Hola VPN-anmeldelse 2023 – A Dangerous & ldquo; Free & rdquo; VPN å unngå!

Hola VPN ble lansert i 2023 og ble grunnlagt av Ofer Vilenski og Derry Shribman, og er et kjent navn blant freebies. Den bruker en freemium-modell, som betyr at de har gratis (ingen annonser) og betalte planer tilgjengelig. Men hvis jeg var helt objektiv, leverer begge deler dårlig ytelse.

Produktet har vært en del av mange kontroverser, som en del av deres strategi om å bruke ressursene til brukere som utgangsnoder for Hola’s betalte søstertjeneste, Luminati. Det er også bevis på at VPN fungerer som et botnet og dets andre produkt Hola Browser, knyttet til DDoS Attacks!

Bestemmer du deg for å abonnere på leverandøren? I så fall vil jeg anbefale deg å stoppe akkurat der, og lese denne grundige Hola VPN Review 2023 for et tydeligere bilde!

 • Sikkerhet
 • åpenhet
 • Priser
 • servere
 • Opptreden
 • kompatibilitet
 • Brukerstøtte

Contents

Jurisdiksjon

Hola VPN har hovedkvarter i Israel, som selv om det ikke er medlem av FVEY Alliance, fortsatt kan betraktes som en sterk alliert. Landet er en av de nærmeste samarbeidspartnerne med den amerikanske regjeringen og etterretningsbyråer som National Security Agency (NSA).

Selvfølgelig påstanden om at de er en offisiell “observatør” er fortsatt diskutabel, med tanke på at dokumentene fra Edward Snowden ikke hadde mange detaljer om landet. Imidlertid omtaler Wikipedia fortsatt Israel som en offisiell observatør for FVEY og NSA deler råovervåkning direkte.

Hvis det ikke var nok, har det vært mange tilfeller av å identifisere lyssky selskaper med tilknytning til Israel. Noen hevder til og med at israelske myndigheter gir større overvåkingskrefter i forhold til amerikanske myndigheter. Jeg ønsker virkelig ikke å stole på en tjeneste basert i et slikt land!

Innloggingspolicy

I motsetning til de fleste gratis VPN-tjenester, er jeg glad for at Hola VPN tilbyr en side om lisensavtale for sluttbrukere og personvernregler. På denne måten vil brukerne vite nøyaktig hva de registrerer seg for.

Hvis jeg snakker om logging spesifikt, er det viktig å minne om at Hola VPN oppdaterte siden deres, bare etter å ha møtt alvorlig kritikk rundt “botnet” rykter.

Det fulgte etter denne begivenheten, bestemte leverandøren å være det “klarere” om driften deres, og for det meste er jeg glad for at de prøver å være transparente.

Hola VPN registrerer imidlertid, som jeg forventet for mange år siden, og etter å ha gjennomgått hundrevis av leverandører på markedet.

Loggdata registrert av VPN inkluderer nettlesertypen du bruker, websidene du besøker, sammen med informasjon som tidsbruk og tilgangstider og datoer.

“Vi leier eller selger ikke personlig informasjon. Vi kan røpe personlig informasjon til andre pålitelige tredjeparts tjenesteleverandører eller samarbeidspartnere med det formål å gi deg tjenester, lagring og analyse. Vi kan også overføre eller avsløre personlig informasjon til våre datterselskaper, tilknyttede selskaper.”

Nå oppgir Hola VPN at de ikke selger / deler noen personlig informasjon, men jeg tror ikke at vurderer de fleste gratis VPN-er som selger dataene dine til tredjepart.

For ikke å nevne, motsier de sin egen uttalelse i samme ledd, og oppgir først at de ikke deler personlig informasjon, men deretter informerer de om at de avslører det til datterselskaper og tilknyttede selskaper.

Bruke brukerressurser som avslutningsnoder

Det kom som et sjokk i VPN-bransjen da Hola klarte å samle et stort påfølgende av 46 millioner brukere over hele verden siden 2014.

Over tid utviklet de en database med 9 millioner IP-sterkt botnet på hendene, som selger tilgang for HTTP-forespørsler på https://luminati.io.

Når du installerer Hola, blir du vanligvis et VPN-sluttpunkt. Andre brukere på nettverket kan være i stand til å avslutte via internettforbindelsen din og ta IP-en.

Slik klarer Hola å selge en “gratis service”. Det betaler ikke for båndbredde, men bruker og selger det fra brukere som velger å installere og kjøre appene sine.

Ting blir komplisert når det kommer nyheter om 8chan-nettstedet og mottar legitime utseende POST-forespørsler til post.php på 30 sekunder fra over 9 761 015 avkjøringsnoder fra Luminati botnet, som styreleverandør Fredrick Brennan delte informasjon om.

Problemer med IP / WebRTC / DNS-lekkasje

For å få en bedre idé om påliteligheten til Hola proxy (til tross for mange påstander og kontroverser), bestemte jeg meg for å utføre VPN-tester relatert til lekkasjeproblemer.

Denne prosessen tok meg en hel dag, hvor jeg sjekket nesten hver eneste server av Hola proxy, fra seks forskjellige VPN-testverktøy på internett:

 1. https://ipx.ac/run – Mislyktes
 2. https://ipleak.net/ – Bestått
 3. https://dnsleak.com – mislyktes
 4. https://browserleaks.com/webrtc – Mislyktes
 5. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ – Bestått
 6. https://www.perfect-privacy.com/check-ip – Bestått

Av testene som ble utført på disse seks verktøyene, viste leverandøren ikke noen lekkasjeproblemer på Perfect Privacy og Browser Lekkasjer, men mislyktes testene på IPX, Browser Lekkasjer og DNS lekkasjer.

IPX

Resultatene du ser nedenfor er fra testen som ble utført på Storbritannias server. VPN lekket dessverre min originale IPv4 offentlige og private IP-adresse.

  HideMyAss VPN! Gjennomgang av kryptering og protokoll

Dette er grunnen til at jeg har sensurert informasjonen med et rødt høydepunkt for å beskytte min egen identitet. En ting er imidlertid sikkert, Hola proxy er ikke et trygt valg i det hele tatt!

Hola VPN lekkasjetest IPLeak

IPLeak

IPLeak gir vanligvis veldig nøyaktige resultater når du vurderer en VPN og dens tilkobling. I henhold til verktøyet er IPv4-adressen din og DNS sikker.

Imidlertid avslørte DNS-testen pluss 55 servere og oppsto 8 feil under prosessen, så igjen vil jeg ikke stole på en leverandør med et slikt rykte!

Hola VPN lekkasjetest IPX

DNSLeak

For testingen på DNSLeak er jeg koblet på den samme britiske serveren som med all analyse. Dette verktøyet ga meg de mest relevante og nøyaktige resultatene av forbindelsen min.

Den viste min nøyaktige IPv4-offentlige og private adresse, sammen med de nøyaktige land- og byopplysningene, og derfor har jeg gjort resultatene uskarpe.

Hola VPN Leak Test DNS Leak

Nettleser lekkasjer

Browser Leaks er det tredje verktøyet fra listen som viser lekkasje av WebRTC og DNS. Mine IPv4 offentlige og private adresser var tydelig synlige med Hola VPN.

Dette gjentar at leverandøren er utrygg og ikke gir deg beskyttelse mot overvåking. Det suger til å holde din identitet skjult, og jeg vil ikke stole på den!

Hola VPN Lekkertest BrowserLeaks

Perfekt personvern

Jeg brukte to verktøy fra Perfect Privacy for å bekrefte om forbindelsen min er sikker eller ikke. Det ene er Kontroller IP-verktøyet, og det andre er et DNS Leak Test-verktøy.

Som du kan se, viser resultatene at Hola VPN holder identiteten din skjult, men jeg antar det er feilen til verktøyene, da tre forskjellige tjenester viste lekkasjeproblemer.

Hola VPN lekkasjetest Perfekt personvern

App File Check

Der et antiviruseid selskap som AVG og dets Secure Line VPN-produkt kan komme med GrayWare / Win32.Presenoker virus, er Hola VPNs-apper gratis fra alle trojanere og skadelig programvare.

Testen ble utført på virustotal.com-nettstedet, der du kan laste opp en fil og få den analysert på tvers av flere antivirus-tjenester for å se etter eventuelle røde tegn.

Hola VPN Virus Check av Virus Total

åpenhet

For å stole på en VPN-leverandør, må du lære mer om deres historie, eiere, hovedkvarter, styret osv. Slik informasjon er ikke lett tilgjengelig fra noen tjenester.

Dette er grunnen til at jeg bestemte meg for å lage en gjennomsiktig VPN-guide, hvor du kan se meg dele svar fra forskjellige leverandører etter å ha stilt dem INVASIVE spørsmål på e-post.

Ting er at jeg ikke måtte sende e-post til Hola VPN for informasjon om deres produkt. Du kan finne alt angående VPN på “Om” eller “DNA” side. Jeg har adskilt hver fasett for enkel lesing:

Hola VPN Review

 1. Gründere: Ofer Vilenski og Derry Shribman
 2. Lag medlemmer: Limor Kidron (VP HR), (Ron KolCTO) og (Arik GiladGM)
 3. investorer: DFJ (Silicon Valley), Trilogy (Seattle), Magma (Israel), Horizons Ventures (Hong Kong) og Orange (Frankrike).

VPN tilbyr ikke “Warrant Canaries” og det har heller ikke blitt revidert av noen ennå, men jeg vil prøve å få et mer detaljert svar fra Hola VPN om det snart.

Priser

Jeg har allerede gitt detaljer om hvordan Hola VPN’den gratis versjonen bruker og bruker brukerressurser for båndbredde og utgangsnoder for å unngå å bruke penger.

Tilbyderen tilbyr imidlertid også en premium-pakke. Selv om tjenesten fortsatt er stort sett den samme, er den fortsatt bra for å teste leverandøren.

Valg av abonnement

Vanligvis har du 4 forskjellige abonnementsvalg: Månedlig, toårig, årlig og toårig plan. Den månedlige prisingen starter på $ 11,95.

Hvis du vil utnytte rabatter, kan du velge abonnement med større varighet. For eksempel reduserer 6-månederspakken den månedlige prisingen til $ 9,00.

Hvis du velger det årlige, betaler du $ 6.99 / mo. – sparer deg for bemerkelsesverdige 41% på den opprinnelige prisingen, som faktureres $ 83,88 hvert år.

For den beste verdien, vil jeg anbefale brukere å gå for 2-årsplanen. Det koster 3,99 dollar per måned, totalt 95,75 dollar i to år, og gir deg en massiv 66% rabatt!

Hola VPN-prisfastsettelse

Pengene tilbake-garanti

Hola VPN tilbyr en gratis applikasjon og en refusjonsgaranti, som dekker begge basene for kundene. Du kan teste tjenesten når du vil.

Pengene tilbake-garantien varer i 30 dager. Det er imidlertid viktig å vite at Hola VPN lurer litt på sine kunder når det gjelder prising.

Dette er den første jeg noensinne ser på et slikt system i bransjen! “Hola-tjenesten tilbys for hver plattform hver for seg. Så hvis du registrerte deg på to plattformer vil det være to betalinger.”

Dette er en tekst hentet fra seksjonen om vanlige spørsmål om fakturering, der leverandøren adresserer bekymringer til en konto som blir belastet to ganger. Ganske en smart strategi for å lure kundene dine, Hola!

servere

Etter å ha installert Hola VPN-appen på Android- og Windows-plattformen min, la jeg merke til at det ikke er noe eksakt antall tilgjengelig. Fra det jeg regnet med, har du vel 220 servere for tilkobling.

  Hola VPN-anmeldelse 2023 - En farlig & ldquo; Gratis & rdquo; VPN, der skal undgås!

Hastigheten til disse serverne var “okayish” men sikkerheten var sinnsykt dårlig. Som jeg viste ovenfor, klarer ikke Hola VPN å kryptere og sikre en tilkobling ordentlig, og lekker informasjonen din!

Testing av virtuelle steder

For å gi brukerne en bedre ide om Hola Unblocker, gjennomførte jeg en test på serverne deres. Dette for å bedømme om tilbyderne’ servere er basert på det stedet som er annonsert eller ikke.

Jeg koblet til en server i Storbritannia, som ga meg IP-adressen: 213.229.67.83. Jeg limte inn denne adressen i CA App Synthetic Monitor-ping-testen.

Hola VPN-virtuelle lokasjonstesting

Verktøyet peker serveren til over 90 steder over hele verden. Som du kan se, er rundetiden ganske høy for andre steder, men i Storbritannia – London er ms så lave som 2.419 ms.

HolaVPN gjennomgang

Tracert-verktøyet fra CA Technologies’ App Synthetic Monitor, verifiser ytterligere disse funnene, og viser en rtt på 4.709 ms. Dette betyr at serveren faktisk er lokalisert i London.

Hola VPN-virtuelle lokasjonstester

For et komplett bilde kopierte og limte jeg også IP-adressen jeg fikk fra serveren (213.229.67.83) og sluttpunktadressen (151.236.46.162) i Hurricane Electric BGP Toolkit:

HolaVPN

Hastighetstester

Jeg testet Hola VPNs ytelse ved å gjennomføre en hastighetstest på flere servere. For denne prosessen brukte jeg den beryktede Speedtest av Ookla for Hola’s Storbritannia, USA, Frankrike og australske steder.

Alle testene ble utført på en 50 Mbps forbindelse. På Australia fikk jeg knapt 5,51 Mbps nedlasting og 6,65 Mbps opplasting. For Frankrike var resultatene ikke så veldig forskjellige.

Jeg fikk nedlastning på 7,54 Mbps og opplasting av 4.11 Mbps. For USA fikk jeg den høyeste nedlastningen på 17,4 Mbps og 4,76 Mbps opplasting og for nedlasting av 13,7 Mbps / UK og 4,88 Mbps opplasting.

Dette gir Hola VPN en gjennomsnittshastighet på 10 Mbps nedlasting og 4 Mbps opplasting på 50Mbps-tilkoblingen din, noe som er utrolig dårlig for å si det mildt.

Hola VPN Speedtest av Ookla

torren & obfuscation

Dessverre tilbyr ikke leverandøren en StealthVPN a.k.a. tilsløringsfunksjon. Jeg hadde fortsatt en representant for min test av tjenesten i Kina (som en del av vår 80+ leverandør’s analyse), men det fungerte ikke.

VPN fungerte heller ikke på andre steder som Iran, Irak, Tyrkia og Egypt, der forbud mot VPN er overhengende og ganske vanskelig å omgå.

Når det gjelder P2P / Torrenting, gjennomførte jeg en test på IPLeak.net, som ba om å laste ned en magnetlink og deretter vurdere bakgrunnen bak nettverket.

Hola VPN lyktes ikke i å hente min opprinnelige IP-adresse. Dette kan vise seg å være skadelig for torrentere, siden de vil måtte betale heftige DMCA-bøter, på grunn av nedlasting av brudd på copyright!

Hola VPN Torrenting Test

Streaming / oppheving av blokkering – Hola Netflix

VPN-er er verdifulle verktøy for underholdnings-geeks og snor, som vil ha tilgang til det geobegrensede innholdet på VoD-er som Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime og Hulu.

Som sådan er det bare rimelig å forvente at Hola VPN blokkerer slike streamingplattformer, men dessverre var resultatene jeg fikk skuffende.

Jeg besøkte https://www.netflix.com og fikk umiddelbart en varsel fra Hola VPN om å skifte plassering til enten USA eller andre land.

Hola VPN Netflix Unblocking

Jeg klikker “forente stater” siden den har flest titler i filmer og TV-serier, og Hola VPN ba meg om å logge på Netflix-kontoen min. Jeg gjorde det og koblet meg til USA for å streame.

HolaVPN Netflix Unblocking

Som du kan se, er dette feilen jeg mottok fra Netflix, som sier at systemet deres fant meg å bruke en unblocker eller proxy. Hola er ganske upålitelig for streamere!

Hola VPN Netflix Unblocking Review

kompatibilitet

Enhetskompatibilitet er ikke noe problem for Hola VPN, som allerede administrerer over 191 millioner brukere over hele verden. Du har apper tilgjengelig for Windows, Mac, iOS og Android.

Brukere kan til og med få utvidelser for Google Chrome og Mozilla Firefox. Tilbyderen hevder til og med å jobbe på Apple TV, men den gir faktisk bare instruksjoner for å sette opp en DNS.

Hola Android-applikasjon

Etter å ha lastet ned / installert “Ubegrenset gratis VPN – Hola”, Du vil bli ønsket velkommen med en meny som ber deg om “abonnere, don’t dele ressurser” eller klikk på “neste”.

Hvis du velger førstnevnte, må du kjøpe et abonnement. Husk at Hola’planene styres annerledes på forskjellige enheter.

Dette betyr at hvis du allerede har et abonnement på Windows, vil den samme kontoen ikke fungere på Android-en din. Du må unne deg en annen transaksjon.

Hvis du velger sistnevnte, må du godta å dele ressursene dine, hvoretter du får tilgang til “Hola Unblocker”, som fungerer mer som en proxy-nettleser enn VPN.

Alle mine installerte apper er lagt opp pent i menyen. Jeg kan velge den der jeg vil endre plasseringen og deretter velge en server etter min smak.

  Privat gjennomgang av internettilgang 2023

Som et annet alternativ kan du bare klikke på landsflagget øverst i venstre hjørne, velge en server og deretter søke etter hva som helst for å få relevante resultater på det stedet.

Etter min mening er appen bra for å fjerne blokkering, men jeg fikk problemer med å bruke en VPN-server på forskjellige apper. Beskyttelsen var ikke så overbevisende, og jeg fikk problemer med tilkoblingen.

Hola VPN Android-applikasjon

Hola Windows-applikasjon

Hola Windows-applikasjonen som var tilgjengelig for nedlasting direkte på nettstedet, var ganske lik Android-motstykket. Du får vanligvis ikke VPN, VPN, men en tilpasset Chrome-nettleser!

Ja, jeg tuller ikke med deg. Hola VPN har ganske enkelt optimalisert Chrome-nettleseren for å inkludere en rekke utvidelser inkludert Video Accelerator, Ad-Blocker og Proxy / VPN.

Uten en app som kapper hele nettverket ditt og ikke bare nettleserforbindelsen, virker Hola ikke som et overbevisende alternativ for å utnytte anonymitet på nettet.

Du kan ha mange tilgjengelige steder, men det er omtrent det. Appen er mer en proxy enn en faktisk VPN-tjeneste og tilbyr ikke god kryptering for å holde identiteten din skjult.

Hola VPN Windows-applikasjon

Hola VPN Chrome / Mozilla-utvidelse

Denne gratis VPN for Chrome er den samme som Windows-applikasjonen. Desktop-versjonen legger nettopp andre tjenester til nettleseren, som inkluderer utvidelsen Hola Google Chrome.

Som sådan er det generelle designet og utseendet helt identisk. Du kan slå “proxy” på når du vil og skift plassering ved hjelp av 226 forskjellige servere.

Husk imidlertid at denne Hola-utvidelsen er den samme som selger brukere’ båndbredde for kostnadene for å dekke gratis service. Så skulle du virkelig sette din lit til det?

Jeg tror ikke det! Et bedre valg for personvernbevisste brukere er å gå etter pålitelige navn i bransjen som NordVPN, ExpressVPN, Surfshark og PureVPN med sikre nettleserutvidelser!

Hola VPN Browser Extension

Brukerstøtte

Når det gjelder støtte, tilbyr ikke Hola gratis VPN 24/7 live chat. De har en e-posthjelp [@] hola.org, der du kan kontakte teknisk personell for VPN-relaterte problemer.

Andre tilgjengelige alternativer for støtte inkluderer Facebook, Twitter og YouTube. De hadde til og med en Google+ side, men etter at de har lagt ned, har tilstedeværelsen gått tapt.

Det siste alternativet du har for å motta assistanse, er å besøke FAQ-delen, som er lastet med relevante spørsmål som skal gi nok hjelp.

Hola VPN-støtte

Ofte stilte spørsmål

Når det gjelder bruk av Holavpn, kan brukere ha mange bekymringer / spørsmål som løper gjennom hodet. I lys av dette har jeg listet opp noen av de vanligste spørsmålene vi får fra brukerne våre på ett sted. Se vanlige spørsmål nedenfor for feilsøking:

Er Hola VPN sikker å bruke?

Som nevnt tidligere fungerer Hola mer som en proxy snarere enn en VPN-applikasjon. Den bruker ikke kryptering for å lukke trafikken din, så det skjuler ikke internettaktiviteten din.

Som sådan vil din online identitet bli kompromittert uavhengig av hvilken plattform du bruker Hola VPN på. Det er bedre å gå etter prominente navn på markedet med et sikkert rykte.

Hva gjør Hola VPN??

Etter freemium-modellen for tilbud har Hola både gratis og betalte planer. Selve appen har blitt koblet til mye mistenkelig aktivitet, som å bruke brukerenheter som exit-notater for å spare båndbredde.

Det har til og med vært kontrovers om VPN som selger informasjonen din til tredjepart. Tilbyderen kan være i VPN-bransjen, men er faktisk en grunn til at folk flest vender seg fra personvernverktøy!

Er Hola.org trygt?

Nettstedet i seg selv er helt trygt å besøke. Den bruker HTTPS-protokollen for innkommende / utgående trafikk, og sikrer at dataene dine er sikre, men dette er begrenset til nettstedet bare.

Hola Free VPN-er Windows, Mac, iOS og Android-applikasjoner er ganske ubrukelige hvis det er personvern og anonymitet du ønsker!

Hva betyr Hola?

Hola i seg selv er en spansk frase som det refereres til “Hallo”, men det er ingen historie om hvorfor denne leverandøren velger å bruke navnet “Hola VPN” for deres tjeneste.

Jeg har sendt leverandøren på e-post for mer informasjon om hvordan selskapet kom til, hvordan de landet på navnet osv. Jeg venter fortsatt på svaret!

Endelig dom

Vil jeg anbefale Hola VPN?

ALDRI I Livet mitt! Ligger i et land som er en nær alliert til FVEY, registrerer sesjons- / aktivitetsinformasjon, manglende evne til å fjerne blokkering av Netflix, WebRTC / DNS / IP lekkasjeproblemer, svindel brukere ved å selge private data, bruke dem som exit-noder …

Tjenesten mislyktes i alle aspekter av vurderingsprosessen. Med enkle ord er det en proxy-tjeneste markedsført som en VPN, som ikke tilbyr personvern / sikkerhet av noe slag. Brukere bør holde seg borte fra denne gratis VPN-svindelen. Ikke fall for de bedragende markedsføringsstrategiene!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me