IVPN gjennomgang 2020

Jurisdiksjon Gibraltar
Pris 8,33
servere 3152
Tømmerstokker Nei
kryptering AES-256
Fjern blokkering av Netflix Ja
torren Ja
Jobber i Kina Ja
anbefalt  Ja
nettsted https://www.ivpn.net/
kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop

Basert i Gibraltar og etablert i 2009, har IVPN vært på markedet i ganske lang tid, og tilbyr ganske fantastisk plattformsstøtte, ingen loggopplevelse og øyeblikkelig avblokkering av Netflix og andre VoD-tjenester. Selv om VPN har mye arbeid i påvente av å forbedre serverplasseringene og redusere kostnadene, IVPN’ytelsen er definitivt blant markedets beste for tiden.

Pros

 • Ingen loggpolicy
 • Multi-Hop-servere
 • Kryptering av militær karakter
 • 3-dagers gratis prøveperiode, 7-dagers refusjon
 • 24/7 Live Chat Support

Ulemper

 • Veldig få servere
 • Ingen nettleserutvidelser

IVPN-prisanmeldelse

Når det gjelder priser, avslører vår IVPN-gjennomgang at leverandøren har en tendens til å være utrolig dyr, til og med mer enn markedsledere som ExpressVPN og NordVPN. Dette kan bidra til dens mindre popularitet, ettersom brukere tenker seg om to ganger før de bruker $ 15 månedlig på en beste VPN-tjeneste.

Hvis du vil motta bedre samlet verdi fra IVPN, må du selvfølgelig velge planer med lengre varighet. For eksempel, hvis du går etter kvartalsplanen, vil du motta en minimal rabatt på 11%. Dette reduserer de månedlige kostnadene til $ 13,33, totalt til $ 40 hver tredje måned.

Den beste planen som IVPN tilbyr for øyeblikket er årsabonnementet. Det tilbyr de beste pengene besparelsesmulighetene til brukerne ved å gi dem utrolige 44% rabatt. Som et resultat faller den månedlige prisingen til $ 8,33, som faktureres $ 100 årlig (fremdeles ganske dyrt sammenlignet med andre VPN-er på markedet). For IVPN rabattkupong, sjekk ut Black Friday VPN-avtaler.

IVPN-prisanmeldelse

IVPN gratis gjennomgang

For høye priser kan mange brukere bli slått av fra å abonnere på IVPN. Siden VPN imidlertid er ganske fantastisk i alle andre aspekter, vil de som kanskje ønsker å utnytte sterkere sikkerhet fortsatt investere i tjenesten. Heldigvis for potensielle kunder, tilbyr IVPN en nyttig 3-dagers GRATIS prøveversjon, som lar brukere teste VPN og dens evne til å omgå geo-begrensninger, delta i P2P / fildeling og motta sterkt personvern!

IVPN pengene-tilbake-garanti

De beste VPN-tjenestene på markedsplassen unnlater aldri å oppfylle kundenes krav, og fremmer så mye brukervennlighet og bekvemmelighet som mulig. IVPN rangerer blant de færreste som går den ekstra milen for potensielle kunder, og tilbyr en 7-dagers pengene tilbake-garanti, i tillegg til den 3-dagers gratis prøveperioden. Når du har sendt inn en forespørsel om refusjon, kan prosessen ta mellom 7 og 30 dager.

IVPN-pålogging

Etter å ha registrert deg hos leverandøren ved å velge en passende plan som best oppfyller dine behov og krav, klikker du bare på “Logg Inn” -knappen øverst til høyre på siden. Du får tilgang til siden nedenfor. Skriv inn brukernavn og passord for å logge inn.

ivpn innlogging

Når du er ferdig, får du tilgang til VPN-dashbordet. Her kan du konfigurere alle VPN-innstillingene dine. Du har faner for VPN-kontoer, oppdatering av profil, endring av passord, innsending av billetter, supportbilletter, visning av fakturahistorikk og til og med sletting av kontoen din.

IVPN gratis gjennomgang

For brukere som regelmessig P2P / Torrent, er det til og med et alternativ for å aktivere “Port Videresending” på kontoen. Mange hjemmebrukere av BitTorrent og uTorrent konfigurerer portvideresending av port på TCP-området 6881-6889 for å la tilkoblinger komme direkte til datamaskinen din, i stedet for å bli blokkert av ruteren din, noe som gjør at du får lav prioritet fra noen frø..

ivpn pengene tilbake-garanti

IVPN-servere gjennomgang

For høye priser mislykkes IVPN med å opprettholde en sterk serverdatabase, med mangel på antall FORVENTELIG! Brukere har bare tilgang til et begrenset antall servere, som ligger i rundt 35 land. VPN må definitivt opp spillet sitt, hvis den vil konkurrere med navn som ExpressVPN og NordVPN. Når det gjelder testing, leverte alle serverne utmerket ytelse.

Faktisk fikk vi fantastiske hastigheter mens vi strømmet og unnet oss P2P / Torrenting. Ved ytterligere graving innså vi at i motsetning til andre VPN-leverandører på markedet, bruker IVPN faktisk fysiske servere, ikke de som er lånt fra Google. Som sådan tillater det brukere å få bedre sikkerhet og personvern på nettet. Noen ganger kan selvfølgelig serverbelastningen bli litt irriterende å håndtere!

IVPN-servere gjennomgang

IVPN Netflix gjennomgang

Med Netflix aktivt blokkering av forskjellige proxy- og VPN-tjenester, blir underholdnings-geeks rundt om i verden spent på hvordan du får tilgang til favorittfilmene / TV-programmene. Folk er forvirret over hvordan de kan forbli beskyttet og anonym når de bruker Netflix med en VPN. Heldigvis klarer IVPN å fjerne blokkeringen av amerikanske Netflix enkelt og kvitter deg for alt. Følg trinnene nedenfor for å fjerne blokkeringen av American Netflix via IVPN.

Trinn 1: Abonner på en passende plan, lagre legitimasjon og last ned den aktuelle appen for enheten du vil ha tilgang til Netflix på.

Steg 2: Installer VPN-appen og skriv inn IVPN-legitimasjon for å få tilgang til leverandørene’ komplette funksjoner og verktøy for personvern.

Trinn 3: Koble til en hvilken som helst anbefalt server i USA eller andre steder for å fjerne blokkeringen av Netflix’s komplette bibliotek med filmer / TV-serier!

IVPN Netflix gjennomgang

IVPN Personvern og sikkerhet

IVPN-nettstedet kan skryte av et enkelt, men elegant utseende som tiltrekker deg brukere til å kjøpe tjenesten deres. Tilbyderen sørger for å være veldig grundig og omfattende når det gjelder levering av informasjon, samtidig som den tilbyr eksepsjonell privatliv / sikkerhet. Vi gjennomførte flere tester på VPN for å lære at den automatisk blokkerer WebRTC, IPv6, DNS og til og med Torrent-lekkasjer!

IVPN-krypteringer og protokoll

Til tross for å være en dyr VPN-tjeneste, tilbyr IVPN bare støtte for OpenVPN og L2TP / IPSec-protokoller. Det er til og med en Multi-Hop-protokoll, som ruter data mellom to servere for ekstra beskyttelse. Når det gjelder kryptering, får brukerne det maksimale og beste på markedet for øyeblikket, AES-256-bit kombinert med RSA-4096-håndtrykk og HMAC SHA-1-hash-godkjenning.

For ekstra sikkerhet implementerer IVPN også Diffie-Hellman-utvekslingen (DHE), som fungerer med Perfect Forward Secrecy (PFS) for å gi nye krypteringsnøkler hver time. Ikke bare garanterer dette rask overføring av informasjon, men det garanterer også bedre sikkerhet / personvern på nettet, spesielt hvis det å være anonym er din viktigste forutsetning med IVPN.

IVPN-brannmurgjennomgang

IVPN tilbyr en brannmurfunksjon, som automatisk aktiveres når du oppretter en VPN-forbindelse. De fleste er imidlertid ikke klar over at du til og med kan aktivere funksjonen når du ikke kobler til en server. Denne integrerte brannmurfunksjonen er en-av-en-typen, og fungerer som et personvernverktøy som holder deg trygg mot ondsinnede nettsteder / annonser / popup-vinduer, mens du også jobber som Kill Switch.

IVPN WebRTC-test

En av de beste måtene å teste om en VPN faktisk tilbyr fullstendig personvern / anonymitet på nettet, er å teste for eventuelle lekkasjer. Nedenfor gjennomførte vi en WebRTC lekkasjetest fra Browser Leaks ved å koble til en server i Milan, Italia. Som du ser er det ingen tegn til lekkasjer i testen. VPN klarer vel å skjule din lokale IP og offentlige IP-adresse, som er den for et sted i Italia (i stedet for vår opprinnelige amerikanske adresse).

IVPN WebRTC-test

IVPN DNS-lekkasjetest

Brukere må sørge for at leverandøren de velger, tilbyr maksimal personvern og anonymitet. Som sådan avslutter ikke prosessen med å bestemme anonymiteten til en VPN bare med en WebRTC lekkasjetest. BestVPN.co går den ekstra milen ved selv å teste VPN-er for DNS-lekkasjer. Hvis du ser resultatene nedenfor, vil du merke at bare en enkelt DNS-server er synlig, som ligger i Italia. Dette betyr at identiteten vår er helt sikker, da det ikke er tegn som peker til vår offisielle amerikanske beliggenhet eller DNS-adresse.

IVPN DNS-lekkasjetest

IVPN P2P / Torrenting

I henhold til vår IVPN-gjennomgang støtter leverandøren P2P / Torrenting på selektive servere, basert utenfor USA og Storbritannia. Etter en samtale med støttetjenesten, ble vi kjent med at oppstrømsleverandører i USA har truet VPN, på grunn av et stort antall DMCA-varsler. Alt er bra så lenge du ikke bruker en amerikansk server for P2P / Torrenting. For lekkasjer kan du se resultatene nedenfor. IVPN er fri for alle slags torrentadressedeteksjon, mens den er koblet til serveren i Italia!

IVPN P2P-Torrenting

Komplett personvernanalyse

For å sikre at resultatene vi fikk for alle testene våre var korrekte, bestemte vi oss for å utføre en fullstendig personvernanalyse på leverandøren ved bruk av IPLeak.net. Heldigvis ble det ikke funnet noen hull i denne testen. Standard IPv4-adresse er av et sted i Italia, og til og med DNS-adressen gir ingen indikasjoner på hva vår opprinnelige beliggenhet faktisk er, noe som indikerer sterkt personvern og anonymitet!

IVPN Komplett personvernanalyse

IVPN Support Review

Når det gjelder å tilby hjelp og assistanse til kunder, klarer IVPN definitivt å gå den ekstra milen. Tilbyderen tilbyr feilsøking døgnet rundt via sitt live chat-system, som du kan få tilgang til når som helst på dagen. I tillegg til dette tilbyr IVPN konfigurasjonsveiledninger for brukere som kan ønske seg hjelp med å konfigurere VPN på forskjellige plattformer / enheter og til og med rutere..

IVPN Support Review

Hvis det ikke var nok, har du personvernveiledninger tilgjengelig, der du kan få ekstra kunnskap om behovet for personvern / anonymitet på nettet, sammen med andre funksjoner / verktøy som bidrar til bedre tildekking av identitet på nettet. Det er en sunn liste over personvernemner å velge mellom, og som definitivt hjelper til med å posisjonere IVPN i et mye mer positivt lys, sammenlignet med andre leverandører som ikke fokuserer på å gi nyttig innhold til brukerne / kundene.!

ivpn nedlasting

IVPN-appers kompatibilitet

Du vil være glad for å høre at IVPN tilbyr native applikasjoner for alle populære plattformer / enheter. Fra alle versjoner av stasjonære plattformer som Windows, MacOS, Linux / GNU til smarttelefoner som bruker iOS / Android og grunnleggende rutere til NAS, fungerer IVPN på nesten alt. Dette gjør at brukere kan få bedre allsidighet for bruk av VPN, noe som gir bedre personvern og anonymitet. Riktignok må leverandøren jobbe med å lage utvidelser for Opera, Mozilla Firefox og Google Chrome!

IVPN nedlasting

Noe av det beste med å bruke IVPN er at du enkelt kan laste ned VPN-appene deres fra en rekke steder. Du kan finne apper på alle populære plattformer og deres dedikerte appbutikker. Samtidig har du tilgang til siden, der du kan laste ned filene direkte. Bare besøk https://www.ivpn.net/apps-overview for å få appen til enheten / plattformen din!

IVPN Windows gjennomgang

Windows-appen har en vakker og forenklet design som har en tendens til å være ekstremt intuitiv og brukervennlig. Etter innlogging kan du enkelt konfigurere VPN ved å trykke på “koble” -knappen, etter å ha valgt en passende server. Brukere som ønsker å få sterkere sikkerhet, kan til og med velge Multi-Hop-funksjonen, som overfører trafikk gjennom to forskjellige servere for maksimal anonymitet på nettet.

IVPN Windows-klientanmeldelse

IVPN Android-oppsett

Å sette opp IVPN på Android-enheter krever ikke fagkunnskap. Som nevnt tidligere har du to måter å få apper på hvilken som helst plattform. Hvis du ønsker å få IVPN for Android, kan du bare gå til Google Play Store og oppgi IVPN i søket. Last ned / installer appen umiddelbart. For en mer manuell tilnærming, kan du laste ned .apk-filen for IVPN direkte fra nettstedet!

IVPN Reddit anmeldelser

I tilfeller der du må lære mer om et bestemt produkt / tjeneste eller trenger hjelp for å utføre en spesifikk oppgave, er det ikke noe bedre alternativ enn å konsultere ekspertene på Reddit. Med personer som jobber i forskjellige bransjer, kan du alltid forvente å finne informasjon om alle emner, inkludert IVPN. Selv om det er en blandet cocktail av beste vpn reddit meninger, kan du alltid få en bedre ide om forskjellige tjenester. Les hva en Redditor har å si om IVPN nedenfor:

Tommelen opp for IVPN fra vpnreviews

PIA vs. IVPN

Funksjoner PIA IVPN
Prising (Årlig) $ 40 $ 100
land 33 land 35 land
servere 3152 Servere 37+
protokoller OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec OpenVPN og L2TP / IPSec,
kryptering AES-256 bit AES-256-Bit
Tømmerstokker Nei Nei
torrents & P2P tillatt Ja Ja
Lokalisert i OSS Gibraltar
Proxy-servere Ja Ja
Samtidige brukere 5 5
Lagt til funksjoner DNS-lekkasjebeskyttelse, DoubleVPN-tjeneste, IPV6 lekkasjesikring og portvideresending Multi-Hop, integrert brannmur, automatisk drepebryter, WebRTC / DNS / IPv6 lekkasjebeskyttelsesfunksjoner

Endelig dom

I henhold til vår IVPN-gjennomgang klarer leverandøren definitivt å gjøre det bra, og tilbyr stort personvern / anonymitet på nettet, rask P2P / Torrenting, øyeblikkelig avblokkering og utmerket støtte. Imidlertid kan høye priser være en avkjøring, så vi antyder at IVPN reduserer kostnadene for tjenesten for å tiltrekke flere kunder. Ellers er VPN ganske solid samlet sett, og vi anbefaler det absolutt til leserne våre.

Det gode

 1. Ingen loggpolicy
 2. Multi-Hop-servere
 3. Kryptering av militær karakter
 4. 3-dagers gratis prøveperiode, 7-dagers refusjon
 5. 24/7 Live Chat Support

Det dårlige

 1. Veldig få servere
 2. Ingen nettleserutvidelser

Похожие статьи

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Hong Kong Pris $ 7,00 / mo på en 1-års plan servere 120+ VPN i 16 land Logger Butikker Tilkoblingslogger Kryptering AES-256-bit Oppheving av blokkering...

 • Privat tunnelgjennomgang 2020

  Jurisdiksjon USA Pris $ 3 / måned ($ 36 i årsplanen) Servere 22 servere i 12 land Logger Holder sensitive logger for 14 dagers kryptering...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Canada Pris $ 49 for en 1-års plan servere 600+ servere i 60 land Logger Ja Kryptering AES-256 Bit Fjern blokkering av Netflix Nei Torrenting Ja...

 • VyprVPN Review 2020

  Jurisdiksjon Sveits (Usikker) Pris $ 6.67 / måned ($ 80 for 1 år) Servere 700 logger Ingen logger Kryptering AES-256 Fjern blokkering av Netflix Ja Torrenting...

 • IPVanish Review 2020

  Jurisdiksjon USA Pris $ 6.49 / Måned Servere 1000+ Logger Ingen kryptering AES-256 Fjern blokkering Netflix Nei Torrenting Ja Fungerer i Kina Ja Anbefalt...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me