Hola VPN-anmeldelse 2019 – En farlig & ldquo; Gratis & rdquo; VPN, der skal undgås!

Lanceret i 2017 og grundlagt af Ofer Vilenski og Derry Shribman, Hola VPN er et velkendt navn blandt freebies. Den bruger en freemium-model, hvilket betyder, at de har gratis (ingen annoncer) og betalte planer til rådighed. Men hvis jeg var fuldstændig uvildig, leverede begge af dem dårlige resultater.

Produktet har været en del af mange kontroverser som en del af deres strategi om at bruge ressourcer fra brugere som exit-noder for Hola’s betalte søsterservice, Luminati. Der er også bevis for, at VPN fungerer som et botnet og dets andet produkt Hola Browser, knyttet til DDoS Attacks!

Bestemmer du at abonnere på udbyderen? I så fald vil jeg råde dig til at stoppe lige der, og læse denne dybdegående Hola VPN Review 2019 for et klarere billede!

 • Sikkerhed
 • Gennemsigtighed
 • Prisfastsættelse
 • Servere
 • Ydeevne
 • Kompatibilitet
 • Support

Jurisdiktion

Hola VPN har sit hovedkvarter i Israel, som selv ikke er et FVEY Alliance-medlem stadig kan betragtes som en stærk allieret. Landet er en af ​​de nærmeste partnere med den amerikanske regering og efterretningsbureauer som National Security Agency (NSA).

Selvfølgelig er påstanden om dem at være en embedsmand “observatør” kan stadig diskuteres, i betragtning af at dokumenterne fra Edward Snowden ikke havde mange detaljer om landet. Wikipedia omtaler dog stadig Israel som en officiel observatør af FVEY og NSA deler direkte overvågning.

Hvis det ikke var nok, har der været mange tilfælde af at identificere lyssky virksomheder med bånd til Israel. Nogle hævder endda, at israelske myndigheder giver bredere overvågningsbeføjelser sammenlignet med amerikanske myndigheder. Jeg vil virkelig ikke gerne have tillid til en service, der er baseret i et sådant land!

Logningspolitik

I modsætning til de fleste gratis VPN-tjenester er jeg glad for, at Hola VPN tilbyder en side om slutbrugerlicensaftale og privatlivspolitik. På denne måde ved brugerne nøjagtigt, hvad de tilmelder sig.

Hvis jeg specifikt taler om logning, er det vigtigt at minde om, at Hola VPN opdaterede deres side, først efter at have været udsat for hård kritik omkring “botnet” rygter.

Det fulgte efter denne begivenhed, udbyderen besluttede at være “klarere” om deres operationer, og for det meste er jeg glad for, at de prøver at være gennemsigtige.

Som jeg forventede for mange år siden, og efter at have gennemgået hundreder af udbydere på markedet, registrerer Hola VPN også dine oplysninger.

Logdata, der er optaget af VPN, inkluderer den browsertype, du bruger, de websider, du besøger, sammen med information som brugt tid og adgangstider og datoer.

“Vi lejer eller sælger ingen personlig information. Vi kan videregive personlig information til andre pålidelige tredjepartsudbydere eller -partnere med det formål at give dig tjenesterne, opbevaring og analyse. Vi kan også overføre eller videregive personlige oplysninger til vores datterselskaber, tilknyttede virksomheder.”

Nu oplyser Hola VPN, at de ikke sælger / deler nogen personlige oplysninger, men jeg tror ikke, at i betragtning af at de fleste gratis VPN’er sælger dine data til tredjepart.

For ikke at nævne, modsiger de deres egen erklæring i samme afsnit, idet de først oplyser, at de ikke deler personlige oplysninger, men derefter informerer de om at videregive dem til datterselskaber og tilknyttede virksomheder.

Brug af brugerressourcer som exit-noder

Det var et ret chok i VPN-branchen, da Hola formåede at samle en enorm følge af 46 millioner brugere over hele verden siden 2014.

Over tid udviklede de en database med 9 millioner IP stærkt botnet på deres hænder, der sælger adgang til HTTP-anmodninger på https://luminati.io.

Når du installerer Hola, bliver du typisk et VPN-endpoint. Andre brugere på netværket kan muligvis afslutte via din internetforbindelse og tage din IP.

Dette er, hvordan Hola formår at sælge en “gratis service”. Det betaler ikke for båndbredde, men bruger og sælger det fra brugere, der vælger at installere og køre deres apps.

Ting bliver yderligere kompliceret, når der kommer nyheder om 8chan-webstedet, der modtager legitime udseende POST-anmodninger til post.php på 30 sekunder fra over 9.761.015 udgangskoder på Luminati botnet, som bestyrelsesoperatøren Fredrick Brennan delte info om.

Problemer med IP / WebRTC / DNS-lækage

For at få en bedre idé om pålideligheden af ​​Hola-proxy (på trods af de mange påstande og kontroverser), besluttede jeg at udføre VPN-test i forbindelse med lækagesager.

  Privat gjennomgang av internettilgang 2020

Denne proces tog mig en hel dag, hvor jeg kontrollerede næsten hver eneste server af Hola-proxy fra seks forskellige VPN-testværktøjer på internettet:

 1. https://ipx.ac/run – Mislykkedes
 2. https://ipleak.net/ – Videresendt
 3. https://dnsleak.com – Mislykkedes
 4. https://browserleaks.com/webrtc – Mislykkedes
 5. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ – Videresendt
 6. https://www.perfect-privacy.com/check-ip – Videresendt

Ud af testene, der blev udført på disse seks værktøjer, udviste udbyderen ikke nogen lækeproblemer på Perfect Privacy og Browser lækager, men mislykkede testene på IPX, Browser Leaks og DNS lækager.

IPX

Resultaterne, du ser nedenfor, er fra testen, der blev udført på den britiske server. VPN lækkede desværre min originale IPv4 offentlige og private IP-adresse.

Dette er grunden til, at jeg har censureret oplysningerne med en rød fremhævning for at beskytte min egen identitet. Én ting er dog sikker, Hola proxy er overhovedet ikke et sikkert valg!

Hola VPN lækketest IPLeak

IPLeak

IPLeak giver normalt meget nøjagtige resultater, når du vurderer en VPN og dens forbindelse. I henhold til værktøjet er din IPv4-adresse og DNS sikkert.

Imidlertid afslørede DNS-testen plus 55 servere og stødte på 8 fejl under processen, så igen ville jeg ikke stole på en udbyder med et sådant ry!

Hola VPN lækketest IPX

DNSLeak

Til test på DNSLeak er jeg tilsluttet på den samme britiske server som med al analyse. Dette værktøj gav mig de mest relevante og nøjagtige resultater af min forbindelse.

Det viste min nøjagtige IPv4 offentlige og private adresse sammen med de nøjagtige land- og byoplysninger, hvorfor jeg har sløret resultaterne.

Hola VPN lækketest DNS-lækage

Browser lækager

Browser Leaks er det tredje værktøj fra listen, der viser en lækage af WebRTC og DNS. Mine IPv4 offentlige og private adresser var tydeligt synlige med Hola VPN.

Dette gentager, at udbyderen er usikker og ikke tilbyder dig beskyttelse mod overvågning. Det holder i at holde din identitet skjult, og jeg ville ikke stole på den!

Hola VPN lækketest BrowserLeaks

Perfekt privatliv

Jeg brugte to værktøjer fra Perfect Privacy til at kontrollere, om min forbindelse er sikker eller ikke. Det ene er Check IP-værktøjet, og det andet er et DNS-lækketestværktøj.

Som du kan se, viser resultaterne, at Hola VPN holder din identitet skjult, men jeg gætter på, at det er fejlen i værktøjerne, da tre forskellige tjenester viste lækageringsproblemer.

Hola VPN lækketest Perfekt privatliv

App-filkontrol

Hvor et antivirus-ejet selskab som AVG og dets Secure Line VPN-produkt kan leveres med GrayWare / Win32.Presenoker-virus, er Hola VPNs-apps fri for alle trojanere og malware.

Testen blev udført på virustotal.coms websted, hvor du kan uploade en fil og få den analyseret på tværs af flere antivirus-tjenester for at kontrollere, om der er røde tegn.

Hola VPN Virus Check efter Virus Total

Gennemsigtighed

For at stole på en VPN-udbyder skal du lære mere om deres historie, ejere, hovedkvarter, bestyrelsen osv. Sådanne oplysninger er ikke let tilgængelige fra nogen tjeneste.

Dette er grunden til, at jeg besluttede at oprette en gennemsigtig VPN-guide, hvor du kan se mig dele svar fra forskellige udbydere efter at have stillet dem INVASIVE spørgsmål på e-mail.

Ting er, at jeg ikke behøver at e-maile Hola VPN for at få oplysninger om deres produkt. Du kan finde alt om VPN på “Om” eller “DNA” side. Jeg har adskilt hver facet for nem læsning:

Hola VPN-gennemgang

 1. stiftere: Ofer Vilenski og Derry Shribman
 2. Holdkammerater: Limor Kidron (VP HR), (Ron KolCTO) og (Arik GiladGM)
 3. Investorer: DFJ (Silicon Valley), Trilogy (Seattle), Magma (Israel), Horizons Ventures (Hong Kong) og Orange (Frankrig).

VPN tilbyder ikke “Warrant Canaries” og det er heller ikke blevet revideret af nogen endnu, men jeg vil prøve at få et mere detaljeret svar fra Hola VPN om det snart.

Prisfastsættelse

Jeg har allerede givet detaljer om, hvordan Hola VPN’s gratis version fungerer og bruger brugerressourcer til båndbredde og exit-noder for at undgå at bruge penge.

Udbyderen tilbyder dog også en premium-pakke. Selvom tjenesten stadig er stort set den samme, er den stadig god til at teste udbyderen.

Valg af abonnementer

Du har typisk 4 forskellige abonnementsvalg: Månedlig, halvårlig, årlig og toårsplan. Den månedlige prisfastsættelse starter ved $ 11,95.

Hvis du vil udnytte rabatter, kan du vælge abonnementer med større varighed. For eksempel reducerer pakken på 6 måneder den månedlige prisfastsættelse til $ 9,00.

Hvis du vælger det årlige, betaler du $ 6.99 / mo. – hvilket sparer dig bemærkelsesværdigt 41% på den oprindelige prisfastsættelse, som faktureres $ 83,88 hvert år.

For den bedste værdi vil jeg anbefale brugerne at gå efter den 2-årige plan. Det koster $ 3,99 pr. Måned, i alt $ 95,75 i to år, hvilket giver dig en massiv 66% rabat!

Hola VPN-prisanmeldelse

Pengene tilbage garanti

Hola VPN tilbyder en gratis applikation og en refusionsgaranti, der dækker begge baser for deres kunder. Du kan teste tjenesten ud, når du vil.

Tilbagebetalingsgarantien varer 30 dage. Det er dog vigtigt at vide, at Hola VPN narrer sine kunder, når det drejer sig om prisfastsættelse.

  AVG Secure VPN Review 2020: Er AVG VPN noget godt?

Dette er den første, jeg nogensinde ser på et sådant system i branchen! “Hola-tjenesten leveres for hver platform individuelt. Så hvis du registrerede dig på to platforme, vil der være to betalinger.”

Dette er en tekst hentet fra afsnittet med ofte stillede spørgsmål om fakturering, hvor udbyderen adresserer bekymringer til en konto, der bliver debiteret to gange. En ret smart strategi for at narre dine kunder, Hola!

Servere

Efter at have installeret Hola VPN-appen på min Android- og Windows-platform, bemærkede jeg, at der ikke er noget nøjagtigt antal tilgængelige. Fra det, jeg tællede, har du 220+ servere til forbindelse.

Hastigheden på disse servere var “okayish” men sikkerheden var sindssygt dårlig. Som jeg viste ovenfor, lykkes det ikke Hola VPN at kryptere og sikre en forbindelse korrekt, lækker dine oplysninger!

Test af virtuelle placeringer

For at give brugerne en bedre idé om Hola Unblocker gennemførte jeg en test på deres servere. Dette var for at bedømme, om udbyderne’ servere er baseret på det sted, der annonceres eller ej.

Jeg oprettede forbindelse til en server i Storbritannien, som gav mig IP-adressen: 213.229.67.83. Jeg indsatte denne adresse i CA App Synthetic Monitor ping-test.

Hola VPN-virtuelle placeringstest

Værktøjet pinger serveren til over 90 placeringer rundt om i verden. Som du kan se, er rundturen ganske høj for andre placeringer, men i Storbritannien – London er ms så lave som 2.419 ms.

HolaVPN anmeldelse

Tracert-værktøjet fra CA Technologies’ App Synthetic Monitor, bekræft yderligere disse fund og viser et rtt på 4.709 ms. Dette betyder, at serveren faktisk er placeret i London.

Hola VPN-virtuelle placeringstest

For at få et komplet billede kopierede og indsatte jeg også den IP-adresse, jeg fik fra serveren (213.229.67.83), og slutpunktadressen (151.236.46.162) i Hurricane Electric BGP Toolkit:

HolaVPN

Hastighedstest

Jeg testede Hola VPNs ydelse ved at udføre en hastighedstest på flere servere. Til denne proces brugte jeg den berygtede Speedtest af Ookla til Hola’s UK, USA, Frankrig og australske placeringer.

Alle test blev udført på en 50 Mbps forbindelse. I Australien modtog jeg næppe 5,51 Mbps download og 6,65 Mbps upload. For Frankrig var resultaterne ikke meget forskellige.

Jeg modtog 7,54 Mbps download og 4,11 Mbps upload. I USA fik jeg den højeste download på 17,4 Mbps og 4,76 Mbps upload og for UK 13,7 Mbps download og 4,28 Mbps upload.

Dette giver Hola VPN en gennemsnitlig hastighed på 10 Mbps download og 4 Mbps upload på din 50 Mbps forbindelse, hvilket er mildest sagt dårligt sagt.

Hola VPN Speedtest af Ookla

torrenting & formørkelse

Desværre tilbyder udbyderen ikke en StealthVPN a.k.a. forstyrrelsesfunktion. Jeg havde stadig en repræsentant for min test af tjenesten i Kina (som en del af vores 80+ udbyder’s analyse), men det virkede ikke.

VPN fungerede heller ikke på andre steder som Iran, Irak, Tyrkiet og Egypten, hvor VPN-forbud er overhængende og ganske vanskelige at omgå.

Med hensyn til P2P / Torrenting udførte jeg en test på IPLeak.net, der anmodede om at downloade et magnetlink og derefter vurdere baggrunden bag netværket.

Hola VPN lykkedes ikke med at hente min originale IP-adresse. Dette kan vise sig at være skadeligt for torrentere, da de bliver nødt til at betale heftige DMCA-bøder på grund af download af indhold af krænkelse af copyright!

Hola VPN Torrenting Test

Streaming / fjernelse af blokering – Hola Netflix

VPN’er er værdifulde værktøjer til underholdnings-geeks og snoremaskiner, der ønsker at få adgang til det geobegrænsede indhold på VoD’er som Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime og Hulu.

Som sådan er det kun rimeligt at forvente, at Hola VPN blokerer for sådanne streamingplatforme, men desværre var de resultater, jeg fik, skuffende.

Jeg besøgte https://www.netflix.com og fik straks en anmeldelse fra Hola VPN om at flytte min placering til enten USA eller ethvert andet land.

Hola VPN Netflix Unblocking

Jeg klikker “Forenede Stater” da det har flest titler i film og tv-shows, og Hola VPN fortalte mig at logge på min Netflix-konto. Det gjorde jeg og sluttede til USA for at streame.

HolaVPN Netflix Unblocking

Som du kan se, er dette den fejl, jeg har modtaget fra Netflix, som siger, at deres system fandt mig at bruge en unblocker eller proxy. Hola er ret upålidelig for streamere!

Hola VPN Netflix Unblocking Review

Kompatibilitet

Enhedskompatibilitet er ikke et problem for Hola VPN, som allerede administrerer over 191 millioner brugere over hele verden. Du har apps tilgængelige til Windows, Mac, iOS og Android.

Brugere kan endda få udvidelser til Google Chrome og Mozilla Firefox. Udbyderen hævder endda at arbejde på Apple TV, men det giver faktisk bare instruktioner til opsætning af en DNS.

Hola Android-applikation

Efter download / installation af “Ubegrænset gratis VPN – Hola”, du vil blive hilst velkommen med en menu, der beder dig om “abonner, don’t dele ressourcer” eller klik på “Næste”.

Hvis du vælger førstnævnte, bliver du nødt til at købe et abonnement. Husk, at Hola’s planer styres forskelligt på forskellige enheder.

  Opera VPN Rask gjennomgang

Dette betyder, at hvis du allerede har et abonnement på Windows, fungerer den samme konto ikke på din Android. Du bliver nødt til at forkæle dig med en anden transaktion.

Hvis du vælger sidstnævnte, bliver du nødt til at acceptere at dele dine ressourcer, hvorefter du får adgang til “Hola Unblocker”, der fungerer mere som en proxy-browser end VPN.

Alle mine installerede apps er udformet pænt i menuen. Jeg kan vælge den, hvor jeg vil ændre min placering og derefter vælge en server efter min smag.

Som en anden mulighed kan du blot klikke på landsflaget i øverste venstre hjørne, vælge en server og derefter søge efter noget for at modtage relevante resultater på det sted.

Efter min mening er appen god til at fjerne blokeringen, men jeg stod overfor en masse problemer, når jeg brugte en VPN-server på forskellige apps. Beskyttelsen var ikke så overbevisende, og jeg stød på forbindelsesproblemer.

Hola VPN Android-applikation

Hola Windows-applikation

Hola Windows-applikationen, der kan downloades direkte på webstedet, lignede ganske meget dens Android-modstykke. Du får typisk ikke en VPN, VPN, men en tilpasset Chrome-browser!

Ja, jeg gør ikke noget for dig. Hola VPN har simpelthen optimeret Chrome-browseren til at omfatte en række af dens udvidelser, herunder Video Accelerator, Ad-Blocker og Proxy / VPN.

Uden en app, der kapper hele dit netværk og ikke kun browserforbindelsen, ser Hola ikke ud som en overbevisende mulighed for at udnytte anonymitet online.

Du har måske en masse placeringer til rådighed, men det er næsten det. Appen er mere en proxy end en faktisk VPN-service og tilbyder ikke god kryptering for at holde din identitet skjult.

Hola VPN Windows-applikation

Hola VPN Chrome / Mozilla-udvidelse

Denne gratis VPN til Chrome er den samme som Windows-applikationen. Desktopversionen tilføjer bare andre tjenester til browseren, som inkluderer Hola Google Chrome-udvidelsen.

Som sådan er det overordnede design og udseende helt identisk. Du kan slå “proxy” på, når du vil, og skift din placering ved hjælp af 226 forskellige servere.

Husk dog, at denne Hola-udvidelse er den samme fangede, der sælger brugere’ båndbredde til prisen for dækning af dets gratis service. Så skulle du virkelig sætte din tillid til det?

Det tror jeg ikke! Et bedre valg for privatlivsbevidste brugere er at gå efter pålidelige navne i branchen som NordVPN, ExpressVPN, Surfshark og PureVPN med sikre browserudvidelser!

Hola VPN Browser Extension

Support

Med hensyn til support tilbyder Hola gratis VPN ikke 24/7 live chat. De har en e-mail-hjælp [@] hola.org, hvor du kan komme i kontakt med deres tekniske personale til VPN-relaterede problemer.

Andre tilgængelige muligheder for support inkluderer Facebook, Twitter og YouTube. De havde endda en Google+ side, men efter at de blev lukket, er deres tilstedeværelse mistet.

Den sidste mulighed, du har til at modtage hjælp, er at besøge FAQ-sektionen, der er fyldt med relevante forespørgsler, der skal give nok hjælp.

Hola VPN Support

Ofte stillede spørgsmål (Ofte stillede spørgsmål)

Når det kommer til brugen af ​​Holavpn, kan brugerne have masser af bekymringer / spørgsmål, der løber gennem deres sind. I lyset af dette har jeg anført nogle af de mest almindelige forespørgsler, vi får fra vores brugere på ét sted. Se ofte stillede spørgsmål til fejlfinding:

Er Hola VPN sikkert at bruge?

Som nævnt tidligere fungerer Hola mere som en proxy snarere end en VPN-applikation. Det bruger ikke kryptering til at lukke din trafik, så det skjuler ikke din internetaktivitet.

Som sådan kompromitteres din online identitet uanset hvilken platform du bruger Hola VPN på. Det er bedre at gå efter prominente navne på markedet med et sikkert ry.

Hvad gør Hola VPN??

Efter freemium-modellen med tilbud har Hola både gratis og betalte planer. Selve appen er blevet knyttet til en masse mistænkelig aktivitet, som at bruge brugerenheder som exit-noter til at gemme båndbredde.

Der har endda været kontroverser om, at VPN sælger dine oplysninger til tredjepart. Udbyderen er muligvis i VPN-branchen, men er faktisk en af ​​grundene til, at de fleste vender sig væk fra værktøjer til privatlivets fred!

Er Hola.org sikkert?

Webstedet i sig selv er helt sikkert at besøge. Den bruger HTTPS-protokollen til indgående / udgående trafik, hvilket sikrer, at dine data er sikre, men dette er kun begrænset til webstedet.

Hola Free VPNs Windows, Mac, iOS og Android-applikationer er stort set ubrugelige, hvis det er privatliv og anonymitet, du beder om!

Hvad betyder Hola??

Hola i sig selv er en spansk sætning, der refererer til “Hej”, men der er ingen historie om, hvorfor denne udbyder vælger at bruge navnet “Hola VPN” for deres service.

Jeg har mailet udbyderen for mere information om, hvordan virksomheden kom i dannelse, hvordan de landede på navnet osv. Jeg venter stadig på svaret!

Endelig dom

Vil jeg anbefale Hola VPN?

ALDRIG nogensinde i mit liv! Beliggende i et land, der er en tæt allieret med FVEY, registrering af session / aktivitetsoplysninger, manglende evne til at fjerne blokeringen af ​​Netflix, WebRTC / DNS / IP-lækager, svindler brugere ved at sælge private data, bruge dem som exit-noder …

Tjenesten mislykkedes alle aspekter af min gennemgangsproces. Med enkle ord er det en proxy-tjeneste, der markedsføres som en VPN, som ikke tilbyder privatliv / sikkerhed af nogen art. Brugere skal holde sig væk fra denne gratis VPN-svindel. Må ikke falde for dens vildledende markedsføringsstrategier!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me