaminghastighederne i 3 Mbps rækkevidde på min 20 Mbps internetforbindelse.

Privat internetadgangshastighed er den nøjagtige årsag til, at udbyderen ikke fungerede godt med Netflix-streaming.

De andre funktionaliteter er stadig ganske acceptabelt, ligesom det lykkedes at fjerne blokeringen af ​​webstedet’s US version i tredje forsøg, men stadig, hvis hastighederne ikke er op til acceptabelt begrænset til streaming, taler vi inden for en 30% hastighedstab i gennemsnit, så forbliver PIA ikke en passende VPN for Netflix i fremtiden.

Kunde support

Privat internetadgang anvender forskellige metoder til at reagere på dets brugere’ forespørgsler. Det er vigtigt for enhver tjeneste, især i VPN-branchen, at have forskellige kanaler, gennem hvilke brugere kan kommunikere med tjenesten for at søge hjælp.

PrivateInternetAccess bruger en live chat-funktion samt en vidensbase og et FAQ-afsnit til at løse brugerproblemer og besvare deres krav.

Live chat

I vores Private Internet Access-gennemgang testede vi live chat-funktionen og var tilfredse med det samlede resultat. Selvom det tog kort tid, før kundesupportpersonalet kom online og deltog i vores chat, var medarbejderen hurtig til at svare på vores forespørgsel og vejledte os på en passende måde.

Live chat-funktionen er tilgængelig 24/7 hele dagen og er til stede 365 dage om året. Dette viser, at PIA er forpligtet til at levere brugeroplevelse i høj kvalitet og er dedikeret til at løse dine VPN-relaterede problemer.

Vidensbase

PIA har en velkendt og detaljeret videnbase, der kan fås adgang til fra ‘Kundesupport’ mulighed fra hjemmesiden. I vidensbasen findes installationsguider, konfigurationsfiler til OpenVPN-protokol og information om de forskellige tilbudte funktioner.

FAQ-sektion

FAQ-sektionen kan fås fra ‘Kontakt os’ tilgængelig fra toppen af ​​hjemmesiden. Afsnittet med ofte stillede spørgsmål indeholder grundlæggende oplysninger om PIA VPN-service, dens funktioner, privatlivspolitik og betalingsoplysninger.

Hvis du er en ny bruger eller planlægger at bruge PrivateInternetAccess, er det et godt startpunkt at gå gennem Ofte stillede spørgsmål, da det vil give dig tilstrækkelig startinformation om tjenesten.

Betalingsmuligheder

Privat internetadgang accepterer forskellige betalingsmetoder. Disse inkluderer kredit- og betalingskortbetalinger samt PayPal, American Express, BitCoin, Ripple, Pay Garden og mange andre betalingsmetoder. Du kan også betale for tjenesten anonymt ved hjælp af gavekortene fra Wal-Mart, Starbucks, Macy’s osv.

betalingsmetoder for privat internetadgang

Få privat internetadgang

Tilmeldingsproces

Tilmeldingsprocessen til privat internetadgang er let og kræver få trin. Processen er afhængig af den betalingsmetode, du vælger. Vi brugte PayPal til køb af tjenesten, og det omdirigerede os direkte til PayPal’s webside. Alt hvad du skal gøre er at udfylde detaljerne og det’s det, du er færdig.

Hvis du valgte at bruge kreditkortindstillingen til betaling, kræver det lidt mere personlige oplysninger inklusive din e-mail-adresse. Du kan bruge et brug af et gavekort, eller du kan betale med Bitcoin, hvis du vil betale anonymt.

PIA Windows Client

Når du har tilmeldt dig tjenesten, kan du enten konfigurere VPN-tjenesten ved hjælp af manuel konfiguration eller bruge VPN-klienten. Klienten er tilgængelig til Windows (XP og senere versioner) og Mac OS X (10.6 eller nyere version). Du kan downloade klienterne fra ‘Kundesupport’ side gratis.

Når du har downloadet klienten, skal du blot indtaste brugernavnet og adgangskoden og oprette forbindelse til VPN-tjenesten. Der er nogle avancerede indstillinger, som du også kan bruge, mens du logger ind på klienten.

Du kan vælge den ønskede forbindelsestype, ekstern port, eller hvis du vil bruge portvideresendelsen, VPN-driftsafbryder, DNS-lækagebeskyttelse eller IPv6 lækagebeskyttelse.

Du kan også bruge klienten til at vælge det krypteringsniveau, datauthentificering og håndtrykindstillinger, du ønsker til beskyttelse.

Kompatibilitet

I vores gennemgang af privat internetadgang var vi tilfredse med antallet af enheder og operativsystemer, som tjenesten er kompatibel med.

Du kan konfigurere VPN på din Windows og Mac ved hjælp af softwareklienten eller manuel opsætning. Tjenesten kan også bruges på iOS- og Android-enheder ved hjælp af de medfølgende installationsinstruktioner. PIA fungerer også på Ubuntu Linux-enheder, forskellige routere og Boxee Box-enhed.

Dette giver beskyttelse på flere platforme og sammen med multi-login-funktionen kan du forblive beskyttet, mens du nyder internetfrihed.

Vejledninger leveret

Privat internetadgang tilbyder installationsvejledninger og tutorials til konfiguration af tjenesten på hver enhed, den er kompatibel med. Installationsinstruktionerne for PIA kan fås adgang til fra ‘Kundesupport’ side på hjemmesiden.

Disse guider indeholder trinvis vejledning til konfiguration af tjenesten, og der er separate tutorials til konfiguration af forskellige protokoller på de kompatible enheder. Der er OpenVPN-konfigurationsfiler, der også kan downloades fra denne side.

Protokoller og kryptering

PrivateInternetAccess leverer stærke sikkerhedsforanstaltninger ved at kombinere forskellige protokoller og krypteringsniveauer. Protokollerne, der tilbydes af PIA, er PPTP, L2TP / IPSec og OpenVPN. Disse protokoller fungerer i kombination med krypteringsniveauer for at beskytte dine data mod forskellige trusler.

Krypteringsniveauerne inkluderer AES (CBC Blowfish) 128 bit og 256 bit kryptering. Hvis du bruger tjenestens klientsoftware, kan du også vælge indstillingerne for godkendelse af data og håndtryk for at beskytte dine data og identitet.

Der er dog ingen mulighed for at vælge protokollen vha. Klientsoftwaren, da den leveres med OpenVPN-standardindstillingerne. Du kan manuelt konfigurere den valgte protokol, hvis du ikke ønsker at bruge OpenVPN.

Få privat internetadgang

Yderligere funktioner

PIA går bestemt den ekstra mile ved at tilbyde brugerne ekstra kompatibilitet og pålidelighed. Når du vælger tjenesten, kan du være sikker på at udnytte et antal nyttige funktioner. Blandt disse inkluderer:

PIA Mace ™ blokerer annoncer, trackere, cookies

MACE er et nyt system, der tilbydes af PIA, hvilket øger en kunde yderligere’s sikkerhed og privatliv. Denne funktion returnerer IP-adresser for uønskede domænenavne som en adresse, der ikke er routbar. Som et resultat blokerer VPN irriterende annoncer fra alle websteder, hvilket gemmer dine data og båndbredde. Ved også at blokere trackere og cookies kan du sikre, at din identitet forbliver helt sikker. Den bedste del af alt: du behøver ikke at downloade en separat applikation til denne funktion, da den leveres indbygget med VPN.

Peer-to-peer (P2P) / Torrenting

Hvis du leder efter en pålidelig VPN, der ikke sætter nogen båndbreddebegrænsninger eller sporer din forstyrrende aktivitet, er PIA bestemt et godt valg. Tjenesten tilbyder komplet anonymitet, men begrænsede hastigheder. Dette sikrer, at din identitet forbliver sikker på alle tidspunkter, mens du er i stand til at downloade, hvad du vil, på det yderste niveau af bekvemmelighed.

SOCKS5 Proxy

Privat internetadgang understøtter endda SOCKS5-proxy, som garanterer den højeste sikkerhed for P2P / Torrenting-aktiviteter. Denne protokol understøtter avancerede netværksteknologier som IPv6 og UDP, som sikrer, at du forbliver sikker på alle tidspunkter. Du kan føle dig sikker på, at din identitet forbliver helt anonym fra nysgerrige statslige agenturer og lokale internetudbydere.

Internet Kill Switch

Internet kill-switch giver dig mulighed for at stoppe din internetforbindelse, når VPN frakobler. Dette holder dig beskyttet og bortfalder enhver chance for, at ondsindede enheder får adgang til dine data eller kender din identitet, hvis VPN mislykkes.

Portvideresendelse

Portvideresendelsesfunktionen giver dig mulighed for at omdirigere visse kommunikationer til en bestemt gateway. Dette reducerer dog privatlivets fred og PIA rådgiver om at holde denne funktion væk fra den, du værdsætter høj sikkerhed.

DNS-lækage beskyttelse

Ved hjælp af denne funktion får du den ultimative beskyttelse, da din DNS dirigeres gennem VPN. På denne måde er du beskyttet mod DNS-lækage, og dit privatliv forbliver intakt.

IPv6 lækage beskyttelse

IPv6-lækagesikring deaktiverer trafikken, der går gennem IPv6, mens du bruger PIA VPN. Dette sikrer, at der ikke er lækage af IPv6-trafik.

Multi login

Med Privateinternetaccess kan du oprette forbindelse til op til 5 forskellige enheder på samme tid ved hjælp af den samme konto. Den 5 multi-login-funktion giver brugerne mulighed for fleksibilitet og sikkerhed på internettet, uanset hvilken enhed eller platform de ønsker at bruge.

Få privat internetadgang

Sådan bruges privat internetadgang (PIA) i Kina?

Ligner andre udbydere, PIA’s websted er utilgængeligt i det kinesiske fastland efter regeringernes begrænsninger på Kina VPN-tjenester. Dette giver dig kun én mulighed for at bruge Private Internet Access (PIA) i Kina: opsæt VPN manuelt. Mens “Stor firewall” blokerer alle VPN-forbindelser, den kan finde, det tilbyder visse spillerum til IPSec / L2TP-forbindelser. Følg PIA’s guide til, hvordan du opsætter protokollen på forskellige enheder. Dette inkluderer instruktioner til routere, Android-telefoner, iOS og desktop også.

Anbefalede alternativer til PIA VPN

PIA var en top udbyder for et par år tilbage, men siden da tabte den på en masse af sin glans og troværdighed, da den faldt den ene vigtige funktion efter den anden. Nu gør det det ikke’t tilbud på at fjerne blokering af Netflix USA eller enhver anden streamingtjeneste som Disney Plus. Dens Torrenting-kapaciteter er endda gået langt nede, da brugerne har klaget meget over forbindelsesdråber og langsomme dråber. Det har været et hårdt fald fra nåde for PIA.

PIA anbefales ikke af os i sin nuværende form, da prisen er for høj til $ 3,11 / måned eller $$ 87,87 på sin 2-årige aftale og giver brugeren så mindre værdi til brugeren.

Det næste bedste alternativ til det i øjeblikket er PureVPN, som stadig er rigt udstyret med sin dedikerede support til Netflix-blokering, Torrenting og andre relaterede aktiviteter. Og du kan få PureVPN for kun $ 2,88 / måned eller $ 69 faktureret en gang, hvis du går til dens 2-årige aftale, som er dets billigste abonnementspakke.

Alternativer for privat internetadgang (PIA)

PIA var en top udbyder for et par år tilbage, men siden da tabte den på en masse af sin glans og troværdighed, da den faldt den ene vigtige funktion efter den anden. Nu gør det det ikke’t tilbud om at fjerne blokering af Netflix US eller enhver anden streamingtjeneste. Dens Torrenting-kapaciteter er endda gået langt nede, da brugerne har klaget meget over forbindelsesdråber og langsomme dråber. Det har været et hårdt fald fra nåde for PIA.

PIA anbefales ikke af os i sin nuværende form, da prisen er for høj til $ 3,11 / måned eller $$ 87,87 på sin 2-årige aftale og giver brugeren så mindre værdi til brugeren.

Det næste bedste alternativ til det i øjeblikket er PureVPN, som stadig er rigt udstyret med sin dedikerede support til Netflix-blokering, Torrenting og andre relaterede aktiviteter. Og du kan få PureVPN for kun $ 1,99 / måned, hvis du går til dens 1-årige aftale, som er en af ​​dens billigste abonnementspakker.

VPN-udbydere

Fjern blokering af Netflix US

Tilbyder hurtige hastigheder

Kryptering

protokoller

Multi-login er tilladt

Prisfastsættelse

Læs anmeldelser

Internet side

NordVPN PureVPN
JA Ja
Hurtig Over gennemsnit / gennemsnit
AES-256-kryptering på alle protokoller, den understøtter AES-256-kryptering på alle protokoller, den understøtter
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
$ 2,99 / måned til 3-årig abonnementsplan ($ 107,55 faktureret en gang) $ 2,88 / måned på 2-årig abonnementsplan ($ 69,00 faktureret en gang)
NordVPN anmeldelse PureVPN-gennemgang
Besøg NordVPN Besøg PureVPN

Konklusion

Privat internetadgang er en af ​​en slags VPN-service, der tilbyder stram sikkerhed og privatliv. Tjenesten værdsætter beskyttelse mod forskellige trusler over internettet og leverer den gennem dens sikkerhedsprotokoller og krypteringsniveauer.

I vores gennemgang af privat internetadgang var vi tilfredse med den samlede pakke, der leveres af tjenesten. Bortset fra langsomme ydelseshastigheder er tjenesten let at bruge og konfigurere. Kombineret med god kundesupport og detaljerede installationsinstruktioner tilbyder PIA god værdi for pengene.

Så hvis du er på udkig efter en VPN-tjeneste, der leverer førsteklasses internetsikkerhed og beskytter dit privatliv over internettet, kommer intet nærmere end Privat internetadgang.

Похожие статьи

 • Privat tunnelanmeldelse 2020

  Jurisdiktion USA Pris $ 3 / måned ($ 36 i årsplanen) Servere 22 Servere i 12 lande Logfiler Holder følsomme logfiler i 14 dages kryptering...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me