CactusVPN-anmeldelse – En fremragende service – 4 stjerner

Jurisdiktion Moldova
Pris 3,25 dollar pr. Måned
Servere 26 servere
Logs Ingen logfiler
Kryptering 256-bit
Fjern blokering af Netflix Ingen
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ja
Internet side https://www.cactusvpn.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox, FireTV

Blandt de hundreder af VPN'er, der findes, kan meget få skille sig ud med hensyn til at tilbyde ikke kun en bedste VPN-tjeneste, men tilbyder også en fordybende brugeroplevelse, hvor næsten alle aspekter af tjenesten er meget mere imponerende end den sidst.

Vi må indrømme, at vi ikke gjorde det’Jeg har meget forventninger, da vi tænkte på at gennemgå CactusVPN, men blev vi overraskede. CactusVPN er en af ​​de mest visuelt tiltalende VPN'er, vi er stødt på. Producenterne bag det har bestemt øje for detaljer. Ingen sten blev forladt uanset, hvad enten det var, når man bygger hjemmesiden, nogen af ​​dens VPN-funktioner, demonstrerede deres evne til at udføre, VPN-klient-apps eller noget andet aspekt af tjenesten.

Vi må indrømme dette, vi er solgt! CactusVPN er en af ​​de bedste tjenester, du vil finde, især hvis du er en nybegynder, der ikke gør det’Jeg ved meget om VPN'er. Der er større, meget mere etablerede VPN-tjenester på markedet, men få er tæt på at matche livligheden af ​​CactusVPN.

Så for at vide videre, her er den fulde gennemgang af CactusVPN, der indeholder kritikker på dens prisplaner, betalingsmetoder, webstedets brugergrænseflade & UX, klient-apps, funktionsydelse og mere af vores korrekturlæsere.

CactusVPN-prisplaner

VPN'er bliver i stigende grad prisfølsomme råvarer, efterhånden som flere og flere udbydere kommer ind på markedet, hvilket øger konkurrencen og får kurserne til at falde markant. Så med så meget konkurrence på blår, en udbyder i dag’verdens er nødt til at holde sine prisplaner inden for det acceptable interval og tillade nok muligheder for at imødekomme så mange typer brugernes behov, som det kan, og CactusVPN gør netop det.

CactusVPN tilbyder i øjeblikket 4 typer prisplaner:

 • US VPN
 • UK VPN
 • VPN + SmartDNS
 • SmartDNS

Kaktus VPN Årlig prisfastsættelse

Kaktus VPN kvartalsvis prisfastsættelse

Kaktus VPN månedlig prisfastsættelse

Vi må værdsætte det faktum, at CactusVPN tilbyder dedikerede amerikanske og britiske planer for sine brugere, et sjældent syn i VPN-domænet, hvor de fleste udbydere fokuserer på at levere enhedsplaner, hvor den eneste forskel er i abonnementsvarigheden. SmartDNS tilbydes også separat her, hvilket er et plus, fordi der har været en stigning i salget af niche-enheder som mediastreamers de sidste par år.

En dedikeret SmartDNS-plan ville være perfekt egnet til sådanne kunder med unikke krav, som de nu ville’t tvinges til at købe en VPN-forbindelse, der ikke nyder dem, bare fordi de vil have adgang til udbyderen’s SmartDNS-funktion.

Desuden tilbydes disse planer derefter i månedlige, kvartalsvise og årlige abonnementer. Lade’s gennemgår hver for sig:

US VPN:

 • Månedligt abonnement: $ 4,99 / måned faktureres en gang
 • Kvartalsabonnement: $ 12.99 faktureret en gang ($ 4.33 / måned)
 • Årligt abonnement: $ 38.99 faktureret en gang ($ 3,24 / måned)

Denne plan inkluderer adgang til 4 USA-baserede servere og alle andre funktioner, der tilbydes af CactusVPN undtagen P2P-deling og SmartDNS-service. CactusVPN’s prisplaner for denne service er ikke så dårlige, hvis du ser frem til at fjerne blokering af geo-begrænsede amerikanske websteder som Netflix gennem denne plan. Årsplanen giver en meget god aftale, men vi mener, at denne kvartalsplan skal nedskæres til mindst $ 10 faktureres én gang, hvis udbyderen ønsker at gøre den mere tiltalende.

UK VPN

 • Månedligt abonnement: $ 4,99 / måned faktureres en gang
 • Kvartalsabonnement: $ 12.99 faktureret en gang ($ 4.33 / måned)
 • Årligt abonnement: $ 38.99 faktureret en gang ($ 3,24 / måned)

Med nøjagtigt identiske priser til den amerikanske VPN-plan forbliver vores dom for den britiske prisplan den samme som for den amerikanske VPN-plan. Prisen på kvartalsplanen skal nedskæres lidt mere, ligesom for den amerikanske VPN-plan. Du tilbydes 4 britiske servere og adgang til alle andre premiumfunktioner på denne plan.

VPN + Smart DNS-plan

 • Månedligt abonnement: $ 6.99 / måned faktureret en gang
 • Kvartalsabonnement: $ 17.99 faktureret en gang ($ 5,99 / måned)
 • Årligt abonnement: $ 54,99 faktureret en gang ($ 4,58 / måned)

Denne plan er blandt de mest omfattende blandt alle de planer, der tilbydes. VPN + Smart DNS-planen inkluderer adgang til alle dens premium-funktioner samt den komplette serverliste, der består af i alt 23 servere. SmartDNS-service inkluderet også i denne plan, hvilket gør denne plan bedst for de brugere, der har VPN-behov på forskellige enheder, inklusive mediastreamers.

Når det gælder priserne for denne plan, er den månedlige abonnementspris på $ 6,99 ret lav sammenlignet med andre mere etablerede udbydere, der tilbyder deres månedlige planer i intervallet mellem $ 8-10. Hvad angår kvartals- og årlige abonnementsplaner, er der ikke meget af en stor prisforskel mellem dem, hvilket er en stor faktor, da det giver brugeren mulighed for at vælge den kortvarige kvartalsplan uden at forårsage ham / hende for meget af en ulempe.

SmartDNS-plan:

 • Månedligt abonnement: $ 4,99 / måned faktureres en gang
 • Kvartalsabonnement: $ 12.99 faktureret en gang ($ 4.33 / måned)
 • Årligt abonnement: $ 38.99 faktureret en gang ($ 3,24 / måned)

Mens vi kan lide de andre planer, mener vi, at priserne på SmartDNS-planerne er lidt for høje, især for kvartalsplanen. Hvis CactusVPN ikke tilbyder andre ting undtagen en SmartDNS-service i denne plan, er den nødt til at bringe sine priser et hak ned for at få denne plan til at virke lidt mere tiltalende. Stadig et godt initiativ, som vi værdsætter meget!

CactusVPN-betalingsmetoder:

At have masser af betalingsmetoder letter den endelige bruger, da det øger fleksibiliteten i forhold til de valg, brugeren har på den måde, den ønsker at betale for en prisplan. CactusVPN tilbyder et stort repertoire af betalingsmuligheder, der inkluderer følgende:

 • PayPal
 • Kredit / betalingskort
 • Bitcoins og Altcoins
 • Qiwi
 • WebMoney
 • Boleto Bancario
 • Yandex-penge
 • AliPay

Cactus VPN-betalingsmetoder

Listen indeholder stort set alle de populære muligheder, som den moderne bruger kræver af en VPN-udbyder. Vi kan godt lide den måde, CactusVPN tilbyder Bitcoin som en betalingsmulighed, da det giver brugeren mulighed for at udøve kontrol over dets privatliv, mens han foretager betalingen.

CactusVPN gratis prøveversion

En gratis prøveversion bliver hurtigt en sjældenhed i VPN-domænet, hvor mange udbydere vender tilbage til den gamle skolemetode om ikke at tilbyde brugeren chancen for at bruge et produkt, før det har betalt fuldt ud for en prisplan. Denne fremgangsmåde kan slå mange brugere fra, og selvom det ikke er, er der en stor chance for, at brugeren, efter at have haft nogle dårlige oplevelser med din service, slår din service på tværs af hele internettet med en så voldsom, at din service får et stort hit i vilkårene for sit brand image på markedet.

Gratis forsøg med nul forpligtelser er de bedste buffere, som VPN'er kan have imod dette problem, da de giver brugeren mulighed for at teste tjenesten fuldstændigt og være tilfreds, før den går videre til at købe en prisplan. Med en gratis prøveperiode, selvom en bruger ikke er tilfreds, er alt, hvad han / hun vil gøre, ikke gå til købet. Der er ikke gjort nogen stor skade på brand image.

CactusVPN tilbyder i øjeblikket en gratis prøveplan, der taler bind om den tillid, som udbyderen har til sit produkt, en opfattelse, der øger brugertilliden manifold.

Cactus VPN Gratis prøveversion

Vi prøvede Free Trial-tjenesten af ​​CactusVPN og tog vores beslutning om at gennemføre en fuldgyldig gennemgang af denne service bagefter. Mere end halvdelen af ​​de ydelsesfunktioner, som vi kritiserede i denne gennemgang, blev testet under den gratis prøveversion, da der ikke var nogen større forskel i den måde, hvorpå tjenesten udførte i dens gratis og betalte versioner.

Gratis 24 timers prøveperiode

Det eneste, vi gerne vil have, at CactusVPN ændrer, er varigheden af ​​den gratis prøveperiode, fordi den lige nu er begrænset til 24 timers periode, som er ret lav. Vi anbefaler CactusVPN at øge denne periode til mindst 72 timer ligesom NordVPN.

CactusVPN tilbyder også en 7-dages prøveversion af sin SmartDNS-service, så den kan endda følge sine egne politikker og gentage den i VPN-gratis prøveversionen.

Gratis 7-dages prøveversion af SmartDNS

Men CactusVPN tilbyder også en 30 dages refusionspolitik, så vi kan bedømme dens gratis prøvepolitikker er ekstremt forbrugervenlige.

Gennemgang af CactusVPN Apps-kompatibilitet:

Denne udbyder tager igen kagen i denne funktion, da den tilbyder dedikerede klient-apps til følgende OS og enheder:

 1. vinduer
 2. Mac
 3. iOS
 4. Android
 5. Android TV
 6. FireTV

Mens næsten enhver anden udbyder nu tilbyder klient-apps til Windows, Mac, iOS og Android, er dedikerede apps til Android TV og FireTV ikke så almindelige. Dette skyldes, at de er ganske niche-enheder, så at opbygge en klient-app til dem kræver en stor indsats og frem for alt en forpligtelse til at give en bedre brugeroplevelse. CactusVPN er gået den ekstra mile med at sikre, at det har mere end blot de grundlæggende klient-app-tilbud i sit repertoire, så det giver en høj rating for dette i vores anmeldelse.

CactusVPN-apps

Vi vil virkelig gerne se, at denne udbyder tilføjer browserudvidelser til sit repertoire og øger mængden af ​​dedikeret support, som den i øjeblikket giver brugerne endnu mere.

CactusVPN-serveranmeldelse

Et sted, hvor vi tror, ​​at der er bredt plads til forbedring af CactusVPN’s ellers er stjernetjenesten dens serverantal. I øjeblikket tilbyder 23 VPN-servere på 17 lokationer i et netværk spredt over 14 lande, CactusVPN er nødt til at forbedre sit tal, hvis det er for at konkurrere med de større VPN'er på markedet, hvis server nogle gange tæller med i tusinder som ExpressVPN og PureVPN.

CactusVPN-serverplaceringer

Ikke at dens servere ikke gør det’t fungerer godt, de er fremragende i alle målinger. Overraskende nok var ikke en af ​​dem overfyldte under vores test, og hastighederne var også store.

Da vi oprettede forbindelse til serveren i Sydney, Australien fra USA på en 50 Mbps forbindelse, fik vi disse resultater fra vores hastighedstest:

CactusVPN hastighedstest

Downloadhastighed viste en reduktion på næsten 27%, mens uploadhastighederne var bemærkelsesværdige indkoblinger ved 41,7 Mbps, ikke dårligt for en VPN-aktiveret internetforbindelse.

Det lykkedes også serverne at fjerne blokering af geobegrænset indhold på websteder som Netflix US.

Du kan se sci-fi-filmen Ex-Machina i resultaterne, som ikke er tilgængelig i andre lande end USA. Og hvis en VPN i at fjerne blokering af Netflix USA, så må det være fantastisk, fordi det ikke bare omgår geo-begrænsningerne på webstedet, men også formår at komme omkring VPN-forbuddet på webstedet, hvilket er en utrolig bedrift, som ikke engang nogle Top VPN'er er i stand til at matche.

CactusVPN-anmeldelse - En fremragende service - 4 stjerner

Men en ting, som vi aldrig undlader at sætte pris på med CactusVPN, er dens iboende ærlighed at fortælle brugeren om den aktuelle status for VPN i øjeblikket.

Da vi logget ind på klientområdet på webstedet, så vi en note med navnet “Servicestatus” meddeler os, at BBC iPlayer ikke i øjeblikket kan blokeres via CactusVPN. Dette er ikke kun sjældent, men en unik egenskab, der adskiller CactusVPN fra andre VPN'er på markedet, som konstant fortsætter med at markedsføre en bestemt egenskab, selv når de ikke er i stand til at gøre det.

Selvom BBC iPlayer ikke gør det’t arbejder med CactusVPN i øjeblikket, vi klassificerer det ikke, fordi hvis en udbyder er ærlig med sine brugere, vil den ikke svigte dem og arbejde for at få tjenesten tilbage og køre så hurtigt som muligt.

CactusVPN-anmeldelse - En fremragende service - 4 stjerner

Webstedsgrænseflade og UX

Få VPN'er har så opmærksomhed på detaljer, når det kommer til at opbygge et websted der’er ikke kun interaktive, men også informative om alle aspekter af tjenesten som CactusVPN.

Som det fremgik af den måde, prisfastsættelsesplanerne blev lagt på, serverne blev vist, og siden, der viste de geobegrænsede websteder, som CactusVPN kan fjerne blokeringen, blev udformet, CactusVPN har sat et benchmark for, hvordan et VPN-websted skal være en perfekt blanding mellem at være iøre, men fortæl alle.

CactusVPN-anmeldelse - En fremragende service - 4 stjerner

CactusVPN-sikkerhed og live chat-funktion

På grund af den pludselige stigning i populariteten af ​​VPN-software sammen med stigningen i bevidstheden om, hvor vigtige data er, og hvordan de kan bruges til ubehagelige formål, sprang mange tvivlsomme tjenester ind på markedet og forsøgte at bruge deres VPN-service som en facade til indsamle brugerdata gennem mediet på deres klient-apps. Disse data sendes derefter til annoncører og afslutter hele den onde cirkel.

En stor måde at finde ud af, om en VPN forkæler sig med dette eller ej, er at læse sin privatlivspolitik, der specifikt nævner om den måde, den logger brugerdata på. Disse politikdokumenter er måske en kedelig læsning, men at gennemgå dem er afgørende for at forstå en VPN’s politik gennem vores data.

CactusVPN logger politik

Dog gør CactusVPN ikke’t forkæle sig med en sådan tvivlsom aktivitet, og den beskriver, at det privatlivspolitik nævner det helt klart, at de ikke gør det’t loggfør nogen form for brugerdata, selv ikke for den mængde båndbredde, der er brugt eller brugertid. Det er så rent, som de kommer, så det kan derfor pålideligt pålideligt.

Det tilbyder også flere protokollesupport inklusive OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP og SoftEther, så mulighederne for sikkerhed og beskyttelse af din anonymitet er ganske robuste hos CactusVPN.

Kommer til supportfunktionaliteterne, CactusVPN’s live chat supportfunktion var meget lydhør over for at løse eller besvare de spørgsmål, vi stillede til dens supportagent.

CactusVPN Live Chat Support

Det har også en mulighed for at rejse en billet, hvis du har et mere kompliceret problem, der kræver teknisk fejlfinding af en ekspert.

Konklusion

Vores endelige dom er meget til fordel for CactusVPN, da den tilbyder en omfattende, afrundet VPN-service, der stod hårdt mod nogle ret stærke test af vores. Det har nogle fejl, men de er ganske små og kan stryges ganske let ud.

CactusVPN får 4 stjerner fra vores ende som en stærkt anbefalet service, som bruger med alle slags behov helt sikkert kan drage fordel af. Fra sikkerhed til ophævelse af websted, denne VPN er i stand til at løse alle dine datasikkerheds- og internetfrihedsproblemer! Prøv det, og lad os vide, hvordan din oplevelse var i kommentarerne herunder!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me