ExpressVPN gjennomgang 2020

Jurisdiksjon BVI
Pris $ 6.67 / måned ($ 99,95 for 1 år)
servere 3000+
Tømmerstokker Ingen logger
kryptering AES-256-CBC
Fjern blokkering av Netflix Ja
torren Ja
Jobber i Kina Ja
anbefalt  Ja
nettsted https://www.expressvpn.com/
kompatibilitet Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Å starte med høye $ 8,32 / mo for en årlig plan, ExpressVPN kan være dyrt, men det er en bemerkelsesverdig universell tjeneste. Det er et perfekt valg for alle VPN-behovene dine, og derfor er den nummer 3 i våre oppføringer.

Tilbyderen kan til og med skryte av et massivt nettverk av 3000+ servere med høy ytelse på 160+ steder over hele verden, som gir fantastiske gjennomsnittshastigheter på 85,29 Mbps i nedlasting og 76,92 Mbps i opplastningen.

Når det gjelder påliteligheten, faller ikke VPN under 5-9-14 øyne jurisdiksjon og har base på De Britiske Jomfruøyene. Den er også kompatibel med alle de viktigste enhetene som Windows, Mac, iOS, Android, Linux, rutere, spillkonsoller og Smart TV-er.

Alt i alt, ExpressVPN er en kraftfull og effektiv leverandør, men fordi det er dyrt, er mange brukere nølende med å velge det. Brukere som leter etter rimelige tjenester velger vanligvis Surfshark eller PureVPN.

En analyse av ExpressVPN’s sikkerhet

På grunnlag av ExpressVPN’s beliggenhet, sikkerhetsrevisjon, garanti for kanari og loggføringspolicy, min dybdeanalyse avslører at leverandøren er et passende alternativ for personvernbevisste. Nedenfor er en mer omfattende oversikt over sikkerheten deres:

Ligger i De britiske jomfruøyene (A Safe Internet Jurisdiction)

Dette er et lite land som, til tross for at det kommer under det britiske monarkiet, er helt uavhengig i å styre sine interne saker; De britiske jomfruøyene.

Det er der ExpressVPN har hovedkvarter, som fungerer i stor fordel for leverandøren, som lokasjonen er fri for inngripende masseovervåking og lov om dataoppbevaring.

For ExpressVPN øker dette troverdigheten og beskytter tjenesten sin mot unødig tipping av lovmyndighetene andre steder. De har til og med publisert en fullskala forklaring angående BVI og datalovene.

ExpressVPN hovedkvarter

Loggpolicy - kan du bli sporet?

ExpressVPN unngår å føre logger, periode. Ingen metadata, brukerens nettleserhistorikk, bruker’egen / ekte IP eller den tilkoblet VPN-serveren til, DNS-spørsmål osv. er logget av leverandøren.

De oppgir dette til og med tydelig på hjemmesiden deres, som du kan se på skjermdumpen nedenfor. Også, la’glemmer ikke hendelsen der tyrkiske myndigheter beslagla ExpressVPN-servere.

Dette etter en hendelse, der den russiske ambassadøren i Tyrkia ble myrdet, og den ansvarlige politimannen ansvarlig, slettet hans sosiale mediekontoer ved hjelp av ExpressVPN.

Etter beslaglegging av servere ble det ikke funnet loggingsinformasjon, å bekrefte at ExpressVPN faktisk er en logløs leverandør (les den offisielle uttalelsen her).

En tydelig loggpolicy

Protokoller og krypteringsinformasjon

ExpressVPN støtter alle populære VPN-protokoller. Disse inkluderer PPTP, SSTP, L2TP / IPSec (på iOS-enheter) og OpenVPN (TCP og UDP) på alle andre plattformer / enheter.

For OpenVPN-protokollen, den bruker AES-256-CBC-sifre med HMAC SHA-256 datagodkjenning på datakanalen, og AES-256-GCM-chiffer med RSA-384 håndtrykk og HMAC SHA-256 datunetetisering på kontrollkanalen.

Perfect Forward Secrecy (PFS) leveres via DH-2048 Diffie-Hellman nøkkelutveksling. Det er bokstavelig talt ingen måte å komme deg gjennom og dechiffrere denne formen for kryptering, selv ikke ved det mest sofistikerte brute force-angrepet.

ExpressVPN-kryptering av militær karakter

WebRTC / DNS / IP-adresse ExpressVPN lekkasjetester

For bare å minne deg på hvorfor ExpressVPN verdsettes så høyt i hele bransjen og av brukere over hele verden, gjennomførte jeg en WebRTC / DNS / IP-adresse lekkasjetest.

Resultatene var som alltid utmerket. Ingen slik lekkasje ble oppdaget. Tilbyderen er et kjennetegn for storhet i bransjen, så hvis du ønsker å abonnere på det, gjør det uten bekymringer.

 1. https://ipx.ac/run - Bestått
 2. https://ipleak.org/ - Bestått
 3. https://ipleak.net/ - Bestått
 4. https://browserleaks.com/webrtc - Bestått

ExpressVPN App WebRTC lekkasjetest

ExpressVPN-serverplasseringer: 3000+ servere i 94 land

ExpressVPN har nå 3000+ servere, fordelt på 94 land og 160+ steder over hele verden. Dette er en av de høyeste antall sportslige servere.

Et så stort servernettverk sørget for det Jeg opplevde ingen problemer med båndbredde eller trengsel på noen server koblet til i løpet av streaming-, torrent-, hastighets- og lekkasjetesting.

Siden nettverket også er distribuert, vil du alltid ha en server som ligger veldig nær deg, uansett om du er i Luxembourg, Calcutta eller Hong Kong, spiller det ingen rolle!

ExpressVPN-servere og gjennomgang av ytelser

Hastighetstest på forskjellige servere (USA, Storbritannia, Australia, Tyskland, Frankrike)

I gjennomsnitt leverte ExpressVPN 85,29 Mbps i nedlasting og 76,92 Mbps i opplastinger. Tilbyderen klarer å trosse alle odds og tilby prisverdige hastigheter. Testing av forskjellige serverplasseringer på speedtest.net avslørte fenomenale resultater:

Server OSS Storbritannia Australia Tyskland Frankrike Gjennomsnitt
nedlasting 95.23Mbps 79.43Mbps 85.18Mbps 76.89Mbps 81.55Mbps 85.29Mbps
Laste opp 69.21Mbps 60.49Mbps 70.99Mbps 60.72Mbps 59.27Mbps 76.92Mbps
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Jobber ExpressVPN-servere med Netflix USA?

Du vil være glad for å høre det ExpressVPN klarer vellykket å fjerne blokkering av Netflix og andre VoD-er som Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO Now, noe som gjør det til det bemerkelsesverdige alternativet for underholdning!

For enkelhets skyld, Jeg har til og med opprettet en blogg og gitt en arbeidsliste over servere for Netflix nedenfor, som regelmessig blir oppdatert for å sikre at du ikke opplever problemer under streaming.

5 Working Servers for Netflix US
 1. Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. New Jersey 3 (Ultra HD)
 3. Los Angeles 4 (Ultra HD)
 4. New Jersey 1 (Ultra HD)
 5. New York 2 (Ultra HD)
4 Working Servers for Netflix UK
 1. Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Berkshire (Ultra HD)
 3. London (Ultra HD)
 4. Kent (Ultra HD)
2 Working Servers for Netflix JP
 1. Tokyo 1 (Ultra HD)
 2. Tokyo 3 (Ultra HD)
2 Working Servers for Netflix DE
 1. Nürnberg (Ultra HD)
 2. Frankfurt - 2 (Ultra HD) 

ExpressVPN Netflix

Hvordan se Netflix med ExpressVPN?

Hvis Netflix ikke jobber med ExpressVPN, kan det være to grunner: enten er den tilkoblede serveren blokkert, eller du har brukt en protokoll som ikke støttes. Følg trinnene nedenfor for å fjerne blokkering av Netflix via ExpressVPN:

 1. den aktuelle appen for operativsystemet / enheten din
 2. til innstillinger og sikre at du bruker OpenVPN-protokollen
 3. Koble til noen av de ovennevnte “arbeider” serverliste
 4. Nyt fjerne blokkering av forskjellige versjoner av Netflix via ExpressVPN!

Tillater ExpressVPN Torrenting?

Ja det gjør det! ExpressVPN er en rask, lekkasjefri og logløs leverandør, noe som gjør det til et solid alternativ for nedlasting av torrenter. Flertallet av serverne er p2p-vennlige, og den har apper for alle større enheter.

Som sådan er torrenting med ExpressVPN utrolig trygt. Du kan bruke appene deres til å laste ned torrenter hvor som helst og på hvilken som helst enhet, med funksjoner som kill switch og delt tunneling som forbedrer opplevelsen.

ExpressVPN Omkjøring av “Stor brannmur” i Kina!

ExpressVPN viser langfingeren til den kinesiske regjeringen og gjenkjenningsteknikker til den store brannmuren ved å benytte obfuscation, som får VPN-trafikk til å fremstå som normal HTTPS-trafikk ved å omdirigere den gjennom port 443.

Den beste delen av alt: den BVI-baserte leverandøren er blant de få som tilbyr en dedikert kinesisk side for innbyggere i landet for å laste ned appene sine og nyte en gratis internettopplevelse:

 • http://exp4links4.net/

ExpressVPN kundesupportgjennomgang

ExpressVPN tilbyr den beste kundesupporten i hele VPN-bransjen. Hvert enkelt spørsmål eller spørsmål blir besvart av ekstremt godt trente ledere.

Kundesupport slutter imidlertid ikke bare der med live chat support. Hvis du leter etter en øyeblikkelig løsning, er det også en feilsøkingsside tilgjengelig.

ExpressVPN Support Review

Her kan du finne all informasjon om hvordan du kommer i gang med tjenesten, bruken av forskjellige funksjoner og ofte stilte spørsmål (VPs) angående VPN.

ExpressVPN feilsøkingsstøtte

Hvis alternativene ovenfor ikke viser seg å være nyttige nok, kan du alltid besøke siden med oppsettveiledninger. Her kan du motta manuelle guider for hvordan du konfigurerer VPN på forskjellige plattformer.

ExpressVPN-opplæringsprogrammer

ExpressVPN-kostnader, prøve-, refusjon- og betalingsmetoder

Prisplanene på ExpressVPN er delt inn i tre siloer: månedlig (starter på $ 12,95), 6 måneder ($ 9,99 / mo), og 1 år til $ 8,32 / mo.) Lengre varighet gir deg muligheten til å utnytte bedre rabatter.

På nesten $ 13 hver måned er det månedlige abonnementet over budsjettet, selv om det er verdens beste VPN. Det samme gjelder 6-månedersplanen: Den’er for dyrt på nesten $ 10 / måned.

men, til $ 8,32 / måned for et år’Når du er abonnement verdt, er ExpressVPN et flott alternativ, spesielt når du vurderer dens uovertrufne forpliktelse til personvern, streaming / torrenting og sikkerhet.

expressvpn prissetting

Gratis prøveversjon av ExpressVPN ikke tilgjengelig? Ja, leverandøren hevder å tilby a “risikofritt” VPN-prøveperiode som varer i 30 dager, men de lurer faktisk kunder, når dette virkeligheten bare er tilgjengelig for pengene-tilbake-garantien.

Av natur betyr en gratis prøveperiode at du kan registrere deg for en “gratis konto” og utnytte VPN-tjenesten til det fulle eller begrensede potensialet for å teste om den passer dine behov eller ikke.

I tilfeller av ExpressVPN, klikker du på “få gratis prøveperiode” CTA vil omdirigere deg til abonnementssiden deres, der du må registrere deg for en plan og oppgi betalingsopplysningene dine.

Når det gjelder betalingsmåter, leverandøren støtter en enorm liste over alternativer. Blant disse inkluderer kredittkort, direkte betalinger og den anonyme Bitcoin.

ExpressVPN betalingsmetoder gjennomgang

Hvordan laster jeg ned ExpressVPN?

 1. til https://www.expressvpn.com/ og klikk på “Få ExpressVPN” knapp
 2. Plukke ut en passende plan. (Jeg anbefaler å gå på 12 måneders abonnement).
 3. Tast inn e-postadressen din og plukke ut den foretrukne betalingsmåten.
 4. Fullstendig kassen og lagre all påloggingsinformasjon.
 5. Klikk på “Produkter” -fanen på øverste brett på nettstedet
 6. Plukke ut enheten du vil bruke ExpressVPN på
 7. nedlasting appen med et enkelt klikk!

Du vil finne en ExpressVPN-app for nesten alle tenkelige enheter. Enten det’s for Windows, Mac, Android, iOS eller til og med Firestick, leverandøren har en dedikert, kompatibel app for den, som kan lastes ned direkte fra nettstedet.

ExpressVPN-apper

Vi sjekket også alle appene deres på VirusTotal.com for virus, malware eller motorer. Og alle testene kom skumle rene ut, noe som indikerer at VPN er et godt alternativ.

ExpressVPN VirusTotal Test

Hvordan installere ExpressVPN på Amazon Firestick

 1. Launch de “Google Play Store” på Amazon Fire TV
 2. Søk for “ExpressVPN” app
 3. Klikk “nedlasting” og vent til prosessen er fullført
 4. Logg inn ved å bruke ExpressVPN-påloggingsinformasjon

Hvordan installere ExpressVPN for Kodi

 1. Melde deg på med ExpressVPN ved å få et abonnement
 2. nedlasting VPN-appen for enheten du bruker Kodi på
 3. Koble til et hvilket som helst sikkert sted for å aktivere VPN
 4. Launch Kodi og nyt strømme trygt på enheten din!

Beste ExpressVPN-alternativer

ExpressVPN er utvilsomt en flott tjeneste for alle dine online personvern, streaming, torrenting og surfing behov. Siden det er litt dyrt, kan det hende at brukere leter etter passende alternativer.

Blant de beste inkluderer Hong Kong-baserte, PureVPN, som starter på $ 2,91 / mo. på en 5-årsplan. For et mer budsjettvennlig alternativ, kan du vurdere å registrere deg med Surfshark, tilgjengelig for så lavt som $ 1,99 / mo. på en 2-årsplan.

Anbefaler jeg ExpressVPN?

Ja, jeg anbefaler ExpressVPN til alle brukerne på jakt etter en effektiv allrounder-tjeneste og har ikke noe imot å betale en høy abonnementspris på $ 8.32 / mo. Den’s muligheter for sikkerhet, personvern, torrenting og streaming er uovertruffen.

Du har et enormt nettverk på 3000+ servere med utmerket distribusjon. Den lar deg få maksimal ytelse for å laste ned torrenter og streame / fjerne blokkering av VoD-er som Netflix, BBC iPlayer, Hulu og Amazon Prime.

VPN er også borte fra fiendens jurisdiksjoner på internett og tilbyr apper for alle populære plattformer og enheter. Dette inkluderer en ruter-app som du kan bruke på alle tredjeparts DD-WRT- eller Flashrouter-enheter. Du kan få en plan for $ 8,32 herfra.

Похожие статьи

 • Ivacy VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Singapore Pris $ 2,25 / mo ($ 48 for 2-årsplan) Servere 1000+ i 100+ Steder Logger Ingen logger sertifisert kryptering AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdiksjon Hong Kong Pris $ 2,91 / mo for en 2-års plan-servere 2000+ i 140+ Land Logger Ingen logger Sertifisert kryptering AES-256-CBC fjerner blokkering av Netflix...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiksjon De britiske jomfruøyene Pris $ 1,99 / mo ($ 47,76 i 24 måneder) Servere 1040+ i 61+ Land Logger Ingen logger sertifisert kryptering...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Er AVG VPN noe bra?

  Jurisdiksjon Tsjekkia Pris $ 79.99 fakturert en gang (1-årsplan) Servere 50+ Logger Ja Kryptering AES-256-CBC Fjern blokkering av Netflix Ja Torrent Ja Fungerer...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me