Min private nettverk VPN gjennomgang

Ved første øyekast føles det mye som en spesifikk tjeneste i Storbritannia, men utseende kan være ganske misvisende, og den oppfatningen stemmer helt sikkert her. MyPrivateNetwork VPN er kanskje ikke en av de største VPN-leverandørene der ute, men det er absolutt en god nok tjeneste som ikke har fått sin rettige del i rampelyset til nå.

Vel, det’kommer til å endre seg i dag, da jeg skal gjennomgå denne tjenesten grundig, inspisere de forskjellige aspektene, inkludert prisplaner, servernettverk, gratis prøveversjon og mer for å analysere om den oppfyller våre beste VPN-standarder eller ikke.

Så her’s den eksklusive MyPrivateNetworkVPN gjennomgangen av BestVPN.co!

MyPrivateNetwork-prisanmeldelse

Første ting først, prisen. For at enhver VPN skal være konkurransedyktig i dag’s svært nær halsbransjen, må den tilby sin tjeneste til riktig pris. Mange tilbydere i disse dager konkurrerer i bransjen gjennom sine prisplaner med rockebunn.

Da jeg så på de forskjellige aspektene ved tjenesten, som jeg vil dekke mer detaljert senere på denne gjennomgangen, og sammenlignet den med prisplanene til leverandøren, anså jeg dem for å være litt dyre enn normen. Her er de månedlige prisene som tilbys av leverandøren:

Min private nettverk VPN gjennomgang

  • Global Plan £ 8,97 eller $ 11,65 / måned
  • Enkeltland £ 4,97 eller $ 6,46 / måned

Langsiktige planer er også tilgjengelige:

Enkelt land:

  • 3 måneder - £ 14,16 eller $ 18,40 fakturert en gang
  • 12 måneder - £ 47,71 eller $ 61,99

Global:

  • 3 måneder - £ 25,56 eller $ 33,21
  • 12 måneder - £ 86,11 eller $ 111,8

Myprivatevpn Langsiktige planer

På bestVPN.co gir vi ikke’Følg vanligvis retningslinjene om at bare de leverandørene som tilbyr lave priser er gode og det’fordi vi vet og godtar et faktum at å tilby en VPN-tjeneste av høy kvalitet, tar mye penger og mindre tilbydere ikke’t har vanligvis ressursene til ikke bare å tilby en god service, men også ta takten gjennom lave gevinstmarginer.

Så for tilbydere som MyPrivateNetwork, hvis prisplaner absolutt er over forventet rekkevidde for tjenester med slik status, gir jeg dem en fordel. Andre korrekturlesere smeller slike leverandører direkte, men jeg legger vekt på en VPN’ytelse. Prising for meg er sekundær.

Tilbyderen tilbyr to typer planer, først den globale planen med alle funksjoner og servere som tilbys av leverandøren, og for det andre den enkeltlandsplanen som bare begrenser deg til en enkelt lands serverforbindelse.

Jeg vil bare anbefale leverandøren å sørge for at den først endrer prisene fra britiske pund til amerikanske dollar for å få planene til å se litt mer attraktivt på globale forbrukere og redde dem fra bryet med å konvertere. Og for det andre vil jeg anbefale dem å redusere prisene med en margin på 25% for å få dem til å være på nivå med resten av leverandørene som jobber på samme nivå.

Hvis du ønsker å velge leverandøren, vil mitt råd være å gå etter de langsiktige planene, spesielt den globale 3-månedersavtalen, som kanskje er den beste delen av prisen i henhold til prisberettigelsen.

MyPrivateNetwork gratis prøveversjon

Den beste funksjonen ved denne tjenesten er dens gratis prøve- og refusjonspolicy. MyPrivateNetwork er en av de mest sjenerøse og åpne VPN-tjenestene som jeg har kommet over i min gjennomgangskarriere, og jeg vil anbefale deres gratis prøvepolicy til alle andre leverandører i bransjen, fordi det fortsetter å vise hvor stor tillit leverandøren er viser i sin tjeneste gjennom denne loven.

Min private nettverk VPN gjennomgang

Vanligvis, hvis du trenger en gratis prøveperiode, må du velge det eller hvis du ikke gjør det’t, kan du gå rett mot å kjøpe tjenesten, men ting ikke’fungerer ikke sånn med denne VPN-leverandøren.

På MyPrivateNetwork vil du få en full 3-dagers gratis prøveperiode med null forpliktelse på alle planer, som bare er fantastisk, ettersom det gjør at brukeren kan føle seg mye tryggere å gå inn i tjenesten.

Tilbyderen tilbyr også sin egen gratis VPN-tjeneste på toppen av alt dette. I MyPrivateNetwork’s gratis tjeneste, får du tilfeldig tildelt en server i enten Tyskland eller Spania og en topphastighet på 1 Mbps.

Men rausheten gjør det ikke’Det slutter her, da du også benytter deg av hele 90 dager for å kreve tilbakebetaling. Alle disse faktorene kombineres for å tilby enhver bruker en uovertruffen utseende av sikkerhet når du kjøper VPN fordi du vet at du vant’Ikke bli belastet til 72 timer, og selv etter det kan du få pengene tilbake når som helst på 3 måneder.

Jeg har bekymringer for MyPrivateNetwork’er svært prisgitte planer, men det er gratis prøve- og refusjonspolitikk mer enn å gjøre opp for det.

MyPrivateNetwork Apps Compatibility Review

Tilbyderen tilbyr fire store klientapper, dvs. for Windows, Mac, iOS og Android. Dette er ganske mye den grunnleggende startpakken, hvis jeg kan kalle det det, for enhver VPN-leverandør å starte med. Men jeg var ganske overrasket over å se at leverandøren tilbyr en dedikert Firestick-app, som ikke er en liten prestasjon da den fortsetter å vise at den også serverer en nisjebase..

MyPrivateVPN enhetsstøtte

Et av de mest overraskende aspektene her var at det ikke ble nevnt noe om Kodi noe sted. Kodi er en av de mest populære streamingplattformene, og selv om en leverandør ikke gjør det’Hvis de ikke tilbyr et dedikert tillegg for det, nevner de sikkert VPN-en deres’s installasjonsprosess for det. Men denne VPN-leverandøren gjør det ikke’Jeg gjør noe av det, som jeg tror, ​​er en stor nedtur.

Bortsett fra det er appene også ganske grunnleggende, bortsett fra Firestick-appen som er ganske darn god og kanskje er der oppe med de aller beste, med ikke for mye prangende ting. UI-en er litt klønete og kan gjøre unna noen modernisering og oppgraderinger for å inkludere mer minimalisme i ordningen med ting.

Men en ting som jeg trenger å fjerne her er at Windows-appen faktisk er en OpenVPN-app, noe som betyr at det ikke er din gjennomsnittlige VPN-klient, dvs. som de du får fra leverandører som ExpressVPN eller PureVPN. Windows-appen deres kjører på en protokoll til protokollbasert oppsett, som er litt gammel i dag’miljøet, der du har en klient der du raskt kan flytte fra en protokoll til en annen uten problemer.

MyPrivateNetwork trenger å introdusere en bedre Windows-klient-app som de som tilbys av de bedre leverandørene fordi denne er for teknisk for en gjennomsnittlig bruker.

MyPrivateNetwork serverinfrastruktur

MyprivateVPN-servere gjennomgang

Denne leverandøren tilbyr for tiden rundt 200 servere i 44 land over hele verden. Serverinfrastrukturen er skjevt til fordel for Vest-Europa og Nord-Amerika, med få steder i Asia som India og enda færre i Sør-Amerika og Afrika..

Tilbyderen tilbyr en god serverliste for de som ønsker å koble seg til servere i det fjerne østasiatiske området der tilgjengelige steder inkluderer Malaysia, Taiwan og Hong Kong.

Servertellingen er god nok hvis den’s sammenlignet med lignende leverandører på middels skala, men leverandøren trenger imidlertid å legge til noen flere lokasjoner i regioner som Asia og Sør-Amerika for å gi leverandøren større rekkevidde.

Når det gjelder streaming-støttede servere, skuffet jeg ikke’kan ikke komme til Netflix USA. Men tjenesten fungerte bra med å fjerne blokkering av BBC iPlayer fra utenfor Storbritannia, noe som var forventet ettersom leverandøren stort sett er fokusert på å betjene britiske forbrukere.

Denne tilnærmingen er god, men den kan slå tilbake ved å gjøre leverandøren begrenset til brukere i et enkelt land. MyPrivateNetwork må jobbe med å gjøre at serverne sine får muligheten til å omgå restriksjoner på Netflix USA, hvis de vil vokse som en tjeneste i årene som kommer..

MyPrivateNetwork støtte gjennomgang

For brukerspørsmål eller feilsøking av noe slag tilbyr leverandøren e-poststøtte som er standard, men den kan definitivt forbedre seg ved å legge til en live chat-funksjon i tiden som kommer. Dette vil gjøre det mulig for tjenestene å se mer attraktive og responsive sammenlignet med hva de er for tiden.

E-poststøtte er god og er fortsatt høyt ansett, men hvis den blir faset ut av de større tjenestene i bransjen og i tidene som kommer, vil alle måtte gå samme vei, så hvorfor ikke nå.

Bortsett fra metoden, la’s ta en titt på ytelsen. Jeg sendte e-post til dem om et bestemt spørsmål jeg hadde i tankene, og responstiden deres var under en time, noe som er ganske utmerket med tanke på min erfaring med andre lignende e-postsupportsystemer.

Myprivatevpn Support gjennomgang

Så jeg kan forsikre deg om at hvis du registrerer deg for tjenesten, får du en god avtale. Den’er ikke den beste, men det’er ikke så ille heller.

Konklusjon

MyPrivateNetwork er en av de bedre mellomstore tjenestene der ute definitivt, da ytelsen virkelig er god som VPN-tjeneste. Det er få knebber her og der, som hvis forbedret kan øke drastisk måten tjenesten utfører.

MyPrivateVPN-funksjoner

Når det gjelder de viktigste anbefalingene mine, må MPN legge til for å gjøre kundene enklere å bruke (finér dem av OpenVPN-kundestøtte eller beholde den og også bygge en ny som tilbyr enklere håndtering av VPN-tjenesten), legge til muligheten for å fjerne blokkeringen Netflix US, reduser prisene med en margin på 20% -40% og til slutt, legg til en live chat support (Valgfritt).

Men en ting å merke seg her er at jeg vurderer MyPrivateNetwork’s Firestick-app som en av de beste VPN-appene for plattformen, og hvis du ønsker å få en VPN for din Firestick, så er det få bedre alternativer enn MPN’s dedikerte app.

Hvis leverandøren implementerer alle disse anbefalingene, kan det bli en enda bedre og mer populær tjeneste enn den er i dag. MPN er rask, tilbyr en god mengde servere og er sikker, så det får den grunnleggende retten definitivt. Det eneste som gjenstår nå er å legge til nyhetene for å få mer kommersialitet.

Похожие статьи

  • Privat tunnelgjennomgang 2020

    Jurisdiksjon USA Pris $ 3 / måned ($ 36 i årsplanen) Servere 22 servere i 12 land Logger Holder sensitive logger for 14 dagers kryptering...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me