ibVPN & rsquo; s Serverinfrastrukturgjennomgang

Jurisdiksjon Romania
Pris 4,95
servere 100+
Tømmerstokker Nei
kryptering AES-256
Fjern blokkering av Netflix Ja
torren Ja
Jobber i Kina
anbefalt  Ja
nettsted https://www.ibvpn.com/
kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Før vi begynner å gjennomgå funksjonene til ibVPN, ønsker vi at de beste VPN-leserne skal forstå at denne vurderingen er basert på en personlig opplevelse og derfor presenterer et objektivt inntak av ibVPN. Som enhver annen VPN-ekspert, måtte vi sørge for at tjenestene til ibVPN ble testet fullt ut før vi skrev ned denne vurderingen.


Det viktigste aspektet av enhver raskeste VPN-tjeneste er hvor robust serverinfrastrukturen er. ibVPN har sett en bemerkelsesverdig forbedring i denne forbindelse ved å vokse fra drøyt 100 servere for to år siden til hele 180+ servere i 57 land per i dag..

Da vi testet ut disse serverne for ytelse, fant vi ut at de fleste av dem ga høye hastigheter, en sjeldenhet i VPN-domenet der throttling er vanlig, ingen trafikkflaskehalser, selv ikke på populære serverplasser og støtte for å fjerne blokkering av populære streaming-nettsteder som Netflix og Hulu.

Vi forventer sjelden at leverandører vil omgå det kraftige VPN-forbudet på nettsteder som Netflix US og la brukerne få full verdi ut av abonnementet sitt ved å få tilgang til et mye større innholdsbibliotek, men ibVPN overrasket oss med ikke bare pålitelige avblokkeringsfunksjoner, men raske hastigheter som gjorde HD-streaming mulig og slipper den i den beste VPN-tjenesten for Netflix.

Tilbyderen tilbyr også en SmartDNS-tjeneste der du kan sette opp en VPN-lignende tjeneste på mediastreaming-enheter som Roku og Apple TV for å fjerne blokkering av geobegrensede streaming- og spillsider. Du kan også få tilgang til proxy-servere hvis du vil koble til et sted ved hjelp av en proxy-tjeneste. ibVPN scoret stort og godt over forventningene våre i denne tjenestekvalitetskvadranten.

ibVPN’s servertelling er godt spredt over hele kloden som dekker store deler av det kontinentale USA, Europa, Austral-asiatiske regioner, fjerne Øst-Asia og overraskende Midt-Østen, der de fleste VPN-er ikke’Til og med tilbyr en enkelt server.

ibVPN-server

ibVPN’s støttede protokoller

Protokoller inneholder de viktigste biter som utgjør sikkerhetsmekanismen til enhver VPN. Selv om en VPN tilbyr kryptering av militær karakter, kan begrensede valg på protokoller avskrekke brukeren fra å registrere seg hos leverandøren på grunn av disse sikkerhets- og beskyttelsessårbarhetene.

ibVPN klarer seg ganske bra i dette domenet ved å tilby støtte for ikke bare konvensjonelle protokoller som OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP og IPSec, men også for SoftEther for å la brukeren oppleve større valgnivå når det gjelder å velge sikkerhetsnivå den trenger og balansere den med ytelsen den krever av VPN.

Vi anbefaler imidlertid at du alltid bruker OpenVPN som det’er den sikreste og pålitelige protokollen der ute med en utmerket track record og er også tilgjengelig på ibVPN hvis du bestemmer deg for å registrere deg med tjenesten.

Kryptering og enhetskompatibilitet

Før vi kommer til neste punkt, vil vi stille deg et spørsmål. Hvis du noen gang kjøper en VPN-tjeneste, hva vil da være dine primære og sekundære motiver? Med tanke på de stadig økende sikkerhetsproblemene på nettet, antar vi at mange brukere vil velge VPN-tjenester for maksimal beskyttelse mens de surfer på internett.

Når det gjelder kryptering, er ibVPN like god som alle andre VPN-tjenesteleverandører. Det gjør din online identitet ufarlig og holder den trygg med SSL og AES 256-biters krypteringsstøtte. ibVPN bruker en av de mest sikre algoritmene, Blowfish, for å holde din online ID ren og beskyttet.

For å være rettferdig overfor ibVPN er enhetskompatibiliteten deres ganske anstendig, og det er likevel en viss forbedringsmargin. Du kan sette den opp på Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Roku Streaming Player, spillkonsoller (PlayStation og Xbox) og rutere (DD-WRT og Sabai). Ville vært flott om BlackBerry og Kindle også ble nevnt, men akkurat som vi sa, ibVPN kan fortsatt forbedre seg med enhetskompatibilitetsalternativer.

ibVPN-kompatibilitet

ibVPN’s Prisplaner og VPN-pakker

VPN blir nå stadig mer prisfølsomme varer etter hvert som flere og flere brukere viser interesse for domenet, men med enormt forskjellige krav og behov. Så en prisplanstrategi må gi god dekning for alle slike typer brukerbehov ved å bygge planer som gir høy verdi til spesifikke brukere til rimelige priser.

ibVPN har ivaretatt nøyaktig denne strategien ved å formulere sine prisplaner i henhold til populære brukerbehov.

prisvurdering ibvpn

La’s diskutere ibVPN’Priser planene i litt mer detalj her:

Pakke: Ultimate VPN

Pris: $ 58.06 fakturert en gang ($ 2,42 / måned)

Dette er kanskje den mest omfattende planen i listen og kan imøtekomme alle typer brukerbehov. Fra å fjerne blokkering av strømningssider til å beskytte din anonymitet på nettet og fra Torrenting-støtte til sikkerhetsfunksjoner som Tor Over VPN og Double VPN, denne planen har alt som ibVPN tilbyr sine kunder.

Bortsett fra dette får du tilgang til hele 180+ serverplasseringer, 5 samtidige lokasjoner, Socks5 Proxies, Ubegrenset båndbredde sammen med svært kompatible VPN-klientapper i denne planen. Og til tross for alle disse overveldende funksjonene, ibVPN’prisen er godt under hva du vil betale til andre leverandører for en lignende plan.

Denne planen er definitivt den beste på listen!

Pakke: Standard VPN

Pris: $ 18.48 / år fakturert en gang ($ 1.54 / måned) eller $ 2,47 på en månedlig faktureringssyklus

Igjen, en veldig rimelig plan som mange talsmenn for personvern lett har råd til å knytte seg til. Denne standard VPN-planen har over 140 land, en enkelt tilkoblingsgrense, støtte for flere protokoller og dedikerte klientapper, men det er ingen støtte for Torrenting, og det er heller ikke noen proxy-servere. Planen kan være et godt alternativ for de som leter etter et grunnleggende VPN-abonnement for å beskytte deres online anonymitet, men hvis du er i streaming eller Torrenting mye, så vil vi anbefale deg å gå til Ultimate Plan.

Pakke: Torrent VPN

Pris: $ 36,95 per år fakturert en gang ($ 3,08 / måned) eller $ 4,95 på en månedlig faktureringssyklus

Torrent fans don’t får mye dedikert støtte i VPN-domenet, og det er en stor skuffelse ettersom de utgjør noen av de viktigste interessegruppene i VPN-sektoren. Imidlertid tilbyr ibVPN en dedikert plan, spesielt for Torrenters som et vågalt avbrekk fra konvensjonell industripraksis.

Og ettersom denne planen bare er ment for Torrenting, får du tilgang til bare 21 servere dedikert for Torrenting eller P2P-aktiviteter av ibVPN, sammen med en enkelt samtidig tilkobling og dedikerte apper for økt kompatibilitetsalternativer. Prisklassen er heller ikke så høy, og hvis du går etter de årlige planene, blir den stadig mer rimelig og kommer på litt over $ 3 i måneden.

Pakke: IBDNS / SmartDNS:

Pris: $ 36,95 per år fakturert en gang ($ 3,08 / måned) eller $ 4,95 på en månedlig faktureringssyklus

Mediastreamers er rasende nå for tiden når folk ser etter flere måter de kan diversifisere måtene de kan se sine favorittstrømingsider på. Slike enheter som Apple TV kan ha enorm innvirkning på hele opplevelsen og gjøre dem til perfekte kandidater for slike underholdningsorienterte aktiviteter.

ibVPN tilbyr nå en dedikert plan bare for slike enheter til samme pris som deres Torrenting-plan, i et flott show for å styrke brukeren med det økte anlegget til å bare kjøpe så mye som er nødvendig for øyeblikket. Du kan bruke denne SmartDNS-tjenesten til å fjerne blokkering av mer enn 300 geobegrensede kanaler over hele verden.

Slik konfigurerer du ibVPN på Windows:

Noe av det beste som kjennetegner ibVPN, er dens utrolige detalj i retning av å utvikle sine klientapper for å gi medfødt kompatibilitet av deres tjenester på nesten alle populære og mange nisjeenheter..

Men ettersom Windows-klienten sannsynligvis er den mest brukte blant tilgjengelige klienter, må den være utmerket designet i sine UI / UX-formater for å sikre at brukerne føler seg komfortable mens de interagerer med programvaren sammen med å gi stadig flere funksjoner for å lette brukeren.

ibVPN’s Windows-klient har blitt fornyet flere ganger i beste og nåværende stand, og er blant de beste VPN-klientene for Windows som inkluderer Surfshark Windows-klient, ExpressVPN Windows App. Dette er fordi det ikke bare er enkelt å bruke, men det har nå også noen imponerende alternativer som en dobbel VPN, Tor over VPN og til og med en Kill Switch. Klienten kan også veilede deg til å vite hva som er nøyaktig “raskeste server” tilgjengelig er i øyeblikket etter regnskap for faktorer som gjeldende plassering, serverbelastning osv.

Hvis du også vil laste ned og konfigurere Windows-klienten, så her’s hvor enkel prosessen er:

  • Kjøp et ibVPN-abonnement ved å gjøre opp noen av prisplanene som er nevnt over
  • Skaff brukeropplysninger som aktiverer klienten din i e-posten
  • Last ned Windows-klienten og la den konfigurere seg på systemet ditt
  • Velg “Raskeste server” Alternativ eller velg din egen foretrukne server og klikk på Koble til
  • Nyt strømming eller beskytt din online anonymitet ulastelig gjennom ibVPN’s fantastisk VPN-tjeneste

Kundeservice

ibVPN gjør en fantastisk jobb når det kommer til kundesupport. Det er vårt øye når det kommer til merking av en VPN-tjeneste. ibVPN gir informasjon, utdanner brukerne og hjelper dem med tekniske problemer i VPN-klientene.

Du kan kontakte ibVPN via supportbilletter, e-post, live chat, ekstern assistanse, og få noen raske tips og lære en ting eller to ved bare å lese vanlige spørsmål, kunnskapsbase og diskusjoner på forum. En så utmerket kundestøtte er svært sjelden og en glede å bruke!

ibVPN gratis prøve- og betalingsalternativer

På BestVPN.co vurderer vi de VPN-leverandørene i anmeldelser mye mer høyt som prøver å gi brukerne en gratis prøveperiode uten forpliktelse med alle tilgjengelige funksjoner. Dette fordi vi mener at å tilby en gratis prøveversjon, betyr hvor trygt leverandøren selv har i tjenesten den leverer, og om den er villig til å sette den den endelige brukertesten eller ikke.

ibVPN’Tilbudet om en 24-timers gratis prøveperiode er et av høydepunktene i vår gjennomgang av denne tjenesten, fordi det var utrolig nyttig fra brukerens synspunkt å ta beslutningen om å gå videre og kjøpe abonnement på tjenesten eller ikke.

Bortsett fra dette, hvis du fremdeles har problemer med tjenesten, er det alltid en 15-dagers pengene tilbake-garanti som kan forsikre deg om at pengene dine vil forbli sikre hos denne troverdige leverandøren.

Når det gjelder betalingsalternativene, tilbyr ibVPN utrolige 50+ betalingsalternativer inkludert debet- / kredittkort, Ali Pay, Yandex, bankoverføring blant andre. Imidlertid er tilstedeværelsen av bitcoin som et betalingsalternativ det vi setter mest pris på fordi det gjør at brukeren kan oppleve stor autonomi over å holde personvernet beskyttet og anonymt, selv om han betaler for å abonnere på en tjeneste.

Konklusjon

På den ene siden var det en fantastisk opplevelse å bruke ibVPN og gjennomgå funksjonene i detalj, på den andre siden fant vi noen områder der vi føler at ibVPN kan jobbe med og bli en av de beste, om ikke de beste, VPN-tjenesteleverandørene.

Serverne over forskjellige kontinenter øker verdien og en solid Blowfish-algoritme sikrer at ibVPN er her for å bli i VPN-bransjen. Mange av dere vet kanskje ikke dette, men det er den raskest voksende VPN-tjenesten og har mer enn 500 000 mennesker om bord som bruker ibVPN’s tjenester.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − 46 =

map