ibVPN & rsquo; s Serverinfrastrukturanmeldelse

Jurisdiktion Rumænien
Pris 4,95
Servere 100+
Logs Ingen
Kryptering AES-256
Fjern blokering af Netflix Ja
torrenting Ja
Arbejder i Kina
Anbefalede  Ja
Internet side https://www.ibvpn.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Inden vi begynder at gennemgå funktionerne i iVVPN, ønsker vi, at de bedste VPN-læsere skal forstå, at denne anmeldelse er baseret på en personlig oplevelse og derfor præsenterer et objektivt tag på ibVPN. Som enhver anden VPN-ekspert, måtte vi sørge for, at ibVPNs tjenester blev fuldt testet, før vi skrev denne anmeldelse ned.


Det vigtigste aspekt af enhver hurtigst VPN-service er, hvor robust dens serverinfrastruktur er. ibVPN har set en bemærkelsesværdig forbedring i denne henseende ved at vokse fra lidt over 100 servere for to år siden til en enorm 180+ servere i 57 lande i dag.

Da vi testede disse servere ud for deres ydeevne, fandt vi, at de fleste af dem leverede høje hastigheder, en sjældenhed i VPN-domænet, hvor throttling er almindeligt, ingen trafikflaskehalser, selv ikke på populære serverplaceringer og understøttelse til at fjerne blokering af populære streamingwebsteder som Netflix og Hulu.

Vi forventer sjældent, at udbydere vil omgå det kraftige VPN-forbud på websteder som Netflix US og tillader dets brugere at få fuld værdi ud af deres abonnement ved at få adgang til et meget større indholdsbibliotek, men ibVPN overraskede os med ikke kun dets pålidelige afblokeringsfunktioner, men hurtige hastigheder, gjorde HD-streaming mulig og droppede den i den bedste VPN-service til Netflix.

Udbyderen tilbyder også en SmartDNS-service, hvorigennem du kan indstille en VPN-lignende tjeneste på dine mediestreamingsenheder som Roku og Apple TV for at fjerne blokering af geobegrænset streaming- og spilwebsteder. Du kan også få adgang til proxy-servere, hvis du vil oprette forbindelse til en placering ved hjælp af en proxyservice. ibVPN scorede stort og langt over vores forventninger i denne servicekvalitet kvadrant.

ibVPN’s serverantal er godt spredt over hele kloden, der dækker store dele af det kontinentale USA, Europa, Austral-asiatiske regioner, Fjernøsten Asien og overraskende Mellemøsten, hvor de fleste VPN'er ikke’t tilbyder endda en enkelt server.

ibVPN-server

ibVPN’s understøttede protokoller

Protokoller indeholder de vigtigste bunker, der udgør sikkerhedsmekanismen for enhver VPN. Selv hvis en VPN tilbyder kryptering af militær kvalitet, kan begrænset valg på protokoller afskrække brugeren fra at tilmelde sig udbyderen på grund af disse meget sikkerheds- og beskyttelsessårbarheder.

ibVPN klarer sig også ret godt på dette domæne ved at give support til ikke kun konventionelle protokoller som OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP og IPSec, men også for SoftEther for at give brugeren mulighed for at opleve større valgmuligheder ved at vælge sikkerhedsniveauet det har brug for og afbalancere det med den ydelse, det kræver af VPN.

Vi anbefaler dog, at du altid bruger OpenVPN som det’er den sikreste og pålidelige protokol derude med en fremragende track record med beskyttelse af privatlivets fred og dens også tilgængelig på ibVPN, hvis du beslutter at tilmelde dig tjenesten.

Kryptering og enhedskompatibilitet

Inden vi kommer til det næste punkt, vil vi gerne stille dig et spørgsmål. Hvis du nogensinde køber en VPN-tjeneste, hvad ville der være dine primære og sekundære motiver? Når vi tager de stadigt stigende online sikkerhedsproblemer i tankerne, antager vi, at mange brugere vælger VPN-tjenester for maksimal beskyttelse, mens de surfer på internettet.

Når det kommer til kryptering er ibVPN lige så god som enhver anden VPN-tjenesteudbyder. Det gør din online identitet ufarlig og holder den sikker med SSL og AES 256-bit krypteringssupport. ibVPN bruger en af ​​de mest sikre algoritmer, Blowfish, til at holde din online ID ren og beskyttet.

For at være fair overfor ibVPN er deres enhedskompatibilitet temmelig anstændigt, og alligevel er der en vis forbedringsmargin. Du kan indstille det på Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Roku Streaming Player, Gaming Consoles (PlayStation og Xbox) og routere (DD-WRT og Sabai). Ville have været fantastisk, hvis BlackBerry og Kindle også blev nævnt, men ligesom vi sagde, kan ibVPN stadig forbedre med enhedskompatibilitetsindstillinger.

ibVPN-kompatibilitet

ibVPN’s Prisplaner og VPN-pakker

VPN'er bliver nu stigende prisfølsomme råvarer, efterhånden som flere og flere brugere viser interesse for domænet, men med meget forskellige krav og behov. Så en prisplanstrategi skal give rigelig dækning for alle sådanne typer brugerbehov ved at opbygge planer, der tilbyder høj værdi til specifikke brugere til overkommelige priser.

ibVPN har taget højde for nøjagtigt denne strategi ved at formulere sine prisplaner i henhold til populære brugerbehov.

ibvpn-prisanmeldelse

Lade’s diskutere ibVPN’s prisplaner lidt mere detaljeret her:

Pakke: Ultimate VPN

Pris: $ 58,06 faktureret en gang ($ 2,42 / måned)

Dette er måske den mest omfattende plan på listen og kan imødekomme alle typer brugerbehov. Fra at fjerne blokering af streamingwebsteder til beskyttelse af din anonymitet online og fra Torrenting-support til sikkerhedsfunktioner som Tor Over VPN og Double VPN, denne plan har alt, hvad ibVPN tilbyder til sine kunder.

Bortset fra dette får du adgang til de fulde 180+ serverplaceringer, 5 samtidige placeringer, Socks5 Proxies, Ubegrænset båndbredde sammen med meget kompatible VPN-klient-apps i denne plan. Og på trods af alle disse overvældende funktioner, ibVPN’s pris er langt under hvad du betaler hos andre udbydere for en lignende plan.

Denne plan er bestemt den bedste på listen!

Pakke: Standard VPN

Pris: $ 18.48 / år faktureres en gang ($ 1,54 / måned) eller $ 2,47 på en månedlig faktureringscyklus

Igen, en meget rimelig plan, som mange fortalere for privatlivets fred let har råd til at låse fast på. Denne standard VPN-plan har 140+ lande, en enkelt forbindelsesgrænse, flere protokollesupport og dedikerede klient-apps, men der er ingen support til Torrenting, og der er heller ikke nogen proxyservere. Planen kan være en god mulighed for dem, der leder efter et grundlæggende VPN-abonnement for at beskytte deres online anonymitet, men hvis du er i streaming eller Torrenting meget, så vil vi anbefale dig at gå til Ultimate Plan.

Pakke: Torrent VPN

Pris: $ 36,95 / år faktureres en gang ($ 3,08 / måned) eller $ 4,95 på en månedlig faktureringscyklus

Forbløffende fans don’t får meget dedikeret support i VPN-domænet, og det er en stor skuffelse, da de udgør nogle af de vigtigste interessegrupper i VPN-sektoren. Imidlertid tilbyder ibVPN en dedikeret plan, især for Torrenters som en dristig pause fra konventionel industripraksis.

Og da denne plan kun er til Torrent-formål, får du adgang til bare 21 servere dedikeret til Torrenting eller P2P-aktiviteter af ibVPN sammen med en enkelt samtidig forbindelse og dedikerede apps til øget kompatibilitetsmuligheder. Prisklassen er heller ikke så høj, og hvis du går efter de årlige planer, bliver det stadig mere overkommelig og kommer på lige over $ 3 om måneden.

Pakke: IBDNS / SmartDNS:

Pris: $ 36,95 / år faktureres en gang ($ 3,08 / måned) eller $ 4,95 på en månedlig faktureringscyklus

Mediastreamers er alle de rasende i dag, da folk ser efter flere måder, hvorpå de kan diversificere måderne, hvorpå de kan se deres foretrukne streamingwebsteder. Sådanne enheder som Apple TV kan have enorm indflydelse på hele oplevelsen, hvilket gør dem til perfekte kandidater til sådanne underholdningsorienterede aktiviteter.

ibVPN tilbyder nu en dedikeret plan netop til sådanne enheder til samme pris som deres Torrenting-plan i et fantastisk show med at styrke brugeren med den øgede facilitet til bare at købe så meget, som det er nødvendigt i øjeblikket. Du kan bruge denne SmartDNS-tjeneste til at fjerne blokering af mere end 300 geo-begrænsede kanaler over hele verden.

Sådan konfigureres ibVPN på Windows:

En af de bedste ting, der kendetegner ibVPN, er dens utrolige detaljer i retning af at udvikle sine klient-apps for at give medfødt kompatibilitet af deres service på næsten alle populære og mange niche-enheder.

Men da Windows-klienten sandsynligvis er den mest anvendte blandt de tilgængelige klienter, er den nødt til at være udmærket designet i dens UI / UX-formater for at sikre, at brugere føler sig komfortable, mens de interagerer med softwaren sammen med at give stadig flere funktioner til at lette brugeren.

ibVPN’s Windows-klient er blevet opdateret adskillige gange i bedste og i sin nuværende status, det er blandt de bedste VPN-klienter til Windows, der inkluderer Surfshark Windows-klient, ExpressVPN Windows App. Dette skyldes, at det ikke kun er nemt at bruge, men det har nu også nogle imponerende muligheder som en dobbelt VPN, Tor over VPN og endda en Kill Switch. Klienten kan også guide dig til at vide, hvad der præcist er “hurtigste server” tilgængelig er i øjeblikket efter regnskab for faktorer som den aktuelle placering, serverbelastninger osv.

Hvis du også vil downloade og konfigurere Windows-klienten, så her’s hvor let processen er:

  • Køb et ibVPN-abonnement ved at afvikle en af ​​de ovenfor nævnte prisplaner
  • Få brugeroplysninger, som aktiverer din klient i e-mailen
  • Download Windows-klienten, og lad den konfigureres på dit system
  • Vælg den “Hurtigste server” Vælg eller vælg din egen foretrukne server, og klik på Opret forbindelse
  • Nyd streaming eller beskyt din online anonymitet immaculately gennem ibVPN’s stjernernes VPN-service

Kunde support

ibVPN gør et fantastisk arbejde, når det kommer til kundesupport. Det er vores øjes æble, når det kommer til at markere en VPN-service. ibVPN giver information, uddanner brugerne og hjælper dem med tekniske problemer i deres VPN-klienter.

Du kan kontakte ibVPN via supportbilletter, e-mail, live chat, fjernhjælp og få nogle hurtige tip og lære en ting eller to ved blot at læse ofte stillede spørgsmål, vidensbase og diskussioner på fora. En sådan fremragende kundesupport er meget sjælden og en glæde at bruge!

ibVPN gratis prøve- og betalingsmuligheder

Hos BestVPN.co bedømmer vi disse VPN-udbydere i anmeldelser meget mere, der forsøger at give deres brugere en gratis forpligtelse uden forpligtelse med alle de tilgængelige funktioner. Dette er fordi vi mener, at det at tilbyde en gratis prøvebetegnelse betyder, hvor fortrolig leverandøren selv har i den service, den leverer, og om den er villig til at sætte den den ultimative brugertest eller ej.

ibVPN’s tilbud om en 24-timers gratis prøveversion er et af højdepunkterne i vores gennemgang af denne service, da det var utroligt nyttigt fra et brugers synspunkt til at tage beslutningen om at gå videre og købe abonnementet på tjenesten eller ej.

Bortset fra dette, hvis du stadig har problemer med tjenesten, er der altid en 15-dages pengene-tilbage-garanti, der kan forsikre dig om, at dine penge forbliver sikre hos denne troværdige udbyder.

For så vidt angår betalingsmulighederne tilbyder ibVPN utrolige 50+ betalingsmuligheder inklusive betalingskort / kreditkort, Ali Pay, Yandex, bankoverførsel blandt andre. Imidlertid er tilstedeværelsen af ​​bitcoin som betalingsmulighed det, vi værdsætter mest, fordi det giver brugeren mulighed for at opleve stor autonomi over at bevare sit privatliv beskyttet og anonymt, selvom han betaler for at abonnere på en service.

Konklusion

På den ene side var det en vidunderlig oplevelse at bruge ibVPN og gennemgå dens funktioner i detaljer, på den anden side fandt vi nogle områder, hvor vi føler ibVPN kan arbejde på og blive en af ​​de bedste, hvis ikke de bedste, VPN-tjenesteudbydere.

Serverne på forskellige kontinenter øger dens værdi, og en solid Blowfish-algoritme sikrer, at ibVPN er her for at forblive i VPN-branchen. Mange af jer ved det muligvis ikke, men det er den hurtigst voksende VPN-service og har mere end 500.000 mennesker ombord ved hjælp af ibVPN’s tjenester.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me