OVPN-gennemgang 2020

Jurisdiktion Svensk
Pris $ 7,00 / måned
Servere 56 servere i 7 lande
Logs Ingen
Kryptering AES-256
Fjern blokering af Netflix Ingen
torrenting Ingen
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ingen
Internet side https://www.ovpn.com/en
Kompatibilitet Windows, Android, Apple

OVPN hævder at være det øverste valg for privatlivsbevidste brugere, der starter ved en høj $ 7 / mo. på en 12-måneders plan. Desværre er den høje pris ikke berettiget, da udbyderen stadig har en lang vej at gå.

Det tilbyder kun 81 servere i 13 lande, og det bidrager til dårlige hastigheder på grund af serverbelastning, hvilket betyder, at du bliver nødt til at beskæftige dig med langsom streaming, browsing og torrenting (hvilket kan blive ret ensformigt).

Det, der virkelig tjekker OVPN fra listen over top-rangerede VPN-tjenester, er den manglende evne til at fjerne blokering af streamingplatforme som Netflix eller omgå den “Stor firewall” i Kina (ingen tilsløring tilgængelig).

Som et bedre alternativ vil jeg foreslå at gå efter den funktionspakke, PureVPN, der starter på en lav $ 2,91 / mo på en 2-årig plan. Det står ingen problemer med at omgå geo-begrænsninger på VoD'er som Netflix eller tilbyde sikkerhed til brugere i Kina. 

OVPN-prisanmeldelse:

Den bedste form for prisplaner er dem, der er ukomplicerede og så enkle, som de kan være. Mange brugere slukkes straks, når de ser prisplaner baseret på antallet af tilbudte funktioner. Men OVPN gør det ikke’t gå den vej. Det tilbyder den enkleste prisplaner, og i dem alle får du adgang til alle de tilgængelige funktioner. Den eneste forskel i prisfastsættelsesplanerne er den varighed, som abonnementet forbliver gyldigt for.

I øjeblikket tilbyder OVPN tre prisplaner.

 • Abonnement for en måned koster $ 10.99
 • Kvartalsabonnement (3 måneder) koster $ 24,99 faktureret en gang ($ 8,33 / måned)
 • Årligt abonnement koster $ 84,00 faktureret en gang ($ 7,00 / måned)

Priserne er ikke for høje og heller ikke for lave. Du kan få VPN'er med bedre tilbud på årlige abonnementer, så OVPN er nødt til at sænke sin pris på den årlige pakke inden for intervallet $ 60-70 faktureret én gang for at gøre den mere lokkende og overkommelig.

OVPN-prisanmeldelse

Ifølge vores gennemgang er kvartalsabonnementet måske det bedst egnede for dem, der ønsker at abonnere på en VPN på kort sigt og har brug for et overkommeligt tilbud.

Og hvis du er en der ikke’t ønsker at gå på kompromis med kvaliteten for et lavere prismærke, så selv den årlige plan giver et godt nok tilbud, som du kan overveje.

For så vidt angår betalingsmulighederne tilbyder OVPN en temmelig grundlæggende service.

Du kan betale enten via dine kreditkort, Paypal-konto, kontanter eller endda Bitcoin.

OVPN-betalingsmetode

Valgmulighederne er gode, men nogle flere skal tilføjes.

OVPN gratis prøveversion

Lige nu gør OVPN det ikke’t tilbyder en fuldgyldig gratis prøveversion som NordVPN’s 3-dages gratis prøveversion, der ikke er knyttet nogen strenge, men den tilbyder en 10-dages pengene-tilbage-garanti.

Dette er intet ud over det sædvanlige. At tilbyde en tilbagebetalingspolitik er en fast praksis i VPN-branchen, og hvis en udbyder fortsætter og tilbyder en gratis prøveperiode, er det en ekstra fordel.

Så OVPN’s 10-dages refusionspolitik er god, men vi anbefaler det at tilføje mindst en begrænset gratis prøveversion af dens tjeneste, så brugerne kan engagere sig i VPN og bruge den, før de faktisk går videre til at købe den.

OVPN Apps-kompatibilitetsanmeldelse

I modsætning til andre lignende udbydere tilbyder OVPN kompatible klienter til Windows og Mac OS X. Vi downloadede Windows-klienten og installerede den for at se, hvor godt det fungerede, og vi var meget imponeret over ren, strømline klientens struktur.

OVPN Apps kompatibilitetsanmeldelse:

Appens UX og UI er pletfri, og alt fra skift af servere til sikkerhed og klientindstillinger er inden for nem rækkevidde.

Du kan også konfigurere OVPN på Android og iOS, men du bliver nødt til at gøre det manuelt gennem OpenVPN. Her er vejledningerne til, hvordan man installerer OVPN på Android, og hvordan man installerer OVPN på iOS.

OVPN-serveranmeldelse

Serverinfrastruktur er en af ​​de vigtigste ting at kontrollere i en VPN. OVPN tilbyder 56 servere i 7 lande og 2 894 anonyme IP-adresser. Disse syv lande er dybest set alle beliggende i Europa og Nordamerika, så vi mener, at deres serverpositionering er lidt skæv. Flere servere skal tilføjes andre steder i regioner som Mellemøsten, Afrika og Asien for at forbedre ydelsen af ​​VPN i områder, der er tættere på disse regioner.

OVPN-serveranmeldelse

OVPN Support Review

Selvom kundesupporten tog lidt tid at svare, og forsinketiden var ikke’t fuldt ud passende til den 24/7 live chat-funktion, den tilbyder, vil vi stadig betragte det som okay på grund af, at vores forespørgsler er løst med deres svar.

OVPN Support Review

Supportfunktionen skal blive meget bedre, hvis OVPN ønsker at beholde sine kunder. De svar, de giver, kan være gode, men den tid, de tager for at give disse svar, kan svulme op med frustration og få folk til at rejse andre steder.

OVPN Protocol Support Review

Hvis du leder efter en VPN, der understøtter PPTP, er OVPN ikke for dig, som det gør’t yde støtte til den protokol, der giver grunden til, at denne protokol ikke er god nok til at blive obligatorisk for sin klient.

Der er heller ingen L2TP / IPSec support, som bare vil være i stand til at bruge OpenVPN som standardprotokol på OVPN. Interessant nok, OVPN’s navn ligner navnet på OVPN-filer, der bruges til at opsætte en VPN på OpenVPN.

OVPN Vilfo Router Review

Der er en ny og fantastisk tendens, der er fremherskende i VPN-branchen i dag, og det vil sige at tilbyde en VPN-aktivering af router til de brugere, der er lidt mere uptick når det gælder om at beskytte deres privatliv.

OVPN tilbyder også en VPN-router ved navn Vilfo. Du kan købe denne VPN-router for kun $ 429 på Vilfo.com, og den leveres med 19 VPN'er, der er forudkonfigureret, inklusive navne som NordVPN og VyprVPN. Du kan bruge en af ​​disse (hvis du har et gyldigt abonnement på den VPN-udbyder, du ønsker at tænde, på routeren) med et enkelt klik.

OVPN Vilifo Router Review

Andre VPN'er kan også let konfigureres på denne router, men kun hvis de tilbyder support til OpenVPN-protokollen.

Hvis du bruger Vilfo, behøver du aldrig at bekymre dig om at opsætte VPN'er på alle dine enheder separat, da al din internetaktivitet, uanset hvilken enhed den stammer fra garanteres dækning via en VPN automatisk via routeren.

Konklusion:

OVPN har et par ting at forbedre, men samlet set’er en anbefalet VPN fra vores ende. Der var ingen DNS-lækager, hastighederne var store, rørte næsten 30 MBPS på en 35 MBPS-forbindelse, latenstid var lav og frem for alt stødte vi aldrig på nogen sammenbrud.

Brug 10-dages refusionspolitik og tjek denne VPN, hvis du kan lide vores anmeldelse. Hvis du har spørgsmål eller spørgsmål eller endda forslag, skal du kommentere i tråden nedenfor. Vi ville mere end gerne engagere dig i en meningsfuld samtale som altid.

Похожие статьи

 • VPN Unlimited Review 2020

  Jurisdiktion USA Pris 2,78 servere 400+ logfiler Ingen kryptering OpenVPN, L2TP / IPSec og IKEv2 ophæver blokeringen af ​​Netflix Ja Torrenting Ja Arbejder i Kina Anbefalet...

 • NVPN Review 2020

  Jurisdiktion Bosnien Pris $ 3,33 pr. Måned Servere 54 Servere Logs Ingen logfiler Kryptering 256-bit CBC / SHA512 Fjern blokering af Netflix Nej Spændende Ja Fungerer i Kina...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdiktion Hong Kong Pris $ 7,00 / mo på en 1-års planservere 120+ VPN i 16 lande Logs Butikker Forbindelseslogfiler Kryptering AES-256-Bit Fjern blokering...

 • VyprVPN Review 2020

  Jurisdiktion Schweiz (usikker) Pris $ 6.67 / måned ($ 80 for 1 år) Servere 700 logfiler Ingen logfiler Kryptering AES-256 Fjern blokering af Netflix Ja Torrenting...

 • Privat tunnelanmeldelse 2020

  Jurisdiktion USA Pris $ 3 / måned ($ 36 i årsplanen) Servere 22 Servere i 12 lande Logfiler Holder følsomme logfiler i 14 dages kryptering...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me