Encrypt.Me gjennomgang

Jurisdiksjon forente stater
Pris 99,99 dollar (1 års plan)
servere 132 servere i 25 land
Tømmerstokker Holder logger i 16 dager
kryptering AES-256
Fjern blokkering av Netflix Ja
torren Ja
Jobber i Kina Nei
anbefalt  Ja
nettsted https://encrypt.me/
kompatibilitet Windows, Android, Apple

Encrypt.me ble tidligere kjent som Cloak VPN inntil den ble kjøpt ut av StackPath, et kraftig firma som opererer i online sikkerhetsarena.

StackPath uttaler at sin oppgave er å holde internett trygt ved å tilby en sikker kantplattform og å ha en VPN er fornuftig for at firmaet skal tjene formålet.

Det samme er Encrypt.Me som koster en heftig $ 99.99 per år?

StockPath har høy troverdighet i bransjen, spesielt blant produktutviklere, så jeg hadde forventningene mine høye fra VPN-tjenesten sin, og forventet at den skulle levere en topp service, men ble jeg skuffet eller hva!

Tilbyderen har noen store gapende hull som gjør det til en uverdig tjeneste å abonnere på i denne konkurrerende bransjen.

For å se dypere på dem, vi’Vi har gjennomført denne omfattende Encrypt.me-gjennomgangen, der vi satte tjenesten til flere VPN-relaterte lakmustester, inkludert sikkerhetsytelsen, streamingstøtte, osv.

La’s gå over det!

Encrypt.Me IP Leak Review

Hvis DNS eller WebRTC lekker, selv om VPN-en er på, kan du bli funnet ut av det, inkludert ISP-en din.

Si at du ble koblet til en leverandør’serveren i Tokyo, men hvis VPN-en din har DNS- eller WebRTC-lekkasjer, vil ISP, hackere, din regjering og andre som prøver å finne deg, lykkes etterhvert og det også, ganske enkelt.

Selv om det ikke kan virke som en så stor sak, kan en IP-lekkasje fra slike veier ødelegge mennesker som bruker internett til sensitive aktiviteter som en journalist som opererer i et undertrykkende regime som Kina eller Iran.

Vi lager en VPN-forbindelse fra leverandøren gjennom minst 7 forskjellige IP-lekkasjetester, som inkluderer sjekker for både DNS og WebRTC lekkasjer.

Hvis leverandøren lekker på en av dem, gir vi den en betydelig nedgradering, og den lander alltid i vår ikke-anbefalte VPN-liste.

Så gjorde Encrpt.Me alle essene?

 1. https://www.dnsleaktest.com/: Clear
 2. https://www.perfect-privacy.com/check-ip/: Clear
 3. https://ipx.ac/run: Klart
 4. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/: Clear
 5. https://ipleak.net/: Clear
 6. https://ipleak.org/: Clear
 7. https://browserleaks.com/webrtc: Clear

Ja, det gjorde det sikkert.

Encrypt.Me App Security Review

Vi har gjennomgått en grundig sjekk på Virustotal.com for å fastslå legitimiteten til Encrypt.Me’s klient-appfiler.

encrypt.me ipleak test

Tilbyderen’s Windows-app passerte uskadd på denne testen uten at noe ble oppdaget på nettstedet’s 70 malware-tester.

Så det kan trygt sies at leverandøren ikke gjør det’har ikke noen skadelig malware i appene sine.

Encrypt.Me Logging Policy Review

Her’det jeg fant, da jeg gravde dypt ned i Encrypt.Me’loggpolicy:

“Når du bruker Encrypt.me for å sikre forbindelsen din, samler vi inn:

 • Antall byte sendt og mottatt
 • Lengden på tilkoblet tid
 • IP-adressen tilkoblet fra og den (virtuelle) IP-en vi tildeler
 • Kildeporten til den utgående forbindelsen med start- og sluttider

Vi oppbevarer denne informasjonen i maksimalt seksten (16) dager, hvoretter vi sletter den permanent.

Vi kaller denne informasjonen din “personlig øktinformasjon” og det er de mest sensitive dataene vi samler inn. Vi behandler det på den måten. Etter maksimalt seksten dager, sletter vi din personlige sesjonsinformasjon permanent.”

Dette viser at Encrypt.Me ikke bare logger sensitive data som din personlige IP-adresse, men også holder dem i en periode på 16 dager.

Encrypt.Me’s loggføringspolicy avslører at denne VPN ikke er trygg å bruke i det hele tatt, fordi hvis du bruker den, blir dataene for å identifisere deg og din plassering lagret av leverandøren og kan frigis til offentlige etater gjennom en knebleordre.

En alvorlig tommel ned til Encrypt.Me for dette.

Encrypt.Me Jurisdiction Review

Encrypt.Me er basert i USA, et av de mest utrygge stedene for en VPN.

Landet er medlem av 5 Eyes-alliansen, noe som innebærer at minst 5 land, inkludert USA, lett kan be StackPath om å frigjøre IP-dataene dine når det er nødvendig, og StackPath vil måtte overholde.

Så, med dine IP-logger som hviler hos leverandøren i over 2 uker, har myndighetene god tid til å komme til deg.

Denne jurisdiksjonen og den problematiske loggføringspolitikken alene gjør at Encrypt.Me ikke er verdig til å bli brukt av noen som ønsker å sikre privatlivet sitt på nettet.

Encrypt.Me Encryption and Protocol Support Review

Tilbyderen’navnet overfører meldingen om at den skal brukes til å kryptere dine personlige internettforbindelser, så hvilke standarder bruker den for å kryptere dataene dine?

Encrypt.Me distribuerer bransjestandarden AES-256 krypteringskryptering i militær klasse.

Dette krypteringsnivået er den sikreste chifferen der ute som dataene dine kan være sikre på under transporten, siden det er uknuselig, selv om du distribuerer tusen superdatamaskiner for å sette i gang et brute force-angrep.

Når det gjelder protokoller, har Encrypt.Me forskjellige protokoller for forskjellige operativsystemer.

For iOS-enheter tilbyr Encrypt.Me IPSec-protokollen, Mac- og Android-brukere får OpenVPN-protokollstøtte, mens Windows-brukere er beskyttet gjennom en protokoll som heter StrongSwan, en svært kraftig protokoll som kjøres på åpen kildekode-teknologi og en som kan imøtekomme IKEv1- og IKEv2-protokoller.

Ikke-tilstedeværelsen av OpenVPN for alle operativsystemer som leverandøren støtter, er urolig siden det er den mest sikre protokollen der ute som sikrer VPN-serverforbindelser med SSH-nøkler.

IPSec og IkeV2-protokoller er trygge, men ikke så mye som OpenVPN. Encrypt.Me har alvorlig ikke lyktes med å matche bransjestandarder på sikkerhetsfronten og begrenset støtte til OpenVPN-protokollen er en utvidelse av det samme problemet som gjennomsyrer gjennom hele tjenesten.

Encrypt.Me Priser omtale

Encrypt.Me har akkurat disse to prisplanene:

 • Månedlig plan: $ 9.99 fakturert en gang
 • Årsplan: $ 99,99 fakturert en gang

Så er disse planene rimelige i retur for verdien du får ut av tjenestene som denne leverandøren tilbyr?

Jeg vil ikke si det!prisgjennomgang av encrypt.me

At’fordi mange andre større leverandører tilbyr enda bedre funksjoner enn Encrypt.me, og det også, for en langt mindre prislapp.

Surfshark, en ledende bransjeleverandør uten sikkerhetsfeil som Encrypt.Me og med et langt større servernettverk enn denne leverandøren, vil koste deg bare 1,99 dollar per måned på den beste planen. Dette er under halvparten av prisen for den doble abonnementstiden enn Encrypt.Me.

Så jeg vil definitivt si at Encrypt.Me mister appellen hovedsakelig på prisfronten.

Du kan ikke tilby mindre tjenester til en høyere pris enn konkurrentene.

Tilbyderen har noen andre planer som du også kan velge. Som det “Passes” plan, som har en ukentlig abonnementsplan som tilbys til $ 3,99 fakturert en gang. Dette er ment for de som skal ut på utenlandsreise og trenger å beskytte seg i bare en uke eller to.

encrypt.me ukeplan

Du kan også få et abonnement på familieavtalen, som tilbyr både månedlige og årlige pakker. I denne familieplanen kan du opprette opptil 5 kontoer, og hver enkelt person kan registrere seg med ubegrensede enheter.

Å få familieplanen i en måned vil koste deg 12,99 dollar, mens å få familieplanen vil koste deg $ 149,99 fakturert en gang.

Det er også en mini-månedlig plan som tilbys for $ 2,99 / måned, men den maksimerer ut til 5 GB hvis du overskrider 5 GB båndbredde før måneden blir over.

Totalt sett er disse planene forvirrende med varierende tidslengde og priser og begrensninger, noe som gjør dem vanskelig å forstå for nybegynnere.

Men 99,99 dollar for et år’verdien av Encrypt.Me-abonnementet er ikke egnet eller verdifullt i det hele tatt.

Encrypt.Me gratis prøveversjon

Encrypt.Me’s som vil tillate deg å bruke tjenesten i 14 dager gratis, null strenger festet.

Denne gratis prøvepolitikken er uten tvil blant de beste og de vennligste jeg’har kommet over bransjen til nå!

encrypt.me gratis prøveversjon registrere deg påloggingsregister

Bare skriv inn noen få detaljer, så kan du bruke tjenesten i gode 2 uker. Hvis tjenesten ikke gjorde det’Jeg har feilene vi fant ut om i denne gjennomgangen, så kan denne rettssaken’Vi har blitt anbefalt deg for å ta ut denne VPN-en for en testkjøring.

Encrypt.Me gjennomgang av betalingsmetoder

Nå for en annen ulempe til leverandøren. Encrypt.Me godtar bare kredittkortbetalinger.

Ingen annen betalingsmodus er innkvartert, ikke engang Bitcoin, så valget er virkelig restriktivt her.

encrypt.me kun kredittkortbetaling

Encrypt.Me Client App Review

Encrypt.Me tilbyr en dedikert app for følgende enheter:

 1. Windows (Beta)
 2. Android
 3. Mac
 4. iPhone (iOS)
 5. FireTV

encrypt.me klientapper

Dette klientapplageret utvider egen støtte til alle populære operativsystemer som Mac og Android, noe som er flott når det gjelder å tilby brukerne enkel kompatibilitet.

Men høydepunktet av Encrypt.Me’appens repository er at det er en dedikert app som tilbys for FireTV-enheter. Dette gjør denne VPN-tjenesten streamingvennlig i høy grad ettersom Firestick er en nisjeenhet for denne oppgaven.

Mange brukere ser nå etter leverandører med apper for denne spesielle plattformen for å fjerne blokkering av geobegrensede nettsteder med så mye letthet som de får på andre mainstream-enheter.

Windows-appen er fremdeles i betamodus, noe som innebærer at appen er der for å bruke, men trenger fortsatt noen flere kodende tweaks og vendinger før den blir stabil.

encrypt.me-servere

Resten av appene er også der, og de er super brukervennlige. Ingen kompliserte handlinger å utføre i det hele tatt!

Men den mest særegne delen her er at appene deres ikke er som appene vi vanligvis ser i bransjen.

Ingen prangende Connect-knapper, ingen optimaliserte lokasjonsvinduer med flagg og alt, ingenting. Bare en enkel liste over steder du kan klikke på øverst til høyre og forbindelsen blir startet.

Encrypt.Me Server Review

Det svakeste punktet med Encrypt.Me er serverens spredning.

Den serverparken har bare 132 servere tilgjengelig i 25 land for tiden.

Antall servere er lite, men det lave antallet land som serverne er tilgjengelige i, er større problemer siden servernærhet kan påvirke hastighetene drastisk.

Jo lenger en server er fra deg, jo høyere blir etterslepet. Spill på det lave antallet servere og overbefolkning blir et annet stort problem for hastigheter.

For f.eks. Encrypt.Me vil ofte bli plaget med lave hastigheter for de som bor i regioner som Sør-Asia der servere ikke er i nærheten.

servere anmeldelse for encrypt.me

Nord-Amerika, Canada og Europa får også flertallet av servere med noen av dem som ligger i Far East Asia og Down under.

Bransjens toppkanoner som NordVPN har en serverpark som overstiger 5500+ servere per nå, noe som er gigantisk sammenlignet med det som tilbys av Encrypt.Me og NordVPN er priset billigere også, noe som gjør Encrypt.Me til et ikke-så-godt valg hvis du leter etter serverparkmangfold og raske, stabile hastigheter.

Encrypt.Me Netflix Unblocking Review

Encrypt.Me kan fjerne blokkering av Netflix US.

Og vær oppmerksom her, siden dette ikke er en enkel ting å gjøre.

Netflix stoppet VPN-er med å koble seg til nettstedet sitt i 2016, og siden den gang har hundrevis av VPN-er tapte krigen mot den.

En VPN som fremdeles kan fjerne blokkering av Netflix har et fantastisk servernettverk som ligger foran Netflix’s ondskapsfulle VPN-forbud som snuser ut VPN-servere ganske enkelt.

Da jeg testet leverandøren på nettstedet, fant jeg ut at to av USAs servere jobber for å fjerne blokkering av Netflix US.

De samme serverne klarte også å fjerne blokkeringen av et annet geo-begrenset strømningsnettsted i USA, dvs. Hulu, noe som gjør Enrypt.Me til et godt valg hvis du vil ha en VPN for streaming.

Encrypt.Me Torrenting Review

Encrypt.Me tilbyr også Torrenting, men det er ikke full blow support.

Tilbyderen sier eksplisitt til brukerne at den ikke vil beskytte dem i tilfelle de unner seg noe ulovlig, så selv om du ubevisst laster ned en opphavsrettsbeskyttet fil fra P2P-nettverk, vil Encrypt.Me ikke ha ryggen.

Det holder også din personlige IP-adresse i 16 dager, slik at den kan røpe din virkelige beliggenhet til copyright-troll eller mediehus når den får en forespørsel fra dem.

Ikke anbefalt for Torrenting i det hele tatt.

Encrypt.Me Support Review

Live chat er normen i bransjen når det gjelder å tilby kundesupport. Den’er rask, super praktisk og ultra-tilretteleggende.

Encrypt.me tilbyr det?

Ikke helt.encrypt.me chat-støtte

Det har et slags live-chat-vindu, men du har ikke det’Jeg kan snakke med en støtteleder med en gang.

Du må først oppgi dine personlige opplysninger, enheten og problemet, og deretter vil du få svar på det etter et par timer.

Så jeg kan ikke betegne dette som live chat support.

Den’er treg i forhold til det, og jeg anbefaler virkelig leverandøren å gjøre unna den tungvint prosessen for å gjøre tjenesten sin som litt mer moderne.

Er Encrypt.Me anbefales?

Encrypt.Me anbefales ikke av oss fordi den har noen veldig store feil som er for store til å ignorere.

Den problematiske loggføringspolitikken og USAs jurisdiksjon gjør det til en utrygg tjeneste å abonnere på.

Det gjør det heller ikke’t tilby live chat support og isn’egner seg ikke for Torrenting sammen med en heftig prislapp på $ 99 for året’er verdt å abonnere. Ikke egnet i det hele tatt da det er langt bedre og mye billigere alternativer tilgjengelig for det.

Hvis du vil sjekke ut det beste alternativet til dette, kan du lese denne SurfShark Review.

Похожие статьи

 • VPNBaron gjennomgang 2019

  Jurisdiksjon Romania Pris $ 5.54 Servere 13 logger Ingen logger Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Fjern blokkering Netflix Ja Torrent Ja Fungerer i Kina Nei Anbefalt...

 • Mullvad VPN Review

  Jurisdiksjon Sverige Pris 5,55 dollar / måned Servere 550 servere i 35 land Logger Ingen logger Kryptering AES-256-Bit Avblokkerer Netflix Inkonsekvent ytelse...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Hong Kong Pris $ 7,00 / mo på en 1-års plan servere 120+ VPN i 16 land Logger Butikker Tilkoblingslogger Kryptering AES-256-Bit Oppheving av blokkering...

 • IVPN gjennomgang 2020

  Jurisdiksjon Gibraltar Pris 8.33 Servere 3152 Logger Nei Kryptering AES-256 Fjern blokkering Netflix Ja Torrenting Ja Fungerer i Kina Ja Anbefalt Ja Nettsted...

 • VPNSecure Review 2019

  Basert på et uvanlig sted for en VPN-tjeneste, gjorde VPNSecure.me ikke’Det virker som en passende tjeneste ved første øyekast, men denne tjenesten har mange fasetter...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me