HideMyAss VPN! Gennemgang af kryptering og protokol Support

Ligesom enhver anden VPN på markedet, HMA! hævder også, at det er den bedste VPN derude. Det lover at sikre din anonymitet online, men brugeranmeldelser om det tilflugtssted’Det har været godt sidst. Så jeg besluttede at sætte tingene på prøve og undersøge, hvor meget vægt der er i disse udtalelser om denne populære VPN-tjeneste.

HMA! giver nogle høje løfter på sin meget unikke og prangende hjemmeside, men lever den faktisk op til dem, er det, jeg har brug for at finde ud af i denne omfattende HideMyAss VPN Review 2019

 • Sikkerhed
 • Gennemsigtighed
 • Prisfastsættelse
 • Servere
 • Ydeevne
 • Kompatibilitet
 • Support

Industristandarden for kryptering er den militære AES-256-kryptering som den’er den mest sikre datakrypteringsstandard derude. Du kan ikke dechiffrere data, der er krypteret under denne standard, selvom du har tusind supercomputere, der arbejder 24 × 7 i hundreder af år.

Og HMA! udsætter denne standard, så jeg kan markere det sikkert under denne metrik for at overføre dine data sikkert over dets forbindelser.

Til støtte for tunneling-protokoller tilbyder det tre forskellige protokolvarianter:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP / IPSec

Ud af disse tre betragtes OpenVPN som den mest sikre, siden dens open source og fri for større sikkerhedssårbarheder. Jeg anbefaler, at du bruger denne protokol som standard, uanset om du bruger HMA! eller enhver anden VPN.

PPTP er ikke sikker, da det er en gammel protokolstandard og betragtes som svag, så den er ubrugelig, selvom den er der.

L2TP / IPSec er bedst til iOS-platforme, da OpenVPN vides at være lidt langsomt der. Hvis du ikke gør det’t støder på problemer med hastighed, hold på OpenVPN, men hvis du gør det, skift til L2TP / IPSec, fordi det er relativt sikkert, selv om det er i en mindre skala end OpenVPN.

HMA! DNS Lækebeskyttelsesanmeldelse

At skjule din rigtige IP online er ikke noget, der let kan gøres bare ved at tilbyde dig en server til at omdirigere din forbindelse igennem. Din IP kan let lækkes, hvis den VPN, du bruger ikke’t tilbyder beskyttelse mod WebRTC eller DNS-lækager.

I vores undersøgelse af DNS-lækager stødte vi på en masse VPN'er, der lovede robust sikkerhed, men de kunne ikke’t skjul endda din rigtige IP online. De fleste brugere don’Jeg ved ikke om dette, men det er noget, du burde’t tage let, hvis du planlægger at købe et abonnement på en ny plan.

Det gør HMA også! beskytte mod DNS, WebRTC og andre former for lækager?

Overraskende gør det bestemt!

WebRTC og HTTP-anmodning om lækager

 1. https://browserleaks.com/webrtc (Ryd)
 2. https://www.doileak.com/ (Ryd)

DNS-lækager:

 1. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Ryd)
 2. https://www.dnsleaktest.com/ (Ryd)

IPv4 / IPv6 og Torrent IP lækager:

 1. https://ipleak.net/ (Ryd)
 2. https://ipx.ac/run/ (Ryd)

Efter hvordan jeg fandt adskillige sikkerhedsaspekter ved denne service rystende og upålidelige, var jeg ikke’t forventer HMA! skal overhovedet være fuld lækstæt. HMA! ville have været et godt valg for Torrenting på grund af at være så tydeligt lækstæt kun, hvis dens logpolitik og jurisdiktion ikke ville have været så uegnet.

HideMyAss! Gennemgang af appfilkontrol

Apps kan, selvom de kommer fra kendte eller betroede udbydere, bære motorer eller malware, der potentielt kan skade din enhed eller kompromittere dine data eller endda begge dele.

For at være ekstra sikker på, at dit system ikke gør det’Hvis du ikke bliver kompromitteret, skal du køre en appcheck.

Det bedste sted, jeg bruger til denne opgave, er Virustotal.com.

Jeg tjekker normalt apps for desktop, da det ofte er dem, der har store chancer for at transportere malware eller en mistænkelig motor.

HMA!’s Windows-app kom klart ud af denne test, uden at der blev fundet nogen motorer i 60 forskellige test.

HideMyAss VPN-gennemgang

Hvis du nogensinde har tænkt på at abonnere på HMA!, Skal du alvorligt se på disse sikkerhedsfejl, som bare ikke kan ignoreres.

Jurisdiktion

Det Forenede Kongerige.

Det er her Privax Limited, der igen ejer HMA! er baseret.

Privax Limited blev købt af det anerkendte sikkerhedsfirma Avast, som har flere online-relaterede produkter relaterede produkter, tilbage i 2015. Og selvom Avast er baseret i Tjekkiet, HMA! kører stadig uden for Storbritannien.

Det Forenede Kongerige er slet ikke et sikkert sted for enhver VPN at være baseret på. I vores undersøgelse af jurisdiktioner var England der oppe blandt de farligste steder i verden for så vidt angår datasikkerhed. Hvis en VPN er baseret der, er den sårbar over for forslag som regeringsbudsmændsordrer, anmodninger om udlevering af data osv.

Dine data er ikke sikre, hvis det’s parkeret i Storbritannien, hvilket gør HMA! et uegnet valg, hvis du leder efter en sikker og anonym udbyder at blive tilknyttet.

Logning

Alle VPN'er siger, at de har nul logfiler, men der er altid nogle data, der gemmes i baggrunden, som vi bekræftede i vores undersøgelse af forskellige logpolitikker i hele branchen.

Men så længe en VPN ikke gør det’t gemme personlige identificerende oplysninger, det kan betragtes som sikkert for brugerne, men gør HMA! falder ind i den kategori?

Nej, det gør det ikke’t. Her’hvorfor:

HMA! opbevarer følgende slags logfiler:

 1. Brugernavn
 2. Tilslutningsstempler
 3. Båndbredde logfiler
 4. Brugerens IP-adresse
 5. IP-adresse på VPN-server, som en bruger opretter forbindelse til

Og det’handler ikke kun om at gemme følsomme oplysninger, det handler også om den tidsperiode, den er gemt til, der gør det hele endnu farligere for en bruger.

HMA! gemmer alle disse logfiler i en periode på 30 dage. At’s en måned, hvor dine følsomme data opbevares med HMA! og hvis du kombinerer det med det faktum, at placeringen af ​​lagring af data er i Storbritannien, så er der’der er ikke plads tilbage til dig til at stole på HMA! overhovedet.

Udbyderen har også været involveret i sager i den nylige fortid, hvor den afslørede følsomme brugerdata til myndigheder, der førte til fængselstid for nogle af sine brugere.

En ting’Som en given skal du aldrig gøre noget ulovligt, mens du bruger HMA! overhovedet, da udbyderen helt sikkert vil opgive dine data, hvis ordren fra en myndighed ankommer. Og selvom du er en bruger, der ikke gør det’t forkæle dig med noget ulovligt ved at abonnere på HMA! anbefales ikke.

HMA! Tilbyder tre typer prisplaner generelt, men der er i øjeblikket en begrænset tidsplan for lang tid, der’er også tilgængelig.

Du vil kunne få adgang til hele HMA!’s funktioner i hver enkelt plan.

 1. Månedlig abonnementsplan: $ 11.99 faktureret en gang.
 2. Årlig abonnementsplan: $ 83,88 faktureret en gang ($ 6,99 / måned).
 3. To års abonnementsplan: $ 119,76 faktureret en gang ($ 4,99 / måned).
 4. Specialplan: Treårig abonnementsplan: $ 107,64 faktureret en gang ($ 2,99 / måned).

HideMyAss VPN-prisfastsættelse

Så er disse planer og deres prismærker forsvarlige for den service, som HMA! Tilbud?

Ikke helt efter min mening som HMA!’Prisfastsættelsesplaner er ikke kun for store, men de er også selvmodsigende.

Den månedlige plan er for høj til $ 12 prissat. Prisklassen for en sådan plan bør ikke overstige mere end $ 7-8, medmindre du er ExpressVPN.

Efter den månedlige plan, HMA! Springer direkte til den årlige aftale, hvilket er lidt mærkeligt, da der skulle være en mellemliggende plan som en 6-måneders aftale. Det ser ud som om HMA! Ønsker at skubbe brugerne mod at købe de større planer, og det føles følgelig som den månedlige aftale’s bare der for at få de andre planer til at se godt ud og billigere.

Men HMA! Du’er ikke for smart med dette!

Den nye værdiaftale, der tilbyder planen til $ 2,99 / måned, kræver, at du abonnerer på den tre-årige plan og hoster en stor sum på $ 107,64, som faktureres en gang, hvilket faktisk er et lavere beløb i sammenligning med den pris, du skal betale for 2-årsplanen hos den samme udbyder.

Jeg gør virkelig ikke’Jeg forstår logikken bag prisstrategien, som HMA! følger.

Prisfastsættelsen er forvirrende og vil ikke gøre det let for enhver bruger, der ønsker at abonnere på tjenesten.

Og selv om prisen på $ 2,99 / måned ser billig ud, gør manglen på funktioner og fejl på mange kritiske fronter HMA! Virker som et dårligt valg i betragtning af at du kan få en stærk VPN som Surfshark til en mindre pris.

HideMyAss gratis prøve- og betalingsmetodeanmeldelse

HMA! tilbyder dig en samlet periode på 60 dage, hvor du sikkert kan teste dens service.

For at få de første 30 dages prøveperiode aktiveret, skal du blot et gyldigt Paypal- eller kreditkortnummer.

Gennemgang af HideMyAss betalingsmetode

I det andet sæt 30-dages prøveperiode skal du betale for planerne, men du er stadig ansvarlig for det tilbagebetalingstilbud, der forbliver gyldigt i denne periode.

Mængden af ​​dage, som du kan bruge HMA! gratis er bestemt meget mere end hvad du kan få hos andre udbydere, der bare tilbyder en restitutionsperiode og ikke en gratis prøvetjeneste. Men HMA! tilbyder begge.

Den 30-dages gratis prøveperiode kræver et kreditkort eller Paypal-nummer, men der er udbydere som NordVPN, der ikke gør det’t kræver det endda, så HMA! er nødt til at arbejde på at fjerne denne barriere her, selvom det betyder at mindske antallet af dage, som forsøget forbliver gyldigt for.

HMA!’s tilbagebetalingspolitik lyder måske venligt, men husk, at hvis du overskrider 10 GB båndbreddegrænsen, forbliver du ikke ansvarlig for at kræve en refusion, så træd forsigtigt.

Hvad angår betalingsmetoder, kan du kun bruge tre metoder til at betale for HMA!’s prisplaner:

 1. Kreditkort
 2. Paypal
 3. Skrill

Betalingsmulighederne dækker de to mest populære betalingsmetoder, men siden HMA! gør ikke’t tilbyde Bitcoin eller enhver anden kryptobaseret betalingssupport (Dette gør det muligt for brugeren at holde sine betalingsinfo private), jeg tror stadig, at mærket skal gå langt for at forstå den aktuelle branche dynamik og hvad nøjagtigt kunderne vil have af det.

PureVPN tilbyder 15+ betalingsmetoder og det’er en branchens førende service, så HMA! har mange benchmarks inden for forskellige områder, som det kan henvise til og korrigere eller endda betde for de aktuelle servicestandarder.

Til stede på over 190 lokationer verden over, HMA! Har en af ​​de mest forskellige serverfordelinger i branchen.

Det samlede antal servere, de tilbyder, er 940+, hvilket er lige over gennemsnittet, da mange top VPN'er som ExpressVPN og NordVPN tilbyder overalt mellem 2000-4000 servere på deres lister.

HideMyAss-serveranmeldelse

Men antallet af servere holder op med at sige noget ud over et bestemt antal, hvis brugerne på netværket ikke gør det’t står over for flaskehalse i trafikken og dermed langsommere hastigheder. Så uanset om en VPN tilbyder en 1000 eller 3000, er forskellen ikke for meget med hensyn til ydelse i hastigheder.

Antallet af placeringer, hvor en VPN tilbyder servere i, er en utrolig vigtig faktor, der påvirker brugeroplevelsen. Dette skyldes, at jo tættere en bruger er på en bestemt server, jo hurtigere er hastighederne, da der ikke er meget afstand, forbindelsen hopp skal rejse.

Og det er her HMA! Scoringer nogle vigtige point. Dens 190+ placeringer for servere har spredt sig over hele verden. Bortset fra Antarktis kan brugere i alle 6 beboelige kontinenter være meget tæt på en bestemt server fra HMA! Server netværk.

De fleste VPN-udbydere don’t tilbyder mange servere uden for europæiske og nordamerikanske regioner, da de fleste VPN-brugere er bosiddende på disse steder, men HMA! Har servere lige så ulige steder som Guam, Bhutan, Palæstina, Yemen, Kenya, Malawi og endda i Nordkorea.

Jeg har tilflugtssted’Jeg har ikke set nogen anden VPN, der dækker disse steder så ærligt som HMA! Har gjort.

Og oven på dette er de fleste af disse servere faktiske bare metal-servere.

Hastighedstab er forståeligt med VPN'er, da de har kraftig kryptering, protokolstøtte og omdirigering over deres forbindelser, hvilket lægger stress på hastigheder, der får dem til at sænkes. Men der er en vis grad, hvor dette hastighedstab er tåleligt, ud over det, og hastighederne kan blive frustrerende eller endda ubrugelige.

Det maksimale hastighedstab for en VPN skal ligge i området 25-40% og HMA!’s hastigheder ligger ofte inden for dette interval, heldigvis.

Jeg bruger en internetforbindelseshastighed på 50 Mbps, så det gør jeg ikke’t som enhver VPN, der får hastighederne til at falde under 30 Mbps-mærket.

Jeg gennemførte hastighedstest på 5 forskellige HMA! servere, alle fra forskellige kontinenter, og her er de gennemsnitlige hastigheder fra det:

 • Ping: 72 Ms
 • Download hastigheder: 32,16 Mbps
 • Upload hastigheder: 27,92 Mbps

Med HMA !, kan du få hastigheder mere end dette, men på nogle servere, især dem i Mellemøsten og Canada, kan du til tider forvente hastighedstab på mere end 50%. Europa og Asien og Stillehavet har de hurtigste hastigheder med ca. 35% hastighedstab på de fleste servere.

HMA! Forbløffende anmeldelse

VPN'er, som ikke’t understøtter Torrenting, nævnt eksplicit det så, men HMA! isn’t ligesom det.

Den nævner intetsteds, om det understøtter Torrenting eller ej, men mange brugere har klaget over forskellige fora, som HMA! er slet ikke egnet til Torrenting.

Mange brugere modtog DMCA-meddelelser, oplevede langsommere hastigheder eller endda komplette afbrydelser, mens de brugte HMA! til Torrenting, og jeg personligt oplevede det også.

Bare en simpel download af bøger på 2 MB tog over 3 minutter, hvilket er langt fra HMA! rimelig gode hastigheder ved generel browsing. Så don’t gå efter det, hvis du forkæler dig med tunge Torrenting.

HideMyAss VPN Netflix Unblocking Review

Jeg forventede HMA! At fjerne blokering af Netflix USA og i mange andre lande, men jeg er skuffet. At’s fordi hver gang jeg prøvede at oprette forbindelse til Netflix ved hjælp af nogen af ​​HMA!’s servere, jeg fik denne berygtede Netflix-proxyfejl.

Netflix-proxyfejl

Netflix har forskellige indholdsbiblioteker for forskellige lande, som de tilbyder sine tjenester i, og selvom noget indhold på det forbliver tilgængeligt i alle lande, gør nogle ikke’t. Og det’s hvor VPN’er kommer ind. Men Netflix komplicerede dette problem, da det indførte et VPN-forbud på sit websted, da det brugte sin firewall til at udslette VPN-baserede forbindelser til dens tjeneste.

I dag fungerer kun en håndfuld VPN'er mod at fjerne blokering af Netflix USA og andre regionale biblioteker, der tilbydes af streaminggiganten, og jeg kan sige det endeligt, lige nu, HMA! Er ikke blandt dem.

Intet andet eller unikt her som HMA! tilbyder kun klient-app support til kun de mest populære platforme derude, herunder følgende:

 • vinduer
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Linux

HideMyAss VPN Apps-kompatibilitet

For Firestick, Kodi og andre niche-aficionados, HMA! isn’t det rigtige valg for dig, da det ikke gør det’t tilbyder native support til enhver sådan platform.

HMA! tilbyder dog router support, så du nemt kan rute alle dine enheder gennem forbindelsen automatisk.

På en enkelt konto kan du bruge tjenesten på 5 forskellige enheder på samme tid, hvilket er en stor forbedring af udbyderen, da du for en tid tilbage ikke kunne’t logge ind på mere end 2 enheder samtidigt.

For så vidt angår anvendeligheden af ​​apps, er de utroligt lette at konfigurere og bruge. Enkelt-klikforbindelsesinitieringer og enkle serverwaps ved blot at klikke / tappe på den ønskede placering én gang, er blot nogle af de største UX USP'er for HMA! apps.

HMA! havde mange brugerklager i fortiden om dets langsomme og næsten ikke-eksisterende kundesupport. De tilbød kun e-mailbaseret support tilbage i disse dage, hvilket af åbenbare grunde ikke er egnet til en teknisk service som en VPN.

Nu med tilføjelse af live chat-support fra HMA!, Er sådanne problemer forsvundet.

HideMyAss VPN Support Review

Chatstøtteudviklere, der bemandet deres live chat, er hurtige og giver detaljerede svar på dine spørgsmål. Jeg spurgte dem om Firestick-støtte og fik et ret tilfredsstillende svar, så jeg kan sige, at deres support bestemt er op til markeringen og i henhold til branchestandarder.

Konklusion

Nu til det sidste opkald!

Anbefaler jeg dig at abonnere på HMA!?

Et stort nej!

Hvorfor?

HMA! gør ikke’t understøtter Netflix, Torrenting eller anden streamingbaseret aktivitet, det holder logfiler over følsom værdi, og det også i en periode på over 30 dage, og det’s med base i Det Forenede Kongerige, hvilket ikke er en særlig sikker jurisdiktion for VPN'er at være i.

Det har nogle gode positiver som hastigheder over gennemsnittet, venlige prøvepolitikker, understøttelse af flere enheder med god UI- og UX-design og live chat-support til at håndtere alle dine fejlfindingsproblemer. Men negativerne er for meget til at ignorere, selv i lyset af disse positive.

Så don’t gå til HMA !, fordi det er overpris for den service, det tilbyder og gør ikke’t indeholder mange gode funktioner, som du kan få hos andre udbydere, og det også til en mindre pris.

For en meget bedre og billigere VPN kan du gå til Surfshark, eller hvis du har budgettet, så gå til ExpressVPN, men lige nu’t tænker endda på at abonnere på HMA!.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me