ExpressVPN-anmeldelse 2020

Jurisdiktion BVI
Pris $ 6.67 / måned ($ 99,95 for 1 år)
Servere 3.000+
Logs Ingen logfiler
Kryptering AES-256-CBC
Fjern blokering af Netflix Ja
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ja
Anbefalede  Ja
Internet side https://www.expressvpn.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Fra en høj $ 8,32 / mo for en årlig plan kan ExpressVPN være dyrt, men det er en bemærkelsesværdig universel service. Det er et perfekt valg til alle dine VPN-behov, hvorfor det rangerer som nr. 3 i vores lister.

Udbyderen kan endda prale af et massivt netværk på 3.000+ højtydende servere på 160+ placeringer over hele verden, som leverer fantastiske gennemsnitlige hastigheder på 85,29 Mbps i download og 76,92 Mbps under upload.

Med hensyn til dets pålidelighed falder VPN ikke under 5-9-14 øjne jurisdiktion og er baseret på De Britiske Jomfruøer. Det er også kompatibelt med alle de store enheder som Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routere, spilkonsoller og Smart TV'er.

samlet set, ExpressVPN er en kraftfuld og effektiv udbyder, men fordi det er dyrt, tøver mange brugere med at vælge det. Brugere, der leder efter overkommelige tjenester, vælger normalt Surfshark eller PureVPN.

En analyse af ExpressVPN’s sikkerhed

På basis af ExpressVPN’s placering, sikkerhedsrevision, garantikanarie og logningspolitik, min dybdegående analyse afslører, at udbyderen er en passende mulighed for det privatlivsbevidste. Nedenfor er en mere omfattende oversigt over deres sikkerhed:

Beliggende på De Britiske Jomfruøer (en sikker internet-jurisdiktion)

Dette er et lille land, der til trods for at være under det britiske monarkis anvendelsesområde er fuldstændig uafhængig med at styre sine interne anliggender; De Britiske Jomfruøer.

Det er her ExpressVPN har sit hovedkvarter, der fungerer i stor fordel for udbyderen, som placering er fri for invasiv masseovervågning og opbevaring af data.

For ExpressVPN øger dette sin troværdighed og beskytter dens service mod unødvendig tinkering af lovmyndighederne andre steder. De har endda offentliggjort en forklaring i fuld skala vedrørende BVI og dens datalovgivning.

ExpressVPN-hovedkvarter

Logpolitik - kan du spores?

ExpressVPN undgår at holde logfiler, periode. Ingen metadata, brugerhistorik for browser, bruger’s egen / reel IP eller den tilsluttet VPN-server til, DNS-forespørgsler osv. er logget af udbyderen.

De angiver dette endda tydeligt på deres websted, som du kan se i skærmbilledet nedenfor. Også, lade’glem ikke hændelsen, hvor tyrkiske myndigheder beslaglagde ExpressVPN-servere.

Dette fulgte efter en hændelse, hvor den russiske ambassadør i Tyrkiet blev myrdet, og den ansvarlige politibetjent, slettede hans sociale mediekonti ved hjælp af ExpressVPN.

Efter beslaglæggelse af servere blev der ikke fundet nogen loggingsoplysninger, at verificere, at ExpressVPN faktisk er en logløs udbyder (læs den officielle erklæring her).

En klar logpolitik

Protokoller og krypteringsoplysninger

ExpressVPN understøtter alle populære VPN-protokoller. Disse inkluderer PPTP, SSTP, L2TP / IPSec (på iOS-enheder) og OpenVPN (TCP og UDP) på alle andre platforme / enheder.

For OpenVPN-protokollen, det bruger AES-256-CBC-cifre med HMAC SHA-256 datagodkendelse på datakanalen, og AES-256-GCM-cifre med RSA-384-håndtryk og HMAC SHA-256-datastyring på kontrolkanalen.

Perfect Forward Secrecy (PFS) leveres via DH-2048 Diffie-Hellman nøgleudveksling. Der er bogstaveligt talt ingen måde, du kan komme igennem og dechiffrere denne form for kryptering, selv ikke ved det mest sofistikerede brute force-angreb.

ExpressVPN-kryptering af militær kvalitet

WebRTC / DNS / IP-adresse ExpressVPN lækktest

For bare at minde dig om, hvorfor ExpressVPN værdsættes så meget i hele branchen og af brugere overalt i verden, gennemførte jeg en WebRTC / DNS / IP-adresse læketest.

Resultaterne var som altid fremragende. Ingen sådan lækage blev fundet. Udbyderen er et kendetegn for storhed i branchen, så hvis du ønsker at abonnere på det, skal du gøre det uden bekymringer.

 1. https://ipx.ac/run - Videresendt
 2. https://ipleak.org/ - Videresendt
 3. https://ipleak.net/ - Videresendt
 4. https://browserleaks.com/webrtc - Videresendt

ExpressVPN App WebRTC Lækketest

ExpressVPN-serverplaceringer: 3.000+ servere i 94 lande

ExpressVPN har nu 3000+ servere, der er spredt over 94 lande og 160+ placeringer over hele verden. Dette er en af ​​de største sportslige servere.

Et sådant stort servernetværk sørgede for det Jeg oplevede ingen problemer med båndbredde eller trængsel på nogen server, der var tilsluttet i min streaming, torrenting, hastighed og lækketest.

Da netværket også er distribueret, vil du altid have en server beliggende meget tæt på dig, uanset om du er i Luxembourg, Calcutta eller Hong Kong, betyder det ikke noget!

ExpressVPN-servere og gennemgang af resultater

Hastighedstest på forskellige servere (USA, UK, Australien, Tyskland, Frankrig)

I gennemsnit leverede ExpressVPN 85,29 Mbps i download og 76,92 Mbps i uploads. Udbyderen formår at trodsige alle odds og tilbyde prisværdige hastigheder. Test af forskellige serverplaceringer på speedtest.net afslørede fænomenale resultater:

Server OS UK Australien Tyskland Frankrig Gennemsnit
Hent 95.23Mbps 79.43Mbps 85.18Mbps 76.89Mbps 81.55Mbps 85.29Mbps
Upload 69.21Mbps 60.49Mbps 70.99Mbps 60.72Mbps 59.27Mbps 76.92Mbps
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Arbejder ExpressVPN-servere med Netflix US?

Du vil være glad for at høre det ExpressVPN lykkes med succes at fjerne blokering af Netflix og andre VoD'er som Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO Now, hvilket gør det til den bemærkelsesværdige mulighed for underholdning!

For din bekvemmelighed, Jeg har endda oprettet en blog og leveret en arbejdsliste over servere til Netflix nedenfor, som regelmæssigt opdateres for at sikre, at du ikke oplever problemer under streaming.

5 Arbejdende servere til Netflix US
 1. Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. New Jersey 3 (Ultra HD)
 3. Los Angeles 4 (Ultra HD)
 4. New Jersey 1 (Ultra HD)
 5. New York 2 (Ultra HD)
4 Arbejdende servere til Netflix UK
 1. Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Berkshire (Ultra HD)
 3. London (Ultra HD)
 4. Kent (Ultra HD)
2 Arbejdende servere til Netflix JP
 1. Tokyo 1 (Ultra HD)
 2. Tokyo 3 (Ultra HD)
2 Arbejdende servere til Netflix DE
 1. Nürnberg (Ultra HD)
 2. Frankfurt - 2 (Ultra HD) 

ExpressVPN Netflix

Sådan ser du Netflix med ExpressVPN?

Hvis Netflix ikke fungerer med ExpressVPN, kan der være to grunde: enten er den tilsluttede server blokeret, eller du har brugt en ikke-understøttet protokol. Følg nedenstående trin for at fjerne blokering af Netflix via ExpressVPN:

 1. den relevante app til dit operativsystem / enhed
 2. til indstillinger og sikre, at du bruger OpenVPN-protokollen
 3. Forbinde til nogen af ​​de ovennævnte “arbejder” serverliste
 4. god fornøjelse fjernelse af forskellige versioner af Netflix via ExpressVPN!

Tillader ExpressVPN Torrenting?

Ja det gør! ExpressVPN er en hurtig, lækker og logfri udbyder, hvilket gør det til en solid mulighed for at downloade torrents. Størstedelen af ​​dets servere er p2p venlige, og det har apps til alle større enheder.

Som sådan er torrenting med ExpressVPN utroligt sikkert og sikkert. Du kan bruge deres apps til at downloade torrenter overalt og på enhver enhed med funktioner som kill switch og split tunneling, der forbedrer oplevelsen yderligere.

ExpressVPN omslutter “Stor firewall” i Kina!

ExpressVPN viser langfingeren til den kinesiske regering og opdagelsesteknikker for den store firewall ved at anvende obfuscation, der får VPN-trafik til at fremstå som normal HTTPS-trafik ved at omdirigere den gennem port 443.

Den bedste del af alt: den BVI-baserede udbyder er blandt de få, der tilbyder en dedikeret kinesisk side for beboere i landet til at downloade deres apps og nyde en gratis internetoplevelse:

 • http://exp4links4.net/

ExpressVPN-kundesupportanmeldelse

ExpressVPN tilbyder den bedste kundesupport inden for hele VPN-branchen. Hver enkelt forespørgsel eller spørgsmål besvares af ekstremt veluddannede ledere.

Kundesupport slutter dog ikke bare der med live chat support. Hvis du leder efter en øjeblikkelig løsning, er der også en side med fejlfinding tilgængelig.

ExpressVPN Support Review

Her kan du finde alle oplysninger om, hvordan man kommer i gang med tjenesten, brugen af ​​forskellige funktioner og ofte stillede spørgsmål (FAQs) vedrørende VPN.

ExpressVPN Fejlfinding Support

Hvis ovenstående indstillinger ikke viser sig at være tilstrækkelige, kan du altid besøge siden med installationsvejledninger. Her kan du modtage manuelle guider til, hvordan du opsætter VPN på forskellige platforme.

ExpressVPN-installationsvejledninger

ExpressVPN-omkostninger, prøve, refusion og betalingsmetoder

Prisplanerne på ExpressVPN er opdelt i tre siloer: månedligt (starter ved $ 12,95), 6 måneder ($ 9,99 / mo.) og 1-år ved $ 8,32 / mo.) Længere varighed giver dig mulighed for at udnytte bedre rabatter.

På næsten $ 13 hver måned er dets månedlige abonnement langt over budgettet, selvom det er den bedste VPN i verden. Det samme gælder 6-måneders planen: Det’er for dyrt på næsten $ 10 / måned.

Imidlertid, til $ 8,32 / måned for et år’Som abonnementsværd er ExpressVPN en fantastisk mulighed, især når du overvejer dets uovertrufne forpligtelse til privatliv, streaming / torrenting og sikkerhed.

anmeldelse af expressvpn-priser

ExpressVPN gratis prøveversion ikke tilgængelig? Ja, udbyderen hævder at tilbyde en “risikofrit” VPN-prøveversion, der varer 30 dage, men de narrer faktisk kunder, når dette incitament i virkeligheden kun er tilgængelig for deres pengene-tilbage garanti.

Af natur betyder en gratis prøveperiode, at du kan tilmelde dig en “gratis konto” og udnytte VPN-tjenesten til dets fulde eller begrænsede potentiale til at teste, om den passer til dine behov.

I tilfælde af ExpressVPN skal du klikke på “få gratis prøveperiode” CTA vil omdirigere dig til deres abonnementsside, hvor du bliver nødt til at tilmelde dig en plan og indtaste dine betalingsoplysninger.

Med hensyn til betalingsmetoder, udbyderen understøtter en enorm liste over indstillinger. Blandt disse inkluderer kreditkort, direkte betalinger og den anonyme Bitcoin.

ExpressVPN-betalingsmetoder Gennemgang

Hvordan henter jeg ExpressVPN?

 1. til https://www.expressvpn.com/ og klik på den “Hent ExpressVPN” knap
 2. Vælg en passende plan. (Jeg anbefaler at gå til 12-måneders abonnement).
 3. Gå ind din e-mail-adresse og Vælg den foretrukne betalingsmetode.
 4. Komplet kassen og gem alle loginoplysninger.
 5. Klik på den “Produkter” fanen på webstedets øverste fold
 6. Vælg den enhed, du vil bruge ExpressVPN på
 7. Hent appen med et enkelt klik!

Du finder en ExpressVPN-app til næsten enhver tænkelig enhed. Uanset om det er’s til Windows, Mac, Android, iOS eller endda Firestick, udbyderen har en dedikeret, kompatibel app til den, der kan downloades direkte fra hjemmesiden.

ExpressVPN-apps

Vi kontrollerede også alle deres apps på VirusTotal.com til vira, malware eller motorer. Og alle testene kom skævt rent ud, hvilket indikerer, at VPN er en god mulighed.

ExpressVPN VirusTotal Test

Sådan installeres ExpressVPN på Amazon Firestick

 1. Lancering det “Google Play Butik” på dit Amazon Fire TV
 2. Søg til “ExpressVPN” app
 3. Klik “Hent” og vent til processen er afsluttet
 4. Log ind ved hjælp af dine ExpressVPN-loginoplysninger

Sådan installeres ExpressVPN til Kodi

 1. Tilmelde med ExpressVPN ved at få et abonnement
 2. Hent VPN-appen til den enhed, du bruger Kodi på
 3. Forbinde til ethvert sikkert sted for at aktivere VPN
 4. Lancering Kodi og nyd streaming af sikkert på din enhed!

Bedste ExpressVPN-alternativer

ExpressVPN er uden tvivl en fantastisk service til alt dit online privatliv, streaming, torrenting og browsing behov. Da det imidlertid er lidt dyrt, er brugere muligvis på udkig efter passende alternativer.

Blandt de bedste inkluderer Hong Kong-baserede, PureVPN, der starter ved $ 2,91 / mo. på en 5-årig plan. For en mere budgetvenlig mulighed kan du overveje at tilmelde dig Surfshark, tilgængelig for så lavt som $ 1,99 / mo. på en 2-årig plan.

Anbefaler jeg ExpressVPN?

Ja, jeg anbefaler ExpressVPN til alle disse brugere, der søger efter en effektiv allrounder-tjeneste og har ikke noget imod at betale en høj abonnementspris på $ 8.32 / mo. Det’s muligheder for sikkerhed, privatliv, torrenting og streaming er uovertruffen.

Du har et enormt netværk på 3.000+ servere med fremragende distribution. Det giver dig mulighed for at modtage maksimal ydeevne til at downloade torrenter og streame / fjerne blokering af VoD'er som Netflix, BBC iPlayer, Hulu og Amazon Prime.

VPN er også væk fra internet-fjendens jurisdiktioner og tilbyder apps til alle populære platforme og enheder. Dette inkluderer en router-app, som du kan bruge på alle tredjeparts DD-WRT- eller Flashrouter-enheder. Du kan få en plan for $ 8,32 herfra.

Похожие статьи

 • Ivacy VPN Review 2020

  Jurisdiktion Singapore Pris $ 2,25 / mo ($ 48 for 2-årig plan) Servere 1000+ i 100+ Steder Logfiler Ingen logfiler certificeret kryptering AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdiktion Hong Kong Pris $ 2,91 / mo på en 2-års plan-servere 2.000+ i 140+ Lande Logfiler Ingen logfiler Certificeret kryptering AES-256-CBC ophæver blokering af Netflix...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiktion De Britiske Jomfruøer Pris $ 1,99 / mo ($ 47,76 i 24 måneder) Servere 1040+ i 61+ Lande Logfiler Ingen logfiler certificeret kryptering...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Er AVG VPN noget godt?

  Jurisdiktion Tjekkiet Pris $ 79.99 faktureret en gang (1-årig plan) Servere 50+ Logfiler Ja Kryptering AES-256-CBC Fjern blokering af Netflix Ja Torrent Ja fungerer...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me