Opera VPN hurtig gennemgang

Jurisdiktion Canada
Pris Gratis
Servere 3 Regioner kun
Logs Gemmer forbindelseslogfiler
Kryptering Ingen information tilgængelig
Fjern blokering af Netflix Ingen
torrenting Ingen
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ingen
Internet side https://www.opera.com/computer/features/free-vpn
Kompatibilitet Chrome, Firefox

Opera VPN, der ejes af SurfEasy, er kun tilgængelig i Operaens webbrowser som en indbygget tjeneste, så brugerne kan bruge internettet sikkert. Der er ingen grænse for båndbredde, det er gratis og fungerer med Netflix! OpenVPN-protokol understøttes dog ikke, og din trafik er sikret via proxy, hvilket gør den sårbar i høj grad.

På overfladen ser det ud til at være en god nok, gratis service. Men ikke så hurtigt som mange gratis tjenester, som vi’Vi har gennemgået kom kort på mange fronter, især beskyttelse af brugerdata og privatliv online.

Så er Opera VPN det samme, eller fungerer det på en anden linje?

Læs denne omfattende Opera VPN-anmeldelse fra BestVPN.co! Vi har også dækket vpn-anmeldelser af kendte mærker.

Opera VPN Arbejder med Netflix

Den største pro af Opera VPN er, at den kan fjerne blokering af flere Netflix-biblioteker på trods af at det er en gratis service.

Hvis du tænker hvad’er stor i det? Så gør du sandsynligvis ikke’Jeg ved ikke Netflix’s VPN-forbud.

Netflix tilbyder forskellige regionale biblioteker rundt om i verden, så hvad’er tilgængelige på Netflix i det ene land muligvis ikke tilgængeligt i det andet. For at omgå denne begrænsning begyndte brugere at bruge Netflix til at hoppe disse digitale hegn let, indtil Netflix kom tilbage med en hævn.

Det berygtede Netflix VPN-forbud kom på plads.

Og efter dette så du denne skærm, hvis du forsøgte at oprette forbindelse til Netflix med en VPN.

Netflix VPN-forbud

Dette forbud gjorde mange VPN'er ubrugelige over for at fjerne blokeringen af ​​Netflix USA, UK og andre forskellige biblioteker.

Og gratis VPN'er blev det hårdest ramte på grund af dette, da fjernelse af Netflix nu krævede en stor mængde ressourcer for at holde roterende IP'er hurtigere, end Netflix kunne sortliste dem.

Så da jeg fandt Opera VPN, der arbejdede mod at fjerne blokering af Netflix i alle servere, som jeg testede, kom det som en stor overraskelse.

Dette er det største højdepunkt i denne Opera VPN Review.

Opera VPN-planer og prisanmeldelse

Jeg er ikke fan af Opera, så jeg havde virkelig ingen idé om dens VPN-tjeneste. Jeg er lige begyndt at analysere udbyderen, da mange brugere havde brug for en bedre idé om deres sikkerhed.

Mens jeg gennemførte min Opera VPN-gennemgang, kunne jeg ikke finde nogen prisoplysninger på webstedet eller andre steder. Dette betyder, at du kan bruge deres integrerede VPN-service browseren uden at betale en eneste krone.

Da Opera allerede har et stærkt ry, forstår jeg, hvorfor mange brugere muligvis vælger denne service. Men hvis vi er helt uvildige, er gratis bare et dækning.

Produktet er faktisk ikke et “Virtual Private Network (VPN) -tjeneste, men snarere en proxy. Så det maksimale, du kan gøre med Opera VPN, blokerer for nogle geobegrænsede websteder.

Sådan bruges Opera VPN?

I vores hele gennemgangskarriere har vi aldrig fundet en lettere konfiguration af en VPN end Opera VPN.

Download blot Opera-browseren fra det officielle websted: https://www.opera.com.

Start browseren

Lige ved siden af ​​URL-linjen er der en “VPN” knap. For at aktivere det, var jeg dog nødt til at gå til Menu > Indstillinger > Privatliv > VPN.

Opera VPN er absolut gratis at bruge, da jeg overhovedet ikke fandt nogen abonnementsplaner.

Du kan ændre servere gennem de samme indstillingsruder i browseren ved blot at bla gennem den tilgængelige liste.

Tilbyder Opera en gratis VPN

Evaluering af Opera VPN-betalingsmetoder

Da Opera VPN er en “Gratis” service understøtter det ikke nogen betalingsmetoder. Dette er fordi det simpelthen ikke tilbyder noget “præmie” der kan kræve køb.

Browsen lige som Mozilla Firefox og Google Chrome kan downloades GRATIS. Selv de tilføjelser, der er tilgængelige i Opera’s dedikerede butik kan alle downloades gratis. Der er ikke behov for betalingsmetoder!

Opera VPN-servere og Performance Review

Opera VPN tilbyder en meget tvetydig serverliste.

Du præsenteres kun for tre muligheder for at oprette forbindelse til:

  • Amerika
  • Europa
  • Asien

Ligegyldigt hvilken af ​​dem, du opretter forbindelse til, har du ingen sikkerhed for, hvilken by / placering / land du bliver dirigeret fra.

Serverne er ikke beskyttet af nogen form for kryptering eller protokolstøtte, og de lider også af IP-lækager (jeg fandt, at det lækker min IP mindst 3 gange i 7 forskellige test).

Serverlisten er mindre, hvis vi sammenligner den med enhver anden topudbyder (NordVPN tilbyder 5700+ servere), det imponerede mig, at jeg kunne bruge det til at fjerne blokering af Netflix, men bortset fra det, falder Opera VPN måde at undgå at kommandere nogen form for autoritet her.

Opera VPN Speed ​​Test Review

For at få en bedre forståelse af Opera VPNs pålidelighed og båndbredde besluttede jeg at udføre en hastighedstest på min 50 Mbps forbindelse. Jeg har præsenteret resultaterne i nedenstående tabel:

Server Ping Hent Upload
Forenede Stater 159ms 32.4Mbps 37.8Mbps
Canada 133ms 40.2Mbps 23.4Mbps
Tyskland 203ms 30.7Mbps 29.1Mbps
Singapore 119ms 32.9Mbps 32.7Mbps
Holland 102ms 34.5Mbps 33.3Mbps

Opera VPNs privatliv og sikkerhed

Tidligere fortalte jeg brugerne, at Opera har sit hovedkvarter i Norge. Deres VPN-service stilles til rådighed gennem et datterselskab kaldet SurfEasy. Nu kan fortrolighedsadvokater og dem, der er opmærksomme på internetlovgivning, vide, at Norge opretholder og beskytter retten til brugernes privatliv.

Mange af dens lovgivninger og love har en tendens til at være gunstige for den gennemsnitlige Joe. Dog er SurfEasy muligvis ikke så pålidelig! Gæt hvorfor? Tjenesten, der har integreret sin proxy-teknologi i flagskibsbrowser, har sit hovedkvarter i CANADA!

Lad os ikke glemme, at Canada er medlem af de fem og fjorten øjenalliancer. Denne gruppe af efterretninger inkluderer navne som USA, Storbritannien, New Zealand, Australien og Canada. Som sådan kan du forvente, at deres regeringer forkæler sig med masseovervågning.

Faktisk indfører de fleste lande under EU og USA jurisdiktioner endda obligatoriske love om datalagring. Dette betyder, at Opera VPN ikke kun logger alle dine oplysninger. Når efterspørgsel fra den canadiske regering vil udlevere private data.

Det bliver dog stadig forvirrende, når man gennemgår Opera VPN. Du ved ikke rigtig, hvem der ejer hvad! I en diskussion med Android-politiet i april 2018 oplyste Opera PR, at deres VPN-app ikke længere er en del af deres browsersoftware.

Dette er enten et trick for at undgå tilbageslag ved at være baseret i Canada, eller simpelthen dårlig markedsføring og PR, der har resulteret i massiv forvirring omkring det rigtige hovedkvarter for deres VPN-service. Uanset hvad ville jeg undgå at lægge mit privatliv i hænderne på Opera’s VPN-tjeneste.

Opera VPN-protokoller / krypteringsanmeldelse

Der er praktisk talt ingen oplysninger om protokoller eller krypteringer, der bruges af Opera VPN overalt.

Dette betyder, at Opera ikke er en VPN, men en proxy, som skjuler din IP, men er ekstremt ubrugelig, hvis du ønsker beskyttelse og sikkerhed i topklasse online.

Så hvis du overvejer at bruge Opera VPN til at beskytte dig, mens du udfører en følsom økonomisk transaktion, skal du bare droppe ideen lige nu.

Opera VPN P2P / Torrenting gennemgang

Opera VPN er overhovedet ikke godt til Torrenting.

Det lider af IP-lækager, og det har næsten ingen sikkerhedsdækning til at beskytte dig mod copyright-trold.

For at fjerne yderligere tvivl nævner Opera VPN også klart på sin VPN-side, at den ikke understøtter P2P / Torrenting. Derfor er det bydende nødvendigt, at brugerne undgår at dele / downloade torrents for enhver pris, mens de bruger Opera VPN.

Gennemgang af Opera VPNs privatlivspolitik

Som nævnt tidligere er Opera VPN ikke nøjagtigt en virtuel-privat netværkstjeneste, men snarere en proxyserver. Selvom det giver al den funktionalitet, du har brug for fra en VPN, er et flertal af mulighederne kun begrænset til dine browserdata.

Dette betyder, at udbyderen kun krypterer data, der transmitteres fra din webbrowser og internettet. Som et resultat er tjenesten muligvis ikke helt sikker. Faktisk ligner det at låse døren til dit hjem, men lade vinduerne være åbne.

Den låste dør garanterer en vis sikkerhed, men indtrængende kan stadig bryde / låse vinduerne op. Dette reducerer selvfølgelig det sikkerhedsniveau, du får. Jeg undersøgte den gamle side om privatlivspolitik (da Opera VPN havde sit eget dedikerede websted) for yderligere detaljer om VPN-beskyttelsen.

Tjenesten angiver, at den ikke logger forbindelses- / sessioninfo, men som jeg afslørede tidligere, er dette forkert. Da det er en gratis service, behøver du selvfølgelig ikke at give et navn, e-mail-adresse og andre vigtige personlige oplysninger.

At acceptere Opera VPNs regler betyder dog også, at du accepterer SurfEasy’s Datapolitik, fordi det er den regerende tjeneste. Selvom der ikke er klare oplysninger om, hvilke oplysninger der er gemt, er det dit ansvar at være forsigtig, inden du deler personlige data.

Er Opera VPN Safe?

Opera VPN er en proxy så don’t forkert det for en VPN bare fordi det er der i navnet.

Det gør det ikke’t tilbyder enhver form for kryptering, protokol, kill switch eller bogstaveligt talt enhver anden barriere, som andre VPN'er gør for at beskytte din anonymitet online.

Opera VPN-kundesupportanmeldelse

Opera VPN tilbyder overhovedet ikke nogen form for kundesupport.

Live chat, kontaktformular eller endda generere en billet? Du vandt’t være i stand til at finde noget lignende til Opera VPN.

Den eneste tilgængelige support er gennem et FAQ-afsnit.

Du vil modtage detaljerede svar på almindelige spørgsmål. Det er lige om det.

Som et alternativ til ofte stillede spørgsmål kan du overveje at stille spørgsmål på Opera-forummet, men selv det gør det ikke’t har en dedikeret sektion til Opera’s VPN-tjeneste.

Der er mange VPN'er med dårlig kundesupport, men Opera VPN er sandsynligvis blandt de aller værste.

Evaluering af Opera VPN-enhedskompatibilitet

Opera VPN er kun tilgængelig for Opera-browsere, periode.

Ingen app er tilgængelig til Windows, Mac, Android, iOS eller endda andre browsere.

IOS og Android blev afbrudt af udbyderen, så nu er den der kun i Opera Browser.

Men problemet her er, at Opera-browseren ikke er verden’er det mest populære eller endda en populær browser til det.

Google Chrome, Mozilla Firefox er de to mest foretrukne browsere, men Opera VPN gør det ikke’t arbejde på dem.

På kompatibilitetsfronten gør Opera VPN ikke’t fortjener endda at få en placering fra os.

Opera VPN-anmeldelse Reddit

Min Opera VPN-gennemgang og bedste vpn reddit afslører, at tjenesten har en meget aktiv tilstedeværelse på Reddit. Du kan finde forskellige tråde, hvor brugere er på udkig efter løsninger vedrørende problemer, der er forbundet med browser-tilføjelsesprogrammer og smartphone-applikationer.

Du har mange aktive samfundsmedlemmer til stede for at levere løsninger på forskellige spørgsmål. Nedenfor kan du finde en tråd, hvor brugerne diskuterer Opera VPNs handling til fjernelse af sit websted og apps, hvilket kun efterlader en Windows browser VPN tilbyder:

Opera VPN-alternativ fra androidapps

Endelig dom

Ingen.

Hvis du skulle spørge mig, hvor god er Opera VPN? Jeg vil sige, det er en af ​​de mest uønskede VPN'er derude, selv som en gratis.

Bortset fra at fjerne blokering af Netflix, gør Opera VPN kun lidt andet.

Det’s dybest set en one-trick pony.

Opera VPN vandt’t beskytte din sikkerhed online, den har ingen apps, den har ingen form for kundesupport, den gør det ikke’t understøtter Torrenting, dens serverpark er mager, og der er tvetydighed om, hvilken jurisdiktion den opererer fra.

Der er absolut ingen grund til os at anbefale det i denne Opera browser-VPN-gennemgang.

Den gode

  1. Fjern blokering af Netflix.
  2. Gratis VPN-service.

De dårlige

  1. Ingen kundesupport.
  2. Ingen tværplatformkompatibilitet.
  3. Bruger Google DNS-servere i stedet for ejendomsret.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me