Min private netværk VPN-gennemgang

Ved første øjekast føles det meget som en britisk specifik tjeneste, men udseendet kan være ret vildledende, og den opfattelse stemmer bestemt her. MyPrivateNetwork VPN er muligvis ikke en af ​​de største VPN-udbydere derude, men det er bestemt en god nok service, der ikke har fået den rette andel i rampelyset indtil nu.

Nå, det’vil ændre sig i dag, da jeg vil gennemgå denne service omfattende, inspicere dens forskellige aspekter, herunder dens prisplaner, servernetværk, gratis prøveversion og mere for at analysere, om den holder op til vores bedste VPN-standarder eller ej.

Så her’s den eksklusive MyPrivateNetworkVPN-gennemgang af BestVPN.co!

MyPrivateNetwork-prisanmeldelse

Første ting først prisen. For at enhver VPN skal være konkurrencedygtig i dag’s meget klodsede industri, er det nødvendigt at tilbyde sin service til den rigtige pris. Mange udbydere konkurrerer i disse dage i branchen gennem deres prisplaner med bundbund.

Da jeg så de forskellige aspekter af tjenesten, som jeg vil dække mere detaljeret senere på denne gennemgang, og sammenlignede den med udbyderens prisplaner, anså jeg dem for at være lidt dyre end normen. Her er de månedlige priser, der tilbydes af udbyderen:

Min private netværk VPN-gennemgang

  • Global plan £ 8,97 eller $ 11,65 / måned
  • Enkeltland £ 4,97 eller $ 6,46 / måned

Planer med lang sigt er også tilgængelige:

Enkelt land:

  • 3 måneder - £ 14,16 eller $ 18,40 faktureret en gang
  • 12 måneder - £ 47,71 eller $ 61,99

Global:

  • 3 måneder - £ 25,56 eller $ 33,21
  • 12 måneder - £ 86,11 eller $ 111,8

Myprivatevpn Langsigtede planer

Hos bestVPN.co donerer vi’t følger normalt den politik, at kun de udbydere, der tilbyder lave priser er gode og det’s fordi vi ved og accepterer en kendsgerning, at det kræver en masse penge at levere en VPN-service, og mindre udbydere don’t har normalt ressourcerne til ikke kun at tilbyde en god service, men også tage hit gennem lave fortjenstmargener.

Så for udbydere som MyPrivateNetwork, hvis prisplaner bestemt er over det forventede interval for tjenester med sådan statur, giver jeg dem en fordel. Andre korrekturlæsere smækker måske sådanne udbydere direkte, men jeg lægger større vægt på en VPN’s præstation. Prissætning for mig er sekundær.

Udbyderen tilbyder to typer planer, for det første den globale plan med alle funktioner og servere, der tilbydes af udbyderen, og for det andet den enkelte landeplan, der kun begrænser dig til en enkelt lands serverforbindelse.

Jeg vil kun anbefale udbyderen at sikre, at den først ændrer sine priser fra britiske pund til amerikanske dollars for at få planerne til at se lidt mere tiltalende for globale forbrugere og redde dem fra besværet med at konvertere. Og for det andet vil jeg råde dem til at sænke deres priser med en margin på 25% for at få dem til at komme på niveau med de øvrige udbydere, der arbejder på samme niveau.

Hvis du vil vælge udbyderen, ville mit råd være at gå efter de langsigtede planer, især den globale 3-månedersplan, som måske er den bedste del af varen i henhold til dens prisbegrundelse.

MyPrivateNetwork gratis prøveversion

Den bedste funktion ved denne service er dens gratis prøve- og refusionspolitik. MyPrivateNetwork er en af ​​de mest generøse og åbne VPN-tjenester, jeg er stødt på i min gennemgangskarriere, og jeg vil gerne anbefale deres gratis prøvepolitik til alle andre udbydere i branchen, fordi det fortsætter med at vise, hvor stor tillid udbyderen er viser i sin tjeneste gennem denne handling.

Min private netværk VPN-gennemgang

Normalt, hvis du har brug for en gratis prøveperiode, skal du vælge det, eller hvis du ikke gør det’t, du kan gå direkte mod at købe tjenesten, men tingene gør det ikke’t fungerer sådan med denne VPN-udbyder.

På MyPrivateNetwork får du en fuld 3-dages gratis prøveversion med nul engagement på enhver plan, som bare er fantastisk, da det giver brugeren mulighed for at føle sig meget mere sikker på at gå ind i tjenesten.

Udbyderen tilbyder også sin egen gratis VPN-service oven på alt dette. I MyPrivateNetwork’s gratis service, du får tilfældigt tildelt en server i enten Tyskland eller Spanien og en tophastighed på 1 Mbps.

Men generøsiteten gør det ikke’Det slutter her, da du også får brug for 90 dage i alt for at kræve din refusion. Alle disse faktorer kombineres for at tilbyde enhver bruger en uovertruffen sans for sikkerhed ved køb af VPN, fordi du ved, at du vandt’t opkræves indtil 72 timer, og selv efter det kan du få pengene tilbage når som helst på 3 måneder.

Jeg har bekymringer over MyPrivateNetwork’er meget prisfastsatte planer, men dets gratis prøve- og refusionspolitik udgør mere end det bestemt.

MyPrivateNetwork Apps Kompatibilitetsanmeldelse

Udbyderen tilbyder fire større klient-apps, dvs. til Windows, Mac, iOS og Android. Dette er stort set den grundlæggende startpakke, hvis jeg kan kalde det det, for enhver VPN-udbyder at starte med. Men jeg var ganske overrasket over at se, at udbyderen tilbyder en dedikeret Firestick-app, som ikke er nogen gennemsnitlig bedrift, da det fortsætter med at vise, at det også er catering til en nichebase..

MyPrivateVPN enhedssupport

Et af de mest overraskende aspekter her var, at der ikke blev nævnt Kodi overalt. Kodi er en af ​​de mest populære streamingplatforme, og selvom en udbyder ikke gør det’t tilbyder en dedikeret tilføjelse til det, nævner de bestemt deres VPN’s installationsproces for det. Men denne VPN-udbyder gør det ikke’t gøre noget af det, som jeg mener, er en stor downer.

Bortset fra det er dens apps også temmelig basale bortset fra Firestick-appen, som er temmelig darn god og måske er der oppe med de allerbedste, med ikke for meget prangende ting. UI er lidt klodset og kan fjerne nogle modernisering og opgraderinger for at inkludere mere minimalisme i tingenes ordning.

Men en ting, som jeg har brug for at fjerne her, er, at Windows-appen faktisk er en OpenVPN-app, hvilket betyder, at det ikke er din gennemsnitlige VPN-klient, dvs. som dem, du får fra udbydere som ExpressVPN eller PureVPN. Deres Windows-app kører på en protokol til protokolbaseret opsætning, som er lidt gammel i dag’miljø, hvor du har en klient, hvor du hurtigt kan flytte fra en protokol til en anden uden problemer.

MyPrivateNetwork skal introducere en bedre Windows-klient-app som dem, der tilbydes af de bedre udbydere, fordi denne er for teknisk til en gennemsnitlig bruger.

MyPrivateNetwork-serverinfrastruktur

MyprivateVPN-servere gennemgang

Denne provider tilbyder i øjeblikket omkring 200 servere i 44 lande over hele verden. Serverinfrastrukturen er meget skæv til fordel for Vesteuropa og den nordamerikanske region med få placeringer i Asien som Indien og endnu færre i de sydamerikanske og afrikanske regioner.

Udbyderen tilbyder en god serverliste for dem, der søger at oprette forbindelse til servere i den fjerne østasiatiske region, hvor de tilgængelige placeringer inkluderer Malaysia, Taiwan og Hong Kong.

Servertællingen er god nok, hvis den’s sammenlignet med lignende mellemstore udbydere, men leverandøren har dog brug for at tilføje nogle flere placeringer i regioner som Asien og Sydamerika for at give udbyderen en større rækkevidde.

For så vidt angår streaming understøttede servere, skuffende, var jeg ikke’t stand til at komme igennem til Netflix US. Men tjenesten fungerede godt med at fjerne blokeringen af ​​BBC iPlayer fra uden for Det Forenede Kongerige, hvilket forventedes, da udbyderen stort set er fokuseret på at betjene britiske forbrugere.

Denne fremgangsmåde er god, men den kan slå tilbage ved at gøre udbyderen begrænset til brugere i et enkelt land. MyPrivateNetwork er nødt til at arbejde på at få sine servere til at vinde evnen til at omgå restriktioner for Netflix US, hvis de vil vokse som en service i de kommende år.

MyPrivateNetwork Support Review

Til brugerforespørgsler eller fejlfinding af enhver art tilbyder udbyderen e-mail-support, der er standard, men det kan bestemt forbedres ved at tilføje en live chat-funktion i de kommende tider. Dette gør det muligt for den at få sin service til at se mere tiltalende og lydhør ud i forhold til hvad den er i øjeblikket.

E-mail-support er god og betragtes stadig meget, men hvis den udfases af de større tjenester i branchen og i de kommende tider, er alle nødt til at gå den samme vej, så hvorfor ikke nu.

Bortset fra metoden, lad’s kig på præstationer. Jeg mailede dem om en bestemt forespørgsel, jeg havde i tankerne, og deres responstid var under en time, hvilket er ganske fremragende i betragtning af min erfaring med andre lignende e-mail-supportsystemer.

Myprivatevpn Support gennemgang

Så jeg kan berolige dig, at hvis du tilmelder dig tjenesten, får du en god handel. Det’er ikke den bedste, men det’er heller ikke så slemt.

Konklusion

MyPrivateNetwork er en af ​​de bedre mellemstore tjenester derude, da dens ydelse virkelig er stor som en VPN-service. Der er få knebler her og der, som, hvis de forbedres, drastisk kan øge den måde, tjenesten udfører.

MyPrivateVPN-funktioner

Hvad angår mine vigtigste anbefalinger, er MPN nødt til at tilføje for at gøre sine klienter lettere at bruge (Finér dem ud af OpenVPN-klientsupport eller beholde den og også opbygge en ny, der tilbyder lettere håndtering af VPN-tjenesten), tilføj muligheden for at fjerne blokering Netflix US, sænk prisfastsættelsen med en margin på 20% -40% og tilføj endelig en live chat support (valgfrit).

Men en ting at bemærke her er, at jeg vurderer MyPrivateNetwork’s Firestick-app som en af ​​de bedste VPN-apps til platformen, og hvis du søger at få en VPN til din Firestick, er der kun få bedre muligheder end MPN’s dedikeret app.

Hvis udbyderen implementerer alle disse anbefalinger, kan det blive en endnu bedre og mere populær service end den er i dag. MPN er hurtig, tilbyder en god mængde servere og er sikker, så det får den grundlæggende ret helt sikkert, det eneste, der er tilbage nu, er at tilføje nyhederne for at få mere kommercialitet.

Похожие статьи

  • Privat tunnelanmeldelse 2020

    Jurisdiktion USA Pris $ 3 / måned ($ 36 i årsplanen) Servere 22 Servere i 12 lande Logfiler Holder følsomme logfiler i 14 dages kryptering...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me