CactusVPN Review – A Stellar Service – 4 stars

Jurisdiksjon Moldova
Pris 3,25 dollar per måned
servere 26 servere
Tømmerstokker Ingen logger
kryptering 256-bit
Fjern blokkering av Netflix Nei
torren Ja
Jobber i Kina Nei
anbefalt  Ja
nettsted https://www.cactusvpn.com/
kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox, FireTV

Blant de hundrevis av VPN-er som finnes, er det svært få som skiller seg ut når det gjelder å tilby ikke bare en beste VPN-tjeneste, men også tilby en oppslukende brukeropplevelse med nesten alle fasetter av tjenesten som er mye mer fantastisk enn sist.

Vi må innrømme at vi ikke gjorde det’Jeg har store forventninger da vi tenkte på å gjennomgå CactusVPN, men ble vi overrasket. CactusVPN er en av de mest visuelt tiltalende VPN-ene vi har møtt. Produsentene bak det har definitivt øye for detaljer. Ingen steiner ble stående urørt, enten det var når du bygger nettstedet, noen av VPN-funksjonene, demonstrerte deres evne til å utføre, VPN-klientappene eller andre aspekter av tjenesten..

Vi må innrømme dette, Vi er solgt! CactusVPN er en av de beste tjenestene du vil finne, spesielt hvis du er en nybegynner som ikke gjør det’Jeg vet mye om VPN-er. Det er større, mye mer etablerte VPN-tjenester i markedet, men få er i nærheten av å matche livskraften til CactusVPN.

Så for å vite videre, her er en fullverdig gjennomgang av CactusVPN som inneholder kritikk på prisplanene, betalingsmetodene, nettstedets brukergrensesnitt & UX, klientapper, funksjonsytelse og mer av våre anmeldere.

CactusVPN-prisplaner

VPN blir stadig mer prissensitive varer etter hvert som flere og flere tilbydere kommer inn i markedet, og øker dermed konkurransen og får prisene til å falle betraktelig. Så, med så mye konkurranse på slep, en leverandør i dag’verdens verden må holde prisplanene sine innenfor det akseptable området og gi nok muligheter til å imøtekomme så mange typer brukerbehov som mulig, og CactusVPN gjør nettopp det.

CactusVPN tilbyr for tiden 4 typer prisplaner:

 • US VPN
 • UK VPN
 • VPN + SmartDNS
 • SmartDNS

Kaktus VPN Årlig prissetting

Kaktus VPN kvartalsvis prissetting

Kaktus VPN månedlig prissetting

Vi må sette pris på det faktum at CactusVPN tilbyr dedikerte planer fra USA og Storbritannia for sine brukere, et sjeldent syn i VPN-domenet der de fleste leverandører fokuserer på å tilby enhetsplaner med den eneste forskjellen i varigheten av abonnementet. SmartDNS blir også tilbudt separat her, noe som er et pluss fordi det har vært en økning i salget av nisjeenheter som mediastreamers de siste årene..

En dedikert SmartDNS-plan vil være perfekt egnet for slike kunder med unike krav som de nå ville gjort’t bli tvunget til å kjøpe en VPN-forbindelse som ikke har noen nytte for dem, bare fordi de vil ha tilgang til leverandøren’s SmartDNS-funksjon.

Videre tilbys disse planene i månedlige, kvartalsvise og årlige abonnementer. La’s gjennomgå hver for seg:

US VPN:

 • Månedlig abonnement: $ 4.99 / måned fakturert en gang
 • Kvartalsabonnement: $ 12.99 fakturert en gang ($ 4.33 / måned)
 • Årlig abonnement: $ 38.99 fakturert en gang ($ 3,24 / måned)

Denne planen inkluderer tilgang til 4 USA-baserte servere og alle andre funksjoner som tilbys av CactusVPN bortsett fra P2P-deling og SmartDNS-tjeneste. CactusVPN’Prisplanene for denne tjenesten er ikke så verst hvis du ser frem til å fjerne blokkering av geo-begrensede amerikanske nettsteder som Netflix gjennom denne planen. Årsplanen gir veldig god avtale, men vi mener at denne kvartalsplanen må kuttes ned til minst $ 10 faktureres en gang hvis leverandøren ønsker å gjøre den mer tiltalende.

UK VPN

 • Månedlig abonnement: $ 4.99 / måned fakturert en gang
 • Kvartalsabonnement: $ 12.99 fakturert en gang ($ 4.33 / måned)
 • Årlig abonnement: $ 38.99 fakturert en gang ($ 3,24 / måned)

Med nøyaktig identiske priser til den amerikanske VPN-planen, er dommen vår for den britiske prisplanen den samme som for den amerikanske VPN-planen. Pris for kvartalsplanen må kuttes ned litt mer, som for den amerikanske VPN-planen. Du tilbys 4 britiske servere og tilgang til alle andre premiumfunksjoner på denne planen.

VPN + Smart DNS-plan

 • Månedlig abonnement: $ 6.99 / måned fakturert en gang
 • Kvartalsabonnement: $ 17.99 fakturert en gang ($ 5.99 / måned)
 • Årlig abonnement: $ 54.99 fakturert en gang ($ 4.58 / måned)

Denne planen er blant de mest omfattende blant alle planene som tilbys. VPN + Smart DNS Plan inkluderer tilgang til alle premiumfunksjonene i tillegg til den komplette serverlisten som består av 23 servere totalt. SmartDNS-tjenesten er også inkludert i denne planen, og gjør dermed denne planen best for de brukerne som har VPN-behov på forskjellige enheter inkludert mediastreamere.

Når det gjelder prisene på denne planen, er den månedlige abonnementsprisen på $ 6,99 ganske lav sammenlignet med andre mer etablerte leverandører som tilbyr sine månedlige planer i området mellom $ 8-10. Når det gjelder de kvartalsvise og årlige abonnementsplanene, er det ikke mye av en stor prisforskjell mellom dem, noe som er en stor faktor da det gjør at brukeren kan velge den kortsiktige kvartalsplanen uten å forårsake ham / henne for mye av en ulempe.

SmartDNS-plan:

 • Månedlig abonnement: $ 4.99 / måned fakturert en gang
 • Kvartalsabonnement: $ 12.99 fakturert en gang ($ 4.33 / måned)
 • Årlig abonnement: $ 38.99 fakturert en gang ($ 3,24 / måned)

Mens vi liker de andre planene, tror vi at prisene for SmartDNS-planene er litt for høye, spesielt for kvartalsplanen. Hvis CactusVPN ikke tilbyr andre ting bortsett fra en SmartDNS-tjeneste i denne planen, må den få prisene sine til å ha et hakk for å gjøre denne planen litt mer attraktiv. Fortsatt et godt initiativ som vi setter stor pris på!

CactusVPN betalingsmetoder:

Å ha mange betalingsmetoder letter den endelige brukeren, da det øker fleksibiliteten i forhold til valgene brukeren har på den måten den vil betale for en prisplan. CactusVPN tilbyr et stort repertoar av betalingsalternativer som inkluderer følgende:

 • PayPal
 • Kreditt- / debetkort
 • Bitcoins og Altcoins
 • Qiwi
 • WebMoney
 • Boleto Bancario
 • Yandex-penger
 • Alipay

Kaktus VPN-betalingsmetoder

Listen inneholder stort sett alle de populære alternativene som dagens bruker krever av en VPN-leverandør. Vi liker måten CactusVPN tilbyr Bitcoin som et betalingsalternativ da det lar brukeren utøve kontroll over personvernet sitt mens han foretar betalingen.

CactusVPN gratis prøveversjon

En gratis prøveperiode blir raskt en sjeldenhet i VPN-domenet med mange tilbydere som går tilbake til den gamle skolemetoden for å ikke tilby brukeren sjansen til å bruke et produkt før det har betalt i sin helhet for en prisplan. Denne tilnærmingen kan slå av mange brukere, og selv om den ikke gjør det, er det en stor sjanse for at brukeren, etter å ha hatt noen dårlige erfaringer med tjenesten din, skader tjenesten din på hele internett med så voldsomhet at tjenesten din tar en stor hit i vilkårene for merkevarebildet i markedet.

Gratis forsøk med null forpliktelser er den beste bufferen VPN-er kan ha mot dette problemet, ettersom de lar brukeren teste tjenesten fullt ut og være fornøyd før den går videre til å kjøpe en prisplan. Med en gratis prøveperiode, selv om en bruker ikke er fornøyd, alt han / hun vil gjøre er å ikke gå til kjøpet. Ingen store skader på merkevarebildet.

CactusVPN tilbyr for øyeblikket en gratis prøveplan som snakker volum om tilliten leverandøren har til sitt produkt, en forestilling som øker brukertilliten manifold.

Cactus VPN gratis prøveversjon

Vi prøvde Free Trial-tjenesten av CactusVPN og tok vår beslutning om å gjennomføre en fullverdig gjennomgang av denne tjenesten etterpå. Mer enn halvparten av ytelsesfunksjonene som vi kritiserte i denne gjennomgangen, ble testet under gratis prøveversjonen, da det ikke var noen stor forskjell i måten tjenesten utførte i sine gratis og betalte versjoner.

Gratis 24 timers prøveversjon

Det eneste vi ønsker at CactusVPN endrer seg, er varigheten av gratis prøveversjonen, for nå er den nettopp begrenset til 24 timers periode, som er ganske lav. Vi anbefaler CactusVPN å øke denne perioden til minst 72 timer akkurat som NordVPN.

CactusVPN tilbyr også en 7-dagers prøveversjon av SmartDNS-tjenesten, slik at den til og med kan følge sine egne retningslinjer og gjenskape den i VPN-gratis prøveversjonen.

Gratis 7-dagers prøveversjon av SmartDNS

Men CactusVPN tilbyr også en 30 dagers refusjonspolicy, slik at vi kan vurdere dens gratis prøvepolitikk er ekstremt forbrukervennlige.

Gjennomgang av CactusVPN Apps kompatibilitet:

Denne leverandøren tar igjen kaken i denne funksjonen, fordi den tilbyr dedikerte klientapper for følgende operativsystem og enheter:

 1. Windows
 2. Mac
 3. iOS
 4. Android
 5. Android TV
 6. FireTV

Mens nesten hver annen leverandør nå tilbyr klientapper for Windows, Mac, iOS og Android, er dedikerte apper for Android TV og FireTV ikke så vanlig. Dette er fordi de er ganske nisjeenheter, så å bygge en klientapp for dem tar mye krefter og fremfor alt en forpliktelse til å gi en bedre brukeropplevelse. CactusVPN har gått den ekstra milen for å sikre at den har mer enn bare de grunnleggende klientapp-tilbudene i repertoaret sitt, så det gir en høy rangering for dette i vår anmeldelse.

CactusVPN-apper

Vi vil virkelig se at denne leverandøren legger nettleserutvidelser til repertoaret sitt og øker mengden dedikert støtte den nå gir brukere enda mer.

CactusVPN-serveranmeldelse

Et sted hvor vi tror at det er stort rom for forbedring av CactusVPN’ellers er stjernetjenesten dens servertall. For tiden som tilbyr 23 VPN-servere på 17 lokasjoner i et nettverk spredt over 14 land, må CactusVPN forbedre tally hvis det skal konkurrere med de større VPN-ene i markedet, hvis server noen ganger teller i tusenvis som ExpressVPN og PureVPN.

CactusVPN-serverplasseringer

Ikke at serverne ikke har det’t yter godt, de er utmerkede i alle beregninger. Overraskende nok var ikke en av dem overfylt under testene våre, og hastighetene var også store.

Da vi koblet til serveren i Sydney, Australia fra USA med en 50 Mbps-tilkobling, fikk vi disse resultatene fra våre hastighetstester:

CactusVPN hastighetstest

Nedlastingshastigheten viste en reduksjon på nesten 27% mens opplastingshastighetene var bemerkelsesverdige å klokke inn på 41,7 Mbps, ikke verst for en VPN-aktivert internettforbindelse.

Serverne klarte også å fjerne blokkering av geobegrenset innhold på nettsteder som Netflix US.

Du kan se sci-fi-filmen Ex-Machina i resultatene, som ikke er tilgjengelig i andre land enn USA. Og hvis en VPN i å fjerne blokkering av Netflix USA, må det være flott, fordi det ikke bare omgår geo-begrensningene på nettstedet, men også klarer å komme seg rundt VPN-forbudet på nettstedet, noe som er en utrolig bragd som ikke engang noen Topp VPN er i stand til å matche.

CactusVPN Review - A Stellar Service - 4 stars

Men en ting vi aldri ikke vil sette pris på med CactusVPN er dens iboende ærlighet, er å gi brukeren beskjed om statusen til VPN for øyeblikket.

Da vi logget inn på klientområdet på nettstedet, så vi en lapp med navnet “Tjenestestatus” varsler oss om at BBC iPlayer for øyeblikket ikke kan blokkeres gjennom CactusVPN. Dette er ikke bare sjelden, men en unik egenskap som skiller CactusVPN fra andre VPN-er i markedet, som stadig fortsetter å markedsføre en viss egenskap, selv når de ikke er i stand til å gjøre det.

Selv om BBC iPlayer ikke gjør det’t samarbeide med CactusVPN for øyeblikket, vi vil ikke rangere det fordi hvis en leverandør er ærlig overfor brukerne sine, vil den ikke la dem ned og jobbe for å få tjenesten opp igjen og kjøres så snart som mulig.

CactusVPN Review - A Stellar Service - 4 stars

Nettstedets brukergrensesnitt og UX

Få VPN-er har så oppmerksomhet på detaljer når det gjelder å bygge et nettsted som’er ikke bare interaktive, men også informative om alle aspekter av tjenesten som CactusVPN.

Som det fremgikk av måten prisplanene ble lagt på, serverne ble vist og siden som viste de geobegrensede nettstedene som CactusVPN kan fjerne blokkeringen ble laget, har CactusVPN satt et mål for hvordan et VPN-nettsted skal være en perfekt blanding mellom å være fengende, men fortell alt.

CactusVPN Review - A Stellar Service - 4 stars

CactusVPN-sikkerhet og live chatfunksjon

På grunn av den plutselige økningen i populariteten til VPN-programvare sammen med økningen i bevisstheten om hvor viktig data er og hvordan de kan brukes til ubehagelige formål, hoppet mange tvilsomme tjenester ut i markedet og prøvde å bruke VPN-tjenesten deres som en fasade for samle inn brukerdata gjennom mediet til klientappene sine. Disse dataene blir deretter sendt til annonsører, og fullfører hele den onde sirkelen.

En stor måte å finne ut om en VPN unner seg dette eller ikke, er å lese personvernreglene, som spesifikt omtaler hvordan den logger brukerdata. Disse policy-dokumentene kan være en kjedelig lesning, men det er viktig å forstå en VPN å gå gjennom dem’s policy gjennom våre data.

CactusVPN logger retningslinjer

Imidlertid gjør CactusVPN ikke’t unne deg en slik tvilsom aktivitet og i personvernreglene nevnes det ganske tydelig at de ikke gjør det’t loggføre noen form for brukerdata, selv ikke for mengden båndbredde eller brukertid. Det er så rene som de kommer, så derfor kan du stole pålitelig.

Den tilbyr også støtte for flere protokoller inkludert OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP og SoftEther, så alternativene for sikkerhet og beskyttelse av din anonymitet er ganske robuste hos CactusVPN.

Kommer til støttefunksjonalitetene, CactusVPN’s live chat support-funksjonen var svært lydhør for å løse eller svare på spørsmålene vi stilte til supportagenten.

CactusVPN Live Chat Support

Det har også et alternativ å heve en billett hvis du har et mer komplisert problem som krever teknisk feilsøking av en ekspert.

Konklusjon

Den endelige dommen vår er høyt til fordel for CactusVPN, ettersom den tilbyr en omfattende, godt avrundet VPN-tjeneste som sto solid mot noen ganske sterke tester av vår. Det har noen glitches, men de er ganske små og kan strykes ganske enkelt ut.

CactusVPN får 4 stjerner fra vår ende som en sterkt anbefalt tjeneste som bruker med alle slags behov definitivt kan dra nytte av. Fra sikkerhet til avblokkering av nettsteder, denne VPN er i stand til å løse alle dine personvern og datasikkerhetsproblemer! Prøv det og la oss få vite hvordan opplevelsen din var i kommentarene nedenfor!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me