BolehVPN gjennomgang

Jurisdiksjon Seychellene
Pris $ 6,66 / mo for en 1-årsplan
servere 35 servere i 12 land
Tømmerstokker Lagre tilkoblingslogger
kryptering AES-256-Bit
Fjern blokkering av Netflix Nei
torren Ja
Jobber i Kina Nei
anbefalt  Nei
nettsted https://www.bolehvpn.net/
kompatibilitet Windows, Android, Apple

Drevet av BV Internet Service PVT. LTD, BolehVPN er en tjeneste som har fått et lite, men voksende fellesskap av brukere på veldig kort tid. Denne tjenesten er ganske liten med tanke på tilbudene sine sammenlignet med de større, beste VPN-leverandørene der ute, og den har til og med noen få mangler, men fremdeles har ytelsen blitt kjent for å være solid og sikker.

Så i dag kommer vi ned for å teste disse påstandene endelig, i vår detaljerte BolehVPN-gjennomgang av BestVPN.co!

BolehVPN sikkerhetsgjennomgang

En VPN er bare akseptabel hvis den’er sikre, ingen andre tanker. Og dette er vår nummer 1-beregning som vi evaluerer VPN på. Ja, andre aspekter av tjenesten betyr noe, men ikke så mye som sikkerhet gjør.

BolehVPN’s sikkerhetsapparat er solid og kraftig, men det er definitivt noen få chinks i rustningen.

Den tilbyr standard militær klasse AES 256-kryptering, som betegnes som “Brute Force Attack Proof”. Med denne krypteringen på VPN-tilkoblingen din, vil alle som ser etter å tyde datapakkene, definitivt bli skuffet hver eneste gang.

Å sprenge gjennom dette krypteringsnivået er praktisk talt umulig, så derfor er BolehVPN utrolig sikker fra dette synspunktet.

Tilbyderen tilbyr også OpenVPN-protokoll, som igjen er helt topp, ettersom det ikke er noen annen protokoll som er sikrere enn det. Den’er standardprotokollen i appene sine, så til du ikke gjør det’Jeg trenger ikke å gjøre det av stort behov, så bare ikke’t endre det.

Nå beveger du deg mot ulempene, BolehVPN’loggpolitikken er ikke gjennomsiktig nok.

Jeg vet ikke noe VPN som sier noe annet enn at det holder null logger, men som oftest er sannheten ganske annerledes enn den, og alt du trenger for å få tilgang til det, er bare å grave litt.

Og det’s nøyaktig hva jeg gjorde med BolehVPN, bare gravde litt dypere og kom opp med dette:

politikk for logging av bolehvpn

Som det fremgår av dette skjermbildet hentet fra BolehVPN’sin personvernside, beholder leverandøren kraften til å føre loggene hvis du unner deg noen form for uvanlig eller ulovlig aktivitet. Tilbyderen tilbyr begrunnelsen her at hvis det ikke er noe mistenkelig, bare til da, blir ikke loggene oppbevart.

Jeg klassifiserer ikke dette som “Villedende” eller “Farlig” i det hele tatt, men en fin policy for null logger bør være blottet for alle slike ting.

Et annet problem med BolehVPN er konflikten på stedet for VPN’s jurisdiksjon, dvs. Seychellene og på stedet for BV-internettjenester (morselskapet), som er basert i Malaysia. Hvis VPN blir drevet av morselskapet som er basert i Malaysia, stiller VPN selv som styres av lover fra Seychellene noen alvorlige tvil.

BolehVPN må avklare dette og sørge for at det snart gir ut en uttalelse som tydeliggjør eller gir oss sin holdning til plasseringen av plasseringen fordi plasseringen er en av de viktigste faktorene for å granske en VPN’s sikkerhet.

Et utrygt sted for dataparkering som USA eller Storbritannia kan alvorlig undergrave brukernes personvern uavhengig av hvor mye stabilitet som tilbys av andre sikkerhetsfunksjoner..

Det gjorde jeg ikke’t støter på IP-lekkasjer eller DNS-lekkasjer i det hele tatt, slik at’er et stort, stort pluss!

BolehVPN gjennomgang

BolehVPN gjennomgang

BolehVPN-prisanmeldelse

VPN-er ikke’t tilbyr generelt prisplanene sine i forhold til dager som BolehVPN gjør, men det’er ikke en dårlig ting, da det vil tillate brukere å få en bedre forståelse av tidsvarigheten til abonnementet mot verdien de får for pengene de betalte.

Jeg likte BolehVPN’s ærlighet i sine prisplaner og det’fordi det har lagt opp den endelige prisen for planen, som brukeren må betale i stedet for å blinke billige månedlige priser for langsiktige planer, med endelige utbetalinger som er mye, mye høyere enn brukeren forventet.

For f.eks. en VPN blinker at det 2-årige abonnementet kommer på bare $ 2 / måned. Dette høres billigst ut, men hvis du går etter denne planen, må du betale 48 dollar totalt. Dette er en villedende markedsføringspraksis og en som jeg seriøst er imot. Men betryggende gjør BolehVPN ikke’t gjøre noe av dette.

Prisplanene er enkle og enkle å forstå:

 • 7 dager: $ 3.70 fakturert en gang
 • 30 dager: $ 9.99 fakturert en gang
 • 60 dager: $ 16.99 fakturert en gang
 • 180 dager: $ 44.99 fakturert en gang
 • 365 dager: $ 79.99 fakturert en gang

prisplaner for bolehvpn

BolehVPN’prisene kommer innenfor rimelig utvalg, noe som er en overraskelse igjen, og det’fordi mange tjenester som er enda mindre enn denne, tilbyr sine planer for høyere priser enn det gir.

For meg er de beste planene de 60 dagene og de 180 dagene planene, ettersom de er en av de prisene i planene i sine kategorier i hele VPN-bransjen.

Tilbyderen tilbyr også en fullverdig, null forpliktelse 24 timers gratis prøveperiode for sine nye brukere. Sammen med det er det også en 14-dagers refusjonspolicy, så vi kan trygt anta at BolehVPN er ganske tilbøyelig til å tilby et kundevennlig service med masse tilrettelegging, og det er absolutt ikke grådig i det hele tatt.

Betalingsmåter inkluderer kryptobetalinger som er et ekstra pluss.

BolehVPN-klientapp og serveranmeldelse

NordVPN tilbyr nå mer enn 5000 servere, mens disse tallene er ganske høyere enn PureVPN-servere som tilbyr 300 000+ IP-er og 2000+ servere og Surfshark VPN som tilbyr 800+ servere. Men i motsetning til disse gigantene, har BolehVPN bare 35 og det også i bare 12 land over hele verden.

Dette serverantallet er ekstremt lavt, til tross for at det er en liten leverandør. En VPN i omfang og pris bør tilby minst 100 servere.

Plasseringene er klisjefulle, dvs. deg’Jeg finner de fleste av dem i Nord-Amerika eller Europa, så det er ikke noe spesielt å skrive hjem om her.

Ja, vi testet streamingfunksjonene, og det så ut til å fungere bra med tanke på å fjerne blokkering av Netflix, og det var alvorlig en hyggelig overraskelse. Vi kom oss gjennom til Netflix USA og Netflix UK, som var en fryd og noen viktige poeng scoret av leverandøren.

BolehVPN tilbyr også greie ytelser for Torrenting, ikke så bra, ikke så verst. Problemet her er innen rekkevidde. De største strømmingssvermene i verden er ikke på P2P-stedene som tilbys av BolehVPN, så hastighetene blir sakte.

Begge disse funksjonene, dvs. fjerne blokkering av støtte for amerikansk Netflix og Torrenting, kan bare nås hvis du laster ned og får tilgang til de riktige serverkonfigurasjonsfilene. BolehVPN har øremerket disse filene som “Streamingstøtte”’ og “BolehFlix”.

Hvis BolehVPN kommer til klientapper, trenger å forbedre et aspekt av tjenesten drastisk, må det være design, kompatibilitet og antall alternativer for klientappene sine..

Med et grensesnitt som vil passe til Windows 98 mer enn i dag, BolehVPN’s Windows-klient er ekstremt rotete med for mange alternativer og skilt, som ikke er til noen spesiell nytte.

Bolehvpn windows klient-app

Og de konstante feilene med å koble seg til en server var virkelig et mareritt. De større leverandørene i bransjen tilbyr de beste kundene av dem alle. De er enkle, med bare en stor tilkoblingsknapp og et alternativ for å veksle mellom servere og det’det er det. BolehVPN må renovere kundene sine hvis de vil konkurrere med de bedre leverandørene i markedet.

BolehVPN gjennomgang

På toppen av dette, BolehVPN’s mobilstøtte er ikke lett for nybegynnere og nybegynnere å forstå som for dem, du må gå gjennom den manuelle ruten ved å laste ned OpenVPN-klienten, laste ned serverkonfigurasjonsfilene manuelt, og først da kan BolehVPN være i stand til å jobbe på en mobil. Ikke bra, seriøst.

BolehVPN gjennomgang

En forløsende faktor her vil være at BolehVPN tilbyr overraskende raske hastigheter og det klokket nesten 14 Mbps på en 20 Mbps-forbindelse, noe som ikke er verst for en leverandør av denne skalaen.

BolehVPN Major Round-Up

Etter å ha analysert de viktigste aspektene ved tjenesten kritisk, la’s komme ned mot en større runde av tjenestene der vi vil informere deg om tjenesten’fordeler og ulemper på en kort, begrenset måte, slik at du kan forstå tjenesten i et mye bedre perspektiv.

Pros

 • Støtter Torrenting
 • Rask hastighet
 • Ingen DNS eller WebRTC lekkasjer
 • Kan fjerne blokkering av Netflix
 • Kryptering og protokollstøtte er helt topp

Ulemper

 • Lavt antall servere
 • Klientapper er ikke godt designet og er problematiske å jobbe med
 • Mobilstøtte er ved siden av ikke-eksisterende
 • Ingen live chat support / Bare e-post support er tilgjengelig

Konklusjon

Nå kommer til min endelige dom på tjenesten, dvs. om jeg anbefaler det eller ikke. Ja, jeg står bak tjenesten og det’fordi jeg verdsetter ytelse over alt og alt. Hvis en VPN holder en bruker sikker på alle måter, er det ingen grunn til at man ikke ville gjort det’t anbefaler det. Ja, alternativene og funksjonene i denne leverandøren er begrenset som et lite antall servere, ingen live chat support, ingen iOS-klienter osv. Men BolehVPN vinner på ting som betyr mer som raskere hastigheter, null DNS-lekkasjer osv..

Hvis leverandøren kan kjærtegne sine sårbarheter og bare utvider seg litt mer, har den potensialet til å gå i bane. Prøv det selv for den gratis prøveperioden. Jeg kan forsikre deg om at det klarer seg mye bedre enn til og med noen av de store parykkene der ute.

Похожие статьи

 • Privat tunnelgjennomgang 2020

  Jurisdiksjon USA Pris $ 3 / måned ($ 36 i årsplanen) Servere 22 servere i 12 land Logger Holder sensitive logger for 14 dagers kryptering...

 • Mullvad VPN Review

  Jurisdiksjon Sverige Pris 5,55 dollar / måned Servere 550 servere i 35 land Logger Ingen logger Kryptering AES-256-Bit Avblokkerer Netflix Inkonsekvent ytelse...

 • AzireVPN gjennomgang

  Jurisdiksjon Svensk Pris $ 3,45 / måned ($ 82,71 fakturert en gang) Servere 5 Logger Nei Kryptering AES-256 Fjern blokkering Netflix Nei Torrenting Ja Fungerer i Kina Nei...

 • AirVPN Review 2019

  AirVPN har kanskje den mest krypende verdige streklinjen i hele VPN-bransjen. Den definerer tjenesten gjennom disse ordene “Luften for å puste det virkelige...

 • VPNBaron gjennomgang 2019

  Jurisdiksjon Romania Pris $ 5.54 Servere 13 logger Ingen logger Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Fjern blokkering Netflix Ja Torrent Ja Fungerer i Kina Nei Anbefalt...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me