Browsec VPN-anmeldelse 2019

Jurisdiktion Rusland
Pris $ 1,99 / mo for en 1-årig plan
Servere 36 servere i 32 lokationer
Logs Butikker logfiler
Kryptering Proxy-service (ingen kryptering)
Fjern blokering af Netflix Ingen
torrenting Ingen
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ingen
Internet side https://browsec.com/en/
Kompatibilitet Desktop, Chrome

Browsec er en proxy-tilføjelse / udvidelse til browsere, hvilket gør det lettere at få adgang til geobegrænset indhold over hele kloden. Med et kundegrundlag, der udvides til 3.000.000, har proxy / VPN en tendens til at være meget populær. Opereret af Browsec LLC tilbyder tjenesten endda en dedikeret VPN-applikation til Android- og iOS-brugere. Da det er russisk-baseret, er der dog en lille usikkerhed omkring den sikkerhed og anonymitet, den leverer. Læs denne detaljerede Browsec VPN-gennemgang for mere information.

Browsec er godt på nogle områder, men det går stadig glip af at tilbyde en masse kritisk sikkerhed og andre funktionelle funktioner. Der er ingen desktop-apps til Windows eller Mac OS, det gør det ikke’t understøtter Torrenting, gør det ikke’t har hurtige hastigheder eller en driftsafbryder. Kundesupport udføres stadig ved hjælp af den forældede billetmetode, og for at topdage det hele er der ingen support til OpenVPN, og det er heller ikke baseret i en sikker jurisdiktion.

Men disse problemer vil være der, da Browsec er en service på mellemniveau med lav kvalitet og service standarder, så hvis du ikke gør det’Hvis du vil gå på kompromis med disse mangler, ville dit næste bedste alternative handlingsforløb være at gå efter en funktionsrig, bedste VPN som Surfshark.

I enkle ord og for at opsummere det kort, har Surfshark alt hvad Browsec ikke gør’t så det smartere valg ville være at gå efter førstnævnte.

Udbydere

Fjern blokering af Netflix

hastigheder

Kryptering

protokoller

Multi-logins

Prisfastsættelse

Anmeldelser

Internet side

Surfshark Browsec VPN
JA JA
Over gennemsnit Under middel
AES-256-kryptering på alle protokoller, den understøtter AES-256-kryptering på alle protokoller, den understøtter
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN-protokol tilbydes ikke
Ubegrænsede forbindelser på et enkelt abonnement 5
$ 1,99 / måned (2-årsplan) med alle funktioner inkluderet $ 3,33 / måned i sin årlige abonnementsplan ($ 39,99 faktureret en gang)
Surfshark Review Browsec VPN
Besøg Surfshark Besøg Browsec VPN
 • Sikkerhed
 • Gennemsigtighed
 • Prisfastsættelse
 • Servere
 • Ydeevne
 • Kompatibilitet
 • Support

Ingen overraskelser her, da Browsec også tilbyder AES-256 militær kvalitetskryptering for at beskytte brugerdata, der passerer gennem dens VPN-aktiverede forbindelser.

Det er en integreret sikkerhedsfunktion, men ikke noget, som vi vil behandle som ekstraordinære, da det forventes af enhver udbyder at tilbyde krypteringsniveauet som dets uigennemtrængelige.

Ingen hacker kan dechiffrere dine data, hvis de er krypteret gennem AES-256-chiffer.

Hos Browsec bliver dette krypteringsniveau desto vigtigere, da udbyderen ikke gør det’t tilbyder OpenVPN-protokolstøtte, hvorved kryptering bliver den eneste barriere, der står mellem hackere og følsomme brugerdata.

Browsec-protokoller Supportundersøgelse

Vores Browsec VPN-gennemgang afslører, at udbyderen ikke kommer til at respektere sin tagline “BrowsecVPN - Privatliv og sikkerhed online” ved ikke at tilbyde support til sikre protokoller som OpenVPN.

BrowsecVPN’s overordnede sikkerhedsprofil er god, men udbyderen’s protokoludbudd er forældet og ikke så sikkert i henhold til moderne industristandarder.

Dem, der bruger browserudvidelsen, opretter teknisk en sikker forbindelse via PPTP-protokollen. Dette er måske den svageste og den mest sårbare protokolsikkerhedsmæssige måde, og de fleste topudbydere har afbrudt brugen, men BrowsecVPN bruger fortsat den som sin primære protokol til browserudvidelser, som forbløffer.

iOS- og Android-applikationer bruger IPSec og L2TP samtidigt. Tjenesten tilbyder ikke support til OpenVPN (TCP- og UDP-protokoller), hvilket er lidt underligt, da udbyderen har fået alt godt som kryptering i militær kvalitet og sikker logningspolitik bortset fra dette.

Til trods for at udbyderen tilbyder kryptering af militær kvalitet, som er god nok til at holde dine data sikre, er det ikke noget, vi ikke kan gå på kompromis med, og som ikke tilbyder sikre og industristandardprotokoller, og det får os til at nedgradere udbyderen på dens sikkerhedsmæssige status.

Browsec Privacy og Security Review

I henhold til vores Browsec VPN-gennemgang siger tjenesten, at den beskytter din trafik overalt og sikrer, at du får fuldstændig anonym browsing.

For at teste dette krav grundigt, var vi nødt til at kontrollere, om udbyderen lykkes med at holde din rigtige IP beskyttet eller ej.

Vi kørte Browsec gennem vores standard IP lækketest og tilfredsstillende gjorde Browsec det ikke’t læk IP gennem enhver mulig måde.

WebRTC og HTTP-anmodning om lækager:

 • https://browserleaks.com/webrtc (Ryd)
 • https://www.doileak.com/ (Ryd)

DNS-lækager:

 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Ryd)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (Ryd)

IPv4 / IPv6 og Torrent IP lækager:

 • https://ipleak.net/ (Ryd)
 • https://ipx.ac/run/ (Ryd)

Men på trods af dette anbefales det, at hvis du bruger tjenesten i en browser gennem dens tilføjelse, blokerer du din WebRTC og Flash Player for at beskytte din IP. Det’s er bestemt et handicap, men du kan’t lader tingene være åbne for selv de mindste sårbarheder, når det kommer til din sikkerhed.

Browsec Jurisdiction Review

Ualmindeligt er dette en VPN-service, der er baseret i Rusland, et sted, der er berygtet for dets problematiske datalagringslove, der tvinger ISP'er og softwarevirksomheder til at spore internetaktivitet.

Og også disse oplysninger var svære at få ved, da vi måtte foretage en masse grave, før vi fandt ud af, hvor Browsec opererer fra.

Rusland er ikke en del af en alliance med datadeling som 5 Eyes, men dens egne love, der vedrører datasikkerhed, er lige så farlige og sætter dit privatliv til en masse risici.

Det eneste indløsningspunkt her er, at Browsec ikke gør det’t opbevare enhver større form for logfiler, så selvom de russiske myndigheder beder den om at kneble data, vandt den’t har følsomme data fra brugere til overdragelse til myndighederne. Browsec er stadig nødt til at komme ud af Rusland, da det ikke er et sikkert sted, hvor VPN'er længere er baseret.

Browsec-logningspolitisk gennemgang

Da vi tjekket Browsec’s logpolitik, var vi glade for at finde ud af, at udbyderen ikke gør det’t opbevare enhver form for personlig identificerbare logfiler over brugeraktivitet.

Ja, det holder information om, hvilke websteder brugerne besøger, hvad de downloader, men dataene fra alt det, der opbevares samlet, dvs. de websteder, du besøger, vil være en del af en større bunke, der indeholder data fra alle websteder, der er besøgt af brugerne, så intet kan være så let spores tilbage til dig.

Tjenesten bruger en freemium-prismodel. Dette betyder, at du kan bruge dens browserudvidelse eller VPN-applikation, så længe du vil på den gratis plan.

Hvis du imidlertid ønsker at udnytte bedre ejendomsfunktioner, skal du gå til premiumabonnementet.

Premium-abonnementet giver dig adgang til hele Browsec’s 36 serverplaceringer sammenlignet med at være begrænset til kun 4, mens de er i den gratis version af tjenesten.

Andre funktioner, som du fjerner blokeringen, som at få en hastighedsforøgelse, der vil føre dig til 100 Mbps, er lidt overbord, og jeg gør ikke’Jeg tror virkelig ikke på det (af grunde afslører jeg snart).

Så for brugere, Browsec’s premium-service tilføjer bare flere placeringer til din serverliste, og med det er nogle gode funktioner som Netflix-blokering, men ikke i USA.

Tjenesten opdeler sin premiumplan i to muligheder:

 1. Månedligt abonnement: $ 4.99 / måned
 2. Årligt abonnement: $ 3,33 / måned ($ 39,99 faktureret en gang)

Til $ 4,99 pr. Måned prissættes den månedlige aftale rimeligt, da de fleste udbydere ikke gør det’t tilbyder planer for månedlige abonnementer på $ 7 eller lavere. Så jeg kan betegne det som en god nok aftale.

Det årlige abonnement koster dig $ 3,33 / måned, men hvis dette ser billigt ud for dig, skal du sammenligne det med Surfshark eller endda NordVPN, der til en lavere pris tilbyder et meget bredere udvalg af funktioner som mere dedikerede apps, Netflix US-blokering, agile sikkerhed, forbløffende støtte blandt andre.

Prisen for denne plan er nødt til at komme ned i betragtning af de mange manglende funktioner i BrowsecVPN, og medmindre den er inden for $ 2 / måned-mærket,’er et dyrt køb relativt. Browsec-prisfastsættelse

Browsec-accepterede betalingsmetoder og gennemgang af refusionspolitik

Der er ingen mulighed i BrowsecVPN’s betalingsmetoder til at betale for abonnementsplanerne via enhver cryptocurrency som Bitcoin. Det plejede at være der, sidst jeg gennemgik det, men siden da var det’er blevet fjernet. Så nu er der ingen betalingsmetode tilgængelig, der kan holde dine personlige økonomiske detaljer private.

Du kan betale for planerne via dine kreditkort eller via Paypal og det’s bare om det. Dette er ikke godt, som hvis du sammenligner det med en udbyder som PureVPN, der tilbyder mere end 10 forskellige betalingsmetoder, der er bestemt en mangel på valgmuligheder for brugeren.

Nu til den gratis plan. Det er ganske grundlæggende med hensyn til funktioner og funktioner, hvilket er indlysende, da ingen udbyder vil tilbyde premium-funktioner som fuld hastighed eller flere servere i sin gratis version.

Der er en båndbredde på 1 Mbps. Ikke meget, men noget, gennem hvilket du kan få lidt generel browsing, men mere intensive aktiviteter som streaming er uden for grænserne.

På samme tid kan du opleve afbrydelser og uoverensstemmelser med din proxy-forbindelse, hvilket resulterer i dårlige siderbelastningshastigheder og forsinkelse. Brugere er også begrænset til kun at oprette forbindelse til fire servere ud af i alt seksogtres.

Men bortset fra den gratis version tilbyder udbyderen også en pengene-tilbage-garanti på sin betalte plan, så du har masser af tid til at teste tjenesten, før du går ind på den betalte version.

Dette viser bare den tillid, BrowsecVPN har i sin tjeneste. Du kan anmode om en refusion inden syv dage efter køb af præmieplanen ved at sende en e-mail til [email protected]

Indtil nu har jeg tilflugtssted’læs eventuelle klager over, at udbyderen ikke gennemgår refusionen korrekt, på enhver platform som Quora eller Reddit, så det kan siges, at refusionspolitikken er perfekt gyldig.

Tjenesten refunderer beløbet via den samme betalingsmetode, som du brugte til at betale oprindeligt.

Browsec Gratis anmeldelse

Buzzet omkring udbyderen skyldes hovedsageligt udbyderen’s gratis version, men ifølge vores Browsec VPN-gennemgang, Browsec’s gratis VPN-plan er ganske grundlæggende med hensyn til funktioner og muligheder.

Dette kommer ikke som nogen overraskelse, da gratis VPN-tjenester ofte kun tilbydes for at give brugeren en slags gratis prøveversionstjeneste med begrænsede funktioner og det er bare en måde at skubbe brugerne til at købe premium-abonnementsaftaler. Browsec-gratis VPN er der til samme formål.

Men lad’s gennemgå restriktionerne for den gratis plan først.

Den maksimale hastighed, som du kan få på den gratis service, er begrænset til kun 1 Mbps. Så uanset hvor hurtig en forbindelse du har, vil din båndbredde blive throttet af udbyderen.

På samme tid kan du opleve afbrydelser og uoverensstemmelser med din proxy-forbindelse, hvilket resulterer i dårlige sidehastighedshastigheder og forsinkelse.

Brugere er også begrænset til kun at oprette forbindelse til fire servere ud af i alt 41.

Browsec Gratis VPN-service er tilgængelig på alle dens apps og udvidelser, men vi anbefaler, at hvis du bruger den gratis version, skal du kun gøre det på browsere gennem dets kompatible tilføjelser, fordi det’s hvor tjenesten fungerer bedst.

Browsec Premium-abonnementsanmeldelse

Browsec går den ekstra mile ved at tilbyde bedre pålidelighed og bekvemmelighed til brugere med premium-planen. Vores Browsec VPN-gennemgang hviler på, at brugere ikke længere behøver at bekymre sig om et båndbreddehætte, hvilket betyder, at de kan udnytte ubegrænset browsing- og downloadhastigheder. Faktisk får du glæde af dedikerede trafikbaner, som giver dig bemærkelsesværdig acceleration, når du udforsker internettet.

Brugere får også muligheden for at oprette forbindelse til alle 30-serverplaceringer med premiumplanen. Dette betyder, at du har mange muligheder for at fjerne blokering af geobegrænsede websteder i forskellige lande. Samtidig kan brugere føle sig lettet over, at de ikke oplever nogen uoverensstemmelser med deres VPN- eller Proxy-forbindelser.

Browsec tilmeldingsanmeldelse

I henhold til vores Browsec VPN-gennemgang er tilmelding til tjenesten ingen raketvidenskab. Alt hvad du skal gøre er at klikke på “Tilmelde” fane, der findes øverst til højre på siden. Hjemmesiden omdirigerer dig til nedenstående side. Her skal du indtaste din e-mail-adresse og adgangskode. Når du er færdig, skal du blot klikke på “Tilmelde” fane. Du modtager en bekræftelses-e-mail. Klik på linket for at afslutte processen.browsec tilmeldingsanmeldelseEfter afslutningen af ​​tilmeldingsprocessen får du adgang til det kontordashboard, der er tilgængeligt på webstedet. Klik blot på “Min konto” fanen for at se udløbsdatoen, den plan, du har købt, og det betalte beløb.browsec premium anmeldelse

Hvis du har en gratis plan, får du adgang til disse 4 serverplaceringer:

 • Holland
 • Singapore
 • Det Forenede Kongerige
 • Forenede Stater

Men hvis du skifter til præmieplanen ved at købe sit abonnement, vil du låse disse 32 flere serverplaceringer op:

 • Australien
 • Østrig
 • Belgien
 • Bulgarien
 • Canada
 • Tjekkiet
 • Danmark
 • Finland
 • Frankrig
 • Tyskland
 • Hong Kong
 • Indien
 • Irland
 • Italien
 • Japan
 • Letland
 • Litauen
 • Luxembourg
 • Mexico
 • New Zealand
 • Norge
 • Polen
 • Rumænien
 • Rusland
 • Sydafrika
 • Sydkorea
 • Spanien
 • Sverige
 • Schweiz
 • Kalkun
 • Ukraine
 • USA (vest)

Mens antallet af servere er ganske lavt på 36 sammenlignet med udbydere som ExpressVPN, der i øjeblikket tilbyder mere end 3000 servere, er Browsec’s servere er godt spredt over hele kloden.

Der er servere på steder som Tyrkiet, Singapore, Indien og Sydafrika, hvilket betyder, at brugere fra hele verden kan få forbindelse til servere, der er fysisk tæt på dem.

Dog udbyderen’s servernetværk kan ikke konkurrere med større udbydere som Surfshark, NordVPN eller PureVPN, der tilbyder tusindvis af servere, og endda dens hastighedsydelse er godt under gennemsnittet, så trods at de tilbyder en masse løfte falder BrowsecVPN stadig under.

Browsec VPN-hastighedstestanmeldelse

For at få en bedre forståelse af pålideligheden og båndbredden af ​​Browsec-udvidelsen udførte vi en hastighedstest på vores 35 Mbps-forbindelse:

Lokal internetudbyder

Resultaterne nedenfor er fra vores lokale internetforbindelse. Dette er bare for at give dig en bedre forståelse af forskellen mellem den primære netværkshastighed og Browsec’s premium-servere.Browsec-hastighedstestanmeldelse

 Tilsluttet Browsec France Server

Vores amerikanske til Frankrig servertest viste dårlige hastighedsniveauer. Fra 31,43 Mbps reduceres downloadhastigheden til 12,28 Mbps og uploadhastigheder til 13,17 Mbps med latenstid op til 142ms.browsec fransk fransk server

 Tilsluttet Browsec Germany Server

Vi var meget skuffede over at teste den tyske server sammen med andre placeringer. VPN kunne ikke gøre det bedre end 1 Mbps download og 5 Mbps på alle premium-servere, undtagen Frankrig.browsec tysk server

Browsec Neflix Unblocking Review

Vi forventede ikke engang Browsec VPN’s premium-version til at fjerne blokering af Netflix på nogen af ​​dens servere, da de fleste VPN-udbydere af små mellemstore niveauer ikke gør det’t gør det. Årsagen hertil er, at da Netflix håndhævede det berygtede VPN-forbud,

Det er blevet utroligt vanskeligt at få adgang til webstedet med en VPN-aktiveret forbindelse, så meget mindre omgå geo-begrænsninger og fjerne blokering af dit foretrukne Netflix-landsbibliotek.

For at gøre det skal en udbyder erstatte IP'er konsekvent, så Netflix’s VPN-forbud gør det ikke’t identificere dem som VPN IP'er og forbyde dem adgang til deres websted. Dette kræver, at en udbyder lægger en masse økonomiske og menneskelige ressourcer, noget som en mellemudbyder med sine begrænsede ressourcer ikke har råd til at forpligte sig til ofte.

Men kudos til Browsec, da vi fandt, at 2 af dets servere kan fjerne blokering af Netflix, hvor en af ​​dem er den amerikanske vest-server, og derved rammer guldstandarden hvad angår Netflix-blokering.

Hvis kun dens hastigheder var der oppe, ville det have været en fantastisk service at vælge, hvis du ville have adgang til Netflix US.

Browsec Torrenting Review

Da udbyderen kun tilbyder browserbaseret support og ikke kan dække eller beskytte nogen af ​​dine apps, der er uden for din browser, er det’er ikke egnet til Torrenting. Dets beskyttelsesdæksel udvides ikke til dine Torrenting-apps som UTorrent, hvilket får denne udbyder til at miste en af ​​de vigtigste funktioner, som VPN'er formodes at tilbyde.

Du kan dog stadig gøre Torrenting ved at bruge det på mobile platforme, da BrowsecVPN tilbyder dedikerede apps der.

Browsec Apps kompatibilitetsanmeldelse

I henhold til vores Browsec VPN-gennemgang understøtter tjenesten en god række enheder og platforme. Du kan bruge browserudvidelsen på enhver personlig computer, der har Google Chrome, Opera Browser eller Mozilla Firefox installeret. Tjenesten tilbyder også en dedikeret applikation til Android- og iOS-mobile enheder. Vi vil dog bestemt gerne se en tilpasset VPN-klient til Windows, Mac, Linux, Raspberry Pi og andre platforme.

Browsec VPN Chrome-udvidelsesanmeldelse

Browsec VPN-udvidelsen viser sig at være en utrolig populær mulighed for Google Chrome-brugere.

Fra i alt 24.827 anmeldelser modtager tilføjelsen en bemærkelsesværdig bedømmelse på 4,54 stjerner i Google Webshop.

Den bedste del her er, at Browsec VPN Chrome-udvidelsen er let og ikke’t få din browser til at opleve eventuelle fejl eller større hick-ups.

browsec kromudvidelse

Hvis du bruger Browsec VPN’s gratis version, så don’t forventer hurtige hastigheder overhovedet, mens du bruger udvidelsen, da denne tilføjelse også er underlagt hastighedsreguleringen af ​​udbyderen på dets gratis version.

Udvidelsen til Chrome af Browsec er meget mere flydende med hensyn til ydeevne end tilføjelsen fra udbyderen til Mozilla Firefox, som er en fejl.

Så hvis du vil vide, i hvilken browser udbyderen tilbyder den bedste ydelse, så er du det’Vi har fået dit svar i Chrome-udvidelsen.

Dette gør udvidelsen til et bemærkelsesværdigt valg til at fjerne blokeringen af ​​geobegrænsede websteder.

Browsec-tilføjelse til Firefox-gennemgang

For brugere, der ønsker at implementere Browsec VPN til Firefox browser, er tilføjelsen tilgængelig gratis download i Mozilla app store.

Mens det er bedre at bruge end lignende tilføjelser fra udbydere som Zenmate, don’t forventer for meget af Browsec VPN på Firefox, især hvis du bruger det gennem dets gratis service. Du vil være i stand til at udføre blokering af rudimentært niveau og bare være i stand til at omgå mindre strenge restriktioner og firewalls som dem, der er placeret på arbejdspladser på sociale websteder som Facebook eller Twitter. Men ikke mere end det.

Browsec Mozilla Firefox Addon Review

Den gratis service begrænser dig også til at skifte mellem kun 4 placeringer i Firefox-tilføjelsen og det’er slet ikke egnet til Torrenting, fordi det er mere en proxy end en VPN. Browsec VPN browser plugin til Firefox kan’t garanterer det samme beskyttelsesniveau som sidstnævnte.

Generelt er anmeldelserne og vurderingen i Firefox-butikken positive, hvilket er et godt tegn, da det viser brugernes tillid til det add-on, som udbyderen tilbyder..

Hvis du vil opleve Browsec Firefox-tilføjelsen for dig selv, kan du installere det ved at besøge deres udbyderside i Mozilla-butikken her.

Browsec til Opera Review

Browsec VPN-udvidelsen viser sig også at være et populært valg for brugere af Opera. Fra i alt 240 anmeldelser formår tjenesten at modtage en høj bedømmelse på fire stjerner. Dette er fordi det gør det lettere at fjerne blokering af geobegrænsede websteder og beskytte din identitet mod at kunne spores. Den bedste del af alt: tilføjelsen er kun 5,0 MB i størrelse og bruger det samme design og inutility af sine Mozilla- og Chrome-modstykker. Brugere udnytter fremragende pålidelighed og den samme intuitive interface.Browsec Opera-udvidelsesanmeldelse

Browsec til iOS-gennemgang

I henhold til vores Browsec VPN-gennemgang har iOS-applikationen en smuk interface og design. Udsigtet til appen er utroligt brugervenligt. Alt hvad du skal gøre er at vælge en server og skubbe linjen til “på” til aktivering af en sikker forbindelse. Al trafik passerer gennem en IPSec-protokol, der garanterer god anonymitet og privatliv.browsec ios app anmeldelse

Browsec til Android Review

Vores Browsec VPN-gennemgang slapper af, at Android-applikationen matcher det samme niveau af professionalisme og brugervenlighed som på andre enheder og browsere. Udseendet er meget glat, og vi mødte ikke nogen hikke eller fejl. Forbindelsen viser sig også at være bedre end hvad browserstemmerne tilbyder. browsec android anmeldelse

Du kan også bruge en hvilken som helst af Browsec VPN’s udvidelser til browsere på din Android, hvis du ikke ønsker at bruge appen, men appen giver dig meget mere brugervenlighed end at implementere Browsec VPN browser plugin til mobil.

Sådan bruges Browsec?

Brug af Browsec kræver ingen ekspertviden eller raketvidenskab. Du kan oprette forbindelse til et sikkert sted uden selv at tilmelde dig. Alt hvad du skal gøre er at installere udvidelsen i den relevante browser, vælge en server og etablere forbindelsen. Tjenesten genererer en midlertidig konto for alle, der opretter forbindelse. Du har muligheden for at vedhæfte en e-mail til denne konto eller købe premiumabonnementet for at få adgang til de komplette 30 serverplaceringer.

Browsec VPN-anmeldelse Reddit

I henhold til vores Browsec VPN-gennemgang har tjenesten en aktiv tilstedeværelse på Reddit. Du kan finde forskellige indlæg af kunder, der stiller spørgsmål / løsninger til deres mobile apps og browser-tilføjelser. Mange hjælpsomme medlemmer af samfundet guide brugerne om forskellige problemer, de kan støde på. Her er en tråd, der introducerer Browsec på Reddit og en anden, der forklarer forskellen mellem en VPN og browserudvidelse. Du kan også tjekke vores ultimative bedste vpn reddit-guide til Browsec-alternativer.

Browsec rigtige brugeranmeldelser

Mens en VPN-tjeneste kan være rigtig god, skal du vide, at dens ydeevne kan variere utroligt mellem dens forskellige apps og klienter. Dette skyldes, at ikke alle klienter opfører sig på samme måde med VPN'er, og du har brug for en tilpasset tilgang for at sikre, at din service fungerer godt på en bestemt platform.

Brugere don’t tjek generelt for anmeldelser af en anden service end på platforme som Reddit, Quora, Facebook osv. Og selvom dette giver dig en god generel round-up af en service, for en mere app-specifik gennemgang af en VPN’s ydeevne, skal du tjekke anmeldelserne på appen’s egne butikker.

Her er nogle af disse meget anmeldelser, som vi har hentet fra forskellige app-butikker til Browsec:

Browsec VPN Chrome brugeranmeldelser

Denne udbyder tilbyder en Chrome-udvidelse, som normalt er en let mulighed for at køre en VPN uden at overbelaste dit system for meget. Ved du dog, at Chrome-butikken giver brugerne mulighed for at give deres anmeldelser om udvidelserne, der er vært der? Hvis du ikke gjorde det’Jeg ved, at vi indtil nu gerne vil fortælle, at denne mulighed findes og faktisk er meget nyttig til at kontrollere de samlede anmeldelser for en bestemt udvidelse.

Browsec’s VPN-udvidelse havde følgende anmeldelser i Google Chrome Store:

browsec krom anmeldelser

Selvom der altid er nogle dårlige anmeldelser af en tjeneste, havde Browsec for det meste positive anmeldelser, som det fremgår af nogle af skærmbillederne vi’har sendt her.

browsec krom brugeranmeldelser

Brugere gentog sig endda for at spørge VPN om deres problemer eller fejlfindingsproblemer, og vi var meget overrasket over at se, at Browsec’s supportteam var ret aktivt på platformen!

browsec krom download

Det letter hver bruger, der opfordrede til det, og svarene havde endda en smule sarkasme, som det kan ses fra det 4. skærmbillede.

browsec krom ratings

Dette er et fremragende kundefokus vist af Browsec, og vi håber, at andre VPN'er lægger mærke til og følger efter.

Vi vil dog gerne sige, at vi bemærkede, at en masse klager over, at Browsec var ret langsomt, så vi troede, at der muligvis var et stort problem på Chrome-udvidelsen vedrørende dette problem, så vi testede det selv. Og til vores overraskelse fortalte brugerne faktisk sandheden, da browserudvidelsen faktisk er ret langsom.

Vi anbefaler, at du læser disse domænespecifikke anmeldelser, da de kan give dig nogle meget vigtige oplysninger, som du muligvis vil gå glip af!

Browsec VPN Chrome Extension Download

Download af Chrome-udvidelsen af ​​Browsec er en ekstremt let og ligefrem proces og her’s hvordan du kan få det gjort på under et minut!

 1. For den gratis version skal du bare gå til Chrome Store og søge efter “Browsec VPN”
 2. Klik på “Føj til Chrome” og du er færdig!
 3. For premium-versionen skal du vælge en prisplan og betale for den
 4. Få nu dine brugeroplysninger fra Browsec VPN i din e-mail og gå bare til Chrome-butikken og søg efter det ved hjælp af dets navn “Browsec VPN”
 5. Og igen skal du bare klikke på “Føj til Chrome”
 6. Når udvidelsen’er blevet føjet til din Chrome browser, indtast dine brugeroplysninger og opret forbindelse til en server, som du har lyst til at komme i gang med det med det samme!

Browsec VPN Chrome krakket

For alle brugere, der ønsker at downloade enhver form for krakket VPN-software, anbefaler vi simpelthen, at du slet ikke går videre med det. Fordi vi efter vores mening støbt af mange års service inden for denne branche, mener vi, at NO VPN er bedre end en Cracked VPN.

Dette skyldes, at revnet VPN-software ofte sættes online bare for at lokke til intetanende kunder og derefter bruge denne knækkede software til at angripe deres system med vira, stjæle data, indsætte malware, kryptere filer, installere ransomware eller tjene et ganske lignende uhyggeligt formål.

Så enten er det en Browsec VPN Chrome Extension Crack eller et hvilket som helst andet VPN eller andet værktøj, bare don’t gå nær det nogensinde. Betalte VPN'er er som regel de sikreste væddemål, med nogle gratis tjenester, der også serverer brugere med en lighed om privatlivets fred, men revnet software af VPN'er er bare hovedsagelig svindel, der skal undgås for enhver pris.

Browsec VPN til Android-brugeranmeldelser

VPN Android-apps er blevet mere og mere populære i disse dage takket være den voksende udbredelse af billigere Android-smartphones overalt i verden. Android er det langt mest populære mobile OS, og det er så naturligt, at hvis brugerne tilmelder sig en VPN, ville de også søge efter dens Android-app.

Og mens antallet af VPN-apps i den officielle Google Play-butik vokser eksponentielt hver dag, er ikke mange af dem gode nok til at blive brugt.

Browsec-app’s er ikke for godt, da dets brugergrænseflade og UX er lidt for rodet og doven til vores smag. Deres Android er deres svageste link ifølge vores gennemgang, og dette kan forårsage en tand i denne VPN’er generelt god nok ydeevne i næsten alle beregninger.

Brugernes anmeldelser af Browsec blev blandet i Google Play Store, og mens VPN scorede en bedømmelse på 4,5, klagede brugerne meget over, at appen ikke leverede i henhold til forventningerne.

browsec Android app anmeldelser

Klager varierede fra hyppige afbrydelser til IP-lækager blandt andre, så vi vil anbefale Browsec at forbedre sin Android-app’s ydeevne for at fjerne den største chink i sin rustning i øjeblikket.

browsec android app download

Browsec VPN-opsætning til Android

Android of Browsec VPN kan installeres ved at følge den trin for trin-procedure, der er nævnt her:

 1. Tilmeld dig VPN og betal for dens prisplan
 2. Sikker dit VPN-brugernavn og din adgangskode
 3. Download Browsec Android-appen fra Google Play Store
 4. Installer den på din Android Smartphone, og brug den efter dine krav!

Browsec VPN Firefox brugeranmeldelser

Ligesom Chrome-browserudvidelsen tilbyder Browsec også sin egen dedikerede udvidelse til Firefox-browseren.

Da vi kontrollerede for brugeranmeldelser i Mozilla-add-ons-butikken, blev vi stort set skuffede, fordi anmeldelserne her hovedsageligt enten er falske eller spam og alvorligt ikke engang er tæt på at være nyttige sammenlignet med dem, vi fandt på Android eller Chrome udvidelsesbutikker.

Dette er et generelt problem for Firefox-butikken og det’s er bare ikke henvist til Browsec-udvidelsen overhovedet. På næsten hver udvidelse finder du ikke-seriøse anmeldelser, falske indlæg, masser af spamming, uforståelige kommentarer og mere.

Her er nogle eksempler:

browsec firefox anmeldelser

Vi vandt’t gennemse Browsec’s Firefox-udvidelse, der overhovedet er baseret på disse anmeldelser, fordi det ville svare til at nedbryde den gode service. Vores egen anmeldelse af udvidelsen er, at det’s hurtige, ophæver blokerede websteder (Netflix og andre større streaming-websteder ikke inkluderet), hurtig og gratis (medmindre du vælger den betalte version). Hvis du vil bruge det til din Firefox, så er det’Det er bestemt en af ​​de bedre muligheder blandt de tilstedeværende for denne platform til at beskytte din online identitet.

browsec firefox download

Browsec feedback / support anmeldelse

Vores Browsec VPN-gennemgang hviler på, at tjenesten har et gennemsnitligt supportsystem. Du har ikke live chat, ofte stillede spørgsmål, fejlfinding eller installationsvejledninger, og udbyderen har heller ikke givet nogen kontaktoplysninger til at hjælpe med dine problemer. Den eneste mulighed, brugere har til rådighed, er e-mail-support, der tilbyder en rimelig responstid på to eller tre timer. Nedenfor kan du se tjenesten’s enkel kontaktformular.Browsec Support Review

Top VPN-udbydere tilbyder live chat support, da det er utroligt vigtigt i dag’s dag og alder for at tilbyde brugere med en hurtig og pålidelig form for support der’er teknisk kompetent nok til at løse flere slags brugerproblemer.

Browsec gør stadig ikke’t tilbyde det og det’s hvor små udbydere kan lide det, får tingene galt. At blive talt blandt de bedste handler ikke om numrene, men om at tilbyde den standardkvalitet af service, som live chat er en integreret mulighed.

Billetstøtte er langsom og upersonlig, så Browsec er nødt til at revidere dette og sikre, at brugere kan få den slags support, som de begynder at forvente af VPN'er.

Er Browsec sikkert at bruge eller lovligt?

Under vores Browsec-gennemgang scannede vi gennem vilkårene for brug og privatlivspolitik for at få en bedre idé om den bedste billige VPN-sikkerhed. Det er tydeligt, at Browsec ikke logger vigtige forbindelses- / sessiondata, som kan omfatte brug af båndbredde, den ønskede side, webstedscookies osv. Tjenesten kan dog anmode om din e-mail-adresse, når du tilmelder dig en konto. Du kan også linke yderligere oplysninger til din konto, f.eks. Betalingsoplysninger.

Da de fleste transaktioner kontrollerer tredjepartsudbydere, kan du dog være sikker på, at din identitet forbliver hemmelig og sikker. Da det er en browser-tilføjelse, er der usikkerheden om, at din aktivitet kan spores tilbage til dig. Webstedet afslører imidlertid klart, at det ikke vil videregive dine personlige data, medmindre de modtager anmodninger om lovlig håndhævelse.

Endelig dom

Jeg don’t anbefaler BrowsecVPN, og jeg har gode grunde til det.

BrowsecVPN og sikkerhed kunne have været et godt combo at vælge, hvis udbyderen havde været i stand til at udjævne de få fejl, der findes i dens tjeneste. Det har til hensigt at være et ret brugervenligt produkt ved at tilbyde browser-kompatible proxy-tilføjelser og VPN-apps til Android / iOS-smartphones, men kommer ikke langt fra at gøre det.

Prisfastsættelsen for præmieplanen er meget rimelig til $ 3,33 / måned på sin årlige aftale, men når du kan få en meget bedre VPN som Surfshark til en langt mindre pris til $ 1,99 / måned på sin 24-måneders abonnementsplan, vandt den’t være klogt at betale mere og få mindre ved at vælge BrowsecVPN.

Похожие статьи

 • AirVPN-anmeldelse 2019

  AirVPN har måske den mest cringe værdige tagline i hele VPN-branchen. Det definerer tjenesten gennem disse ord “Luften til at indånde det virkelige...

 • TigerVPN-anmeldelse 2019 - En kraftig VPN, der har brug for et lille skub!

  Etableret i 2011, TigerVPN er en Slovakisk-baseret udbyder af sikre private netværkstjenester. Det ejes af ‘Tiger at Work’ - en teknologisk virksomhed...

 • VPNSecure Review 2019

  Baseret på et usædvanligt sted for en VPN-tjeneste, gjorde VPNSecure.me ikke’Det ser ud til at være en passende service ved første øjekast, men denne service har mange facetter...

 • VPNBaron Review 2019

  Jurisdiktion Rumænien Pris $ 5.54 Servere 13 logs Ingen logfiler Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Fjern blokering af Netflix Ja Torrende Ja Fungerer i Kina Nej Anbefalet...

 • Hola VPN Review 2019 - A Dangerous “Gratis” VPN, der skal undgås!

  Lanceret i 2017 og grundlagt af Ofer Vilenski og Derry Shribman, Hola VPN er et velkendt navn blandt freebies. Den bruger en freemium-model, hvilket betyder, at de...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me