HideMyAss VPN! Gjennomgang av kryptering og protokoll

Akkurat som alle andre VPN-er i markedet, HMA! hevder også at det er den beste VPN-en der ute. Det lover å sikre din anonymitet på nettet, men brukeranmeldelser om den har ikke tilfelle’Det har vært stort i det siste. Så jeg bestemte meg for å sette ting på prøve og sjekke hvor mye vekt det er i disse meningene om denne populære VPN-tjenesten.

HMA! gir noen høye løfter på sin veldig unike og prangende nettside, men lever det faktisk opp til dem er det jeg trenger å finne ut i denne omfattende HideMyAss VPN Review 2019

 • Sikkerhet
 • åpenhet
 • Priser
 • servere
 • Opptreden
 • kompatibilitet
 • Brukerstøtte

Bransjestandarden for kryptering er kryptering av militær klasse AES-256’er den mest sikre datakrypteringsstandarden der ute. Du kan ikke dechiffrere data som er kryptert under denne standarden selv om du har tusen superdatamaskiner som jobber 24 × 7 i hundrevis av år.

Og HMA! benytter denne standarden, så jeg kan merke den trygt under denne beregningen for å overføre dataene dine sikkert over tilkoblingene.

For støtte for tunneling-protokoll tilbyr den tre forskjellige protokollvarianter:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP / IPSec

Av disse tre er OpenVPN ansett som den mest sikre siden åpen kildekode og fri for store sikkerhetsproblemer. Jeg anbefaler at du bruker denne protokollen som standard, enten du bruker HMA! eller annen VPN.

PPTP er ikke sikker som en gammel protokollstandard og anses for å være svak, så den er ubrukelig selv om den er der.

L2TP / IPSec er best for iOS-plattformer ettersom OpenVPN er kjent for å være litt treg der. Hvis du ikke gjør det’Ikke støt på hastighetsproblemer, hold til OpenVPN, men hvis du gjør det, skift til L2TP / IPSec, fordi det er relativt sikkert, selv om det er i mindre skala enn OpenVPN.

HMA! DNS Lekkasjebeskyttelse

Å skjule din virkelige IP på nettet er ikke noe som enkelt kan gjøres bare ved å tilby deg en server for å omdirigere forbindelsen din gjennom. IP-en din kan lett lekke hvis VPN-en du bruker ikke’t tilbyr beskyttelse mot WebRTC eller DNS-lekkasjer.

I studien vår om DNS-lekkasjer kom vi over mange VPN-er som lovet robust sikkerhet, men de kunne ikke’t skjule din ekte IP på nettet. De fleste brukere ikke’Jeg vet ikke om dette, men dette er noe du ikke burde ha’t ta lett hvis du planlegger å kjøpe ut et abonnement på en ny plan.

Det gjør også HMA! beskytte mot DNS, WebRTC og andre typer lekkasjer?

Overraskende nok gjør det det!

WebRTC og HTTP ber om lekkasjer

 1. https://browserleaks.com/webrtc (Clear)
 2. https://www.doileak.com/ (Clear)

DNS-lekkasjer:

 1. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Clear)
 2. https://www.dnsleaktest.com/ (Clear)

IPv4 / IPv6 og Torrent IP lekkasjer:

 1. https://ipleak.net/ (Clear)
 2. https://ipx.ac/run/ (Clear)

Etter hvordan jeg fant flere sikkerhetsaspekter ved denne tjenesten skjelven og upålitelig, var jeg ikke’forventer ikke HMA! å være full lekkasjesikker i det hele tatt. HMA! ville vært et godt valg for Torrenting på grunn av å være så tydelig lekkasjesikkert bare hvis loggpolitikken og jurisdiksjonen ikke ville vært så uegnet.

HideMyAss! App File Check Review

Apper, selv om de kommer fra kjente eller pålitelige leverandører, kan frakte motorer eller skadelig programvare som potensielt kan skade enheten din eller kompromittere dataene dine eller til og med begge deler.

For å være ekstra sikker på at systemet ikke gjør det’Hvis du ikke blir kompromittert sånn, må du kjøre en app-sjekk.

Det beste nettstedet jeg bruker for denne oppgaven er Virustotal.com.

Jeg sjekker vanligvis apps for desktop da det ofte er de som har store sjanser for å ha malware eller mistenkelig motor.

HMA!’s Windows-app kom klart ut av denne testen uten motorer oppdaget i 60 forskjellige tester.

HideMyAss VPN-gjennomgang

Hvis du noen gang har tenkt på å abonnere på HMA!, Må du seriøst se på disse sikkerhetsfeilene som bare ikke kan ignoreres.

Jurisdiksjon

Storbritannia.

Det er her Privax Limited, som igjen eier HMA! er basert.

Privax Limited ble kjøpt opp av det anerkjente sikkerhetsfirmaet Avast, som har flere online-relaterte produktrelaterte produkter, tilbake i 2015. Og selv om Avast er basert i Tsjekkia, HMA! opererer fortsatt utenfor Storbritannia.

Storbritannia er slett ikke et trygt sted for hvilken VPN som skal baseres. I vår studie om jurisdiksjoner var Storbritannia der oppe blant de farligste stedene i verden når det gjelder datasikkerhet. Hvis en VPN er basert der, er den sårbar for proposisjoner som regjeringsdagsordrer, anmodninger om utlevering av data osv.

Dataene dine er ikke sikre hvis det’s parkert i Storbritannia og lager HMA! et uegnet valg hvis du leter etter en trygg og anonym leverandør å bli tilknyttet.

Hogst

Alle VPN-er sier at de har null logger, men alltid er det noen data som lagres i bakgrunnen slik vi bekreftet i vår studie om forskjellige loggføringspolitikker i hele bransjen.

Men så lenge en VPN ikke gjør det’Hvis du ikke lagrer personlig identifiserbar informasjon, kan det anses som trygt for brukere, men gjør HMA! faller inn i den kategorien?

Nei, det gjør det ikke’t. Her’hvorfor:

HMA! fører følgende typer logger:

 1. Brukernavn
 2. Tilkoblingsstempler
 3. Båndbreddestokker
 4. IP-adressen til brukeren
 5. IP-adressen til VPN-serveren en bruker kobler til

Og det’handler ikke bare om å lagre sensitiv informasjon, det handler også om den tidsperioden den er lagret for som gjør det hele enda farligere for en bruker.

HMA! lagrer alle disse loggene i en periode på 30 dager. At’det er en måned hvor dine sensitive data oppbevares med HMA! og hvis du kombinerer det med det faktum at plasseringen av lagring av data er i Storbritannia, så der’Det er ikke noe rom igjen for deg å stole på HMA! i det hele tatt.

Tilbyderen har også vært involvert i saker i den siste tiden der den røpet sensitive brukerdata til myndigheter som førte til fengsel for noen av brukerne.

En ting’For en gitt, bør du aldri gjøre noe ulovlig mens du bruker HMA! i det hele tatt ettersom leverandøren sikkert vil gi fra seg dataene hvis ordren fra noen myndighet kommer. Og selv om du er en bruker som ikke gjør det’t unne deg noe ulovlig, abonnere på HMA! anbefales ikke.

HMA! Tilbyr tre typer prisplaner generelt, men det er foreløpig en begrenset tids langsiktig plan som’er også tilgjengelig.

Du vil kunne få tilgang til hele HMA!’s funksjoner i hver enkelt plan.

 1. Månedlig abonnementsplan: $ 11.99 fakturert en gang.
 2. Årlig abonnementsplan: $ 83,88 fakturert en gang ($ 6,99 / måned).
 3. To års abonnementsplan: $ 119,76 fakturert en gang ($ 4,99 / måned).
 4. Spesiell plan: Treårs abonnementsplan: $ 107,64 fakturert en gang ($ 2,99 / måned).

HideMyAss VPN-prisfastsettelse

Så er disse planene og prislappene deres forsvarlige for tjenesten som HMA! Tilbud?

Ikke helt etter min mening som HMA!’Prisplanene er ikke bare overprisede, men de er selvmotsigende.

Månedsplanen er for høyt priset til nesten $ 12. Prisområdet for en slik plan skal ikke overstige mer enn $ 7-8 med mindre du er ExpressVPN.

Etter månedsplanen, HMA! Hopper rett til den årlige avtalen, som er litt rart siden det burde være en mellomplan som en 6-måneders avtale. Det virker som om HMA! Ønsker å presse brukerne mot å kjøpe de større planene, og derfor føles den månedlige avtalen som den’s bare der for å få de andre planene til å se bra ut og billigere.

Men HMA! Du’er ikke så smart med dette!

Den nye verdiavtalen som tilbyr planen til $ 2,99 / måned krever at du abonnerer på treårsplanen og hoster opp en heftig sum på $ 107.64 fakturert en gang, som faktisk er en lavere sum i forhold til prisen du trenger å betale for 2-årsplanen hos samme leverandør.

Jeg har virkelig ikke det’Jeg forstår logikken bak prisstrategien som HMA! følger.

Prisene er forvirrende og vil ikke gjøre det enkelt for noen brukere som ønsker å abonnere på tjenesten.

Og selv om prisen på $ 2,99 / måned ser billig ut, gjør mangelen på funksjoner og feil på mange kritiske fronter HMA! Virker som et dårlig valg med tanke på at du kan få en kraftig VPN som Surfshark for en mindre prislapp.

Gjennomgang av gratis prøve- og betalingsmetode for HideMyAss

HMA! tilbyr deg en total periode på 60 dager hvor du trygt kan teste tjenesten.

For å få de første 30 dagene av prøveperioden aktivert, trenger du bare et gyldig Paypal- eller kredittkortnummer.

Gjennomgang av HideMyAss betalingsmetode

For det andre settet med 30 dager prøveperiode, må du betale for planene, men du er fortsatt ansvarlig for tilbakebetalingstilbudet som er gyldig i denne perioden.

Mengden dager du kan bruke HMA! gratis er absolutt mye mer enn hva du kan få hos andre leverandører som bare tilbyr en tilbakebetalingstid og ikke en gratis prøvetjeneste. Men HMA! tilbyr begge deler.

Den 30-dagers gratis prøveperioden krever et kredittkort eller Paypal-nummer, men det er tilbydere som NordVPN som ikke gjør det’t krever til og med det, så HMA! trenger å jobbe med å fjerne denne barrieren her selv om det betyr å redusere antall dager som rettssaken forblir gyldig for.

HMA!’retningslinjene for refusjon kan høres vennlige ut, men husk at hvis du krysser 10 GB båndbreddegrensen, vil du ikke være ansvarlig for å kreve refusjon, så trå nøye.

Når det gjelder betalingsmetodene, kan du bruke bare tre metoder for å betale for HMA!’prisplaner:

 1. Kredittkort
 2. Paypal
 3. Skrill

Betalingsalternativene dekker de to mest populære betalingsmetodene, men siden HMA! doesn’Hvis jeg ikke tilbyr Bitcoin eller annen kryptobasert betalingsstøtte (Dette gjør det mulig for brukeren å holde betalingsinformasjonen privat), tror jeg fortsatt at merkevaren trenger å gå langt for å forstå den nåværende bransjedynamikken og hva kundene vil ha av det.

PureVPN tilbyr 15+ betalingsmetoder og det’er en bransjeledende tjeneste så HMA! har mange benchmarks på forskjellige områder som den kan referere til og korrigere eller til og med betting gjeldende servicestandarder.

Til stede på over 190 steder over hele verden, HMA! Har en av de mest forskjellige serverdistribusjonene i bransjen.

Det totale antallet servere de tilbyr er 940+, noe som er litt over gjennomsnittet, siden mange topp VPN-er som ExpressVPN og NordVPN tilbyr hvor som helst mellom 2000-4000 servere i listene..

HideMyAss-servere anmeldelse

Men antall servere slutter å være viktigere enn et visst antall hvis brukerne på nettverket ikke gjør det’t møte trafikkflaskehalser og dermed lavere hastigheter. Så om en VPN tilbyr en 1000 eller 3000, er forskjellen ikke for mye når det gjelder ytelse i hastigheter.

Antall lokasjoner der en VPN tilbyr servere i, er en utrolig viktig faktor som påvirker brukeropplevelsen. Dette er fordi jo nærmere en bruker er en bestemt server, jo raskere vil hastighetene være siden det ikke er mye avstand tilkoblingen hopp har til å reise.

Og det er her HMA! Scorer noen viktige poeng. Dens 190+ lokasjoner for servere har spredd seg over hele verden. Bortsett fra Antarktis, kan brukere i alle 6 beboelige kontinenter være veldig nær en bestemt server fra HMA! Servernettverk.

De fleste VPN-leverandører ikke’t tilbyr mange servere utenfor europeiske og nordamerikanske regioner siden de fleste VPN-brukere er bosatt på disse stedene, men HMA! Har servere på like rare steder som Guam, Bhutan, Palestina, Yemen, Kenya, Malawi og til og med i Nord-Korea.

Jeg har tilflukt’har ikke sett noen annen VPN som dekker disse stedene så voldsomt som HMA! Har gjort.

Og på toppen av dette er de fleste av disse serverne faktiske bare metall-servere.

Hastighetstap er forståelig med VPN-er siden de har kraftig kryptering, protokollstøtte og omdirigering over forbindelsene sine, noe som gir belastning på hastighetene som får dem til å senkes. Men det er en viss grad dette hastighetstapet er utholdelig, utover det og hastighetene kan bli frustrerende eller til og med ubrukelige.

Det maksimale hastighetstapet for en VPN bør ligge i området 25-40% og HMA!’Hastighetene ligger ofte innenfor dette området heldigvis.

Jeg bruker en Internett-tilkoblingshastighet på 50 Mbps, så det gjør jeg ikke’som alle VPN som får hastighetene til å senke seg under 30 Mbps-merket.

Jeg gjennomførte hastighetstester på 5 forskjellige HMA! servere, alt fra forskjellige kontinenter, og her er gjennomsnittshastighetene fra det:

 • Ping: 72 Ms
 • Last ned hastigheter: 32,16 Mbps
 • Last opp hastigheter: 27,92 Mbps

Med HMA !, kan du få hastigheter mer enn dette, men på noen servere, spesielt de i Midt-Østen og Canada, kan du til tider forvente hastighetstap på mer enn 50%. Europa og Asia-Stillehavet har de raskeste hastighetene med rundt 35% hastighetstap på de fleste servere.

HMA! Torrenting gjennomgang

VPN-er som ikke’t støtter Torrenting, nevn eksplisitt det slik, men HMA! er n’t sånn.

Den nevner ingensteds om den støtter Torrenting eller ikke, men mange brukere har klaget på forskjellige fora som HMA! er ikke egnet i det hele tatt for Torrenting.

Mange brukere mottok DMCA-varsler, opplevde lavere hastigheter eller til og med komplette avskjæringer mens de brukte HMA! for Torrenting, og jeg personlig opplevde det også.

Bare en enkel nedlasting av boken til en verdi av 2 MB tok over 3 minutter, noe som er langt fra HMA! rimelig gode hastigheter ved generell surfing. Så, ikke’t gå for det hvis du unner deg tunge Torrenting.

HideMyAss VPN Netflix Unblocking Review

Jeg ventet HMA! Å fjerne blokkering av Netflix USA og i mange andre land, men jeg er skuffet. At’Det skyldes at når jeg prøvde å koble meg til Netflix ved å bruke noen av HMA!’s servere, jeg fikk denne beryktede Netflix proxy-feilen.

Netflix proxy-feil

Netflix har forskjellige innholdsbiblioteker for forskjellige land som de tilbyr sine tjenester i, og mens noe innhold på det fortsatt er tilgjengelig i alle land, gjør noen ikke’t. Og det’s der VPN-er kommer inn. Men Netflix kompliserte dette problemet da det la opp et VPN-forbud på nettstedet sitt da det brukte brannmuren til å luke ut VPN-baserte forbindelser til tjenesten sin.

Nå for tiden er det bare en håndfull VPN som jobber for å fjerne blokkering av Netflix USA og andre regionale biblioteker som tilbys av streaminggiganten, og jeg kan si det uttrykkelig det akkurat nå, HMA! Er ikke blant dem.

Ingenting annerledes eller unikt her som HMA! tilbyr bare klient-app-støtte for bare de mest populære plattformene der ute, inkludert følgende:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Linux

HideMyAss VPN Apps-kompatibilitet

For Firestick, Kodi og andre nisjeapparater, HMA! er n’det riktige valget for deg siden det ikke gjør det’t tilby støtte for enhver slik plattform.

HMA! tilbyr imidlertid ruterstøtte, slik at du enkelt kan rute alle enhetene dine automatisk gjennom tilkoblingen.

På en enkelt konto kan du bruke tjenesten på 5 forskjellige enheter samtidig, en betydelig forbedring av leverandøren siden du for en tid tilbake’t logg inn på mer enn 2 enheter samtidig.

Når det gjelder brukervennligheten til appene, er de utrolig enkle å konfigurere og bruke. Enkelklikk tilkoblingsinitieringer og enkle serverbytter ved å bare klikke / tappe på ønsket sted en gang, er bare noen av de viktigste UX USPene for HMA! apps.

HMA! hadde mange brukerklager i det siste om sin langsomme og nesten ikke eksisterende kundestøtte. De tilbød kun e-postbasert support tilbake i disse dager, noe som av åpenbare grunner ikke er egnet for en teknisk tjeneste som en VPN.

Nå med tillegg av live chat-støtte fra HMA!, Har slike problemer forsvunnet.

HideMyAss VPN Support Review

Chatsupportadministratorene som bemanner sin live chat er raske og gir detaljerte svar på spørsmålene dine. Jeg spurte dem om Firestick-støtte og fikk et ganske tilfredsstillende svar, så jeg kan si at støtten deres absolutt er opp til merket og i henhold til bransjestandarder.

Konklusjon

Nå til den endelige samtalen!

Anbefaler jeg deg å abonnere på HMA!?

Et stort nei!

Hvorfor?

HMA! doesn’t støtter Netflix, Torrenting eller annen strømningsbasert aktivitet, den holder logger over sensitiv verdi og det også i en periode på over 30 dager og det’s basert i Storbritannia, som ikke er en veldig sikker jurisdiksjon for VPN-er å være i.

Det har noen gode positiver som over gjennomsnittet, hastigheter, vennlige prøveprinsipper, støtte for flere enheter med god brukergrensesnitt og UX-design og live chat-støtte for å håndtere alle dine feilsøkingsproblemer. Men negativene er for mye å ignorere, selv i møte med disse positive.

Så don’t gå for HMA !, fordi det er overpriced for tjenesten det tilbyr og ikke’Den inneholder mange gode funksjoner som du kan få hos andre leverandører, og det også, for en mindre prislapp.

For en mye bedre og billigere VPN, kan du gå for Surfshark, eller hvis du har budsjett, så gå for ExpressVPN, men foreløpig, don’t selv tenke på å abonnere på HMA!.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me